Ismet Cigit Haberleri

Tarlasında içi altın dolu küp buldu! İlk işi bakın ne oldu: Bütün akşam telefonlarımız susmadı

Geçmiş dönemde çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış olan Hatay'da topraktan tarih fışkırmaya devam ediyor. Zeytin bahçesini süren İsmet Kaya'nın pulluğuna içi altın sikke dolu bir küp takıldı. Kaya hemen yetkilileri arayarak altınları teslim etti. Akşam boyu telefonunun susmadığını belirten Kaya, "Niye teslim ettin, niye kuyumcuya satmadın, daha iyi para ederdi diyenler oldu. Biz tarihimizin ortaya çıkması için bunları devletimize teslim ettik." dedi.

Haber 2024-04-18 16:29:42

Bir dönemin aranan ismiydi... İsmet Özhan yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu, İsmet Özhan uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin 2024-04-06 16:08:07

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ikinci kez kazandı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ikinci kez Ümraniye Belediye Başkanı seçildi.

Yurthaber 2024-04-02 13:46:07

CANLI | ÜSKÜDAR ve ÜMRANİYE seçim sonuçları! İstanbul'un bu iki ilçesinde seçim sonuçları kritik: Üsküdar ve Ümraniye'de seçimi kim kazandı?

Sandıkların kapanmasıyla gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar ilçelerden gelecek seçim sonuçlarına da çevrildi. 31 Mart'ta Üsküdar ve Ümraniye'de seçim heyecanı yüksekti. AK Parti halihazırda yönettiği Üsküdar'da Hilmi Türkmen ve Ümraniye'de İsmet Yıldırım ile 'yola devam' dedi. CHP ise Üsküdar ve Ümraniye'yi kazanmak için Sinem Dedetaş ve Aykut Erdoğdu'yu aday gösterdi. Peki Üsküdar'da seçimi kim kazandı, Ümraniye'de seçim sonucu ne oldu?

Finans 2024-03-31 18:44:37

Ümraniye canlı seçim sonuçları! İstanbul Ümraniye'de seçimi Aykut Erdoğdu mu İsmet Yıldırım mı kazanacak?

Türkiye nefesini tuttu, İstanbul'daki seçim sonuçlarını bekliyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki önemli ilçelerinden Ümraniye seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. AK Parti'nin adayı mevcut belediye başkanı İsmet Yıldırım, CHP'nin adayı ise partide daha önce görevlerde bulunmuş Aykut Erdoğdu. Ümraniye'de seçimin Yıldırım ve Erdoğdu arasında geçmesi bekleniyor. İşte Ümraniye canlı seçim sonuçlarıyla ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-24 22:50

CANLI HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI! Hakkari yerel seçim sonuçları belli oldu mu? DEM Parti’nin adayı Mehmet Sıddık Akış mı, AK Parti’nin adayı İsmet Ölmez mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları Hakkari’de de merakla bekleniyor. Hakkari’de seçmen bir yıl sonra bu kez yerel seçim için yeniden sandık başında! Hakkari’de yarışta önde olması beklenen iki parti var. Hakkari’de DEM Parti yarışa Mehmet Sıddık Akış ile AK Parti ise İsmet Ölmez ile katılıyor. İşte Hakkari yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 21:01

Türkiye'nin kanını dondurdular! O müdür ve oğlu hakkında karar verildi: Yaşlı adamı darbetmeden önce sabretmiş

Mersin'de engelli yaşlı adam ile eşini otobüste akılalmaz bir şekilde darbedip okul müdürüyle oğlu hakkında verilen karar gündem oldu. Okul müdürü İsmet T. ile 17 yaşındaki oğlu A.O.T yaşlı çifti feci şekilde darbettiği görüntüler izleyenlerin kanını dondurmuştu. Duruşmada baba-oğulun kendilerini savunurken söylediği sözler ve '18 dakika' detayı dikkat çekti.

Haber 26-03-24 11:51

Yalancı bahara aldanmayın: Ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat! Bağışıklığı etkileyerek enfeksiyona zemin hazırlıyor

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Çerçi, bahar mevsiminde meydana gelen ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Haber 04-03-24 09:56

Bodrum'da olaylı maç! Çılgına döndüler... Arda Turan’a yabancı madde atıldı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı! Başkanlar sahaya indi

Trendyol 1. Lig'de oynanan Bodrum FK - Eyüpspor maçında ilk yarının son anlarında olay çıktı. Ortalığın karıştığı maçta ev sahibi ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesinin ardından tribünlerden yabancı madde atıldı. Atılan yabancı maddeler Arda Turan ve Uğur Demirok'a isabet etti.

