Irfan Morina Haberleri

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'nin tarihine geçmeyi başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'da oynanacak rövanştan 2 ya da daha farklı şekilde galip ayrılması durumunda yarı finale yükselecek. İrfan Can Kahveci, müsabakada attığı golle adını tarihe yazdırdı.

Spor 2024-04-11 22:31:35

İrfan Can Kahveci: ''İlk yarıda bilerek kendimi yere attım çünkü...''

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.

Spor 2024-04-11 22:02:17

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 2024-04-09 18:08:00

Trabzonspor'un cezası belli oldu! 6 maçlık ceza 4 maça indirildi

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası, Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucunda 4 maça indirildi. Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1'er maçlık cezaları ise onandı.

Spor 2024-04-05 22:40:00

İrfan Can Eğribayat'ın büyük hatasını Balotelli affetmedi ve topu boş kaleye gönderdi! Gol sevincindeki hareket ise sosyal medyada gündem oldu...

Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat'tan büyük bir hata geldi. Topu takım arkadaşına atmak isterken yavaş bir vuruş yapan İrfan Can'ın bu hatasını Balotelli değerlendirdi ve araya girerek topu ağlara gönderdi. İtalyan yıldızın gol sevinci ise sosyal medyada olay oldu.

Spor 03-04-24 21:09

Fenerbahçe'de Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor maçında oynayabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, birer maçtan men edilen Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarının durdurulduğunu ve yapılan itirazın daha sonra inceleneceğini açıkladı.

Spor 03-04-24 18:59

Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan istifa paylaşımı geldi!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Trabzonspor’a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat da 1 maç men cezası aldı. Cezaların açıklanmasının ardından Trabzonspor'dan yoğun tepki geldi.

Spor 03-04-24 16:10

SON DAKİKA: Fenerbahçeli futbolcular ceza aldı mı? Merakla beklenen PFDK kararları az önce açıklandı, 6 maç seyircisiz oynama cezası...

Son dakika haberi! Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlarla ilgili olarak futbolcular PFDK'ya sevkedilmişti. PFDK, Trabzonspor'a 6 maç ceza verdi. Öte yandan Fenerbahçeli futbolculardan Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat bir maç ceza aldı. Batshuayi ve Osayi Samuel ise ceza almadı.

Spor 03-04-24 14:30

Fenerbahçeli futbolcular kaç maç ceza alacak? Sürpriz madde ortaya çıktı...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Trabzonspor’dan antrenör Egemen Korkmaz, tedbirsiz olarak PFDK’ye sevk edildi. Yapılan sevklerin ardından kimin kaç maç ceza alabileceği de yavaş yavaş netlik kazandı.

Spor 02-04-24 07:42

Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, Davut Güloğlu, İrfan Değirmenci yarışıyordu! İşte belediye başkanı seçilen ünlü isimler

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin yarıştığı yerel seçimlere sonuçlar damga vurdu. Bazı il ve ilçelerde ünlü isimlerin aldıkları oy oranları dikkat çekerken, belediye başkanı seçilen isimler gündem yarattı.

Magazin 01-04-24 01:47

Seçim bitmedi ama o kazandığını ilan etti! Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim”

Yerel seçim heyecanı sürüyor. Elazığ’da ise merkeze bağlı İcadiye Mahalle’sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti. Gözvur, "Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim” dedi.

Haber 31-03-24 13:24

Canlı Aksaray seçim sonuçları! Aksaray yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Evren Dinçer mi, MHP'nin adayı İrfan Çatak mı kazandı?

Aksaray'da 31 Mart yerel seçimlerin sonuçları merakla bekleniyor. Yeniden sandık başına giden Aksaraylılar seçim sonuçlarına göre Aksaray ve ilçelerinde kimlerin kazanacağını merak ediyor. Aksaray'da AK Parti’nin adayı Evren Dinçer mi, MHP'nin adayı İrfan Çatak mı seçimi kazanacak? İşte Aksaray yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 23:53

Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de gerçekleştirildi

Tasavvuf ve irfan geleneğini yaşatmak amacıyla hazırlanan "Sema-Semah-Devran" etkinliği, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) seyircilerle buluştu.

