Izmir Ms Dernegi Haberleri

Karar oy birliğiyle alındı! İzmir'de suya indirim

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısının ilk birleşiminde, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Finans 2024-04-19 20:46:46

Meteoroloji peş peşe illeri uyardı 'Çok' kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... 45 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara ve Ege'de bu gece, Batı Akdeniz'de yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yurdun iç ve batı kesimleri için de fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji, peş peşe açıklamalarla pek çok ili uyardı. Buna göre çok kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Diğer yandan 45 il için yarına yönelik sarı kodlu uyarı yapıldı. O iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ da var...

Haber 2024-04-19 15:44:49

Son dakika! İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: İzmir Seferihisar'da saat 11.02'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD sarsıntının derinliğini 6.97 km olarak açıkladı.

Haber 2024-04-19 11:10:40

İzmir açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

Yurthaber 2024-04-19 07:51:04

Yer: İzmir! 94 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, yakayı ele verdi: Yaşı şaşkına çevirdi

İzmir'de iki ilçede oto hırsızlıkları yapıldığı yönündeki ihbarlar sonrasında harekete geçen polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananlar arasında bulunan 18 yaşındaki U.H.Y.'nin 94 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

Haber 18-04-24 18:06

Yer: İzmir! Site sakini kadın dehşeti yaşadı, sesini duyurmak için pankart astı: 'Sokağa çıkamıyorum'

İzmir'de site sakini Aysun Bodur, apartmanın görevlisi tarafından darp edildiğini öne sürerek , sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, olay sonrası "Çok kötü durumdayım, sokağa çıkamıyorum, tehdit edildim. Psikolojik destek alıyorum ve ilaç kullanıyorum" derken apartman görevlisi ise Bodur'un kendisinin ekmeği ile oynadığını söyledi.

Haber 17-04-24 19:09

Doğal taş sektörü Marble İzmir'de buluştu

Türk doğal taşının dünyaya açılan kapısı olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı - Marble İzmir, 29'uncu kez kapılarını açtı.

Yurthaber 17-04-24 14:13

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

'Şakkadanak satarım' sözleriyle hafızalara kazınmıştı! Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir canlı yayında dolar çıkışıyla gündem olan ve 'Şakkadanak satarım' sözleriyle adından söz ettiren Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel bu kez Ankara, İstanbul ve İzmir sözleriyle tepki çekti.

Haber 16-04-24 09:40

İzmir açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında lastik botta 45 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 16-04-24 07:51

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MYKY üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-24 16:41

'Zor günleri beraber atlatacağız' dedi: İzmir'in yeni belediye başkanı fiyatları düşürdü: Halk ekmek, 7 liradan 5 liraya indi

İzmir’de 7 TL’den satışa sunulan halk ekmeğin fiyatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatı ile 5 TL’ye indirildi. Başkan Tugay, “Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacağız” dedi.

Finans 15-04-24 14:42

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili açıklama! 'Tüm kamuoyundan özür dilerim'

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı tepkilere yol açan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.

Haber 14-04-24 19:52

Eski AK Partili belediye başkanının o paylaşımı büyük tepki çekti! 'Çekilin, aç Türkler...'

AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatili paylaşımının yankıları hala devam ederken, başka bir olay daha patlak verdi. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, yollarda oluşan bayram yoğunluğunu "çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor" notuyla paylaştı. Yavaş'ın bu paylaşımı büyük tepki topladı.

Haber 14-04-24 17:24

Monaco'dan sonra Maldivler! 'Istakoz' krizi patlak verdi: AK Partili isimden Şebnem Bursalı'ya zehir zemberek istifa çağrısı

AK Parti'de 'ıstakoz' paylaşımı yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakoz yemeğinin fotoğrafını paylaşması tartışmalarını beraberinde getirdi. Önceki dönem AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'yı hedef aldığı zehir zemberek bir açıklama yapıp istifaya çağırdı. Son olarak da AK Partili eski milletvekili Hüseyin Filiz'den 'Maldivler' paylaşımı geldi.

