Istanbul Milli Egitim Muduru Omer Faruk Yelkenci Haberleri

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yelkenci'den 'ara tatil' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde pilot il olarak seçilen Kastamonu’da Öğretmen Akademisi’nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, ara tatillerin kaldırılacağı yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Yelkenci, "Yaptığımız izlemede gerek öğretmen, gerek öğrenci, gerekse de veliler yüksek oranda ara tatillerin devam etmesi yönünde görüş bildirmişler" dedi.

Haber 2024-03-08 19:41:11

Eğitime özgün ve milli bir yaklaşım sunan Hayat Denge Modeli tanıtıldı

Birikim Okulları Genel Müdürü Dr. Ömer Faruk Yelkenci: - "Hayat Denge Modeli; insanın biricikliği ile çağın koşullarını ve imkanlarını dikkate alan, kökleriyle bağlarını sağlam kurmuş, hayatın bütünlüğünü ve doğanın eğitici birliğini yakalamış, gerçekle dijitalin birlikteliğinin farkında olan, bu yönleriyle okulun sınırlarını aşan, özgün ve milli bir eğitim modelidir"

Yurthaber 2022-03-19 17:42:06

YKS sınavında başarılı olan öğrencilerden Milli Eğitim Müdürü Tekin’e ziyaret

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) büyük bir başarıya imza atan Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Edip Erdoğan, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) Ağrı’nın gururu ve şampiyonu olan Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencilerinden İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Şevki Yıldırım, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Arzu Kaya, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Nuray Polat ve İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczane Fakültesini kazanan Eylem Özmen ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 2020-09-14 11:30:23

Pervin Töre: Çocuklarımızı sınavlara degil hayata hazırlayacagız

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Stem ile 21’inci yüzyıl becerileri" projesi kapsamında Fethiye’de öğretmen eğitimi çalıştayı düzenlendi.Öludeniz mahallesindeki Mentora Dil okulunda yapılan programda konusan Mugla il Milli Egitim Muduru Pervin Tore, 21’inci yuzyıl yasam seminerini gectigimiz yıl Fethiye’de baslattıklarını ve Turkiye’de bir ilk oldugunu ifade etti.

Yurthaber 2019-10-14 11:29:07

Meclisin bütçe maratonunda son gün

MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: - "Nimet ve külfetin hakkaniyet ölçülerinde bölüşülmesi ekonomide bir uzlaşma zemini oluşturacaktır. MHP olarak samimi beklentimiz, insanların gelecekten umutlu olduğu güçlü bir Türkiye'nin inşasıdır" - "Türkiye, başkalarının ortaya koyduğu bölgesel ve küresel planların uygulayıcısı değil, milli menfaatlere uygun kararların senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu olmalıdır"

Haber 21-12-18 19:47

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı oldu

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü değişti. Ömer Faruk Yelkenci'nin yerine Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı getirildi.

Haber 27-08-18 13:40

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci: - "Bu aziz millet her seferinde kaderine etki eden bu hadiselerin sonuçlarını bertaraf etmesini bilmiş ve bu badirelerden güçlenerek çıkmayı başarmıştır. Peki, nedir 15 Temmuz? Aslında en kısa şekilde ifade etmeye çalışacak olursak; bir milletin tarih bilincinin, bir vatanın ufuklarında şimşek olup yeniden çakması ile doğan emsalsiz bir zaferdir"

Haber 14-07-18 12:59

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kayıt parası alınmasın talimatı

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci imzasıyla yayımlanan talimatta, kayıt esnasında velilerden hiçbir şekilde para talep edilmemesi istenerek, bu konuda kanun, yönetmelik ve genelge hükümlerine aykırı şekilde işlem yapan okul yöneticileri hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi

Haber 10-07-18 21:06

İstanbul'da karne heyecanı

İstanbul Valisi Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Sultanbeyli Nene Hatun İlkokulu'nda düzenlenen 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönem kapanış programında öğrencilerin karne sevincine ortak oldu - Vali Vasip Şahin: - "Eğer biz insanı özüne uygun bir şekilde yetiştiremezsek ona yüklediğimiz bilgiler lehine değil aleyhine olur. Ama iyi insana verdiğimiz bilgiler hem kendisine hem insanlığa faydalı sonuçlar üretmesine vesile olur"

