Ironi Nahariya Haberleri

İsrail takımları, FIBA Erkekler Avrupa Kupası'ndan çekildi

Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda mücadele eden İsrail takımları Bnei Ofek Dist Herzliya, Ironi Ness Ziona ve Hapoel Galil Elion, bu sezon turnuvadan çekildiğini duyurdu.

Spor 2023-10-30 15:33:08

'Bana 2 ay versinler araba piyasasını düşüreyim' 2. el araç al-sat videoları gündem olmuş, ceza kesilmişti! 'Videolarım ironi hepsi kurgu'

Sosyal medyada “6ilerimetehan” ismiyle otomobil al-sat içerikleri üreten Metehan Meşe, çektiği video sonrası tepki çekti. Al-sat yaparak araç piyasasını yükseltenleri anlatmaya çalıştığını söyleyen Meşe, “Tüm videolarım ironidir, videolarımın hepsi kurgudur” dedi. Öte yandan Meşe, "Bana sadece 2 ay versinler araba piyasasını düşüreyim. Bunu gerçekten iddia ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-07-15 12:10:59

3 yıl önceki sözleri gündem olmuştu... Bülent Turan'dan yeni 'Kılıçdaroğlu' yorumu! 'İroni' diyerek açıkladı: Katkı sağladıysak ne mutlu bize!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından AK Partili Bülent Turan'ın 3 yıl önceki sözleri yeniden gündem oldu. "'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa ben de cumhurbaşkanlığına adayım" ifadelerinin yeniden paylaşılmasıyla ilgili Turan'dan yeni bir açıklama geldi. O dönem yaptığı açıklamaların bir 'ironi' olduğunu vurgulayan Turan, "Kemal beyin adaylık sürecinde katkımız varsa ne mutlu bize!" dedi.

Haber 2023-03-07 10:56:15

Bruce Lee'nin ölümündeki akılalmaz ironi! 'Su gibi ol dostum' diyen dünyaca ünlü aktörü su mu öldürdü?

7'den 70'e tanınan dünyaca ünlü aktör ve dövüş sanatları ustası Bruce Lee hakkında yayımlanan bir makalede çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yapılan bilimsel araştırmalarda "Su gibi ol dostum" repliğiyle hafızalara kazınan aktörün ölüm nedeninin 'fazla su içmek' olduğu sonucuna varıldı.

Haber 2022-11-19 17:10:46

Avukata büyük şok! Kimliğini öğrenince şaşkına döndü: Aklımın ucundan geçmezdi

Erzurum'da avukat Ekrem İçoğlu'nun hukuk bürosu, 5 kişi tarafından soyuldu. Şüphelilerden birisinin İçoğlu'nun 1,5 yıl önce 'hırsızlık' suçundan savunduğu kişi olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili açıklama yapan İçoğlu, "O kişinin 1,5 yıl sonra beni soyacağı aklımın ucundan geçmezdi. Bu da sanırım mesleğimizin ironi tarafı olsa gerek" dedi.

Haber 16-10-22 08:39

Cem Yılmaz'dan merak uyandıran paylaşım! Erşan Kuneri'nin 2. sezonu geliyor mu?

Cem Yılmaz 13 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayan Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu için bir paylaşımda bulundu. Twitter paylaşım yapan Cem Yılmaz, haftaya ikinci sezon çekimlerine başlanacağını söyledi. Ancak Yılmaz'ın ironi mi yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Magazin 21-05-22 07:31

İroni ne demek? İroni kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Ironi ne demek? Ironi kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 20:08

CHP'li meclis üyesinin paylaşımı istifa getirdi! 'Kıvrımları muhteşem'

İzmir'in Buca Belediyesin CHP'li meclis üyesi Bülent Uygur, zeytinyağı fiyatlarına dikkat çekmek için yaptığı, "Şu sadeliğe, şu tada, şu duruşa, şu zerafete, bakar mısınız? İnsanın adeta çıtır çıtır yiyesi geliyor. Ona sahip olmak için neler vermezdim. Kıvrımları muhteşem. O şişenin içinde duruşundaki sadeliğe bakın." şeklindeki kadın beden tasvirli paylaşımı tepkilere neden oldu. Tepkiler üzerine CHP'den istifa ettiğini duyuran Uygur, "İroni yapmak istedim ancak yanlış anlaşıldım" dedi.

