Irtibat Burosu Haberleri

Miting gibi açılış

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in seçim irtibat ofisinin açılışı, miting havasında gerçekleşti. Vatandaşlar Dinçer’e yoğun ilgi gösterdi.

Yurthaber 2024-03-04 14:51:18

Yer: İzmir! Durakların camlarına 'evlilik ilanı' astı! İstediği kriterleri sıraladı... Ciddi olanlar arasın

İzmir'de kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir durakta 'evlilik ilanı' başlığıyla asılan kağıt ilgi çekti. İrtibat numarasını bırakan kişi taliplerinin sahip olmasını istediği kriterleri yazdı. İsteklerini ise 'Ciddi olanlar arasın' diyerek sonlandırdı.

Trend 2024-03-02 11:40:53

Yer: Ankara! Yeniden Refah Partili adayın seçim bürosuna saldırı: Saniye saniye kaydedildi!

Ankara'da Yeniden Refah Partili Polatlı Belediye Başkan adayı Yusuf Hamdemir'in seçim irtibat bürosunun camları kırıldı. Polis ekipleri şikayet üzerine şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Olay anına dair görüntüler güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 2024-01-28 09:14:53

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 'FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı'

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığının dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.

Haber 2023-12-28 17:25:05

Zonguldak'ta Kafkametler gemisi batmıştı! Kahreden detay, Mustafa Nacarın ailesine attığı son mesajı ortaya çıktı: 'Batıyoruz'

Zonguldak'ta önceki gün yaşanan fırtına nedeniyle Kafkametler adlı kuru yük gemisiyle irtibat kopmuştu. Yapılan çalışmalar sonucunda geminin battığı, kayıp 11 personeli arama çalışması başlatılmıştı. Bugün yapılan çalışmalarda gemi batığının yeri tespit edilirken, geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine attığı son mesajı ortaya çıktı. Öte yandan AFAD Başkanı, yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 21-11-23 13:46

SON DAKİKA | Zonguldak'ta 'Kafkametler' kuru yük gemisi battı! 12 kişilik mürettebat listesi belli oldu: Geminin son görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika: Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde limandan çıktıktan sonra fırtına nedeniyle bir kuru yük gemisi kaybolmuş ve mürettebat ile iletişim kopmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geminin battığını ve 12 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadığını açıkladı. Gemideki 1 denizcinin cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan geminin batmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-11-23 14:08

SAHA İstanbul Karabük irtibat ofisi açıldı

Savunma, havacılık ve uzay sektörlerinde faaliyet gösteren sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul'un Karabük irtibat ofisi faaliyete geçti.

Yurthaber 14-09-23 13:56

SON DAKİKA | İstanbul Valiliği duyurdu! CHP Ataşehir Seçim İrtibat Bürosu'na saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada CHP Ataşehir Seçim İrtibat Bürosu'na saldırıp havaya ateş açarak kaçan 6 kişinin yakalandığı duyuruldu. Açıklamada gözaltına alınan şahıslardan 3'ünün çeşitli suçlardan kaydının bulunduğunun tespit edildiği belirtildi.

Haber 27-04-23 12:08

AK Parti'li Kabaktepe'den, seçim bürosu önünde ateş açılmasına ilişkin açıklama:

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, partisinin Kocasinan Seçim İrtibat Bürosu önünde silahla ateş açılmasına ilişkin, "Emniyet güçlerimize güveniyoruz. Bu müessif saldırıyı gerçekleştiren hainleri, teröristleri en kısa sürede yakalayacaklarına da inanıyoruz." dedi.

Yurthaber 22-04-23 09:11

İstanbul'da AK Parti seçim irtibat bürosu önünde silahla ateş açıldı

AK Parti'nin Bahçelievler Kocasinan'daki Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silahla ateş açıldı.

Yurthaber 22-04-23 07:25

Son dakika: AK Parti'nin İstanbul'daki seçim bürolarına ateş açıldı! İlk açıklama geldi

Son dakika haberine göre, AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler Kocasinan İrtibat Bürosu ile Kuleli Seçim Bürosu'na silahla ateş açıldı. Olaya ilişkin olarak AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kabaktepe, "Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz." ifadelerini kullanarak, silahlı saldırının takipçisi olacaklarını bildirdi. Öte yandan olayla ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama geldi.

