Iraqi Turkmen Front Haberleri

Üniversiteli gençler için kariyer fırsatı: Techcareer Front-End Eğitimi

Techcareer, geleceğin dijital dünyasına adım atmak isteyen üniversite öğrencilerine özel bir fırsat tanıyor. Ücretsiz Bootcamp etkinlikleriyle dijital yetenek açığını kapatmayı hedefleyen platform, genç yeteneklere konusunda uzman eğitmenler ve sektör deneyimli profesyonellerle hazırlanan Front-End eğitim programını sunuyor.

Haber 2023-09-25 13:17:46

MSB: Dynamic Front-2021 Tatbikatı tamamlandı

MSB: Dynamic Front-2021 Tatbikatı tamamlandı

Yurthaber 2021-09-21 15:32:06

6 dil bilen İlker Kaleli İngilizce konuştu aksanı olay oldu

Öğretmen ve Baraj dizilerinin başrol oyuncuları, düzenlenen bir oturuma katıldı ve NATPE V-Front programında dizide canlandırdıkları karakterler hakkında bilgi verdi. Öğretmen dizisinin başrol oyuncusu İlker Kaleli'nin aksanlı İngilizce'si gündeme damga vurdu.

Magazin 2020-07-16 11:11:27

Deniz Işın Coşkuner’den 100 gence teknoloji destek paketi

Sosyal medya alanlarında verdiği hizmetlerle gündeme gelen Deniz Işın Coşkuner, kurucusu olduğu DNC Medya üzerinden 100 gence teknoloji destek paketi sağlayacaklarını açıkladı.Teknoloji alanında gelişimi hedefleyen ülkemizde, gençlere destek olarak önünü açmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Coşkuner, mevcut salgın hastalık sebebiyle evlerinde zaman geçirmekte olan gençler için, gelecek planlaması açısından son derece önemli olan bir teknoloji destek paketini kısa sürede sunacaklarını bildirdi.Teknoloji alanına gençlerin katılım oranlarını artırmayı hedeflediklerini belirten Coşkuner, kurucusu olduğu DNC Medya ile gerek ulusal, gerek uluslararası çapta bir çok başarılı projeye imza attıklarını belirterek, "Ekibi genişletmek ve teknoloji alanında yeni beyinler yetiştirmek adına ülkemizin gençlerine yön göstereceğiz ve yüz gencimize özel teknoloji destek paketi vereceğiz" dedi.Sosyal medya, grafik tasarım, video edit ve Front-End yazılımları gibi birçok alanda faaliyet gösteren DNC Medya, kendisini geliştirmek isteyen, teknolojiyi ve yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip eden 100 gence, destek paketleri ile yeni istihdam kapıları sağlamayı hedefliyor.Teknolojiye ve yazılıma olan rağbetin artmasıyla birlikte, taşın altına elini koymaya karar verdiğini söyleyen girişimci genç iş adamı Deniz Işın Coşkuner, ‘’Firmamız takipçilerinden ve sosyal medya platformları üzerinden, işimiz ve çalışma alanlarımız ile ilgili genç arkadaşlarımızdan birçok soru ve talep geliyordu.

Yurthaber 2020-05-19 08:48:35

PUBG Sezon 7 ile Vikendi, yeni görünümüne kavuşuyor

PUBG Corporation bir süredir aktif olmayan Vikendi adasını PUBG Sezon 7 ile tekrardan geri getiriyor. Oyuncular Dinoland ve Cosmodrome bölgelerinin yeni görünümlerini ve 7.1 güncellemesinin bir parçası olarak kesintisiz bir demiryolu devresini deneyimleyebilecekler. Survivor Pass: Cold Front premium yükseltmesi oyunculara, sınırlı sayıda silah kaplamaları, kostümler ve Vikendi’nin Lindh ailesiyle çalkantılı geçmişini ima eden birçok yenilik sunuyor.

