Iphone Haberleri

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:09

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:08

Akıllı telefon dünyasının lideri! İşte geçmişten günümüze tüm iPhone modelleri

Teknoloji devi Apple’ın iPhone modelleri, geçmişten günümüze durmaksızın gelişiyor. Yeni bir iPhone çıktığında yeryüzünde adeta bir teknoloji devrimi yaşanıyor. Apple'ın yenilikçi vizyonunu yansıtan her bir iPhone, hayatına yenilik katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Son zamanlarda iPhone satın almak isteyenler yükselen fiyatlar karşısında bütçe dostu alternatiflere yöneliyor; yenilenmiş iphonelara talepte de bir patlama yaşanıyor. Yenilenmiş iPhoneları merak edenler, detaylar yazımızda!

Haber 03-02-2024 18:08

İndirilenler klasörü iPhone’da nerede? iPhone indirilenler nereye gidiyor ve nerede görülür?

Teknoloji sektöründeki yenilikler sayesinde mobil dünyaya birçok farklı akıllı cep telefonu modeli kazandırılmıştır. Bu modellerden biri de Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu şirketlerden biri olarak bilinen Apple’ın piyasaya sunduğu iPhone modelleridir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan iPhone akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. Bu modellerde bazı durumlarda indirilenler klasörünü bulmak karmaşık bir hâl alabilir. Peki, indirilenler klasörü iPhone’da nerededir?

Haber 10-01-2024 19:10

İPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma: Telefondan PIN kodu kaldırma nasıl yapılır?

Yeni bir hat alındığında veya var olan SIM kart numarası değiştirildiğinde tercih edilen iletişim operatörleri tarafından 4 haneden oluşan bir şifre verilir. PIN kodu olarak da ifade edilen bu şifreler, SIM kartın cep telefonlarına takıldığı zaman açılmasında büyük bir rol oynar. Günümüzde cep telefonu alanında yaşanan yenilikler sayesinde iPhone, Android gibi cihazlar için PIN koduna gerek kalmamaktadır. Peki, iPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Haber 09-01-2024 19:45

Apple, Iphone kullanıcılarına ödeme yapmaya başladı; işte nedeni

Apple, bazı iPhone'ları kasıtlı olarak yavaşlattığı iddiasıyla ABD'de uzun süredir devam eden bir toplu dava kapsamında tazminat ödemeye başladı. Davacılar 500 milyon dolarlık tazminattan pay alacaklar. Bu da talep başına yaklaşık 92 dolara denk geliyor.

Finans 09-01-2024 14:08

iPhone ve iPad kullananlara iOS uyarısı! Bakanlık soruşturma başlattı: 'Gerekirse devre dışı bırakın...'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nin iOS işletim sistemi yüklü cihazları etkileyen ciddi güvenlik açıkları tespit ettiğini belirterek, Apple'dan açıklama talep ettiklerini ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Finans 30-12-2023 15:42

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-2023 14:49

Futboldan milyonlar kazanan Thomas Müller’in telefonunu görenler şaşkınlığını gizleyemedi!

Bayern Münih'in yıldız ismi Thomas Müller'in sosyal medyada paylaşılan bir videoda görülen telefonu gündem olurken, tecrübeli oyuncunun kendisine "Hala çalışıyor mu?" diye soran takım arkadaşı Goretzka'ya "Yenisi lazım. Bazen bataryası çok ısınıyor” dediği görülüyor. İşte detaylar...

Spor 14-12-2023 12:49

Apple’dan Türkiye fiyatlarına zam! iPhone’lar da pahalandı: İşte yeni fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Apple, iPhone’lar başta olmak üzere, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Teknoloji devinin yaptığı zammı online mağazasına yansıttığı görüldü. Yapılan zam ile iPhone'ların fiyatları da yükseldi. Apple'ın halihazırda online mağazası üzerinden sattığı en pahalı iPhone'un fiyatı 99.999 TL oldu. İşte Apple'ın son Türkiye zammı sonrası ürünlerin yeni fiyatları!

Finans 01-12-2023 10:40

Face ID çalışmıyor sorunu - iPhone Face ID niye çalışmıyor?

Günümüzde akıllı telefonların vazgeçilmez güvenlik özelliklerinden biri olan Face ID kullanıcıların yüz tanıma teknolojisi aracılığıyla cihazlarına hızlı ve güvenli bir şekilde erişmelerini sağlar. Ancak bazen kullanıcılar beklenmedik bir şekilde Face ID'nin çalışmamasıyla karşılaşabilirler. Bu sorun çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve kullanıcıları şaşırtabilir.