Spor 02-03-24 15:25

Yaşlı çifte kabusu yaşattılar, yüzsüzlükleri 'pes' dedirtti! 'Otobüse binmeye korkar olduk'

Mersin'de okul müdürü İsmet Turan (53) ile oğlu A.O.T. (17), otobüste tartıştıkları Hamdiye Polat (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbetti. Saldırı anları otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, saldırıya uğrayan çift yaşadıklarını anlattı. Hamdiye Polat, "Bizden şikayetçi olmuşlar. Onları darbetmişiz. Bizi suçluyorlar. Mağdurken suçlu olduk. İkisinden de şikayetçiyiz. Baba gibi oğlunun da tutuklanmasını istiyoruz. Otobüse binmeye korkar olduk" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 17:25

Söğüt'te MHP'den aday gösterilmişti! İsmet Sever affını istedi

Bilecik Söğüt'te yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday gösterilen ve mevcut belediye başkanlığı görevini de yürüten İsmet Sever, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Haber 25-01-24 18:36

Fenomen sunucu Kadir Ezildi'nin acı günü! Bir yıl ara ile dedesini de kaybetti...

En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü sunucu sosyal medya hesabından duyurdu. Ezildi'nin geçen yılda anneannesi vefat etmişti.

Magazin 24-01-24 15:00

İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü vefatının 50. yılında memleketi Malatya'da anıldı

İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, vefatının 50. yılında memleketi Malatya'da düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 25-12-23 12:16

Akşener'in en yakınındaki isimlerden biriydi! İYİ Parti'nin CHP kararı sonrası bomba sözler: Telefonumlar susmuyor! Biraz sabır

Aytun Çıray'ın telefonu dün akşam susmak bilmedi... CHP'den ayrılıp İYİ Parti'nin kurucu kadrosunda yer alan ve İYİ Parti'de Meral Akşener'in yakın çalışma arkadaşlığı yapmış olan Çıray, İYİ Parti'nin CHP'ye 'hayır' kararı sonrası çok konuşulacak manidar bir paylaşım yaptı. Çıray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem yaratan Çıray İsmet İnönü'nün bir adeti üzerinden yaptığı göndermeyle de dikkat çekti.

Haber 05-12-23 09:43

Ulu çınar Cumhuriyet 100 yıl önce alkışlarla ilan edildi! Mustafa Kemal Atatürk'ün kürsüdeki sözleri geleceğe rehber oldu

Türkiye'de "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesini devlet yönetimine yerleştiren ve demokrasiyi taçlandıran Cumhuriyet'in ilanının üzerinden tam 100 yıl geçti. Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'nün bir gece önce hazırladığı kanun teklifi, 29 Ekim 1923'te "Yaşasın Cumhuriyet" sesleri ve alkışlarla kabul edildi. Atatürk aynı gün Meclis'te Cumhurbaşkanı sıfatıyla yaptığı konuşmasında "Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır" diyerek tarihe not düştü.

Haber 28-10-23 22:30

‘Düğüne elektrik verme’ meselesi cinayetle bitti! Tartıştığı bakkal tarafından öldürüldü

Adana’da iki çocuk babası İsmet Gülşen (33), ‘düğüne elektrik verme’ meselesi yüzünden tartıştığı bakkal S.K. (21) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kaçan şüpheli, polis tarafından aranıyor.

Haber 16-10-23 10:18

CHP'nin Çanakkale İl Kongresi’nde gergin anlar yaşandı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanlığı’nın 38’inci Olağan Kongresi'nde CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ile partililer arasında tartışma yaşandı.

Haber 15-10-23 21:56

Tıp eğitiminde kullanılan Kıbrıs gazisinin bedeni, defnedilmesi için ailesine teslim edildi

Vasiyetiyle bağışladığı bedeni 4 yıl tıp öğrencilerinin eğitimlerinde kadavra olarak kullanılan Kıbrıs gazisi emekli astsubay İsmet Ermetinler için Bursa'da teşekkür töreni düzenlendi.

Yurthaber 13-10-23 14:12

Kafede kurşun yağdırdı, sebebi 'pes' dedirtti! Saldırı anı kamerada

Adana’da İsmet Tulukçu (19), kafede arkadaşlarıyla oturan Oğuz Efe'yi (23) sırtından tabancayla vurup yaraladı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, polisin yakaladığı Tulukçu tutuklandı. Tulukçu’nun ifadesinde, “Daha önce bir tartışmamız oldu. O tartışmada bana küfretti” dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 01-10-23 12:15

SON DAKİKA | 8 yıldır aranıyordu! Şerafettin Dadaş Alanya'da yakalandı

Son dakika: Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü öldürme talimatını veren ve 8 yıldır aranması bulunan suç örgütü lideri firari Şerafettin Dadaş, Antalya Alanya'da yakalandı.

