Is Yeri Denetimi Haberleri

Samsun'da kumar oynayan 7 kişiye para cezası kesildi

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kafede kumar oynadıkları tespit edilen 7 kişiye para cezası kesildi, iş yeri sorumlusu da gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-03-29 11:19:32

Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde, 18 bin 898 araç denetlenirken; yüksek sesle müzik dinleyen ve abart egzoz kullanan araç sürücülerine ceza yağdı.

Yurthaber 2024-03-28 14:43:09

Milyonlarca ev ve iş yeri sahibini ilgilendiriyor! Bunu yapmazsanız cezası var! Son 4 gün...

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Geçen yıl elde edilen kazançlara ilişkin yıllık gelir vergisi beyanname verme döneminde son günler yaklaştı. Beyannamelerini vermeyenler için cezai işlem uygulanacak. Beyanname için son gün 1 Nisan 2024.

Finans 2024-03-28 13:55:52

Şehrin merkezindeki tarihi bölge otoparka döndü

Kırşehir’de farklı efsanelere konu olan Kalehöyük, otomobiline park yeri bulamayanların adresi haline geldi.

Yurthaber 2024-03-28 12:05:11

Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm

Hatay’da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, mesleğini seyyar berber olarak devam ettiriyor ve geçimini sağlıyor.

Yurthaber 28-03-24 10:19

Afyonkarahisar'da bir fabrikada çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi

Afyonkarahisar'da bir fabrikada çıkan yangında, iş yeri sahibinin de aralarında bulunduğu 4 kişi dumandan etkilenip hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 27-03-24 13:54

Sinop'ta sanayi sitesindeki iş yeri ve depoda çıkan yangın söndürüldü

Sinop'ta sanayi sitesinde çıkan yangında, bir iş yeri ve depo kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 26-03-24 08:17

Edirne'de Kıyık Tabya'nın restorasyonunun ilk etabı tamamlandı

Edirne müdafi Şükrü Paşa'nın kabri ve anıtının da bulunduğu, kent savunmasında önemli yeri olan Kıyık Tabya'da restorasyonun ilk etabı bitti.

Yurthaber 25-03-24 10:32

Tetikçi tutup iş yerine silahlı saldırı düzenletti! O anlar kameralara yansıdı... Nedeni ise bakın ne çıktı

Okmeydanı’nda bir şahıs tetikçi tutup bir iş yerine silahlı saldırı düzenletti. Saldırı anı kameralara yansırken olaydan sonra üstünü değiştiren tetikçi ve onu azmettirenler, 4 ilçede dedektif gibi iz süren polislerce yakalandı. Tetikçinin olaydan sonra bindiği taksiyle seyrederken, polis ekiplerinin uygulamasında gözaltına alınıp silahı yakalattığı öğrenildi. Öte yandan, şahıslardan birisinin iş yeri sahibinin oğluyla aralarında husumet bulunduğu için dükkana ateş açtırdığı ortaya çıktı.

Haber 24-03-24 13:35

Sokak ortasında katledildi, katil eski sevgilisi çıktı! Yakalanmamak için günlerce...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı. Kalacak yeri olmadığı öğrenilen katilin, yakalanacağı korkusuyla toplu taşımaya binemediği, otele de gidemediği için cinayetin ardından günlerce sokaklarda yürüdüğü, yürüyerek gittiği Sultanbeyli’de de yakalandığı bildirildi. Güvenlik kamera görüntülerine yansımamak için marketten yiyecek bile almayan katilin, havanın soğuk olduğu günlerde de "üşümemek" için yürüdüğü ortaya çıktı.

Haber 22-03-24 15:59

İlişki itirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! 62 yaşındaki şeker babama aşık oldum

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Nova Hawthorne, 62 yaşındaki şeker babasıyla olan ilişkisini anlatınca kullanıcılar arasında popüler oldu. Kalacak yeri olmadığı için 62 yaşındaki sevgilisinin oda teklifini kabul ettiğini dile getiren Hawthorne ilişkilerinin kısa sürede bambaşka bir noktaya taşındığını söyledi.

Trend 22-03-24 11:38

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, Milas'ta pazar yerini ziyaret etti

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Milas ilçesinde pazar yeri ziyaretlerinde bulundu.

Yurthaber 20-03-24 13:41

Beyoğlu’nda lastik tamirhanesi alev alev yandı

Beyoğlu’nda lastik tamirhanesi olarak kullanılan iş yeri alev alev yandı.

