Izlenme Haberleri

Son haliyle gündemdeydi! Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a olay gönderme! 'Ne oldum dememeli...'

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle adından söz ettirmişti. Popstar Bayhan şimdi de Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 15:53:17

Ağırlığının tam 3 katını kaldırdı! Herkül'e meydan okuyan 9 yaşındaki Arshia Goswami milyonlarca izlenmeye ulaştı

Dokuz yaşındaki Hintli halterci Arshia Goswami, 48 milyon izlenme sayısına sahip bir Instagram videosunda kendi vücut ağırlığının 3 katı olan 75 kiloluluk halteri kaldırdığı anları paylaştı. Sosyal medya gönderisine, "En genç ve en güçlü Hintli" notunu ekleyen küçük kızın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 2024-04-16 13:57:32

Erkek arkadaşının ihanetini yemek sipariş sitesinden öğrendi... Sosyal medyadan yorum yağdı! Şeytanın aklına gelmez

Bir kadın sevgilisinin onu aldattığını yemek siparişi sitesinden öğrendiğini anlattıktan sonra TikTok'ta viral oldu. TikTok kullanıcısı Sarah, 1,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir klipte , arkadaşının, partnerinin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için popüler yemek dağıtım hizmetini nasıl kullandığını ayrıntılarıyla anlattı.

Trend 2024-03-26 10:32:43

Doğum yapmadan birkaç dakika öncesinde sevgilisi DNA testi istedi! O anları sosyal medyada paylaştı: Resmen öfke nöbeti geçirdi

TikTok'ta Kira kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum yapmadan birkaç dakika öncesini gösterdi. Hastane yatağında doğum yapmaya hazırlanırken sevgilisinin bebeği için DNA testi istediğini söyleyen genç kadının öfkeden deliye döndüğü paylaşımı TikTok'ta izlenme rekoru kırdı. O anlara yorum ve beğeni yağdı.

Trend 2024-03-21 08:34:49

Diğer Haber Etiketleri

ele medya Modacı Armağan Çağlayan Bayhan Halter sosyal medya ihanet Aldatma tiktok hamilelik doğum dna testi karakteri lame Hazar Ergüçlü Yılmaz Erdoğan Evren turu Marvel Deadpool filmi wolverine serisi putin Rusya röportaj Ankara stil yaşında turnike Turnike Yarışma Programı Güner Ümit fenomen YouTuber uçak kazası Oyuncu ünlü oyuncu ölümlü dünya 2 ölümlü dünya Ali Atay Feyyaz Yiğit İrem Helvacıoğlu sen anlat karadeniz Amasya koyun Çin Acun Ilıcalı söyledi Yetenek Sizsiniz ali taran uzaylı zekiye Seden Kızıltunç erçel ferit gününde tekindor yalı çapkını Afra Saraçoğlu Star TV Binnur Kaya Tarık Emir Tekin doğukan güngör Show TV arka sokaklar breaking bad mark margolis better call saul scarface Demet Özdemir Şükrü Özyıldız Aşk Taktikleri filmi tiktok canlı tiktok canlı yayın buz devri 2 buz devri atv yayın akışı İşte Benim Stilim Pınar kurtlar vadisi pusu cilgin dondurmaci çılgın dondurmacı nerede Mehmet Dinç Instagram youtube biler de ligi Internazionale manchester city guardiola eo Göz evlilik boşanma yabancı pandemi eğlence aptal Sinan Oğan Muharrem İnce cinsel ilişki Honduras anne Melisa Sözen elles Erkan Petekkaya wilma öyle bir geçer zaman ki Emir Berke Zincidi emir berke zincidi son hali bensu Devrim Yakut alper kut camdaki kız trafik kazası Diyarbakır deprem Halk TV Hatay ibb Pilot Şevket Çoruh wednesday Netflix all of us are dead zombi isim saç şekillendirici saç kurutma makinesi saç bakımı kıvırcık kıvırcık saç makarna gönül magazin jenna ortega kısmetse olur Tolga Çevik patron mutlu son istiyor Ezgi Mola

Dilber için pavyon turları başladı! En ucuz turun fiyatı 'yok artık' dedirtti

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi özellikle pavyon sahneleriyle dikkat çekti. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakterinin dans sahneleri izlenme rekorları kırdı. Dilber'in elbisesi satışa sunuldu dansı içinse kurslar açıldı. Şimdi de Dilber için pavyon turları başladı...

