Islam Ulusal Konferansi Haberleri

Altın fiyatları yükselecek mi? İslam Memiş'ten 15 gün uyarısı geldi! 100 dolarlık atak detayı! (26 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... )

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatlarındaki gerilemenin ardından önümüzdeki 15 günde neler yaşanacak? Hangi seviyeler görülebilir? 26 Mart 2024 Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 2024-03-26 09:00:02

Güneş'te şiddetli patlama! Son 6 yılın en güçlüsü denildi, kritik uyarı geldi... Dikkat çeken 'Türkiye' detayı

Güneş'te şiddetli bir patlama meydana geldi. Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA), jeomanyetik fırtına nedeniyle elektronik araçlarda problemler yaşanabileceği konusunda uyarırken, fırtınanın son 6 yılın en güçlü örneği olduğu söyleniyor! Aynı zamanda bu fırtınayla ilgili bir de Türkiye detayı var.

Haber 2024-03-25 09:56:35

Dışarda ons içeride gram altın, Merkez Bankaları dengeleri değiştirdi: İslam Memiş Nisan ayı için uyardı: ‘Gram altının karşısında, euro, sterlin, borsa daha avantjlı’

Piyasalarda haftanın odak noktasına merkez bankaları faiz kararı yerleşti. ABD’de Fed faiz kararı, Türkiye’de Merkez Bankası faiz kararı peş peşe duyuruldu. Fed kararının ardından ons altın tarihi yüksek seviyeleri gördü. TCMB faiz kararı sonrası ise dolar sert düştü, gram altın fiyatları ise yatay seyirde kalmaya devam etti. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara Nisan ayı uyarısında bulunurken, gram altın karşısında euro, sterlin ve doların daha avantajlı olduğunu vurguladı.

Finans 2024-03-22 08:03:29

Ramazan duası - Ramazanda nasıl dua edilir? Ramazanda okunacak dua: Ramazan duası Arapça okunuşu, Türkçe anlamı

İslam inancına göre, kişilerin birbirlerine daha tatlı dilli ve hoşgörülü olmaları, yardımlaşmanın çoğalması gereken ramazan ayında ibadetlerin de önemi artar. Ayrıca, bu mübarek dönem süresince yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul olacağına inanılır. Bu sebeple, ramazan ayı, Müslümanlar için manevi bir yenilenme ve huzur dolma dönemi olarak kabul edilir. Peki, ramazan duası nasıl yapılır?

Haber 2024-03-21 23:36:18

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında saat 21.30’a dikkat! Fed faiz kararı sonrası en ufak sinyal bile her şeyi değiştirecek (20 Mart Çarşamba gram altın - çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi… Altın fiyatları yatırımcıların bugün de gündemindeki sıcaklığını koruyor. Kritik günde yatırımcılar Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. En çok merak edilen konu ise altın fiyatları ne olacak? Piyasayı etkileyecek kritik gün geldi çattı! ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı bugün saat 21.00’de açıklanacak. Piyasa sinyal alır almaz harekete geçecek. Altının gram fiyatı içinse İslam Memiş’ten 4000 TL tahmini geldi.

Finans 20-03-24 07:45

İzmir’de 5 kişinin öldüğü ‘makas’ faciasında 22,5 yıla kadar hapis istemi

İzmir’in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın (19) neden olduğu, 4’ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı.

Yurthaber 19-03-24 14:51

ABD doğruladı! İsrail, Hamas’ın üç numaralı ismi Marwan Issa'yı öldürdü

ABD, İsrail’in hafta başında düzenlediği bir saldırıda Hamas'ın üç numaralı askeri yetkilisi olan Marwan Issa’yı öldürdüğünü doğruladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Diğer üst düzey liderler muhtemelen Hamas'ın tünel ağının derinliklerinde saklanıyorlar ve adalet onlar için de gelecek. Bunu sağlamaya yardımcı oluyoruz” dedi.

Haber 19-03-24 09:30

Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı etkinliği düzenlendi

Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde "Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı" etkinliği gerçekleştirildi.

