Irma Haberleri

Almanya'dan gelen kiracı 'Benim' diye kandırdığı binayı yıktırdı! Ailesinin evine yerleşti, ev sahibinin kabusu oldu

İstanbul'un Fatih ilçesinde vakfa ait bir evin sahibi olan kadının evi karşılıksız olarak kiraya verdiği yaşlı çift hayatını kaybetti, çiftin Almanya'daki kızları Irma T. gelip eve yerleşince iş sarpa sardı. Maddi durumu ailesinden daha iyi olduğu belirtilen Irma T., evden çıkmayı kabul etmedi. Üstelik evden çıkmasının istenmesine öfkelenen Irma T. evin varını yoğunu hurdacılara satıp sonra da belediyeye evi yıktırdı. Ev sahibi, evin olması gereken alanı görünce hayatının şokunu yaşadı.

Haber 2023-07-29 08:48:25

6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi

Kayseri'de yaşayan Gürcistanlı Irma Shakıashvılı, 6'ncı kattan düşerek büyük bir kaza atlattı. "Hastanede doktorlar yaşamamın mucize olduğunu söyledi. Ben de 'Hastaneden çıkınca Müslüman olacağım' diye Allah'a söz verdim." diyen Shakıashvılı, Kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu ve 'Lale' ismini aldı.

Haber 2023-01-19 14:44:06

Teksas katliamının hedefi olmuştu! Günler sonra kahreden detay ortaya çıktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletine bağlı Uvald kentindeki Robb İlkokulu’nda gerçekleşen silahlı saldırı dünya manşetlerinde geniş yankı uyandırmıştı. Saldırganın kimliği Salvador Ramos olarak açıklanırken 19 öğrenci ve 2 öğretmenin hayatını kaybettiği bildirildi. Öğrencilerini korumak isterken hayatını kaybeden öğretmenlerden biri Irma Garcia’ydı. Eşinin ölümünü alan Garcia’nın kocası Joe ise, saldırıdan günler sonra aniden vefat etti.

Trend 2022-05-27 09:57:01

Öldürülen Gürcistan uyruklu kadının cenazesi, ülkesine götürüldü

KAYSERİ'nin Sarıoğlan ilçesinde, gece kulübünde çalışan 2 arkadaşı ile birlikte iş çıkışı uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu Irma Kravishvili'nin (53) cenazesi yakınları tarafından alınarak, ülkesine götürüldü.

Haber 2020-02-03 11:21:40

Gece kulübünde 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıya 2 tutuklama

KAYSERİ'nin Sarıoğlan ilçesinde, gece kulübünde çalışan Gürcistan uyruklu Irma K.'nın (53) öldüğü, 2 arkadaşının yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla Gazi K.

Haber 31-01-20 16:20

Gece kulubünde çalışan 3 kadına silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, gece kulubünde çalışan 3 kadın, iş çıkışı evlerine gitmek isterken silahlı saldırıya uğradı. Gürcistan uyruklu Irma K. (53) hayatını kaybederken, yanında bulunan 2 kadın ağır yaralandı.

Haber 30-01-20 11:01

Cumhurbaşkanı iki çıplak erkekle poz verdi, ülke karıştı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülke gündemine bomba gibi düşen görüntüleri nedeniyle zor günler yaşıyor... Geçen yıl Irma ve Maria kasırgalarıyla yerle bir olan Karayip adası Saint Martin'e giden Macron'u üstü çıplak işçiler karşıladı. Fotoğraflarda birinin el hareketi yapması ve cumhurbaşkanı karşısında üstsüz olması sosyal medyayı karıştırdı.

Haber 01-10-18 12:23

Porto Riko'yu ekonomik krizin ardından kasırgalar vurdu

Porto Riko, içinde bulunduğu ekonomik krizin ardından, önce Irma, ardından Maria kasırgalarıyla, 80 yılın en ağır doğal felaketiyle zor günler geçiriyor. New York İtfaiye Teşkilatı (FDNY) ekipleri de elektriklerin kesik olduğu Porto Riko'nun karanlık sokaklarında arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

Haber 24-09-17 11:26

5 soruda Maria Kasırgası

Karayipler'de büyük hasar veren Irma Kasırgası'nın güzergahını izleyen Maria Kasırgası, birkaç saat içerisinde en tehlikeli kasırga türü olan Kategori 5'e yükseldi.

