Istanbul Devlet Senfoni Orkestrasi Idso Haberleri

Yer: İstanbul! Ruslar sıraya girdi, kuyruk uzadıkça uzadı

Rusya Federasyonu'nun devlet başkanlığı seçimleri için sandık kurulan İstanbul Başkonsolosluğu'nda Rusya vatandaşları oy kullanmaya başladı. Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, oy kullanmak için uzun sıra oluşturan vatandaşları bizzat karşıladı.

Haber 2024-03-17 20:08:48

Aralarında doktor ve eczacılar da var... Eski eczacı kalfası organize etmiş! Devleti milyonlarca lira zarara uğratmışlar

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçeğe aykırı reçete düzenleyerek Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) yaklaşık 5 milyon lira zarara uğratılmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 3 doktor ve eczacıların da aralarında bulunduğu 18 zanlı tutuklandı. Eski eczacı kalfasının organizesinde Beylikdüzü Devlet Hastanesinde görevli doktorlar ile bazı eczacıların maddi değeri yüksek ilaçları gerçeğe aykırı reçete ederek SGK'nin yaklaşık 5 milyon lira zarara uğratıldığı belirlendi.

Haber 2024-02-24 10:17:42

Erdoğan'ın 'İstanbul' çıkışları İmamoğlu'nu kızdırdı: Bırakın da rakibim konuşsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul hakkındaki söylemleri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tepkisini çekti. İmamoğlu, Erdoğan için "Aklı fikri İstanbul'da" deyip ekonomik gidişatı işaret etti ve "İyi devlet insanı, devletin esas sorunlarıyla ilgilenir" ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun Murat Kurum hakkındaki sözleri de dikkat çekti.

Haber 2024-02-09 14:27:14

Büyükşehirden Gazi’nin kente gelişinin yıl dönümüne özel gece

Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 93. yıldönümü kapsamında İstanbul Devlet Halk Dansları Topluluğu, Cumhuriyet’in doğuşunun destansı bir şekilde anlatıldığı “Çanakkale’den Cumhuriyet’e Zafere Doğru” programı ile Denizlililer için sahne alacak.

Yurthaber 2024-02-01 11:02:25

İstanbul gelinlik gibidir dedi canlı yayında adaylığını açıkladı! Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum ve Buğra Kavuncu sonrası Muharrem İnce detayı...

İstanbul'da seçim yarışı iyiden iyiye kızıştı! CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin adayı Murat Kurum arasında geçmesi beklenen seçim yarışı öncesinde İYİ Parti de Buğra Kavuncu'nun İstanbul adayı olduğunu duyurdu. Öte yandan Tansu Çiller başbakanlığında devlet bakanlığı yapan Mehmet Sevigen de canlı yayında adaylığı hakkındaki detayları açıkladı.

Haber 25-01-24 11:06

Son dakika | Üç büyükşehrin adaylarıyla ilgili Bahçeli'den dikkat çeken sözler! Soyadlarını aynı cümlede böyle kullandı

Son dakika haberi: Yerel seçimlere 68 gün kala gözler İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediyelerinin Cumhur İttifakı ve CHP'li adaylarında. İstanbul'da Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş ile Turgut Altınok, İzmir'de ise Hamza Dağ ile henüz açıklanmayan CHP'li aday yarışacak. Adayların soyadlarından yaptığı göndermeyle dikkat çeken MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'e de "Dersimliler" hitabı üzerinden yüklendi.

Haber 23-01-24 10:51

TCDD'den metro hattına verilen hasarla ilgili açıklama

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattına kazık çalışması yapılırken verilen zararla ilgili olarak "Metro işletme sistemimiz her türlü dış etkene karşı kendisini korumaya alacak şekilde kurulduğu için dış etkiyi anında tespit ederek tüm trenleri korumaya almıştır. Herhangi bir sistem zararı meydana gelmemiştir" dedi.

