Istanbul Buyuksehir Belediye Ibb Baskani Mevlut Uysal Haberleri

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 2024-04-15 16:48:32

İmamoğlu'na Trabzon'da davullu zurnalı karşılama! Sloganlar dikkat çekti: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon’da davul- zurna eşliğinde karşılandı. Kalabalık grup İmamoğlu'nu, "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganlarıyla karşıladı.

Haber 2024-04-11 15:57:09

‘İsrail’e jet yakıtı satışı’ gündem olmuştu! Bayraktar, İmamoğlu'nu hedef aldı: İBB'den yanıt geldi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddialara çok sert cevap geldi. Bayraktar iddiayı yayanların İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iletişim ekibinin olduğunu söyledi. ‘Alçakça ve şerefsizce iftira kampanyası’ diyen Bayraktar, konuyu yargıya taşıyacağını, tazminat ile Gazze’ye yardım yapacaklarını söyledi. Öte yandan İBB'den de Bayraktar'ın iddialarına yanıt geldi.

Finans 2024-04-10 09:54:18

İmamoğlu Her şey onun elinde dedi, Erdoğan'a seslendi: Siyasi geleceği için endişelenmeli!

31 Mart'ta yapılan seçimlerde en yakın rakibine yüzde 10 gibi bir fark atarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İngiliz medyasına konuştu. Geride bıraktığımız seçimin asla sadece İstanbul seçimi olmadığının altını çizen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. İmamoğlu, "Erdoğan seçmenin mesajını almaması ve aynı şeyleri yapmaya devam etmesi halinde siyasi ömrü kısalacak. Her şey onun elinde" dedi.

Haber 2024-04-08 07:37:06

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Ünlülerden Ekrem İmamoğlu ile pozlar gelince Seren Serengil sinirlendi

Yerel seçimlerde İstanbul'da CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden göreve seçildi. Seçimden sonra ünlü isimler İmamoğlu ile pozlarını paylaşınca seçimden önce oyunu açıklayan Seren Serengil kendini tutamadı.

Magazin 02-04-24 09:34

İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'dan AK Parti eleştirisi! Sözleri gündemde

Daha önce Murat Kurum'u konuk ettiği yayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'ın seçim sonrası analizi gündem oldu.

Magazin 01-04-24 14:35

Seçim sonuçları sonrası ünlüler paylaştı! Bizden sonraki nesillerin...

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim ise oy kullanmak için bulunduğu ikametgaha göre atandıkları okulda oy kullandılar. Bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. Ünlü isimler de seçim sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Magazin 01-04-24 09:26

DEM Parti duyurdu! İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, İstanbul'da oy kullanamayacak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş'ın, ikametgahının Diyarbakır'da olması nedeniyle İstanbul'da oy kullanamayacağı bildirildi.

Haber 31-03-24 09:30

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı '30 yıl önceki köfteciyi hatırlıyorsun ama...'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Onlar her türlü manipülasyonu yapacaklar. Aman yarın sandıklarımıza sahip çıkalım. Sakın sandıkları terk etmeyin." dedi.

Haber 30-03-24 15:55

Kadim Dostlar Platformu, İBB Başkan adayı Kurum'a destek vereceğini duyurdu

Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

Haber 30-03-24 14:55

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'Atatürk' sorusuna gündem olan yanıt! Ayağa kalkıp...

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Birol Aydın, konuk olduğu programda bir seyircinin "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine gündem olan bir hareketle yanıt verdi. İşte o anlar!

Haber 28-03-24 09:26

Seçime 3 gün kala elindeki son anketi açıkladı! Murat Kurum: İstanbul'da 1,7 puan farkla kazanacağız!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 3 gün kala elindeki son anket sonuçlarını paylaştı. Katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan AK Partili Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduklarını belirterek aradaki fark için de rakam verdi. Kurum, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceklerini söyledi.

Haber 28-03-24 06:39

Murat Kurum'dan gençlere mektup! İstanbul için tarihi fırsat dedi, deprem tehlikesine işaret etti: Kapıyı çalmadan...

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçim öncesinde gençlere mektup gönderdi. İstanbul'da yaşayan gençlere hitaben yazdığı mektupta Kurum, "31 Mart, senin için sağlam ve dirençli bir İstanbul’da yaşamak adına tarihi bir fırsat. Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak" ifadelerine yer verdi.