Haber 14-04-24 12:59

Dikkat! Ege Denizi'nde av yasağı yarın başlıyor: Uymayanlara 200 bin TL'ye varan para cezası

Ege Denizi'nde av yasakları yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yarın başlayacak yasağın 31 Ağustos'a kadar süreceğini belirtip, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi. Şahin, "Yasak, büyük tekneleri kapsıyor. Özellikle kıyı avcılığı dediğimiz küçük teknelerimizde amatör avcılar için herhangi bir problem yok. Yasak dönemi içinde gırgır ve troller ava çıkamıyor" diye konuştu.

Haber 14-04-24 10:54

31 Ağustos'a kadar devam edecek: Yasağa uymayanlara kötü haber! 200 bin TL'ye varan para cezası var

Ege Denizi'nde 31 Ağustos'a kadar sürecek av yasağı yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi.

Finans 14-04-24 10:45

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

Yaz tatili planı yapanlar dikkat! Çeşme'de bir villanın aylık kirası dudak uçuklattı

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil bölgeleri de hareketlendi. Vatandaşlar şimdiden yaz tatili için plan yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de tatilcilere kiralanan bir villanın fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, "Bu paraya eskiden yazlık alırdı millet" yorumunu yaptı.

Trend 10-04-24 17:02

Orhangazi Tüneli'nde yolcu otobüsü alev alev yandı! 35 yolcu son anda tahliye edildi

Kocaeli’den İzmir istikametine giden yolcu otobüsü, Bursa-İstanbul yolu Orhangazi Tüneli girişinde alev alev yandı. 35 yolcu hızla tahliye edilirken, 2 yolcu dumandan etkilendi.

Haber 09-04-24 00:11

İyi Parti'de hareketli günler! Ümit Özlale istifa ettiğini duyurdu

Son dakika: İyi Parti'de sular durulmuyor. Bilge Yılmaz'ın ardından İyi Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisiden istifa ettiğini duyurdu. Özlale yaptığı paylaşımda İyi Parti'nin ilk günlerindeki heyecanının kalmadığını belirterek, "makul çözümler sunmanın mümkün olmadığını ve siyaset üretmenin imkansız olduğunu üzülerek görüyorum. Bu nedenle istifamı sunma kararı aldım." ifadelerinde bulundu. Öte yandan İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu da teşkilat başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Haber 08-04-24 12:30

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

SON DAKİKA: Arda Turan tarih yazdı! Eyüpspor, Altay'ı 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu

Son dakika... Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Sahasında ağırladığı İzmir ekibi Altay'ı 4-1 mağlup eden Eyüpspor'un bu galibiyeti sonrası Altay'ın da küme düşmesi kesinleşti. Yaşanan bu tarihi galibiyet sonrası Arda Turan ve ekibi maç sonunda büyük sevinç yaşarken, Turan gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 17:48

Uzman isim konum verdi! Bir ilde yeni faylar tespit edildi: 'Çok çok önemli' diyerek vurguladı

Türkiye deprem korkusu yaşamaya devam ederken bilim insanlarının iller üzerindeki çalışmaları da aralıksız sürüyor. Son olarak İzmir'de Bornova Havzası'nın altında yeni faylar keşfedildi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ökmen Sümer çalışmaların süreceğini belirterek, "Bütünü görmeden detaya inmeye çalışmak, bizi zamansal açıdan geriye götürebilir. Bu çok çok önemli." dedi.

Haber 04-04-24 11:12

40 milyon TL'lik eviyle gündemdeydi! Zeynep Bastık yatırımını nereye yaptığını açıkladı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık her açıklamasıyla adından söz ettiriyor. İzmir Urla'dan aldığı 40 milyon TL'lik lüks yazlığı ile dikkat çeken Zeynep Bastık şimdi de yatırımını nereye yaptığı açıkladı.

