İsmailağa Cemaati Haberleri

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaati'ne 4 saatlik videolu yanıt: Tarikat Hasan Efendi'nin değildir ki, beni ihraç etsin

İsmailağa Cemaati, "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yle bir bağlarının kalmadığını ve açıklamalarının kendileri için bağlayıcı olmadığını açıkladı. Söz konusu açıklamaya Cübbeli Ahmet'ten ise yanıt geldi. Yaklaşık 4 saatlik bir video paylaşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Tarikat Hasan Efendi'nin tarikatı değildir ki beni ihraç etsin. Mürit müridi nasıl ihraç edecek?" ifadelerini kullandı. İsmailağa, Cübbeli Ahmet'in yalan ve iftiralarla cemaati bölmeye çalıştığını iddia etmişti..

Haber 28-03-2024 13:22

Kan donduran skandal: 6 yaşında çocuğu evlendirdiler! Ünlüler de isyan etti: Hadım edilmeliler

İsmailağa Cemaati’ne bağlı bir vakfın kurucusunun 6 yaşındaki kızı 29 yaşında bir adamla evlendirmesi skandalı günlerdir konuşuluyor. Cinsel istismarın kendisine oyun gibi gösterildiğini anlatan mağdurun ifadeleri kan dondurdu. Kan donduran olaya dair ünlü isimler de isyan etti.

Magazin 08-12-2022 09:02

'Kaset' iddiası olay yaratmıştı! İsmailağa cemaatinden Cübbeli Ahmet ve Saadeddin Ustaosmanoğlu açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca'yla ilgili 'kaset' iddiası gündem yarattı. Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa cemaatinde 'liderlik' kavgasının başladığı belirtilirken, Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun çıkışı olay oldu. Cübbeli Ahmet Hoca'yı hedef alan Ustaosmanoğlu "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" demişti. Ustaosmanoğlu'na yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca da rest çekmişti. Yaşananlarla ilgili İsmailağa cemaati günler sonra sessizliğini bozarak bir açıklama yayımladı.

Haber 20-07-2022 08:47

Kaset iddiası İsmailağa'da ortalığı akarıştırdı! Mahmut Ustaosmanoğlu'ndan Cübbeli Ahmet'e: 'Erkeksen ilan et de kasetlerini patlatalım'

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa cemaatinde dikkat çeken tartışmalar yaşanmaya başladı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye 'Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım' ifadeleri ile seslendi.

Haber 19-07-2022 09:35

İsmailağa Cemaati

Cübbeli Ahmet'ten Saadeddin Ustaosmanoğlu'na kaset yanıtı! İsmailağa'daki 'şeyhlik' kavgasında yeni gelişme

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa Cemaati'nde başlayan tartışma gündem yarattı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, "Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım" diyerek meydan okuduğu 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den yanıt geldi. Cübbeli Ahmet yaptığı açıklamada "Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur" dedi.

Haber 19-07-2022 09:03

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir? Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm sebebi nedir? Cenaze töreni ne zaman?

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu tedavi gördüğü hastanede 23 Haziran Perşembe günü yaşamını yitirdi. Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dedesinin hayatını kaybettiğini belirtti. Peki İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölüm sebebi nedir, cenaze töreni ne zaman? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 24-06-2022 12:51

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine binlerce kişi akın etti

İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Ustaosmanoğlu, bugün cuma namazına müteakip, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninden saatler önce Fatih Camii’ne binlerce kişi akın etti. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Bugün ilim, irfan ve hikmet sahibi bir önderimizi ebediyete yolcu ediyoruz" diye konuştu.

Haber 24-06-2022 11:28

Sakızağacı mezarlığı nerede? Edirnekapı şehitliğine nasıl gidilir? İşte Edirnekapı Sakızağacı mezarlığı yol tarifi!

Edirnekapı Sakızağacı mezarlığı ile ilgili detaylar İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze töreni dolayısıyla merak konusu oldu. Mahmut Ustaosmanoğlu 24 Haziran (bugün) Cuma namazını müteakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazı ile defnedilecek. Peki Sakızağacı mezarlığı nerede? Edirnekapı şehitliğine nasıl gidilir? İşte detaylar...

Haber 24-06-2022 10:20

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi için kadınlara yönelik uyarı

Haziran ayı başında böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yaşamını yitirdi. İsmailağa Cemaati'nden yapılan bir açıklamada, Ustaosmanoğlu'nun hassasiyetine dikkat çekilerek kadınların cenazeye katılmaması istendi. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Ali Rıza Ustaosmanoğlu da cenazeye katılacakların taşkınlıklardan ve provokasyonlardan uzak durması gerektiğini ifade etti.

Haber 23-06-2022 16:30

Mustafa Sarıgül'den Mahmut Ustaosmanoğlu’nun evine taziye: Büyüğümüzdü

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu’nun evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Sarıgül, ''Örfümüzü, töremizi, geleneklerimizi koruyan, inançlarımızın saygıyla, sevgiyle iyi bir şekilde öğretilmesi için çaba gösteren bir büyüğümüzdü. Mekanı cennet olsun" dedi.

Haber 23-06-2022 15:46

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir? Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm sebebi nedir? Cenaze namazı ne zaman?

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, hayatını kaybetti. Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada dedesinin yaşamını yitirdiğini ifade etti. Peki İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir? Mahmut Ustaosmanoğlu ölüm sebebi nedir? İşte yapılan açıklamanın ayrıntıları...

Haber 23-06-2022 09:07

SON DAKİKA | İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hayatını kaybetti! Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir?

Son dakika: İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybetti. Ustaosmanoğlu'nun cenazesi yarın düzenlenecek cenaze töreni sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak. Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir?

Haber 23-06-2022 06:44

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı! Mahmut Ustaosmanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama

İsmailağa cemaati lideri 93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı. Ustaosmanoğlu'nun yoğun bakımda olduğu belirtilirken, cemaatin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada sevenlerinden dua istendi. Öte yandan Ustaosmanoğlu’nun torunu Muhammet Fatih Ustaosmanoğlu da dedesinin sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaştı.

Haber 06-06-2022 11:17