James Comey Haberleri

Yeni James Bond kulisleri başladı! Eski James Bond Pierce Brosnan, Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti

Eski James Bond yıldızı Pierce Brosnan, 2021 yılında rolünü Daniel Craig'e devretmesinin ardından ikonik casus karakteri için , Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti. Oppenheimer yıldızı "Bence, bu rol için fazla yaşlıyım" açıklamasında bulundu.

Trend 2024-03-09 15:33:14

Sosyal medya fenomeni Francia James'in sokak tarzını kimse anlayamadı! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 12 milyon yaklaşan bir takipçisi kitlesi bulunan Francia James tarzıyla yine herkesi şaşkına çevirdi. Fenomen isim deri taytı ve göğüs dekolteli bluzuyla poz verince hayranlarını şaşırttı. James'in pantolonun modelini bir gören bir daha baktı.

Trend 2024-03-02 13:28:47

Sosyal medya fenomeni Francia James Meksika tatiline hızlı başladı! Sokak tarzı hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James Meksika tatiline hızlı başladı. Fenomen isim Meksika tatilin başlangıcını hayranlarına derin sırt dekolteli siyah bir tulumla duyurdu. James'in paylaşımları kısa sürede beğeni topladı.

Trend 2024-02-23 11:13:26

Sosyal medya fenomeni Francia James nehirde keyif yaptı! Yüzmeye çalıştığı anlar ti'ye alındı... 'Boğulma dikkat et'

Sosyal medya fenomeni Francia James hayranlarını şaşırtan birbirinden ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak takipçilerinin karşısına bir nehirde yüzdüğü anlarla çıktı. James'in gönderisi kullanıcıların ilgisini çekerken fenomen ismin cesur mayo seçiminden ziyade nehirde yüzme şekli daha çok konuşuldu.

Trend 2024-02-16 14:20:43

Fotoğraf çekimi sırasında zor anlar yaşadı! Dalgaların arasında dengesini kaybederek sürüklendi... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken 33 yaşındaki fenomen isim Francia James, bir plaj çekimi sırasında talihsiz anlar yaşadı. Leopar desenli bikinisiyle denizin içinde poz vermeye çalışan James güçlü dalgalara karşı koyamadı. Yere düşerek sürüklenen James'in o anları sosyal medyada gündem oldu.

Trend 07-02-24 11:37

Bir yıldızın oluşum evresi gözler önüne serildi! James Webb Teleskobu yeni bir görüntü yakaladı

James Webb Uzay Teleskobu, Samanyolu'nun uydu galaksisi Büyük Macellan Bulutu'ndan yeni görüntü yolladı. Büyük Macellan Bulutu'ndan alınan görüntüde, bir yıldızın oluşum evresi gözler önüne serildi.

Haber 24-01-24 18:52

Sosyal medya fenomeni Francia James ayna pozuyla sevenlerinin beğenisini kazandı! Yere diz çöküp poz verdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşan bir takipçi kitlesine ulaşan Francia James yine cesur pozlarına bir yenisini ekledi. Fenomen isim ayna karşına geçerek poz verdi. O anları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşınca beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-01-24 11:50

Kendisini 56, sevgilisi 23 yaşında! Sosyal medyadan ilişkilerini anlattı... Yalnızca 20'li yaşlardaki erkeklerle sevgili oluyorum

ABD'nin Chicago kentinden Elaina St James sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak aşk hayatına dair açıklamalarda bulunarak kendisiyle yaşıt erkeklerin sıkıcı olduğunu ve bu yüzden genellikle 20'li yaşlardaki erkeklerle sevgili olduğunu söyledi. James'in "Yalnızca 20'li yaşlardaki erkeklerle sevgili oluyorum" sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Trend 23-01-24 15:34

Horlama sesinden rahatsız olduğu komşusunu bıçaklayarak öldürdü! Burun ameliyatı masraflarını karşılamayı bile teklif etmişti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletine yakın olan Hatboro bölgesinde iki komşu arasında aylardır horlama kavgası devam ediyordu. 55 yaşındaki Christopher James Casey, horlama sesine daha fazla dayanamadığı komşusu 62 yaşındaki Robert Wallace'ı bıçaklayarak öldürdü. 55 yaşındaki adam mahkemede kendisini kavga ettiklerini söyleyerek savundu.

