Irma Tahliyesi Haberleri

İskenderun'da denizin taşması sonucu su basan ev ve iş yerlerinde temizlik sürüyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, denizin taşması sonucu su basan ev ve iş yerlerinde su tahliyesi ve temizlik devam ediyor.

Yurthaber 2023-11-28 10:33:43

İzmir'de denizin taşması sonucu su basan iş yerlerinde tahliye ve temizlik çalışmaları sürüyor

İzmir'de denizin taşması sonucu su basan ev ve iş yerlerinde suyun tahliyesi ile temizlik çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 2023-11-27 14:11:36

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan siyasi partilere ziyaret! Özgür Özel'den dikkat çeken 'Ogün Samast' mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerle temasını sürdürüyor. Kurtulmuş, parti ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi Meclis Grubu'nu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunu ziyaret etti. Görüşmeler sonrası yapılan açıklamalarda, yeni anayasa ile ilgili konuşulup konuşulmadığına ilişkin verilen yanıtlar dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel'in, Ogün Samast'ın tahliyesi ile ilgili sözleri de gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 2023-11-16 15:59:59

SON DAKİKA | Mısır ve Gazze Şeridi arasındaki Refah Sınır Kapısı açıldı

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Mısır'ın Refah Sınır Kapısı'nın Gazze'deki ağır yaralıların tahliyesi için açıldığı bildirildi.

Haber 2023-11-01 11:11:29

SON DAKİKA | MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemileriyle ilgili açıklama: Takip ediyoruz. Tüm tedbirler alınmıştır

Son dakika haberi: İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Doğu Akdeniz'e gönderilen ABD gemileriyle ilgili "Her türlü gelişmeyi takip ediyoruz. Tüm tedbirler alınmıştır" ifadelerine yer verdi. Açıklamanın devamında "ABD’li muhataplarımıza bu konuyu sorduğumuzda, ‘Muharip olmayanların, sivillerin tahliyesi operasyonu kapsamında geldiklerini’ bildiriyorlar" denildi.

Haber 19-10-23 12:05

Mersin'de mağarada rahatsızlanan ABD'li dağcı tahliye edildi

Mersin'in Anamur ilçesinde, 3 Eylül'de indiği mağarada rahatsızlanan ve ilaç tedavisi uygulanan ABD'li dağcının tahliyesi tamamlandı.

Yurthaber 12-09-23 07:35

Mersin'de mağarada rahatsızlanan ABD'li dağcının tahliye çalışmaları devam ediyor

Mersin’in Anamur ilçesinde, iniş yaptığı mağarada rahatsızlanan ve ilaç tedavisi uygulanan ABD'li dağcının tahliyesi için çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 11-09-23 13:28

Sokaklar bomboş kaldı: O ülkede bomba alarmı! 14 bin kişi tahliye edildi... Toplanma yerleri hazırlandı

Polonya’da bomba alarmı verildi! Ülkenin Lublin kentinde bir inşaatta 2. Dünya Savaşı’ndan kalma 250 kilogramlık bomba bulundu. Bomba imha uzmanları patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için çalışmalarına başlarken, 14 bin kişi bölgeden tahliye edildi. Halkın tahliyesi ve bölgenin güvenliğinin sağlanması için 200 asker ve polis görev yaparken tahliyenin ardından sokakların bomboş kaldığı görüldü. Belediye tarafından da tahliye edilenler için üç noktada toplanma yeri hazırlandı.

