Iste Whatsappin Yeni Ozelligi Haberleri

Ödeme İste nedir, özellikleri nelerdir? Ödeme İste nasıl kullanılır?

TCMB (Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası) ve BKM (Bankalar Arası Kart Merkezi) ortaklığı ile yürütülen yeni bir sistem yürürlüğe konmuştur. Bu yeni sistem ile vatandaşların mobil bankacılıktan azami oranda yararlanmaları ve çeşitli işlemleri kısa süreler içinde ve pratik bir biçimde yapabilmeleri hedeflenmiştir.

Finans 2024-02-04 05:23:24

Bankacılıkta yeni dönem: Ödeme İste sistemi başlıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ortaklığında yürütülen "Ödeme İste" sistemi kullanıma sunuldu. "Ödeme İste", ödemeler öncesinde alacaklının borçludan ödeme talep etmesi, borçlunun ise bu talebe yanıt vermesi esasına dayanıyor.

Finans 2024-01-24 15:09:14

Kocaeli'de akılalmaz olay! 3 ay önce tanışıp ayrıldı, 'Bu bebek senin' dendi

Kocaeli'de bir kişi, 3 ay önce tanışıp ayrıldığı kız arkadaşının ağabeyi tarafından "Bu bebek senin, akşam aileni al gel, babamdan kardeşimi iste" denilerek kendisine yeni doğmuş bir bebek verildi. "Bu bebeğin benden olması imkansız" diyen Y.E.Ç., soluğu karakolda aldı. Y.E.Ç., eski kız arkadaşı ve ağabeyi O.K.'den şikayetçi olurken bebek koruma altında alındı.

Haber 2023-04-08 08:10:14

İspanya-Kosta Rika maçında yeni bir rekor kırıldı! Hakemin kararı iste tribünlerden tepki topladı

Dünya Kupası'nda İspanya'nın Kosta Rika'yı 7-0 mağlup ettiği maçta 1958'den sonra bir ilk yaşandı. Gavi, Pele'nin 1958 Dünya Kupası'nda İsveç'e attığı golden bu yana gol atan en genç oyuncu oldu. Atılan golden sonra 2 kez daha fileleri havalandıran İspanya, maçtan tarihi farkla ayrıldı. Karşılaşmanın hakemine ise büyük tepki vardı. Skorun 6-0 olmasına rağmen 8 dakika uzatma vermesi maçın spikerlerini bile kızdırdı.

Spor 2022-11-23 21:05:29

Bayram harçlığını Paycell’den isteyenler kazanacak

Turkcell’in yeni nesil dijital ödeme platformu Paycell, kolay para transferini mümkün kılan ’harçlık iste’ özelliği ile hem eli öpülesi büyükleri yormayacak, hem de bu bayram harçlık bekleyenleri sevindirecek toplam 50 bin TL hediye dağıtacağını duyurdu.Turkcell’in yeni nesil dijital ödeme platformu Paycell, Kurban Bayramı’nda bayram harçlığı almayı kolaylaştıran dijital bir alternatif getirdiğini duyurdu.

Haber 09-08-19 11:13

Fıkra Anlatan Ve Horon Tepen Robot

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)Merkez Kampüste gerçekleştirilen 2.Teknoversite Günleri’nde İSTE ailesine yeni katılan insansı robot ROBİSTE’nin...

Yurthaber 06-05-17 13:35

İste’de ’okuma Seansları’ Başladı

Hatay İskenderun Teknik Üniversitesi İSTE Merkez Kütüphanesi’nde yeni uygulamaya konulan okuma seanslarının ilki Turizm İşletmeciliği...

Yurthaber 01-12-16 16:39

İste Sony'nin yeni Amiral Gemisi

Mobil pazarda bu yıl önemli gelişmelere imza atan Sony, Xperia Z ile yakaladığı başarıyı devam ettirmeyi planlıyor.

Haber 20-08-13 12:08