Magazin 05-03-24 12:21

Sevgilisinin ihanetini bu yöntem sayesinde öğrendi! 'Siz de yapabilirsiniz' dedi... Sosyal medyada izlenme rekoru kırdı

TikTok'ta 5.2 milyon takipçisi bulunan Mia Dao isimli bir fenomen erkek arkadaşı Billy'in davranışlarındna şüphelendikten sonra kendisini aldattığını düşündüğünü dile getirdi. Sevgilisinin ihanetiyle yüzleşmek için harekete geçen Dao ilginç bir yöntem kullandı. Fenomen ismin 'Siz de yapabilirsiniz?' diyerek gösterdiği yöntem gündem yarattı.

Trend 16-02-24 11:57

Deadpool & Wolverine daha vizyona girmeden rekor kırdı! 24 saatte 365 milyon kişi tarafından izlendi

Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı üçüncü Deadpool filminin fragmanı izlenme rekoru kırdı. Fragman, ilk 24 saat içinde 365 milyon kişi tarafından izlendi.

Magazin 14-02-24 13:11

Erkek arkadaşının sevgilisi olduğu iddia edilen kadını tekme tokat dövdü! Görüntüler sosyal medyada izlenme rekoru kırdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kadının sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenmesi üzerine sinir krizi geçirdiği anlar yer aldı. Erkek arkadaşının sevgilisini tekme tokat döven genç kadın uzun bir süre boyunca sakinleşmeyi başaramadı.

Trend 14-02-24 09:34

Sır gibi saklanıyordu: Putin'in kızı Maria Vorontsova ilk kez röportaj verdi! Kısa süre içerisinde 200 binden fazla izlenme

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yıllardan beri gözlerden uzak tuttuğu 38 yaşındaki kızı Maria Vorontsova ilk kez bir röportaj verdi. Vorontsova'nın röportajının, Rus sosyal medya ağında 225 bin kişi tarafından izlendiği belirtilirken babası Putin hakkında hiçbir şey söylememesi dikkat çekti.

Haber 12-01-24 14:26

Tanıtım filmiyle sosyal medyayı sallayan muhtar adayı: Düşük bütçe ile çektik

Ankara’da muhtarlık yarışına katılan Mustafa Samsun, düşük bir bütçe ile çektiği tanıtım filmi ile sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Yurthaber 11-01-24 10:31

İşte Benim Stilim'le ünlenmişti! Aleyna Eroğlu cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Aleyna Eroğlu şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim iddialı ve cesur tarzıyla bakana bir daha baktırıyor.

Magazin 27-12-23 17:06

Turnike programı ile hafızalara kazınmıştı! Yıllar sonra ortaya çıkan Güner Ümit'in son hali görenleri şaşırttı

Ünlü programcı Güner Ümit, 1990'lı yıllarda sunduğu Turnike adlı yapımla izlenme rekorları kırıyordu. Yaptığı gafla televizyon serüveni sona eren ünlü isim yıllar sonra ortaya çıktı. Şimdilerde 78 yaşında olan Güner Ümit'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 06-12-23 13:11

Böyle kurgu ne görüldü ne de duyuldu! Daha fazla izlenme için bilinçli uçak kazası yapan YouTuber'a ceza: 6 ay hapis cezası

30 yaşındaki Trevor Daniel Jacob isimli bir YouTuber, ABD'de geçirdiği uçak kazasının görüntülerini Aralık 2021'de YouTube'daki kanalında yayınlamıştı. İzlenme ve sponsorluk amacıyla kasıtlı olarak uçak kazası yaptığını itiraf eden Jacob, delilleri yok etmeye teşebbüsten altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 05-12-23 15:25

Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi? Rekor açılış yaptı!

Ölümlü Dünya 2 filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak edildi. İlk filmi 2018 yılında çekilen Ölümlü Dünya filminin devamı olan film, 1 Aralık'ta vizyona girdi. Ölümlü Dünya 2 filmi bir rekora imza atarak 400.000 üstü izlenme oranıyla yılın en iyi açılış yapan Türk komedi yapımı oldu. Filmi seyretmek isteyen sinemaseverler Ölümlü Dünya 2 filmine dair detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi?