Yurthaber 20-03-24 08:09

Van'da eğitime kar engeli! Her yer bembeyaz oldu

Van'da mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 8 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 20-03-24 01:05

Film gibi define avı! Deniz dibindeki 533 milyar TL’lik hazineyi robotlar çıkaracak

Yüzyıllardır deniz altında olan San José isimli İspanyol gemisinin içinde, 533 milyar TL değerinde hazine bulunduğu keşfedildi. Deniz dibindeki geminin enkazının yeri, korsanlar ve ganimet avcıları sebebiyle gizli tutuluyor. Filmleri andıran olayda, 300 yıllık bir kalyonun batık enkazında gömülü olan milyarlarca TL değerindeki hazineyi, robot dalgıçlar çıkarmaya çalışacak. İşte detaylar...

Haber 19-03-24 14:30

Efeler’de Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor

Efeler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın açılış kurdelesini kesmesiyle hizmete açılacak.

Yurthaber 19-03-24 12:05

Sancaktepe kumar oynanan adrese baskın: 38 bin lira para cezası kesildi

Sancaktepe’de kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yeri mühürlenerek sahibi hakkında toplamda 38 bin 550 TL idari para cezası kesildi.

Yurthaber 18-03-24 10:18

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Bunu yapmazsanız cezası var... Son gün 1 Nisan

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Geçen yıl elde edilen kazançlara ilişkin yıllık gelir vergisi beyanname verme döneminde sona doğru yaklaşılıyor. 1 Nisan'a kadar beyannamelerini teslim etmeyenler için ise cezalar kapıda.

Finans 17-03-24 13:51

Şubat ayında Türkiye'nin en sıcak yeri orası oldu... Rekor kırıldı

Şubat ayında 28,7 derece ile Adana’nın Karaisalı ilçesi Türkiye’nin en sıcak yeri oldu.

Haber 15-03-24 15:39

Bakan Bolat açıkladı: 4 milyon liradan fazla ceza kesildi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Bakanlığımız sorumluluğunda bulunan tüketici ürünlerine yönelik gerçekleştirilen piyasa gözetimi ve denetimi faaliyetlerinde tespit edilen aykırılıklara 2024'te 4 milyon 781 bin 121 lira idari para cezası uygulanmıştır" açıklamasını yaptı.

Finans 15-03-24 15:38

Analı kızlı tarifi: Analı kızlı nasıl yapılır?

Türkiye’ye has yöresel lezzetlerden biri de meşhur analı kızlı çorbasıdır. Ülkemizde en çok Adana ve Malatya’da yapılan bu çorba aslında her mutfakta pişen bir çorbadır. Her sofrada yeri olan analı kızlı çorbasının tarifi de yapımı da son derece kolaydır.

Yemek 14-03-24 00:01

KYK öğrenci yurdunda arkadaşını şakalaşırken silahla vurarak öldürdü! Dehşetin izleri o telefon konuşmasında: Katil her yeri temizlemiş

Kilis'teki KYK erkek öğrenci yurdunda arkadaşını silahla vuran öğrenci Türkiye'nin gündemine oturdu. Dün yaşanan dehşette arkadaşını öldüren öğrenci o sırada şakalaştığını, yanlışlıkla öldürdüğünü söyledi. İki öğrencinin yakın olduğu, sık sık birlikte yemek yedikleri ifade edilirken olaydan saatler önce açılan bir telefonla ilgili iddia akıllara durgunluk verdi. Öğrenci gözaltına alındı.

Haber 13-03-24 08:28

Kuyumcuya giren 3 kadın, 1 milyon TL'lik altın çaldı! Hırsızlık anları kamerada

Mersin'de kuyumcu dükkanına giren 3 kadın, iş yeri sahibini oyalayarak yaklaşık 1 milyon TL değerinde altın dolu tablayı çaldı. Hırsızlık anları, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 12-03-24 16:59

Samsun’da fırınlara “Ramazan” denetimi

Samsun’da fırınlara Ramazan’ın denetimi yapıldı.

Yurthaber 12-03-24 09:39

Çılbır tarifi: Çılbır nasıl yapılır?

Dünya çapında bilinen adıyla poşe yumurta ile karıştırılsa da çılbır aslında ülkemizin topraklarında 17. yüzyıldan bu yana yapılan bir lezzettir. Osmanlı saraylarında verilen ziyafetlerde de yeri olan çılbırı isterseniz siz de kendi mutfağınızda pişirebilir ve kahvaltılarda ya da diğer öğünlerde tüketebilirsiniz. İşte nefis çılbır tarifi!

