Jacques Vergel Haberleri

Love Island da Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu gündem oldu! Tutkulu öpüşmeden sonra başka erkekle....

İngiltere'nin çok izlenen reality şovunun yeni sezonuna Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu damga vurdu. Cülcüloğlu, Pazar günü Davide Sanclimenti ile tutkulu öpüşmesinden birkaç saat sonra, Jacques O'Neill'le flört ederken görüntülendi. Ekin Su, şimdiden İngiltere'nin gündemine oturmayı başardı.

Magazin 2022-06-13 09:03:31

Jean-Jacques Savin'den acı haber: 75 yaşındaki maceraperest ölü bulundu! Atlantik Okyanusu'nu kanoyla geçmeyi hedefliyordu

Atlantik Okyanusu’nu özel yapılmış kanosuyla kürek çekerek geçmek için 1 Ocak’ta yola çıkan 75 yaşındaki Fransız Jean-Jacques Savin'den acı haber geldi. Savin’in ekibi dün yaptıkları açıklamada, Savin’in Kuzey Atlantik Okyanusu’nda ters dönmüş kanonun içinde cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu.    

Haber 2022-01-23 14:43:08

74 yaşındaki Jean-Jacques Savin'in yolculuğu başladı! Kürek çekerek Atlantik Okyanusu’nu geçmeye çalışacak

74 yaşındaki Fransız Jean-Jacques Savin, 31 Aralık 2021’de kanosuyla birlikte Portekiz’den yola çıktı. Emekli asker olan Savin, Atlantik Okyanusu’nu kürek çekerek geçip Karayipler’e ulaşmayı hedefliyor.

Haber 2022-01-02 16:45:57

İsviçre’nin Washington Büyükelçiliğine bir kişinin izinsiz girdiği bildirildi

İsviçre’nin Washington Büyükelçiliği, İsviçre’nin ABD Büyükelçisi Jacques Pitteloud’un ABD’nin başkenti Washington DC’deki evine bir kişinin izinsiz giriş yaptığı ve söz konusu şahsın ABD Gizli Servisi ve Washington DC Polis Departmanı (MPD) tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Haber 2021-03-31 21:13:00

İsviçre’nin Washington Büyükelçiliğine bir kişinin izinsiz girdiği bildirildi

İsviçre’nin Washington Büyükelçiliği, İsviçre’nin ABD Büyükelçisi Jacques Pitteloud’un ABD’nin başkenti Washington DC’deki evine bir kişinin izinsiz giriş yaptığı ve şahsın gözaltına alındığını açıkladı.İsviçre’nin Washington Büyükelçiliğine bir kişinin izinsiz giriş yaptığı bildirildi.

Haber 31-03-21 21:03

Olympique Marsilya'da Jorge Sampaoli dönemi

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Olympique Marsilya'da kulüp başkanı Jacques-Henri Eyraud görevden alındı, teknik direktörlüğe de Jorge Sampaoli getirildi.

Spor 27-02-21 09:23

Kanada'da kilosu yüzünden terk edilen kadın, gerçek aşkı buldu

Kanada’da yaklaşık 120 kilogram ağırlığında olan Brittany Jacques (23), kilosu yüzünden eski erkek arkadaşları tarafından terk edildikten sonra gerçek aşkı buldu.

Haber 01-02-21 22:45

Ebola salgınını keşfeden profesörden kritik uyarı: Koronavirüsten daha kötü olacak

1970'lerin ortalarında Orta Afrika’da ortaya çıkan Ebola salgınının keşfesilmesine yardımcı olan Mikrobiyolog Profesör Jean-Jacques Muyembe Tamfum insanlığın bilinmeyen sayıda yeni virüsle karşı karşıya olduğu ve tüm dünyanın buna hazırlıklı olması gerektiğini belirtti.

