Itiraz Haberleri

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 2024-03-19 08:17:44

İzmir'de yoğun bakımdaki 63 yaşındaki kadına cinsel saldırı! Erkek hemşire eşiyle yemek yerken gözaltına alındı: Verilecen cezaya itiraz edildi

Geçen sene İzmir Ege Ünivesitesi Hastanesi'nde yaşanan olay Türkiye'de günlerce konuşulmuş iğrenç detaylar hafızalardan uzun süre silinmemişti. Bir erkek hemşire kanser tedavisi gören 63 yaşındaki kadına cinsel istismarda bulunmuştu. Yakınları olayla ilgili 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ancak verilen karara isyan ettiler. İşte detaylar....

Haber 2024-03-18 11:18:26

Zincir markette ‘etiket’ tartışması: Önce maket bıçağı ile ürünü kestiler, sonra, ‘bunu bi yerde görürsem’ diyerek tehdit ettiler! O görüntüler anbean kaydedildi

Etikette ayrı kasada ayrı fiyat kasada tartışmaya yol açtı. Markette tansiyon bir anda yükseldi. Esenyurt’ta zincir markette alışveriş yapan vatandaş ürünlerden birinin kasadaki fiyatını görünce şaşkına döndü. Etikette yazandan daha fazlaydı. İtiraz etti, kayda girdi. Ürünün ambalajını kesen market çalışanı kadın daha sonra saldırıya geçti. Tartışmaya diğer müşteriler de dahil oldu. Tartışma dakikalarca devam etti.

Finans 2024-03-18 09:19:03

Eski Nurdağı Belediye Başkanı Kavak tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan bir binaya ilişkin hakkında dava açılan ve duruşmada tahliye edildikten sonra yapılan itiraz üzerine hakkında yakalama kararı verilen eski Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, teslim oldu. Kavak, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Haber 2024-03-04 22:59:13

YSK 'tam kanunsuzluk' dedi! CHP'li o ismin adaylığı kabul edildi

Kocaeli’de CHP Başiskele Belediye başkan adayı Anıl Acurman’ın adaylığı, yapılan itiraz üzerine ilçe ve il seçim kurulları tarafından düşürüldü. Kararı inceleyen YSK, ‘tam kanunsuzluk’ nedeniyle kararı kaldırarak Acurman’ın adaylığını kabul etti.

Haber 02-03-24 19:49

Kimse tahmin edemezdi! 40 milyon liralık imza... Kargo sandı, pencere yöntemi ile senet dolandırıcılığı...

İstanbul’da yaşayan Tevfik Sutaş (83), kendisine 'Kargo teslim kağıdı imzalatıyoruz' denilerek pencere yöntemiyle 40 milyon TL'lik senet imzalatılıp, hakkında icra takibi başlatılarak dolandırılmak istediğini söyledi. Sutaş'ın avukatıyla itiraz edip, konuyu yargıya taşımasıyla yapılan bilirkişi incelemesinde, senedin kare kutuya imza alıp kargo veyahut başka bir tebligat teslim edilip yapıldığı belirlenip, icra takibi durduruldu, soruşturma ise sürüyor.

Finans 02-03-24 13:36

Cinayetten beraat etti! Sonrasında söylediği sözden müebbet yedi

Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Sanığın sözleri nedeniyle beraat kararı bozuldu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.

Haber 02-03-24 12:01

AK Parti YSK'ya itiraz etti! BBP'nin o ilçelerdeki adaylarının adaylığı düşürüldü

Denizli’nin Baklan ve Bozkurt ilçelerinde AK Parti'nin itirazları sonrasında Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) belediye başkan adayları Nasuh Altuntaş ve Hamdi Cin'in adaylıkları YSK tarafından düşürüldü. Altuntaş ve Cin'in AK Parti'nin temayül yoklamasına katıldıkları ancak aday gösterilmedikleri için parti değiştirerek BBP'den aday oldukları ortaya çıktı.

Haber 01-03-24 23:39

İYİ Parti'ye Ankara Mamak'ta CHP şoku! İtiraz edildi, Hüseyin Bayındır'ın belediye başkan adaylığı düştü

Yerel seçimlere bir ay kala Ankara'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığı, CHP'nin itirazı sonrası İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. Bayındır, kısa süre önce CHP'den İYİ Parti'ye geçmişti.