Yemek 11-03-24 20:10

Tartıştığı şahsı sipariş kalemiyle öldüren sanık hakim karşısında

Beyoğlu’nda alkollü şekilde kaldırımda oturan Engin Yalçın ile iş yeri sahibinin aracına cisim fırlatılması nedeniyle tartışan, tartışma sırasında elinde bulunan sipariş kalemiyle Yalçın’ı alnından yaralayarak ölümüne neden olduğu iddia edilen sanık hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 11-03-24 11:42

Tuvalak tarifi: Tuvalak nasıl yapılır?

Az bilinen ama çok sevilen çorba tariflerinden biri de Türk mutfağında yeri olan tuvalak çorbasıdır. Bazı yörelerde ve şehirlerde topalak çorbası adı ile de bilinir. Hem lezzetli hem de yapımı son derece pratik olan bu çorbayı mutlaka denemelisiniz.

Yemek 10-03-24 14:14

Meslek haline geldi! Sosyal medyadan ilan veriyorlar: Yevmiyesi 4 bin lira

Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği nikah programında görev alan temsili nikah memurluğu, evlilik sektöründe meslek haline geldi. Cübbesiyle organizasyona katılıp, çiftin isteğine göre günün anlamına uygun konuşma yapan, nikah defterini imzalatıp, evlilik cüzdanını teslim eden temsili nikah memurunun ücreti bin 500 ila 4 bin lira arasında değişiyor. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 10:59

Gizem Örge anne ve babasını paylaştı! Bir insanın geldiği yeri unutmaması kadar güzel bir şey yok

Filenin Sultanları'nın savunma kraliçesi olan Gizem Örge sosyal medyada anne ve babasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fenerbahçeli voleybolcu Gizem Örge'ye "Gururumuzsun" yorumları yağdı.

Magazin 10-03-24 08:19

Prof. Dr. Naci Görür bu kez deprem beklemediği yeri açıkladı! 2 faya dikkat çekti 'İkisi ayrı ayrı ya da birlikte kırılarak...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği beklenen Marmara depremiyle ilgili her açıklama vatandaşlar tarafından dikkatle takip ediliyor. 6 Şubat sonrası yaşanan her depremde yapacağı açıklamalar merakla beklenen Prof. Dr. Naci Görür de son olarak beklenen İstanbul depremine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Bölgedeki gerilime işaret eden Görür, İstanbul için beklenen depremin büyüklüğünü söylerken deprem beklemediği yeri de açıkladı.

Haber 09-03-24 11:15

Kirada 21 bin liralık indirim! Evini kredi ile alana ‘faiz’ kolaylığı: Vergide tüm detaylar ortaya çıktı

Ev sahipleri, iş yeri sahipleri dikkat, kira geliri olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Mart ayı ile birlikte kira geliri elde edenlerin beyanname dönemi de başladı. Bu yıl gelirden 21 bin lira düşülerek vergi hesaplanacak. Üstelik ev için yapılan masraflar ya da kiraya verdiğiniz konutu kredi ile almışsanız faiz giderleri de vergiden indiriliyor. İşte kira gelir vergisinde merak edilenler...

Finans 09-03-24 07:35

Göbeklitepe 2,5 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı

"Tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen ve 2019 yılında resmi açılışı yapılan Göbeklitepe Ören Yeri, aradan geçen sürede 2 milyon 551 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Yurthaber 08-03-24 11:34

Kadıköy’de korkutan iş yeri yangını

Kadıköy Koşuyolu’nda bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Yurthaber 07-03-24 08:35

Antalya'da hortum hayatı felç etti! Seralar zarar gördü, çok sayıda ev ve iş yerinde hasar oluştu: 6 kişi yaralandı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde ortaya çıkan hortum hayatı felç etti. Hortum tarım alanlarına zarar verdi, evlerin güneş panellerini yerinden söktü. 6 kişi yaralandı, çok sayıda araç, ev ve iş yeri ile seralarda hasar oluştu. Bir aracın üzerine düşen güneş paneli sebebiyle araçta bulunan bir çocuk da yaralandı.