Yurthaber 19-03-24 07:18

Bakan Fidan orayı işaret etti: 'Artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Süleymaniye’deki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) liderliği ve onu oluşturan ekibin PKK ile olan ilişkileri, samimiyeti bizim için bir problem olmanın ötesinde artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur" açıklamasını yaptı.

Haber 18-03-24 22:55

Fatih'in şehzadelik dönemindeki portresinin bulunduğu tılsımlı madalyon Londra'da satışa çıkacak

Fatih Sultan Mehmet'in şehzadeliği dönemine tarihlenen bir madalyon üzerine işlenmiş portresi, İngiltere'deki Bonhams Müzayede Evi tarafından 1,5-2 milyon sterlinlik tahmini satış bedeliyle açık artırmaya çıkarılacak. Bonhams İslam ve Hint Sanatı Direktörü Oliver White "İstanbul'un fethinden önceki 2. Mehmet'i genç bir erkek olarak gösteren bilinen tek madalyon. İmkansız olduğu düşünülen bir şey. Madalyonun, Sultan tarafından kişisel bir tılsım olarak giyildiği düşünülüyor" dedi.

Haber 18-03-24 20:02

'Ekranda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de...' dedi: 'Cebinde dolar olana acıyorum' Seçim öncesi en kritik haftada İslam Memiş'ten olay piyasa yorumu

Altın fiyatları ne kadar, dolar kaç TL? Seçim öncesi en kritik haftada piyasalar hareketli! Bu hafta hem ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı hem de yurt içinde Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Yatırımcılar merakla gelecek kararları beklerken piyasa uzmanı İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de' dedi. "Cebinde dolar bulunduranlara ben çok acıyorum" ifadesini kullanarak gerekçesini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları ve döviz kurları...

Finans 18-03-24 07:46

Tekirdağ'ın ramazan çöreği için coğrafi işaret başvurusu! Kendine has kokusu ve tadı var... 'Günlerce bozulmuyor'

Tekirdağ'da geleneksel ramazan lezzeti "ramazan çöreği"nin coğrafi işaret tescili için başvuru yapıldı. Kentin zengin gastronomi kültüründe özel bir yere sahip ramazan çöreği, geçmişten bugüne uzanan lezzet mirası olarak biliniyor. Bu lezzetin korunması, ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Türk Patent ve Marka Kurumuna coğrafi işaret başvurusu yapıldı.

Yemek 15-03-24 14:12

Altında makas açıldı, talep patladı! İslam Memiş altın fiyatları için kritik tarihi verdi: 'Fazla vakit yok'

Altın fiyatlarında rota hafif de olsa aşağı yönlü. ABD'den gelen veriler sonrası ons altın fiyatlarında gerileme yaşanırken 'dolar' destekli gram altında iç piyasada rekor kırmaya devam ediyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatlarında neler yaşanacak? Gözler 20 Mart'a çevrildi, uzman isim uyardı.

Finans 15-03-24 08:00

Altında rekor sonrası makas ilk kez bu kadar açıldı! İslam Memiş'ten yüzde 4 hatırlatması: Eksik ödeme almayın!

Altında rekor serileri devam etti, yükseliş bu hafta hız kazandı. Vatandaşların altın talebi artarken Kapalıçarşı altın fiyatlarında makas aralığı ilk kez 400 lirayı buldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları 'fiziki altına' karşı uyardı ve alternatifleri sıraladı. İşte detaylar...

Finans 10-03-24 10:11

8. Ulusal Antarktika Bilim Seferi'nden Dünya Kadınlar Gününe özel 8 mesaj

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Antarktika Bilim Seferi'ne katılan kadın araştırmacılar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajlarını kıtadan iletti.

Yurthaber 07-03-24 11:09

Edirne'de Bulgaristan Başkonsolosluğunca ulusal gün resepsiyonu verildi

Bulgaristan'ın Ulusal Günü dolayısıyla Edirne'de resepsiyon düzenlendi.

