Istanbul Emniyet Muduru Huseyin Capkin Haberleri

MİT ve İstanbul Emniyeti'nden operasyon! İstanbul'da yakalanan Saim Çakmak tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, terör örgütü PKK/KCK’nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul’da yakalandı. Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 2024-04-24 17:17:49

İstanbul'da Mahzen-29 operasyonlarında ele geçirilenler emniyette sergilendi

İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-29" operasyonlarında ele geçirilen silah, para ve uyuşturucu, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'nde basın mensuplarına gösterildi.

Yurthaber 2024-04-19 11:53:39

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 2024-04-18 09:35:23

Dalgıç polisler, şehit polis memuru Çatalyürek anısına eğitim dalışı yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 yıl önce yaptığı görev dalışı sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şehit polis Mehmet Hulusi Çatalyürek anısına eğitim dalışı gerçekleştirdi.

Yurthaber 2024-04-17 11:44:29

Yer: Zeytinburnu! Deri imalathanesinden çıkanlar şaşkına çevirdi: Değeri 20 milyon, gümrükten böyle geçirilmiş...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şube ekipleri İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir deri imalathanesine baskın düzenledi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünlerin gümrükten 'hasır çanta' olarak geçirildiği öğrenilirken, derilerin elde edildiği hayvanlar şaşkına çevirdi.

Haber 06-03-24 10:23

Eyüpsultan’da narkotik operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri Eyüpsultan’da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Yurthaber 21-02-24 11:39

Takip cihazı yerleştirip bilgileri İsrail'e satıyorlardı! Türkiye'deki Mossad ajanlarına bir darbe daha

Son dakika haberi: İsrail istihbarat servisi Mossad'a bir darbe daha vuruldu. İstanbul ve İzmir'de edindikleri bilgileri özel dedektifler aracılığıyla Mossad'a satan şüpheliler belirlendi. MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü düğmeye bastı, şüpheliler yakalandı!

Haber 02-02-24 10:07

Fatih Camii saldırganının babası emniyete getirildi

Fatih Camisi İmamı Galip Usta ve cemaatten bir kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, zanlının babası İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine getirildi.

Yurthaber 09-01-24 15:35

İstanbul’da 4 ayrı adrese uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2 şüphelinin silah ve uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirlemesi üzerine Eyüpsultan ve Fatih ilçelerinde 4 ayrı adrese eşzamanlı operasyon düzenledi.

Yurthaber 04-01-24 11:29

İstanbul Valisi Gül: Asayiş anlamında çok ciddi bir olayla karşılaşmadık

İstanbul Valisi Davut Gül, Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemlerini yerinde denetleyerek burada bulunan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. İncelemenin ardından açıklama yapan Vali Gül, "Çok şükür alınan tedbirlerle, başta trafik olmak üzere asayiş anlamında ve diğer konularda çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Ben emeği geçen emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, sahil güvenliğe, bütün kamu kurum ve kuruluşları, Göç İdaresi'ne özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 01-01-24 07:26

Bakan Yerlikaya yılbaşı tedbirlerini açıkladı! Jandarma, Emniyet, Sahil Güvenlik...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Ülkemizde 2024 yılını huzur ve güven içinde karşılayabilmek için gerekli tedbirlerimizi aldık" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül de yılbaşında kentte alınan önlemleri açıkladı.

Haber 30-12-23 11:40

Yer: İstanbul! Gören telefona sarıldı: Sultanahmet'e Ferrari marka polis aracı özel çekici ile getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Araçlar İstanbul'da sergilenmeye başlandı. O araçlardan biri ise Sultanahmet'te halkla buluşturuldu. Yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterirken Ferrari marka polis aracı özel çekici ile meydana getirildi.

Trend 28-12-23 10:13

Eyüpsultan’da denetimden kaçan araçtan sokağa kanlı silah atıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan huzur uygulamasında Eyüpsultan’da bir araç uygulama noktasında durmayarak kaçtı.

Yurthaber 27-12-23 07:59

Aralarında Bentley, Ferrari, Porsche ve Mercedes de var! İstanbul polisine tahsis edilen lüks araçlar göreve başladı! Taksim Meydanı'nda fotoğraf kuyruğu oluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Aralarında Ferrari, Porsche, Bentley, Mercedes gibi markalara ait otomobillerin de bulunduğu 23 lüks araç trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı. Lüks polis araçlarından bazıları Taksim Meydanı'na da getirildi. Vatandaşlar ve turistler meydana getirilen araçlara büyük bir ilgiyle izlerken, fotoğraf çektirmek için de sıraya girdiler.

