Izzettin Kucuk Haberleri

Van'daki tarihi camilerde başlatılan restorasyon çalışmaları devam ediyor

Van'ın Gevaş ilçesindeki tarihi İzzettin Şir, Van Kalesi'nin zirvesindeki Süleyman Han camileri ile Eski Van Şehri'ndeki Ulu Cami ve Kızıl Minareli Cami restore ediliyor.

Yurthaber 2023-11-17 07:33:36

Korkusu mezara yansımış! Selçuklu Sultanı için Konya'da mezarı hazırlandı Sivas'a defnedildi

Selçuklu Devleti'nin en önemli sultanlarından I. İzzettin Keykavus'un vasiyeti üzerine kabri Konya’da hazırlanmasına rağmen, mezarı asırlardır defnedildiği Sivas’ta bulunuyor. Dr. Ebru Bilge Fataha, İzzettin Keykavus'un kardeşi Alâeddin Keykubad ile aralarında yaşanan taht mücadelecinden dolayı Sivas’a defnedilmiş olabileceğini belirttti. Fataha, ''Sürekli öldürülme korkusu içerisinde olması ruh halini bozmuştur diyebiliriz. Bu korkular da mezara yansımış olabilir'' dedi.

Haber 2022-11-29 13:21:57

Kırklareli'nde Sarı Saltuk Kültür Evi temeli törenle atıldı

Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan - "Bugün sayın Cumhurbaşkanımızın böyle bir kararla olayı yenilemiş olması fevkalade sevindirici ve olumlu bir gelişmedir" - "Geç de olsa toplumlar yaşamaya devam ettikleri sürece daha iyiye, daha doğruya gitmek zorundadırlar"

Yurthaber 2022-10-07 16:59:05

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan gizemli ziyaret! Tek başına gitti, korumaları dahi içeri alınmadı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cemevi ziyaretinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu, Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan’ı evinde ziyaret etti. Ziyaret basına açıklanmazken Kılıçdaroğlu ile birlikte gelen kişilerden hiç kimsenin eve çıkmaması dikkat çekti. Korumaların dahi alınmadığı ev ziyaretinde ne konuşulduğu ise bilinmiyor. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 2022-08-17 13:22:02

Son dakika: MİT'ten terör operasyonu! PKK'lı İzzettin İnan etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden İzzettin İnan etkisiz hale getirildi. İnan'ın örgüt kadrolarıyla Duhok-Gara bölgesinde toplantı halinde olduğu sırada yanındakilerle birlikte etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Haber 17-07-22 09:34

Unutulmaya yüz tutmuş el sanatları müzede hayat buluyor

Zengin tarihi ve kültürüyle pek çok müzeye ev sahipliği yapan Hatay, ipek dokuma, yakma resim, hasır örgü, mozaik işleme, cam üfleme, ahşap oyma gibi tekniklerle yapılan birçok eserin sergilendiği El Sanatları Müzesi ile de dikkatleri çekiyor - Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz - "Burada sadece el sanatlarını sergilemek değil, burayı yaşayan bir kültür müzesi haline getirmek istiyoruz"

Yurthaber 08-09-21 11:07

Babasına ait bağ evinden hırsızlık yapan şahıs gözaltında

Kırıkkale’de babasının bağ evinden demir kapı ve pencere korkuluklarını çaldığı öne sürülen şahıs gözaltına alındı.Olay, Balışeyh ilçesine bağlı İzzettin köyünde bulunan bir bağ evinde yaşandı.

Haber 03-04-21 11:54

Silahlı soygun girişimi sonrası şahısların kaçma anı kamerada

Bahçelievler’de yaşanan silahlı soygun girişiminden sonra şahısların kaçması ve yaralı adama çevredeki vatandaşların yardım etme anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.Bahçelievler İzzettin Çalışlar Caddesi üzerinde öğle saatlerinde Ali Topal’ın işlettiği kuyumcuya gelen silahlı 2 şüpheli, soygun girişiminde bulunmuştu.

Haber 23-03-21 15:15

Vali Demirtaş yaşlıları unutmadı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, ’Yaşlılar Haftası’ münasebetiyle yaşlıları evlerinde ziyaret edip bir süre görüştü.Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ’Yaşlılar Haftası’ münasebetiyle 13 Mart Mahallesinde ikamet eden İzzettin Saidoğlu ve Hasbiye Saioğlu çiftini beraberindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Zeki Eryarsoy ile ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Sadioğlu çiftiyle yakından ilgilenerek bir süre hasbihal edip, taleplerini dinledi.