Magazin 04-04-24 10:59

Akaryakıt fiyatları için endişelendiren haber! Petrol 5 ayın zirvesini gördü! Fiyatları etkileyecek stok verileri bugün açıklanacak (3 Nisan 2024 Çarşamba güncel benzin motorin fiyatları)

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. 5 ayın zirvesini gören brent petrolün varil fiyatı 89 doları aştı. Fiyatlardaki yükselişte, ABD'de güçlü talep öngörüsü ve küresel petrol arzına ilişkin endişeler etkili oldu. (3 Nisan 2024 Çarşamba güncel İstanbul, Ankara, İzmir benzin motorin fiyatları)

Finans 03-04-24 12:41

Engelli kadının ölümüne neden olan sürücü Denizli’de yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde Aydın-İzmir otoyolunda kullandığı kamyonla zihinsel engelli kadına çarpan sürücü, JASAT’ın yaptığı çalışma ile Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yakalandı.

Yurthaber 03-04-24 10:49

Yer: İzmir! Kimseye aldırış etmeden İZBAN'da uyuşturucu içti... Pişkin tepkisi şaşkına uğrattı

İzmir'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın İZBAN'da herkesin ortasında metamfetamin diye ifade edilen uyuşturucu maddeyi içti. Vatandaşların tepki göstermesine rağmen kılını kıpırdatmayan kadının pişkin tepkisi ise pes dedirtti. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte skandal görüntüler!

Haber 02-04-24 15:39

İzmir sokaklarında cesetle sokak sokak araba turu! Yakalanınca Ben kadınım, sonradan erkek oldum dedi, yakayı ele verdi

Emanet ettiği parayı geri alamadığı kuyumcuyu sevgilisiyle arabada öldürdüler, cesediyle İzmir sokaklarında sokak sokak araba turu attılar! İzmir'in kanını donduran kuyumcu cinayetinin zanlısı günlerdir firari olarak aranıyordu. Üç ilde aranan zanlı cinayet mahallinde bulundu, "Ben kadınım, sonradan erkek oldum" deyince polis incelemede gerçeği ortaya çıkardı.

Haber 02-04-24 09:48

Kontrolden çıkan tır tünelde duvara çarptı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda tünelde kontrolden çıkan tır duvara çarptı.

Yurthaber 02-04-24 08:36

İzmirliler 20 yıldır büyükşehirde AK Parti’yi seçmiyor

Türkiye’de 2004-2024 yılları arası gerçekleştirilen yerel seçimlerde İzmir, 20 yıldır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti’yi seçmiyor.

Yurthaber 01-04-24 13:52

Karı - koca seçimi kaybetti! İki farklı ilden ikisi de aday olmuştu...

İzmir Kiraz’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan Saliha Özçınar Kutlu üçüncü dönem için vatandaştan vize alamazken, kocası Kasım Kutlu da Isparta’nın Sütçüler ilçesinde seçimi kaybetti.

Haber 01-04-24 11:20

Kendisi İzmir’de, kocası da Isparta’da seçimi kaybetti

İzmir Kiraz’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan Saliha Özçınar Kutlu üçüncü dönem için vatandaştan vize alamazken, kocası Kasım Kutlu da Isparta’nın Sütçüler ilçesinde seçimi kaybetti.

Yurthaber 01-04-24 11:13

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-24 21:13

İlk seçim sonuçları gelir gelmez Mehmet Şimşek'in adını verdi! Cüneyt Özdemir'den 'bakanlar değişir' çıkışı

Yayın yasağı kalkar kalkmaz Türkiye'nin gözü seçim sonuçlarına çevrildi. İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerin yanı sıra 81 ilden gelecek sonuçlar tarihi seçimde büyük önem taşıdı. İlk verileri değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir çok çarpıcı bir çıkışa imza atarak bakanların dahi değişebileceğini ifade ederken Mehmet Şimşek'e ayrı bir parantez açtı.