Haber 20-01-24 17:47

Putin'den 'İstanbul' itirafı! 'Her konuda anlaşmıştık'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile sürdürülen savaşa değinerek "Onlar (Ukrayna tarafı) müzakerelerden vazgeçti. İstanbul'da her konuda anlaşmıştık. Üstelik Ukrayna müzakere grubunun başkanı da imzasını attı. Bu belge bizde" dedi.

Haber 17-01-24 17:23

AKM'de görme ve işitme engelli bireyler için Erişilebilir Tiyatro dönemi başladı

Türk Telekom, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu işbirliğiyle görme ve işitme engelli bireylerin kültür ve sanat etkinliklerine katılımını artırmak amacıyla "Erişilebilir Tiyatro" projesini başlattı.

Yurthaber 08-01-24 14:10

İBB'den telefonlara gelen mesajlarla ilgili uyarı geldi! 'Dolandırıcılık faaliyetlerine dikkat!'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden bazı cep telefonlarına "e-Devlet Kapısı şifreniz ile giriş yapılmıştır. Sizlere ait değilse lütfen kontrol ediniz." şeklindeki kısa mesajlar geldi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden dolandırıcılık mesajlarıyla ilgili uyarı geldi.

Haber 02-01-24 21:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimin 'parolasını' açıkladı: 'Yeni isimlerle çıtayı yükselteceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır" derken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı. Yerel seçim mesajı veren Erdoğan konuşmasının devamında ise "Yeni isimlerle çıtayı yükselteceğiz" dedi.

Haber 30-11-23 14:36

Parola: Kadir Topbaş modeli! Murat Kurum, Göksu derken AK Parti'den İstanbul için sürpriz hamle iddiası sonrası gerçek ortaya çıktı (Mynet Özel)

AK Parti'nin İstanbul'a aday göstereceği ismin on beş gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli dün bir araya geldiler. Zirvenin gündemi yerel seçimdi. Sadece İstanbul değil ittifak olarak girilecek seçimde bazı şehirlerde de MHP'nin aday göstermesi AK Parti'nin o adayı desteklemesi gündemde.

Finans 30-11-23 10:23

Özgür Özel'den Pervin Chakar açıklaması! Elini öpmesi tartışma yaratmıştı, eleştirilere böyle yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Pervin Chakar ile elini öperken verdiği fotoğraf eleştirilere neden olmuştu. Özel, gelen eleştirilere "hiç de pişman değilim" diyerek yanıt verdi. Özel ayrıca, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ederek partiyi çift başlı bir yönetimle suçladığı sözlerine de yanıt verdi. Özel, “Çok merak ediyorsa şöyle söyleyeyim, Ekrem Bey İstanbul’a mühürlü. Ben CHP’nin başarısına mühürlüyüm” dedi. İşte o açıklamalar...

Haber 23-11-23 10:45

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasından 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konseri

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) "100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konseri düzenledi.

Yurthaber 27-10-23 07:09

İstanbul için sürpriz 'Muharrem İnce' iddiası! İYİ Parti'den aday mı olacak? Açıklama geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) adayı olacağı iddiaları bir anda gündem yarattı. Söz konusu iddialarla ilgili İnce'yle görüştüğünü açıklayan eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, İnce'nin söylediklerini canlı yayında aktardı.

Haber 25-09-23 07:38

Meral Akşener İstanbul adayı ile ilgili 'çok şaşıracaksınız' demişti! Mehmet Sevigen'den canlı yayında çarpıcı iddia: 'Akşener'in adayı...'

Türkiye adım adım yerel seçimlere giderken partiler ve ittifakların illerde çıkaracağı adaylar merak ediliyor. Seçimde 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı alan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, İstanbul ile ilgili olarak "Adayımıza çok şaşıracaksınız" açıklamasını yapmıştı. Bu ifade sonrası adayın kim olacağı merak edilirken CHP’li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen çarpıcı bir iddiada bulunarak Akşener'in adayını açıkladı.

