Iphone Sorun Haberleri

Pilot sosyal medyadan açıkladı: Yolcular neden türbülanstan korkmamalı? Düşüyormuş gibi gelebilir

Hollandalı bir pilot, insanların genellikle uçuş sırasında türbülanstan korktuğunu söyledi. Ancak TikTok'tan yaptığı 3.6 milyon izlenen gönderisinde pilot türbülanstan yolcuların korkmaması gerektiğini söyleyerek "Türbülans uçmanın doğal bir parçası ve bu uçakta bir sorun olduğu anlamına gelmiyor" dedi.

Trend 2024-04-16 15:35:04

iPhone kullanıcıları dikkat! Kripto para cüzdanı Trust Wallet uyardı: Acilen iMessage özelliğini kapatın!

iPhone iMessage özelliğinde kritik bir zafiyet keşfedildi. Kripto para cüzdanı Trust Wallet, söz konusu zafiyetin Apple tarafından güncelleme geliştirilerek kapatılana kadar; bu özelliğin kapatılmasını tavsiye etti. Peki İOS cihazlarda iMessage nasıl kapatılır? İşte detaylar...

Haber 2024-04-16 07:42:32

Havale ve EFT için uyarı geldi! Bunu yapmazsanız başınız ağrıyabilir… Bir kelime bile çok önemli

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, EFT veya havale yoluyla para gönderen tüketicilere yönelik uyarıda bulundu. Kılıç, "Havale veya EFT, ödemelerin yapıldığının kanıtıdır. Açıklama kısmına önem verilmezse, herhangi bir uyuşmazlık ve konunun yargıya taşınması durumunda tüketicileri sorun yaşayabilir" dedi.

Finans 2024-04-10 11:31:28

Yolcu uçağını yatak odasına çevirdiler! Üç koltukta birbirlerine sarılarak uyudular... Yolcuların tepkisi gecikmedi

Bir uçak yolcusu, dört saatlik bir uçak yolculuğu boyunca üç koltukta birbirlerine sarılarak uyuyan çiftin görüntüsünü sosyal medyadan paylaşınca yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise hiçbir sorun olmadığını dile getirdi.

Trend 2024-04-09 08:43:37

Yasemin Şefkatli operasyon geçiren oğlu Ayel hakkında konuştu: Tekrardan operasyon geçirecek

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı. Şefkatli, doğduktan sonra kalbinde sorun olan ikizlerden İbrahim Ayel'in bu ay sonu yeniden operasyon geçireceğini duyurdu.

Magazin 08-04-24 09:43

Evcil hayvanına takan da var, valizinin içine atan da... Airtag nedir, ne işe yarar?

Airtagler sayesinde artık kaybolan eşyalar sorun olmaktan çıkıyor. "Airtag nedir?", "airtag ne işe yarar?, "airtag nasıl çalışır?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız sizin için bu içeriğimizde hepsinin yanıtı var. Üstelik iki teknoloji devi Apple ve Samsung'un airtag modellerini, aksesuarlarını da sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 05-04-24 06:14

A101'e iPhone 15 Plus geliyor! İşte 4 Nisan Perşembe A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmanın yollarını arayanların heyecanla beklediği A101 online kataloğu yayınlandı. 4 Nisan Perşembe tarihli a101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nda iPhone 14 ve iPhone 15 Plus hemen dikkatleri çekti. Siz de a101 aktüel kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 04-04-24 09:43

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a dünya çapında erişim sorunu yaşandı! Bakan Yardımcısı Sayan'dan açıklama

Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'a erişim sorunu yaşandı. WhatsApp uygulaması üzerinden bir süredir mesajlar gönderilemedi. WhatsApp'ta dünya çapında sorun yaşandığı belirtildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da yaşanan erişim problemiyle ilgili açıklama yaptı.

Haber 03-04-24 21:43

Hayatınızı kolaylaştıracak en iyi bijon anahtarı markaları

Araç kullananların yola hazırlıklı çıkmaları önemli. Aracınızın tekerleği ile ilgili bir sorun olduğunda ilk müdahaleyi yapabilmek için bazı araçların bagajınızda bulunmasında fayda var. Bu yardımcıların başında tekerleklerin değiştirilmesi, lastiklerin sökülüp takılması gibi işlerde kullanılan bijon anahtarları geliyor. Bijon anahtarı tercihinde yardımcı olması için en iyi bijon anahtarı markalarının ürünlerini bir araya getirdik.