Haber 21-02-22 21:43

AK Parti'li Dağ'dan, Millet İttifakı'nın Meclisteki oturma düzeni tartışmalarına ilişkin açıklama:

"Millet İttifakı gerçekten oturma düzenini tartışıyor. Kim, hangi lider, hangi genel başkan nereye oturacak? Bunu düşünüyormuş. Demek ki Millet İttifakı'nın sadece belli olmayan şeyi Cumhurbaşkanı adayı değil, oturma düzeni de belli değilmiş. Bugün oturma düzenine karar veremeyenler, bu ülkeyi nasıl idare edecekler?" - "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'le ilgili konuda oturma düzeniyle ilgili tartışmayı hayretle, biraz tebessümle, biraz da ironi ile takip ediyoruz"

Yurthaber 29-01-22 13:56

Kasım Süleymani'nin kızının Iphone marka telefonu olay oldu: Müthiş bir ironi

İran sosyal medyası ve dünya basını İranlı komutan Kasım Süleymani'nin kızının, anma törenindeki fotoğrafını konuşuyor. Zeynep Süleymani ABD tarafından öldürülen babasının anmasına Amerikan malı iPhone 13 Pro Max'le katıldı. Sosyal medyada bu kare üzerine "Müthiş ironi" yorumları yapıldı.

Haber 05-01-22 19:02

Başörtülü doktora hakaret etmişti! Kendini böyle savundu: İroni yaptım

Bahçelievler Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmail Hakkı Temel hakkında filyasyon ekibinde görevli diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk'e başörtüsünden dolayı hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada ilk duruşma görüldü. İsmail Hakkı Temel, "Doktor elinden zehirlendi derler gibi ironi yaparak durumu dile getirmek istedim" dedi. Temel'in, Öztürk'e "Ama senin kafanda şu şey varken ben sana nasıl güvenebilirim? Beni zehirlemeyeceğini nereden bilebilirim" sözlerini söylediği belirtilmişti.

Haber 22-12-21 16:16

“Suriye’de Trajik Bir İroni Yaşanıyor”

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye’deki son durumun değerlendirildiği oturumda üst düzey yetkilileri dinledi. BM Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, geçen yıllara oranla çatışmalar azalsa da insani yardım ihtiyacın vahim bir şekilde arttığını söyledi

Haber 26-05-21 23:26

Selçuk Özdağ'dan hakkındaki 'taciz' iddialarına yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gazeteci Metin Özkan'ın hakkındaki taciz iddialarına yanıt verdi. Özdağ, "Eline her dosya alanın TV ekranlarından haysiyet cellatlığına soyunması, bunu yaparken de yüksek perdeden haysiyetli ve dürüst gazeteci pozları vermesi, sadece ve sadece hazin bir ironi olsa gerek. Dinimi öğreten Müslüman olsa bari dememek için kendimizi zorluyoruz. Silahla susturamadıklarına ahlaksız iftiralar atanların önce dönüp aynaya bir bakması gerekmez mi?" dedi.

Haber 21-01-21 23:08

Boşanma davasına 'Boşanıyorum, çok mutluyum' yazılı aracıyla geldi

Zonguldak'ta maden işçisi Serkan Tepebaşı (37), boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine, 'Asıl evlenen evde kalır. Boşanıyorum çok mutluyum' diye yazdığı otomobiliyle geldi. Boşanmasının ardından konuşan Serkan Tepebaşı, "Biraz ironi katmak için aracımı böyle süsledim. İnsanlara bunu göstermek istedim. Bir tek evlenirken mutlu olmuyor insanlar. Boşandıktan sonra da mutlu olan insanlar var" dedi.

Haber 24-12-20 13:49

Hayvanlara yönelik cinsel içerikli paylaşım yapan şüpheli yakalandı

İstanbul'da sosyal medyadan hayvanlara yönelik cinsel içerikli paylaşımda bulunan şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli polise verdiği ifadesinde, kendisinin sihirbaz olduğunu ve paylaşımı ironi amaçlı yaptığını söyledi.

Haber 30-11-20 16:22

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin ironi sanılan sözleri gerçek çıktı!

Rize’nin Çayeli ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Belediye Meclis üyelerinin "Vasfı yok, belediye işlerine karışamaz" sözleri üzerine ağabeyini Belediye İmar Müdürü olarak göreve başlattı.