Yurthaber 07-03-24 08:26

Gram altın, ons altın, Bitcoin, borsa… İslam Memiş hem tahmin yaptı hem uyardı: ‘Çarşı Pazar karıştı…’ Herkesin gözü saat 18.00’de

Ons altın ve dolar kurunda yaşanan rekor gram altın fiyatları için rekoru beraberinde getirdi. Bitcoin ise tarihi zirve sonrası yaşadığı kayıpları toparlama çabasında. Peki altın almalı mı satmalı mı? Gram altın fiyatı ne olur? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasadaki son dakika gelişmelerini yorumladı! Öte yandan piyasalar ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell’ın saat 18.00’de yapacağı sunuma odaklanmış durumda.

Finans 06-03-24 14:50

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi! İslam Memiş'ten altın tahminlerini tepetaklak edecek 'dalgalanma' uyarısı: Paranın patronu o günü bekliyor...

Altın fiyatlarında dün rekor üstüne rekor gelirken yatırımcılar altın fiyatlarındaki dalgalanmaları takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında agresif yükselişe dikkat çekerek, sert dalgalanmalara karşı uyardı. "Aman dikkat" diyerek 100 dolarlık düşüşü işaret etti. 6 Mart 2024 Çarşamba günü gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 06-03-24 10:08

Dışişleri Bakanı Fidan, Cidde’den Ankara’ya döndü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katılmasının ardından yurda döndü. Fidan, gece saat 02.45’te Ankara’ya ulaştı.

Yurthaber 06-03-24 08:28

Zekât nedir, nasıl ve kimlere verilir? Zekât nasıl hesaplanır?

11 ay boyunca beklenen Ramazan ayı birçok terimi, geleneği, adeti ve soruyu beraberinde getirir. Bunlardan bazıları halk arasında sık sık birbiriyle karıştırılan ve tanımları arasında karışıklık yaşanan ya da doğrusu yanlış bilinen fidye, zekât ve fitre kelimeleridir. İslam dini için son derece önemli kabul edilen bu ifadeler çok sık karıştırılsa da birbirinden farklı anlamları ve özelikleri mevcuttur. Peki zekât nedir, nasıl ve kimlere verilir? Zekât nasıl hesaplanır?

Haber 04-03-24 20:50

Ramazan 2024: 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Arapça bir kelime olan Ramazan, 3 ayların sonuncusudur. İslam dininde önemli bir yeri olan, Müslümanlar tarafından kutsal bir ay olarak kabul edilen bu dönemde oruç tutulur ve teravih namazı kılınır. 1 ay boyunca oruç tutulan bu süreç her yıl farklı zamanları kapsar. Peki 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Haber 04-03-24 19:37

EBYÜ öncülüğünde yürütülecek projeyle öğrenciler Fen Bilimleri dersinde başarıyı elde edecek

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) öncülüğünde hazırlanan, yurt içi ile yurt dışı ortaklarının bulunduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul gören projeyle öğrenciler Fen Bilimleri dersinde başarıyı elde edecek.

Yurthaber 04-03-24 08:41

Hindistan'da İspanyol gezgin çifte iğrenç saldırı! 7 farklı adam tarafından tecavüze uğradı... O anları bu şekilde anlattı!

Ulusal suç kayıt bürosunun verilerine göre günde 90 kadının tecavüze uğradığı Hindistan'da bu sefer de İspanyol gezgin bir çift dehşeti yaşadı. Dünyayı motorla gezen çift dinlenmek için yol kenarında çadır kurdu. Bir süre sonra çadırına gelen 7 kişinin saldırısına uğrayan çift, yaşadıkları korkunç anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Videoda çiftin darp edildiği gözlerden kaçmazken, kadının 7 farklı kişinin tecavüzüne uğradığı ifade edildi...

Trend 03-03-24 11:28

'En yüksek profilli casusluk davalarından biri' 40 yıl boyunca ABD'yi parmağında oynattı... En büyük düşmanın casusu çıktı!

ABD'li eski diplomat Victor Manuel Rocha, 1981 yılından itibaren ABD Dışişleri Bakanlığı ve Ulusal Güvenlik Konseyi için çalıştı. Rocha dün mahkemedeki ifadesini değiştirdi ve ABD'nin en yüksek profilli casusluk davalarından birinin ardındaki sır perdesini araladı. Rocha'nın, ABD'nin en büyük düşman devletlerinden birinin casusu olarak 40 yıl boyunca hizmet ettiği ortaya çıktı!