Haber 21-04-23 23:53

Hakkari'de polis araçlarına taş attıkları iddiasıyla 15 kişi gözaltına alındı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) seçim irtibat bürosunun açılışı sonrasında terör örgütü PKK lehine slogan atarak polis araçlarına taşla saldırdıkları iddiasıyla 15 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 14-04-23 13:59

CZN Burak çileden çıktı! Yardım için telefon numarası vermişti, çağrılar 'yok artık' dedirtti! Dalga geçmek için...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen illerin başında Hatay geldi. Hatay yemekleriyle sosyal medyada tanınan CZN Burak, depremzede vatandaşlara destek olmak için Messi ve Ronaldinho'nun imzalı formalarını açık artırma usulüyle sosyal medyadan satışa çıkardı. CZN Burak'ın Instagram'a bıraktığı irtibat numarasına gelen çağrılar ise duyanları şok etti.

Magazin 19-02-23 17:09

Polonyalı arama kurtarma görevlisi deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı! “Birbirlerine kenetleniyorlar”

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından bölgede büyük bir yıkım yaşandı. Dünyadan Kahramanmaraş ve çevresindeki 9 ile yardım geldi. Arama kurtarma çalışmaları için bölgeye gelen Polonya Kentsel Arama ve Kurtarma Ekibi İrtibat Subayı Binbaşı Jakup Filip, afet bölgesinde gördüklerini paylaştı.

Trend 17-02-23 08:38

AHBAP Başkanı şarkıcı Haluk Levent Hatay'da açıkladı: Sinirimden ağlayacak gibi oldum, bu sistemi mahvediyor

Başkanı olduğu AHBAP Derneği ile depremin ilk gününden bu yana bölgede yardım çalışmaları yapan şarkıcı Haluk Levent, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber'de yeni açıklamalar yaptı. Çalışmaları yerinde takip etmek için Hatay'da bulunan Haluk Levent, "Sinirimden ağlayacak gibi oldum. Buradan irtibat kurmadan kamyonlar göndermeyin. Adana ile Hatay arası önceki gün 9.5 saatti. İnsanlar giremiyor. Bu sistemi mahvediyor" dedi. Ünlü sanatçı derneğe yapılan yardımların 1 milyar TL'yi geçtiğini de açıkladı.

Magazin 13-02-23 11:35

Mehmetçik Malatya’da bir kadını enkaz altından kurtarırken 3 vatandaş ile irtibat kurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), deprem bölgesinde arama-kurtarma faaliyeti yürüten Mehmetçiğin enkaz altından bir kadını sağ olarak kurtarıldığını 3 vatandaşın da kurtarma çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.Malatya’da enkaz altında kalan 4 kişi ile irtibat kuran İstihkam Okulu Arama Kurtarma Timi, Kübra Ecrin Kılınç isimli bir gencin sağ olarak kurtarıldığını, diğer 3 vatandaşın da kurtarma çalışmalarının sürdürüldüğü öğrenildi.

Yurthaber 08-02-23 10:47

İstanbul'da taksiciden Rus turiste skandal teklif! 100 dolar...

Rusya'dan İstanbul'a gelen Rus turist hayatının şokunu yaşadı. Galata'da kalacakları otele gelen Rus turist, araçta telefonunu unuttu. Otel yetkililerinin yardımıyla ulaşılarak Rus kızın mesaj attığı taksici, telefonu getirme karşılığında kendisinden 100 dolar istedi. Yaşadığı olayı anlatan Veronika Makhno, "2 gün geçti ve şoförle irtibat kuramıyoruz. Telefonum hala yok” diyerek yardım istedi.

Haber 11-01-23 10:14

Masonlar ve Tapınak Şövalyeleri ile irtibat kurup Yahudilerin nüfuzu kullanmış! Adnan Oktar'a insanüstü özellikler atfediliyor

Adnan Oktar ile birlikte 14 örgüt yöneticisine verilen 8 bin 658 hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı. 10 bin 393 sayfalık kararda Oktar'ın kendisinin 'mehdi' olduğu konusunda devamlı söylemlerde bulunduğu ve örgüt üyelerine kanıksattırmaya çalıştığına yer verildi. Örgüt üyelerinin Oktar'a insanüstü özellikler atfettiği, Oktar'ın örgütte tek hakim olduğu ifade edildi. Örgütün 'Masonlar' ve 'Tapınak Şövalyeleri' ile temasları ve Oktar'ın Yahudilerle irtibatı da kararda yer aldı.