Haber 19-09-23 09:13

MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu...

Milli Savunma Bakanlığı, 2018 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda gazi olan P.Söz.Er İsmet Eraslan'ın şehit olduğunu duyurdu.

Haber 29-07-23 15:23

Meral Akşener imzaladı... İYİ Parti'de 6 isim disipline sevk edildi!

İYİ Parti'de Ethem Baykal, Günay Kodaz, İsmet Koçak, Musa Ertugan, Tamer Kayaalp ve Sevinç Gümüş, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Haber 19-07-23 18:14

Böylesi görülmedi! 3 katlı binayı komple çöp eve çevirdi

Bursa’da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İsmet D. isimli şahıs, yaşadığı 3 katlı binayı komple çöp eve çevirdi. Mahallelinin kokudan rahatsız olup ihbarda bulunduğu binanın her katından kamyon kamyon atık malzeme çıktı. Binadaki çöpleri boşaltmak için gelen temizlik görevlileri, 3 katlı binanın yaklaşık 3 günde boşaltılabileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Haber 18-07-23 15:58

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer oldu! Tecrübeli oyun kurucu İsmet Akpınar Sarı-Kırmızılılar'ın yolunu tuttu

Fenerbahçe Beko'dan geçtiğimiz günlerde ayrıldığını duyuran İsmet Akpınar resmen Galatasaray NEF'te. Sarı-Kırmızılılar, İsmet Akpınar'ı transfer ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 26-06-23 20:25

Tartıştığı akrabasını bıçakla yaraladı

Konya'nın Kulu ilçesinde M.D. (25), tartıştığı akrabası İsmet A.'yı (26), göğsünden bıçakla yaraladı.

Haber 18-06-23 20:44

Manisa'da korkunç cinayet! Sokakta kovaladığı eski eşine kurşun yağdırdı, ardından intihar etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İsmet D. tartıştığı eski eşini sokak ortasında kovalayarak kurşun yağdırdı. Korkunç olayda talihsiz kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İsmet D. ise aynı silahla intihar etti.

Haber 15-06-23 21:31

İYİ Parti'de 'Ortak Akıl Platformu' kuruldu

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyeleri Ethem Baykal ve İsmet Koçak'ın sözcülüğünde 'Ortak Akıl Platformu' kuruldu.

Haber 13-06-23 14:58

Galatasaray Nef, Fenerbahçe Beko'nun başarılı oyuncusu İsmet Akpınar'a teklif götürdü!

Basketbol Süper Ligi’nde play-off öncesi Andreas Pistiolis ile yollarını ayıran ve başantrenörlük koltuğuna Zvezdan Mitrovic’i oturtan Galatasaray Nef transfer çalışmalarına devam ederken, sürpriz bir isim gündeme geldi. İddiaya Galatasaray NEF, Fenerbahçe Beko'dan İsmet Akpınar’ı kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Spor 12-06-23 16:54

Arda Turan'ın geleceği belli oldu! Bodrumspor'a kaybeden Eyüpspor, Spor Toto Süper Lig'e çıkamamıştı...

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanşında İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor ile Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor karşı karşıya gelmişti. Ev sahibi ekip, 90. dakikadan sonra bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak toplam skoru 2-1'e getirdi ve adını finale yazdırdı. Eyüpspor'da Arda Turan bu skorun ardından büyük bir şok yaşadı. Genç teknik adamın geleceği ile ilgili karar da belli oldu...

Spor 06-06-23 07:33

MAÇ SONUCU: Yarı finalde inanılmaz bir maç! Bodrumspor, 90+'da 2 gol birden buldu ve Eyüpspor'u eleyerek finale yükseldi...

Son dakika haberleri: Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanşında İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor ile Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor karşı karşıya geldi. 90 dakikası heyecan fırtınasına sahne olan ve her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği maçta gülen taraf Bodrumspor oldu. Ev sahibi ekip, 90. dakikadan sonra bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak toplam skoru 2-1'e getirdi ve adını finale yazdıran takım oldu. İşte detaylar...

Spor 04-06-23 18:12

Parklarda bank ve kamelyalara zarar verenlere ’Lütfen Yeter’ sitemi

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, parklarda bank ve kamelyalara zarar veren vatandaşlara sitem etti.