Haber 28-11-2023 15:30

iPhone pil sağlığı 99'a düştü sorunu - iPhone pil sağlığı 100 nasıl yapılır?

Başlıca birçok kullanıcının karşılaştığı yaygın bir sorun olan iPhone pil sağlığının düşmesi cihaz performansını olumsuz etkileyebilir ve günlük kullanım deneyimini sınırlayabilir. Zamanla şarj kapasitesindeki azalmalar pilin sağlığını yüzde olarak ifade eden bir değerle sonuçlanabilir ve bu da kullanıcılara endişe verici bir durumu işaret edebilir. Ancak, bu durumla başa çıkmak ve iPhone pil sağlığını yüzde 100'e çıkarmak mümkündür.

Haber 28-11-2023 15:28

iPhone pil ömrü uzatma yolları - iPhone pil ömrü uzatmak için ne yapılmalı?

Günümüzde teknoloji ile iç içe yaşayan pek çok kişi için akıllı telefonlar günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak hızla gelişen teknolojinin yanında pil ömrü konusu da kullanıcıların önemli bir endişe kaynağı oluyor. Özellikle iPhone kullanıcıları cihazlarının pil ömrünü artırmak ve gün boyu enerjilerini verimli bir şekilde kullanabilmek adına çeşitli stratejiler arayışındadırlar.

Haber 28-11-2023 15:27

iPhone 16'da Touch ID özelliğinin olmasını bekleyenleri üzecek haber!

iPhone X'te Face ID'yi kullanarak yeni bir dönemi başlatan Apple ile ilgili zaman zaman Touch ID'yi geri getireceğine yönelik çeşit çeşit iddialar ortaya atılıyor. Yeni bir iddia ise iPhone 16'da Touch ID'nin yer almasını bekleyenleri biraz üzecek.

Haber 24-11-2023 11:34

Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel Apple ürünlerinin fiyatı düştü

Onlarca kategorideki binlerce üründe büyük indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren Gülümseten Kasım Fırsatları devam ediyor. 30 Kasım'a kadar sürecek kampanya kapsamında Apple ürünleri de indirime girdi! %50'ye varan indirimlerle her ihtiyaca uygun Apple ürünlerine sahip olmak isterseniz acele edin. Ürünler stoklarla sınırlı! Sizin için indirimdeki Apple ürünlerini seçtik.

Haber 17-11-2023 12:05

Mesajlaşmada yeni dönem: Apple, iPhone'lara RCS desteğinin geleceğini duyurdu!

Apple şaşırtıcı bir hamleye imza attı. Şirket, RCS (Zengin İletişim Hizmetleri) mesajlaşma standardını benimseyeceğini duyurdu. Bu özellik "önümüzdeki yılın sonlarına doğru" bir yazılım güncellemesiyle kullanıma sunulacak ve iPhone ile Android kullanıcıları arasındaki mesajlaşmaya iMessage tarzı çok çeşitli özellikler getirecek.

Haber 17-11-2023 09:11

Heyecan yarattı: iOS 18, Apple'ın son yıllardaki en 'iddialı ve ilgi çekici' güncellemesi olabilir!

Apple iOS 17'yi henüz eylül ayında kullanıma sunmuş olabilir. Ancak bu, teknoloji devinin iOS 18 için kolları sıvamadığı anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz günlerde Apple'ın hataları düzeltmeye odaklanmak için iOS 18 için yeni özelliklerin geliştirilmesine ara verdiği iddia edilse de bu bir haftalık duraklamaya rağmen, şirketin gelecek yılın iPhone yazılım güncellemesi iOS 18 için hala büyük hedefleri var gibi görünüyor. En azından gelen iddialar, bu yönde. Peki o iddialarda neler var?

Haber 13-11-2023 09:37

iPhone SE 4'ün tasarımı için yeni bir iddia daha ortaya atıldı! Hangi modele benzeyecek? sorusu yanıt bulmuş olabilir

iPhone SE 4'ün özellikleri, fiyatı ve özellikle de tasarımı merak konusu. iPhone SE 4'ün nasıl olacağıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, yeni bir iddia dikkat çekti... Bu iddia, iPhone SE 4'ün tasarımıyla ilgili çıktı! İddiaya göre iPhone SE 4'ün tasarımının hangi modele benzeyeceği ortaya çıkmış olabilir.