Haber 11-08-23 14:59

Fethiye’de Sahil Güvenlikten iki ayrı tıbbi tahliye operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel teknelerde rahatsızlanan vatandaşlar Sahil Güvenlik ekipleri tarafından botlar ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Yurthaber 31-07-23 11:41

Almanya'dan gelen kiracı 'Benim' diye kandırdığı binayı yıktırdı! Ailesinin evine yerleşti, ev sahibinin kabusu oldu

İstanbul'un Fatih ilçesinde vakfa ait bir evin sahibi olan kadının evi karşılıksız olarak kiraya verdiği yaşlı çift hayatını kaybetti, çiftin Almanya'daki kızları Irma T. gelip eve yerleşince iş sarpa sardı. Maddi durumu ailesinden daha iyi olduğu belirtilen Irma T., evden çıkmayı kabul etmedi. Üstelik evden çıkmasının istenmesine öfkelenen Irma T. evin varını yoğunu hurdacılara satıp sonra da belediyeye evi yıktırdı. Ev sahibi, evin olması gereken alanı görünce hayatının şokunu yaşadı.

Haber 29-07-23 08:48

TİP milletvekili Can Atalay hakkında yeni gelişme! Avukatları itiraz etmişti, karara bağlandı

Gezi Parkı davasında hükümlü bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekilİ Can Atay'ın dava sürecinde yeni gelişme yaşandı. Avukatları tarafından Can Atalay'ın tahliyesi talep edilmiş, Yargıtay 3. Ceza Dairesi talebi reddetmişti. Avukatları bu karara da itiraz ederken Yargıtay 3. Ceza Dairesi itirazı karara bağladı.

Haber 18-07-23 16:31

Yargıtay'dan Can Atalay kararı! Reddedildi

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası sanığı Can Atalay'ın tahliyesi ve hakkındaki yargılamanın durması istemini reddetti.

Haber 13-07-23 18:39

İstanbul'daki 168 sanıklı organize suç örgütü davasında ara karar

İstanbul'da, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne ilişkin 168 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıklardan 8'inin tahliyesi kararlaştırıldı.

Yurthaber 23-06-23 07:47

Adada yaralanan vatandaş, botla limana getirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki adada yaralanan vatandaşın tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Yurthaber 21-06-23 10:05

Otoyolda yolcu otobüsü yandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde otoyolda seyir halindeki yolcu otobüsü yandı, yolcuların erken tahliyesi faciayı önledi.

Yurthaber 21-06-23 08:51

Çay ve derelerin debisi yükseldi, ilçede sular kesildi: Samsun'da şiddetli yağış sonrası Terme Çayı taştı! Ekipler harekete geçti

Samsun'da şiddetli yağışlar etkisini göstermeye devam ediyor. Terme Çayı'nın debisi yükseldi, çayda gece taşkınlar oluştu. Suları yükselen çay gündüz de kameralara yansıdı. Belediye ekipleri ve kolluk güçleri suyun tahliyesi için harekete geçti. İlçedeki bazı mahallelerde de derelerin debisinin yükselmesi nedeniyle ilçede su kesintisi yapıldı.

Haber 06-06-23 13:26

Hamza Dağ'dan İzmir'deki depremzedelerin Uzundere Konutları'ndan tahliyesi kararına ilişkin açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 30 Ekim 2020'deki İzmir depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin tahliyesi kararını eleştirdi. Hamza Dağ, "Açıkçası bu vicdanlara sığan bir iş değildir. Bunu milletimiz kabul etmez, kabullenemez" ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-23 17:26

Diziye konu olmuştu! Uyuşturucu baronu Hector Palma Salazar'ın tahliyesi engellendi

Meksika’da temyiz mahkemesi tarafından dün gece saatlerinde tahliyesine karar verilen “Güero” lakaplı uyuşturucu baronu Hector Palma Salazar’ın tahliyesi farklı bir mahkeme tarafından verilen tutuklama kararı ile engellendi.

Haber 10-05-23 20:28

Munzur Çayı'nda kaybolan 3 kişinin bulunması için baraj gölü boşaltılıyor

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 21 Nisan'da otomobille düştükleri Munzur Çayı'nda kaybolan 3 kişinin bulunması için Uzunçayır Baraj Gölü'nden su tahliyesi yapılmaya başlandı.