Haber 30-12-22 14:31

Ankara'nın 'hanımağası' yine gündemde! 130 yıl hapsi isteniyor...

Ankara'da başka bir suçtan cezaevinde bulunan Özlem D.'nin liderliğini üstlendiği 'konumcu' adlı 17 kişilik uyuşturucu ve silah ticareti yapan suç örgütünün üyeleri hakkında 130'ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Örgüt lideri Özlem D.’nin tüm üyelerle birebir ve sürekli irtibatı bulunmasa da örgüt yöneticileriyle irtibat sağladığı, uyuşturucu ve silah ticareti konusunda şüphelileri yönlendirdiği belirtildi.

Haber 18-10-22 15:24

İzmir'in Torbalı ilçesinde AK Parti irtibat bürosuna sopalı saldırı! İlçe Başkanı Günaydın'dan açıklama geldi

İzmir'in Torbalı ilçesinde, AK Parti Ayrancılar irtibat bürosuna bir kişi tarafından sopalı saldırı gerçekleştirildi. Olay sonrası AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak saldırıda maddi hasar olduğunu ancak parti çalışanlarına bir zarar gelmediğini belirtti.

Haber 07-10-22 23:31

İçişleri Bakanı Soylu, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in yakalanmasına ilişkin konuştu:

"Uzun zamandan beridir iyi bir istihbari çalışma vardı. İstihbari çalışma sonucunda yurt dışına çıkmak için sahte kimlik ve diğer sahte evrakların bütün bunların hazırlıklarını yapmışlar ve bizim takip ettiğimiz, Milli İstihbaratın da takip ettiği bir göçmen kaçakçısıyla irtibat kurmuşlar. Yola çıkmışlar. Gereği yerine getirildi. Dikkat ederseniz kapasitemiz gün geçtikçe güçleniyor"

Yurthaber 03-09-22 19:18

GÜNCELLEME 2 - Valla Kanyonu'nda mahsur kalan 11 kişiden 10'u kurtarıldı

Jandarmaya ait kurtarma helikopteri bölgeye ulaştı - Kastamonu Valisi Avni Çakır: - "Hayati tehlike yok. İrtibat kuruldu. Birazdan onları sepetli helikopter alacak inşallah" MAHSUR KALANLARDAN 10 KİŞİNİN KURTARILMASI EKLENDİ

Yurthaber 13-08-22 22:17

GÜNCELLEME - Dünyanın en derin kanyonları arasında gösterilen Valla Kanyonu'nda 11 kişi mahsur kaldı

Jandarmaya ait kurtarma helikopteri bölgeye ulaştı - Kastamonu Valisi Avni Çakır: - "Hayati tehlike yok. İrtibat kuruldu. Birazdan onları sepetli helikopter alacak inşallah" VALİ ÇAKIR'IN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 13-08-22 20:15

Ukrayna'dan yaklaşık 6 ayın ardından Türkiye'ye gelen Polarnetin kaptanı Alibeyler:

"Orada geçirdiğimiz kah üzüntülü kah stresli kah özlemli sürecin bize bir mükafatı oldu diye düşünüyorum. Vatanımızı, ülkemizi görmek bana ayrı bir keyif verdi. Uzun senedir açık deniz kaptanlığı, uzun yol kaptanlığı yapmaktayım ama hiç bu kadar özlem duymamıştım. Bu da ayrı bir anı olarak kalacak hayatımda" - "Türk kara sularına girdiğimde tüylerim diken diken oldu. Üçüncü köprünün altında tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. Büyük zevkti" - "Şimdi resmi giriş işlemlerimiz yapıldı. Yükü tahliye etmek için gerekli adımları attık. Limanla irtibat halinde yükü tahliye etmeye başlayacağız"

Yurthaber 08-08-22 13:42

İçişleri Bakanlığından Hacı Bektaş Veli'yi anma ve muharrem ayı genelgesi:

"Her yıl Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen programlara başta çevre illerden olmak üzere ülke genelinden katılım sağlamak isteyen vatandaşlara destek olunacak" - "Cemevi, vakıf veya derneklerle irtibat kurularak muharrem ayındaki muharrem orucu açma lokmalarına ortak olunmasına ve yas-ı matem katılımına yönelik davetlere imkanlar ölçüsünde katılım sağlanacak"

Yurthaber 28-07-22 13:47

Ankara'da DEAŞ operasyonu! 15 kişi gözaltına alındı

Ankara'da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonunda, çatışma bölgelerinde yer alan örgüt mensuplarıyla irtibat halinde oldukları tespit edilen 15 kişi yakalandı.

Haber 27-07-22 09:54

Kurban Bayramı öncesi yeni dolandırıcılık: Ucuz koyun! Çok sayıda gözaltı var

Kurban Bayramı yaklaşırken koyun satışıyla ilgili dolandırıcılık haberleri de geliyor. Son olarak 3’ü kamu görevlisi 31 şüphelinin, ucuz fiyata koyun satma bahanesiyle sosyal medya üzerinden irtibat kurdukları kişileri dolandırdıkları iddia edildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Haber 27-05-22 19:29

İrtibat ne demek? İrtibat kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Irtibat, günümüzde sıkça kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Bu kelimeye televizyondan internete, gündelik sohberlerden edebi eserlere kadar çok farklı oluşturulan cümlelerde yer verilir. Bazen kelimenin anlamı merak edilerek araştırılmak istenebilir. Yapılan araştırmalarda Türk Dil Kurumu'nun çalışmalarına yönelmek gerekir. Pek çok kişi tarafından mercek altına alınan kelimeler arasında bulunan Irtibat ne demektir?

Egitim 18-05-22 20:08

İrtibat kurmak ne demek? İrtibat kurmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Irtibat kurmak ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Irtibat kurmak TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:35

ABD vatandaşı olmak isteyen parti genel başkanına şok! Gerçeği sonradan anladı...

Dolandırıcıların hedefinde bu kez, parti genel başkanı vardı. ABD vatandaşı olmak isteyen Türkiye Yaşam Partisi Genel Başkanı Deniz Özçelik, kendisini BM'de görevli diplomat olarak tanıtan birine 8 bin 800 dolar verdi. Bunun üzerine 30 bin dolar daha vermek üzere olan Özçelik, irtibat kurduğu kişinin aslında Ümit A. isimli dolandırıcı olduğunu ve tezgaha düştüğünü anladı...

Haber 06-05-22 07:11

Şiddetle Mücadele İrtibat Noktaları yıl sonu itibarıyla 400'e yükseltilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, kadına yönelik şiddetle mücadelede il düzeyinde koordinasyonun sağlanması için kurulan 377 Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'nde geçen yıl 256 bin kadın, 23 bin erkek ve 17 bin çocuk hizmet aldı

Yurthaber 07-03-22 11:08

Konya'da Sağlık-Sen Yönetim Akademisi Toplantısı düzenlendi

Kamu Başdenetçisi Malkoç: - "Cumhurbaşkanı'mızla vatandaşlar CİMER aracılığıyla irtibat kuruyor. CİMER'e 2021'de 6,5 milyon başvuru yapıldı. Muazzam bir şey" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta: - "Bu salgın sürecinde gecesini gündüzüne katarak çalışan ve sağlık çalışanlarımıza, her kadrosundaki kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz"

Yurthaber 05-03-22 16:02

Ukrayna'dan çoğu öğrenci 184 kişilik grup Hamzabeyli Sınır Kapısı'na ulaştı

Üniversite öğrencisi Erhan Yıldız: - "Yurdun yakınına füze saldırısı yapıldı Rusya tarafından. Hemen yurtlarda sığınaklara geçtik. Ukrayna askerleri, dışarı çıkmamamız ve ışıkları kapatmamızı belirten el işareti yaptılar" - "Allah devletimizden razı olsun 7/24 konsolosluklarla irtibat halindeydik. Halan orada mahsur kalan arkadaşlarımız var, Kiev'de, Odessa'da"

Yurthaber 28-02-22 10:24

Dışişleri Bakanlığından Ukrayna açıklaması

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı sonrası Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının tahliyesi ile ilgili Dışişleri Bakanlığından açıklama yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, irtibat için telefon numaraları paylaşıldı.