Haber 08-06-18 14:58

İstanbul'da yaz tatilinde 41 yeni okul eğitime kazandırılacak

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "23 tanesi yatırım programımızdan olmak üzere 41 okulumuz eylül ayında bitmiş olacak. 41 okulda bin 56 derslik olacak. Büyük bakım ve onarımlarımızı yoğunlukla yazın yapıyoruz. Bunları yapacağız. Bu yıl İstanbul için ayrılan bütçede biraz düşüş oldu ama biz geçen sene ve önceki sene büyük oranda bakım onarımları gerçekleştirmiştik. Bu bütçenin bize yeterli olacağını düşünüyoruz. 2016-2015 eğitim öğretim yılında 325, geçen yıl da 275 okulumuzda büyük bakım oranım yapmıştık. Bu yıl da 200'e yakın okulda bakım onarım yapacağız" - "2017-2018 eğitim öğretim yılında çalışmalarımızı planladığımız şekilde tamamladık. Eğitim öğretim rutin şekilde işledi hem de projelerimiz sağlıklı şekilde tamamlandı. 2. yarı yılda özellikle İstanbul Öğretmen Akademileri, Harezmi Eğitim Modeli, Sözlük Özgürlüktür projelerimiz büyüyerek devam etti. Bunun yanında ihmal ve istismara karşı eğitimle ilgili bir çalışma yürütüyoruz, bir eğitim şekillendiriyoruz"

Haber 07-06-18 11:01

Sözlük Özgürlüktür Projesi'nde, 6 bin 200 öğretmene ulaştık

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci: - "Biz, (Sözlük Özgürlüktür Projesi) 'bin öğretmene ulaşabilir miyiz?' sorusunu kendimize sorarken, 6 bin 200 öğretmene ulaştık. Bu durum, Türkçe mevzu bahis olduğu zaman öğretmenlerimizin büyük bir aşk ve heyecanla Türkçe'mizle ilgili çalışmalara sahip çıktıklarının göstergesidir. Keza öğrencilerimizin de çalışmalara katılmaktan çok büyük bir mutluluk duyduklarını görüyoruz" - Sözlük Özgürlüktür Proje Koordinatörü Asım Gültekin: - "4 bin 500 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen yarışmalarımızı hayata geçirdik, öğrencilerimizin birikimi karşısında ise jürimiz çok zorlandı. Seneye inşallah projemizle ilgili çok daha güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum"

Haber 30-05-18 12:56

Çakarlı araç kullanan Milli Eğitim Müdürü’ne soruşturma

Avrasya Tüneli’nin girişinde çakar kullandığı gerekçesiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’yi durdurup 50 dakika beklettiği öne sürülen başpolis N.Ç.’nin şikayetçi olduğu Yelkenci hakkında İstanbul Valiliği soruşturma izni verdi. Polis memuru N.Ç otomobildeki kişinin kimlik vermek istemeyerek, “Sen benim kim olduğumu biliyor musun ? Seninle görüşürüz” dediğini iddia etti.

Haber 22-05-18 07:53

Vali Şahin, Harezmi Eğitim Şenliğinde konuştu

İSTANBUL Valisi Vasip Şahin ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci'nin katılımıyla 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 'Harezmi Eğitim Şenliği' düzenlendi.

Haber 15-05-18 13:17

Harezmi Eğitim Şenliği

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hayata geçirilen, bu yıl 50 okulda, 258 öğretmen ve 1400 öğrencinin katılımıyla uygulanan Harezmi Eğitim Modeli'nin kapanışında düzenlenen şenlikte, öğrencilerin çalışmaları sergilendi - İstanbul Valisi Valip Şahin: - "Türkiye'de milli eğitimde uzun yıllardır hep daha iyiyi arama noktasında çalışmalar yapılıyor. Ama henüz bu noktada kendimizce en iyiyi yakalamış değiliz. Bu çabaların en iyiyi yakalama noktasında önemli katkıları olduğunu biliyorum. Harezmi modeli, birçok bilimin temel bilgilerinden istifade ederek yeni bir şeyleri öğrenip hayata uygulama çabası açısından önemli proje" - İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci: - "Öğrencilerin akademik başarısının arttığını ve müfredatın nasıl doğru şekilde öğrencilerle beraber yazıldığını göstermesi bakımından Harezmi Eğitim Modeli'nin önemli olduğunu düşünüyoruz"

Haber 15-05-18 13:10

 VALİ ŞAHİN, HAREZMİ EĞİTİM ŞENLİĞİNDE KONUŞTU 

  Haber: Cansel KİRAZ- Kamera: Harun UYANIK / İSTANBUL DHA İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci'nin katılımıyla 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 'Harezmi Eğitim Şenliği' düzenlendi.