Yurthaber 29-03-24 07:37

İrfan Can Kahveci sezon sonunda ayrılıyor! Yeni takımını bile açıkladılar

Fenerbahçe'de bu sezon adeta küllerinden doğan ve kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenirken, milli yıldız için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 09:07

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçeli o isimlere tepki! 'Delikanlılığa sığmaz' dedi, o görüntüleri işaret etti

Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimiyle ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını belirten Doğan, Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde ve Osayi Samuel'e ise tepki gösterdi. Doğan, "Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz" diye konuştu. Öte yandan Doğan, iki Trabzonspor taraftarının da tutuklandığını söyledi.

Spor 20-03-24 15:59

Gecenin en çok konuşulan isimlerindendi! Egemen Korkmaz İrfan Can Eğribayat'a neden yumruk attığını böyle açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karışırken, sahaya giren isimlerden biri de Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz olmuştu. Korkmaz'ın görüntüleri çok konuşulurken konuyla alakalı açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 22:02

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz yumruk atmaya çalıştı, İrfan Can Eğribayat ateş püskürdü: Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı. Son düdüğün çalmasıyla birlikte bazı taraftarlar sahaya girerken, futbolcular ve taraftarlar arasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Eski Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz'ın da sarı-lacivertli ekibin file bekçisi İrfan Can Eğribayat'a yumruk atmaya çalıştığı anlar ortaya çıktı. Eğribayat ise yaptığı açıklamayla Korkmaz'a ateş püskürdü.

Spor 18-03-24 06:34

Kütahya Lisesinde Bilim Fuarı açıldı

Kütahya Lisesinde Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirildi. Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Ortaöğretim Hizmetleri Şube Müdürü İrfan Kanık, Eğitim Bir Sen Kütahya 1 No’lu Şube Başkanı Fatih Köse, okul müdürleri, Kütahya Lisesi okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla Bilim Fuarının açılışı yapıldı.

Yurthaber 29-02-24 15:45

Ne ligde, ne Avrupa'da, ne de kupada oynayabilecek! Fenerbahçe'de son haftaların en formda ismi İrfan Can Kahveci'den kötü haber

Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Fenerbahçe'ye yıldız isim İrfan Can Kahveci'den kötü haber geldi. Yaşadığı sakatlık sonrası yırtık olduğu öğrenilen Kahveci Konferans Ligi'nde oynanacak Union SG mücadelelerinde forma giyemeyebilir. İşte detaylar...

Spor 24-02-24 17:44

Gökhan Zan'dan sonra şimdi de İrfan Değirmenci'yi açıkladılar! İşte aday olarak gösterileceği yer

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşılırken, parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifası sonrasında yerel seçimler için TİP'ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Bu gelişme sonrasında TİP, gazeteci İrfan Değirmeci'nin de aday olarak gösterildiği yeri açıkladı.

Haber 14-02-24 18:53

İrfan Değirmenci nereden aday olacak? İddiaları reddetmedi: 20 Şubat'ı işaret etti

2023 seçimlerinde TİP'ten İzmir'den aday olan ancak seçilemeyen İrfan Değirmenci geçtiğimniz günlerde Halk TV'deki görevinden yeniden ayrılmıştı. Bu da adaylık iddialarını ön plana çıkardı. Değirmenci bu iddiaları yalanlamadı ve 20 Şubat'ı işaret ederek, "Tartışacağız, konuşacağız" dedi.

Haber 12-02-24 10:54

İrfan Değirmenci canlı yayında Halk TV'ye veda etti: 'Yeni bir yolda buluşacağız'

Halk TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan İrfan Değirmenci kanaldan ayrıldığını açıkladı. Halk TV canlı yayınında izleyicilerine veda konuşması yapan Değirmenci "En kısa sürede de yeni bir yolda buluşacağız, yeni yolları birlikte yürüyeceğiz. Ümidimiz bu yönde." dedi. Halk TV'den yapılan açıklamada ise "İrfan Değirmenci'ye bundan sonra Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarında sürdüreceği mücadelede başarılar diliyoruz." denildi.