Yurthaber 23-03-21 11:57

Yağışlı havalar artık sorun olmayacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe, İzzettin, Temrek, Kurudere ve Yakuplar mahallelerinin yol geçişlerinde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak adına koruge boru ve yatak oluşturma çalışmalarını tamamladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havaların günlük hayatı olumsuz etkilememesi için çalışmalarına devam ediyor.

Yurthaber 21-02-21 16:06

Kırıkkale’de tır devrildi: 1 yaralı

Kırıkkale’de kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde Kırıkkale-Çorum D-200 karayolu üzerindeki İzzettin köyü yakınlarında meydana geldi.

Haber 08-01-21 10:06

Bölgenin en meşhur avcısı elim bir av kazasında hayatını kaybetti

Aydın, İzmir ve çevresinin en meşhur domuz avcılarından biri olan 55 yaşındaki İzzettin Çin, elim bir av kazası sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 29-11-20 15:27

İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’ni vurdu

İsrail ordusuna bağlı savaş uçakları, gece saatlerinde işgal altındaki Gazze Şeridi’nde bulunan Hamas’ın silahlı kanadı İzzettin El-Kassam Tugayları’na ait hedeflere hava saldırısı düzenledi.İsrail ordusuna bağlı savaş uçakları, gece saatlerinde abluka altındaki Gazze Şeridi’nde bulunan Hamas’ın silahlı kanadı İzzettin el-Kassam Tugayları’na ait hedeflere hava saldırısı düzenledi.

Haber 23-10-20 09:30

Seyhan Belediyesi’nden “Sıfır Atık” paneli

Seyhan Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nce, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası’nın katkılarıyla, kaynakların doğru kullanılması amacıyla sıfır atık paneli gerçekleştirildi.Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, TBMMOB Adana İKK Sekreteri Erol Salman, Çevre Mühendisleri Odası 2.

Yurthaber 22-10-20 13:50

Seyhan Belediyesi Bilgi Evi açıldı

Seyhan Belediyesi’nce Yeşilyurt Mahalle Merkezi’nde gençlerin bilgiye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla kurulan Bilgi Evinin açılışı gerçekleştirildi.Daha önce taziye evi olarak kullanılan binada yapımı tamamlanan Bilgi Evinin açılışına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP il Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut ve Orhan Sümer, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ve vatandaşlar katıldı.Pandemi önlemlerine dikkat dilerek gerçekleştirilen açılış töreninde söz alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Bilgi Evinin isminin de içeriğinin de çok güzel olduğunu belirtti.

Yurthaber 22-09-20 11:11

Vali Baruş’tan yeni adli yıl ziyareti

Vali Aydın Baruş, yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Adliye Sarayı’nı ziyaret etti.Vali Baruş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı İzzettin Duman, İdare Mahkemesi Başkanı Ali Doru, Vergi Mahkemesi Başkanı Adnan Karaman ve Malatya Baro Başkanı Av.

Yurthaber 02-09-20 17:19

Otomobille çarpışan kamyonet devrildi: 2 yaralı

Adıyaman’da, otomobille çarpışan kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, İzzettin Y.

Yurthaber 29-08-20 23:20

Kaymakam Erdemir, köy ziyaretlerine devam ediyor

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir; Dalda, Küçüksu, Güreşçi, Yoncabaşı ve Tokaçlı köylerini ziyaret etti.İlçe Özel İdare Müdürü İzzettin Nurduhan ile birlikte köy ziyaretlerine devam eden Kaymakam Erdemir, ilçeye bağlı Dalda, Küçüksu, Güreşçi, Yoncabaşı ve Tokaçlı köylerini ziyaret ederek, köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etti.

Yurthaber 19-08-20 12:05

Kaymakam Erdemir köy ziyaretlerine devam ediyor

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Dağdibi, Koruklu, Çanakdüzü ve Tosunlu Köylerini ziyaret etti.Tatvan İlçe Özel İdare Müdürü İzzettin Nurduhan’ın eşlik ettiği Kaymakam Tekin Erdemir, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Yurthaber 18-08-20 09:20

Gölete düşen kuzunun imdadına AFAD ekipleri yetişti

Muş’un Varto ilçesinde gölete düşerek mahsur kalan kuzuyu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri kurtardı.Varto’da yaşayan İzzettin Doğan, gölete düşen kuzusu için AFAD ekiplerinden destek istedi.