Haber 02-01-21 20:20

'İnsanlık Covid-19’dan daha kötü salgınlar görecek'

Koronavirüs salgınının pandemisinin buzdağının görünen yüzü olduğunu söyleyen ve 1976'da Ebola virüsünü keşfeden Profesör Jean-Jacques Muyembe Tamfum, insanlığın Afrika'nın tropikal yağmur ormanlarından çıkan bilinmeyen sayıda yeni ve potansiyel ölümcül virüsle karşı karşıya bulunduğunu söyledi.

Haber 22-12-20 16:55

WABCO Sakarya fabrikasının temeli atıldı

WABCO Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jacques Esculier: - "Türkiye'nin benzersiz altyapısı, lojistik kapasitesi ve kendine has pozisyonu nedeniyle çok önemli fırsatlar sunduğunu düşünüyorum"

Haber 29-01-20 14:04

İstanbul'da bu haftanın sanat etkinlikleri

Jacques Deval'in yazdığı Haldun Dormen'in yönettiği "Şahane Züğürtler", 5-7 Aralık'ta Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak - İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun Hezarfen Ahmed Çelebi'yi anlatan yeni oyunu "Uçmak- Hezarfen Ahmed Çelebi", Mecidiyeköy Büyük Sahne'de 3-7 Aralık'ta oynanacak - Rus Piyanist Evgeny Grinko, 2 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi, 5 Aralık'ta ise Maslak TİM Show Center'da konser verecek - Klasik Türk müziğinin en önemli isimlerinden Zeki Müren, doğumunun 88'inci yıl dönümü olan 6 Aralık'ta "İncesaz" konseriyle Grand Pera Emek Sahnesinde anılacak - Prof. Dr. Semavi Eyice 5 Aralık'ta FSMSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'de, Orhan Şaik Gökyay ise 7 Aralık'ta Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde anılacak

Magazin 01-12-19 10:43

Isaac Rousseau Beyoğlu'nda anıldı

Jean Jacques Rousseau'nun babası Isaac Rousseau için Galata Kulesi Meydanı'nda tören düzenlendi

Haber 10-10-19 17:13

Fransa Jacques Chirac'a Veda Etti

Fransa'nın en sevilen politikacılarından, 86 yaşında hayatını yitiren eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, 4 gün boyunca süren anma törenlerinin ardından toprağa verildi

Haber 30-09-19 21:16

Eski Cumhurbaşkanı Chirac böyle uğurlandı!

Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac için Paris’teki Saint-Sulpice Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Haber 30-09-19 16:55

Fransa eski Cumhurbaşkanı Chirac için cenaze töreni düzenlendi

Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac için Paris’teki Saint-Sulpice Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi.Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Fransa’nın başkenti Paris’teki Saint-Sulpice Kilisesi’nde düzenlenen törende son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 30-09-19 16:40

Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı Chirac için cenaze töreni

Hayatını kaybeden Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac için Paris'teki Saint-Sulpice Kilisesi'nde çok sayıda ülkenin liderinin katılımıyla cenaze töreni düzenlendi

Haber 30-09-19 15:01

Fransızlar Chirac’ı Uğurlamak için Sıraya Girdi

Eski Fransa Cumhurbaşkanları’ndan Jacques Chirac’ın cenazesi Pazartesi günü yapılacak cenaze töreni öncesinde Paris’teki Invalides anıtına getirildi. Chirac’ı son yolculuğuna uğurlamak isteyen çok sayıda kişi sıraya girdi

Haber 29-09-19 20:06

Lübnan’da Jacques Chriac için yas ilan edildi

Hayatını kaybeden Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chriac için Lübnan’da, bir günlük yas ilan edildi.Lübnan Başbakanı Saad Hariri, Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chriac’ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı.

