Iş Görüşmesi Haberleri

Önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazaya iş başvurusunda bulundu! Görüşmede güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı

TikTok'ta 'kieyin' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir adam önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazay iş başvurusunda bulunduğunu ve iş görüşmesi sırasında kendisine o yıllara ait güvenlik kamerası kayıtlarının gösterildiğini söyledi. Kendisini hırsızlık yaparken gören adam çok utandığını dile adam, "Bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim" dedi.

Trend 17-04-2024 14:24

İş görüşmesinin harika geçtiğini söyledi! İşi alacağını zannetti ama reddedildi... Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar

TikTok kullanıcısı Melissa Weaver yakın bir zamanda gerçekleştirdiği iş görüşmesinde yaşadığı anları paylaşınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. İş görüşmesinin iyi geçtiğini ve işe alınacağını düşünürken kendisine gönderilen mailde reddedilme nedenini öğrendiğinde şaşkına döndüğünü ifade eden Weaver, "Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-2024 09:48

İş görüşmesine kimsenin gelmemesine rağmen 30 dakika boyunca toplantıda bekledi! Fakir ve çaresiz olduğum için...

TikTok'ta 'sragvipattanaik' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın çevrimiçi olarak gerçekleşecek iş görüşmesini kaydetti. Kimsenin gelmemesine rağmen toplantı yapılacak site üzerinde 30 dakika boyunca tek başına bilgisayarın başında bekledi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 12-03-2024 10:29

İzmir'de kan donduran olay! İş görüşmesine giden eşini canice katletti

İzmir'de dün yaşanan olay duyanların kanını dondurdu! Bir süredir eşiyle anlaşamayan ve ayrı yaşayan Özlem Çankaya iş görüşmesine katılmak için evinden çıktı. Çankaya ile görüşmek isteyen A.Ç. istediği cevabı alamayınca iş görüşmesinden çıkan Çankaya'yı sokak ortasında defalarca bıçakladı. Kanlar içinde kalan talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 27-02-2024 15:36

İş görüşmesinde yaşadığı ilginç olayı anlattı! 'Siz uyanık olun kendinizi kullandırtmayın' diyerek uyardı... Sosyal medya onu konuşuyor

Sosyal medyada yaptığı paylaşımında bir iş görüşmesi sırasında yaşadığı ilginç bir durumdan söz eden kadının paylaşımı gündem oldu. Genç kadın diğer iş arama sürecindeki kişileri uyarmak için videoyu çektiğini söylerken işe alındığını zannederek 3-4 saat boyunca boşu boşuna çalıştırıldığını anlattı.

Trend 17-02-2024 09:07

İş görüşmesine giderken tercih edebileceğiniz kombin önerileri

İşe alım sürecinde işverenin gözünde nasıl göründüğünüz, becerileriniz kadar önemli. Duruşunuz, tarzınız ve kombin seçiminiz, işvereninizin sizi nasıl algıladığına önemli ölçüde etki eder. Dolayısıyla iş görüşmesine giderken güçlü ve profesyonel bir duruş sergilemenizi sağlayacak bir kombin seçmenizde fayda var. İş hayatında başarınızın temel adımlarını atabilmeniz için doğru kombinlerle güçlü bir ilk izlenim bırakmanızı sağlayacak detaylara birlikte göz atalım.

Kadin 04-12-2023 15:00

İş görüşmesinde işe alınmanızı garantileyecek tüyo! Ufacık bir değişiklikle fark yaratın

İş görüşmelerini oldukça gergin ve heyecanlı olabiliyor. Bu görüşmelerde sorulan sorulara verilen cevaplar kadar jest ve mimikler, duruş, özenli bir stile dikkat etmek de önem taşıyor. İş görüşmesinde işe alınma şansınızı artırmak için yapmanız gereken oldukça basit bir hamle bulunuyor.

Kadin 08-03-2023 15:18

İş görüşmesine gitti, işe alınmayınca yaptığı şaşkına çevirdi! 'Bir insanın bunu yapabileceği aklıma gelmezdi'

Adana’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Münire Ş. (48) isimli kadın, helva satışı yapan bir dükkana garsonluk için iş başvurusunda bulundu. Dükkan sahibi tarafından işe alınmayan kadın, sinirlenerek iş yerine gidip tek tek masalara tükürdü. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay sonrası şaşkın olduğunu belirten dükkan sahibi, "Bir insanın bunu yapabileceği aklıma gelmezdi. Bu kadar nefret dolu olmasına anlam veremedim. Çok üzücü bir durum" dedi.

