Iyilikte Yarisan Siniflar Haberleri

İyilikte Deprem Bölgesi İçin Buluşuyoruz projesi 24 Şubat'ta başlayacak

İyilikhane Çocuk Derneğinin depremzedeler adına başlattığı "İyilikte Deprem Bölgesi İçin Buluşuyoruz" projesi, birçok etkinlikle 24-26 Şubat arasında gerçekleştirilecek.

Yurthaber 2023-02-21 14:05:18

İHH'nın İyilikte Yarışan Sınıflar projesi bu eğitim ve öğretim yılında da devam edecek

İHH'nın "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi bu eğitim ve öğretim yılında da devam edecek

Yurthaber 2022-10-12 15:47:33

Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerinde konuştu:

"Hünkar bu şehrin ilim, cömertlik, utanma duygusu, sabır, kanaat, korku ve edep ilkeleri ile korunduğunu söyler. Hünkarın bu inanışı ışığında hem kendi yüreğimizi hem de ülkemizi yani toplumsal, siyasal, kültürel, tarihsel kalbimizi yeniden sağlıklı kılmalıyız. Öfkeden arındırmalıyız" - "Bizler, kişisel hırslarımızdan ihtiralarımızdan arınmalıyız. İyilikte ve adalette yarışmalı ve bunun mücadelesini vermeliyiz. Helalleşmeli, kucaklaşmalı ve barışmalıyız" - "Aslan ile ceylanın bir arada huzur ve güven içinde kardeşçe yaşayacağı bir ülkeyi el birliği ile kuracağız, kurmalıyız. 85 milyon birlikte kurmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet'imizi ikinci yüzyılında Allah’ın izniyle demokrasi ile taçlandıracağız"

Yurthaber 2022-08-16 23:41:05

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonundan Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek

"Bizim Mahalle Kan Bağışlıyor İyilikte Birleşiyor" sloganıyla düzenlenen kampanya Trabzon'daki bağış etkinliğiyle başladı

Yurthaber 2021-07-05 14:31:33

Asfaltta değil iyilikte yarışıyorlar

Bursa'da yaklaşık 2 yıl önce sosyal medyada organize olarak kulüpleşen otomobil tutkunları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımlarına ramazan ayında devam ediyor - Kulüp başkanı Yasin Altın: - "Biz 'otomobil grubu' denilince yaka silkilen değil, tebrik gören bir kulüp olmak istiyoruz. Bugüne kadar bu yolda ilerledik, bundan sonra da böyle devam edeceğiz"

Yurthaber 07-05-21 11:32

Güçlerini iyilikte birleştirerek ihtiyaç sahibi kişilere ulaşıyorlar

Güçlerini "iyilikte" birleştirerek ihtiyaç sahibi kişilere ulaşıyorlar

Yurthaber 26-04-21 15:46

GKV’lilerin iyilikte birleşelim mesajına ulusal ödül

Uluslararası Lions 118-U Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından “İyilikte Birleşelim” konulu kompozisyon yarışmasına GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinden Birsu Yetkin Türkiye ikincisi, Eymen Erdoğmuş Türkiye üçüncüsü oldu.1963 yılından bu yana çevresi, ülkesi ve tüm dünyaya karsı barışçıl, sevgi dolu, insanlara, çevresine ve doğaya saygılı öğrenciler yetiştirme vizyonuyla hareket eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri bütün dünyaya "İyilikte Birleşelim" mesajı veriyor.

Yurthaber 11-01-21 09:48

İyilikte Buluşalım Futbol Şöleni’nde kazanan dostluk oldu

Türk Kızılay Bursa Şubesi, iyilik hareketini yaymak, Türk Kızılay’ın faaliyetlerini çeşitli faaliyetlerle anlatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yurthaber 06-10-20 12:38

Safranbolu’da öğretmenlerden kan bağışı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde öğretmenler "İyilik Kanımızda Var" sloganı ile yürütülen kampanya kapsamında kan bağışında bulundu.Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle kan bağışı oranlarının düşmesi sonrasında Türk Kızılayı’na kan desteğinde bulunmak için başlatılan kampanya kapsamında öğretmenler iftardan sonra kan vermek için Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda hazır bulunan kan bağış aracına gitti.Öğretmenlerle beraber kan bağışında bulunan Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, "Safranbolu eğitim ailesi olarak biz de her zaman olduğu gibi ’bu iyilikte varız’ dedik.

