İsmail Koncuk Haberleri

İsmail Koncuk kimdir? İYİ Parti'ye katılan İsmail Koncuk nereli ve kaç yaşında? İYİ Parti'den neden istifa etmişti?

İsmail Koncuk, İYİ Parti'den istifa ettikten sonra Zafer Partisi'ne geçmişti. Bu partiden de istifa eden Adanalı siyasetçi yeniden İYİ Parti'de. Rozetini, Meral Akşaner taktı. Peki İsmail Koncuk kimdir? İYİ Parti'ye katılan İsmail Koncuk nereli ve kaç yaşında? İYİ Parti'den neden istifa etmişti? İşte detaylar...

Haber 25-05-2022 12:25

Rozetini Akşener taktı! İsmail Koncuk yeniden İYİ Parti'ye katıldı (İSMAİL KONCUK KİMDİR?)

İYİ Parti'nin ardından Zafer Partisi'nden de istifa eden Adana milletvekili İsmail Koncuk, bugün yeniden İYİ Parti'ye geri döndü. Koncuk'un İYİ Parti ile temasının Zafer Partisi'nden istifa etmesinin ardından başladığı belirtilirken Akşener'le yapılan yüz yüze görüşmede bu kararın alındığı iddia edildi. İşte İsmail Koncuk haberinin detayları...

Haber 25-05-2022 10:40

İsmail Koncuk, Zafer Partisinden istifa etti

Adana milletvekili İsmail Koncuk, “Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor” diyerek Zafer Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı. Koncuk'un Zafer Partisi'nden istifası ile Meclis'teki bağımsız milletvekili sayısı 7'ye çıktı.

Haber 07-04-2022 15:52

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Mersin'de konuştu:

"Ayın 26'sında partimizi kurup, 30'unda tekrar toyumuzu yaptıktan sonra Anadolu'yu dolaşmaya başlayacağız"

Yurthaber 18-08-2021 15:25

İsmail Koncuk

Ismail Koncuk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ismail Koncuk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İYİ Parti'den istifa eden İsmail Koncuk ve Ümit Özdağ yeni parti kuruyor

Bağımsız Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile parti kurma hazırlıkları yaptıklarını, bu çerçevede kurucular kurulunu oluşturma ve tüzük hazırlığı çalışmalarına başladıklarını açıkladı. "Parti programını hazırlıyoruz, tüzük çalışmalarımız başladı. Kurucular kurulunu oluşturuyoruz" diyen Koncuk, "Merkez kavramına inanmıyoruz. Atatürk'ün Türk milliyetçiliği anlayışında bir çizgiyi savunuyoruz. Parti bunun üzerine inşa edilecek" dedi.

Haber 05-03-2021 14:37

Ümit Özdağ ve İsmail Koncuk yeni parti kuruyor! Ankara'yı hareketlendiren iddia

Son dakika haberi Ankara kulislerine bomba gibi düştü. İYİ Parti'den ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla geri dönen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve İYİ Parti'den istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un yeni parti kuracağı öğrenildi.

Haber 05-02-2021 11:16

İsmail Koncuk, İYİ Parti'den istifa etti

Son dakika haberine göre İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti'den istifa etti. Koncuk yaptığı açıklamada, “İYİ Parti ile milletvekili ve üye olarak bir bağlantım kalmamıştır. Gerek İYİ Parti TBMM grubundaki milletvekili arkadaşlarım, gerekse tüm teşkilatlarda yönetici ve üye olarak bulunan samimi arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum” dedi.

Haber 16-11-2020 15:05

Şehit cenazesinde Aylin Cesur'un fotoğrafı tartışma yaratmıştı! İYİ Parti'den ilk yorum

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur'un şehit cenazesindeki kürklü beyaz mantosu ve namaz kılındığı sırada cemaatin önüne geçmesi tartışma yarattı. Cesur'a sosyal medyadan çok sayıda tepki gelirken, İYİ Parti'den olay yaratan fotoğrafla ilgili ilk yorum geldi.

