Iptal Talebi Haberleri

Adıyaman'da PKK'lı teröristlere roketatar sağlayan 3 sanığa 15'er yıla kadar hapis talebi

Adıyaman'da terör örgütü PKK/KCK mensuplarına roketatar ve para temin ettikleri iddiasıyla tutuklanan 3 sanık hakkında 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Yurthaber 2024-04-17 11:19:34

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 2024-04-16 11:49:36

Yabancı VAR hakemi Karagümrük-Fenerbahçe maçına damga vurdu! Bir penaltıyı verdirtti, bir penaltıyı iptal ettirtti...

TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı kritik maçlarda yabancı VAR hakemi uygulaması Karagümrük-Fenerbahçe mücadelesiyle ikinci kez uygulanırken, Portekizli hakem Andre Narciso'nun önerilere maça adeta damgasını vurdu. Narciso hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu iki kez VAR'a çağırdı ve ikisinde de maçın kaderini etkileyecek karar değişikliklerine imza attı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-14 21:35:35

Birçok ülke hava sahasını kapattı, uçaklar Türkiye'ye geri döndü! THY ve Pegasus, İran, Ürdün, Irak ve Lübnan seferlerini iptal etti

İran'ın İsrail’e yönelik başlattığı drone ve füze saldırılarının ardından Tahran hava sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Ürdün, Lübnan ve Irak'ın da hava sahalarını kapatmasının ardından Türkiye'den Ortadoğu'ya giden yolcu uçaklarının hepsi geri çağrıldı. THY'nin İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü. THY ve Pegasus Havayolları da bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapılacak seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 2024-04-14 00:39:12

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

Süper Lig'de tarihe geçen an! İspanyol hakem VAR'dan bağlanarak golü iptal ettirdi

Türkiye'de hayata geçen yabancı VAR hakemi uygulamasında ilk müdahale Ankaragücü-Gaziantep FK maçında gerçekleşti. Tartışma yaratan pozisyonda İspanyol hakem VAR'da müdahale ederek golü iptal etti.

Spor 13-04-24 16:43

Koray Aydın'dan Meral Akşener'e çağrı: Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi İYİ Parti'nin ciddiyetini sarsacaktır

İYİ Parti'nin 27 Nisan'daki olağanüstü kurultayında genel başkanlığına adaylığını İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, sosyal medya hesabından Meral Akşener'e çağrıda bulundu. İYİ Parti'de olağanüstü kurultayın iptal edilmesi için çabalar olduğunu iddia eden Aydın, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e açık bir çağrıda bulunuyorum. Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, İYİ Parti’nin siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 17:31

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

CHP Hatay için pes etmiyor, Özgür Özel de kolları sıvadı: 'Başka ihtimal yok! Bizzat ben yapacağım'

Hatay'da seçim sonrası tartışmalar bitmek bilmedi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) son olarak CHP'nin itirazını reddetmişti. Ancak CHP lideri Özgür Özel, "Hatay seçimlerinin iptal olması dışında bir ihtimal yoktur" diyerek sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Haber 09-04-24 16:52

CHP birinci parti çıkmıştı, seçim iptal edildi! O ilçeye kayyum atandı

31 Mart seçimlerinin yankıları birçok bölgede devam ediyor. Seçim akşamından bu yana en çok konuşulan yerlerden biri de Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi oldu. CHP'nin ilk sırada çıktığı ilçede MHP'nin itirazıyla seçimler iptal edildi. YSK 2 Haziran'da Pınarbaşılıların bir kez daha sandık başına gitmesine karar verdi. Yeni başkan belli olana kadar da Vali Yardımcısı Ömer Tekeş kayyum olarak atandı.

Haber 08-04-24 14:44

YSK'dan bir iptal kararı daha! AK Parti adayı mazbatasını bile almıştı ama o ilçede seçimler iptal edildi...

YSK'dan bazı ilçeler için seçim iptali kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak alınan karara göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal etme kararı aldı.

Haber 07-04-24 07:15

Sıfır faizli kredi ile yarış başlattılar! İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 86'yı aşınca bankalar harekete geçti: İşte ucuz kredinin yol haritası...

İhtiyaç kredisi faizlerinin yüzde 86 ile zirve yapmasının ardından “en uygun kredi”, “en düşük faiz” gibi aramalar nakit paraya ihtiyacı olanlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yüksek faiz oranlarıne rağmen vatandaşın talebi devam ederken bankaların müşteri kazanmak için yaptığı kampanyalar dikkat çekti. Bankalar yeni müşterilere sıfır faizli kredi imkanı sağlayan araçlar sundu.