Haber 27-03-24 14:21

Ekrem İmamoğlu düzenlediği basın toplantısında müjdeyi duyurdu! 2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamayla 2027 Avrupa Oyunları'nın İstanbul'a verildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 11:18

İBB tarafından tazminatları ödenmeden işten çıkarılan işçiler eylem yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2019 yılında işten çıkarıldıklarını iddia eden 2 işçi, Saraçhane’de belediye binası önünde eylem yaptı.

Yurthaber 25-03-24 14:15
ibb

Ekrem İmamoğlu'ndan seçim mesajı! 2019'u hatırlatarak vatandaşları İstanbul Gönüllüleri'ne davet etti

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan seçimlerle ilgili paylaşım yaptı. İmamoğlu, 2019 seçimlerini hatırlatarak, başarılı bir organizasyon için vatandaşları İstanbul Gönüllüleri'ne davet etti.

Haber 24-03-24 12:21

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gençlere Murat Kurum'u anlattı! Programa damga vuran anlar: Belediye başkanı olması gerek...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Gençlik STK'lar Platformu (TGSP) tarafından düzenlenen programda gençlerin sorularını yanıtladı. Programda Bakan Fidan, Murat Kurum'u anlattı.

Haber 23-03-24 13:35

Murat Kurum'a Cüneyt Özdemir'den 'Kanal İstanbul' sorusu! Siz 'Sayın Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, 'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir'in yayınında dikkat çeken ifadeler kullandı. Murat Kurum, Özdemir'in "Yarın bir gün İBB Başkanı siz seçildiniz. Cumhurbaşkanı da 'Kanal İstanbul'u çıkartın yapalım' dedi. Siz de 'Bir dakika Sayın Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 19-03-24 01:05

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı hizmete girdi

Bahariye ve Ataköy arasındaki kısmı da yapılan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi.

Yurthaber 18-03-24 14:56

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-24 14:08

İmamoğlu Ayasofya'da: Vatandaşlardan yoğun ilgi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sabah namazını Ayasofya'da kıldı. Vatandaşlar İmamoğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

Haber 16-03-24 13:30

Murat Kurum’dan 'Nisan'da geliyoruz' mesajı! İmamoğlu hakkında 10 madde sıraladı…

Yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylardan dikkat çeken çıkışlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İBB Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu hakkında 10 madde sıralayarak "Nisan'da geliyoruz" mesajı verdi.

Haber 14-03-24 09:56

İmamoğlu Erdoğan'ın bana köfte borcu var diyerek yıllar önceki o anısını ilk kez anlatmıştı... O dükkanın fotoğrafı ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) adayı olan mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bir anısını anlatmıştı. Yıllar önce Erdoğan'ın lokantalarına gelerek köfte yediğini söyleyen İmamoğlu "Benim lokantamda köfte yedi parasını da almadım. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" demişti. Kamuoyunda merak uyandıran köfteci dükkanının fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber 14-03-24 07:50

İmamoğlu'ndan yeni metro hattı açılışında Murat Kurum'a yanıt: Kameralar önünde 8 adım atarak...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenidoğan-Söğütlüçeşme metro hattı yapımı açılışında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Murat Kurum'un kendisini hedef alan açıklamalarına cevaben, "kameralar önüne 8 adım atarak 5 yılda yaptığımız 65 KM'yi 8 kilometreymiş gibi göstereceğini zanneden bu akla şaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-24 13:05

Saadet Partisi İBB Başkan adayı Aydın, İstanbul Platformu Buluşması'na katıldı:

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, "Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde balık istifi bir yolculuk oluyor. O saatlerde hürmete en layık gördüğümüz yaşlılarımızı, engellilerimizi ve kadınlarımızı alternatif bir ulaşım aracı olarak pembe metrobüste taşıma vaadimiz var." dedi.

Yurthaber 06-03-24 07:39

İBB Başkan adayı Kurum, Şile Kızılca Mahallesi Köy Konağı açılışına katıldı:

"Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Kudüs'ün bağımsızlığı için mücadele edenler teröris

Yurthaber 06-03-24 07:37

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum mal varlığını canlı yayında açıkladı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında mal varlığını açıkladı. Kurum "Biz düzenli olarak hem bakanlık sürecinde hem de milletvekilliği sürecinde bildirmek zorundasınız. Mal varlığımızı açıklamada herhangi bir sorunumuz yok" ifadelerini kullandı.

Haber 26-02-24 22:26

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'davetiye' göndermesi! Acemi adaya yollayacağım diyerek gelen maili gösterdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İle AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum arasındaki 'davetiye' polemiği devam ediyor. Kurum'un "Ulaştırma Bakanı'na sordum, İmamoğlu açılışa davet edilmedi' açıklamasına yanıt veren İmamoğlu, Silivri'deki mitingde kendisine Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan tarafından gönderilen davet mailini yayımladı. İmamoğlu, "Bu acemi adaya bunu postayla yollayacağım. Utanır mı bilmem!" diye konuştu.