Haber 15-04-20 16:51

İran medyasında tanker saldırılarının arkasında Suudi Arabistan var iddiası

Tahran'dan yayın yapan "İran Front Page Media Group" adlı yayın kuruluşu, "Suudi Arabistan ile İran'ın terörist kabul ettiği Halkın Mücahitleri Örgütü'nün (HMÖ) tanker saldırılarının arkasında olduğunu gösteren" bir ses kaydı yayımladı

Haber 22-06-19 18:39

Çin Dışişleri Bakanlığı: “Kimse Umman Körfezi’nde savaş görmek istemiyor”

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Geng Shuang, Umman Körfezi’nde Panama bandıralı ve Marşal Adaları bandıralı Front Altair adlı iki tankere düzenlenen saldırı sonrası yaptığı açıklamada, hiç kimsenin savaş görmek istemediğini, tüm tarafların diyalog yoluyla sorunu çözebileceğini söyledi.Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Geng Shuang, Çin’in artan gerginlikten derin endişe duyduğunu söyleyerek, “Kimse Umman Körfezi’nde savaş görmek istemiyor.

Haber 14-06-19 13:15

Almanya Dışişleri Bakanı Maas: “Umman Körfezi’ndeki saldırılar endişe verici”

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Umman Körfezi’nde Panama bandıralı ve Marşal Adaları bandıralı Front Altair adlı iki tankere düzenlenen saldırıya ilişkin “Umman Körfezi’ndeki saldırılar endişe verici” dedi.Saldırıya ilişkin bölgedeki gerginliğin artması yönünde tehdit oluşturduğunu belirten Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, “Aldığımız haberler son derece endişe verici” ifadelerini kullandı.Gerginliğin tırmandırılmaması gerektiğini açıklayan Maas, “Bölgedeki durum tehlikeyi tırmandırabilecek olaylardır.

Haber 13-06-19 17:16

Umman denizinde iki petrol tankerine saldırı: 44 mürettebat kurtarıldı

Umman Körfezi’nde Panama bandıralı ve Marşal Adaları bandıralı Front Altair adlı iki tankere saldırı düzenlendi.

Haber 13-06-19 13:45

Uman Körfezindeki tanker yangınları petrol fiyatlarını yüzde 3 artırdı

Birkaç deniz nakliye acentesi, İran’ın Hürmüz Boğazı yakınlarında Front Altair ve Kokua Courageous petrol tankerlerinde çıkan yangının büyük bir hasara yol açarken mürettebatın tahliye edildiğini açıkladı.Suudi Arabistan’dan aldığı kimyasal yükü Singapur’a götürmekte olan Kokuka Courageous tankeri ve Fron Altair ham petrol tankerinde mahalli saatle 06.00 sıralarında aynı anda yangın çıktı.

Haber 13-06-19 12:02

Dikkat çeken yırtmaç

Irina Shayk, önceki gün 2018 Daily Front Row Moda Medya ödülleri törenine katıldı. New York’taki Park Hyatt Otel’de gerçekleşen etkinlikte Rus model, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Magazin 08-09-18 13:50

Fransız aşırı sağcı parti adını değiştirdi

Marine Le Pen'in liderliğini yaptığı Ulusal Cephe (Front National) Partisi, gelecek yıl yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde ismini Ulusal Birlik (Rassemblement National) olarak değiştirdi

Haber 02-06-18 00:27

Fransa’da Ulusal Cephe Ulusal Birlik Oluyor

Fransa’nın aşırı sağ partisi Front National’in (Ulusal Cephe) lideri Marine Le Pen babasının 46 yıl önce kurduğu partinin “Ulusal Cephe/Fornt National” olan adının da “Ulusal Birlik/Rassemblement National” olarak değiştirilmesini önerdi

Haber 11-03-18 20:41

'IŞİD lideri Bağdadi, taksiyle Irak'tan Suriye'ye geçti'

Irak basını, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin bir taksiyle Irak'tan Suriye'ye gittiği iddia etti. Irak Medya Haber Ajansı'nın (Iraqi Media News Agency), Irak istihbaratından kaynaklara dayandırdığı haberine göre, IŞİD lideri Bağdadi 3 Kasım'da sarı bir taksi ile Irak'ın Fırat Nehri kıyısında yer alan Rava kasabasından Suriye'ye geçti.

Haber 06-11-17 16:14

Turkey Ranks Second In Tv Drama Export

- In Turkey, people spend nine hours in front of a screen such as smart phone, tablet or computer, including

Yurthaber 30-09-17 12:51

Irak'ta teravih namazı çıkışı intihar saldırısı: 5 ölü, 11 yaralı

Irak'ın batısında yer alan El Anbar iline bağlı Hit ilçesinde teravih namazı çıkışı sırasında bombalı bir intihar saldırısı meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre, 5 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı. Patlama sırasında Irak'tan yayın yapan Asia uydu kanalının genç muhabiri Suheyp Yusuf El Hiti hayatını kaybederken Vemith El İraqi adlı gazeteci ise ağır bir şekilde yaralandı. Kanlı saldırıyı IŞİD üstlendi.