Finans 31-03-24 20:46

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-24 20:15

CANLI | İzmir yerel seçim sonuçlarında oy oranları belli oldu: CHP'li Cemil Tugay önde mi? AK Partili Hamza Dağ ne kadar oy aldı?

Seçim sürecinin en heyecanlı anı geldi çattı. Sandıklar kapandı, yasaklar kalktı. Gözler büyükşehirlere çevrilirken İzmir sonuçları da yakından takip edilmeye başlandı. CHP'nin kalesinde son durum da yasakların kalkmasıyla belli oldu. CHP'li Cemil Turgay ne kadar oy aldı? AK Partili Hamza Dağ sürpriz yapabilecek mi? İşte İzmir yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 19:01

İzmir seçim sonuçları CANLI! İzmir'de seçim yarışı devam ediyor, Hamza Dağ sürpriz yapar mı Cemil Tugay mı kazanacak?

Ülkemizin en güzide illerinden biri olan İzmir'de de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor! CHP'nin aday gösterdiği Cemil Tugay kuşkusuz avantajlı olan taraf fakat seçim çalışmalarıyla yurt genelinde dikkat çeken AK Parti adayı Hamza Dağ da sürpriz yapma peşinde. İzmir'de Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı kazandı? Canlı İzmir seçim sonuçları kaçta belli olacak?

Finans 31-03-24 14:52

Ardahan canlı seçim sonuçları! Ardahan yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Yunus Baydar mı, CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak?

Yerel Seçim geldi çattı. Milyonlarca vatandaş 31 Mart günü seçim sonuçlarını merakla bekliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerin yanı sıra bazı illerin de seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. Merak edilen illerden biri de Ardahan oldu. Ardahan'da yeniden CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak yoksa AK Parti adayı Yunus Baydar mı?

Haber 29-03-24 20:43

CANLI İZMİR SEÇİM SONUÇLARI! İzmir'de seçim sonuçları nasıl olacak? Cemil Tugay mı Hamza Dağ mı?

İzmir seçim sonuçları... Türkiye, Mayıs ayından sonra bir kez daha sandık başına gidiyor. En çok merak edilen şehirlerden biri de İzmir, İzmir'de yarışın CHP adayı Cemil Tugay ve Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ'ın arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Canlı İzmir seçim sonuçlarını Mynet'ten anlık olarak takip edebileceksiniz.

Haber 29-03-24 16:49

Canlı Tokat seçim sonuçları! Tokat'taki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu mu yoksa CHP'nin adayı Murat Yazıcı mı kazanacak?

Seçime sayılı günler kala seçmenlerin heyecanı da dorukta. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin dışında Anadolu'daki belediyelerde son durum merak ediliyor. Tokat'ta seçim yarışının AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu ve CHP'nin adayı Murat Yazıcı arasında geçmesi beklenirken seçmenlerin tercihi ne olacak?

Haber 29-03-24 13:10

İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna otoyolda çekici kullandıran babaya ceza kesildi

İzmir-Aydın Otoyolu'nda ehliyeti bulunmayan çocuğuna çekici kullandıran babaya idari işlem uygulandı.

Yurthaber 29-03-24 12:27

Kuzenini ziyaret etti, 12 yaşındaki kızını taciz etti! Whatsapp yazışması ortaya çıktı: Özel yerlerime dokundu

Mide bulandıran istismar haberinin adresi bu kez İzmir. Karabağlar ilçesinde kuzenine ziyarete giden 49 yaşındaki T.A. evde yalnız gördüğü kuzeninin 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz etti. Küçük kız durumu ailesine anlatınca şüpheli saklandığı yerde yakalandı. Küçük kızın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 29-03-24 09:30

İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 29-03-24 07:28

İzmir merkezli kaçakçılık operasyonu: 15 bin litre etil alkol ele geçirildi

İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda piyasa değeri 30 milyon TL’nin üzerinde olan 15 bin litre etil alkol ele geçirildi.

Yurthaber 28-03-24 14:20