Haber 01-03-24 11:01

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı, o tarihleri işaret etti: 'Gram altın yeni rekorları test edecek'

"Gram altında yükseliş devam edecek mi, alım fırsatı var mı?" sorularına yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni öngörüler geldi. Memiş elinde altın olanları uyardı. Gram altında yükseliş yaşanacak tarihleri anlattı.

Finans 01-03-24 08:36

OMÜ’nün patent başarısı

Ulusal Patent Tescili verilerine göre dördüncü sıradaki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Türk Patent ve Marka Kurumu (Türk Patent) tarafından tescillenen 4 patent çalışmasıyla elde ettiği başarılarına yenilerini ekledi.

Yurthaber 28-02-24 13:53

Ayda 3 bin euro maaş! Türkiye'den mevsimlik tarım işçisi alacaklar! Günlerdir çiftçiler ayaktaydı... Fransa'dan dikkat çeken hamle

Avrupa günlerdir çiftçilerin protestosuna sahne olurken; yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçti. Ülkeye gelecek tarım işçilerine ayda 3 bin Euro maaş verilecek. Söz konusu projeye Türkiye de dahil. Fransız Ulusal Meclisi Milletvekili Mohamed Laqhila yaptığı açıklamada "Onların Fransa'ya gelmesini kolaylaştırmak için mevsimlik sözleşmeler yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Finans 28-02-24 07:38

Yeni Ulusal İstihdam Stratejisi mart ayında belli olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2024-2028 dönemine ait Ulusal İstihdam Stratejisi'ni oluşturmak için çalışmalara başladı. Mart ayında belirlenmesi planlanan yeni strateji ile iş gücü piyasasında önemli dönüşümler ve iyileştirmelerin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Finans 27-02-24 11:35

Altın yatırımcıları dikkat! 22 ayar gram altın için çarpıcı iddia! İslam Memiş tarih verdi: 'Üretimi yasaklanabilir...',

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altındaki gelişmeler takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten de dikkat çeken bir iddia geldi. Fiziki altına ilişkin daha önce de uyarılar yapan Memiş, 22 ayar 1 gram altının üretiminin durdurabileceğini söyledi.

Finans 27-02-24 11:14

Macaristan Meclisi, İsveç’in NATO üyeliğini onayladı

Macaristan Ulusal Meclisi, İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı'na (NATO) katılımına ilişkin anlaşmayı onayladı.

Haber 26-02-24 19:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berat Kandili paylaşımında Gazze mesajı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin ve İslam âleminin Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olan mübarek Berat Gecesi'ni tebrik ediyorum." dedi.

Haber 24-02-24 21:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsrail'in dezenformasyon çabalarının engellenmesi en önemli görevlerimiz arasındadır'

İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İslam ülkeleri olarak sorumluluklarımızdan biri de yalanın hakikati perdelemesinin önüne geçmektir. Gazzeli kardeşlerimize yönelik barbarlıkların kayıt altına alınması, duyurulması, İsrail'in dezenformasyon çabalarının engellemesi en önemli görevlerimiz arasındadır" dedi.

Haber 24-02-24 17:15

Ticaret Bakanlığından ihracatta yeşil dönüşüme destek paketi

Ticaret Bakanlığının Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği'yle, ihracatçı firmaların, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında kurumsal sürdürülebilirlik odaklı dönüşümlerinin sağlanabilmesi için farkındalık oluşturulması, mevcut durumun iyileştirilmesine yönelik yol haritasının belirlenmesi, şirketlerin ulusal ve uluslararası fonlara erişimlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Yurthaber 23-02-24 11:02

Ağrı’da UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği Ofisi açıldı

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Çocuk Hakları İçin Gönüllü Eller Projesi” kapsamında, UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği Ofisi yoğun bir katılımla açıldı.