Haber 19-09-17 16:04

Dominika Başbakanı: Parayla satın alınabilecek her şeyi kaybettik

Irma kasırgasının ardından Maria kasırgasının vurduğu Dominika, tarihinin en büyük yıkımlarından birini yaşıyor. BBC'nin haberine göre, Dominika Başbakanı Roosevelt Skerrit, kasırga nedeniyle ülkenin "büyük hasara" uğradığını belirtti. Skerrit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Parayla satın alınabilecek her şeyi kaybettik" ifadelerini kullandı.

Haber 19-09-17 11:52

Irma kasırgasının ardından 'Maria' felaketi: 260 kilometre hızla geldi

Karayipler Irma Kasırgası'ndan sonra bu kez Maria ile sarsılıyor. Kategorisi beşinci seviyeye yükseltilen kasırga, Dominica adalarını vuruyor. Dominica Başbakanı, evinin çatısının uçtuğunu ve binanın sel altında kaldığını duyurdu. Karayipler'deki Adalar, 15 gün içinde ikinci kez büyük bir kasırgayla karşı karşıya. Hızı saatte 260 kilometreyi bulan Maria Kasırgası, Irma'dan günler sonra Dominica kıyılarına ulaştı.

Haber 19-09-17 09:48

Maria Kasırgası 'aşırı tehlikeli' fırtına seviyesine çıktı

Karayip Adaları, en az 37 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Irma Kasırgası sonrası yaralarını sarmayı sürdürürken, bu defa Kategori 4 "aşırı tehlikeli fırtına" seviyesine yükseltilen Maria Kasırgası'na hazırlanıyor. Porto Riko, St Martin ve Anguilla gibi bölgelerde, kasırga gözlem ekipleri devrede. Fransa toprağı Guadeloupe'de deniz seviyesine yakın bölgelerdeki insanlar tahliye edilirken, okul, iş yerleri ve hükümet binaları kapatıldı.

Haber 19-09-17 05:28

Maria Kasırgası 'aşırı tehlikeli' fırtına seviyesine çıktı

Karayip Adaları, en az 37 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Irma Kasırgası sonrası yaralarını sarmayı sürdürürken, bu defa Kategori 4 "aşırı tehlikeli fırtına" seviyesine yükseltilen Maria Kasırgası'na hazırlanıyor. Porto Riko, St Martin ve Anguilla gibi bölgelerde, kasırga gözlem ekipleri devrede.

Haber 19-09-17 02:11

Karayipler Irma'nın ardından Maria Kasırgasını bekliyor

ABD'nin Florida eyaletini ve Karayip Adaları'nı vuran Irma kasırgasının ardından bölgeye Maria isimli büyük bir kasırganın yaklaştığı bildirildi.

Haber 18-09-17 11:54

Irma gitti, Maria geliyor

Atlantik Okyanusu’nda oluşan yeni bir tropikal fırtına güçleniyor.

Haber 18-09-17 09:47

Irma Sonrasında ABD Jose ve Max’i Bekliyor

Tropikal Jose fırtınası yeniden güç kazanmaya başlarken, Max Kasırgası, Meksika’nın güney Pasifik kıyılarını tehdit ediyor.

Haber 15-09-17 19:18

Trump Irma’nın Vurduğu Florida’da

Başkan Donald Trump, geçen hafta Irma Kasırgası’nın vurduğu Florida eyaletini ziyaret ediyor.

Haber 14-09-17 19:30

Başkan Gökçek’ten “harvey Ve Irma Kasırgaları” Açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ABD’de yaşanan “Harvey ve Irma kasırgaları” ile ilgi yaptığı...

Yurthaber 14-09-17 18:46

Melih Gökçek'in Irma Kasırgası için 'bela' tweetine ABD'den yanıt

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, ‘daha çok felaketler yaşanması için dua edin' içerikli Twitter mesajının sorulması üzerine, "Ben inançlı bir kadınım ve umarım o dualara kimse kulak asmaz" diye yanıt verdi.

Haber 14-09-17 11:24

'Irma Kasırgası esnasında ezan sesi' videosu! Bu iddia sosyal medyayı karıştırdı

Irma Kasırgası ABD'nin Florida eyaleti ve Karayipler'i vurdu. Evleri, ağaçları yerle bir eden Irma Kasırgası esnasında çekilen bir video ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Bölgede bulunan camiyi terk etmediği belirtilen imamın Irma Kasırgası sırasında ezan okuduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyada defalarca paylaşıldı. Ezanı mucize olarak yorumlayanlar oldu.