Yurthaber 12-05-20 13:38

Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği üyeleriyle görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği üyeleriyle video konferansla buluştu. Kılıçdaroğlu, "Genç imam hatiplisiniz, Rabb'imiz 'İyilikte yarışın' diyor. İslam dünyasında yeni bir çığır açmanız lazım. Yeni bir felsefe, yeni bir anlayış ortaya koymanız lazım. Eski, insanları birbirine düşüren, kin, nefret, öfkeyle, intikam duygusuyla yola çıkan bir anlayışı elinizin tersiyle itmeniz lazım. Bütün dünyaya sevgi kucağını açmanız lazım." dedi.

Haber 30-04-20 22:48

Bakan Koca: Virüsün ülkemize girişini engellemek için büyük çaba sarf ediyoruz (2)

'OKULLARDA SINIFLAR SIK HAVALANDIRILMALI' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, '6'ncı Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, yarın okulların açılacağını, ailelerin tedirgin olmasını gerektiren bir durum olmadığını söyledi.

Haber 02-02-20 18:17

Gönüllü gençler yetimleri sevindirdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yetim çocuklarla buluşarak etkinlik düzenledi.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde “iyilikte yarışıyoruz” sloganı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Gönüllü Gençlik Hareketi, Yetim Koordinasyon Merkezindeki çocuklarla buluştu.Kültür Park Okuma Salonunda kahvaltı yapan çocuklar, ardından Kurtuluş Destanı Panorama Müzesini ziyaret ederek kahraman şehrin tarihiyle ilgili bilgiler aldılar.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 100’ücü yıl etkinlikleri kapsamında Demokrasi Meydanı’nda hizmete sunduğu Dijital Milli Mücadele Konteyner’ı da gezen çocuklar yaşadıkları kentin önemini ve kahraman şehirde yaşamanın gururunu bir kez daha hissettiler.İkram edilen pamuk şeker ve patlamış mısır ile çocukluklarının keyfini doyasıya yaşayan minikler, kendilerine bu olanağı sağlayan Gönüllü Gençlik Hareketi nezdinde Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Yurthaber 25-01-20 12:24

Çatalzeytin’de öğrencilerden örnek davranış

Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından yardım kutularına imkanları dahilinde koydukları malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu tarafından "İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice Topaçoğlu rehberliğinde, bütün öğrencilerin projeye katılımıyla proje gerçekleşti.Yardım kampanyası kapsamında, birlikten kuvvet doğar ilkesiyle, yardım kutularına imkanları dahilinde öğrenciler gıdalarını bıraktı.

Yurthaber 16-01-20 18:04

Şanlıurfa’da “Uygulamalı İyilik Projeleri” yarışması düzenlenecek

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda "Uygulamalı İyilik Projeleri" yarışması düzenlenecek.Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kentteki eğitim kurumlarında "Okullarımız İyilikte Yarışıyor" programı çerçevesinde düzenlenen "Uygulamalı İyilik Projeleri" yarışmalarının yapılmasına yönelik iş birliği protokolü, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi ve Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu arasında imzalandı.Şanlıurfa Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem katılım gösterdi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Erin, projede yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.İnsanların yardımlaşmaya özellikle bu dönemde daha fazla ihtiyaç duyduklarını aktaran Vali Erin, "Bilim ve fennin yanında milli manevi değerler ile yardımlaşma duygularının geliştirilmesi gerekiyor.

Yurthaber 10-01-20 10:49

İzmirliler iyilikte buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesinin katkıları ve Yaşar Üniversitesinin organizasyonuyla "İzmir’de iyilik var" sloganıyla bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, bu yıl 4.

Haber 08-12-19 10:26

Isparta’da yetim çocuklar bisikletlendiriliyor

Isparta’da İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından sürdürülen çalışma ile yetim çocukların bisikletle buluşturulmasına devam edildi.Kentte, yardıma muhtaç öğrenciler başta olmak üzere, birçok konuda destek sağlayan, aynı zamanda özellikle anne ve babaları bulunmayan çocuklara hassasiyetle yaklaşan İYİLİKDER, bisiklete sahip olmayan yetimleri bisikletle buluşturmayı sürdürüyor.Yapılan organizasyonla, bir yandan bisiklet montajı yapan İYİLİKDER mensupları, diğer yandan tamamlanan hediyeleri yeni sahiplerine teslim ettiler.Isparta’daki tüm yetimleri kapsaması amaçlanan projenin, bağışçıların desteği ile devam ettiği kaydedildi.Evlerinde araba ve bisikletleri olmayan yetim çocuklara, bisiklet alınmasını hedefleyen proje çerçevesinde tüm yetimler, bisikletli oluncaya kadar çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.“Yetim çocuklarımızın hayatlarını bir dokunuş, bir tebessüm”“Bu çalışma, yaşadığımız dönemin, en düşük standartlarında hayatlarını sürdürmekte olan çocuklarımızın, hayatlarına ve gönüllerine bir dokunuş, bir tebessüm temasını işlemektedir” diyen İYİLİKDER Başkanı Ramazan Toker, bağışçılara ve gönüllülere teşekkür ederken, “Eğer çevremizde ihtiyaç sahibi yetim çocuklarımız varsa bize ulaştırılsın” ifadelerini kullandı.