Trend 20-01-24 15:09

Sosyal medya fenomeni Francia James yine limit tanımadı! Çırılçıplak soyunup sadece vücut boyasına büründü... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla 11 milyonu aşkın takipçiye ulaşarak dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip olan Francia James, cesur pozları sayesinde popülerliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak kıyafetlerini çıkartarak tamamen vücut boyasıyla bedenini kapladı. Vücut boyası sayesinde tenini bir leoparın tenine benzeten James'in gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 08-01-24 13:51

Ne Lampard, ne Giggs... James Milner, Premier Lig rekorlarını egale etti!

İngiltere Premier Lig'deki 632. maçına çıkan James Milner, Ryan Giggs ile ligde en çok forma giyen ikinci oyuncu oldu.

Spor 02-01-24 23:57

İngiltere İçişleri Bakanı James Cleverly'in karısı için yaptığı 'tecavüz hapı' şakası ülkede tepki topladı! 'İstifa sesleri' yükseldi

İngiltere İçişleri Bakanı James Cleverly, halk arasında 'tecavüz hapı' olarak isimlendirilen sakinleştirici bir ilacı eşinin her gece içkisine kattığını söyleyerek şaka yaptı. İçişleri Bakanı James Cleverly'in şakası ülkede büyük tepkiye neden oldu. İstifa seslerinin yükseldiği bakan şaka yaptığını yineleyerek söz konusu açıklamaları için özür diledi.

Trend 25-12-23 10:35

Sosyal medya fenomeni Francia James, yoga yaptığı anları paylaştı! Amuda kalkan fenomen dengesini kaybedince bir anda düştü

Sosyal medyadan yaptığı her paylaşım olay yaratan fenomen isim Francia James bu kez hayranlarıyla yoga yaptığı anlarda çekilen görüntülerini paylaştı. Fenomen isim bahçe çitinin önünde g-string bodysiyle yoga yaparken bir anda dengesini kaybedince işler kontrolden çıktı. Fenomen ismin Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 22-12-23 14:08

Sosyal medya fenomeni Francia James taksiye tamamen çıplak bindi! Taksi şoförü ne olduğunu anlayamadı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar sayesinde 11 milyonu aşkın dünya geneline yayılan bir takipçi kitlesi bulunan fenomen Francia James hayranlarını şaşkına çevirmeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak kıyafetlerini çıkartarak tamamen vücut boyasıyla bedenini kapladı. Çıplak şekilde taksiye binen James'in gönderisi hayranlarının beğeni topladı.

Trend 20-12-23 14:19

Sosyal medya fenomeni Francia James cesur geceliğiyle balkonda şov yaptı! Harika bir komşu olurdum

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 11 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Francia James sınır tanımayan pozlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak pembe geceliğiyle hayranların karşısına çıktı. James'in balkona sabahlıkla çıktığı anlarda çekilen pozu olay oldu.

Trend 16-12-23 10:40

Seks bağımlısıydım! itirafı çok konuşulmuştu! Örümcek Adam'ın yıldızı James Franco'nun son hali ağızları açık bıraktı

Örümcek Adam'da sergilediği performansla hafızalara kazınan ünlü Hollywood oyuncusu James Franco sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kendisine ait oyunculuk okulundaki kadın öğrenciler tarafından 6 yıl önce cinsel tacizle suçlanan ABD'li oyuncu bir dönem seks bağımlılığı sorunuyla mücadele ettiğini ama artık değiştiğini belirtmişti. James Franco'nun son hali görenleri şaşırttı. İşte James Franco'nun gündem olan değişimi...

Magazin 14-12-23 08:23

Sosyal medya fenomeni Francia James süper mini şortuyla spor yaptığı anları paylaştı! Fenomen ismin paylaşımı gündem yarattı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşımla karşılarına çıktı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James süper mini şortu ve spor sütyeniyle spor yaptığı anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 07-12-23 11:10

Sosyal medya fenomeni Francia James sokak tarzıyla herkesi şaşkına çevirdi! Ceketinin önünü açıp iç çamaşırıyla dolaştı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde Instagram'ın limitlerini zorlamayı seven fenomen isim Francia James yine geleneğini bozmadı. Fenomen isim bu kez siyah trençkotuyla kamera arkasına geçti. Trençkotunun önüne açınca ise James adeta şov yaptı.