Haber 26-12-23 17:11

Hollanda plakalı sürücü İstanbul'da trafikte diğer araca saldırmıştı! Tepki çeken görüntülerin ardından tutuklandı

İstanbul Büyükçekmece'de Hollanda plakalı bir aracın sürücüsü, tartıştığı başka bir sürücünün aracına saldırdı. Küfür ve hakaretler yağdırıp aracın camını yumruklayan ve dikiz aynasını kıran şahsın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Olayın ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri B.Ç. isimli kişiyi yakaladı. Zanlı B.Ç, "mala zarar verme" ve "hakaret" iddiasıyla sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 25-12-23 20:59

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü, eski polis memurunun iş yerini bastı! Görüntüler kısa sürede gündem oldu, müdür görevinden alındı

Avcılar Emniyet Müdürü Murat Özburun ile eski polis memuru A.B.Ö. arasında bir iş yerinde arbede yaşandı. İddiaya göre Emniyet Müdürü Murat Özburun kendisine küfür eden A.B.Ö.'yü iş yerini basarak darbetti. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayın görüntüleri sosyal medyada da yayıldı. İstanbul Valisi Gül görüntülerdeki emniyet müdürünün görevden alındığını duyurdu.

Haber 22-12-23 16:35

Düğün konvoyundaki görüntüler sosyal medyada tepki çekti! Silahlarıyla birlikte yakalandılar! İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

İstanbul Başakşehir'de düğün konvoyundaki araçlardan inen kişiler tabanca ve av tüfeğiyle havaya ateş defalarca ateş açtı. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından, 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 17-12-23 20:30

Pendik'te drift yapan sürücü yakalandı!

Pendik'te cadde üzerinde drift atarak trafiği tehlikeye atan ve o anları sosyal medyada paylaşan otomobil sürücüsü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Sürücüye 23 bin 400 TL cezai işlem uygulanırken, sürücü belgesine 60 gün süre ile el konuldu.

Haber 16-12-23 22:32

İstanbul'da 'Huzur' uygulaması! Yılbaşına kadar sürecek

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün kent genelinde yılbaşına kadar sürecek ''huzur uygulaması'' Gaziosmanpaşa'daki denetimlerle başladı.

Haber 12-12-23 19:05

Yer: İstanbul! Uygunsuz video paylaşan şüpheliye gözaltı kararı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medyada hesaplarından uygunsuz video paylaşan Kamerunlu şüphelinin adres bilgilerini tespit edip Beylikdüzü'nde gözaltına aldılar.

Haber 02-12-23 20:30

Turisti görünce aracındaki Türk yolcuları indirdi! Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından o taksici gözaltına alındı

İstanbul Bakırköy'de turistleri almak için, araçta bulunan Türk yolcularını indiren taksicinin görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Türk yolcuların inmek istememesi üzerine 'Alın taksiyi gidin' diye bağıran taksici ile ilgili emniyet harekete geçti. Görüntüleri izleyen polis ekipleri taksi sürücüsü M.E.'yi gözaltına aldı.

Haber 25-11-23 18:19

İstanbul'da rüşvet operasyonu! 46 polis gözaltına alındı, İstanbul Valiliği'nden açıklama

İstanbul'da rüşvet ihbarı üzerine ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, 46 polisi gözaltına aldı. İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla polislerin açığa alındığı öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 22-11-23 14:17

İstanbul'da rüşvet operasyonu! 39 polis memuru gözaltına alındı

İstanbul’da düzenlenen rüşvet operasyonlarında 39 polis memuru gözaltına alındı. Polislerin İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla açığa alındığı öğrenildi.

Haber 21-11-23 22:49

Taksim’de helikopter destekli huzur uygulaması: Denetimde pompalı tüfek ele geçirildi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından helikopter destekli “Yeditepe Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi.

Yurthaber 16-11-23 07:55

Durdurulan araçlar didik didik arandı! Taksim'de 'Huzur İstanbul' denetimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. Durdurulan araçlar didik didik arandı. Beyoğlu'nda yapılan denetim sırasında bir otomobilin bagajında ruhsatsız pompalı av tüfeği bulundu.