Haber 25-11-20 23:17

Albayrak ailesine hakaret eden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Böyle bir terbiyesizlik etmek istememiştim

Mersin’de, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dördüncü kez baba olduğunu duyurduğu Twitter paylaşımına hakaret içerikli yorum yaptığı iddiasıyla tutuklanan zanlının, mahkemedeki ifadesinde, paylaşımı kendisinin yaptığını kabul ederek, "Ben terbiyesizlik etmek istememiştim, sadece ironi yapmıştım" dediği öğrenildi.

Haber 08-07-20 12:53

Gökhan Özoğuz'un Ozan Güven paylaşımı kafaları karıştırdı! Tepkiler üzerine açıklama yaptı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddia edilen oyuncu Ozan Güven için Twitter'dan paylaştığı mesaj tepki çekti. Gelen yorumların ardından bir paylaşım daha yapan Özoğuz, ironi yaptığını söyledi.

Magazin 03-07-20 02:18

Antalya'da 112 Acil Çağrı Merkezi Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (2) - "(112 çağrı merkezlerine gelen asılsız ihbarlar) Dertleşmek için şaka olsun diye, kendini tatmin için arayan var. Her şey var. Buradaki arkadaşlarımız, bu telefonlarla uğraşırken bir vatandaşımızın Allah göstermesin, başına bir trafik kazası gelmiş olabiliyor, bir yangın veya bir kalp krizi vakası olabiliyor" - "Çağrı alıcı ve cevaplama süresi geçen yıla göre yüzde 16 kısalarak 2,79 saniyeye, çağrı alıcı görüşme süresi yüzde 1,63 hızlanarak 21 saniyeye, çağrı yönlendirici cevaplama süresi yüzde 24 hızlanarak 5,38 saniyeye, çağrı yönlendirici görüşme süresi de 57 saniyeye düşmüştür" - "İletişim arttıkça, normal suçlar gelişiyor, hırsızlıkta yeni yöntemler ortaya koyuyorlar. 'İroni' diye söylüyorum ama gerçek olarak da algılayabilirsiniz, hırsızlar ve dolandırıcılar artık işlerine çok inovatif yaklaşıyorlar"

Haber 06-12-19 12:03

Ebru sanatçısından ilginç protesto; keçilere sergi açtı

Manyaslı ebru ustası Osman Şimşek’in eserleri vatandaştan ilgi görmeyince, eserlerini tel çitlere asarak, etrafta otlanan keçilere sergi açarak protesto eylemi yaptı.Kendine özgü şimşek ebrusuyla adından söz ettiren ve eserleri yurtdışındaki sergilerde de yer alan emekli öğretmen Osman Şimşek, yaptığı sanata ilgi olmadığını belirterek, sanatıyla ilgili ironi yaptı.

Haber 24-09-19 16:19

Gençler için, kadınlarımız için çok önemli vaatlerimiz var

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "Biliyorsunuz, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli seçim yenileme kararından sonra İstanbul'da partililerle bizzat kampanyayı yürüteceğini duyurmuştu. Hatta bir ironi de yapıp 'Mitili İstanbul'a atıyorum' demişti. Şu anda mitil atılmış vaziyette. Çalışmalar devam ediyor" - "Gençler için, kadınlarımız için çok önemli vaatlerimiz var. Bunları daha önce kamuoyu ile paylaştık. Örneğin, ev kadınlarımızın evde ürettiği el emeği göz nuru ürünlerini İBB, gerek internet üzerinde gerek fiziki olarak pazarlamasını yapacak. Böylece kadınlarımız ev bütçesine katkı sağlayacak"

Haber 13-06-19 14:00

Özge Borak defilede... Cesur tercih

Tasarımcı Cihan Nacar, 'Dramatik İroni' adını verdiği koleksiyonunu tanıttı. Defilenin dikkat çeken ismi ise Özge Borak oldu.

Magazin 12-04-19 10:18

Adalet Bakanlığından ABD'nin raporuna sert tepki

Bakanlık açıklamasından: - "Teröre karşı savaş doktriniyle giriştiği hukuk ve insanlık dışı uygulamaları, ulusal yargı yetkisinden kaçırdığı Guantanamo toplama kampındaki ağır hak ihlalleri, Müslümanlar başta olmak üzere belli dini ve etnik gruplara yönelik artan nefret suçları, uluslar arası standartları hiçe sayan cezaevi uygulamaları ve yine kurumsallaştırdığı yaygın polis şiddeti, belgeli ve tüm dünyanın tanıklığında olan bir devletin, Türkiye'yi insan hak ve özgürlükleri konusunda değerlendirme cüreti, ironi sınırlarını zorlayan bir davranış biçimi olarak görülmektedir" - "Büyük bir yangından kaçarak kendisine sığınan insanları durdurmak için güney sınırına bir utanç duvarı inşa etmek, ülkemizin politik ajandasında hiç bir zaman yer almamıştır"

Haber 26-04-18 11:34

Sebze Üretimiyle İlgili İroni Videosu Çeken Öğretmen Açığa Alındı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde sebze üretimiyle ilgili çıkan olumsuz haberlere tepki amaçlı video hazırlayan ve bunu...