Haber 29-02-24 11:24

Fenerbahçe'nin golü iptal edildi, ilk yarının bitiş düdüğü çaldı! Sarı-Lacivertli oyuncular hakeme koştu

Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile karşılaşırken mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçilmişti. İlk yarının son saniyelerinde golü bulan Sarı-Lacivertliler ofsayta takılırken oyunculardan maçın hakemine yoğun itiraz geldi. İşte detaylar...

Spor 24-02-24 20:09

Başakşehir'de kediyi tekmeleyerek öldüren sanığın ifadesi ortaya çıktı! 'Sol bacağımı yaraladı'

İstanbul Başakşehir'de bir kediyi tekmeleyen kişinin görüntüleri olay yaratmıştı. Yılbaşı gecesi bir kediyi asansörde sıkıştırıp ezen sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa verilen cezanın ertelenmesi sosyal medyada tepki çekti. Savcılık mahkemenin kararına itiraz ederken sanığın ifadeleri de ortaya çıktı.

Haber 13-02-24 20:00

Veli haklı bulundu, özel okul parayı geri ödeyecek! Astronomik kitap ücretleri isyan ettirdi: 60 bin TL isteyen var

Özel okullar zam sınırı sonrası bu kez farklı kalemlerde fahiş fiyat uygulamaya başladı. Antalya'da bir veliden okul yönetimi 11 bin 850 TL kitap ücreti talep edince veli isyan edip kararı yargıya taşıdı. Yargının kararı velinin lehine oldu, okul yönetimi karara itiraz etse de ücret farkını geri ödemek durumunda kaldı. Peki özel okullarda kitap ücretinin standardı var mı? Mağdur olduğunu düşünen velilere çağrı geldi.

Finans 13-02-24 09:43

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında dikkat çeken anlar! 'Geceleri uyuyamıyorum' dedi, savcının yanıtı sert oldu

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısı davasında dikkat çeken anlar yaşandı. Bombayı bırakan Ahlam Albashir savunmasında, "Vefat eden insanlardan dolayı geceleri uyuyamıyorum. Ben yetimim, kimsenin yetim olmasını istemezdim. İdam verseniz de itiraz etmeyeceğim. Bunu affedilmek için demiyorum" dedi. Duruşma savcısı ise bunun üzerine, "Yetim bıraktığı çocukların günahı boynuna olsun, vicdanı varsa zaten uyuyamasın" dedi. Albashir ise bir şey söylemedi. İşte detaylar...

Haber 12-02-24 12:28

ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili itiraz süresi doldu

Biden yönetiminin Türkiye'ye gerçekleştirilecek F-16 satışıyla ilgili Kongreye yönlendirdiği resmi bildirimin ardından belirlenen 15 günlük inceleme süreci doldu. Böylelikle satışın durmasına yol açacak herhangi bir engelleme artık bulunmuyor.

Haber 11-02-24 09:44

Çöp evde bulunmuştu... Yeniden devlet korumasında! 'Can güvenliği yok, kaçırılma riski var'

Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairedeki bir odada kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliye edilmesine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları itiraz etti. İtiraza gerekçe olarak Kamuran Pınar A.'nın kaçma ihtimali, Cem Muhammet'in can güvenliği ve kaçırılma riski gösterildi. Anne Yasemin A. da oğlunun tedbir amaçlı yeniden devlet korumasına alındığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 11:40

Uğurcan Çakır'dan Beşiktaş mağlubiyetinin ardından itiraz: Amatör hatalar yaptık!

Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Trabzonspor Beşiktaş'a 2-0 mağlup olurken, tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-02-24 23:14

Beşiktaş taraftarından Uğurcan Çakır'a yoğun tepki! Semih Kılıçsoy'un golünün ardından hakeme itiraz etmeye koşunca...

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda ilk yarının sonlarına doğru gelen gol sonrası Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'a yoğun tepki geldi. Atılan golden saniyeler sonra maçın hakemi Arda Kardeşler'e şiddetli itirazda bulunan Uğurcan Çakır'a tüm stadyum tepki gösterdi.

Spor 04-02-24 19:57

CHP Can Atalay için harekete geçti: TBMM kararı için AYM'ye başvuru

TİP'ten milletvekili seçilip geçtiğimiz günlerde milletvekilliği düşürülen Can Atalay hakkındaki karara CHP'den itiraz geldi. CHP, TBMM kararının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.

Haber 02-02-24 11:21

Can Atalay kararı hakkında CHP'den dikkat çeken iddia! Bağlayıcılığı yok

TBMM'de Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi sonrası CHP'den itiraz geldi. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, kararın bağlayıcılığının olmadığını iddia etti.