Haber 27-09-19 15:24

Macron'dan Jacques Chirac açıklaması

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron: - "Chirac'ı, Fransa'yı bağımsız ve gurur veren bir ülke konumuna getiren, haksız askeri müdahaleye karşı gelebilen, eski Yugoslavya'daki savaşlara son verebilen ve Lübnan'da barış ve güvenlik için mücadele edebilen biri olarak hatırlıyorum"

Haber 26-09-19 22:19

Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Chirac'ın hayatını kaybetmesi

Fransa Başbakanı Edouard Philippe: - "Jacques Chirac'ın vefatı Fransa'yı hüzne boğdu. Tüm Fransızlar gibi çok üzgünüm" - Eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy: - "Bugün hayatımını bir parçası kayboldu. Fransa'yı evrensel değerlerine ve tarihsel rolüne sadık şekilde yapılandırdı" - Fransa Ulusal Meclisi Başkanı Richard Ferrand: - "Jacques Chirac artık Fransa tarihinin bir parçası. Fransız halkı yorulmayan bir cumhuriyetçi, vizyonu geniş ve güncel tartışmalara karşı hassas birini kaybetti" - Aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisinin lideri Marine Le Pen: - "Jacques Chirac ile fikir ayrılıklarımıza rağmen kendisi Fransa'nın denizaşırı ülkeleri aşığıydı ve Irak savaşına karşı çıktı"

Haber 26-09-19 20:38

Kılıçdaroğlu'ndan Jacques Chirac için başsağlığı mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefat eden eski Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac için başsağlığı mesajı yayımladı

Haber 26-09-19 17:44

Fransa, yakın tarihinin en güçlü ismine veda ediyor

Bugün hayatını kaybeden eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Fransa'nın yakın tarihine yön veren isimlerin başında geliyor - Chirac, siyasi kariyerine il genel meclisi üyesi olarak başladı, Paris belediye başkanlığının ardından 2 dönem cumhurbaşkanı olarak görev yaptı - Merkez sağın en önemli figürlerinden kabul edilen Chirac, Türkiye'nin AB üyeliğine destek verirken 2003'teki Irak işgaline de karşı çıktı - Chirac'ın 1996'daki Kudüs ziyaretinde Filistin halkıyla yakın temasını engelleyen İsrailli güvenlik güçlerine kameralar karşısında gösterdiği sert tepki de tüm dünyada büyük yankı uyandırdı

Haber 26-09-19 16:50

Fransa Eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac Hayatını Kaybetti

Fransız siyasetinde "De Gaulle'cü sosyal sağın" temsicisi eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, 86 yaşında hayata veda etti

Haber 26-09-19 16:05

Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Chirac öldü

Fransa‘nın eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac 86 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 26-09-19 15:46

Fransa’nın eski lideri Chirac hayatını kaybetti

Fransa’da 12 yıl Cumhurbaşkanlığı görevini sürdüren Eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, 87 yaşında hayatını kaybetti.Son yıllarda hastalıklarla boğuşan, kameraların ve halkın önüne pek çıkmayan Eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac 87 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 26-09-19 13:36

Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac hayatını kaybetti

Fransa’nın 22’nci Cumhurbaşkanı Jacques Chirac 86 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 26-09-19 13:21

DHA DIŞ- Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac hayatını kaybetti

Fransa’nın 22’nci Cumhurbaşkanı Jacques Chirac 86 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 26-09-19 13:20

Son dakika: Eski Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac hayatını kaybetti! Jacques Chirac kimdir?

Son dakika haberine göre Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac hayatını kaybetti. Chirac, 1995-2007 yılları arasında Fransa'yı yönetmişti.

Haber 26-09-19 13:06

Mutluluk sözleri: Sevilenlere, sevgiliye, kısa mutluluk sözleri (Jean Jacques Rousseau, Mevlana)

Kim mutlu olmak istemez ki... Mutlu olmak hele de günümüzde pek çok kişi için ulaşılması zor bir ideal haline gelmektedir. Ancak tarih boyunca şairler, yazarlar, filozoflar mutluluk sözleri ile insanlarla mutluluğun sırrını paylaşmakta. Biz de sizinle gerek aralarında Jean Jacques Rousseau ve Mevlana’nın olduğu ünlü düşünürlerin gerekse de anonim kaynakların mutluluğa dair sözlerini derledik.