Yurthaber 28-07-20 15:03

Yüksekova TSO’dan Vali Akbıyık’a teşekkür plaketi

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.Yüksekova TSO Başkanı Abdurrahman Pınar, TSO Meclis Başkanı İzzettin Metin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seracettin Keği ve Genel Sekreter Saime Mengeç, Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ederek Yüksekova TSO’ya verdikleri destek için kendisine teşekkür plaketi takdim etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, Yüksekova heyetine teşekkür etti.

Yurthaber 28-07-20 12:46

Başkan Erdem babaları unutmadı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 17 çocuk babası Halil Horoz ve 2 evladı engelli olan İzzettin Özen’i ziyaret Babalar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Yurthaber 21-06-20 12:26

Hatay’da Tarihi Uzun Çarşı restore edilecek

Hatay’da Tarihi Uzun Çarşı’nın restorasyon ve yenileme çalışmaları için Kültür Turizm Bakanlığı ve Antakya Belediyesi arasında protokol imzalandı.Tarihi Kurşunlu Han’da düzenlenen törene Hatay Vali Yardımcısı Salih Altun, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüsnü Işıkgör ve esnaf temsilcileri katıldı.Toplantıda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’ın en önemli eserlerinden birinin Uzun Çarşı’nın restorasyonu olacağını belirterek, "Bugün Hatayımız için tarihi bir gün.

Yurthaber 01-06-20 14:38

‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek devam ediyor

Van’ın Erciş ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan 7 çocuk babası Yusuf İzzettin Keleş (75), ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 100 TL bağışta bulundu.Korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkamayan hasta, engelli ve 65 yaş ve üstü kişiler, Erciş Vefa Sosyal Destek Grubunu arayarak yardım istiyor.

Yurthaber 05-05-20 10:48

Bitlis’teki 3 köy ve 9 mahallede karantina kaldırılıyor

Bitlis’te korona virüs tedbirleri kapsamında 3 köy ve 9 mahallede uygulanan karantina yarın sabah saatlerinde kaldırılacak.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 15 Nisan 2020 tarihinde saat 08.00’de Kültür Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 121, Fatih Mahallesi Şehit İzzettin Baldır Sokak No: 18, Kale Mahallesi Şehit Mecdi Şentürk Sokak No: 54, Aydınlar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi otogar karşısı Doğa Apartmanı, Kültür Mahallesi Yediveren Sokak Dışkapı No: 4-6, İşletme Mahallesi Göl 2.

Yurthaber 14-04-20 16:22

Başkan Hasan Kılca, vatandaşlara buluştu

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Şemsi Tebrizi Mahallesindeki Kadı İzzettin Camisi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Cuma Buluşmalarını sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Şemsi Tebrizi Mahallesindeki Kadı İzzettin Camii’nde kılınan namazın ardından bölge sakinleri ve esnaflarla buluştu.

Yurthaber 21-02-20 15:39
Haber 20-01-20 22:36

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’dan Cem Vakfı Genel Başkanı Doğan’a taziye ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’a vefat eden ağabeyi Mazlum Doğan için başsağlığı dileklerinde bulundu.Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, çeşitli programlar için bulunduğu İstanbul’da Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 20-01-20 21:45

Başkan Pınar, mali müşavir ve muhasebecilerle bir araya geldi

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) yönetim kurulu, Yüksekova’da görev yapan Mali Müşavir ve Muhasebecilerle geleneksel yılsonu toplantısında bir araya geldi.Yüksekova ilçesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda gerçekleştirilen geleneksel yıl sonu yemeğine, YÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Pınar, YÜTSO Meclis Başkanı İzzettin Metin, YÜTSO Genel Sekreter Saime Mengeş, mali müşavir ve muhasebeciler katıldı.