Haber 01-04-24 18:02

A101'e iPhone ve Samsung akıllı telefonlar geliyor! İşte 28 Mart Perşembe A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş listesindeki ihtiyaçları uygun fiyatlarla almanın yollarını araştıranları sevindirecek A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da her ihtiyaca uygun onlarca ürünü cazip fiyatlarla alışveriş severlerle buluşturan A101'in 28 Mart Perşembe tarihli online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 28-03-24 12:06

iPhone X ne zaman çıktı? iPhone X ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil teknoloji dünyasında sürekli olarak gelişmeler yaşanmakta ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza yepyeni teknolojik cihazlar girmektedir. Teknolojik cihaz denildiğinde ilk akla gelen cihazlardan biri akıllı cep telefonlarıdır. Günümüzde birçok farklı niteliğiyle öne çıkan çeşitli akıllı cep telefonu modelleri vardır. Bunlardan biri de geçtiğimiz yıllarda çıkan iPhone X cep telefonu modelidir. Peki, iPhone X ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 27-03-24 19:19

iPhone’da AirPods ile ses paylaşma: AirPods ses paylaşma nasıl yapılır? iPhone’da AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Mobil dünyada birbirinden özellikleriyle dikkat çeken çok sayıda akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. iPhone da bu öne çıkan modeller arasında yer almaktadır. Apple tarafından geliştirilip tasarlanan bu cep telefonu modellerine gelen güncellemeler sayesinde birden fazla kulaklık bağlanabilmekte ve aynı zamanda bu kulaklıklar kullanılarak ses içerikleri başka kullanıcılarla paylaşılabilmektedir. Peki, iPhone’da AirPods ile ses paylaşma nasıl yapılır, AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Haber 27-03-24 19:19

iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Eski telefonlar ile ilgili detaylar ve çıkış tarihleri zaman zaman merak edilir. Apple'ın iPhone 7 model akıllı telefonu da merak edilen cihazlardan biridir. Peki, iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı?

Haber 26-03-24 23:54

Polis, kazaya karışan yaşlı adamın gözündeki sorun nedeniyle ehliyetine el koydu

Karaman’da hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 26-03-24 14:31

İlginç olay: Arabaya kelepçe vuruldu! Söktürmek isteyince duyduklarına inanamadı

İstanbul Bayrampaşa'da ilginç bir olay yaşandı. Bir kiralık arabaya kelepçe takıldı. Kiralık aracına kelepçe vurulan adam, kelepçeyi söktürmek isteyince ise kulaklarına inanamadı. Ancak sorun içinde sorun vardı. İşte dikkat çeken olayın detayları...

Haber 24-03-24 11:15

Muğla'da ambulans uçak 2 günlük bebek için havalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 2 günlük bebek, ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi.

Yurthaber 19-03-24 10:32

Gökhan Zan ses kaydı iddialarına canlı yayında yanıt verdi: En hızlı şekilde savcılığa gittim, hodri meydan

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'dan desteğini çektiğini duyurmasının ardından ortaya atılan iddialar gündem oldu. Ses kaydı iddialarının ardından şikayetçi olan eski milli futbolcu, canlı yayında İsmail Saymaz'a açıklamalar yaptı. Zan, "Ben TİP'le bir sorun yaşadım. Kimse destek vermedi. Ben sustum, zarar vermek istedim. 'Biz Gökhan Zan'ı istemiyoruz, Lütfü Savaş'a çalışacağız' diyorlardı. Ben en hızlı şekilde savcılığa gittim. Hodri meydan." dedi.

Haber 18-03-24 18:44

Neden sahur denir, sahur kelimesi ne anlama gelir? Sahur hangi saatler arasında yapılır?

Oruç tutacak kişiler gün içerisinde belli bir zaman dilimi süresince, iftara kadar herhangi bir şey yiyip içmez. Oruç tutmak isteyenlere dini açıdan ve sağlık açısından verilen tavsiyeler içinde ise sahura kalkmak yer alır. Böylece kişinin gün içinde sorun yaşamaması ve gün içerisindeki faaliyetlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amaçlanır. Peki, sahur ne anlama gelir?

Haber 15-03-24 02:17

Vatandaştan Bakan Koca’ya zor soru: Emekliye seyyanen zam bekleyenler dikkat! ‘Reis gereğini yapacak…’

Emekliye seyyanen zam beklentisi yerel seçimler öncesi artarken açıklamalar Temmuz ayında yapılacak enflasyon zammını işaret etmişti. Ancak milyonlarca emekli umutlu bekleyişini sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir vatandaşın emekli maaşı zammı diyaloğu dikkat çekti. ‘Emeklilerin durumu ne olacak?’ diye sorun vatandaşa Bakan Koca ‘Reis gereğini yapacak’ diye yanıt verdi.