Yurthaber 04-05-23 07:54

Günlerdir aranıyorlar! 3 kişiyi bulmak için baraj gölü boşaltılıyor

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 21 Nisan'da otomobille düştükleri Munzur Çayı'nda kaybolan 3 kişinin bulunması için Uzunçayır Baraj Gölü'nden su tahliyesi yapılmaya başlandı.

Haber 03-05-23 21:54

Bakan Hulusi Akar açıkladı! Sudan'daki Türk vatandaşlarının tahliyesi için 5 nakliye uçağı görevlendirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sudan'dan Türk vatandaşlarının tahliyesi için TSK'ye ait 2'si A400M olmak üzere 5 nakliye uçağını görevlendirdiklerini bildirdi.

Haber 27-04-23 22:05

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Kirasını eksik ödeyince...

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ünlü aktörün evden tahliyesi için dava açıldı.

Magazin 01-04-23 11:11

Türkiye'nin günlerce konuştuğu 'sahte doktor' Ayşe Özkiraz 5. duruşmada tahliye edildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini doktor olarak tanıtan Ayşe Özkiraz çıktığı 5. duruşmada tahliye edildi. Akşam saatlerinde cezaevinden çıkan 'sahte doktor'un tahliyesi sonrası ilk görüntülerine ulaşıldı. Özkiraz hakkında açılan 3 davada toplam 13 yıla kadar hapisle yargılanıyordu.

Haber 28-03-23 17:14

Karpuzlu Şenköy Göleti doldu, fazla su tahliye ediliyor

Aydın genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan yağışlar Karpuzlu ilçesindeki çiftçilerin yüzünü güldürürken, ilçede bulunan Şenköy Göleti’nin rezervuarı doldu, fazla suyun tahliyesi başlatıldı.

Yurthaber 20-03-23 10:20

Mehmetçik, Şanlıurfa'da sel nedeniyle mahsur kalanların tahliyesi için köprü kurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şanlıurfa'da meydana gelen sel nedeniyle mahsur kalanların tahliyesi için 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığınca yaya geçiş köprüsü kurulduğunu bildirdi.

Yurthaber 15-03-23 15:17

Şanlıurfa'da sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için çalışma sürüyor

Selin etkili olduğu Şanlıurfa'da su basan bazı mahallelerde vatandaşların evlerden tahliyesi için çalışma yapılıyor.

Yurthaber 15-03-23 15:11

Şanlıurfa'da sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için çalışma sürüyor

Selin etkili olduğu Şanlıurfa'da su basan bazı mahallelerde vatandaşların evlerden tahliyesi için çalışma yapılıyor.

Yurthaber 15-03-23 14:37

Çankırı Kapalı Cezaevi'ne 'deprem' tahliyesi

Çankırı'da E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Cezaevinde bulunanlar, çevre illerdeki cezaevlerine sevk edildi.

Haber 11-03-23 14:36

Evine giren hırsızı öldürmüştü, tahliyesi istendi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde evine giren hırsızı çıkan arbedede bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı.

Yurthaber 09-03-23 10:40

Denizde yaralanan balıkçıyı Sahil Güvenlik tahliye etti

Balıkesir Ayvalık ilçesi açıklarında 1 kişinin tıbbi tahliyesi Sahil Güvenlik tarafından gerçekleştirildi.

Yurthaber 07-03-23 08:29

İslahiye'de heyelanla kapanan İdilli Deresi'nde suyun kontrollü tahliyesi sürüyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, depremin ardından meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan İdilli Deresi'ndeki suyun kontrollü tahliyesi gerçekleştiriliyor.

Yurthaber 27-02-23 12:20

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan İstanbul'da 93 okulun tahliye edilmesiyle ilgili açıklama! 'Geç ama doğru bir karar'

CHP'li Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Valiliğinin riskli bulunan 93 okul ve eğitim kurumunun tahliyesi edilmesine ilişkin kararının geç alınmış ancak doğru bir karar olduğunu söyledi.

Haber 21-02-23 16:48

Malatya'da ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesi durduruldu

Malatya Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentteki ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesinin ikinci bir karara kadar durdurulduğunu bildirdi.