Yurthaber 14-12-19 15:52

Ahlat'tan 100 milyon liralık patates tohumu satışı

Türkiye'de tohumluk patates ihtiyacının yüzde 17'sinin karşılandığı Bitlis'in Ahlat ilçesinde 7 bin 500 dekarlık alanda 50 bin ton sertifikalı patates tohumu üretildi - Ahlat Ziraat Odası Başkan Vekili İzzettin Altuntaş: - "Yetiştirdiğimiz tohumları yurt içinin yanı sıra Azerbaycan, Nahçıvan, Bulgaristan, Irak, Gürcistan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs ve Suriye'ye gönderiyoruz"

Finans 12-12-19 12:48

ASO’dan “Karanlığı Aydınlananlar”a destek

Ankara Sanayi Odası, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı işbirliği ile eski hükümlülerin istihdamı konusunda ön yargıları kırmak, sosyal ve ekonomik anlamda toplumsal duyarlılığı geliştirmek amacıyla düzenlenen "Karanlığı Aydınlananlar" adlı öykü yarışmasına destek oldu ve dereceye girenlere ödül verdi.Ankara Batı Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine ASO Başkan Yardımcısı Seyit Ardıç, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Murat Akça, Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, ASO Genel Sekreteri Doç.

Finans 26-11-19 10:14

YÜTSO’dan Vali Akbıyık’a ziyaret

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) heyeti, Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.YÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Pınar, beraberindeki Meclis Başkanı İzzettin Metin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fatih Arslan, Meclis Başkan Yardımcısı Şakir Tekçi ile Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yurthaber 18-10-19 09:30

İZDES Heyetinden Vali Aydın Baruş’a ziyaret

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında Malatya’ya gelen Vali-Mülkiye Başmüfettişi İzzettin Küçük başkanlığındaki heyet, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.Vali-Mülkiye Başmüfettişi Küçük, kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması amacıyla hayata geçirilecek olan "İZDES Projesi" hakkında bilgi sundu.

Yurthaber 15-10-19 13:06

VASKİ’nin eğitim kurumlarına hizmeti takdir görüyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, yerleşim birimlerinde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, eğitim kurumlarının da sorunlarının giderilmesi için yoğun gayret gösteriyor.Yıllardır kanalizasyon sıkıntısı yaşayan 458 öğrencisi olan Gevaş ilçesindeki İzzettin Şir Anadolu Lisesinin sorunu, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) tarafından giderildi.

Yurthaber 19-09-19 11:00

Başkan Ensari’nin acı günü

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari’nin amcası ve Şığki aşiretinin büyüğü olan İzzettin Aladağ hayatını kaybetti.Yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle evinde rahatsızlanarak Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan İzzettin Aladağ, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yurthaber 14-09-19 19:04

Hatayspor ve Antakya Belediyespor’dan Fikret Orman’a forma

Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan ve Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a Hatayspor ve Antakya Belediyespor formalarını hediye etti.Gazişehir Gaziantep maçı öncesi Mersin, Adana ve Hatay’ı ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri, Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan, Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Gökhan Alkan’la bir araya geldi.

Haber 13-09-19 20:44

Açar’dan EMO’ya ziyaret

Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürü Yusuf Açar, Elektrik Mühendisleri Odası’nı (EMO) ziyaret etti.Proje Tesis Yöneticisi İzzettin Kılınç ve Sistem İşletme Mühendisi Umut Erpolat ile birlikte EMO’yu ziyaret eden İl Müdürü Açar’ı Batman Şube Başkanı Fırat Tüzün ve diğer yöneticiler karşıladı.

Yurthaber 09-09-19 16:00

Avrupa şampiyonu muay thaici kardeşlerin hedefi dünya şampiyonluğu

Mersin'de yaşayan ve en son katıldıkları 2018 Muay Thai Avrupa Şampiyonası'nda farklı kilolarda birincilik elde eden İbrahim ve İzzettin Altunsöz kardeşler, önümüzdeki yıl yapılacak olan dünya şampiyonasına katılıp, şampiyon olmak istiyorlar.

Spor 09-09-19 11:25

(Özel haber) Avrupa şampiyonu muay thaici kardeşlerin hedefi dünya şampiyonluğu

Mersin’de yaşayan ve en son katıldıkları 2018 Muay Thai Avrupa Şampiyonası’nda farklı kilolarda birincilik elde eden İbrahim ve İzzettin Altunsöz kardeşler, önümüzdeki yıl yapılacak olan dünya şampiyonasına katılıp, şampiyon olmak istiyorlar.Ailesi Mardin’de yaşayan ve liseyi okumak için geldiği Mersin’de 2013 yılında muay thai sporuyla tanışan 22 yaşındaki İbrahim Altınsöz, bu süreçte şampiyonalara katılıp, Türkiye dereceleri elde etti.

