Istanbul Belediye Baskanligi Haberleri

TBMM üyelikleri sona erdi! CHP'nin vekil sayısı değişti

Yerel seçimlerin ardından CHP'nin TBMM'deki vekil sayısında değişiklik oldu. 4 milletvekilinin belediye başkanı seçilmesiyle CHP'nin sandalye sayısı 125'e; TBMM'de toplam milletvekili sayısı 594'e indi.

Haber 2024-04-16 18:32:05

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan kredi açıklaması: İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yok

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ülke İşbirliği Çerçevesi (CPF) dokümanına ilişkin sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğunu duyurdu. Bakanlıktan, "Bu kredilerin İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yoktur." açıklaması yapıldı.

Finans 2024-04-16 16:25:00

İstanbul'da 'fotoğraf' polemiği! CHP'liler 'İmamoğlu' için önerge verdi: AK Partili Başkan 'Erdoğan'lı yanıt verdi

31 Mart seçimlerinin ardından mazbatalarını alan belediye başkanları meclis toplantılarına başladı. İstanbul Pendik'te Meclis toplantısına 'fotoğraf' polemiği damga vurdu. CHP'liler Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının belediyeye asılmasını isterken AK Partili Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek gösterek yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-16 15:59:44

Diyarbakır ve İstanbul'dan kan donduran intihar haberleri! Birisi 5'nci kattan diğeri 14'üncü kattan kendini böyle boşluğa bıraktı...

Diyarbakır'da bunalıma girdiği öğrenilen bir kadın kendini 14. kattan boşluğa bıraktı. Feci şekilde can veren kadının intihar anına dair görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı. Ayrıca İstanbul Şişli'de yer alan Cevahir AVM'de de korkunç bir intihar vakası yaşandı. 5'nci kattan atlayan şahıs hayatını kaybetti.

Haber 2024-04-16 12:25:24

'Şakkadanak satarım' sözleriyle hafızalara kazınmıştı! Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir canlı yayında dolar çıkışıyla gündem olan ve 'Şakkadanak satarım' sözleriyle adından söz ettiren Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel bu kez Ankara, İstanbul ve İzmir sözleriyle tepki çekti.

Haber 16-04-24 09:40

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 16-04-24 07:44

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 15-04-24 22:20

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı: Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi

Antalya'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı teleferik kazası nedeniyle tutuklanan eski ANET Genel Müdürü ve CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı. Kocagöz suçlamaları reddetti. İfadesinde, "Teleferik benden önceki genel müdürün döneminde faaliyete alınmıştı. Benim herhangi bir sorumluluğum var ise benim haricimde sorumluluğa gidilebilecek 4 kişi daha bulunmaktadır. Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi, suçsuzum" dedi.

Haber 15-04-24 20:24

CHP lideri Özgür Özel'den YSK'ya Hatay için yeni başvuru! Hal, tam kanunsuzluk halidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Lütfü Savaş ile birlikte geldiği YSK önünde açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, 300'e yakın seçmenin yurt dışında oy kullandığını, o gün yurt dışında bulunduklarını ispatladıklarını söyledi. Özel, "Hal, tam kanunsuzluk halidir. 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullanmıştır" dedi.

Haber 15-04-24 19:50

Seçildikten sonra ilk icraatlarından biri oldu! CHP'li Kilis Belediye Başkanı Bilecen, kentteki Arapça tabela ve afişleri söktürmeye başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Kilis Belediye Başkanı seçilen Hakan Bilecen'in göreve geldikten sonra yaptığı ilk uygulamalardan biri kentte iş yerlerine asılan Arapça tabelaların kaldırılması oldu. Kilis Belediyesi zabıta ekipleri esnafları kontrol ederek Arapça afişlerin sökülmesini sağladı.

Haber 15-04-24 17:23

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 15-04-24 16:48

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir mazbatasını aldı:

CHP'den Ardahan Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Demir, mazbatasını aldı.

Yurthaber 15-04-24 15:31

Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger, mazbatasını aldı:

MHP'den Kars Belediye Başkanlığına seçilen Ötüken Senger mazbatasını aldı.

Yurthaber 15-04-24 15:09

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

'Zor günleri beraber atlatacağız' dedi: İzmir'in yeni belediye başkanı fiyatları düşürdü: Halk ekmek, 7 liradan 5 liraya indi

İzmir’de 7 TL’den satışa sunulan halk ekmeğin fiyatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatı ile 5 TL’ye indirildi. Başkan Tugay, “Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacağız” dedi.