Yurthaber 21-02-23 14:50

Doğukan Manço yeni deprem sonrası Hatay'dan bildirdi! Acilen şehrin tahliyesi gerekiyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası 11 il afet bölgesi ilan edilmişti. Afet bölgelerinden biri olan Hatay'da 20 Şubat tarihinde 2 deprem daha kayıtlara geçti. Bölgede enkazda hayatını kaybedenler ve yeni yıkımlar meydana geldi. Şarkıcı Doğukan Manço yeni deprem sonrası Hatay'dan video yayınladı. Manço, "Acilen şehrin tahliyesi gerekiyor." dedi.

Magazin 20-02-23 23:59

İstanbul'da öğrenciler üzgün! 93 okulun tahliyesi bugün başladı... Bir anda hayatımız altüst oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm Türkiye teyakkuz haline geçti. İstanbul Valiliği, kentte 93 okulun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle bugün itibarıyla tahliye edileceğini duyurmuştu. Belirlenen okul ve eğitim kurumundaki öğrencilerin güvenli okullara nakledilmesine bugün başlandı. Bazı okullar, karardan habersiz olan veli ve öğrencilere duyuru yapmak adına kapılarını açarken yoğunluk oluştu. Öte yandan mega kentte sabah saatlerinde trafikte de yoğunluk görüldü.

Haber 20-02-23 10:44

SON DAKİKA | İki bakanlıktan deprem bölgesinde eşya tahliyesi için genelge! AFAD yayınladı: Hasarlı evlere nasıl girilecek?

Son dakika haberi: İçişleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlıklarının ortak çalışması sonucu deprem bölgelerinde 'yıkık', 'acil yıktırılacak' ve 'ağır hasarlı' yapılara, afetzedelerin eşyalarını tahliye etmek maksadıyla girilmesi, girilmemesi kurallarını içerir genelge, AFAD Başkanlığınca yayınlandı.

Haber 19-02-23 16:05

Denetimler hızlandırıldı! Çorlu'da 5 okula 'deprem' tahliyesi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası denetimler hızlandı. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yapılan denetimlerde, depreme dayanıklı olmadığı belirlenen 5 okulun tahliyesine karar verildi. Tahliye kararı verilen okullardaki 7 bin 917 öğrenci başka okullara nakledildi. Yıkılmasına karar verilen okullardaki malzemeler de görevliler tarafından taşınmaya başlandı. Yetkililer, okulların depreme dayanıklı olup olmadığı incelemesinin sürdüğünü belirtti. İşte detaylar...

Haber 19-02-23 11:15

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan depremzedelerin tahliyesi hakkında paylaşım! Pilotlarımız, uçaktaki çocuklara moral vermek için onları kokpite alıyor

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, uçaklarla depremzedelerin tahliyesinin aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada pilotların uçaktaki çocuklara moral vermek için onları kokpite aldığı da belirtildi.

Haber 12-02-23 16:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu... Bugün başladı! Deprem sonrası o kararın ardından tek tek toplayıp gidiyorlar

Türkiye, deprem felaketinin acısını yaşarken ve kaybettiği canlara ağlarken depremzedelere yardım etmek için var gücüyle çalışıyor. Yurdun dört bir yanında deprem bölgesindekilere destek için çalışmalar yapılırken bölgedekilerin tahliyesi de sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerde uzaktan eğitime geçileceğini, KYK yurtlarının depremzedeler için kullanılacağını duyurmuştu. Bugün, KYK yurtlarındaki öğrenciler eşyalarını toplamak için yurtlara geldi ve odalar boşaltılmaya başlandı.

Haber 12-02-23 11:42

Yıkılan beton bloklarda mahsur kalan yavru köpekler, iş makinesi yardımıyla kurtarıldı

Artvin’de baraj suları altında kalacak olan Yusufeli ilçesinde sokak hayvanlarının tahliyesi sürüyor. Beton bloklarda mahsur kalan üç köpek yavrusu, iş makinesi yardımıyla kurtarıldı.