Finans 14-03-24 08:22

Bradikardi hangi durumlarda olur? Bradikardi ne zaman tehlikeli?

Bradikardi, kalp atış hızının normalden daha yavaş olduğu bir durumu ifade eder. Normal bir yetişkinde dakikada 60 ila 100 arasında kalp atışı normal kabul edilirken, bradikardide bu sayı 60 atımın altına düşer. Bu, genellikle kalp elektrik sisteminin normal işleyişinde bir sorun olduğunda ortaya çıkar.

Haber 12-03-24 13:01

Mia Khalifa Dünya Kupası'nda tuttuğu takımı açıklayınca sosyal medyada ti'ye alındı! Yalnız önemli bir sorun var

Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa, İtalya'da düzenlenen Milano Moda Haftası'ndaki defile öncesinde saçını ve makyajını yaptırırken röportaj verdi. Ünlü isim FIFA Dünya Kupası'nda desteklediği takımı açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Çünkü sosyal medya kullanıcıları Khalifa'nın tuttuğu takımın hiç turnuvaya katılmadığını söyleyerek onu ti'ye aldı.

Trend 09-03-24 15:53

Kıyafeti uygunsuz bulunca spor salonundan kovuldu! Sosyal medyadan uygulamaya isyan etti... Kıyafetinde bir sorun yok

TikTok'ta Eryn diZerega kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir fitness tutkunu spor salonunda antrenman yaptığı sırada kıyafetinin uygunsuz bulunması nedeniyle kovulduğunu söyledi. Spor salonu sahibinin yanına gelerek üzerine bir tişört giymesini istediğini dile getiren diZerega durumu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

Trend 09-03-24 12:03

'Eşimle sevgilim kanka oldu' dedi! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Algısal bir sorun var'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 6 yıllık evli olduğunu söyleyen bir konuk 'Eşim ve sevgilim kanka oldu' deyince Esra Ezmeci çok şaşırdı.

Magazin 08-03-24 16:08

Uzman isimden 'öksürük alarmı' uyarısı! Ölümcül 10 hastalıktan 4'ü göğüs hastalıklarından geçiyor Ciddiye almak lazım

Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği (ASYOD) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, solunum enfeksiyonları sırasında görülen öksürüklerin 3-4 hafta içinde iyileşmesi gerektiğini belirterek, "Eğer bir öksürük 3 haftadan fazla sürüyorsa, özellikle 8 haftadan daha uzun sürüyorsa bu önemlidir. Öksürük aslında bir alarmdır, yani vücudumuzda bir şeylerin doğru olmadığını, yanlış gittiğini bir yerlerde bir sorun olduğunu bize duyurur, bu alarmı ciddiye almak lazım" dedi.

Haber 08-03-24 07:24

Muğla'da ambulans helikopter 15 günlük bebek için havalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 15 günlük bebek, ambulans helikopterle İstanbul'a sevk edildi.

Yurthaber 07-03-24 15:50

MEB'den son dakika duyurusu! Bütün özel okulları kapsıyor, veliler şimdiden sevindi: Önümüzdeki sene ücretsiz ve zorunlu olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı yönetmelikleri değiştirdi ve uygulamalar kısa sürede devreye girecek. Fiyatlarıyla cep yakan özel okullar da bu değişikliklerden payını aldı. Bazı okullarda kitap fiyatları velileri isyan ettirirken önümüzdeki yıldan itibaren bu sorun ortadan kalkmış olacak. MEB, bakanlık onaylı kitapları özel okullara ücretsiz gönderecek ve bu kitapların okutulması zorunlu olacak. İşte detaylar...

Egitim 07-03-24 12:00

A101'e iPhone 14 Plus geliyor! İşte 7 Mart 2024 tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla ve merakla beklediği Katalog'ta bu hafta da yok yok! iPhone'dan Samsung akıllı saate, Philips airfryerdan robot süpürgeye her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerin yer aldığı a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız detaylar yazımızda!