Trend 02-12-23 10:38

Sosyal medyadan yaptığı itiraf gündem yarattı! Mükemmel üçlüyü bulmak için iki kadını daha yemeğe davet etti

TikTok'ta "megan_a_james" kullanıcı adıyla paylaşım yapan Megan James isimli bir kadın yaşadığı en ilginç ilk randevu deneyimini kullanıcılara anlattı. James ilk randevusunda buluşacağı adamın yanında iki kadınla birlikte geldiğini söyledi ve mükemmel üçlüyü yaratma niyetinde olduğunu dile getirdiğini belirtti. James'in ilk randevu anısı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 28-11-23 13:16

Sosyal medya fenomeni Francia James kırmızı bikinisiyle manken yürüyüş yaptı! Hem bacak hem de göğüs dekoltesiyle mest etti

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 11 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine ulaşan Francia James limitleri zorlayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James görenleri kendisine hayran bıraktı.

Trend 21-11-23 13:18

LeBron James, Alperen Şengün'e övgüler yağdırdı: 'Üst düzey, harika...'

NBA yıldızı LeBron James, Houston Rockets - Los Angeles Lakers maçının ardından Alperen Şengün'le ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Spor 20-11-23 12:52

Sosyal medya fenomeni Francia James pizzacıya yaptığı sürprizle viral oldu! Kapıyı tamamen üstsüz açınca şaşırttı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Francia James yine limitleri zorladı. Fenomen isim ve arkadaşı Louisa Khovanski sipariş ettikleri pizzayı almak için tercih ettikleri kombinleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının dikkatini çekti.

Trend 08-11-23 10:16

Büyük Patlamadan 470 milyon yıl sonra oluştu! En eski kara delik keşfedildi: Şimdiye kadar elde edilen en iyi kanıt

Bilim insanları, evrenin oluştuğu "Büyük Patlama"dan 470 milyon yıl sonra oluşmuş şimdiye kadarki en eski kara deliği keşfetti. James Webb Uzay Teleskobu'ndan elde edilen verilere göre keşfedilen kara delik, Dünya'dan 13,2 milyar ışık yılı uzaklıkta. Astrofizikçi Natarajan, söz konusu keşfi, bazı kara deliklerin büyük gaz bulutlarından oluştuğuna dair "şimdiye kadar elde edilen en iyi kanıt" olarak nitelendirdi.

Haber 06-11-23 20:58

Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir, oyuncuları kimdir? Hızlı ve Öfkeli 7 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Hızlı ve Öfkeli konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dünyaca ünlü aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli'nin yedinci filmi bu akşam TV ekranlarında yayınlanacak. Filmin yönetmen koltuğunda James Wan otururken yazarlığını Chris Morgan üstlenmektedir. Peki, Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir, oyuncuları kimdir? Hızlı ve Öfkeli 7 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 06-11-23 19:57

NBA'de James Harden'ın yeni rotası Los Angeles Clippers

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Clippers, Philadelphia Sixers'ta forma giyen all-star James Harden'ı takas karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor 31-10-23 15:21

Sosyal medya fenomeni Francia James yine Instagram'ın limitlerini zorladı! Vücudunu tamamen leopar desene boyadı sokak sokak gezdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Francia James yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim bu kez kıyafetlerine veda ederek tüm vücudunu leopar desenine boyadı. James'in paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 26-10-23 09:56

Sosyal medya fenomeni Francia James dekoltesinin dozunu abarttı! Neredeyse elbise üzerinden düşecekti

Sosyal medyada tüm dünyaya yayılan 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James, Instagram'dan yaptığı paylaşımla herkesi bir kez daha şaşkına çevirmeyi başardı. Fenomen isim deri siyah bir elbiseyle kamera karşısına geçerken elbisenin göğüs bölümündeki derin dekolte limitlerin sınırında kaldı.