Haber 31-05-17 05:42

Yargıçlar Marine Le Pen'in Peşini Bırakmıyor

Partisi Front National'deki çalışanlarını Avrupa Parlamentosu'nda çalışıyor göstererek haksız maaş ödediği iddiasını araştıran Fransız soruşturma hakimleri, Avrupa Parlamentosu'ndan Marine Le Pen'in ifadesinin alınabilmesi için dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

Haber 14-04-17 18:36

Akp Youth Wing Protests Netherlands By Squeezing Oranges

Izmit, Mar 13 The group unfurled banners bearing the writing “Fascist Netherlands” and “Fascist Rutte” in front of a restaurant

Yurthaber 13-03-17 12:58

Trump'ın Yedi Ülkeye Getirdiği Vize Yasağı Fransa'yı Böldü

Amerika'nın yeni Başkanı Donald Trump'ın 7 müslüman ülkeye vize yasağı getiren kararı dünyayı ayağa kaldırırken, Fransa'yı böldü. Trump'ı aşırı sağ Front National desteklerken, Fransız hükumeti karşı çıktı.

Haber 31-01-17 16:18

Three Brothers Making Bombs For Is Caught

– Three Iraqi brothers, building bombs for IS in a factory in Iraq, were caught in Samsun by the operation

Yurthaber 27-01-17 16:57

Consuls General In Istanbul Visit Site Of Terror Attacks

- Consuls general in Istanbul visited the site of the deadly twin bombings in front of the Vodafone Arena stadium

Yurthaber 13-12-16 10:15

Fillon Le Pen İçin En Zorlu Rakip

Fransa'da seçimlerin birinci partisi olması beklenen aşırı sağ parti Front National'in lideri Marine Le Pen ile pek çok ortak noktada buluşan Fransız sağının muhtemel lideri François Fillon, Le Pen için en zorlu rakip olmaya aday.

Haber 21-11-16 19:06

Fransa’da Aşırı Sağ Kaybetti

Birinci turunu aşırı sağ Front National’in aldığı Bölge Seçimleri’nin ikinci turunda, FN karşısına 'Cumhuriyet barajı' kuran merkez sağ ve sol partiler kazandı. Cumhuriyetçiler 7, Sosyalistler de 5 bölgenin yönetimini kazandı.

Haber 14-12-15 00:36

Fransa’da Aşırı Sağın Tarihi Zaferi

Paris saldırılarının ardından artan güvenlik korkusu yaşayan Fransız seçmeni, bölge seçimlerinde beklenen sonuca imza attı. Ülkede 2017’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce, son büyük seçim olan bölge seçimlerinde, aşırı sağ parti Front Nation

Haber 07-12-15 01:12

Hürriyet Columnist Ahmet Hakan Injured In organized Assault

- Hürriyet columnist Ahmet Hakan, who has been targeted with politically-motivated threats, has been injured after an assault in front

Yurthaber 01-10-15 08:50

Police Severely Intervenes Lawyers’ Sit-In At Court House

- Riot police officers have intervened the sit-in held by lawyers in front of Istanbul Court House, with riot shields

Yurthaber 22-09-15 16:19

Highest House Sale Made To Iraqi And Saudi Clients

– Recent data shows the highest rate of house sales was to clients from Iraq, Saudi Arabia and Kuwait. Also,

Yurthaber 22-09-15 13:42

Police Teams Clear Off Syrians’ Camping Area, Children Protest In The Front

– Around 200 migrants seeking to cross into Europe through Turkey’s western border gate in Edirne has been dispersed as

Yurthaber 22-09-15 10:53

Istanbul Police Arrest Militant Who Entered Courthouse In Police Uniform

- An outlawed Revolutionary People’s Liberation Party-Front (DHKP-C) member has been arrested after he was seen entering a courthouse in

Yurthaber 21-09-15 15:32

Officials Generate Public Outcry For Notifying Family Of Deceased Police Officer In Front Of The Press

- District officials in Turkey’s southeastern Hatay province have generated public outcry by informing parents of a police officer killed

Yurthaber 17-09-15 17:18

Prosecutor Launches Probe Into Doğan Media Group For ‘Terror Propaganda’