Yurthaber 23-02-24 10:34

Altın fiyatları alış satış makası açıldı! Bankadan kaçan altınını oraya sakladı: İslam Memiş, ‘Vatandaşı zarar ettirdi’ diyerek açıkladı

Altın ve borsadaki yükseliş hız kazanınca yatırımcılar tasarruflarını arttırdı. Hükümet yastık altındaki altınların sisteme kazandırılması için hazırlık yaparken raporda çok dikkat çeken ayrıntı göze çarptı. Tasarruf aracı tercihlerinde, yastık altı altın ve nakit son çeyrekte yüzde 26 ile birinci sırada, sistem içi altın yüzde 16 ile ikinci sırada yer aldı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, bankadaki altın alış satış farkının çok olduğunu, yatırımcının zarar ettiği için yastık altına yöneldi.

Finans 22-02-24 15:07

Konut kredisi faizleri 1.20'ye düşecek! İslam Memiş tarih vererek duyurdu! Ev almak isteyenler bu haberi bekliyordu…

Konut kredisi faiz oranları ile ilgili beklentiler sürerken İslam Memiş’ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.20’ye gerileyebileceğini belirten Memiş düzenleme ile ilgili beklediği tarihi de açıkladı. İlk kez ev alacakların merakla beklediği konut kredileri ilgili düzenleme ne zaman yapılacak? Kredi muslukları yeniden açılır mı? İşte cevabı…

Finans 19-02-24 14:41

Sağlık Bakanlığınca Batman'a gönderilen 7 ambulans ve 2 UMKE aracı hizmete alındı

Sağlık Bakanlığınca Batman İl Sağlık Müdürlüğüne 7 ambulans ve 2 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) aracı tahsis edildi.

Yurthaber 19-02-24 13:55

Gram altın mı mevduat faizi mi? İslam Memiş iki tarihi açıkladı: Altında rekor rakamı söyledi, 1 milyon lirası olanlara böyle seslendi

Altın fiyatları grafiği oldukça hareketli günler geçiriyor. Bir düşüp bir yükselen fiyatlar yatırımcının kafasını karıştırdı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ‘panik’ yapanlara seslenerek gram altın için iki kritik tarihi söyledi. Altının gram fiyatının 3000 lirayı görebileceğini söyleyen uzman isim, ‘mevduat faizi mi altın mı?’ ikilemine son verecek açıklamayı yaptı. Elinde 1 milyon lirası olan yatırımcının sepet yapması gerektiğini dile getirdi.

Finans 17-02-24 11:32

Üniversite hastanesinde skandal! Öğrencilerin bekaret durumu ifşa edildi... İsim isim listeler paylaşıldı

Kazakistan'ın Almatı kentindeki Al-Farabi Kazakistan Ulusal Üniversitesi, bakire kız öğrencilerin isimleri ve telefon numaraları da dahil olmak üzere kişisel bilgilerini sızdırdı. Listede isimleri yer alan öğrenciler duruma tepki gösterirken olay tüm ülkede tepki topladı. Olaya ilişkin olarak sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 16-02-24 08:47

ALTIN FİYATLARI VE DOLAR/TL’DE SON DURUM | Uzman isimler rakamları birer birer açıkladı: Yarından itibaren her şey değişecek! ‘Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir’

Altın fiyatları yeniden yükselişe geçerken, dolar/TL kuru serbest piyasada 31 lirayı aşarak rekor kırdı. Altında yaşanan hareketlilik sonrası uzmanlardan çifte rekor için rakam geldi. Ons altın fiyatı için kademeli olarak 2.150 dolar tahmini yapılırken, gram altın fiyatı içinse 3 aşamalı rekor rakamını İslam Memiş açıkladı. Memiş, “Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir” diyerek yatırımcıya seslendi. İşte 15 Şubat Perşembe Kapalıçarşı ile gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı.

Finans 15-02-24 08:54

Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Biden'a çağrı yaparak açıkladı: 'ABD ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya'

ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, ABD'nin ciddi bir ulusal güvenlik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. İstihbarat Komitesi Başkanı Mike Turner, detayını vermediği konuyla ilgili olarak Başkan Joe Biden'ın tüm bilgi ve belgeleri Kongre ile paylaşması gerektiğini bildirdi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ise konuyla ilgilendiklerini ve ilgili Temsilciler Meclisi komite üyeleriyle perşembe günü görüşeceğini bildirdi.