Haber 09-09-19 11:12

Asfaltlama ile kaldırım çalışmaları sürüyor

Kilis Belediyesi tarafından asfalt ile kaldırım çalışmaları sürüyor.Kilis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Mollahamit Mahallesi enkaz temizleme ve asfalt yama çalışması, Barış Mahallesi, Büyükkütah Mahallesi, Albay İbrahım Karaoğlanoğlu Mahallesi, Öncüpınar Mahallesi ve İzzettin İyigün Mahallesi kaldırım yapım ve tamiratı çalışmalarını tamamladı.

Yurthaber 26-08-19 17:05

Kilis Belediyesi çalışmalarına hız verdi

Kilis Belediyesi vatandaşlara hizmet götürmeye aralıksız devam ediyor.Kilis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Rıfat Kazancıoğlu, Necmettin Erbakan Mahallesi, Sehitler Mahallesi, Tekye Mahallesi, Öncü Pınar Mahallesi, İzzettin İyigün Paşa Mahallesi, Helvacıoğlu Mahallesi kaldırım tamiratı ve kilit taşı yapım işi, Namık Ünler Paşa Mahallesi içme suyu arıtma tesisi üzeri yeni yol açımı çalışmalarına devam ediyor.Kilis Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinin, logar kapaklarının yıkama ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Yurthaber 23-08-19 12:05

Tarım işçileri taşıyan traktör devrildi: 8 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.Kaza, Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı İzzettin Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 22-08-19 12:42

Miniklerin sosyal sorumluluk projesi müzik sınıfına dönüşecek

Musikişinas ve devlet adamı İzzettin Hümayi Elçioğlu'nun çocuk şarkılarını sosyal sorumluluk projesi kapsamında seslendirerek bir albüm ve kitap oluşturan NUN Müzik Topluluğu, CD'nin satışından elde edilecek gelirle Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Sarıkum İlkokulu ve Anadolu'nun farklı bölgelerindeki okullara müzik sınıfı yaptırmayı hedefliyor - NUN Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Albayrak: - "Bizler için İzzettin Hümayi Bey gibi musikimizin unutulmaz üstatlarından birini yeni nesillerle tanıştıracak olmak çok önemli. Projelerimizin aynı hız ve kararlılıkta devam edeceğinin müjdesini de paylaşmak istiyorum"

Haber 09-08-19 11:25

Şeyh İzzettin İsmail Efendi 718’inci yılında dualarla anıldı

Her sene gerçekleştirilen Anadolu erenlerinden Şeyh İzzettin İsmail Efendi Hacet bayramı ve okumaları bu yıl da büyük katılımla gerçekleşti.Hendek Şeyhler Mahallesi’nde bulunan 1300 yıllarında yaşamış Anadolu erenlerinden Şeyh İzzettin İsmail Efendi, Hacet bayramı 718’inci yılında türbe bahçesinde dualarla anıldı.Hendek Belediyesinin destekleriyle hazırlanan anma programına; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başta olmak üzere İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yurthaber 28-07-19 16:25

Kanlı infazın sebebi 15 yıllık kan davası çıktı

ADANA'da, 25 Temmuz günü uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden İzzettin Şeker'in 15 yıl önce başlayan kan davası nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haber 28-07-19 13:46

Adana’daki cinayetten 15 yıllık kan davası çıktı

Adana’da geçtiğimiz Perşembe günü silahlı saldırı sonucu öldürülen İzzettin Şeker’in, kan davası nedeniyle 15 cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Haber 28-07-19 09:22

Çay ocağı işletmecisi, iş yerinde öldürüldü

ADANA'da çay ocağı işleten İzzettin Şeker, kimliği belirsiz 4 kişi tarafından iş yerinde tabancayla vurularak öldürüldü.

Haber 25-07-19 15:44

Çay ocağı işletmecisi, iş yerinde öldürüldü

ADANA'da çay ocağı işleten İzzettin Şeker, kimliği belirsiz 4 kişi tarafından iş yerinde tabancayla vurularak öldürüldü.

Haber 25-07-19 14:56

Cinayetle suçlanan kardeşler otopsi raporu ile tahliye oldu

Malatya’da yaklaşık bir buçuk ay önce kuzenlerini döverek öldürdükleri gerekçesiyle tutuklanan iki kardeş, otopsi raporunun açıklanması ile tahliye oldu.Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı Mahallesi’nde 2 Haziran 2019 günü yaşanan olayda, 50 yaşındaki Ümit Kartal’ın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesi üzerine kuzenleri Tayfun ve İzzettin Kartal’ı gözaltına alındı.

Haber 16-07-19 17:23