Trend 21-10-23 10:43

Sevgilisini oğlunun mezarını ziyaret ettiği için sopayla döverek öldürdü! Sopasına bir de 'Benny' adını vermiş

33 yaşındaki James Campbell isimli bir adam 10 yıllık sevgilisi Colette Myers'ı beyzbol sopasıyla döverek öldürdü. Vefat eden oğlunun mezarını ziyaret ettiğini söylediği sevgilisini 'Benny' adını verdiği beyzbol sopasıyla döverek öldüren Campbell tutuklanarak hapse atıldı.

Trend 21-10-23 08:46

Bakan Fidan'dan kritik temas! İngiliz mevkidaşı Cleverly ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı James Cleverly ile bir araya geldi.

Haber 20-10-23 19:01

Sarıyer’de “James Bond gibi bakamazsın” kavgasında 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Sarıyer’de dükkanına girmek isteyen E.A.’ya "Bize James Bond gibi bakamazsın" diyerek bir anda saldıran İ.B., U.B. ve M.B. isimli şahıslar emniyetin çalışmaları sonrası yakalandı.

Yurthaber 20-10-23 07:52

Sokak ortasında 'James Bond' kavgası! 5 kişi saldırdılar... Vatandaşlar zor sakinleştirdi

Sarıyer’de bir grup motokurye, iddiaya göre dükkanına girmek isteyen vatandaşa "Bize James Bond gibi bakamazsın" diyerek saldırdı. Vatandaşı sokak ortasında darbeden 5 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 19-10-23 14:00

İngiliz Dışişleri Bakanı Cleverly sığınağa böyle koştu! İsrail'de panik anları...

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, İsrail'in Ofakim şehrini ziyarete geldi. Bir anda başlayan siren sesleri sonrası Bakan Cleverly'nin koşarak sığınağa girdiği görüldü. Yaşanan panik anları saniye saniye kaydedildi.

Haber 11-10-23 22:01

Ünlü model Francia James, Mike Tyson ile karşı karşıya geldi!

Ünlü model Francia James, ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson ile karşı karşıya geldiği anları sosyal medya hesabından paylaşırken, binlerce beğeni aldı. İşte detaylar...

Spor 09-10-23 13:30

Bakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile telefonda görüştü.

Haber 09-10-23 13:25

Sosyal medya fenomeni Francia James fenomen arkadaşıyla langırt oynadı! Sosyal medyadan böyle meydan okudu... Kim kazanır?

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James, Instagram hesabından verdiği aradan sonra hızlı bir geri dönüş yaptı. Fenomen isim kendisi gibi fenomen olan Louisa Khovanski ile langırt oynadığı anları paylaştı. James'in langırt oynarken seçtiği kıyafet ise hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 05-10-23 15:50

James Maddison, Tottenham’a hızlı uyum sağladı

İngiliz futbolcu James Maddison, yeni takımı Tottenham ile Premier Lig’de çıktığı 6 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Spor 25-09-23 15:11

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram'daki sessizliğini bozdu! Dönüşü efsane oldu... Üzerini örtme çabası yetmedi

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James bir süredir Instagram'da sessiz kalmayı seçmişti. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan James'in dönüşü efsane oldu. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla sevenlerine yeniden "Merhaba" dedi.

Trend 23-09-23 11:22

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? 17 Eylül Kanal D yayın akışı

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise Of The Planet Of The Apes) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. James Franco ve Andy Serkis'in başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi Başlangıç nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 17-09-23 19:06

Sosyal medya fenomeni Francia James, traplez tulumuyla dans şovu yaptı! Resmen yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James, Florida'daki evinin havuzunun kenarında yaptığı dans şovuyla Instagram'da gündem yarattı. Şort tulum tercih eden James, iç çamaşırı kullanmayı tercih etmediği için tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-09-23 09:58

Bakan Fidan 3 ülkenin ismini verdi: Türkiye şu an bununla meşgul

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly ile Bakanlıktaki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi'yle ilgili, "Türkiye, şu anda bununla meşgul. Özellikle Irak, BAE, Türkiye, Katar bu konuda yoğun görüşmeler içerisinde." ifadelerini kullandı.