Haber 10-11-2023 18:17

Kendisine yanlışlıkla 60 iPhone 15 Pro Max gönderildiğini iddia etti! Yapılan hesaplamadan çıkan sonuç dudak uçuklattı

Bir TikToker, dile getirdiği çarpıcı bir iddiayla sosyal medyada gündem oldu. O TikToker, dört iPhone sipariş ettiğini ancak kendisine 60'tan fazla iPhone gönderildiğini iddia etti. İddiaya göre TikToker, kapısında 60 adet 1 TB'lık iPhone 15 Pro Max buldu. Yapılan hesaplamalara göre bu 60 iPhone'un toplam değeri dudak uçuklattı.

Haber 03-11-2023 16:19

iPhone kullanıcıları dikkat: iOS 17.2 öncesi iOS 17.1.1 yolda!

Apple'ın iPhone için iOS 17.2 güncellemesinden önce, iOS 17.1.1 güncellemesini yayınlamaya hazırlandığı iddia edildi. Ayrıca bu iddiaya göre teknoloji devi şirket, iOS 17.1.1 güncellemesini test ediyor.

Haber 03-11-2023 10:12

iPhone 15 sonrası değişiklik mi? iPhone 16 modelleri gizemli bir düğme ile donatılabilir!

Bir sızıntı kaynağı, iPhone 16 modellerinin "gizemli yeni bir düğme" ile donatılabileceğini iddia etti. Sızıntı kaynağının iddiasına göre Apple bu değişikliğe uyum sağlamak adına mmWave anteninin yerini değiştirmeyi bile planlıyor.

Haber 01-11-2023 16:00

Ortaya çıktı! İşte ülkemizde en uygunu 76.999 TL'ye satılan iPhone 15 Pro Max'in maliyeti

Ülkemizde Apple tarafından en uygun modeli 76.999 TL'ye satılan iPhone 15 Pro Max, ABD'de 1199 dolardan tüketicilere sunuluyor. iPhone 15 Pro Max'in üretim maliyeti ise ortaya çıktı. Buna göre 15 Pro Max'in üretim maliyeti, iPhone 14 Pro Max'in üretim maliyetinden daha yüksek. Analistler ise ABD'li teknoloji devinin 2024 yılında daha yüksek bileşen fiyatlarını müşterilerine yansıtacağı görüşünde.

Haber 30-10-2023 16:18

iPhone açılmıyor - iPhone kapandı açılmıyor neden?

Apple tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olan internet ve multimedya özelliklerini destekleyen iPhone, dünyada milyarlarca kullanıcısı bulunan bir akıllı telefondur. Birçok özelliği, geniş hafızası ve yüksek kalitedeki fotoğraf ya da video çekimleri yapabilmesi ile en sık tercih edilen telefon markalarının başında gelir. Ancak her telefonda olduğu gibi farklı durumlara bağlı olarak iPhone cihazlarda da bazı sorunlar yaşanabilir.

Haber 29-10-2023 22:22

Telefondan bilgisayara fotoğraf atma - Telefondaki fotoğraflar bilgisayara nasıl aktarılır?

Git gide daha da gelişen teknoloji sayesinde artık internet ve akıllı telefonlar hayatın her yerinde kullanılmaya başlandı. Resmi kurum ve kuruluşlar ile ilgili işlemlerin bazıları da dahil olmak üzere nerede ise her şey telefonlar aracılığı ile yapılabilir hale geldi. En yüksek kalitede videolar ve fotoğraflar da çekebilen akıllı telefonlar, bu görüntüleri hem hafızalarında bulundurabilir hem de farklı yöntemler ile o görüntüleri farklı cihazlara aktarılmasını sağlayabilirler.

Haber 29-10-2023 21:27

iPhone virüs temizleme yöntemleri - iPhone'da virüs olup olmadığını nasıl anlarız

Tüm elektronik cihazlarda çeşitli sebeplerden kaynaklı bazı arızalar yaşanabilir. İnternet bağlantısı olan mobil cihazlar, akıllı telefonlar, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlar virüs bulaşmasına daha açık olduğu için daha çok arızalanabilirler. Tüm cihazlar için özel olarak üretilen çözümler ve virüs temizlemek ya da anti virüs programları sayesinde bu tür virüslerden ve onların neden olabileceği arızalardan korunabilmek mümkündür.

Haber 28-10-2023 18:41

iPhone'da ekran parlaklığını artırma - iPhone'da ekran parlaklığı nasıl artar?