Magazin 09-02-24 22:27

Fenerbahçe'nin kullandığı penaltı tartışmalara neden oldu! İrfan Can Eğribayat'ın ayağı çizgide olmadığı için tekrarı istendi...

Gaziantep FK, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldikleri maçta penaltı kazandı. Kazanılan penaltıdan Gaziantep FK yararlanamadı fakat Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın penaltıyı kurtardığı anlarda ayağının çizgide olmaması dikkatlerden kaçmadı. Penaltının tekrarlanması beklenirken mücadelenin hakemleri devam kararı verdi.

Spor 07-02-24 21:41

Hiç kullanmadığı kredi kartı yüzünden hayatı karardı! Tam 49 kez kredi çekip 300 farklı hesaba gönderdiler

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan emekli işçi İrfan Kahraman’ın (50) hiç kullanmadığı kredi kartı yüzünden başı belaya girdi. Kahraman'ın mobil bankacılık hesabını ele geçiren kişi veya kişiler, 49 kez kredi çekip toplam 452 bin TL'yi 300 farklı hesaba gönderdi. Bankayı arayınca durumu öğrenen Kahraman, soluğu karakolda aldı. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 14:45

Eski sevgilisini eğlence mekanında görünce deliye döndü! 'Cinsel içerikli mesajların' ardından bir detay daha ortaya çıktı: 'Vücudumda defalarca sigara söndürdü'

Eğlence mekanında eski sevgilisini görünce adeta deliye dönen 51 yaşındaki İrfan Şahin, zorla dışarı çıkardığı Sibel Kahraman'a dehşeti yaşattı. Zorla bindirdiği otomobilde Kahraman'ın yüzüne 9 kez kafa attığı iddia edilen Şahin tutuklandı. Suçlamaları reddeden Şahin, Kahraman'ın, evine girerken düştüğünü iddia etti. Kahraman ise eski sevgilisinin cinsel içerikli mesajları yüzünden ayrıldığını bu yüzden de kendisine şiddet uyguladığını ve vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi.

Haber 22-01-24 11:08

İrfan Can Kahveci gollerine devam ediyor! Yıldız oyuncu Samsunspor'u da boş geçmedi, kariyer sezonunu yaşıyor

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Samsunspor'u konuk ederken Sarı-Lacivertliler'in yıldız ismi İrfan Can Kahveci bu karşılaşmada da fileleri havalandırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 21-01-24 16:31

Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü! Dikkat çeken 'aldatma' detayı

Manisa'nın Salihli ilçesinde Ayşe Yalım (62), 7 yıl önce boşandığı İrfan Çimen'i (66) av tüfeği ile öldürdü. Gözaltına alınan Yalım, polisteki ilk ifadesinde, evli oldukları dönemde Çimen'in kendisini aldattığını, bu konunun gündeme gelmesi üzerine çıkan tartışmada eski eşini korkutmak için av tüfeğiyle 1 el ateş ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 15-01-24 17:59

Fenerbahçe'ye galibiyeti Livakovic'in yaptığı bu kurtarış getirdi!

Trendyol Süper Lig'in 20. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Mücadelenin son anlarında sarı-lacivertlilerin kalecisi Livakovic'in yaptığı kurtarış 3 puanı getirdi.

Spor 14-01-24 21:13

Fenerbahçe Antep'te sürprize izin vermedi! Dzeko'nun penaltı kaçırdığı mücadelede İrfan Can Kahveci sahneye çıktı ve 3 puanı getirdi

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında lider Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanına çıktı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor'a tam 7 gol atan sarı-lacivertliler, liderlik yarışına hata yapmadan devam etmek istiyordu. Gaziantep FK deplasmanında kıyasıya bir performans ortaya koyan Fenerbahçeli futbolcuların mücadelesi 3 puanı getirdi ve sarı-lacivertliler sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 14-01-24 21:01

Kamu işçileri arasında denge çağrısı: Zamda 1 Mart detayına dikkat çektiler, refah payı verilmesini istediler

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Genel Başkanı İrfan Kabaloğlu, kamuda toplu iş sözleşmelerinin yürürlük tarihlerinin farklı olması sebebiyle işçiler arasında ücret dengesizlikleri olduğunu belirtti. Kaboğlu başlangıç tarihi 1 Mart olan sözleşmelere de 1 Ocak'tan itibaren ücret artışının uygulanmasını istedi.