Magazin 05-12-23 00:09

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i olarak hafızalara kazındı! İrem Helvacıoğlu'nun şöhret olmadan önceki mesleği bakın neymiş

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Nefes karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Helvacıoğlu, son olarak Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programının konuğu oldu. Samimi açıklamalarıyla gündem olan ünlü isim şöhret olmadan önceki mesleğini açıkladı.

Magazin 18-11-23 14:08

Görüntüler Amasya’dan! Koyun sürüsü durmadan döndü: Akıllara Çin’deki gizemli olayı getirdi

Amasya’da bir koyun sürüsü dakikalarca saat yönünde dönerek daire çizdi. Koyunlarla koçların buluştuğu o görüntüler, Çin'de bir koyun sürüsünün 12 gün boyunca durmadan daire çizerek yürümeleriyle izlenme rekoru kıran gizemli olayı akıllara getirdi.

Haber 12-11-23 10:04

Yetenek Sizsiniz'in sivri dilli jürisiydi! Ali Taran'ın Acun Ilıcalı itirafı sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz'in zor beğenen ve sivri dilli jürisi Ali Taran yıllar sonra program hakkında itiraflarda bulundu. İlk kez “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında jüri üyesi olarak seyirci karşısına çıkan ünlü reklamcı Ali Taran, Acun Ilıcalı’dan aldığı teklifi ilk başta şaka sandığını itiraf etti.

Magazin 23-10-23 17:25

90'lı yılların fenomeniydi! Uzaylı Zekiye Seden Kızıltunç son haliyle şaşırttı! 'Ne izlerdik ama'

90'lı yılların fenomen dizisi Uzaylı Zekiye kendi döneminde izlenme rekorları kırmıştı. Türk dizi tarihinin en ilginç yapımlarından biri olan Uzaylı Zekiye'yi Seden Kızıltunç canlandırdı. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 22-10-23 20:01

YALI ÇAPKINI yeni sezon ne zaman, bu akşam var mı? YALI ÇAPKINI yeni oyuncuları kimler? 15 Eylül STAR TV yayın akışı

Yalı Çapkını'nın yeni bölümü büyük bir heyecanla beklendi. İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Star Tv'de yayınlanan dizi, haziran ayında 36. bölümde verdiği sezon finali ile ekranlara ara vermişti. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını yeni oyuncuları kimler, isimleri ne? İşte detaylar...

Magazin 15-09-23 23:53

KIZILCIK ŞERBETİ saat kaçta, bu akşam var mı? KIZILCIK ŞERBETİ yeni sezon ne zaman? 15 Eylül 2023 Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü dizinin sıkı takipçileri tarafından heyecanla beklendi. İzlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonuyla ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Show Tv'de yayınlanan dizinin sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer kaza yapmıştı. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, saat kaçta? Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? İşte haberin detayları...

Magazin 15-09-23 23:48

Arka Sokaklar geri dönüyor! 17 yılın ardından yeni sezon tarihi belli oldu! Cumanın sahibi geri geliyor

17 sezon boyunca izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar, yeni sezonda maceraya kaldığı yerden devam edecek. Yapımını Erler Film'in üstlendiği Arka Sokaklar dizisinin 18. sezonundan ilk tanıtım geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Fenomen dizinin yayın tarihi belli oldu.

Magazin 26-08-23 00:46

Breaking Bad'in yıldızıydı! Usta oyuncu hayatını kaybetti! Sevenleri yasa boğuldu: Üstad nereye?

Mark Margolis, Breaking Bad ve Better Call Saul dizileri ile izleyicinin hafızasında silinmez iz bırakmıştı. İzlenme rekorları kıran dizide Hector Salamanca karakterine hayat veren ünlü oyuncu 83 yaşında hayatını kaybetti. Haberi alan sevenleri adeta yasa boğuldu.

Magazin 04-08-23 20:48

Breaking Bad'in yıldızı Mark Margolis hayatını kaybetti! Mark Margolis kimdir, neden öldü? Hector Salamanca ile ünlenmişti!

Breaking Bad yıldızı Mark Margolis ile ilgili aramalar hız kazandı. İzlenme rekorları kıran dizide Hector Salamanca karakteri ile hafızalarda silinmez bir iz bırakan ünlü oyuncu 83 yaşında hayatını kaybetti. Kullanıcılar Mark Margolis'in hayatını merak ediyorlar. Peki, Breaking Bad'in yıldızı Mark Margolis kimdir, neden öldü? Hector Salamanca ile ünlenmişti!