Yurthaber 26-05-23 12:15

Sivas'ta acı olay! Tırdan dökülen mıcırın altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Sivas'ta özel sektöre ait bir beton fabrikasında TIR'dan dökülen mıcırın altında kalan sürücü İsmet Göktaş (50) hayatını kaybetti.

Haber 22-05-23 01:08

Edirne'de Osmanlı Padişahları Tuğraları sergisi açıldı

Sergide hüsnühat sanatçısı İsmet Keten tarafından hazırlanan, 36 Osmanlı padişahının tuğrası yer alıyor

Yurthaber 17-05-23 13:43

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Erzincan'da konuştu:

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, "Güzel bir söz vardır 'Yanlış sollama hayat götürür, yanlış oylama zulme düşürür' diyor. Dolayısıyla Türkiye'nin zulme, karanlığa ve geçmişe geri dönmemesi için doğru tercihlerde bulunmamız lazım." dedi.

Yurthaber 03-05-23 07:53

SON DAKİKA | Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan! YSK'ya başvuru sonrası dikkat çeken sözler: Bu tokat ABD'den değil Mars'tan duyulacak!

Son dakika haberi: AK Parti ve MHP temsilcileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvuruda bulundu. Başvuru sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yaptığı açıklamada muhalefete sert sözlerle yüklendi. Yıldız "Aziz Türk milleti, Kandil yapılanmasına gerekli cevabı verecektir. Bu tokat ABD'den değil Mars'tan duyulacaktır" diye konuştu. AK Parti Grup Başkanvekili İsmet Yılmaz'ın ise gazetecilerin sorusuna "Geçin bunları geçin" diye yanıt vermesi dikkat çekti.

Haber 21-03-23 15:17

Akşener'den sert sözler! 'Hala yüzsüz yüzsüz...' Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın 'çadır satışı', 'Atatürk' ve 'İsmet Paşa' açıklamalarından sonra...

Deprem felaketinin ardından Kızılay ve çadır satışı konusu gündemin en çok tartışılan konusu haline gelmişti. Peş peşe açıklamaların yapıldığı olayın yankıları sürüyor. Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın çadır satışı ve 'Atatürk' ve 'İsmet Paşa' sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den sert yanıt geldi. Akşener açıklamasında "İnsan içine çıkamayacağı yerde hala yüzsüz yüzsüz çadır satışı var diyor" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 15-03-23 11:16

TEKİRDAĞ TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ! 13 Mart 2023 Çorlu ilçesi Tekirdağ TOKİ kura çekilişi sonuçları belli oldu

Tekirdağ TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi, 13 Mart 2023 Pazartesi günü kurumun YouTube kanalında Çorlu ilçesi için yapılamaya başlanan çekiliş sonrası yayımlandı. Çekiliş noter huzurunda İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Birçok kişi "Çorlu ilçesi Tekirdağ TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı?" sorusunun yanıtına ulaşmak için internette araştırma yapıyor. İşte Çorlu ilçesi Tekirdağ TOKİ kura çekimi isim listesi...

Finans 13-03-23 20:29

Depremde 50 kişiye mezar olmuştu! O binayla ilgili dehşete düşüren iddia: Bu işin peşini bırakmasınlar

Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki 7 katlı İsmet Coşkun Apartmanı, Kahramanmaraş merkezli ilk depremde yıkılmış ve 50 kişiye mezar olmuştu. Bina hakkında dehşete düşüren bir iddia ortaya atıldı. Yıkılan binada 5 yakınını kaybeden ve söz konusu iddiayı dillendiren isim olan Ahmet Yitmez, "Benim burada 5 tane canım gitti. Bu binada ölenler arasında polis, asker, öğretmen, işçi, yani her kesimden vatandaşımız vardı. Bu işin peşini bırakmasınlar, üstünü kapatmasınlar” diye konuştu.

Haber 17-02-23 11:43

Dedesinin öldüğü haberini alan genç kız kahroldu! Yakınları sakinleştirmeye çalıştı

Olay, Antalya’da meydana geldi. 84 yaşındaki İsmet Arslan' yakınları ulaşamayınca ekiplere haber verildi. Eve gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamı oğluyla beraber yaşadığı evde ölü olarak buldu. Yaşlı adamın ölüm haberini alan oğlu ve torunu ise gözyaşlarına boğuldu.