Haber 25-02-24 13:29

İstanbul'da 5 bin 500 yapının kentsel dönüşümü için tören düzenlendi

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Bakanlığımızın 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla yapacağı 350 bin konutumuzu da 'Yarısı Büyükşehirden' diyerek 650 bin yuvayı da İstanbullu hemşerilerimize kazandıracağız. Bakanlığımızla belediyelerimizle özel sektörümüzle birlikte İstanbul'da tam 1 milyon yuvamızı güvenli ve sağlıklı hale getireceğiz." dedi.

Yurthaber 22-02-24 15:06

İBB Başkan adayı Kurum, Bahçelievler'de cemevi temel atma törenine katıldı

Bahçelievler Belediyesince Cumhuriyet Mahallesi'ne inşa edilecek cemevinin temeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı törenle atıldı.

Yurthaber 22-02-24 08:36

İstanbul'da DEM Parti'nin başvurusuyla İBB Başkan adayı sayısı 52 oldu

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinin (DEM Parti) başvurusuyla İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı sayısı 52'ye ulaştı.

Yurthaber 21-02-24 07:47

İBB Başkan adayı Aydın, Alibeyköy'de cemevini ziyaret etti

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, Alibeyköy Cemevi ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Yurthaber 19-02-24 15:09

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 2019 göndermesi! 'Tercihi Sisi'den yana oldu' dedi, Murat Kurum'a Erzincan'daki madenle ilgili 'ÇED' yanıtı dikkat çekti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır ziyaretiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 yılındaki İstanbul seçimlerinde kullandığı ifadeleri hatırlatan İmamoğlu, "Kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu" dedi. Murat Kurum'a da Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili yanıt veren İmamoğlu, "ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verir" diye konuştu.

Haber 15-02-24 12:04

İBB Başkanı İmamoğlu'na partisinin aday tanıtım programında tepki gösterildi

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP), İstanbul'un ilçelerindeki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında, adayı beğenmeyen bazı partililer, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Yurthaber 13-02-24 15:36

Sloganları duyan İmamoğlu dayanamadı, salondakilere de ceketini çıkarttırdı! İstanbul'un muhafızı olmaya devam edeceğiz

Dün bütün gün süren aday belirleme toplantılarının ardından CHP'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında CHP'nin 39 ilçe belediye başkan adayı belli oldu. Toplantıda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu salondan gelen sloganlar üzerine ceketini çıkarıp kolları sıvadı. Ardından İmamoğlu'nun salona yönelttiği soru üzerine salondakiler de ceketini çıkarttı.

Haber 13-02-24 11:06

Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Okan Özkan oldu

Vatan Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İl Başkanı İbrahim Okan Özkan oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "İstanbul'da ve bütün Türkiye'de o mahalle kültürünü, dayanışmasını, kardeşliğini, sevgisini ayağa kaldıracağız. İnsancıl kentler ve insancıl belediyeler kuracağız" açıklamasını yaptı.

Haber 04-02-24 22:19

İmamoğlu AK Partili Belediye Başkanı'na uzun uzun teşekkür etti! Bu önemli diyerek açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Piyalepaşa Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı açılış töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu törene katılan AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a teşekkür etti. "Bu fotoğraf önemli" diyen İmamoğlu, "Karşılıklı nezaket toplumun arzu ettiği şeydir zaten" ifadelerini kullandı

Haber 03-02-24 15:49

Belediye başkanlarını omuzlara alıyorlardı! Ekrem İmamoğlu da beklenen haberi duyurdu: İBB çalışanlarına yüzde 69 zam ve ikramiye

Türkiye’nin dört bir yanında belediyeler çalışanlarının maaşlarını tek tek açıklamaya başladı. Adeta birbiri ile yarış haline gelen belediyelerde çalışanlar durumu çoşku ile karşıladı. Maaşa zam haberlerinden biri de İstanbul’dan geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu belediye çalışanlarına 6 aylık yüzde 51-69 arasında zam yapıldığını duyurdu. Ayrıca 1 maaş da ikramiye vereceğini açıkladı.

Finans 01-02-24 15:45
ibb

İYİ Parti İBB Başkan adayı Kavuncu, seçim çalışmalarını Ataşehir'de sürdürdü

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir'de esnafa ziyaretlerde bulundu.