Finans 15-04-24 14:42

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 15-04-24 13:34

İstanbul Havalimanı yoğunlukta Avrupa'da ilk sırada

İstanbul Havalimanı, 1-7 Nisan'da günlük ortalama 1412 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak belirlendi.

Finans 15-04-24 13:21

Cezaevi önünde çadır kurup sabaha kadar nöbet tuttular! Sayıları artıyor: Teleferik kazasında tutuklanan belediye başkanına CHP'lilerden destek

Antalya'da can kaybı da yaşanan teleferik kazası nedeniyle tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek vermek için partililer cezaevi önünde çadır kurdu. Nöbet tutan partililere sabah saatlerinde yenileri eklenirken çadırların sayısı da arttı. Tutuklama kararına CHP'lilerin tepkileri devam ediyor.

Haber 15-04-24 11:39

İstanbul'da ilginç anlar kamerada! Trafiğe atla çıktı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 15-04-24 10:59

Talas Çanakkale Müzesi’nde rekor üstüne rekor

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından 9 Ocak’ta açılışı yapılarak ilçeye kazandırılan ’Çanakkale’den Cumhuriyet’e 100. Yıl Müzesi’ ziyaretçi akınına uğruyor.

Yurthaber 15-04-24 10:53

VİOP'ta endeks haftaya düşüşle başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, haftaya yüzde 0,7 azalışla 10.674,50 puandan başladı.

Finans 15-04-24 10:15

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-24 09:27

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili yeni gelişme! Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı: 'Başkanımızı yedirmeyiz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişinin tutuklandığını, 7 kişinini ise serbest bırakıldığını açıkladı. Öte yandan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Biz haklı talebimizi kamuoyu önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz" dedi. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den de bir açıklama geldi.

Haber 14-04-24 22:20

Eski AK Partili belediye başkanının o paylaşımı büyük tepki çekti! 'Çekilin, aç Türkler...'

AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatili paylaşımının yankıları hala devam ederken, başka bir olay daha patlak verdi. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, yollarda oluşan bayram yoğunluğunu "çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor" notuyla paylaştı. Yavaş'ın bu paylaşımı büyük tepki topladı.

Haber 14-04-24 17:24

SGK açıkladı! 7 bin kadın 12 ay boyunca yararlanacak... Euro ile destek geliyor

AB finansmanıyla "Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi"ni hayata geçiriliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin yararlanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olmak üzere toplam 7 bin kadın faydalanacak.

Finans 14-04-24 11:53

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 14-04-24 07:12

Birçok ülke hava sahasını kapattı, uçaklar Türkiye'ye geri döndü! THY ve Pegasus, İran, Ürdün, Irak ve Lübnan seferlerini iptal etti

İran'ın İsrail’e yönelik başlattığı drone ve füze saldırılarının ardından Tahran hava sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Ürdün, Lübnan ve Irak'ın da hava sahalarını kapatmasının ardından Türkiye'den Ortadoğu'ya giden yolcu uçaklarının hepsi geri çağrıldı. THY'nin İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü. THY ve Pegasus Havayolları da bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapılacak seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 14-04-24 00:39

Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı! Çok sayıda polis ekibi sevk edildi

İstanbul Kağıthane'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 13-04-24 19:45

CHP’li Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ederek görevine başladı

Bolu'da 2019 yılında yapılan mahalli idareler genel seçiminde belediye başkanı seçildikten sonra Kur’an-ı Kerim’i öperek göreve başlayan CHP’li Tanju Özcan, yeni döneminin ilk belediye meclis toplantısında da Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

Haber 13-04-24 19:39

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

AK Partili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut arasında Ekrem İmamoğlu tartışması! Devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı 'milli güvenlik sorunudur' sözlerine AK Partili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, Ekrem İmamoğlu hakkında Bulut'a, "yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlulerle yarışıp zafer kazanan bir lider!" ifadelerini kullandı.