Yurthaber 04-11-19 14:15

’Afrika Müslüman Dini Liderleri Zirvesi’ sona erdi

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ’Afrika Müslüman Dini Liderleri Zirvesi’ ( Çıkarsız Dayanışma ve İyilikte Yardımlaşma) bugün Diyanet İşleri Başkanı Prof.

Haber 22-10-19 13:29

Kütahya’da ‘İyilik olsun’ kısa film yarışması ödül töreni

Kütahya’da “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi kapsamında iyilikte yarışan sınıflar "İyilik Olsun" Kısa Film Yarışması ödül töreninde bir araya geldi.Milli Eğitim Bakanlığı ve İnsani Yardım Vakfı ( İHH) işbirliği ile yürütülen “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Projesinin 7.

Yurthaber 15-10-19 10:51

Isparta’da yetim çocuklar bisikletle buluşturuldu

Isparta’da İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından yetim çocuklar bisikletle buluşturuldu.Kentte, yardıma muhtar öğrencilere birçok konuda destek sağlayan, aynı zamanda özellikle anne ve babaları bulunmayan çocuklara hassasiyetle yaklaşarak dayanak olan İYİLİKDER, bisiklete sahip olmayan yetimleri bisikletle buluşturdu.Yapılan organizasyonla, bir yandan bisiklet montajı yapan İYİLİKDER mensupları, diğer yandan tamamlanan hediyeleri sahiplerine teslim ettiler.Bisiklet hediye edilmesi sırasında çocukların heyecanı ise dikkatlerden kaçmadı.Toker: “İnşallah, desteklerinizle her çocuğumuzun bisikleti olur”Düzenledikleri çalışma ile güzel bir davranış sergilemeye çalıştıklarını aktaran İYİLİKDER Isparta Temsilcisi ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği Başkanı Ramazan Toker, "Çocuklarımıza hayırlı olsun.

Yurthaber 14-10-19 12:26

Yetim çocuklarla yürüdüler

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var-İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi bu yılda devam ediyor.

Yurthaber 07-10-19 12:38

Isparta’da yetimlere kantin malzemeli harçlık paketi desteği

Isparta’da İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İYİLİKDER) ve İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından eğitim öğretim sezon boyunca her ay yetimlere okul kantin malzemelerinden oluşan harçlık paketi dağıtılıyor.İYİLİKDER ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği tarafından, her ay yaklaşık 200 yetim öğrenciye okula götürebilecekleri kantin malzemelerinden oluşan harçlık paketi dağıtımı yapılıyor.Derneklerin, ‘Onların da harçlık hakkı var’ sloganıyla yola çıktığı Isparta merkezli çalışmanın, okulların açık olduğu yaklaşık 9 aylık süre boyunca devam edeceği bildirildi.Harçlık paketlerinin, özellikle babası olmayan çocuklar için hazırlandığı ve her ay rutin olarak dağıtım yapıldığı belirtildi.Finansmanını dernek bağışçıları ve gönüllülerin sağladığı çalışmayı geçen yıl başlattıklarını dile getiren İYİLİKDER Isparta Temsilcisi ve Isparta İyilikte Yarışanlar Derneği Başkanı Ramazan Toker, kendilerine destek veren bağışçı ve gönüllülere teşekkür etti.

Yurthaber 30-09-19 11:23

İyilikte yarıştılar birinciliği kazandılar

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan ‘Görme Engelliler İçin Dokunsal Eğitim Materyalleri ve Haritalar’ isimli proje ‘Anadolu İmam Hatip Liseleri Uygulamalı İyilik Proje Yarışmaları’nda Türkiye birincisi seçildi.