Haber 04-03-2020 08:12

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk: - "Vakıf üniversitelerinde öğrenci ücretlerinde üst sınır belirlenmeli, burslu öğrenci sayıları artırılmalı" - İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş: - "Ekonomik kriz yok deseniz de özel okulların durumu kriz olduğunun kanıtıdır"

Haber 15-12-2019 14:52

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden o belge hakkında açıklama

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medyada Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü evrakı olarak paylaşılan belgeye ilişkin, bahsi geçen belgenin, daha önce düzenlenen belgenin yeni tarih verilerek hatalı işlem yapılmasından ibaret olduğunu bildirdi.

Haber 12-04-2019 14:55

TBMM Genel Kurulu

CHP, HDP ve İYİ Parti'nin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç: - "(Danıştay'ın öğrenci andı kararı) Bu kararla Danıştay kendisini yürütmenin yerine koymuş ve andımızla ilgili yönetmelik değişikliği maddesini iptal etmiştir"

Haber 06-02-2019 17:27

Danıştay'dan flaş karar! Madalya ve nişanlara Atatürk geri döndü

Danıştay, devlet nişanları ve madalyalarından Atatürk kabartmasının çıkarılmasını 5 yıl sonra anayasaya aykırı buldu. Kurul, kararı tek oy farkla aldı.

Haber 07-01-2019 07:34

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ: - "Türkiye'nin başındaki iki büyük terör belası, PKK geri dönmek üzere büyük ölçüde Suriye'ye çekilmiştir, FETÖ ise geri dönmek üzere dünyaya dağılmıştır. Selefi cihatçı terörist örgütlenmeler ise Türkiye içinde kozalarını hızla örmeye devam etmektedirler" - İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk: - "Vatandaşlar sizden emeklilikte yaşa takılanlar sorunuyla ilgili kanun bekliyor ama siz sallıyorsunuz. O kişiler de sizi yerel seçimde sallayacak gibi görünüyor ama bakalım ne kadar sallayacak?"

Haber 16-12-2018 22:09

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koncuk: Kimse Meral Akşener'den 'adayım' demesini beklemesin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 12 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü kurultayda aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Koncuk yaptığı açıklamada "Kimse genel başkanın çıkıp, 'Ben adayım' demesini beklemesin. Böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Haber 31-07-2018 13:27

Genel Başkanımız tek aday olacak

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koncuk: - "Genel Başkanımız, parti tüzüğünün kendisine verdiği yetki doğrultusunda bir genel kurul kararı almıştır. Bu genel kuruldan daha da güçlenerek çıkacak bir İYİ Parti var" - "Bir sıkıntı yok. Genel Başkanımız tek aday olacak bu genel kurulda ve yolumuza devam edeceğiz"

Haber 23-07-2018 12:06

Koncuk, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığından istifa etti

Koncuk, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığından istifa etti

Haber 27-03-2018 17:24

Türk Eğitim-Sen'in yeni genel başkanı Talip Geylan

Türk Eğitim-Sen'in yeni genel başkanı Talip Geylan

Haber 26-02-2018 16:56

KAMU-SEN'den başörtüsü açıklaması

Koncuk, toplumda tartışma konusu olan, üzerinde toplumsal mutabakatın sağlanmadığı konular ile kamuda başörtüsü serbetiyetinin aynı torbaya konulmuş olmasını doğru bulmadıklarını belirtti.

Haber 20-08-2013 12:24

Türk Eğitim-Sen'den atama eleştirisi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) il içi atama ve yer değiştirme işlemlerini "eline yüzüne bulaştırdığını" iddia etti.

Haber 25-07-2012 12:00

Türk Eğitim Sen, 100 bin atama istedi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, öğretmenlerin büyük bir hevesle Ağustos ayında yapılacak atamaları beklediklerini belirtti.

Haber 07-04-2012 10:15

“Özür grubu mağdurları eylem yapacak”

Koncuk, Türk Eğitim-Sen’in 10 Aralık Cumartesi günü özür grubu mağduru öğretmenlerin eylem yapacağını bildirdi.

Haber 05-12-2011 11:52