Trend 05-08-19 17:31

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'ye Yargı Yolu

Fransa Anayasa Konseyi’nin aldığı yeni bir karar, eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin yargılanmasının önünü açtı. Sarkozy, sürecin sonunda yargılanması halinde selefi Jacques Chirac’tan sonra sanık sandalyesine oturan ilk eski cumhurbaşkanı olacak

Haber 17-05-19 23:12

Bu resimdeki illüzyon akıllara durgunluk veriyor! 12 noktayı...

Bilim adamı Jacques Ninio’nun yarattığı optik illüzyon akıllara durgunluk veriyor. Bakalım siz çözebilecek misiniz?

Trend 04-05-19 11:24

İstanbullu operaseverler sanata doyacak

Birbirinden ünlü opera ve sanatçıları ağırlayan New York Metropolitan Operası, sezonun en başarılı oyunlarını İstanbullu sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.Fransız bestekar Jacques Offenbach’ın özgün muzip ve eğlenceli operet tarzının önemli bir örneği olan Hoffmann’ın Masalları (Les Contes d’Hoffmann) 11 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da bant yayınıyla seyirciyle buluşacak.

Yurthaber 08-04-19 11:15

Futbolcu Jacques Faty Azez'deki kampları ziyaret etti

Senegal asıllı ünlü futbolcu, Suriye'de savaş mağdurlarına temel gıda yardımı dağıttı

Haber 16-03-19 18:12

Ünlü futbolcu Jacques Faty’ın katılımıyla Suriye’ye insanı yardım

Marsilya, Sivasspor ve Fransa milli takımında forma giymiş olan ünlü futbolcu Jacques Faty’ın katılımıyla Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan Suriye’ye insanı yardım gönderildi.İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ile Bereket Şehri Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye’ye un, gıda, hijyen ve bebek bezi yüklü 7 tır, Suriye’ye gönderildi.Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatı ve İdlib bölgesinde zor şartlarda çadırlarda yaşayan sivillere yönelik düzenlenen yardım kampanyası kapsamında temin edilen yardımlar, Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Suriye’ye gönderildi.Bereket Şehri Uluslararası İnsani Yardım Derneği gönüllüsü ünlü futbolcu Jacques Faty, kendisinin gönüllü olarak Kilis’e gelerek yardımları teslim ifade ederek, “Türkiye’deki çok tanınan futbolcularla görüşerek hazırladıkları proje kapsamında topladıkları malzemelerin Suriye’ye gönderiyoruz.

Haber 15-03-19 19:22

Paris'te Türkiye-Afrika ilişkileri değerlendirildi

Ruanda'nın Paris Büyükelçisi Jacques Kabale: - "Türkiye, Afrika ekonomisine olumlu etkisi olan 4 ülke arasında yer alıyor" - Türkiye'nin Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa: - "Afrika ile ilişkilerimiz ekonomik ve ticari boyutuyla sınırlı kalmıyor, özellikle terörle mücadele konusunda siyasi iş birliğimiz de önemli seviyeye geldi" - DEİK Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tamer Taşkın: - "Türkiye ile Afrikalı ülkeler arasındaki güven son 15 yılda arttı"

Haber 01-03-19 09:44

Bosphorus Nefesli Beşlisi beğeniyle izlendi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bisanthe Uluslararası Oda Müziği Festivalinin beşinci gününde Bosphorus Nefesli Beşlisi sahne aldı.Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleşen ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da eşi Belgin Eşkinat ile birlikte yakından takip ettiği gecede, klarnette Bülent Evcil ve Ferhat Göksel, obuada Sezai Kocabıyık, kornoda Cem Akçora ve fagotta Cavit Karakoç geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.Kendi dalında Türkiye’nin önemli sanatçılarını barındıran Bosphorus Nefesli Beşlisi, Jacques İbert - Trois pieces breves (Allegro - Andante - Assez lent-allegro scherzsndo), Malcolm Arnold - Three Shanties (Allegro con brio - Allegretto semplice - Allegro vivace), Paul Taffanel - Wind quintet in sol minör (Allegro con moto - andante - vivace) eserlerini Süleymanpaşalı müzikseverler için seslendirdi.Festival boyunca gerçekleştirilecek tüm konserlerin 20.00’de başlayacağı, Kampüs girişinden Rektörlük binasına konser öncesi ring hizmeti verileceği belirtildi.