Haber 15-05-18 13:03

Vali Şahin, Harezmi Eğitim Şenliğinde konuştu

İSTANBUL Valisi Vasip Şahin ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci'nin katılımıyla 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 'Harezmi Eğitim Şenliği' düzenlendi.

Haber 15-05-18 13:00

Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi tanıtımı gerçekleşti

Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi, düzenlenen program ile İstanbul’daki milli eğitim müdürlerine, lise müdürlerine, müdür yardımcılarına ve rehber öğretmenlere tanıtıldı.İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi tarafından, sosyal bilimlerin önemini anlatmak ve lise son sınıf öğrencileri arasından geleceğin yıldızlarını bulmak amacıyla, 4-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi, öncesi düzenlenen program ile İstanbul’daki milli eğitim müdürlerine, lise müdürlerine ve müdür yardımcılarına ve rehber öğretmenlere tanıtıldı.Programa İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İstanbul İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve rehber öğretmenler katıldılar.Programın açılış konuşmasını yapan İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, çok kısıtlı sayıda yıldız öğrencilere çok geniş imkanlar sağladıklarını vurgulayarak, "Çok büyük ufuklar vaad ediyoruz.

Haber 26-04-18 11:54

Taksim Meydanı'nda gergin 23 Nisan töreni! CHP'li Dursun Çiçek, Milli Eğitim Müdürü ile tartıştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi. Törenin kısa tutulduğunu söyleyen CHP'li Dursun Çiçek ile Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci arasında bir süre tartışma yaşandı.

Haber 23-04-18 11:56

 Taksim'deki 23 Nisan töreninde tartışma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.  Törene İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, CHP İstanbul Milletvekilleri Dursun Çiçek, Sezgin Tanrıkulu ile öğrenci ve veliler katıldı.

Haber 23-04-18 11:47

 Taksim'deki 23 Nisan töreninde tartışma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.  Törene İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, CHP İstanbul Milletvekilleri Dursun Çiçek, Sezgin Tanrıkulu ile öğrenci ve veliler katıldı.

Haber 23-04-18 11:25

 TAKSİM'DEKİ 23 NİSAN TÖRENİNDE TARTIŞMA

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM  İSTANBUL DHA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.  Törene İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, CHP İstanbul Milletvekilleri Dursun Çiçek, Sezgin Tanrıkulu ile öğrenci ve veliler katıldı.

Haber 23-04-18 10:58

Malazgirt Fethi’nin 947’inci Programı

İstanbul Okçular Vakfı tarafından, ‘Anadolu’nun Fethi’nin 947’inci Programı’ istişare toplantısının ikincisi yapıldı.Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Okçular Vakfı Başkanı İstanbul Millet Vekili Haydar Ali Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Kültür Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy, Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş katıldı.Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, her ay ‘Anadolu’nun Fethi’nin 947’inci Programı’ istişare toplantılarını yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, “26 Ağustos Anadolu’nun Fethi’nin 947’inci yıldönümü etkinliklerine daha iyi bir şekilde hazırlanmayı düşünüyoruz” dedi.