Haber 28-09-19 10:53

Öğrenciler, dünyaya mesaj vermek için sustu

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında Bağcılar Akyiğit Ortaokulu öğrencileri 1 dakika sessiz kaldı

Haber 26-09-19 12:07

Yardım kuruluşlarının vekaleten kurban bağış bedelleri belli oluyor

İHH İnsani Yardım Vakfı, 27 yılın verdiği tecrübe ile “İyilikte Payınız Olsun” sloganıyla, Türkiye dahil dünyanın 90 ülke ve bölgesinde kurban kesimi gerçekleştirecek.Çeyrek asrı aşan bir süredir kurban organizasyonu gerçekleştiren İHH’nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli yurt içinde ve yurt dışında tek fiyat olarak 850 TL.

Haber 01-08-19 11:43

İHH kurban fiyatını 850 lira olarak belirledi

"İyilikte Payınız Olsun" sloganıyla dünyanın 90 ülke ve bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine kurban ulaştıracak olan İHH, kurban bedelini yurt içinde ve yurt dışında tek fiyat 850 lira olarak belirledi

Haber 02-07-19 12:59

Minik öğrenciler iyilikle yarıştı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Vilayetler Hizmet Birliği Ana Okulu öğrencileri okulda gerçekleştirilen gıda paketleri hazırlığında görev alarak iyilikte yarıştılar.Yapılan çalışmayla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Okul Müdürü İlknur Mert “Ramazan ayının her bir günü güzel, ama bu gün bir başka güzeldi.

Yurthaber 28-05-19 11:08

Türk STK'ler Tanzanya'da iyilikte yarışıyor

Türk kuruluşları, ramazan ayında Tanzanya'nın dört bir yanına ulaştırdığı kumanya yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Haber 25-05-19 17:48

İyilikte yarışarak 3 bin görme engelliye ışık oldular

Elleriyle hazırladıkları eğitim materyallerini, dünyanın farklı ülkelerinde eğitimlerini sürdürmeye çalışan 3 bin görme engelliye ulaştıran Manisalı lise öğrencilerinin hedefi bu sayıyı artırmak - Coğrafya öğretmeni Sözer Vurgun: - "Yaptığımız materyaller, Türkiye'deki 17 görme engelli okuluna, Filistin, Sudan ve Ruanda'daki 3 bin öğrenciye gitti. Bundan sonraki hedefimiz bu materyalleri bütün dünyadaki çocuklara ulaştırmak"

Haber 13-04-19 11:07

İyilikte yarışarak 3 bin görme engelliye ışık oldular

Elleriyle hazırladıkları eğitim materyallerini, dünyanın farklı ülkelerinde eğitimlerini sürdürmeye çalışan 3 bin görme engelliye ulaştıran Manisalı lise öğrencilerinin hedefi bu sayıyı artırmak - Coğrafya öğretmeni Sözer Vurgun: - "Yaptığımız materyaller, Türkiye'deki 17 görme engelli okuluna, Filistin, Sudan ve Ruanda'daki 3 bin öğrenciye gitti. Bundan sonraki hedefimiz bu materyalleri bütün dünyadaki çocuklara ulaştırmak"

Yurthaber 13-04-19 11:07

El emeği ürünler çocuklara rengarenk oyuncak oldu

"Askıda İyilik Var" sloganıyla yola çıkan Pursaklar Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve velileri, "İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında, Pursaklar Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde oyun salonu oluşturdu - El emeği ürünler yapıp satan anne ve çocuklar, elde ettikleri gelirle oyun salonu için rengarenk oyuncaklar aldı - Okul Müdürü Adem Şimşek: - "Çocuklarımızın yaşayarak öğrenecekleri bir proje olsun istedik. Dolayısıyla kendi emekleriyle proje hazırlamış oldular"

Yurthaber 01-03-19 11:56

El emeği ürünler çocuklara rengarenk oyuncak oldu

"Askıda İyilik Var" sloganıyla yola çıkan Pursaklar Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve velileri, "İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında, Pursaklar Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde oyun salonu oluşturdu - El emeği ürünler yapıp satan anne ve çocuklar, elde ettikleri gelirle oyun salonu için rengarenk oyuncaklar aldı - Okul Müdürü Adem Şimşek: - "Çocuklarımızın yaşayarak öğrenecekleri bir proje olsun istedik. Dolayısıyla kendi emekleriyle proje hazırlamış oldular"

Haber 01-03-19 11:55

Kahta’da soru kütüphanesi kuruldu

Adıyaman’ın Kahta Ebu Sadık Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, ‘İmam Hatipliler İyilikte Yarışıyor’ yarışması kapsamında yürüttükleri proje ile okulda Soru Kütüphanesi’ni kurdu.Öğrenciler, bu proje ile hem okullarında kütüphane kuruyor hem de kağıt israfının önüne geçmeyi hedefliyor.