Haber 15-11-23 22:39

Sarayburnu’nda gırgır ağı ile avcılık yapan 3 kişiye 85 bin 767 TL para cezası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan genel devriye ve kontrollerde, sığ suda gırgır ağı atarak balık avcılığı yapan 3 şahsa toplam 85 bin 767 TL idari para cezası uygulandı.

Yurthaber 15-11-23 08:04

İstanbul'da gırgır ağı ile avcılık yapanlara 85 bin lira ceza!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan genel devriye ve kontrollerde, sığ suda gırgır ağı atarak balık avcılığı yapan 3 şahsa toplam 85 bin 767 TL idari para cezası uygulandı.

Haber 14-11-23 23:53

SON DAKİKA | MİT ve emniyetten ortak operasyon! DEAŞ'ın bomba uzmanı İstanbul’da yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve MİT'in ortak operasyonu ile DEAŞ'ın sözde Irak sorumlusu ve EYP uzmanı yabancı uyruklu A.J.A. İstanbul'da yakalandı. Zanlının yakalandığı hücre evinde, patlamaya hazır şekilde bomba düzenekleri bulundu. İşte detaylar...

Haber 12-11-23 12:10

Dilan ve Engin Polat operasyonunda yeni gelişme! El konulan lüks araçlar İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde sergilendi

Dilan ve Engin Polat’a yönelik yapılan operasyonda yeni bir gelişme yaşandı. Suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, kara para aklamak ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan Dilan-Engin Polat çiftine ait olan 24 araca tedbir konuldu. El konulan lüks araçlardan 13 tanesi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde basına gösterildi.

Haber 02-11-23 17:10

Ataşehir’de aracıyla drift atan sürücüye 20 bin 342 TL ceza

Ataşehir’de geçtiğimiz günlerde aracıyla drift atan ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Yurthaber 26-10-23 07:46

Ataşehir'de aracıyla drift atan sürücüye para cezası!

Geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de aracıyla drift atıp ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şahsa para cezası verildi ve sürücü belgesine 60 gün süre ile el konuldu.

Haber 26-10-23 00:55

İstanbul Boğazı'nda hareketli dakikalar! Görenler mayın sandı, gerçek bambaşka çıktı

Sarıyer Emirgan sahilinde balık tuttukları esnada mayına benzer bir cisim gören vatandaşların ihbarı üzerine ekipler teyakkuza geçti! Deniz polisi, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyet ekiplerinin çalışması sonucu, mayın sanılan cismin ne olduğu ortaya çıktı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Haber 22-10-23 17:29

İstanbul'da DEAŞ operasyonunda 16 tutuklama!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında çok sayıda örgütsel doküman ve para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 17 kişiden 16'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Haber 20-10-23 19:17

SON DAKİKA | MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ortak operasyon! Şirin Tokpınar, İstanbul'da yakalandı

Son dakika haberi... Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü operasyonuyla terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Norveç kadın yapılanması sorumlularından Şirin Tokpınar, İstanbul'da yakalandı.

Haber 18-10-23 17:33

SON DAKİKA | 43’ü polis toplam 63 kişi yaralandı İstanbul Valiliği'nden 'İsrail protestoları' açıklaması 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, dün akşam Gazze’deki bir hastanenin İsrail tarafından bombalanması sonucu 500 kişinin öldüğü saldırıya yönelik İsrail İstanbul Başkonsolosluğu önünde yapılan protestolar sırasında 1 kişinin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, 43’ü polis toplam 63 vatandaşın da yaralandığı belirtildi. Ayrıca polis bariyerini aşarak emniyet güçlerine saldırdığı tespit edilen 5 kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi.

Haber 18-10-23 11:39

İstanbul’da motosiklet sürücülerine yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde motosikletli sürücülere yönelik polis denetimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 17-10-23 07:07

Avrupa'nın zirvesine çıktı! İstanbul Havalimanı'nda çarpıcı rakamlar... Bakan Uraloğlu: 'Üst düzey havacılık hizmeti sunuyoruz'

İstanbul Havalimanı, 2-8 Ekim tarihleri arasında günlük ortalama 1435 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) raporunu değerlendirirken "Tüm ulaşım modlarında olduğu gibi havacılık sektöründe de ‘Ulaşınca Başlar’ mottosu ile çalışıyor, havalimanlarımızı kullanan yolculara üst düzey havacılık hizmeti sunuyoruz” dedi.