Haber 31-01-24 14:56

Yargıtay'dan icra takibindeki alacaklıları sevindirecek faiz kararı

Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, icra takibinde alacaklı vatandaşları sevindirecek emsal bir karara imza attı. Sıra cetveline itiraz edilmesi halinde varsa oluşan faiz gelirlerinin hak sahiplerine ödenmesine hükmetti.

Finans 21-01-24 14:27

Site yöneticisi cinayetinde sanığın eski eşinin telefonla taciz iddiasına maktulün oğlundan itiraz

Isparta’da bir sitenin otoparkında site yöneticisini kemerle boğarak öldüren sanığın yargılandığı duruşmada, sanığın eski eşi tanık olarak dinlendi.

Yurthaber 19-01-24 15:58

Depremzedeleri sevindiren karar: Doğrudan hasar tespitine itiraz davası açabilecek

Elazığ 1. İdare Mahkemesinin itiraz başvurusu sonucu Anayasa Mahkemesinin aldığı karar ile deprem bölgelerindeki vatandaşların itiraz süreçleri hızlanacak.

Yurthaber 19-01-24 10:19

Son dakika | Bay Zühtü'ye sormak isterim diyen Bahçeli, AYM Başkanı Arslan'ı hedef aldı! PKK hukukunun kafesindesiniz

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, ödül törenindeki konuşması gündem olan Zülfü Livaneli'ye çok sert sözlerle yüklendi! Livaneli'nin "Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" sözlerini hatırlatan Bahçeli, "Alçak iftirasını gülümseyerek hatta sevinç içinde dinleyen İBB Başkanından tek bir itiraz gelmedi! sözleriyle de İmamoğlu'nu hedef aldı. "Bay Zühtü'ye sormak isterim" diyen Bahçeli, AYM Başkanı Zühtü Arslan'a da 'PKK' tepkisi gösterdi.

Haber 16-01-24 10:47

Hizmet yılı krizi: Öğretmene eksik maaş yattı, itiraz üzerine çözüldü

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), emekli bir öğretmenin hizmet yılının yeniden hesaplanarak, aylığının artırılmasını sağladı.

Finans 14-01-24 15:11

Lise öğrencisini 'Seni MİT'e memur olarak alacağız' yalanıyla kandırıp cinsel istismar! Yeni gelişme... Savcıdan itiraz

Konya'da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, savcılık ile ailenin avukatı, bir üst mahkemeye itirazda bulundu.

Haber 13-01-24 11:17

CHP'den belediye başkan adayı olmuştu... Erdal Beşikçioğlu'ndan dikkat çeken Mansur Yavaş yanıtı: 'Vay' dedim...

CHP MYK oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı almıştı. Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda açıklama yaptı. Beşikçioğlu, "Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" dedi. Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'adaylığına itiraz ettiği' yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Magazin 12-01-24 15:36

Alkollü araç kullanırken yakalandı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'İspat et arabayı sürdüğümü'

Erzurum'da trafik polislerinin uygulama yaptığını gören sürücü, kamyoneti durdurarak yolcu koltuğuna geçip oturdu. 0,96 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, "Kardeşim sen benim arabayı sürdüğümü gördün mü? İspat et benim arabayı sürdüğümü" diyerek polislere itiraz etti. Daha önce 2 kez alkollü olarak araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan sürücüye 25 bin 954 TL para cezası kesilerek, sürücü belgesine de 2030 yılına kadar el konuldu. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 10:30

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin önüne geçti! Icardi'nin Djiku ile girdiği pozisyon penaltı mı? Eski hakemler açıkladı!

Ligin 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0'lık sonuçla geride kalırken, karşılaşmanın 22. dakikasında Icardi ve Djiku arasında yaşanan pozisyonun yankıları sürüyor. Peki, Sarı-Kırmızılılar'ın yoğun şekilde itiraz ettiği pozisyon için eski hakemler ne dedi?

Spor 25-12-23 09:06

Taksim'de turistlere 'yem' tuzağı kamerada! Bir fotoğraf 500 TL

Taksim Meydanı'nı mesken tutan kuş yemcileri, turistleri tuzağa düşüren bir dolandırıcılık çetesine dönüştü. Önce kuş yemi satma bahanesiyle turistlere yaklaşan sahtekarlar, sonra fotoğraf çektikleri turistlerden bir fotoğraf için 500 TL alıyor. Üstelik turistler itiraz etse de, para vermeden ellerinden kurtulamıyor. Suçüstü görüntülenip polise bildirilen 'güvercin çetesi' yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 08:40

Ankaragücü'nden ilginç hamle! Verilen cezaya itiraz etmeye hazırlanıyorlar

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği cezalara itiraz edeceklerini belirtti.