Dünya çapında en sık tercih edilen ve kullanıcı sayısı en çok olan mobil telefon markalarından biri de iPhone markasıdır. Son derece geniş bir kitleye hitap etmeyi başaran iPhone telefonda diğer markalardan farklı birçok özelliğe sahiptir. Çeşitlilik gösteren tasarımları, içerikleri, renkleri ya da ekran boyutları ile birçok kişiye cazip gelen iPhone telefonlar kullanıcılarına kısa ya da uzun vadede bazı sorunlar yaşatabilirler.

Haber 28-10-2023 12:52

iPhone 15, iPhone 16 fiyatlarının yükselmesine neden olabilir! Peki nasıl?

Apple, iPhone 15'in fiyatlandırmasında herhangi bir değişikliğe gitmeyerek geçen yılki fiyatları korumuştu. Ancak aynı şeyi iPhone 16 için söylemek söz konusu olmayabilir. Çünkü iddialara göre iPhone 15, iPhone 16 fiyatlarının yükselmesine neden olabilir.

Haber 23-10-2023 09:41

iPhone'lar kutusundayken güncellenebilecek, ambalajı açılmayacak... Peki nasıl? Görünüşe göre Apple, bir yolunu buldu!

İddiaya göre Apple iPhone'ları kutusundayken güncellemenin bir yolunu buldu. Böylece iPhone'lar satış öncesinde kutusundayken, ambalajı hiç açılmadan güncellenebilecek. Söz konusu iddiada bu yenilik için "ped benzeri bir cihazın" konusu geçiyor. İşte detaylar...

Haber 16-10-2023 13:33

iPhone'ları uyumlu kullanıcılar merakla bekliyor! Apple'ın aklındaki ise 24 Ekim'e kadar onu kullanıma sunmak olabilir

Apple, uyumlu aygıtlar için yazılım güncellemeleri gönderiyor. Ana iOS sürümlerinden biri olan iOS 17 ise geçtiğimiz ay sunulmuştu. Son olarak ise önemli hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri sunan iOS 17.0.3 güncellemesi geldi. Ancak iOS 17 sürümleriyle uyumlu iPhone'ları olanlar artık bir süredir söylentilerin konusu olan iOS 17.1 güncellemesini bekliyor ve son haberler, Apple'ın aklındaki düşüncenin 24 Ekim'e kadar iOS 17.1 güncellemesini kullanıma sunmak olabileceğini gösteriyor.

Haber 15-10-2023 14:44

iPhone sahipleri dikkat! Apple iOS 17.0.3'ü yayınladı... Aşırı ısınma sorununu çözüyor mu?

Apple iPhone için iOS 17.0.3 güncellemesini yayınladı. iOS 17.0.2'nin kullanıma sunulmasından bir hafta sonra gelen yazılımla ilgili en çok merak edilen konu ise özellikle iPhone 15 Pro modellerini etkilediği söylenen aşırı ısınma sorununu çözüp çözmüyor olduğu.

Haber 05-10-2023 00:34

Apple'ın yeni iPhone 15 serisini sizin için inceledik

Çıktığı her dönemde dünya gündemini değiştirmeyi başaran iPhone modelleri bu sene de adından söz ettirmeye devam ediyor. Cihaz; yenilenen işletim sistemi, kamera teknolojisi ve telefoto özelliği ile teknoloji severlerin odağında! Sizin için Apple iPhone 15 serisinin her bir modelini detaylı bir şekilde inceledik. İşte iPhone 15 modelleri!

Haber 04-10-2023 16:14

iPhone 15 için forumlarda USB-C powerbank şikayeti: Kendini şarj edeceğine powerbank'i şarj ediyor!

Apple bu yıl iPhone 15 serisine bir USB-C bağlantı noktası ekleyerek iPhone'ların USB-C kabloları, USB-C powerbank'ler ve daha fazlasıyla çalışmasını sağladı. Bazı USB-C powerbank'lerin ise Apple'ın iPhone 15'i ile düzgün çalışmadığı ve şarj sorunlarına yol açtığı ortaya çıktı. Bazı forumlarda bu yönde şikayetlerin geldiği görüldü. İşte detaylar...

Haber 02-10-2023 09:31

Apple'dan iPhone 15'in aşırı ısınma sorunuyla ilgili açıklama!

Apple'ın geçtiğimiz haftalarda tanıttığı iPhone 15 modellerinin aşırı ısınma sorunu yaşadığına dair şikayetler gelmişti. Apple ise bu şikayetlerin ardından harekete geçmiş gibi görünüyor. Zira paylaştığı bir açıklamaya göre Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max aşırı ısınma sorununa katkıda bulunabilecek bir hatayı gidermek için bir iOS 17 güncellemesi yayınlamayı planlıyor.