Finans 06-04-24 12:05

Fenerbahçeli futbolculardan yönetime 'Süper Kupa' talebi!

Fenerbahçe yönetimi, 7 Nisan Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alırken sarı lacivertli oyuncular yönetime talepte bulundu.

Spor 05-04-24 20:52

İddialar gündem oldu! AK Partili Şadi Yazıcı açıklama yaptı: 'Uygun görülmezse iptal edilebilir'

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un Tuzla ilçesi AK Parti'den CHP'ye geçmişti. Mazbata törenini bilerek geciktirildiği ve giderayak ihale yapılıyor iddiası gündem oldu. AK Partili Şadı Yazıcı söz konusu iddialara yanıt verdi.

Haber 05-04-24 18:57

Van'da DEM Parti adayının mazbata iptalini isteyen CHP'li yönetici ihraç edildi

Van'ın Saray ilçesinde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) belediye başkanı seçilen Davut Acar'ın mazbatasının iptal edilmesine yönelik başvuru yapan CHP İlçe Başkan Vekili Yasin Arslan, partisinden ihraç edildi.

Haber 05-04-24 17:41

Oy yakma görüntüleri ortaya çıktı, Halfeti’de seçimler iptal edildi

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde seçimler iptal edildi. İlçede AK Parti’ye evet mührü basılan yakılmış oy pusulaları bulunmuştu. Yüksek Seçim Kurulu, seçimlerin yenilenmesine karar verdi.

Haber 05-04-24 16:35

Süper Kupa sahibini buluyor! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Daha önce Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat Riyad yönetimiyle yaşanan kriz nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finali bu Pazar, Şanlıurfa'da oynanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon bir kez karşı karşıya kaldı. O karşılaşma da 0-0 sona ermişti. Şanlıurfa'daki karşılaşma öncesi iki takım hakkındaki son detaylar ve Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'leri haberimizde...

Spor 05-04-24 16:04

Önce ertelendi sonra iptal edildi! Tv8 telif engeline takıldı

Tv8'in yeni yayın dönemi için hazırlıklarına başladığı ve başrolünde Bülent İnal’ın yer alacağı dizi önce ertelendi sonra iptal edildi. Tv8 o dizinin fişini başlamadan çekti.

Magazin 05-04-24 10:06

Semih Şentürk Galatasaray'a karşı! İşte Fenerbahçe'nin çok merak edilen Süper Kupa 11'i

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi talebi TFF tarafından reddedilirken Sarı Lacivertliler bu karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını açıklamıştı. Fenerbahçe'nin nasıl bir 11 ile sahada olacağı merak edilirken, Semih Şentürk'ün çalıştırdığı U19 takımının ilk 11'i büyük oranda belli. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 08:29

İltica talebi kabul edilmedi! Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırılarda bulunan Momika, Norveç’ten sınır dışı edilecek

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonları ile bilinen Iraklı Salwan Momika'nın, iltica talebinde bulunduğu Norveç'te tutuklandığı ve sınır dışı edileceği bildirildi. İltica talebi kabul edilmeyen Momika, İsveç'e geri gönderilecek.

Haber 04-04-24 19:28

AK Parti ile MHP karşı karşıya gelmişti! YSK kararını verdi: Reddedildi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Isparta Aksu ilçesinde 'seçimler yenilensin' talebi ve MHP'nin Çorum Uğurludağ ilçesinde 'oylar yeniden sayılsın' talebini reddetti. Uğurludağ'da AK Parti'nin adayının kazanması üzerine MHP YSK'ya başvurmuştu.

Haber 04-04-24 16:37

'Hayatım komple karardı' Estetik yaptırdı... Düğününü iptal etmek zorunda kaldı Doktor dalga geçer gibi 'sen de ne kadar şanssızsın' dedi

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras (25), 3 yıl önce özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Haber 04-04-24 12:57

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 04-04-24 12:26

Konserleri iptal edilmişti... Seçim sonrası Melek Mosso'dan dikkat çeken paylaşım! Belediyelerden...

Bir süre önce bazı konserleri son anda iptal edilen Melek Mosso seçimden sonra yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Şarkıcı Melek Mosso "Yurdumun eşsiz şehirlerinin çoğunda konser verebileceğim için çok mutluyum" dedi.