Yurthaber 28-02-19 17:25

Kahta’da ‘İnsanlığın Kübrası’ projesi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Ebu Sadık Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, engelli bireylere farkındalık oluşturmak için “İnsanlığın Kübrası” adlı projeyi hayata geçirdi.Ebu Sadık Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden Kübra Orhan, Gülcan Bayram, Arzu Avseren isimli öğrenciler İmam Hatipliler İyilikte Yarışıyor yarışması kapsamında, engelli bireylere karşı sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla ‘İnsanlığın Kübrası’ isimli proje çalışmasını sürdürmektedir.

Yurthaber 27-02-19 12:55

Özalp’ta “İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor” projesi

Van’ın Özalp ilçesindeki Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından başlatılan “İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor” projesi kapsamında özel öğrenciler ziyaret edildi.Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, proje kapsamında kendi imkanlarıyla hazırladıkları çeşitli hediyeleri, İpekyolu ilçesindeki Zübeyde Hanım Özel Eğitim Okulu öğrencilerine verdiler.

Yurthaber 22-02-19 18:35

Minik Zeynep yetimler için oyuncaklarını sattı

Ankara Altındağ TOKİ Malazgirt İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Zeynep Gök, İHH İnsani Yardım Vakfı'nın "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesine destek vermek amacıyla oyuncaklarını sattı

Haber 04-02-19 14:33

İyilikte Yarışan Sınıflar projesi öğrencilere tanıtıldı

Kilis’te, "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi öğrencilere tanıtıldı.Milli Eğitim Bakanlığı, İHH İnsani Yardım Vakfı, Diyanet İşleri Bakanlığı ve Eğitim-Bir-Sen ortaklığında hayata geçirilen "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi, öğrencilere tanıtıldı."İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında Kilis merkezde bulunan Yunus Emre İlkokulunda öğrenciler bilgilendirilerek, her sınıfa bir kumbara koydular.İHH Kilis Geçlik Birimi Başkanı Anzehla Doğan, Projenin amacının Kilis’te iyilikte yarışan sınıflar projesini aktifleştirmek olduğunu söyledi.Doğan, Amaçlarının etkinlik kapsamında dağıtılan kumbaralarla para toplamak değil çocuklara paylaşmayı öğretmek olduğuna dikkat çekerek, "Kendilerine, arkadaşlarına ve ailelerine küçük toplumun geneline dayanarak iyilik adına bir şeyler yapabileceklerini görmelerini sağlıyoruz.

Yurthaber 14-01-19 16:55

Dadaş Ortaokulunda “İyilikte sınır yok”

Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Dadaş Ortaokulu öğrencileri Din Kültürü Öğretmeni Elanur Yılmaz koordinesinde,topladıkları giysileri bu soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere bir yardım kuruluşuna teslim etti.“İyilikte Sınır Yok” etkinliği kapsamında öğrenciler, bizzat ihtiyaç sahibi ailelere de yardımlarını kendileri ulaştırarak farklı zorluklarla mücadele eden insanlara tanıklık ettiler.

Yurthaber 20-12-18 12:30

Kahta’da iyilikte yarışan sınıflar var

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı, İHH İnsani Yardım Vakfı, Diyanet İşleri Bakanlığı ve Eğitim Bir-Sen’in destek vererek hayata geçirilen "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi öğrencilere tanıtıldı."İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında yürütülen "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi hakkında Kahta Anadolu Lisesi, Mustafa Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Türkiye Petrolleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bilgi verildi.Projenin amacına dikkat çeken İHH İnsani Yardım Vakfı Kahta Temsilcisi Mehmet Güli Orman, öğrencilerin bu proje ile yardımseverliğe, paylaşmaya, bilinçli ve duyarlı olmaya sevk ettiğini söyledi.Orman, “Bu proje, günümüzde teknolojik aletlerle bireyselleştirilen, yardımlaşma duygusundan uzak ve sosyal hattan koparılan çocuklarımızın, kendi asli fıtratlarına dönmeleri için hazırlanan bir projedir.