Haber 07-03-24 11:32

İkiz bebeklerinden biri ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den ikinci ameliyat açıklaması

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istemişti. Torunlarından İbrahim Ayel bir kez daha operasyon geçirecek. Yasemin Şefkatli, oğlunun geçireceği operasyon hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Magazin 06-03-24 18:01

Instagram, Facebook ve Threads dünya çapında çökmüştü! Peki o sırada ne oldu, neler yaşandı? İçerideki kaynaklarıma sordum diyerek paylaştı

Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve Threads dün akşam saatlerinde çöktü. Sorun Meta'nın gerekli aksiyonları almasının sonucunda giderilirken, sorunun neden kaynaklandığı, erişim sorununa neyin sebep olduğu merak edilmeye başlandı. Gazeteci Kenan Taş ise "İçerideki kaynaklarıma sordum" diyerek konuyla ilgili ilgi çeken ifadelerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Haber 06-03-24 15:28

Konutta yeni krizin adı ek protokol! Kiracılara kötü haber! 5 yılın ardından kötü bir sürprizle karşı karşıya kalabilirsiniz...

Ev sahipleri ve kiracılar bu kez ek protokol nedeniyle karşı karşıya. Ev sahibi ile sorun yaşamak istemeyen ve fiyat artışları için ek protokol imzalayan kiracıları üzecek haber geldi. Hukukçular ek protokole karşı kiracılara uyardı.

Finans 06-03-24 11:34

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ iş dünyası temsilcileriyle buluştu

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'da işbaşına geldiğimizde bizimle kolay anlaşacaksınız, bize kolay ulaşacaksınız. Daima istişare halinde olacağız, her anınızda hep yanınızda olacağız. İşinizi yaparken belediyeyle bir sorun yaşar mıyım diye düşünmeyeceksiniz." dedi.

Yurthaber 06-03-24 07:40

Apple'dan Türkiye fiyatlarına zam! En pahalı iPhone 107.999 TL oldu... İşte tüm fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Teknoloji devi Apple, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Yapılan zam ile iPhone'ların fiyatları da yükseldi. Apple'ın online mağazasına yansıtıldığı görülen yeni fiyatlara göre en pahalı iPhone 107.999 TL oldu. İşte Apple'ın zammı sonrası yeni fiyatlar!

Finans 04-03-24 16:54

Beşiktaş derbisi öncesi kriz iddiası! Galatasaray'da Okan Buruk ile tartışma yaşayınca kadro dışı bırakıldı... Sergio Oliviera'dan ilk açıklama

Beşiktaş ile deplasmana hazırlanan sarı-kırmızılı takımda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Karagümrük maçının ardından Okan Buruk ile sorun yaşadığı öne sürülen Sergio Oliviera maça saatler kala kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'da ortaya çıkan bu olay sonrasında taraftarları endişe sararken, tecrübeli futbolcudan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oliveira derbide takımının yanında olduğunu belirtti.

Spor 03-03-24 10:42

Emekliye seyyanen zamda Erdoğan noktayı koydu! Gazeteci Fatih Altaylı ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Emekliye, memura para vermezlerse sorun çözülür’

Emekli maaşı zammı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maliyet hesabı yaparak seyyanen zam çağrılarına olumsuz yanıt verdi. Gazeteci Fatih Altaylı ve Fatih Portakal emekliye seyyanen zam için çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Altaylı, “Emeklileri öldürürsek açlıktan enflasyonla mücadelede başarılı olmuş olabiliriz. Memurlara da hiç para vermezlerse, maaş da ödenmezse sonunda sorun çözülür” dedi. Fatih Portakal, AK Parti’de erimenin emekliler arasında yüzde 30 olduğunu söyledi.

Finans 29-02-24 07:47

Akneye karşı savaş açan 9 yiyecek! Bir porsiyonu etki ediyor

Günlük yaşamımızda sık sık karşılaştığımız bir sorun olan akneyle savaşmak için birçok farklı yöntem deniyoruz. Bu can sıkıcı probleme karşı bazen doğal ve besinsel çözümler daha etkili olabilir. Akne ve sivilce oluşumuna karşı savaş açan ve bir porsiyonunda bile etkisi hissedilen 9 güçlü yiyeceği haberimizde derledik. Cilt sağlığınız için bu yiyecekleri tüketerek, sivilce ve akne problemlerini doğal yollarla hafifletebilirsiniz.

Kadin 26-02-24 14:15

Tapuda vatandaşı ürküten fark! Bazı alıcılar ev almaktan vazgeçiyor

Antalya'da uzun yıllar önce kent imar planında yapılan hata nedeniyle ev alacak vatandaşlar tapuda gerçekle yüzleşiyor. Hata nedeniyle alıcalarla sorun yaşayan emlakçılar da durumdan şikayetçi. Emlakçılar, "Müşteri, 'Bana gösterilen daire değil de farklı bir daire mi satıyorlar' diye kaygılanıyor" diye konuştu.