Yurthaber 31-01-23 15:24

Aydın açıklarında 40 düzensiz göçmen yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 40 düzensiz göçmen yakalandı. Didim'de de balıkçı teknesinde yaralanan iki kişinin tıbbi tahliyesi yapıldı.

Yurthaber 31-01-23 07:48

Emre Olur yeniden tutuklandı

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Ahmet Emre Olur dün görülen duruşmada tahliye edilmişti. Emre Olur'un tahliyesi sonrasında yapılan itirazı değerlendiren 17.Ağır Ceza Mahkemesi itirazı haklı buldu. Emre Olur cezaevinden tahliye edilmeden yeniden tutuklandı.

Haber 26-01-23 13:46

6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi

Kayseri'de yaşayan Gürcistanlı Irma Shakıashvılı, 6'ncı kattan düşerek büyük bir kaza atlattı. "Hastanede doktorlar yaşamamın mucize olduğunu söyledi. Ben de 'Hastaneden çıkınca Müslüman olacağım' diye Allah'a söz verdim." diyen Shakıashvılı, Kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu ve 'Lale' ismini aldı.

Haber 19-01-23 14:44

Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 63 metreye ulaştı, dip savaklar test edildi

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın beşinci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı’nda, su yüksekliğinin 63 metreye yükselmesiyle su seviyesinin artışını kontrol edecek 4 dip savak başarıyla test edildi, böylece barajdan ilk su tahliyesi gerçekleşmiş oldu.

Yurthaber 13-01-23 07:56

Gemide düşüp yaralanan kadın yolcunun tıbbi tahliyesi KEGM ekiplerince gerçekleştirildi

Gemide düşüp yaralanan kadın yolcunun tıbbi tahliyesi KEGM ekiplerince gerçekleştirildi

Yurthaber 06-09-22 10:44

Kapıkule Sınır Kapısı'nı su bastı... Yurt dışına çıkışlar durduruldu!

Edirne'de akşam saatlerinde başlayan sağanak, ilerleyen saatlerde şiddetini artırdı. Bulgaristan’a açılan Kapıkule Sınır Kapısı’na giden karayolu ile gümrüklü saha içi suyla kaplandı. Aşırı yağış nedeniyle bilgisayar sisteminde de arıza meydana gelince yolcu ve araç işlemleri yapılamadı. AFAD ve Edirne itfaiyesi sahada su tahliyesi çalışmalarına devam ederken yurt dışına çıkışların su birikintisi nedeniyle gerçekleştirilemediği bildirildi. Öte yandan bazı araçlar su birikintisinde mahsur kaldı.

Haber 02-09-22 23:43

GÜNCELLEME 2 - Kapıkule Gümrük Sahası'nı su bastı

Edirne Valisi Kırbıyık: - "Büyük oranda araçların tahliyesi sağlanmış durumda. İçeride kısmen 15-20 araç kaldı. Arkadaşlarımız onları da hızlıca tahliye edecek" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 02-09-22 22:58

GÜNCELLEME - Kapıkule Gümrük Sahası'nı su bastı

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık: - "Büyük oranda araçların tahliyesi sağlanmış durumda. İçeride kısmen 15-20 araç kaldı. Arkadaşlarımız onları da hızlıca tahliye edecek" VALİ KIRBIYIK'IN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 02-09-22 22:07

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı, Gülşen'in tahliyesi, Ünsal Ban'ın yakalanması...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yılbaşını işaret ederek verdiği ekonomi mesajı, ünlü şarkıcı Gülşen'in tahliye edilmesi, THK'nın eski rektörü Ünsal Ban'ın yurt dışına kaçarken yakalanması, emekli promosyonunda son günler yaklaşırken kritik hamle, Galatasaray'da yöneticileri şaşırtan gelişme...

Haber 29-08-22 17:24