Magazin 04-08-23 20:24

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı Aşk Taktikleri 3 mü geliyor? Filmle ilgili flaş gelişme

14 Temmuz'da Netflix'te izleyicisinin karşısına çıkan Aşk Taktikleri 2 eğlenceli ve cesur sahneleriyle çok beğenildi. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı Aşk Taktikleri 2, ilk üç gününde Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesine 4'üncü sıradan girdi ve 6 milyon 700 bin saat izlenme/4 milyon 100 bin görüntülenmeye ulaştı. Filmle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Magazin 27-07-23 15:41

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! Canlı yayında gözünü çıkardı, TikTok fenomeni oldu

Gözünü çıkarıp taktığı video ile TikTok'ta 4.5 milyonun üzerinde izlenme elde eden Amit Ghose fenomen oldu. 11 yaşındayken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle gözünü kaybeden 33 yaşındaki adam sosyal medyayı salladı.

Trend 26-07-23 14:08

BUZ DEVRİ 2: ERİME BAŞLIYOR KONUSU: Buz Devri 2: Erime Başlıyor'u kimler seslendiriyor? Bu akşam ATV'de!

Buz Devri 2 konusu ve karakterleri kimlerin seslendirdiği, filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte merak edildi. 2006 yılı yapımlı olan animasyon filmi, küçük büyük her yaşta izleyiciye hitap ediyor. Dünya genelinde büyük bir izlenme oranına sahip olan film ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Buz Devri 2: Erime Başlıyor konusu ne? Buz Devri 2: Erime Başlıyor'u kimler seslendiriyor? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-07-23 19:20

Aleyna Eroğlu derin dekoltesiyle mest etti! İçine hiçbir şey giymedi

Bir dönemin izlenme rekorları kıran yarışması İşte Benim Stilim'le adını duyuran Aleyna Eroğlu, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Birbirinden iddialı pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Eroğlu bu defa gömleğinin düğmelerini tek tek açıp poz verdi. Aleyna Eroğlu siyah gömleğinin içine hiçbir şey giymeyi tercih etmedi.

Magazin 22-06-23 09:50

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat Akarsu'su yaşam mücadelesi veriyor! Şekip Taşpınar'ın durumu kritik

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Cevat Akarsu karakterini canlandıran Şekip Taşpınar'ın yaşam savaşı verdiği ortaya çıktı. İzlenme rekorları kıran ve hafızalarda silinmez bir yer edinen dizinin sevilen isminin durumu hayranlarını oldukça üzdü.

Magazin 12-06-23 00:03

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle dansı olay oldu! Milyonlarca kez izlendi

Kenedine ait dondurma standının önünde genelde kadın müşterileriyle dans videolarını paylaşan Mehmet Dinç izlenme rekorları kırıyor. Çılgın Dondurmacı kullanıcı adıyla tanınan ünlü fenomen bu kez mini etekli müşterisiyle dans etti. Dünyanın dört bir yanındaki takipçilerinden yorum yağan video milyonlarca kez izlendi.

Magazin 02-06-23 22:59

Şampiyonlar Ligi'ni kimin alacağını söyledi! Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter şampiyon mu oluyor?

Sosyal medyada bir kullanıcı paylaştığı videolarla Avrupa'da fenomen olmuş durumda. Yumurtaların üstüne Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımların logosunu yapıştıran kullanıcı, yumurtaları birbirine tokuşturarak hangi ekibin tur atlayacağını söyledi. Yarı finale kadar fire vermeden doğru bilerek devam eden bu kullanıcının kupayı kimin alacağına dair çektiği video binlerce izlenme aldı.

Spor 12-05-23 07:58

TikTok'ta eğlenmek için tamamen yabancıyla evlendiler! Bir hafta sonra boşanacaklardı ama...

TikTok'ta içerik oluşturmak için yapılan bazı davranışlar sağlığı ve hayatı olumsuz etkileyebiliyor. İzlenme ve eğlence için yapılan videolar kısa süre içerisinde milyonlara ulaşabiliyor. TikTok'ta tanıştığı bir yabancıyla eğlence için evlendiğini itiraf eden kadın boşanmak isterken kocasına aşık olduğunu anlattı.