Yurthaber 30-01-24 07:37

CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'den Ekrem İmamoğlu açıklaması:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partisinin MYK ve PM'sinin henüz toplanmadan Ataşehir'de belediye başkan adayı olarak kendisiyle yol yürümeyeceği kararını şahsına ilettiğini belirterek, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, şahsımla ilgili hangi görev ve yetki ile böyle bir karar veriyor ve partimizin üst kurullarının karar alma yetkisini hangi hakla kullanıyor?" ifadelerini kullandı.

Yurthaber 29-01-24 11:06

Eski İYİ Partili Taylan Yıldız, İBB Başkanlığına bağımsız aday oldu

İYİ Partinin eski İletişim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına bağımsız aday olduğunu duyurdu.

Yurthaber 25-01-24 13:42

İBB anketinde fark açıldı! Bu kez Cumhur İttifakı seçmeni yorumu dikkat çekti: Türkiye geneli için böyle

Belediye başkan adaylarının büyük ölçüde açıklanmasıyla seçim anketleri de peş peşe gelmeye başladı. Sonucu en çok merak edilen illerden biri, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un yarışacağı İstanbul. Türkiye genelinde yapılan son ankette iki isim arasındaki fark ortaya çıktı. Hangi partinin daha başarılı olacağı şeklindeki soruda ise tablo değişti. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in Cumhur İttifakı seçmenine dair yorumu da dikkat çekti.

Haber 23-01-24 09:22

Murat Kurum'dan İBB çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili açıklama! 'Söz' verip o tarihi işaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına özlük hakkını iyileştirme sözü verdi.

Haber 17-01-24 20:09

Tevfik Göksu'nun İBB adaylığı için ismi geçiyordu! Murat Kurum kararı sonrası aday gösterileceği yer belli oldu: Bu kez Esenler değil!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı için son ana kadar adı geçen Tevfik Göksu'yla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Murat Kurum'un AK Parti'nin İBB Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun aday gösterileceği yer belli oldu. İddialara göre Göksu'nun yerel seçimlerde aday gösterileceği yer Esenler olmayacak. İşte tüm detaylar...

Haber 08-01-24 14:21

'Sürpriz' açıklaması gündem yarattı, gözler merakla beklenen o konuşmada! Erdoğan ilk kez duyuracak: AK Parti'nin 26 belediye başkan adayı belli oluyor

Yerel seçimlerde dikkatle takip edilen İstanbul'da rekabet bugün farklı bir boyuta taşınıyor! AK Parti'nin uzun süredir açıklanması beklenen İstanbul adayını Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamuoyuna duyuracak. Erdoğan "Bizim açıklamalarımız A'dan Z'ye sürprizdir" demişti, kulisleri ise Murat Kurum ismi hareketlendirdi. İBB Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu ile yarışacak ismin yanı sıra merak edilen 25 aday için daha gözler Erdoğan'ın konuşmasına çevrildi.

Haber 07-01-24 10:10

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Alper Rende ile olan diyaloğu sosyal medyada gündem oldu

Fenomen Alper Rende'nin İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşması sosyal medyayı salladı. Çektikleri videolarla ve yaşadığı aşkla gündeme gelen Alper Rende ve Betül Çakmak çifti 2021 yılında yollarını ayırmıştı. Evlenmesi beklenilen çiftten geçtiğimiz günlerde barışma haberi gelmişti. Belediye Başkanı İmamoğlu, Alper ve Betül'ün barışmasıyla ilgili konuştu. İmamoğlu'nun 'Betül ile barışmana çok sevindim. Betül'e iyi davran, ben Betül'den yanayım' sözleri çok konuşuldu.

Haber 27-12-23 00:40

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 69 bin 770 lira olarak belirlendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi tarafından belirlenen tarifeye göre, kentteki boş mezar yeri ücretleri, bulunduğu gruba göre 4 bin 470 lira ile 69 bin 770 lira arasında değişiyor.

Yurthaber 14-12-23 19:09

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' krizi! 'Seni başkan yaptırmayacağız' paylaşımı olay oldu, istifalar peş peşe geliyor

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de İstanbul krizi patlak verdi. Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle görevinden istifa eden İBB Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yapılan oylamada yeniden seçildi. Bunun üzerine "CHP'nin Eş Genel Başkanı operasyon çekiyor. Seni başkan yaptırmayacağız" paylaşımı gündem oldu. İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ece Güner, partisinden istifa ederken Ahmet Zeki Üçok ise Akşener tarafından görevden alındı.

Haber 14-12-23 14:49