Haber 25-02-22 03:38

Vahşice katledilen Sıla Şentürk'ün, babası o habere isyan etti: Bunlar tamamen yalan

Giresun'da katledilen 16 yaşındaki Sıla Şentürk olayının yankıları devam ediyor. İnternetten tanıştığı Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürülen Sıla'nın, ailesi basında çıkan bazı haberlere isyan etti. Acı olayla ilgili ilk kez konuşan baba Bekir Şentürk kızıyla sürekli irtibat halinde olduğunu ve tehdit edildiğinden haberi olmadığını söyledi. Şentürk Sıla için, "Çok içine kapanık bir kızdı." ifadelerini kullandı. Öte yandan katil Gökçek'in evden nasıl kaçtığı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 18-02-22 16:42

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'ın Gedson Fernandes intikamı Beşiktaş'a ağır olacak! Can Bozdoğan ve Cyle Larin...

Son dakika Galatasaray haberleri: Gedson Fernandes'i ezeli rakibine kaptıran Galatasaray gözünü kararttı. Taraftarın yoğun tepkisine maruz kalan Galatasaray yönetimi ilk hamlesini yapıyor. Beşiktaş'ta bu sezon kiralık olarak forma giyen ve aynı Gedson gibi bu kez de Beşiktaşlı taraftarların çok sevdiği ve ilerde çok iyi şeyler beklediği genç oyuncu Can Bozdoğan'a Galatasaray kancası geldi. Schalke 04 ile irtibat kuran Galatasaray, Gedson Fernandes transferine misilleme yapmak istiyor.

Spor 03-02-22 07:38

Hakkari'de koyunların sır ölümü! Herkes şaşkın... Teker teker ölmeye başladılar

Hakkari'de hayvancılıkla uğraşan Eşref Dara koyunlarının bir hafta içinde ölmesiyle şaşkına döndü. Köye gelen veteriner hekim konu üzerinde çalışmaya başlarken alınan numunelerin inceleneceğini belirttiler. Veteriner Tekin, köyde yaşayanlarla irtibat halinde olduğunu belirterek, "Bir hafta önce 8 koyunun ölmesiyle başladı. Sonra ölümler devam etti. Dün de geldik karlı günde müdahale ettik 6 tane hayvan daha öldü. Sebebini henüz tam belirleyemedik'' dedi.

Haber 18-01-22 12:06

ABD’de İlk Omicron Vakası Tespit Edildi

Corona virüsünün yeni varyantı Omicron, 20’den fazla ülkede görülmesinin ardından ABD’ye ulaştı. Birçok ülke seyahat kısıtlamaları dahil çeşitli önlemleri yeniden devreye sokarken ABD'nin, havayollarından, 8 Afrika ülkesine seyahat eden yolcuların isim ve irtibat bilgilerini talep ettiği bildirildi

Haber 01-12-21 23:52

Bursa'da Köfteci Yusuf davasında Sedat Peker'in aralarında bulunduğu sanıklar yargılanıyor

Mahkeme heyeti, bu dava ile sanık Sedat Peker hakkında İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesince hazırlanan dosya arasında irtibat bulunmasından dolayı birleştirme konusunda bu mahkemeden muvafakat sorulmasına karar verdi

Yurthaber 16-11-21 17:39

Son dakika: DEAŞ ile irtibat halinde olduğu tespit edilen 6 şüpheli için gözaltı kararı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, DEAŞ ile irtibat halinde olduğu tespit edilen 6 şüpheli hakkında Ankara merkezli 4 ilde gözaltı kararı verildiği duyuruldu.

Haber 25-10-21 09:07

Ekrem İmamoğlu'nun il ziyaretleriyle ilgili CHP'den açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çeşitli illere yaptığı ziyaretlerle ilgili, "Genel Merkez ile irtibat halinde, izin alarak gitti. Böyle bir sorun yok." dedi.

Haber 20-10-21 13:51

Rusya NATO ile köprüleri attı

Rusya, NATO nezdindeki temsilciliğinin faaliyetlerini askıya alacağını ve Moskova'daki NATO irtibat bürosunun kapatılacağını açıkladı.

