Isı Yalıtımı Haberleri

Neden kapı koluna alüminyum folyo sarmalıyız? Faydasını duyanlar hemen deniyor

Kullandığımız birçok eşyanın farklı kullanım alanlarını duyduğumuzda oldukça şaşırıyoruz. Mutfakta en çok kullanılan malzemeler arasında yer alan alüminyum folyonun kapı koluna sarıldığında en büyük problemlerden birini çözdüğü öğrenildi. İşte kapı koluna alüminyum folyo sarmanın nedeni...

Kadin 26-05-2023 10:20

Çok gelmesin diye yapıyoruz ama doğal gaz faturasını ikiye katlıyoruz: Doğal gaz faturasını düşürmenin basit yolları

Doğal gaz faturaları havaların soğumaya başlamasıyla şimdiden kara kara düşündürmeye başladı. Kış aylarının korkulanı doğal gaz faturası her sene tedirginlik yaşanmasına neden oluyor. Birçok insan doğal gaz faturasının daha geç gelmesi için kombiyi açmayı erteliyor. Ancak artan soğuklar ile birlikte açılan kombilerin bakımına dikkat etmek ve doğal gaz faturasını düşürmek için uygun yolları izlemek faturalarınızın çok daha düşük gelmesini sağlayabilir.

Kadin 19-11-2022 08:38

Kışın doğalgaz faturanızı daha az getirecek yöntem! Evinizi sıcacık yapacak

Kış ayları yaklaşırken ev bütçesini düşünenler faturalar konusunda tedirginlik yaşıyor. Her sene artış görülen fatura fiyatları ev ekonomisine zarar veriyor. Birçok insan doğalgazı fazla yakmadan ısınmanın yöntemlerini arıyor. Uzmanlar doğalgaz faturanızdan tasarruf yapmanızı sağlayacak o basit yöntemi paylaştı.

Kadin 19-10-2022 07:55

0,99 kredi faizi ve 60 ay vade! Bakan Nebati duyurdu: 'Başvurular başladı'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan düşük kredi faizli ve 60 ay vade imkanı sunan destek paketine başvuruların başladığını duyurdu.

Finans 30-06-2022 12:20

Kış yaklaşırken ısı yalıtımı çalışmaları yapmak için ihtiyaç duyabilecekleriniz

Kış mevsimiyle birlikte soğuk havalar da kapıda. Kış aylarında evinizi mümkün olduğunca sıcak tutmak ve enerji kaybı yaşamamak için ihtiyacınız olan en önemli şey iyi bir ısı yalıtımı. Her ne kadar binanın yalıtımlı bir yapıda olması önemli olsa da siz de birkaç malzeme ile evinizde ısı yalıtımı çalışmaları yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyaç duyabileceğiniz malzemelere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 01-11-2021 11:19