Spor 14-12-23 23:40

'Fon vurgunu' davasında itiraz reddedildi

'Yüksek karlı gizli fon' adıyla bilinen dolandırıcılık davasının 13 müştekisinin, dosyada ‘bankacılık zimmeti’ suçundan verilen takipsizlik kararına ilişkin itirazı hakkında karar verildi.

Haber 12-12-23 22:26

Olmaz denen oldu! Hakem kendisine itiraz eden oyuncuyu bıçakladı, genç futbolculunun akciğerinde delik açıldı hastaneye kaldırıldı!

Kosta Rika amatör ligi karşılaşmasında olmaz denen oldu. Daha önce birçok kez hakeme yönelik şiddet gerçekleşirken, bu kez hakemden oyuncuya yönelik şiddet geldi. Kosta Rika'nın Misiones'in Scholler de Eldorado kasabasında hakem, kararına itiraz eden oyuncuyu bıçaklayarak ağır yaraladı. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 08:41

Akşener'in 6'lı masadan kalkması gündem olmuştu! Aylar sonra Ali Babacan ilk kez konuştu: 'İtiraz ettim'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 6'lı masadan kalkmasıyla ilgili DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaşananları ilk kez açıkladı. "Meral Hanım ayrıldıktan sonra 5 imzalı bir deklarasyon yapılması teklifi geldi" diyen Babacan, "Ben itiraz ettim. Bu masadan her şey 6 imzalı çıktı, 5 imzalı olmaz dedim" diye konuştu.

Haber 08-12-23 07:41

Zamlı asgari ücret bilmecesi çözülmeye yaklaşırken CHP'den ses getirecek çıkış! Büyükşehirlerde mümkün değil

Ocak ayı günden güne yaklaşırken 'Yeni asgari ücret ne kadar olacak?' sorusu bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. CHP'den asgari ücretin belirlenme yöntemine itiraz geldi. Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Asgari ücret hedeflenen değil gerçek enflasyon oranında belirlenmelidir" dedi.

Haber 22-11-23 16:50

Hakeme itiraz eden yandı! Futbola basketbol kuralı gelebilir: 10 dakika cezası!

Dünya futbolunda günden güne birçok gelişme yaşanmaya devam ediyor. FIFA Gelişim Direktörü Arsene Wenger'in yeni ofsayt tanımı için çalışmaları devam ederken, sürpriz bir kural üzerinde daha çalışılıyor. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), hakeme şiddetli itirazda bulunan oyuncular için "10 dakika kenarda bekleme" cezası getirmeyi düşünüyor. İşte detaylar...

Spor 19-11-23 21:18

Danıştay 'Hakimler havalimanlarında aranmaz' dedi! Bakan Uraloğlu'nan açıklama: 'Karara itiraz ettik'

Danıştay, havalimanlarında hakimlerin aranmayacağına ilişkin karara imza atmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Danıştay'ın kararına itiraz ettiklerini belirtti. Bakan Uraloğlu açıklamasında "Bunu belli boyuta getirirseniz bu sefer Türkiye'deki havaalanlarının akreditasyonu ile ilgili, uluslararası kabulü ile ilgili de tartışmayı ortaya çıkarırsınız" dedi.

Haber 18-11-23 10:29

Milli Savun Bakanı Güler duyurdu! 40 Eurofighter savaş uçağı alınacak

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye'nin 40 adet Eurofighter savaş uçağı almak istediğini belirtti. Bakan Güler Almanya'nın bu alıma itiraz ettiğini de sözlerine ekledi.

Haber 16-11-23 21:20

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutukluluğuna itiraz edilmişti... Bir kere daha reddedildi

Dilan ve Engin Polat'ın itirazlarına dair yeni bir haber geldi. Polat ailesinin avukatının yaptığı tutukluluk itirazının sulh ceza hakimliği tarafından reddedilmesinin ardından tekrar değerlendirme yapan asliye ceza mahkemesi de itirazı reddetti.

Magazin 16-11-23 14:34

Dilan Polat ve ailesi tutukluluğa itiraz etti! Bomba iddia: Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu?