Haber 25-03-18 09:54

5. Eğitim Teknolojileri Konferansı

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "Eğitim sistemi içerisinde öğrenen ve öğreten mutlaka olacak ama bu öğrenen ve öğretenlerin rolleri zaman zaman değişecek. Özellikle genç nesil öğretmenlerimizin teknolojinin tesiriyle beraber öğrencileriyle öğrenen, öğreten rollerini değiştiklerini gözlemliyoruz. Bu durum geleceğe bakış noktasında önemli bir fotoğraf" - İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güzel: - "Bilişimciliği ve inovasyonu, teknoloji, etik toplumsal fayda, doğaya saygı bağlamında yaşamın içine transfer edecek donanımı öğrencilerimize kazandırmak durumundayız"

Haber 24-03-18 11:39

Öğrenen ve öğreten, eğitim sisteminin içinde her zaman olacak

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "Eğitim sisteminin içinde her zaman her daim olacak iki unsur öğretmen, öğrenci diyebiliriz. Ben bunu bu çağdan itibaren şöyle düzeltiyorum. Öğrenen ve öğreten, eğitim sisteminin içinde her zaman olacak. Yakın gelecekte belki bugün bile öğreten bazen öğrenci, öğrenen bazen öğretmen olabiliyor" - "Öğretmenler, öğrencilerin bu biricikliğini dikkate almalılar. Bu biricikliği ortaya koyma konusunda ne kadar başarılı olabilirsek, eğitim süreçlerini o kadar başarılı ve doğru yönetebiliriz"

Haber 14-03-18 21:51

İstiklal Marşı Bugüne Ne Söyler paneli

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "İstiklal Marşı, temel değerleri anlatma özelliği ile eskimeyen bir yapıdadır. Millet, vatan, bayrak ve devlet kavramını en güzel şekilde öğrencilerimize aktarmaktadır. İstiklal Marşı, eğitimde kullanılabilecek en güçlü manifestodur" - Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andı: - "İstiklal Marşı'mız bir siyasal proje değildir. Dönemin kendi tarihi şartları içinde ortaya çıkmış tabii bir ifade mekanizmasıdır. Bir varlık, yokluk mücadelesini dile getiren bir metindir. Güzelliğini buradan alır"

Haber 12-03-18 17:46

Mehmet Akif Ersoy kabri başında anıldı

İstiklal Marşı’nın 12 Mart 1921 tarihinde kabulünün 97’inci yıl dönümünde, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un Edirnekapı’da bulunan kabri başında bir tören düzenlendi.Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yıl dönümü nedeniyle Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un mezarı başında düzenlenen anma törenine katıldı.Törene Başkan Remzi Aydın ile birlikte Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, 52.

Haber 12-03-18 13:28

DÜZELTME Harezmi Eğitim Modeli Eğitici Eğitimi Çalıştayı haberimizin 6. paragrafındaki Yurtdışına giderek Harezmi eğitim modelini Türkiye'ye taşıyan akademisyen ifadesi, Harezmi ile ilgili çalışma yapan akademisyen olarak düzeltilmiştir. Haberimiz

Harezmi Eğitim Modeli Eğitici Eğitimi Çalıştayı - İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "Öğrenci eğitimin öznesi olmalıdır nesnesi değil. Öznesi olursa her çağı yakalayabilirsiniz"

Haber 12-02-18 21:14

Harezmi Eğitim Modeli Eğitici Eğitimi Çalıştayı

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "Öğrenci eğitimin öznesi olmalıdır nesnesi değil. Öznesi olursa her çağı yakalayabilirsiniz"

Haber 12-02-18 15:23

Sultan 2. Abdülhamid Han’ın Dersaadeti Konferansı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "Maarif-i Umumiye Nizamnamesi'nin bugünkü eğitim teşkilatını, düzenini ve sistemini ortaya koyacak bir hazırlık yapıyor. 2. Abdülhamid Han'ın bu nizamnamedeki şartları hayata geçirmesiyle kurulmuş olan eğitim teşkilatı bugün kullandığımız eğitim teşkilatının temelidir" - "Cumhuriyeti ve cumhuriyetin eğitim sistemini kuranlar, 2. Abdülhamid Han'ın açtığı okullarda yetişti"

Haber 08-02-18 17:08

Yarıyıl tatili sona erdi

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "Artık öğretmenle öğrenci arkadaş gibi eğitim sürecini devam ettiriyor. Bu noktada veliler ve eğitim yöneticileri olarak, öğretmenlerimize destek olmamız gerekir" - "Bugünü yakalamış bir eğitim sisteminin yarın için çok daha başarılı sonuçlar vereceğine inanıyorum"