Haber 05-03-24 20:13

İstanbul’da yasa dışı ticari avcılık denetimi: 4 ton balığa el konuldu

İstanbul’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yasa dışı ticari avcılık denetimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 05-03-24 13:37

Ramazan 2024: 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Arapça bir kelime olan Ramazan, 3 ayların sonuncusudur. İslam dininde önemli bir yeri olan, Müslümanlar tarafından kutsal bir ay olarak kabul edilen bu dönemde oruç tutulur ve teravih namazı kılınır. 1 ay boyunca oruç tutulan bu süreç her yıl farklı zamanları kapsar. Peki 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Haber 04-03-24 19:37

Aydın'da kaybolan kişi askeri helikopterle bulundu

Aydın'da otomobiliyle yolunu kaybeden 82 yaşındaki kişinin yeri, askeri helikopterle tespit edildi.

Yurthaber 04-03-24 07:48

Şarkıcı Sıla sahne elbiselerini nereye bağışladığını açıkladı!

Sahne tarzlarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Sıla son olarak açıklamalarıyla gündeme geldi. Sıla sahne kıyafetlerini bağışladığı yeri açıkladı.

Magazin 01-03-24 16:58

Sakarya’da Ramazan ayı öncesi marketlerde ‘fahiş fiyat’ denetimi

Sakarya Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde marketlerdeki temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimlerini yoğunlaştırdı.

Yurthaber 01-03-24 12:35

Marketler mercek altında: Fiyatlar, etiketler, listeler tek tek kontrol edildi, tespiti halinde...

Ramazan ayı öncesi marketlerde fiyat, etiket denetimi artırıldı. Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'de marketlerdeki etiketler, fiyatlar incelendi.

Finans 29-02-24 12:20

Ağaca çıkan maymun değil hırsız... Çıktığı ağaçta polise el salladı

Bursa’da bir iş yeri ile sağlık ocağına giren 3 şüpheli şahıs, polisin tüm güvenlik kameralarını mercek altına almasıyla yakalandı.

Yurthaber 28-02-24 08:15

Türkiye’nin en soğuk noktası oldu! Arabalar bile buz tuttu gelen görüntüler şaşırttı…

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken bazı il ve ilçelerde ise yılın en soğuk günleri yaşanıyor. Son olarak Ardahan’ın Göle ilçesinde gelen görüntüler dikkat çekti. Göle, eksi 32 derece ile Türkiye’nin en soğuk yeri oldu. İşte bölgeden gelen son görüntüler…

Haber 27-02-24 13:40

Ramazan öncesi marketlere sıkı takip

Ticaret Bakanlığı ekipleri, yaklaşan ramazan ayı öncesince aralarında Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'nın da bulunduğu 10 ildeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi.

Finans 27-02-24 11:20

Evi, yazlığı, iş yeri olanlar dikkat! Emlak vergisinde süreç 1 Mart’ta başlıyor! Emekli ev sahiplerine ‘vergi’de istisna

Emlak vergisi 2024 yılı ilk taksit ödemeleri 1 Mart’ta başlayacak. Konut sahipleri emlak vergisi ödemelerini 31 Mayıs’a kadar yapmaması galinde her ay yüzde 2,5 olarak uygulanacak gecikme zammı ile karşılaşacak. Peki kimler emlak vergisi ödemez? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı emekliler için istisnayı açıkladı. İşte detaylar...

Finans 27-02-24 07:43

Bakkala giden çocuğa kabusu yaşattı! Dehşet anları kamerada

Esenyurt'ta 12 yaşındaki çocuk alışveriş yapmak için girdiği bakkalda saldırıya uğradı. Yumruk atarak çocuğu darbeden saldırgan, iş yeri sahibinin araya girmesiyle olay yerinden kaçtı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 25-02-24 12:59

TFF, Süper Kupa maçının tarihini açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek...

Suudi Arabistan'da yaşanan skandal sonrası ertelenen Süper Kupa maçının tarihi ve yeri belli oldu. TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Spor 21-02-24 17:29

Son dakika | Bakanlar İliç'te! Bakan Yerlikaya: Kayıp işçileri arama çalışmalarına ara verildi

Son dakika haberi: Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden faciasının yaşandığı yeri bakanlar ziyaret etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, toprak altında kalarak kaybolan 9 işçiyi arama faaliyetlerine ara verildiğini açıkladı.

Haber 21-02-24 12:32

Gaziosmanpaşa’da 2 katlı iş yeri alev alev yandı

Gaziosmanpaşa’da içerisinde çeşitli iş yerlerinin olduğu iki katlı binada yangın çıktı.

Yurthaber 21-02-24 08:05

Patronun dikkati personeli dolandırılmaktan kurtardı

Kırşehir'de iş yeri sahibi, bir çalışanının telefonla dolandırılmasını engelledi.

Yurthaber 20-02-24 15:47