Kara para aklama iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Dilan Polat'ın cezaevinde yaşadıkları da gündemden düşmüyor. Son olarak ailenin tutukluluğa itirazına dair yeni bir iddia gündeme geldi.

Magazin 14-11-23 07:50

Dilan ve Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme! 4 isim serbest bırakılmıştı...

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklandığı soruşturmada savcılığın serbest kalan 4 kişi için yaptığı itiraz reddedildi

Haber 08-11-23 12:11

Son dakika: Dilan Polat'ın ifadesinde yeni detaylar! 'Etkin pişmanlık' ve 'mal varlığı' sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti

Son dakika: Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat-Engin Polat çiftiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yürütülen soruşturma kapsamında mahkemenin adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı 4 şüpheli için savcılık itiraz ederken, Dilan Polat'ın sorgu sırasında "Etkin Pişmanlık Hükümlerinden yararlanmak istiyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Haber 07-11-23 16:48

Bakırköy'de avukatın aracının kurşunlanması olayında şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz edildi

Bakırköy'de seyir halindeki avukatın aracının kurşunlanmasında, 2 kişiyi azmettirdiği iddia edilen şüpheli Selman T'nin adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz edildi.

Yurthaber 31-10-23 14:58

Çaykur Rizespor'dan Galatasaray'a karşı alınan mağlubiyete itiraz geldi! ''Emeklerimiz gasp edildi''

Çaykur Rizespor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Galatasaray maçının ardından, "Bu akşamki maçta emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz" dedi.

Spor 29-10-23 08:27

Karısını öldürüp firar etmişti! Tam 22 yıl sonra yağmur ormanlarında saklanırken bulundu... Zamanaşımı talebiyle itiraz etti

Hamile karısını tam 22 yıl önce öldüren Raoan Angel Abregu yakalanmamak için firar etmişti. 20 yılı aşkın bir süredir polislerden kaçan Abregu yaşadığı Arjantin yağmur ormanlarından ortaya çıktı. Abregu suçunun zamanaşımı süresinin dolduğunu dile getirerek cezasına itiraz etti. Olaya ilişkin ise soruşturmanın devam ettiği ve henüz kesinleşen bir cezanın olmadığı belirtildi.

Trend 21-10-23 09:29

Antalya'da üniversite öğrencisini öldüren aşçının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına itirazı reddedildi

Antalya'da özel yurtta üniversite öğrencisi M.S.T'yi öldüren sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına yapılan itiraz reddedildi.

Yurthaber 19-10-23 11:32

ABD Gelir İdaresi'nden bildirim aldı: Teknoloji devine milyarlarca dolarlık vergi borcu!

Microsoft, 28,9 milyar dolarlık ek vergi ödemesi için ABD Gelir İdaresinden (IRS) bildirim aldığını açıkladı. Açıklamada, Microsoft'un IRS'in ek vergi talebine katılmadığı, duruma gerekirse adli makamlar nezdinde itiraz edileceği bildirildi.

Haber 12-10-23 11:55

Starlink uydu enkazlarının potansiyel risk oluşturduğu ileri sürülmüştü! SpaceX'ten o rapora itiraz

Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, ABD Federal Havacılık İdaresince (FAA) Kongreye sunulan ve şirketin Starlink uydu sisteminin "potansiyel risk oluşturduğu" ileri sürülen rapora itiraz etti. SpaceX, raporun düzeltilmesi çağrısında da bulundu.

Haber 12-10-23 11:34

FIFA'nın 2 dönem transfer yasağı getirdiği Samsunspor hemen harekete geçti! Süreç, CAS'ta çözülecek...

FIFA, Trendyol Süper Lig ekibi Yılport Samsunspor'a 2 dönem transfer yasağı getirmişti. Kırmızı-beyazlı kulüp bu karara Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde itiraz etti.

Spor 10-10-23 18:48

Hastanede 730 lira krizi! Fiyata itiraz eden Tiktok fenomeni doktordan dayak yedi

İstanbul'da akılalmaz olay... Bir Tiktok fenomeni mide bulantısı için gittiği hastanede serum tedavisi gördü. O anları canlı yayınlayan fenomen 10 dakikada biten serum için 730 lira ödeme yapması gerektiğini öğrendi. Bu parayı ancak polis eşliğinde ödeyeceğini belirten fenomenin sözlerini duyan doktor iddiaya göre gence küfür edip tekme ve tokat attı. İşte o anlar...

Haber 04-10-23 23:20