Yurthaber 29-01-19 10:00

Akbank Sanat Felsefe Seminerleri, devam ediyor

"Felsefe Seminerleri"nin ocak ayı programında, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Şiray'ın "İmgenin Geri Dönüşü: Jacques Ranciere'in İmgenin Geleceği Üzerine Düşünceleri" başlıklı semineri yer alıyor

Haber 21-01-19 15:36

Fransa Ombudsmanı biber gazının yasaklanmasını istedi

Fransa Ombudsmanı Jacques Toubon, polisin gösterilerde eylemcilere karşı kullandığı biber gazının yasaklanmasını talep etti

Haber 17-01-19 18:58

Hollanda büyükelçisi, İran dışişleri bakanlığına çağrıldı

İran, Hollanda'nın Tahran Büyükelçisi Jacques Louis Werner'i bir grup "ayrılıkçı" tarafından İran'ın Lahey'deki büyükelçiliğine saldırı düzenlenmesiyle ilgili çağrıldığını duyurdu

Haber 15-01-19 14:56

Çılgın plan! Bunun içinde okyanusu geçecek

Fransız maceraperest Jean-Jacques Savin, varil şeklinde turuncu bir kapsülle Atlas Okyanusu'nu geçmeye hazırlanıyor. 71 yaşındaki Savin, okyanus akıntıları sayesinde ilerlemeye çalışacak.

Trend 27-12-18 09:16

'Sahneden Yansımalar' ilgi gördü

MERSİN Devlet Opera ve Balesi'nin (MDOB), sahnelediği 'Sahneden Yansımalar' sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi MDOB'un Kültür Merkezi Opera Sahnesi'ndeki temsilde Pyotr İlyiç Çaykovski, Jacques Offenbach ve Giuseppe Verdi gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserleri sahnelendi.

Haber 14-11-18 11:37

ABD'li şirket Wabco'dan Türkiye'ye 100 milyon liralık yatırım

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut: - "Wabco ABD'li bir şirket, ABD ile olan politik durumlar şu an belli. Siyasi anlamda aynı noktada değiliz belki ama Wabco'nun yatırımı ABD'li şirketlerin Türkiye'ye güveninin devam ettiğini göstermesi açısından önemli" - "Siyasi ilişkilerin durumu ne olursa olsun yatırımcılar, ülkedeki yatırım ortamının iyiliğine ya da kötülüğüne bakıyorlar" - Wabco Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jacques Esculier: - "Lojistik ve dağıtım merkezi gelecekte sadece Türkiye'de değil, bölgede planladığımız yatırımlar için de ana üs görevi üstlenecek" - Wabco Türkiye Genel Müdürü Kazım Eryılmaz: - "Önümüzdeki 4 yılda Türkiye'de 32 tedarikçiye, 720 milyon liralık yaklaşık 120 milyon dolarlık satın alma hacmine ulaşmayı hedefliyoruz. Amacımız Türkiye'nin ihracatına hep birlikte değer katmak"

Finans 11-10-18 14:13

Saatli Maarif Takvimi'nin içeriği gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmen göreve başlamasının ardından Türkiye yeni bir döneme girdi. Erdoğan’ın yeminiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin resmen başladığı gün, sosyal medyada ise saatli maarif takviminin 9 Temmuz sayfasında yer aldığı belirtilen Jean-Jacques Rousseau sözü gündem oldu.