Yurthaber 25-02-18 12:27

Sebze üretimiyle ilgili ironi videosu çeken öğretmen açığa alındı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde sebze üretimiyle ilgili çıkan olumsuz haberlere tepki amaçlı video hazırlayan ve bunu sosyal medya üzerinden paylaşan 19 yıllık edebiyat öğretmeni ve sebze üreticisi Muhsin Kavalcı açığa alındı.

Haber 25-02-18 11:35

İroni yaptığını iddia eden öğretmen açığa alındı

Antalya'da sosyal medyada yayınladığı videoda gerçeğe aykırı açıklamalarda bulunduğu öne sürülen öğretmen görevden uzaklaştırıldı

Haber 24-02-18 18:07

Öğretmen, sebze üretimiyle ilgili ironi yaptığı video nedeniyle açığa alındı

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde sebze üretimiyle ilgili olumsuz haberlere tepki amacıyla ironi yaptığı video hazırlayıp, sosyal medyada paylaşan 19 yıllık edebiyat öğretmeni ve sera üreticisi Muhsin Kavalcı hakkında soruşturma açıldı.

Haber 24-02-18 18:04

Zeytin Dalı'nın vadetmediği barış

Türkiye zeytinlikleriyle ünlü Afrin'e başlattığı operasyon için barışı yücelten bir tema olarak "Zeytin Dalı" ismini seçti. Bu ismin savaş tarihine bir "ironi" olarak geçeceğini söyleyen Gazeteci Fehim Taştekin, Türkiye'den müdahalenin önünü açan gelişmeleri ve operasyonun olası sonuçlarının getireceği riskleri, BBC Türkçe'ye yazdı.

Haber 21-01-18 10:40

Fuat Uğur yazdı: Fetullah Gülen din değiştirmeye karar verdi

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugün kaleme aldığı yazıda Fethullah Gülen'in dinini değiştirmek için adım attığını belirtti. Uğur, 'Fetullah Gülen din değiştirmeye karar verdi' başlıklı yazısında, "Başlığı görüp sanıyorsunuz ki bu gerçek değil ve altından bir ironi çıkacak. Böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz" ifadesini kullandı.

Haber 28-12-17 09:23

Akhisar Belediyespor'dan Potaya Takviye

İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde yeni sezonda play off hedefiyle transfer çalışmalarına başlayan Akhisar Belediyespor, İsrail'in Ironi Nahariya takımından Tyrone

Yurthaber 04-07-17 13:58

Darbe girişimini önceden yazan Rubin, Erdoğan'ı tehdit etti

Darbe girişimini daha önceden ortaya atan ABD'li neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha hedef alarak, resmi sosyal medya hesabından tehdit etti. Eski Pentagon yetkilisi Rubin, Twitter'da Erdoğan'a yönelik "İlginç bir ironi, idam cezasını geri getirmek ve sonrada ilk kurbanı olmak" ifadelerini kullandığı mesajında, Erdoğan'ı etiketledi. Rubin, mesajlarının sonuna #Hayır etiketini koydu.

Haber 10-04-17 15:14

Fıba Erkekler Avrupa Kupası

Gaziantep Basketbol, FIBA Erkekler Avrupa Kupası son 16 turu rövanş maçında sahasında İsrail’in Ironi Nahariya...

Yurthaber 22-02-17 22:13

Gaziantep Basketbol - Ironi Nahariya: 80-65 (Avrupa Kupası)

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, Salon: Karataş Şahinbey HAKEMLER: Nicolas Maestre GAZİANTEP BASKETBOL: Rautins IRONI NAHARIYA: Faust 1. PERİYOT: 23-10 İLK YARI:

Yurthaber 22-02-17 21:22

İsrail Takımına ’mossad’lı Koruma

FIBA Avrupa Kupası Son 16 Turu rövanş maçı için Türkiye’ye gelen İsrail’in İroni Sha takımı...