Magazin 04-04-24 09:07

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı için TFF talepleri reddetti!

Fenerbahçe, Süper Kupa maçının ertelenip yabancı hakem atanmaması durumunda maça u19 takımıyla çıkılacağını açıklamıştı. Bu karardan sonra TFF'den cevap geldi ve Fenerbahçe'nin talebi reddedildi.

Spor 04-04-24 08:29

CHP 35 yıl sonra kazanmıştı! İtiraz kabul edildi, yeniden seçim yapılacak

Yerel seçim maratonu sona ererken birçok yerde itirazlar yapıldı. Bunlardan biri de CHP'nin 35 yıl sonra kazandığı Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesiydi. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı mühürsüz torba teslimi nedeniyle seçimleri iptal edip, 2 Haziran 2024 Pazar günü seçimin tekrarlanmasına karar verdi.

Haber 03-04-24 22:40

Batman’da terör yandaşları Van’ı gerekçe göstererek taşkınlık çıkardı

Batman’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) belediye başkanlığı kutlamaları sonrası, Adalet Bakanlığı’nın yaptığı itiraz sonucu Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın başkanlığının iptal edilmesini bahane eden terör örgütü PKK/KCK yandaşları taşkınlık çıkardı.

Yurthaber 03-04-24 08:02

İYİ Parti, Ordu’da 455 sandığa itiraz etti! Enver Yılmaz'dan açıklama

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 19 ilçede toplam 455 sandığa itiraz ettiklerini açıkladı. Oylarının çalındığını iddia eden Yılmaz, “İYİ Parti ve Enver Yılmaz yazan bütün oy pusulalarına çift dikiş mühür vurmak suretiyle oyları iptal ettiler” dedi.

Haber 02-04-24 18:26

DEM Parti'nin kazandığı belediyede AK Parti'nin itirazı kabul edildi: Hilvan'da sonuç iptal, seçim yenilenecek

DEM Parti yerel seçimlerde Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesini kazanmıştı. AK Parti sandık sonuç tutanaklarında şaibe olduğunu belirterek sonuca itiraz etti. Hilvan İlçe Seçim Yüksek Kurulu, ilçede seçimlerin yenilenmesine karar verildi. Kararın gerekçesi dikkat çekerken yeni seçim tarihi de açıklandı.

Haber 02-04-24 16:31

Papa Franciscus, Paskalya yortusu öncesindeki Haç Yolu ayinine katılamadı

Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, Paskalya Yortusu öncesinde Roma'da yapılan geleneksel "Haç Yolu (Via Crucis)" ayinine katılımını bu yıl "sağlığını korumak" gerekçesiyle son anda iptal etti.

Haber 29-03-24 23:35

Murat Övüç'ün sahnesi iptal oldu! Parasını geri alamayan vatandaş isyan etti

Bilecik’te 4 Mart günü yapılması planlanan Murat Övüç’ün sahne alacağı Kadınlar Matinesi iptal oldu. Sahnenin iptal edilmesinden sonra paraları iade edilmeyen vatandaşlar isyan etti.

Magazin 29-03-24 14:23

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı öncesi sürpriz gelişme!

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi yabancı hakem ihtimali her geçen gün artıyor. İki takımın da ortak talebi olan yabancı hakem konusu TFF tarafından masaya yatırıldı.

Spor 28-03-24 16:22

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: Güvenlik nedeniyle...

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

Magazin 28-03-24 09:02

31 Mart iptal edilirse, 2 Haziran'da tekrarlanacak! Seçim kararı Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, yeni seçimlerin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 28-03-24 08:25

Gözaltındaki arkadaşına ekmek arasında uyuşturucu getiren sanığa 15 yıl hapis talebi

Adana'da, gözaltında bulunan arkadaşına döner ekmeği arasına gizlediği uyuşturucuyu getirdiği gerekçesiyle tutuklanan sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 27-03-24 15:36

Su sızıntısı yüzünden komşusuna 5 el ateş eden şüpheliye müebbet hapis talebi

Pendik’te lüks bir sitede oturan komşular arasında ‘su sızıntısı’ yüzünden tartışma çıktı.

Yurthaber 27-03-24 10:27

Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı! Anjiyo yapılacak

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Programları iptal edilen Ünlü hakkında yapılan ilk açıklamada yaşanan kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo yapılacağı belirtildi.