Haber 14-02-24 21:50

‘Darphane’nin ürettiği sarrafiyede işçilik var’ dedi: İslam Memiş’ten çeyrek altın uyarısı! ‘1 gram altın yasaklanacak mı, garantisi yok…’

Altın fiyatları yükselişini yavaş adımlarla gerçekleştirirken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir uyarı geldi. Her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu söyleyen uzman, gram altın fiyatı tahminini açıkladı. Darphane’nin ürettiği çeyrek altın için 70 liralık işçilik olduğunu dile getiren Memiş, “Yarın 1 gram altınlar yasaklanacak mı? Bu soru işareti. Altın almak isteyenler çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altın değil de kesme altını tercih etmelerini önerebilirim” dedi.

Finans 10-02-24 12:16

Altın fiyatları ibre aşağı yönlü! Yükseliş ne zaman başlayacak, uzman isim tarih ve rakam verdi: Her ay kademeli olarak...

Altın fiyatlarında hafif seyirli düşüşler sonrası yatırımcılar altındaki son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Fed faiz kararı sonrası yükselen ons altın, ABD tarım dışı istihdam verisinin gelmesiyle yönünü aşağıya kırdı. Peki altında yükseliş ne zaman? Altın ve Para Uzmanı Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altındaki son gelişmeleri anlattı. Yükseliş için tarih ve rakam verdi.

Finans 06-02-24 09:55

Ulusal ve uluslararası medya mensupları Malatya'da deprem konutlarını gezdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ulusal ve uluslararası 45 basın mensubuna yönelik Malatya'daki deprem bölgesine gezi düzenledi. Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 33'ü yabancı, 12'si Türk 45 basın mensubuna, Halk Kütüphanesi'nde bilgi verdi.

Haber 03-02-24 22:18

Gram altın rekor kırarken Kapalıçarşı’dan uyarı geldi! İslam Memiş’ten 4 kademeli altın tahmini: ‘Yılı 3000 TL seviyesinde bitirecek’

Altın fiyatları hafta içinde yükselişine hız verdi. Gram altın fiyatı rekor kırarken, çeyrek altın, Cumhuriyet altını da onu yükselişte takip etti. Peki altın fiyatları ne olur? Kapalıçarşı esnafı mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı altına talebin azaldığını söyledi. İslam Memiş ise altının gram fiyatı için 4 kademeli tahminini açıkladı. “Yılı 3000 TL seviyesinden bitiren bir gram altın olacak…”

Finans 03-02-24 10:46

TÜİK'ten revizyon kararı: Çalışmalar başladı, Ulusal Hesaplar Sistemi değişiyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ulusal Hesaplar Sistemi'nde revizyona gideceğini duyurdu.

Finans 02-02-24 15:47

ABD'den F-35 açıklaması: Türkiye katılabilir! Koşulu açıkladı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Türkiye'nin F-35 programına katılabilmesinin mümkün olduğunu ifade etti. Kirby, bunun gerçekleşmesi için ABD'nin koşulunu da açıkladı.

Haber 01-02-24 09:13

1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında “Kafes” Operasyonları kapsamında 420 Organize Suç Çetesi çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında, Organize Suç Örgütlerine yönelik düzenlenen “Kafes” Operasyonları kapsamında; 11’i uluslararası, 14’ü ulusal, 56’sı bölgesel ve 339’u yerel olmak üzere toplam 420 Organize Suç Çetesinin çökertildiğini açıkladı.

Yurthaber 01-02-24 08:36

Son dakika | Son bir ayda 420 organize suç çetesi çökertildi

Son dakika haberi: Son bir ayda, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen ’Kafes’ operasyonlarında 11’i uluslararası, 14’ü ulusal, 56’sı bölgesel ve 339’u yerel olmak üzere toplam 420 organize suç çetesi çökertildi.

Haber 01-02-24 08:20