Haber 23-09-23 10:53

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlerle ilgili net konuştu: Cumhur İttifakı’nın bu noktada bir sıkıntısı yok

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta gazetecilerle bir araya geldi. Yerel seçimlerle ilgili bir soruyu yanıtlayan Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın bu noktada bir sıkıntısının olmadığını belirterek "Şu anda 81 vilayette başta İstanbul, Ankara olmak üzere bunu Devlet Bey'le oturacağız, konuşacağız. diğer illerde kimler olabilir? Bunları tespit edip garantiye gidecek şekilde bu illerde dayanışma halinde kavga, gürültü olmadan adaylarımızı beraber belirleyeceğiz." dedi.

Haber 21-09-23 20:22

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı ile buluştu! Bürokrasiyi çözmek için...

'Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri' konserini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Tan Sağtürk birlikte izledi. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-09-23 15:05

Bugün eczaneler açık mı, kapalı mı? 30 Ağustos'ta eczaneler çalışıyor mu? İstanbul, Ankara, İzmir il il e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama

Bugün eczanelerin çalışıp çalışmadığı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle merak konusu oldu. Türkiye, Büyük Taarruz'un 101. yıldönümünü bugün büyük bir coşkuyla kutlayacak. 30 Ağustos resmi tatili dolayısıyla devlet kurumları ve kuruluşlar kapalı olacak. 30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli ulusal bayramlarından birisidir. Peki, bugün eczaneler hizmet verecek mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı eczaneler çalışıyor mu? İşte tüm merak edilenler...

Haber 30-08-23 08:46

Erdoğan'ın Bahçeli'yi ziyareti kulisleri hareketlendirdi! MHP hazır diyerek açıkladı: İstanbul, Ankara, Antalya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün MHP lideri Devlet Bahçeli'yi konutunda ziyaret etmesinin ardından iki partinin yerel seçimde izleyeceği yol haritasına ilişkin kulis bilgileri sızdı. İşbirliği için modeli için birkaç seçenek olduğu öğrenildi. Buna göre iki parti arasında 30 büyükşehirde işbirliği yapılması gündemde. Ancak işbirliği kapsamının genişletilmesi ihtimali de masada. Ankara ve İstanbul için ise ilçeler özelinde detaylar görüşülüyor.

Haber 29-08-23 16:21

İstanbul'da 2 bin 127 dilenci yakalandı! 225 çocuk için devlet koruması süreci

İstanbul'da zorla dilendirilen çocuklara yönelik denetim gerçekleştirildi. İstanbul Valiliği koordinesinde 39 ilçede son 1 haftada yapılan denetimlerde bin 902'si yetişkin, 225'i ise çocuk olmak üzere toplam 2 bin 127 dilenci yakalandı. Dilendirilen çocuklar için ise devlet koruması süreci başlatıldı.

Haber 26-08-23 20:20

Devlet hastanesinde çalışan doktor hastalarından para istedi! Odasından çıkan para ağızları açık bıraktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Anadolu yakasında bir devlet hastanesinde çalışan ve hastalarından bıçak parası adı altına yüksek miktarda para talep eden doktor gözaltına alındı. Doktorun odasında 275 bin lira para bulundu.

Haber 17-08-23 21:42

Arkasındaki nedeni açıkladı! Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısıyla ilgili MHP'den yeni mesaj

MHP İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrısıyla ilgili konuştu. Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrının nedenini açıklayan Yıldız, "Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil, siyasette kendini konumlandırırken hainlerin yanında durma safın belli olsun çağrısı" diye konuştu.

Haber 15-08-23 08:49

Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 11 ili işaret ederek stratejilerini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklama "Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir" dedi.

Haber 01-08-23 11:04

MHP'den dikkat çeken Devlet Bahçeli paylaşımı: Bu bana yeter

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçici olarak yürüttüğü TBMM Başkanlığını AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a devretti. Devir teslim töreninin ardından MHP'nin Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. MHP'den yapılan Bahçeli'nin klasik otomobil sürdüğü videolu paylaşıma "Bu bana yeter" notu düşüldü.