- Turkish prosecutors have launched an investigation into the Doğan Media Group for “terrorist propaganda” following a widely derided front-page story

Yurthaber 15-09-15 16:48

Turkish Daily Publishes Empty Columns On Front Page To Protest Gov’T

- Sözcü, a Turkish newspaper fiercely critical of the government, has left the slots for opinion columns on its front

Yurthaber 01-09-15 12:06

Fransa’nın Sağcı Lideri Le Pen Partisinden Atıldı

Fransa’nın en sağcı lideri Jean Marie Le Pen, 1972’de kurduğu partisi Front National’den, koltuğu devrettiği kızı Marine Le Pen’in çağrısı üzerine toplanan Disiplin Kurulu kararıyla ihraç edildi.

Haber 21-08-15 00:34

Turkish Jets Hit Pkk Bases In Iraqi Border Amid Clashes

- Turkish fighter jets hit outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) bases on the border with Iraq late Aug. 19 after

Yurthaber 20-08-15 17:44

Turkey Retaliates Against Maliki, Protests Iraqi Report

- Former Iraqi Prime Minister Nuri al-Maliki’s charges against Turkey for lending support to militants of the Islamic State of

Yurthaber 19-08-15 12:36

Times: Turkey Begins Arming Damascus Front

– Turkey has begun to arm the Syria’s so-called Damascus Front that fight against the Islamic State of Iraq and

Yurthaber 18-08-15 10:15

Foreigner Youth Campers Collect Garbage In Front Of Picknickers, Call On The World To Recycle

- A youth camp organized by the Outdoors Sports Club in western province of Edirne (EDOKS), foreigner university students visiting

Yurthaber 14-08-15 13:02

The Other Syria: Rockets There, Weddings Here

- Away from the front lines, another Syria still lives, featuring wedding parties and people strolling the streets – even

Yurthaber 06-08-15 08:18

Suspects Fire Gun Into Air In Front Of Public Buildings In Eastern Province

– In the Tatvan district of eastern province of Bitlis, men opened fire into the air and the quarter on Cumhuriyet

Yurthaber 28-07-15 10:38

Ankara Informs World Leaders On Military Operations Against Pkk And Isıl

- President Tayyip Erdoğan held phone conversations with Russian President Vladimir Putin and Iraqi President Fuad Masum on July 26

Yurthaber 27-07-15 13:54

we Want Peace Protests In Bodrum

- The Bodrum Initiative for Peace, founded last week, gathered in front of the Tepecik Mosque, to protest the Suruç

Yurthaber 27-07-15 12:47

Blast Moment In Iraq During Reporter’S Announcement On Record

- In Iraq, while a broadcast reporter’s announcement regarding the clashes of Iraqi soldiers in the region, a blast had

Yurthaber 21-07-15 14:15

Ankara Pledges To Train Iraqi Police In Turkey

- Turkey has pledged to train the Iraqi police force at a venue located in Turkish territory, but also called

Yurthaber 15-07-15 08:47

Iraqi President Visits Turkey With Military And Financial Support On The Agenda

- Iraqi President Fuad Masum will pay an official visit to Turkey accompanied by the national security adviser to the

Yurthaber 21-04-15 18:26

Pope Has Joined Conspiracy Against Turkish Government, Pm Davutoğlu Says

- Prime Minister Ahmet Davutoğlu has accused Pope Francis of “joining the conspiracy” of an “evil front” targeting Turkey’s ruling

Yurthaber 15-04-15 15:07

Prosecutor In Case Into Killing Of Gezi's Youngest Victim Taken Hostage In Istanbul Courthouse

- Suspected members of the outlawed Revolutionary People’s Liberation Party-Front (DHKP-C) have taken prosecutor Mehmet Selim Kiraz hostage at Istanbul

Yurthaber 31-03-15 14:46

Prosecutor In Case Into Killing Of Gezi's Youngest Victim Taken Hostage In Istanbul Courthouse

- Suspected members of the outlawed Revolutionary People’s Liberation Party-Front (DHKP-C) have taken prosecutor Mehmet Selim Kiraz hostage at Istanbul

Yurthaber 31-03-15 14:39

Turkey Says Iraqi Oil Deliveries Total 47 Million Barrels, Worth $3 Billion

- Turkish Energy Minister Taner Yıldız said oil deliveries from Iraq via Turkey since the beginning of last year have

Yurthaber 26-03-15 16:42