Kadin 22-04-23 16:50

Muharrem İnce'den Sinan Oğan'ın 'Oylar bana kaydı' sözlerine yanıt! Erken konuşmamak lazım dedi ve ekledi: Oy oranı da üç aşağı beş yukarı belli olur

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, "Muharrem İnce'nin oyları bana kaydı" açıklamasına yanıt geldi. Memleketi Yalova'da vatandaşlarla buluşan İnce, Oğan'ın açıklamalarıyla ilgili Babala TV'deki yayını hatırlatarak, "İzlenme oranına bir bakalım oy oranı da üç aşağı beş yukarı belli olur." ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-23 19:10

Bir gören bir daha baktı! Denizin ortasında cinsel ilişkiye girdiler... O anlar saniye saniye ifşa edildi

Orta Amerika’da bulunan Honduras’ın bir adasında tatil yapan çiftin samimi görüntüleri sosyal medyada ifşa edilince kısa sürede gündem yarattı. Çevrelerindekilere aldırış etmeden denizin ortasında cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüleri sosyal medyada izlenme rekoru kırınca yerel basındaki yerini de aldı.

Trend 06-04-23 09:03

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ikinci sezon olacak mı? Netflix Biz Kimden Kaçıyorduk Anne yeni sezon gelecek mi? Yapımcısı açıkladı

Netflix'te izlenme rekorları kıran Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin ilk yedi bölümünü bitirenler Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ikinci sezon olacak mı, yeni sezon gelecek mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Perihan Mağden'in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin başrolünü Melisa Sözen oynuyor. Dizinin ikinci yeni sezonu hakkında beklenen açıklama yapımcısından geldi. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-04-23 14:45

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ının son hali şaşırttı! Emir Berke Zincidi'yi görenler tanıyamıyor

Bir dönemin izlenme rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin minik Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Küçük Osman rolüyle milyonların kalbini kazanan ve hafızalara yer edinen Emir Berke Zincidi şimdilerde 17 yaşında.

Magazin 31-03-23 16:56

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın kıvrak müşterisiyle dansı olay yarattı! İzleyenlerin ağızları açık kaldı!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı paylaştığı içerikleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomen, genellikle kadın müşterileriyle dondurma standında dans ettiği anları sosyal medya hesaplarında paylaşarak izlenme rekorları kırıyor. Bu kez kıvrak müşterisiyle dansını yayınlayan Çılgın Dondurmacı'ya, dünyanın her yerinden yorum yağdı. İşte o videodan görüntüler...

Magazin 20-03-23 19:28

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşini görenler inanamadı! Meğer o dizinin...

Kanal D'de izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin oyuncuları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut , Tamer Levent ve Enis Arıkan gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizide anne Gülcihan'ı canlandıran Devrim Yakut, eşi ile gündem oldu.

Magazin 16-03-23 20:42

Sosyal medyada yüzbinlerce kişi bu görüntüleri izledi! Canlı yayın yaparken saniyeler öncesinden kazanın olacağını söyledi, ölümden son anda kurtuldu

Diyarbakır’da 2 otomobilin seyir halinde olduğu esnada kaza olacağını hisseden şahıs, sosyal medya hesabında açtığı canlı yayında kaza anını cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Kazadan 7 saniye önce ‘Bugün kesin kaza olacak’ diye takipçilerine konuşan şahısın videosu sosyal medyada yüz binlerce izlenme aldı.

Haber 10-03-23 14:35

Yalı Çapkını bu akşam var mı yok mu? Yalı Çapkını hangi gün oynuyor? 3 Mart Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi, Star TV'de yayınlanıyor. Kullanıcılar dizinin bu akşam olup olmadığını araştırıyorlar. Peki Yalı Çapkını bu akşam var mı yok mu? Yalı Çapkını hangi gün oynuyor? İşte 3 Mart Star TV yayın akışı...

Magazin 03-03-23 19:21

O anlar sosyal medyada gündem oldu! Halk TV'deki bu yayın tepki çekti: Depremzede çocuk...

2. sınıf öğrencisi depremzede bir çocuğun Halk TV ekranlarında konuştuğu anlar sosyal medyada gündem oldu, kullanıcılar o anların ajite edildiği şeklinde eleştirilerde bulundu. Gazeteci Enver Aysever de "Sırf izlenme için her şeyi yaparsınız siz!" diyerek sert tepki gösterdi.

Haber 25-02-23 15:52

Hatay'dan dönen İBB ekiplerine pilottan duygulandıran teşekkür! Sosyal medya bunu konuşuyor

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası Hatay'a giden İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ve itfaiye ekipleri, görevlerini tamamlayarak Hatay'dan İstanbul'a döndü. Uçakla İstanbul'a dönen kurtarma ekiplerine pilotun teşekkürü ise sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. İmamoğlu da o anonsu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o anlar...