Haber 07-06-23 22:54

Leyla Gencer vefatının 15. yılında yad edilecek

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), 20. yüzyılın dünyaca tanınmış sopranolarından Leyla Gencer'i, vefatının 15. yılında Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Sahnesi'nde anacak.

Yurthaber 05-05-23 13:57

Hasta yatağında böyle dua etti: 'Ona oyumu vereyim de öyle öleyim'

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ali Çiçek, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Hastanede tedavi gören 94 yaşındaki Ali Akgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua ederek, "Nasip et diyorum, Allah’a yalvarıyorum, ona oyumu vereyim de öyle öleyim” dedi.

Haber 23-04-23 15:50

İSTANBUL TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023: e-devlet ile Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İSTANBUL KURA SONUCU sorgulama ekranı

İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi ile ilgili araştırmalar, çekilişlerin Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ile tamamlanmasının ardından merak konusu oldu. İstanbul TOKİ kura sonuçları noter onayından geçerek e-Devlet'e yansıdı. Birçok kişi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler çekilişleri sonrası arama motorlarında konuya dair araştırma yapmaya devam ediyor. İşte e-Devlet TOKİ İstanbul kura sonuçları isim listesi...

Finans 18-04-23 07:35

SON DAKİKA | Arnavutköy, Başakşehir, Esenler… TOKİ İstanbul kura sonuçları belli oldu! E-Devlet sorgulama ekranına yansıdı

Son dakika haberi… TOKİ İstanbul kura çekimi bugün tamamlandı ve il genelinde 50 bin konutun sahibi belli oldu. TOKİ sonuçları Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için noter onayından geçerek e-Devlet'e yansıdı. İşte TOKİ İstanbul kura çekimi detaylarıyla kura sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 17-04-23 13:45

TOKİ İSTANBUL KURA SONUÇLARI açıklanıyor! E-devlet TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları sorgulama sayfası

TOKİ İstanbul kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi İlk Evim İlk İş Yerim TOKİ kura çekimi 1-19 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir, Esenler, Arnavutköy için gerçekleştiriliyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde kura sonuçları heyecanla bekleniyor. Peki, TOKİ İstanbul kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte E-devlet kura sonuç sayfası...

Finans 13-04-23 11:42

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! Başakşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 5 Nisan 2023 1+1, 2+1, 3+1 e-Devlet ile isim listesi sorgulama!

Milyonlarca kişinin başvurduğu TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kapsamında Başakşehir'de yapılan kura çekilişi büyük bir heyecanla devam ediyor. 1-19 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul TOKİ kura çekilişleri yakından takip ediliyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilecek 28 bin 340 konut için yapılan kura çekilişi devam ediyor. Peki, Başakşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Başakşehir TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Finans 05-04-23 09:26

TOKİ İSTANBUL ARSA KURA SONUÇLARI: 30 Mart 2023 İstanbul TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? e Devlet sorgulama ekranı!

TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları 30 Mart 2023 Perşembe günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan konut kura çekimleri Tuzla'nın ardından bugün Silivri ve Çatalca ile devam edecek. Birçok kişi internette "30 Mart 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları e Devlet sorgulama ekranı...

Finans 30-03-23 08:08

İSTANBUL TOKİ ARSA KURA SONUÇLARI 2023: TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? e-Devlet sorgulama ekranı!

İstanbul TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul için 'İlk Evim Arsa' çekilişinin geçtiğimiz gün başladığını duyurmuştu. Peki, TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte 2023 İstanbul TOKİ arsa kura sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 28-03-23 08:15

Naci Görür'den İstanbul için kritik uyarı! Hükümetimize acil bir öneri diyerek paylaştı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin açtığı yaralar sarılmaya çalışılırken, gözler 7'den büyük bir depremin beklendiği İstanbul'a çevrildi. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür de "Hükümetimize acil bir öneri" başlığıyla çağrıda bulundu. Naci Görür "Devlet İstanbul'da depreme dayanıklı ve boş binaları kiralayıp, riskli binalarda yaşayanların taşınmasını sağlamalı" dedi.