Haber 18-10-21 16:46

Taliban'dan Türkiye mesajı: İyi ilişkiler kurmak istiyoruz

Afganistan'da Taliban geçici hükümetinin Dışişleri Bakanı Vekili Emirhan Muttaki, Türkiye ile iyi ilişkiler kurmak istediklerini söyledi. Muttaki, Kabil Havalimanı ile ilgili olarak ise "Türkiye ile irtibat halindeyiz. En yakın zamanda görüşmelerimiz sonuçlanabilir." ifadelerini kullandı.

Haber 14-09-21 22:43

Kapatıldıktan sonra isim değiştirerek faaliyetini sürdüren derneğin yöneticisine terör davası

Diyarbakır'da tutuklanan MEBYA-DER'in yöneticisi Yüksel A. hakkında hazırlanan iddianamede, 27 yılda etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristler ile iş birlikçilerin ve örgüte katılım yapanların listesinin dernekte bulunduğu bilgisine yer verildi - İddianameden: - "MEBYA-DER'in örgütün kırsal alanı ile irtibatlı olduğu, örgüte katılanların aileleri arasında köprü vazifesi görerek, ailelerin taleplerini aldığı, PKK adına eylem ve faaliyet yürüttüğü, terör örgütü ile sürekli irtibat halinde olup ölen teröristlerin bilgilerini güncel olarak kaydettiği belirlenmiştir"

Yurthaber 26-07-21 11:59

Konyaspor Kulübü Başkanı Özgökçen futbolcularla bir araya geldi:

"Hocamızla sürekli irtibat halindeyiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Yeni gelecek arkadaşlarımızda olacak. Katılımlarla birlikte kolej havasında bir takımın oluşacağını umut ediyoruz." - "38 maçlık zor bir süreç bizleri bekliyor. Performansın 38 maça dağıtılması sizlerin de bildiği gibi futbolda önemlidir. İnşallah bunu sağladığımız takdirde iyi sonuçlar alacağımızı da inanıyoruz"

Yurthaber 17-07-21 23:52

Kayserispor'un yeni isim sponsoru Yukatel oldu

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı: - "Daha önce Denizlispor'un isim sponsoru Yukatel'le birçok kulüp irtibat halindeydi. Yusuf Karataş, Kayserispor'un isim sponsoru olmayı tercih etti. Artık ismimiz Yukatel Kayserispor"

Yurthaber 17-07-21 21:15

Yabancı İrtibat Görevlileri 2. Çalıştayı Ankara'da düzenlendi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy: - "FETÖ sadece Türkiye için bir tehdit değildir. Nerede fırsat bulursa orada sizin devletinizin kılcal damarlarına girmeye ve devletinizi ele geçirmek için akılınızın ucundan geçmeyecek her türlü şeytani planı uygulamaya hazır bir örgütle karşı karşıya olduğumuzu asla unutmayalım" - "194 üyesi ile dünyanın en büyük polis iş birliği teşkilatı olan Interpol'ün bilgi ve istihbarat paylaşımını artırmak suretiyle mücadelemize destek olmasını beklerken, aksi yönde davranmasını hayal kırıklığı ve üzüntüyle karşılıyoruz" - Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş: - "Terör başta olmak üzere uyuşturucu, kaçakçılık, insan ve silah ticareti gibi alanlarda faaliyet gösteren suç örgütlerinin arasındaki trafik, uluslararası iş birliğini de zorunlu hale getirmiştir"

Yurthaber 13-07-21 13:42

TİM Başkanı İsmail Gülle, GAİB Kilis irtibat bürosunun açılışında konuştu:

"İnşallah pandemi sonrası durmayan, devamlı yükselen, rekorlar kıran ihracatımız 200 milyar doları geçecek ve üzerinde bir rakama gidecek"

Yurthaber 11-07-21 13:18

İçişleri Bakanı Soylu'dan bildiri açıklaması: O gece sabaha kadar uyumadık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “O gece sabaha kadar uyumadık, irtibatları ortaya çıkardık. Son 30 günde hangi siyasi partiyle irtibat kurdukları açık ve net” dedi.

Haber 06-04-21 00:40