Haber 09-07-18 23:40

Hayvancılık Zirvesi'nin onur konuğu Türkiye

Fransa'nın Clermont-Ferrand kentinde ekim ayında yapılacak ve alanında Avrupa'nın en büyüğü olan Hayvancılık Zirvesi'nin onur konuğu Türkiye olacak - Hayvancılık Zirvesi Başkanı Jacques Chazalet: "Türkiye’nin bu zirvede onur konuğu olması bizim için çok önemli" - Hayvancılık Zirvesi Uluslararası Sorumlusu Benoit Delaloy: "Umarım bu zirve, Türkiye ile Fransa arasındaki ilişkileri güçlendirir"

Haber 21-06-18 17:03

ILO'nun 107. Uluslararası Çalışma Konferansı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu: - "Türkiye olarak; kadınları, gençleri ve engellileri koruyarak onları çalışma hayatının öznesi haline getirecek çok yönlü bir istihdam politikası belirledik. Son 10 yılda yaklaşık 9 milyon kişilik iş gücü artışı gerçekleştirdik. Bu istihdam artışıyla OECD ve AB ülkeleri arasında en başarılı ülke konumuna ulaştık" - "Birleşmiş Milletlerin tüm üye devletlere 'Kudüs'te diplomatik misyon kurmaktan kaçınma' çağrısı yapan kararına rağmen, bazı ülkelerin büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıması, bu yaklaşıma hizmet etmemekte, yarım yüzyıldan fazla bir süredir devam etmekte olan bu sorun adalet kavramını derinden zedelemektedir" - Bakan Sarıeroğlu'nun konuşması İsrail'in Filistin'e uyguladı şiddete değindiği sırada Konferans Başkan Yardımcısı Jean-Jacques Elmiger tarafından konunun, gündem dışına çıktığı gerekçesiyle kesildi - Uyarılara rağmen sözlerine devam ederek, konuşmasını tamamlayan Sarıeroğlu, kürsüden indiği sırada genel kurula katılanlardan yoğun alkış aldı

Haber 05-06-18 14:13

Erü’de Derrida konferansı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Düşüncenin İzinde”’ konferans serisinin konusu ‘yapısökümcülük’ olarak bilinen eleştirel yöntemin kurucusu Fransız filozof Jacques Derrida oldu.Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın konuşmacısı ‘Batı Metafiziğinin Dekonstrüksiyonu: Heidegger ve Derrida’, ‘Batı Düşüncesi’ gibi kitaplarıyla tanınan Uludağ Üniversitesi Felsefe Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.

Haber 19-04-18 10:03

Fransa, Beşar Esad’a verdiği Şeref Nişanını geri çekiyor

Fransa Beşar Esad’a 2001 yılında verdiği en yüksek dereceli “Büyük Haç Şeref Nişanını” geri çekme işlemi başlattı.Elysee Sarayı, Babası Hafız Esad’ın yerini almasının hemen ardından 2001 yılında dönemin Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac tarafından Beşar Esad’a verilen “Büyük Haç Şeref Nişanını” geri çekilme işleminin başlatıldığını duyurdu.Fransa daha önce de tecavüz ile suçlanan Amerikalı film prodüktörü Harwey Weinstein’ın Şeref Nişanını geri almıştı.

Haber 17-04-18 12:43

Fransa Esat'tan 'Legion d'Honneur' Madalyasını Geri Alıyor

Elysee Sarayı'ndan AFP'ye yapılan açıklamada, Beşar Esat'a 2001 yılında dönemin cumhurbaşkanı Jacques Chirac tarafından verilen ödülün geri alınması için disiplin sürecinin başlatıldığı belirtildi. Ödül daha önce doping yaptığı belirlenen Amerikan bisiklet şampiyonu Lance Armstrong ve ırkçı söylemlerde bulunan İngiliz modacı John Galliano'dan geri alınmıştı

Haber 17-04-18 00:35

42 yıl önce 'yüzyılın banka soygununu' yaptı, kitabını yazınca 74 yaşında hakim karşısına çıktı

Fransa'da 42 yıl önce gerçekleşen bir banka soygununu kendisinin planladığını anlattığı bir kitap yayınlayan Jacques Cassandri mahkeme karşısına çıktı.

Haber 13-02-18 10:03