Haber 27-03-23 23:18

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI CANLI İZLE! 26 Mart 2023 Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? e-Devlet ile isim listesi sorgulama!

TOKİ Tuzla kura sonuçları ve isim listesi merak ediliyor. İstanbul Tuzla 2+1 ve 3+1 TOKİ konutları için kura çekimleri 16 Mart'ta başlamıştı. Tuzla TOKİ kuraları 29 Mart Çarşamba günü sona erecek. Ev sahibi olmak isteyip TOKİ Tuzla'ya başvuruda bulunan vatandaşlar çekiliş sonuçlarını sorgulamaya başladılar. Peki, Tuzla TOKİ 26 Mart 2023 kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Finans 26-03-23 09:18

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI CANLI İZLE! 25 Mart 2023 Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? e-Devlet ile isim listesi sorgulama!

TOKİ Tuzla kura sonuçları ve isim listesi merak ediliyor. İstanbul Tuzla 2+1 ve 3+1 TOKİ konutları için kura çekimleri 16 Mart'ta başlamıştı. Tuzla TOKİ kuraları 29 Mart Çarşamba günü sona erecek. Peki, Peki, Tuzla TOKİ Kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Finans 25-03-23 17:40

Telefonuna gelen mesajla şaşkınlığa uğradı! Başta şaka sandı, e-devletten kontrol etti... Ne yapacağını bilemiyor

Bursa'nın İznik ilçesinde çiftçilik yapan Ali Kılınç, evinin önünde duran 47 yıllık traktörü için telefonuna gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre Kılınç, hiç gitmediği İstanbul-İzmir otobanından 'ihlalli geçiş' yaptığı uyarısı mesajı aldı. Atılan mesajın öncelikle şaka olduğunu düşünen Kılınç, e-devlet uygulamasından durumu kontrol etti. 1976 model 47 yıllık traktörünün en fazla 10 kilometre gidebileceğini belirten Kılınç, konuyla ilgili ne yapacağını bilemediğini söyledi.

Haber 22-03-23 11:30

Gazapizm'den depremzedeler için dev proje! Gazapizm Senfoni İstanbul 2023'ün tüm geliri depremzedelere gidecek!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye'den ve dünyadan birçok şarkıcı depremzedelere destek olmak kampanyalar yürütüyor. Dün gece İstanbul Volkswagen Arena’da konser veren rap müziğin yeni isimlerinden Gazapizm, depremzedelerle dayanışma için konser verdi.

Magazin 18-03-23 10:35

İstanbul'u kuşatan ilk Türk devleti hangisidir? İstanbul'u kuşatan ilk Müslüman Türk topluluğu özellikleri nedir?

Tarihi ve coğrafi açıdan önemli bir konuma sahip İstanbul, birçok devlet tarafından kuşatma altına alınmıştır. Roma İmparatorluğu ve Bizans İmparatorluğu dönemlerinde onlarca kez kuşatılan İstanbul, tarih boyunca birçok medeniyetin ilgisini çekmiştir. Devletler ve beylikler İstanbul ilini ele geçirerek siyasi ve ekonomik konum elde etmek için uzun uğraşlar vermiştir. Peki, İstanbul'u kuşatan ilk Türk topluluğu özellikleri nedir?

Egitim 10-03-23 16:47

İstanbul ve Ankara’da FETÖ operasyonu: 11 gözaltı

İstanbul ve Ankara’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcısı olan ve bölge yapılanması içerisinde ‘yönetici‘ pozisyonunda bulunan kişilerin de olduğu 11 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 09-03-23 09:44

Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor? Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Kağıthane Devlet Hastanesi nereye taşınacak?

Kağıthane Devlet Hastanesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası olası İstanbul depremi için yapılan incelemede Kağıthane Devlet Hastanesi'nin dayanıksız olduğu tespit edildi. Konuya dair ayrıntılar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor, nereye taşınacak?

Haber 28-02-23 14:35

TOKİ kura sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak? İstanbul TOKİ kura takvimi açıklandı mı?