Finans 25-02-24 15:12

Kuyruk 15 km'yi buldu! 'İnşallah kısa sürede bu çile biter'

İran tarafından günlerdir yaşanan sistemsel sorun nedeniyle Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Esendere Gümrük Kapısı’nda 15 kilometrelik tır kuyruğu oluştu.

Haber 24-02-24 17:02

Akşener'den kararlı mesaj: 1 Nisan'dan sonra İYİ Parti iktidarının ayak sesleri konuşulacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesini ve belediye başkan adaylarını açıkladı. İttifak düzenine ve dayatma siyasetine karşı olduklarının altını çizen Akşener, Türkiye'de yaşanan dört temel soruna dikkat çekti. Akşener yoksulluk, sığınmacılar, deprem ve kentsel dönüşüm rantı olarak sıraladığı dört temel sorun hakkındaki çözüm önerilerini de ifade etti.

Haber 24-02-24 15:36

CHP'li adayın mülteci çocuklara sözleri sosyal medyada gündem oldu! 'Bunlar büyüdüğünde büyük sorun olur'

CHP'nin Ankara Mamak’tan belediye başkan adayı gösterdiği Veli Gündüz Şahin, Iraklı mülteci çocuklara söylediği sözlerle sosyal medyada gündem oldu. Şahin, "Bunlar büyüdüğü zaman büyük sorun olur, gönderirim bunları" dedi. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 10:31

Bütçeme en uygun iPhone hangisi? diye düşünenler 25 bin TL altı iPhone modellerini sizin için seçtik

iPhone satın almaya niyetlenip bütçesini zorlamak istemeyenler yenilenmiş iPhone modellerine yöneliyor. Peki yenilenmiş iPhone nedir? İlk sahiplerinden alınan cihazların yenileme merkezlerinde uzmanlar tarafından incelenip yeniden kullanıma hazır hale getirilmesini ifade ediyor. İkinci el telefondan tamamen farklı olan bu cihazlar hakkında daha fazlası için içeriğimize göz atalım!

Haber 21-02-24 21:55

iPhone alacaklara bütçe dostu alternatif! Uygun fiyatlı yenilenmiş iPhone modellerini sizin için seçtik

Artan telefon fiyatları karşısında, iPhone satın almak isteyenler tercihlerini bütçe dostu bir alternatif olan yenilenmiş modellerden yana kullanıyor. Yenilenmiş iPhone ne demek ve nasıl bütçe dostu oluyor? diye merak ediyorsanız detaylar yazımızda!

Haber 21-02-24 19:01

DEM Parti İstanbul adaylığı başvurusunda geç mi kaldı? İl Seçim Kurulu kararı açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart Yerel Seçim takvimine göre, siyasi partilerin aday listelerini bugün saat 17.00’ye kadar teslim etmesi gerekiyordu. DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı başvurusunda geç kaldığı iddia edildi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Herhangi bir sorun yok. İddianın nasıl çıktığını biz de bilmiyoruz" açıklamasını yaptı. İl Seçim Kurulu ise DEM Parti'nin seçimlere gireceğini açıkladı.

Haber 20-02-24 18:37

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:43

iPhone 5 ne zaman çıktı? iPhone 5 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu alanında birçok farklı özelliğiyle öne çıkan çeşitli mobil cihazlar bulunmaktadır. iPhone akıllı cep telefonları da bu mobil cihazlar arasında bulunmaktadır. Apple firması tarafından imalatı yapılan bu cihazlardan biri de dokunmatik ekrana sahip iPhone 5 modelidir. Bu model, iPhone 4S modelinden sonra cep telefonu dünyasına girmiştir. Peki, iPhone 5 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:42

Kış ayları için 7 altın öneri! Satın almak yerine evde yapılabiliyor... 1 litre ılık suya ekleyin

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Arslanhan, Kış aylarında Türkiye’de her yıl yaklaşık 15 milyon kişinin sinüzitten etkilendiğine dikkat çekerek, eğer sorun kronikleşirse ameliyat seçeneğinin gündeme gelebileceğini belirtti.

Kadin 15-02-24 14:46

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:13

iPhone 4 ne zaman çıktı? iPhone 4 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Amerikan teknoloji firması olarak öne çıkan Apple firmasının geçmişinde piyasaya sürdüğü birçok farklı cihaz yer almaktadır. Apple denildiğinde akla gelen ilk cihazlardan biri iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4 de bu akıllı cep telefonu cihazları arasında bulunmaktadır. iPhone 4, piyasaya çıktığı tarihte özellikleri ile dikkat çekmiştir. Peki, iPhone 4 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:11

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:09

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08