Haber 01-10-2023 17:39

iPhone 15 aşırı ısınma sorunu mu yaşıyor? İşte iddialar...

Apple iPhone 15'i geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Yeni iPhone modelleri raflardaki yerini alırken, bazı iPhone 15 kullanıcıları iPhone 15'te aşırı ısınma sorunu yaşandığını dair iddialarda bulundu. Bazı kullanıcılar ise sosyal medyadan cihazların ısındığına dair paylaşımlar yaptı.

Haber 29-09-2023 15:57

Yapay zekanın iPhone'u O haberler gelmeye başladı... Çok konuşulacak!

Yapay zekanın iPhone'u olacak bir cihaz hakkındaki beklentiler, yakında böyle bir cihazın gerçeğe dönüşmesiyle sona erebilir. Çünkü dikkat çekici bir iddia ortaya atılmış durumda. O iddiaya göre, Apple'ın eski tasarımcısı Jony Ive ve ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI, bir yapay zeka aygıtı olacak "yapay zekanın iPhone'unu" geliştirmek için görüşmeler yapıyor.

Haber 29-09-2023 13:31

iPhone 15 sonrası iPhone SE 4 merak edilmeye başlandı! Bazı özellikleri sızdırılmış olabilir

iPhone 15 sonrası piyasaya sunulup sunulmayacağı merak edilen iPhone'lardan biri de iPhone SE 4. Apple'ın dördüncü nesil iPhone SE'sinde hem tasarım hem de donanım açısından önemli değişiklikler yapılması bekleniyor. Son dedikodularda ise bu beklentilerin gerçekleşeceği iddia ediliyor.

Haber 29-09-2023 10:18

Helikopterle indirildi, sabah erkenden sıraya girdiler! AVM'deki iPhone 15 kuyruğu gündem oldu

Meraklılarının iple çektiği iPhone 15 geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Bugün satışa sunulacak olan yeni model için vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya girdi. Ankara'daki bir AVM'den geldiği belirtilen görüntüler şaşkına çevirdi. Öte yandan Türkiye’de bugün satışa sunulan iPhone 15'lerin İstanbul’da bir alışveriş merkezine gece saatlerinde helikopterle indirildiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 29-09-2023 09:34

Hindistan'da iPhone çılgınlığı! Müşteriler mağaza çalışanlarına saldırdı... Görüntüler anbean kameralara yansıdı

Hindistan'ın Delhi kentindeki bir teknoloji mağazasında iPhone 15 satın almak için gelen müşteriler ve personel arasında kavga çıktı. Apple'ın en yeni telefonunu satın almak isteyen müşteriler birbiriyle tartışırken yeterli stokların bulunmaması gerginliğe neden oldu. Müşteriler mağaza personeline saldırdı.

Trend 26-09-2023 07:56

Dubai'de iPhone izdahımı! iPhone 15 satın alabilmek için birbirlerini ezdiler...Bedava mı dağıtıyorlarmış?

iPhone 15 tüm dünyaya tanıtılmasından sonra büyük bir ilgi topladı. Dubai'de bir alışveriş merkezinde iPhone 15 satışında izdiham yaşandı. Alışveriş merkezinde iPhone 15'i alan ilk kişi olmak isteyenler adeta savaştı.

Trend 23-09-2023 08:37

X'te paylaşıldı: İşte iPhone 15 modellerinde bulunan dikkat çekici o özellik!

X'te (eski adıyla Twitter) iPhone 15 modellerinin pil döngüsü sayısını gösterdiği paylaşıldı. X'te paylaşılan bilgilere göre, iPhone 15 kullanıcıları pillerinin döngü sayısını kontrol edebilecekler.

Haber 20-09-2023 18:04

iOS 17'nin çıkış tarihi bugün! iOS 17 saat kaçta kullanıma sunulacak, iOS 17'nin özellikleri neler, hangi cihazlar iOS 17'yi alacak?

iOS 17'nin ne zaman yayınlanacağı merak ediyordu ancak Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 17'nin çıkış tarihlerini açıkladı. Buna göre iOS 17 bugün kullanıma sunulacak. Peki iOS 17 saat kaçta kullanıma sunulacak, iOS 17'nin özellikleri neler, hangi cihazlar iOS 17'yi alacak, iOS 17'nin uyumlu olduğu iPhone'lar hangileri?

Haber 18-09-2023 09:49

Apple geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı! USB-C'li iPhone 15 ile ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıktı...