Haber 29-01-2023 10:20

Araştırmalar bu rengi giyenlerin güvenilir göründüğünü tespit etti! İş görüşmelerinin iyi geçmesini sağlayabilir

Tanımadığımız ortamlara girdiğimizde ilk dikkat çeken nokta kıyafetlerimiz oluyor. Bu durum inkar edilse de çeşitli ön yargıların oluşmasına neden olabiliyor. Bu sebeple önemli tanışmalar ve görüşmelere giderken giyilmesi gereken kıyafetlere özen göstermek gerekiyor. İş görüşmesinde ne giyilir? diye düşünüyorsanız güvenilir gözükmenizi sağlayacak renkleri tercih edebilirsiniz.

Kadin 10-10-2022 14:22

Aslıhan Sinem Çiçek’in feci ölümü! İş görüşmesine gitmişti ormanda bulundu…

İzmir’de her satırı akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, iş başvurusunda bulunmak üzere evden ayrıldığı gün ormanlık alanda ağır yaralı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kız kurtarılamadı. Çiçek’in yaralı olarak bulunduğu anda, olay yerinde kendisine saldırdığı belirtilen Burak K.'nın dışında iki kişinin daha ismini polise söylediği öğrenildi.

Haber 15-08-2022 07:27

Kadınlar neden kariyer basamaklarını ilk 10 yılda koşarak tırmanmak zorunda?

Araştırmalar kadınların kariyerlerinin ilk 10 yılında üst kademelere yükselememesi halinde, daha sonra da bunu yapamadıklarını gösteriyor. Ancak bu erken yükselme çabasının bir bedeli var.

Haber 14-06-2022 07:36

Üsküdar'da iş görüşmesinde taciz iddiası! İmdat, tecavüz etmeye çalışıyorlar

Üsküdar'da mide bulandıran olay yaşandı. Bir danışmanlık merkezinde iş görüşmesine gelen kadın, tacize uğradığını iddia etti. Kadının iş yerinin penceresinden "İmdat, tecavüz etmeye çalışıyorlar" şeklinde bağırdığını duyanlar durumu polise bildirdi. Kadının, kendisini taciz ettiği iddia edilen Hasan Y.'nin peşinden koştuğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ifadelerinde Ü.O., Hasan Y.'nin tacizine uğradığını ileri sürerken, Hasan Y. ise Ü.O.'nun kendisine saldırdığını iddia etti.

Haber 09-06-2022 11:30

İŞKUR'dan iş arayanlara müjde! İş bulana kadar sigorta ve aylık 4250 TL maaş... İşte başvuru şartları!

Özellikle pandemi sürecinde iş arayan pek çok vatandaş sigortalı olmanın hayalini kurarken; kısa çalışma ödeneği ile işsizlik maaşı ve ücretsiz izindeki çalışanlara önemli miktarda destek verilmektedir. İş bulana dek 9 ay süresince SGK sigortasına sahip olmanın yanında, aylık 4.250 TL maaş alabilmek de mümkün. Bu düzenlemenin yanında ücretsiz mesleki eğitim ve çeşitli meslek kursları da verilmekte. İşte başvuru şartları ve yöntemi....

Finans 23-03-2022 10:48

Yarı-zamanlı çalışan gençlere güzel haber! 31 Aralık’ta başlayacak

Ailesine destek amacıyla yarı zamanlı çalışan pek çok genç için güzel haber geldi. 31 Aralık’tan itibaren tamamen hayata geçecek yasal düzenleme ile artık yarı zamanlı çalışan gençlerin hakları da güvence altına alınacak İşte detaylar…

Finans 21-09-2021 13:43

Online mülakatta nelere dikkat edilmeli?

Çalışmak, üretmek, verimli olduğunu hissetmek ve bunun sonucunda hayatını idame ettirecek bir gelir elde etmek çağımızın gerekliliğidir. Yapılan işte başarıya ulaşmak için öncelikle inanmak ve kendine güvenmek gerekir.

Trend 04-05-2021 09:41