Finans 14-01-24 15:39

Tecrübeli teknik adam İrfan Buz'dan gelen haberle herkes şaşkına döndü! Ünlü hocanın antrenmanda aşil tendonu koptu

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan kötü haber geldi. Tecrübeli çalıştırıcının yapılan antrenman esnasında aşil tendonu koptuğu öğrenilirken ameliyat edileceği bilgisi verildi. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 16:28

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için karar verildi!

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in geleceği belli oldu. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci'nin yokluğu Cengiz Ünder ile doldurulacak.

Spor 03-01-24 11:00

Fenerbahçe Galatasaray derbisi gerilim dolu başladı! İrfan Can Kahveci ile Arda Kardeşler arasında gerilim...

Süper Lig'in belki de en kritik maçında Fenerbahçe Galatasaray'ı konuk etti. Gergin bir tempoda başlayan mücadelenin henüz başında İrfan Can Kahveci'nin yaşadığı faul pozisyonu sosyal medyayı ikiye böldü.

Spor 24-12-23 19:25

Eski sevgilisinin yüzüne 9 defa kafa atıp Hadi şimdi git, şikayet et demişti! Attığı her kafa için 1 yıl hapis cezası istendi

Bursa'da eski sevgilisi Sibel Kahraman'ı gittiği bir eğlence merkezinden zorla çıkartarak otomobile bindiren ve 33 yaşındaki Kahraman'ın yüzüne 9 defa kafa atan tutuklu sanık İrfan Şahin için attığı her kafa darbesi için 1 yıl hapis cezası istendi. Şahin'in Kahraman'ı sürekli taciz ettiği ve cinsel içerikli mesajlar attığı öğrenildi.

Haber 23-12-23 12:26

Acun Ilıcalı'dan İrfan Can Kahveci için paylaşım! Geldiğin günden beri varını yoğunu ortaya koydun!

Trendyol Süper Lig'de 14 hafta geride kalırken, Fenerbahçe liderliğini sürdürüyor. Son olarak Sivasspor'u 4-1 mağlup ederek puanını 37'ye yükselten sarı - lacivertlilerde İrfan Can Kahveci'nin performansı dikkat çekmişti. Sivasspor ağlarına 1 gol bırakan ve karşılaşma boyunca oldukça etkili bir oyun ortaya koyan yıldız futbolcu için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 23:30

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci kariyer sezonunu yaşıyor! Rekor üstüne rekor...

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci, Sivasspor karşısındaki performansıyla alkış toplarken, kariyer sezonunu yaşıyor. Yıldız oyuncu rekorlara doymazken, dün gece taraftardan da büyük alkış aldı. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 09:01

İrfan Can Kahveci attığı harika golün sırrını açıkladı! ''Hurşut Meriç'ten öğrenmiştim''

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, başarılı performansını Sivasspor maçında da sürdürürken, bu sezonki 10. golüne imza attı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İrfan Can Kahveci attığı golün sırrının eski futbolcu Hurşut Meriç olduğunu itiraf etti.

Spor 04-12-23 22:48

İrfan Can Kahveci'den kaleciyi çaresiz bırakan gol! Tekrar tekrar izleniyor...

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor ile karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısına damga vuran İrfan Can Kahveci'nin golü görenleri adeta mest etti. Bu golün ardından kariyer rekorunu kıran İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli taraftarlardan alkış aldı.