Yurthaber 22-02-17 19:20

Basketbol Müsabakası Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak Yollar

FIBA Avrupa Kupası son 16 Tur rövanş maçında Gaziantep Basketbol yarın İsrail ekibi Ironi Naharıya...

Yurthaber 21-02-17 18:58

İsrail gizli servisinden basketbol takımına Türkiye yasağı

İsrail'in iç istihbarattan sorumlu gizli servisi Şin Bet, Ironi Nahariya basketbol takımının FIBA Avrupa Kupası kapsamındaki çeyrek final deplasman maçı için Türkiye'ye seyahat etmesine izin vermedi.

Haber 15-02-17 04:53

İsrail gizli servisinden basketbol takımına Türkiye yasağı

İsrail gizli servisi Şin Bet, Ironi Nahariya basketbol takımının FIBA Avrupa Kupası kapsamında Royal Halı Gaziantep ile yapacağı deplasman maçı için Türkiye'ye gitmesine izin vermedi.

Haber 14-02-17 18:00

Ironi Nahariya: 96 - Gaziantep Basketbol: 75

 Gaziantep Basketbol, FIBA Erkekler Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda İsrail'in Ironi Nahariya ekibine 96 - 75 mağlup

Yurthaber 08-02-17 22:12

Şevket Çoruh trafikte kalınca: Evet diyeceğim açın yolları

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un "Başkanlık Sistemi gelince terör bitecek" ifadelerinden sonra Şevket Çoruh ironi yaptı. Trafikte sıkışıp, kalan Çoruh, "evet diyeceğim, açın yolları" diyerek var olan durumu ti'ye aldı. Ancak bir sonraki tweet'inde de yanlış anlamaları önlemek için 'şaka yaptığını' belirtti.

Magazin 26-01-17 09:43

Fıba Şampiyonlar Ligi

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Banvit, İsrail ekibi Ironi Nahariya‘yı 85-77’lik skorla mağlup ederek 8....

Yurthaber 08-12-16 00:05

Banvit-Ironi Nahariya: 85-77

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA SALON: Kara Ali Acar HAKEMLER: David Chambon BANVİT: Muric IRONI NAHARIYA:Faust 1. PERİYOT: 14-23 İroni Nahariya İLK YARI: 42-38 Banvit 3.PERİYOT:69-54Banvit

Yurthaber 07-12-16 22:17
Yurthaber 07-12-16 20:24

İroni Ve Gerilim Sergisi Çsm’de

1939’dan bu yana savaşın izlerinin bir araya getirildiği İstanbul ve Ankara’da Savaş Algısı “İroni ve...

Yurthaber 17-11-16 13:15

Üst düzey Google çalışanı Eric Schmidt iPhone kullanıyor!

Google’ın efsane CEO’su Eric Schmidt bir etkinlikte iPhone kullanırken görüntülendi. Bu ilginç ironi ve detayları haberimizde.

Haber 14-03-16 10:27

Türk Takımlarımızın Avrupa'da Kazandığı Dev Maçlar

Şu sıralar Avrupa çapında futbol kalitemiz yerlerde olsa da takımlarımızın zamanında devirdiği birçok büyük takım var. Bu maçlarla eskiden neydik şimdi ne olduk diye triplere girmek sonuna kadar serbest. Özellikle kadro kalitesi anlamında daha kötü oyuncularla bu takımları devirmemiz ayrı bir ironi.

Trend 08-10-15 15:53

Resmi Değil keyfi Hizmete Mahsus

Ordu’da otomobil tutkunu bir genç, genellikle resmi plakalı araçlarda rastlanan "Resmi Hizmete Mahsustur" yazısına ironi...

Yurthaber 27-06-15 14:55

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

  Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor, İsrail Süper Lig takımlarından Hapoel Ironi Kiryat Ata'da forma giyen pasör çaprazı

Yurthaber 22-01-14 14:40

Melih Gökçek'ten Sarıgül'e sert tepki

Başbakan Erdoğan hakkında 'dünya lideri' açıklaması yapıp daha sonra ironi yaptım diyen Mustafa Sarıgül'e Melih Gökçek çok sert tepki gösterdi.

Haber 09-11-13 06:13

İroni ve Keder

Korkularımız vardı… Çünkü korkutulduklarımız vardı. Çocukluğumdan beri acıyı dengelemeye çalışıyordum.

Yurthaber 14-01-13 10:15