Yurthaber 07-12-18 11:40

Kahta’da iyilikte yarışan sınıflar var

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı, İHH İnsani Yardım Vakfı, Diyanet İşleri Bakanlığı ve Eğitim Bir-Sen’in destek vererek hayata geçirilen "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi öğrencilere tanıtıldı."İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında yürütülen "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi hakkında Kahta Anadolu Lisesi, Mustafa Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Türkiye Petrolleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bilgi verildi.Projenin amacına dikkat çeken İHH İnsani Yardım Vakfı Kahta Temsilcisi Mehmet Güli Orman, öğrencilerin bu proje ile yardımseverliğe, paylaşmaya, bilinçli ve duyarlı olmaya sevk ettiğini söyledi.Orman, “Bu proje, günümüzde teknolojik aletlerle bireyselleştirilen, yardımlaşma duygusundan uzak ve sosyal hattan koparılan çocuklarımızın, kendi asli fıtratlarına dönmeleri için hazırlanan bir projedir.

Yurthaber 07-12-18 11:40

İzmir iyilikte buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ve Yaşar Üniversitesi’nin organizasyonuyla “İzmir’de iyilik var” sloganıyla bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, bu yıl 3.

Yurthaber 02-12-18 10:15

İzmirliler iyilikte buluşacak

"İzmir’de iyilik var" sloganıyla yola çıkıp, bugüne kadar yüzbinlerce kişiye dokunan sivil toplum kuruluşları, bu yıl 3.

Yurthaber 28-11-18 10:30

İzmirliler iyilikte buluşacak

"İzmir’de iyilik var" sloganıyla yola çıkıp, bugüne kadar yüzbinlerce kişiye dokunan sivil toplum kuruluşları, bu yıl 3.

Yurthaber 28-11-18 10:30

‘Yetim kardeşlerine’ sahip çıkıyorlar

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet İlkokulu’nda İHH’nın "İyilikte yarışan sınıflar" sloganıyla yürüttüğü "Yetim Kardeş Projesi"ne öğrenciler, harçlıklarıyla tanımadıkları çocuklara destek veriyor.İHH İnsani Yardım Vakfi´nca düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı´nca da desteklenen "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında öğrencilerin iki yetim kardeşlerine destek olmaya devam ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu,” Bu maksatla oluşturduğumuz köşede yer alan kumbaralarda biriktirilecek paralar, 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı boyunca her ay düzenli olarak, ilgili hesaplara yatırılmaya devam edecektir.

Yurthaber 26-11-18 12:05

'Her sınıfın 1 yetim kardeşi var' projesinin süresi uzatıldı

ANKARA'da Eğitim-Bir-Sen, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı paydaşlığında 5 yıldır yürütülen 'Her sınıfın 1 yetim kardeşi Var- İyilikte yarışan sınıflar' projesinin protokolü yeniden imzalanarak, süresi uzatıldı.

Haber 02-11-18 16:22

‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesi 6 yaşına girdi

Ankara'da Eğitim-Bir-Sen, İnsani Yardım Vakfı (İHH), Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı paydaşlığında 5 yıldır yürütülen, 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var-İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi'nin protokolü yeniden imzalanarak süresi uzatıldı.

Haber 02-11-18 16:04

‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesi 6 yaşına girdi

Ankara'da Eğitim-Bir-Sen, İnsani Yardım Vakfı (İHH), Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı paydaşlığında 5 yıldır yürütülen, ‘Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var-İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi’nin protokolü yeniden imzalanarak süresi uzatıldı.

Haber 02-11-18 15:35

“Mahalleler İyilikte Yarışıyor”

Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin “Mahalleler İyilikte Yarışıyor” sloganıyla başlattığı kampanyaya mahalle muhtarları destek oluyor.Kızılayı Adana Şubesi’nin “Mahalleler İyilikte Yarışıyor” sloganıyla bir süre önce başlattığı kan bağışı kampanyası organizasyonları ile ilgili, mahalle muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi.Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Yeşiloba Mahallesi Taziyeevi’nde gerçekleştirilen toplantıda, program dahilinde mahallelerde Türk Kızılayı’na ve kan bağışına verilecek destekler ile ihtiyaç sahiplerinin belirlenerek taleplerinin karşılanması gibi konular ele alındı.Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ürün, Türk Kızılayı’nın, insanlarımız için çok önemli bir yardım kuruluşu olduğunu belirterek, “Türk Kızılayı, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da yaralara merhem oluyor.

Yurthaber 25-10-18 14:25

İyilikte Yarışan Sınıflar

1 milyonu aşkın öğrenci, 20 binden fazla yetimin bakımını üstlendi

Haber 25-10-18 13:03