Spor 04-12-23 21:03

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci bir taraftarın üstüne yürüdü, stat güvenliği araya girdi! Konuyla alakalı ilk açıklama geldi

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland karşısında 6-1 mağlup olması büyük şaşkınlık yaratırken, alınan bu şok skorun ardından maç sonu yaşananlar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci'nin bir taraftarın üzerine yürüdüğü görüntüler kısa sürede gündem olurken, konutla alakalı olarak milli futbolcunun menajerinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 15:43

Maç bitti, ortalık karıştı! Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci bir taraftarın üstüne yürüdü, stat güvenliği araya girdi

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland karşısında 6-1 mağlup olması büyük şaşkınlık yaratırken, alınan bu şok skorun ardından maç sonu yaşananlar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci'nin bir taraftarın üzerine yürüdüğü görüntüler kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 08:03

İrfan Can Kahveci'nin hakem Zorbay Küçük'e neler söylediği ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık anında isyan etti. Kendisine yapılan faul sonrası hakem Zorbay Küçük'e bağıran tecrübeli oyuncunun neler söylediği ortaya çıktı.

Spor 05-11-23 13:51

Fransızlar İrfan Can Kahveci'yi izlemeye aldı! Fenerbahçe'nin yanıtı...

Fenerbahçe'de bu sezon muhteşem bir grafik çizen İrfan Can Kahveci Avrupa kulüplerinin radarına girerken ilk hamle Fransız ekibi Rennes'den geldi. İşte detaylar...

Spor 02-11-23 23:23

İrfan Buz: “Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Giresunspor maçının ardından, "Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın" dedi.

Spor 28-10-23 12:34

Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık Gediz’de şehit ailesini ziyaret etti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık ve İlçe Müftüsü Sebahattin Turan ile birlikte Erdoğmuş Köyünde Şehit Ramazan Demirci’nin ailesini ziyaret etti.

Yurthaber 11-10-23 11:41

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'den itiraf! 'Rizespor maçı öncesinde tedirgindim çünkü...'

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, kulüp televizyonunda yayınlanan Günün Röportajı programına konuk oldu. Rizespor maçındaki oyunuyla beğeni toplayan yıldız isim, karşılaşma öncesinde yaşadığı sakatlıkla ilgili de konuştu.

Spor 03-10-23 18:26

İrfan Can Kahveci bu sezon bambaşka! Fenerbahçe'nin yıldızı, kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı...

Spor haberleri: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı - lacivertliler, Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 5-0'lık üstünlükle ayrıldı. Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Çaykur Rizespor karşısında attığı golle galibiyette önemli rol oynarken, kariyerinin en iyi sezon başlangıcına imza attı.

Spor 01-10-23 18:44

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe durmuyor! Sarı - lacivertliler, Alanyaspor deplasmanında da kazandı...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Corendon Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve yüksek tempoda oynadığı maçta kazanan taraf sarı - lacivertliler oldu. Galibiyeti İrfan Can Kahveci'nin golüyle bulan Fenerbahçe; Süper Lig'de üst üste 6. galibiyetini alırken, bu sezonki 12. resmi maçını kazandı ve henüz yenilgi yüzü görmedi. İşte detaylar...

Spor 24-09-23 22:00

Recep İvedik 4 konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimler? İşte serinin dördüncü filminin konusu ve oyuncuları

Recep İvedik 4 filmi ile ilgili aramalar filmin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Şahan Gökbakar, İrfan Kangı ve Cem Korkmaz'ın başrolde olduğu ko00medi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Recep İvedik 4 konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimler? İşte serinin dördüncü filminin konusu ve oyuncuları

Magazin 15-09-23 19:59

3 yaşındaki torunun yanında vahşice katledilmişti, cinayet şüphelisi yakalandı

Bolu’da dün gece saatlerinde İsmail Çetin’i(62) 3 yaşındaki torunun yanında darp ettikten sonra üzerinden araba ile geçerek öldüren şüpheli İrfan Başkalaycı(70), jandarma ekipleri tarafından yanında bulunan eşiyle birlikte gözaltına alındı.

Yurthaber 23-08-23 08:12