Haber 14-09-17 10:32

Irma Kasırgası: Florida'daki bir bakımevinde sekiz kişi hayatını kaybetti

Polis, Florida eyaletinde fırtına nedeniyle günlerdir elektriksiz kalan ve havalandırmanın çalışmadığı bakımevinde sekiz kişinin ölmesiyle ilgili cezai soruşturma başlattı.

Haber 14-09-17 02:24

Florida ve Karayipler'de Yardım Çalışmaları Devam Ediyor

Acil durum çalışanları ve Ulusal Muhafız birlikleri, Irma Kasırgası’ndan sonra Florida eyaletinin güneyindeki Key Adaları’nda mahsur kalanları bulmaya çalışıyor. Öte yandan Fransa ve İngiltere, Karayipler’de kendilerine ait özerk adalarda kasırgadan etkilenenlere yardım çalışmalarına hız veriyor.

Haber 13-09-17 19:18

Irma'nın yüzü: Kasırga esnasında oluşan bulut sosyal medyayı karıştırdı

ABD'yi vuran Irma Kasırgası’nın gökyüzünde insan yüzü şeklinde bulutlar oluşturduğu iddia edildi. Bazı sosyal medya paylaşımlarında “Irma’nın yüzü” olarak nitelendirilen görsel kısa sürede viral hale gelirken, oluşan siluet aynı zamanda Harry Potter'a da benzetildi. Ancak gökyüzünde insan silueti oluşturan bulutların görüntüsünün 2011'de Kanada'da çekildiği ortaya çıktı.

Haber 13-09-17 17:02

Irma Kasırgası'nın izleri: Florida Keys'te evlerin dörtte biri yıkıldı

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası'nın, anakaranın hemen güneyinde bulunan Florida Keys adalarındaki evlerin dörtte birinin yıktığı bildiriliyor. Binlerce adadan oluşan Florida Keys'ten gelen son görüntülerde saatte 200 kilometre hıza yaklaşan rüzgarların evleri sürüklediği ve parçaladığı görülüyor. Arama ve kurtarma ekipleri en kötü etkilenen adalara gıda ve su götürmeye hazırlanıyor. Bazı adalardaki yollar, devrilen ağaçlar nedeniyle hâlâ kullanıma açılmış değil.

Haber 13-09-17 15:26

Florida'daki Toplanma Merkezinde Gönüllü Olarak Çalıştı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi 28 yaşındaki Mesut Bayezit, Irma Kasırgası nedeniyle ABD'nin Florida

Yurthaber 13-09-17 11:34

Yolun ortasında köpek balığı dehşeti

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası'nın yaşandığı bölgeden farklı görüntüler gelmeye devam ediyor. Yaşanan Irma Kasırgası ile sosyal medyada yayılan yüzlerce görüntü gündem oldu. Kullanıcılar tarafından Irma Kasırgası'nın yaşandığı bölgede çekilen bu görüntü birçok kişi tarafından dikkat çekti ve tartışma yarattı. Sokakta yüzen köpek balıklarının paylaşıldığı görüntü de birçok kişi tarafından izlendi ve üzerinde tartışmalara neden oldu.

Trend 13-09-17 11:00

Florida'da Irma'nın bilonçosu ağır

Irma Kasırgası'nın Florida Keys'teki evlerin yüzde 90'ına zarar verdiği açıklandı.

Haber 13-09-17 10:07

Tolgahan Sayışman Irma Kasırgası'ndan zararlı çıktı

Kısa süre önce Miami’den iki ev satın alan oyuncu Tolgahan Sayışman, Irma Kasırgası yüzünden maddi zarara uğradı.

Magazin 13-09-17 09:54

Irma Kasırgası: Florida Keys'te evlerin çeyreği yıkıldı

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası'nın, anakaranın hemen güneyinde bulunan Florida Keys adalarındaki evlerin çeyreğini yıktığı bildiriliyor.

Haber 13-09-17 09:43

Irma Alabama ve Mississippi Eyaletlerine İlerliyor

Etkisi azalan ve tropik fırtınaya dönüşen Irma, Georgia eyaletine yoğun yağış bıraktıktan sonra Alabama ve Mississippi eyaletlerine doğru ilerlemeye devam ediyor.