Haber 17-01-23 17:00

Söğüt Belediyesinden çalışanlarına yüzde 100 zam

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Türkiye’de çalışanlarına yüzde 100 zam veren ilk belediye olduklarını söyleyerek, "Ben bugüne kadar ne söz verdiysem yaptım sizlere de verdiğim sözleri tutuyorum ve çalışma arkadaşlarımızı imkanlarımız doğrultusunda en iyisini vermek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Yurthaber 13-01-23 12:01

CHP, İYİ Parti ve HDP randevu talebini reddetmişti! AK Parti ve MHP görüştü! Tarih belli oldu…

AK Parti ve MHP grup başkanvekilleri başörtüsü düzenlemesini görüşmek için Meclis’te bir araya gelirken anayasa değişikliği teklifinin tarihi de belli oldu. AK Parti’nin randevu talebini CHP, İYİ Parti ve HDP reddetmişti. AK Parti Grup Başkanvekili İsmet Yılmaz, ise başörtüsü düzenlemesinin içeren anayasa teklifinin önümüzdeki hafta Meclis'te komisyonda gündeme alınacağını söyledi.

Haber 11-01-23 12:51

Lisede girdiği antikacı hayatını değiştirdi! Tam 700 adet, değeri...

Antalya'da yaşayan 31 yaşındaki İnanç Kocakaya, liseye giderken girdiği bir antikacıdan etkilenerek eski madeni para ve banknotları toplamaya başladı. 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün fotoğrafının yer aldığı paralarında bulunduğu koleksiyonla ilgili Kocakaya "700'e yakın kağıt ve madeni paralar bulunuyor" dedi.

Haber 18-11-22 11:27

Cumhuriyet Bayramı'nda Ebru Yaşar'dan Anıtkabir ziyareti

Başarılı sanatçı Ebru Yaşar, konser için gittiği Ankara'da Cumhuriyetinin 99. yıl dönümünde Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı. Ziyaretinin ardından Ebru Yaşar, Anıtkabir'deki Kurtuluş Savaşı müzesini de gezerken, ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabri başında dua etti.

Magazin 29-10-22 15:40

Bodrumspor, Bandırmaspor'u yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor

Teknik direktör İsmet Taşdemir: "İşler iyi gidiyor ama hep söylüyorum bu lig zor ve sıkıntılı bir lig. Dolayısıyla bu ligde her zaman iyi olmak zorundasınız"

Yurthaber 20-10-22 14:04

Midesinden çıkarılamayacak kadar büyüktü! 1 yaşındaki İsmet Cihat bebek herkesi korkuttu: Karın ağrısı başlayınca...

Gaziantep'te 1 yaşındaki İsmet Cihat Kılıç, ailesini ve doktorları endişelendirdi. Minik İsmet Cihat, karın ağrısından şikayet edince ailesi yabancı cisim yutmuş olabileceğinden şüphelendi. Hastanede ortaya çıkan gerçek herkesi şaşkına çevirirken başarılı operasyon sonrası herkes rahat bir nefes aldı.

Haber 17-10-22 17:06

Erzurumspor FK-Bodrumspor maçının ardından

Erzurumspor FK Yardımcı Antrenörü Serkan Zaimoğlu: "Önümüzdeki haftalarda hatalarımızı telafi edip daha emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz" - Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: "Oyuncularımı tebrik ediyorum, zor bir deplasmanda güzel bir 3 puan aldılar"

Yurthaber 16-10-22 16:36

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: Zor bir maç bizi bekliyor

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: "Zor bir maç bizi bekliyor"

Yurthaber 12-10-22 15:36

Ankara'nın başkent oluşunun 99. yılı

Coğrafi ve stratejik durumu nedeniyle Kurtuluş Savaşı'nın yönetildiği, düşmanın yurttan temizlenmesinde alınan önemli kararlara ev sahipliği yapan Ankara, zaferin ardından başkent olarak taçlandırıldı - İsmet Paşa'nın "Türkiye devletinin makar­rıidaresi Ankara şehridir" ifadesinin yer aldığı tek maddelik yasa tasarısı, 13 Ekim 1923'te Meclis Genel Kurulu'nda karara dönüştü

Yurthaber 12-10-22 11:46

Bodrumspor-Sakaryaspor maçının ardından

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: "Biz doğru kapatmaları yapıp doğru pozisyonları da yakaladık, yakaladıklarımızı da değerlendirdik. Çok güzel de bir galibiyet aldık o yüzden de mutluyum" - Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren: "Bu sonuç ve oyunla bizi destekleyen insanları üzmeye kesinlikle hakkımız yok. Sakarya'ya döndüğümüzde oturup konuşacağız ve yol haritası belirleyeceğiz"

Yurthaber 08-10-22 16:50