Haber 20-02-23 09:50

Arka Sokaklar yeni bölüm olacak mı, ne zaman başlayacak? Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar bitti mi?

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar'ın akıbeti merak ediliyor. Rıza Baba ve ekibinin 17 sezondur süren hikayesinin devam edip etmeyeceği izleyiciler tarafından merak ediliyor. Polisiye dizilerinin en çok izlenen örneklerinden olan dizi, kemik bir izleyici kitlesine sahip. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm olacak mı, ne zaman başlayacak? Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar bitti mi?

Magazin 16-02-23 18:58

Sıcak Kafa iptal mi edildi, ikinci sezon olacak mı? Sıcak Kafa için beklenmedik haber Şevket Çoruh'tan geldi

Sıcak Kafa Netflix dizisi ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yerli içeriklerin üretildiği platformlardan biri olan Netflix, Sıcak Kafa dizisi ile izlenme oranlarını yükseltmiş duruyordu. İkinci sezonu merakla beklenen Dizi için Şevket Çoruh'tan bir açıklama geldi. Peki Sıcak Kafa iptal mi edildi, ikinci sezon olacak mı? İşte dizi ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Magazin 03-02-23 19:57

İlk Wednesday Addams olan Lisa Loring, 64 yaşında hayatını kaybetti! Sevenlerini üzen haber

Netflix’in tüm dünyada izlenme rekorları kıran yapımı Wednesday’in 1964-1966 yılları arasında yayınlanan versiyonunda Wednesday Addams’i canlandıran ünlü oyuncu Lisa Loring 64 yaşında hayatını kaybetti.

Trend 30-01-23 11:42

All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman? All Of Us Are Dead 2. sezon tarihi belli mi? İzlenme rekoru kırmıştı!

All Of Us Are Dead adlı Güney Kore yapımı televizyon dizisi, geçtiğimiz yıl Netflix'te en çok izlenenler arasına girmişti. 1 sezon 12 bölümden oluşan zombi temalı bir dizi olan All Of Use Are Dead dizisinin 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Peki All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman?

Trend 24-01-23 14:54

Kıvırcık saçları şekillendirmek için etkili yolu paylaştı! Bukleleri tek tek ayırıyor

Kıvırcık saçı şekillendirmek düz saçlara göre çok daha zor olabiliyor. Buklelerin hacimli ve şekilli durmasını isteyen kadınlar çeşitli saç bakım ürünlerini tercih ediyor. Ancak kıvırcık saçı şekillendirmenin temeli saçınızı nasıl kuruttuğunuzdan geçiyor. TikTok'ta süzgeç kullanarak saçını şekillendiren kadının videosu kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme ve yorum aldı.

Kadin 18-01-23 14:01

Survivor 2023 ilk dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı kim oldu? 15 Ocak 2023 Survivor'da kazanan takım!

Survivor 2023, geçtiğimiz gün ilk bölümü ile ekrana geldi. Yayınlandığı her sene izlenme rekorları kıran yarışmada bu sene değişikliğe gidildi. Ünlüler, gönüller ve fenomenler hem zorlu ada koşullarıyla hem de rakipleriyle yarışacaklar. Peki Survivor 2023'ün ilk kazananı kim oldu, hangi takım ilk ödülü aldı? İşte Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de yayınlanan Survivor'da kazanan takım...

Magazin 16-01-23 07:28

Wednesday'in yıldızı Emma Myers'in çıplak pozları ortaya çıktı! Hayranları şokta

Netflix'te izlenme rekorları kıran Wednesday dizisinde fırtınalar estiren Emma Myers'ın çıplak pozları magazin camiasını şaşkına çevirdi.

Magazin 11-01-23 10:39

TikTok fenomeni Aybüke Çangal mini elbisesiyle dansı olay oldu! Milyonlarca izlenme aldı

TikTok platformunda yayınladığı videolar ile fenomen haline gelen Aybüke Çangal katıldığı evlilik programı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ile geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Sık sık paylaşım yapan fenomen Aybüke Çangal son olarak mini elbisesiyle dansını takipçileriyle paylaştı. O anlar defalarca izlendi.

Magazin 10-01-23 23:55