TOKİ kura sonuçları ve kura çekiliş takvimi heyecanla bekleniyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından TOKİ kura sonuçları isim listeleri hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Kura çekimi gerçekleştirilen illerde sonuçlar e-Devlet üzerinden öğrenebiliyorlar. Peki, TOKİ kura sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak? İstanbul TOKİ kura takvimi açıklandı mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 24-02-23 08:57

Son dakika | 'Kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı' mesajı! Bahçeli olası İstanbul depremine dikkat çekti: Dillendirilen felaket senaryoları...

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, depremlerle ilgili değerlendirmelerde bulunurken İstanbul'da gerçekleşmesi beklenen depreme dikkat çekerek "Derhal harekete geçmemiz ertelenemez bir mecburiyettir. İstanbul için dillendirilen felaket senaryolarının bütün ihtimallerini değerlendirip muhtemel depreme hazır olmalıyız" dedi. Deprem yönetmeliğine uygun dayanıklı bina yapılmasının önemini vurgulayan Bahçeli ayrıca "Ne seçimden ne de demokrasiden kaçarız" diyerek seçim hakkında mesaj verdi.

Haber 21-02-23 10:49

Devlet destek verdi: 30 bin kişiye ekmek kapısı oldu! İstanbul'un sebzesi 3 ilçeden...

Bilecik'in Söğüt, İnhisar ve Osmaneli ilçesi sınırları içerisinde 200 dekar alanda yapılan seracılık, devletin verdiği destekle 5 bin 176 dekara kurulu modern seralarda yapılır hale geldi. Başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlere sebze sevkiyatının yapıldığı bölgeden 30 bin kişi ekmeğini çıkarıyor.

Finans 23-01-23 15:54

Gökhan Tepe kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe'nin hayatı ve biyografisi

Gökhan Tepe, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gören ve söylediği şarkılarla müziksevelerin gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı, Şarkılar Bizi Söyler programında sevilen şarkılarını seslendirecek. Peki, Gökhan Tepe kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Tepe'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-01-23 10:46

Son dakika! Bahçeli'den İmamoğlu açıklaması: Fırsatçılara gün doğmuştur

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından, "İstanbul Anadolu 7.Asliye Ceza Mahkemesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dün vermiş olduğu karar siyasi ortamı sadece hareketlendirmekle kalmamış, abuk sabuk pek çok tartışmayı da körüklemiş, böylelikle fırsatçılara gün doğmuştur." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca, "Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanıdır" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.

Haber 15-12-22 18:03

Erdal Uğurlu neden öldü, hastalığı neydi? Erdal Uğurlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? 57 yaşında vefat etti!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan Erdal Uğurlu hayatını kaybetti. Okan Bayülgen paylaşımında, "Erdal Uğurlu, hayatımız, sanat, diğer her şey, sen diğer her şeyde öldün, hayatımız, sanat devam ediyor. Ne saçma değil mi?" ifadelerini kullandı. Peki Erdal Uğurlu neden öldü, hastalığı neydi? Erdal Uğurlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Haber 11-12-22 16:56

Bursa'da Türkiye-Fransa Dostluk Konseri düzenledi

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasının (BBDSO), "Türkiye-Fransa Dostluk Konseri"nde dünyaca ünlü viyolonsel sanatçısı Victor Julien-Laferriere sahne aldı.

Yurthaber 02-12-22 07:43

Türkiye'de kaç tane fay hattı var? e-Devlet AFAD deprem fay hattı sorgulama ekranı

Düzce merkezli olup İstanbul, Ankara, Sakarya gibi illerden hissedilen 5,9 şiddetli deprem sonrası depreme dair merak edilen sorular araştırılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Türkiye üzerinden geçen fay hatları gündeme geldi. Peki, Fay hattı nedir? Türkiye'de kaç tane fay hattı var? İşte e-Devlet AFAD deprem fay hattı sorgulama ekranı...

Haber 23-11-22 22:16