Haber 12-09-17 18:00

Papa Francis Iklim Değişikliğini Reddedenlere ‘Aptal’ Dedi

- Papa Francis, İrma Kasırgasının ABD, Meksika ve Karayipleri vurmasının ardından yaptığı açıklamada, iklim değişikliğini reddedenlere ‘aptal’ dedi. Beş günlük Kolombiya

Yurthaber 12-09-17 14:41

Jennifer Lawrence'dan şok çıkış: Kasırganın sorumlusu Trump!

ABD'nın bazı eyaletlerini neredeyse harabeye çeviren İrma Kasırgası için ünlü oyuncu Jennifer Lawrence'dan ilginç bir yorum geldi. Güzel yıldız kasırganın sorumlusunun ABD başkanı Donald Trump olduğunu söyledi.

Magazin 12-09-17 11:11

Irma kasırgası sonrası tsunami korkusu: Okyanus suyu kayboldu

Irma kasırgasının ardından bölge halkını tsunami korkusu sardı. Bölgede satte 290 km'yi bulan süratle esen Irma Kasırgası geçtiği her yeri yerle bir ederken, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü korkuyu daha da artırıyor. Bahamalar'da okyanus suyunun çekilmesi sosyal medyada paniğe sebep oldu. Neyse ki korkulan olmadı, çekilen sular, tsunami şeklinde değil, ağır ağır yerine geldi.

Haber 12-09-17 10:44

Dha İstanbul -  Thy, Miami Yolcularını Tahliyeye Başlıyor

Haber:  Hüseyin ASLIYÜCE-İSTANBUL(DHA)  ABD'nin Florida eyaletinde etkili olan Irma kasırgası nedeniyle 9,10 ve 11 Eylül tarihlerinde Miami seferlerinin iptal etmek zorunda

Yurthaber 12-09-17 09:56

Thy, Miami Yolcularını Tahliyeye Başlıyor

  Hüseyin ASLIYÜCE-İSTANBUL(DHA) ABD'nin Florida eyaletinde etkili olan Irma kasırgası nedeniyle 9,10 ve 11 Eylül tarihlerinde Miami seferlerinin iptal etmek zorunda kalan THY,

Yurthaber 12-09-17 09:51

Thy’den Irma Kasırgası Sonrası Miami’ye Ek Sefer

ABD’de etkili olan Irma kasırgası nedeniyle üç gün boyunca Miami’ye sefer gerçekleştiremeyen Türk Hava Yolları...

Yurthaber 12-09-17 09:41

Irma can almaya devam ediyor

Irma hızını kesti, ancak hâlâ tehlikeli.

Haber 12-09-17 09:20

Harvey ve Irma kasırgaları ABD'ye yüz milyarlarca dolara mal oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatı olumsuz etkileyen iki kasırganın toplam maliyetinin 290 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Bu rakam ABD'nin GSYH'sinin yüzde 1,5'ine denk geliyor. ABD'li uluslararası yatırım bankacılığı Goldman Sachs cumartesi günü yaptığı açıklamada, Harvey ve Irma kasırgalarından dolayı ülkenin üçüncü çeyrek büyüme tahminini aşağı yönlü revize ettiğini duyurmuştu.

Haber 12-09-17 02:36
Haber 11-09-17 18:18

Ahu Tuğba Miami'deki kızı Anjelik'e ulaşamıyor

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Irma kasırgasının vurduğu Miami'deki kızı Anjelik'e ulaşamadığını gözü yaşlı bir şekilde anlattı.

Magazin 11-09-17 17:01

Irma fırtına statüsüne indirildi

Karayipler’den ABD sahillerine ulaşan ve giderek şiddetini kaybeden Irma Kasırgası’nın kategorisi “tropikal fırtınaya” indirildi.

Haber 11-09-17 17:01

Irma Kasırgası Florida’da Milyonları Elektriksiz Bıraktı

Amerikan Ulusal Kasırga Merkezi, Irma Kasırgası’nın Pazartesi günü etkisini azaltarak tropik fırtınaya dönüşeceğini ve Florida’nın kuzeyiyle Georgia eyaletinin güney kesimlerine ilerleyeceğini bildiriyor.

Haber 11-09-17 15:27

Vodafone’dan Irma Kasırgası’nın Vurduğu Bölgelere Mobil Destek

Vodafone ekibi, ’Anında Kurulabilen Dijital Şebeke’ ekipmanıyla Irma’nın büyük yıkıma yol açtığı Karayipler’deki Guadeloupe Adası’na...

Yurthaber 11-09-17 12:09