Haber 13-04-24 17:13

Terör örgütü PKK’nın sözde ‘Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu’ yakalandı

Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" olan terörist Serhat G, Fransa'dan geldiği İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Haber 13-04-24 14:33

Eski boksör, dini nikahlı eşiyle alkol alan arkadaşını yumruklayarak öldürdü! Cesedi mezarlığa bırakıp kaçtı

Kan donduran haber bu kez İstanbul, Pendik'ten geldi. Eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşi Selda Uzan ve arkadaşları İkrami Güler alkol almak için eve geldiler. Lavaboya kalkan Karanlık, arkadaşının Uzan'a sarkıntılık yaptığını duydu. Önce arkadaşını kapıya çağıran Karanlık daha sonra yumruklayarak Güler'i öldürdü. Karanlık ve Uzan ikilisi daha sonra arkadaşlarının cansız bedenini mezarlığa bırakarak kaçtı. İşte korkunç olayın detayları...

Haber 13-04-24 12:08

Olası İstanbul depremi ile ilgili tartışmalar sürerken Prof. Dr. Osman Bektaş Bursa'ya dikkat çekti 'Tekrarı yaşanabilir'

Beklenen olası İstanbul depremi Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ederken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklaması tartışma yaratmıştı. Uzmanlardan Ercan'ın açıklamalarıyla alakalı farklı eleştiriler gelirken Prof. Dr. Osman Bektaş, bir sosyal medya kullanıcısının 'Bursa' ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 13-04-24 11:28

Bayramın acı bilançosu: 55 ölü, binlerce yaralı... Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul ve Ankara trafiğini ilgilendiren karar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin bilançosunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında 7 günde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana gelirken, 55 vatandaşın bu kazalarda hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan 14 Nisan 05.00'den 15 Nisan 05.00'e kadar Ankara ve İstanbul'a girişleri yasaklanan kamyonlarla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 13-04-24 11:05

Bakanlık ucuz arsa satışı yapacak! İstanbul ve Ankara dahil 47 şehir… Talep yağıyor, tarih belli oldu

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan taşınmaz yatırımı yapmak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. Bakanlık, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor.

Finans 13-04-24 10:24

AK Partili başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltına alındı!

Konya’nın Karapınar ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darbedilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakıldı. Gözaltına alınanlar ise CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi H.K. ile N.Ö. oldu. İşte bir ilçeyi karıştıran olayın detayları…

Haber 13-04-24 07:36

THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş'e acil iniş yaptı, uçakta arama yapıldı, ihbar asılsız çıktı...

Son dakika haberine göre Varşova-İstanbul seferini yapan THY uçağı için bomba ihbarı yapıldı. Uçak Bükreş'e acil iniş yaparken polis tarafından bomba aramasının yapıldığı aktarıldı ancak yapılan kontrollerin ardından ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.

Haber 12-04-24 23:33

Esenyurt'taki iş yerine Can Dalton'dan ikinci saldırı! 10 milyon lira haraç istediler

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir iş yerine bir haftada ikinci defa motosikletli kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. ‘Can Dalton’ adını kullanan çete tarafından 10 milyon lira haraç istendiği iddia edilen iş yerinin kurşunlanması kameraya yansıdı.

Haber 12-04-24 18:26

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber 12-04-24 15:38

İstanbul'da 'kimyasal madde' teyakkuzu! Kapağı açınca bir anda...

İstanbul Arnavutköy'de bir vatandaş yolda gördüğü bidonu kaldırıp kaldırıma bıraktı. Kapağını açtığı sırada içindeki sıvının köpürdüğünü görmesi üzerine derhal 112'yi aradı. 'Kimyasal madde' olduğu düşünülen sıvı ekipleri teyakkuza geçirirken maddenin ne olduğu yapılan araştırma sonucu ortaya çıktı.

Haber 12-04-24 13:17

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-24 11:49

Üsküdar’da motokuryeye saldırı! 5 yerinden bıçaklandı

İstanbul Üsküdar’da seyir halindeki motokurye ile yine seyir halinde olan iki otomobildeki şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgaya dönüşen olayda motokurye bıçaklanarak ağır yaralandı.

Haber 12-04-24 07:11

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 12-04-24 01:26

İmamoğlu'na Trabzon'da davullu zurnalı karşılama! Sloganlar dikkat çekti: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon’da davul- zurna eşliğinde karşılandı. Kalabalık grup İmamoğlu'nu, "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganlarıyla karşıladı.

Haber 11-04-24 15:57

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 11-04-24 11:09

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 11-04-24 11:07