Teknoloji devi Apple, 12 Eylül Salı akşamı düzenlediği etkinlikle merakla beklenen iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini tanıtmıştı. Tanıtım sonrası USB-C'li iPhone 15 ile ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıktı. İşte o ayrıntılardan bazıları...

Haber 17-09-2023 17:00

Fransa'dan çarpıcı karar: iPhone 12'lerin satışı yeni bir emre kadar yasaklandı!

Fransa'da Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakan Jean-Noel Barrot, yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığını duyurdu. ANFR'den yapılan açıklamaya göre, 141 telefon modeli üzerinde yapılan kontrollerde iPhone 12'lerin Avrupa'da izin verilen radyasyon miktarını geçtiği tespit edildi. İşte detaylar!

Haber 13-09-2023 00:09

Apple iPhone 15’i tanıttı: iPhone’larda yeni dönem! iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max... Hepsi görücüye çıktı

Teknolojiseverlerin günlerdir beklediği iPhone 15 etkinliği “Wonderlust” sonunda gerçekleşti. Apple yeni iPhone modelleri iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'i tanıttı. Teknoloji devi, Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 akıllı saatlerini de etkinlikte görücüye çıktı. Ayrıca iPhone’larda Lightning devri sona erdi, USB-C devri başladı! Apple tarihinde ilk kez iPhone'lara USB-C geldi... Yeni modellerin Türkiye fiyatları da belli oldu.

Haber 12-09-2023 18:39

iPhone 15 Pro, Apple'ın iPhone XS'ten bu yana çıkardığı en hafif Pro model olabilir!

İddiaya göre, Apple'ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde kullanılacağı söylenen titanyum çerçeve, cihazları iPhone 14 Pro modellerinden yaklaşık %10 daha hafif hale getirecek. Bu iddianın gerçek olması durumunda iPhone 15 Pro, 177 gram ağırlığındaki iPhone XS'ten bu yana Apple'ın çıkardığı en hafif Pro model haline gelecek.

Haber 11-09-2023 13:11

Apple fişini çekebilir! O iPhone modeli yolun sonuna mı geldi?

Apple herhangi bir sürpriz olmazsa iPhone 15 modellerini tanıtacağı etkinliğini, 12 Eylül Salı akşamı yani yarın akşam gerçekleştirecek. Ancak teknoloji devinin düzenleyeceği etkinliğin ardından bir iPhone modelinin fişini çekebileceği iddia edildi. İşte o iddia...

Haber 11-09-2023 10:43

Sosyal medyadan paylaştı, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı! iPhone 15'in renklerini gösterdiği iddia edildi

iPhone 15 serisi ile tanışmaya artık az bir süre kaldı. Apple önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte büyük bir sürpriz olmazsa yeni iOS tabanlı iPhone modellerini görücüye çıkartacak. Ancak etkinliğe birkaç gün kala, sosyal medya platformu X'te iPhone 15 ve iPhone 15 Pro maketlerine ait olduğunu iddia edildiği gösteren videolar paylaşıldı. Söz konusu videolar iddiaya göre, yeni telefonların renk seçeneklerini gösteriyor.

Haber 06-09-2023 16:24

iPhone çalmak için öyle bir şey yaptı ki... İzleyenler gözlerine inanamadı!

Çin medyası tarafından haberleştirilen ilginç bir olay, adeta sosyal medyanın gündemine oturdu. O habere göre ülkede bir kadın, 7,000 yuan (960 ABD doları) değerinde olan bir iPhone 14 Plus çalmak için öyle bir şey yaptı ki... Güvenlik kamerası görüntülerini izleyenler gözlerine inanamadı! Kadın tutuklanırken, yaşanan olay Çin anakarasındaki sosyal medyada viral oldu.

Trend 04-09-2023 16:51

Android ve İOS telefonlarda internet paylaşımı nasıl yapılır? İnternet nasıl paylaşılır?

Günümüzde ister evde olsun ister işte isterse de dışarıda olsun internete her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Çoğu insan alışverişini veya işini internet üzerinden hızlı bir şekilde halletmektedir. Ayrıca oyun oynamak, video izlemek gibi aktivitelerde yine internet bağlantısı ile gerçekleşmektedir. Ancak bazı durumlarda akıllı telefonlarda mobil internet paketi bitebilir. Böyle bir durumda başkasının cihazından internet alınabilir. Peki, Android ve İOS telefonlarda internet paylaşımı yapılır mı?

Haber 28-08-2023 11:17