Haber 25-03-24 22:51

Son dakika | Gazze'de ateşkes tasarısı BM'den geçti! İsrail'den ABD'ye tepki, iptal ettiler

BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze'de kalıcı ve sürdürülebilir ateşkese dönüşecek şekilde ramazan ayında acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı kabul edildi. Tasarı, 14 "evet" ve 1 "çekimser" oyla kabul edildi. ABD çekimser oy kullandı. Türkiye'den açıklama gelirken, kararın ardından İsrail Başbakanı Netanyahu, İsrail heyetinin Washington'a yapacağı ziyareti iptal etti.

Haber 25-03-24 17:49

Bursa Deniz Otobüslerinin 5 seferi iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin 5 seferi iptal edildi

Yurthaber 25-03-24 12:36

İndirimi duyan akın etti! İzdiham oluştu... Ekipler açılışı iptal etti, mağazanın kapılarını kapattırdı

Batman’da bir çeyiz mağazasının indirimli kampanyasında yaşanan izdihamda vatandaşlar birbirini ezdi. Mağazanın açılışı için düzenlenen kampanyada izdiham oluşunca şikayetler üzerine ekipler açılışın olduğu güzergaha geldi. Ekipler mağaza açılışını iptal ederken mağaza kapılarını kapattırdı.

Haber 23-03-24 18:08

TFF Tahkim Kurulu yapılan görüşme sonrası, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için puan silme ve küme düşme cezalarını iptal etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için getirilen puan silme ve alt lige düşürme cezalarını iptal etti. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 22:42

Araç sahiplerini isyan ettirmişti! Trafik cezalarında yeni karar! EGM harekete geçti

Trafik cezalarıyla ilgili milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşları isyan ettiren ve hakkında eylemler yapılan fahri trafik müfettişliklerle ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Müfettişlerin hangi yetkileri iptal edildi?

Finans 20-03-24 16:18

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Trabzon'da yaşananlar için ilk açıklama

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte yaşanan olayların yankıları sürerken Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaylara oldukça sinirlenen Yıldırım'ın maçın iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 07:58

Gram altın, çeyrek altın alacaklar dikkat! Serbest piyasa ile Kapalıçarşı altın fiyatları hesabı karıştı: 250 liraya kadar yükseldi

Altında hızlı artışın ana sebebi ne? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? Seçim öncesi yatırımcının talebi iyice arttı, ithalata kota uygulandığı için kuyumcular altın bulmakta zorlandı. Böyle olunca kuyumcularda makas farkı 250 liraya yükseldi. Uzmanlar kota uygulamasının piyasanın normalde dönmesi açısından 10-15 günlüğüne de olsa kaldırılması için talepte bulundu.

Finans 19-03-24 07:30

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! AYM'den izin parası kararı

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren izin parasıyla ilgili Anayasa Mahkemesi'nde önemli bir karar geldi. İzin parası anayasal güvence altına alındı. Anayasa Mahkemesi Deniz İş Kanunu’nun 40’ıncı maddesinin yedinci fıkrasını iptal etti. AYM'nin kararı 14 Eylül 2024'te yürürlüğe girecek.

Finans 17-03-24 10:41

Beşiktaş maçında futbol sahalarında ender görülecek bir an yaşandı! Rashica'nın attığı penaltı bakın nasıl iptal edildi...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin son saniyesinde penaltı kazanan Beşiktaş'ta çok ilginç bir an yaşandı. Hakem Burak Pakkan, Rashica'nın penaltıda topa iki kez dokunduğunu işaret ederek ağlara giden golü iptal etti ve maç 2-1 sonuçlandı.

Spor 16-03-24 22:46

EGM adına yükseköğretimde okutulacak öğrencilere dair yönetmelik iptal edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü adına yükseköğretim kurumlarında okutulacak öğrencilere dair yönetmelik yürürlükten kaldırıldı

Haber 14-03-24 01:02

Ali Koç Suudi Arabistan'da yaşananları açıkladı! Devlet yetkililerine bizi işaret etmişler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan çirkin olaylar sonrası iptal edilen Süper Kupa krizine dair Ali Koç düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 13-03-24 15:58

Küresel gaz talebi 2050 yılına kadar yüzde 34 artacak

Küresel doğal gaz talebinin 2050'de 2022'ye kıyasla yüzde 34 artarak 5 trilyon 360 milyar metreküpe ulaşması öngörülüyor. Yalnızca elektrik üretim sektöründen kaynaklı talep büyüme ise 500 milyar metreküp olarak hesaplandı.

Finans 13-03-24 15:54