Haber 05-02-18 13:08

İstanbul'da karne heyecanı

- İstanbul Valisi Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Yelkenci, Kadıköy Münevver Şefik Fergar İlkokulunda düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönem kapanış programında, öğrencilere karne verdi - Şahin: "Bizim en büyük sermayemiz beşeri sermayemiz, insan sermayemiz. Dolayısıyla biz çocuklarımızı her bakımdan en iyi şekilde yetiştirmek zorundayız. Biz insanımızı en iyi şekilde yetiştirdiğimiz müddetçe de dünyanın bütün kaynakları aslında bize hizmet eder"

Haber 19-01-18 12:33

Harezmi Eğitim Modeli 13 ilde daha uygulanacak

- Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'de ilk kez İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde başlatılan ve STEM yaklaşımının sosyal bilimlerle birlikte yürütüldüğü Harezmi Eğitim Modeli'nin Türkiye genelinde 13 ilde daha uygulanmasını kararlaştırdı - İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci: - "Edirne'den Kars'a 13 il seçildi. Harezmi Eğitim Modeli'nin programını şubat ayındaki toplantıda il milli eğitim müdürlerine anlatacağız" - "Modelin en önemli özelliklerinden bir tanesi de öğrenci ile beraber mü

Haber 15-01-18 11:06

ÖDEB Büyük Adım İstanbul Projesi

- İstanbul Milli Eğtimi Müdürü Yelkenci: - "Özel eğitim öğretmenlerinin farklı değerlendirmelerini ortadan kaldırarak, yaptıklarını standart hale getirmek maksadıyla başlayan proje, ÖDEB bataryasıyla uyumlu olarak uygulama kılavuzları hazırlanıp bin adet basıldı ve dağıtıldı. Değerlendirmelerin standart hale getirilmesi çok önemli. Çünkü henüz özel eğitimle ilgili program yapılamadı"

Haber 09-01-18 16:42

24 Kasım Öğretmenler Günü

- İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yelkenci, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sundu

Haber 24-11-17 09:51

Ümraniye Belediyesi İlçeye Bir Okul Daha Kazandırıyor

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’yi makamında ziyaret...

Yurthaber 27-04-17 10:33

Taksim'de 23 Nisan Kutlaması

TAKSİM’ de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. İstanbul Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Faruk Yelkenci,

Yurthaber 23-04-17 10:59

Dha İstanbul Haber Takip Gündemi

10.00 -Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye İnovasyon Haftası'na katılacak. 14.00 -Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi'nde Bakanlık

Yurthaber 08-12-16 09:55

CHP YSK’ya başvurdu: milli ve dini duyguları istismar ediyorlar

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik'in seçim çalışması için youtube ve Twitter'den yayınladığı tanıtım videosunu YSK'ya şikayet etti.

Haber 28-10-15 11:39

Aselsan Ile Tübitak Arasında Milli Savunma Sistemi Anlaşması

Mutlu YUCA-Faruk KAHRAMAN/İSTANBUL, TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayi IDEF’15’in son gününde gerçekleşen imza törenine Aselsan Genel Müdür Yardımcıları

Yurthaber 08-05-15 12:00

Bakan Yılmaz'dan 2 Bin Konuğa Boğaz'da Akşam Yemeği

Mutlu YUCA - İlhan PARÇALI - Faruk KAHRAMAN / İSTANBUL, (DHA) MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde

Yurthaber 06-05-15 10:06

Bakan Yılmaz, Idef Fuarına Katılanların Onuruna Akşam Yemeği Verdi

Mutlu YUCA-İlhan PARÇALI-Faruk KAHRAMAN/ İSTANBUL, (DHA) - MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'IDEF’15'

Yurthaber 06-05-15 09:16

Bakan Yılmaz, Idef Fuarına Katılanların Onuruna Akşam Yemeği Verdi

Mutlu YUCA-İlhan PARÇALI-Faruk KAHRAMAN/ İSTANBUL, İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'IDEF’15' Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’na katılanların onuruna Milli

Yurthaber 05-05-15 23:39

Meb Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yelkenci, Prof. Dr. Üstün Dökmen’in Eğitim Seminerindeki Konuşmasını Eleştirdi

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Prof. Dr. Üstün Dökmen’in...

Yurthaber 03-02-15 13:18

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Yelkenci:

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, "Trafik kazalarında en büyük sebep sürücü hataları. Amacımız ölümlü trafik

Yurthaber 20-04-14 15:59