Haber 13-10-23 10:13

Taksi denetiminde 1 sürücü gözaltına alındı! Söyledikleri şoke etti...

İstanbul Eminönü’nde Sivil Trafik ekipleri tarafından taksi denetimi gerçekleştirildi. Usulsüz taksimetre çalıştıran ve emniyet kemeri takmayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Yakalama kararı olan bir taksi sürücüsü ise gözaltına alındı. Yakalanan sürücünün söyledikleri şoke etti.

Haber 09-10-23 19:23

Bakan Yerlikaya duyurdu! İstanbul ve Ankara'da operasyon: Gözaltılar var, aralarında...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Ankara'da FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 9 kişi yakalandığını açıkladı. Gözaltına alınanlar arasında ihraç edilmiş 1.sınıf emniyet müdürü H. K., bir avukat ve aktif görev yapan 5 polis bulunuyor.

Haber 07-10-23 09:05

İstanbul’da motosiklet sürücülerine yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde motosikletli sürücülere yönelik gerçekleştirilen polis denetiminde ruhsat, plaka, muayene, trafik sigortası ve kask denetimi kontrolü yapıldı.

Yurthaber 26-09-23 08:22

İstanbul'da 20 günlük denetimlerde 135 bin 309 araca yaklaşık 205 milyon lira ceza

İstanbul Valiliği, emniyet ve jandarma ekiplerinin 1-20 Eylül'de yaptığı denetimlerde, 135 bin 309 araca toplam 204 milyon 931 bin 154 lira ceza kesildiğini bildirdi.

Yurthaber 21-09-23 07:11

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 kişi tutuklandı, 44 kg uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Büyükçekmece ve Üsküdar'da düzenledikleri uyuşturucu operasyonlarında, 4 kişi yakalandı. 44 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 17-09-23 20:14

Filenin sultanları kafirdir diyen imamı duyan Mustafa Sandal sinirlendi! 'Emniyet göreve'

İstanbul Eminönü'nde iddiaya göre, bir imam camide Filenin Sultanları'nı hedef aldı. İmamın 'Filenin Sultanları kafirdir, izlemek günahtır, bir de alkış tutuyorsunuz' dediği anlar sosyal medyada yayılınca şarkıcı Mustafa Sandal emniyete seslendi.

Magazin 17-09-23 10:14

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden bir kadının araca bindirildiği olaya ilişkin açıklama:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa'da bir kadının kız kardeşiyle caddede yürürken bir araca bindirilmesine ilişkin, "Yapılan incelemede, İ.M. ve İ.J'nin nişanlı oldukları, sürpriz yapmak amacıyla İ.J'nin araca bindirildiği ve herhangi bir kaçırılma olayının olmadığı, medyadaki iddiaların asılsız ve yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu anlaşılmıştır." açıklamasında bulundu.

Yurthaber 11-09-23 07:14

Türkiye o görüntüleri konuşmuştu! Gaziosmanpaşa'daki kaçırma iddiasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı

Gaziosmanpaşa'da iş yerinden bir arkadaşı ile çıkan kadın, caddede yürürken iddiaya göre bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Olayın perde arkası ise çok başka çıktı! İşte detaylar...

Haber 10-09-23 21:58

Beyoğlu'nda 200 polisin katılımıyla asayiş denetimi! Polis helikopteri de havadan destek verdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda 200 polisin katılımıyla asayiş denetimi yaptı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği denetimlerde şüpheli görülenlerin üst araması ve kimlik kontrolü yapıldı.

Haber 08-09-23 23:58

Kağıthane’de bir adrese yapılan operasyonda yaralanan polis memuru şehit oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kağıthane’de düzenlediği operasyonda çıkan çatışmada yaralanan polis memuru Hakan Telli, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Yurthaber 25-08-23 08:05

Kağıthane’de bir adrese yapılan operasyonda çatışma çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kağıthane’de düzenlediği operasyonda çatışma çıktı.

Yurthaber 25-08-23 07:49

İstanbul'da 'Huzur İstanbul' denetimi! Araçlar didik didik arandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı. Denetimler kapsamında tur tekneleri ve yatlarda denetlendi. Denetimlerde kurallara uymayan bir yata 25 bin lira ceza yazıldı. Denetime polis helikopteri de havadan destek verdi.

Haber 25-08-23 00:07