Haber 13-09-23 22:39

Sosyal medya fenomeni Francia James bikinisiyle sere serpe uzandı! Kucağındaki panteri öpmelere doyamadı

Sosyal medya fenomeni Francia James bikini çekimi için kamera karşısına çekti. Kucağındaki panterle sere serpe uzandığı anlarda poz veren James o saniyeleri hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-09-23 10:34

Sosyal medya fenomeni Francia James’in ilginç kavgası! Kıyafetlerini çıkarttı... Tüm vücudunu boyayıp Örümcek Adam’a çevirdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden ilginç paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Francia James yine herkesi şaşırtan bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen isim eğlenceli görüntülerde Örümcek Adam vücut boyasından başka bir şey giymeden bir dövüş sahnesi canlandırırken görüldü.

Trend 07-09-23 10:54

James Webb Teleskobu yakaladı! İşte SN1987A adlı süpernovanın yeni detaylı görüntüleri... 1987'de keşfedilmişti

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) James Webb Uzay Teleskobu, Büyük Macellan Bulutu'nda yer alan ve 1987'de keşfedilen "Supernova 1987A (SN1987A)" adlı gök cisminin inciden yapılmış bir gerdanlığı andıran yeni detaylı görüntülerini kaydetti.

Haber 04-09-23 17:13

James Webb Uzay Teleskobu, Girdap Gökadası'nı görüntüledi: Bu, şimdiye kadar çekilen en büyüleyici görüntüsü olabilir!

James Webb Uzay Teleskobu, gökyüzünün en ünlü sarmal gökadalarından biri olan Girdap Gökadası'nı görüntüledi. James Webb'in çektiği görüntü, Girdap Gökadası'nın şimdiye kadarki en çarpıcı görüntülerinden biri olmaya aday.

Haber 01-09-23 16:04

Sosyal medya fenomeni Francia James’in tarzı sosyal medyada gündem yarattı! Güvenlik kontrolüne takıldığı anları paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri çeken milyonlarca takipçiye ulaşan Francia James hayranlarıyla ilginç bir anını paylaştı. Fenomen isim Boston’daki bir UFC 292 şampiyonluk mücadelesini izlemek için salona girerken güvenlik kontrolünden geçtiği anları yayınladı. Fenomen ismin kıyafet seçimi de gündem olmayı başardı.

Trend 01-09-23 09:39

Sosyal medya fenomeni Francia James, eğlencenin dozunu yükseltti! Mini eteğiyle resmen dans şovu yaptı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Hayranlarının karşısına sıklıkla cesur kıyafetleriyle çıkmayı tercih eden James Instagram hesabının hikaye bölümünden dans ettiği anlarda çekilen bir gönderisini yayınladı.

Trend 26-08-23 11:14

Webb Teleskobu belirledi: 'En uzak yıldız Earendel, Güneş'ten bir milyon kat parlak'

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) James Webb Uzay Teleskobu, şimdiye kadar keşfedilen en uzak yıldız Earendel'in, Güneş'ten yaklaşık bir milyon kat daha parlak olduğunu tespit etti. Öte yandan, Webb'in NIRCam görüntülerinin, evrenin ilk milyar yılında şimdiye kadar tespit edilen en yüksek oranda büyütülmüş gök ada olan Sunrise Arc'ın diğer önemli ayrıntılarını da gösterdiği belirtildi.

Haber 10-08-23 17:51

Sosyal medya fenomeni Francia James geleneğini bozmadı! Olay yaratan mayosuyla soluğu plajda aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine sahip olan Francia James yine hayranlarını şaşırttı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan isim yaz tatilinin tadını çıkartmaya devam ediyor. James hafta sonu geleneğini bozmadı ve yine soluğu serinlemek için deniz kenarında aldı.

Trend 05-08-23 09:55

Sosyal medyada fenomeni Francia James lüks eğlencelerine bir yenisini daha ekledi! Helikopterin rüzgarına karşı koşarken düğmeleri pes etti

Sosyal medya fenomeni Francia James, aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabında eğlenceli bir paylaşıma daha imza attı. Fenomen isim son olarak helikopter rüzgarına karşı koştuğu anlarını paylaştı. James’in gömleğinin düğmeleri helikopterin şiddetli rüzgarına dayanamayınca koptu. Fenomen isim koşarak helikoptere binerek önünü kapatmaya çalıştı.

Trend 01-08-23 10:49