Jamie Janson Haberleri

Başrolünde Cate Blanchett ve Kevin Hart'ın yer aldığı 'Borderlands' filminin ilk fragmanı paylaşıldı! Hayranları yıllardır bekliyordu

Oyuncu kadrosunda Cate Blanchett, Kevin Hart ve Jamie Lee Curtis gibi oyuncuların yer aldığı Gearbox Software’in video oyunu serisi 'Borderlands' film uyarlaması seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Uzun yıllardır vizyona girmesi için hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği 'Borderlands' filminin fragmanı paylaşıldı.

Trend 2024-02-22 15:28:22

JPMorgan CEO'sundan korkutan uyarı: Mahvedebilir!

JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, "Borç ABD ekonomisini mahvedebilir" sözleriyle uyarıda bulundu.

Finans 2024-01-30 17:15:35

Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Avcı Katili(Hunter Killer) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Gerard Butler ve Gary Oldman'ın başrolü paylaştığı Amrikan yapımı filmin senaryosu Jamie Moss ve Arne Schmidt imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Magazin 2023-08-27 18:29:01

Lottie Moss arkadaşının düğününde evli isimle birlikte mi oldu? Şoke eden iddia

OnlyFans modeli Lottie Moss, Jamie Laing'in düğününde evli eski Made in Chelsea yıldızı Spencer Matthews ile cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanladı.

Magazin 2023-08-13 13:49:57

Cadılar Bayramı'nın yıldızı Jamie Lee Curtis cinsiyet değiştiren oğlunu paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Cadılar Bayramı film serisiyle hafızalara kazınan Hollywood'un yıldız oyuncularından Jamie Lee Curtis sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 2021 yılında oğlu Ruby'nin transseksüel olduğunu açıkladığını anımsatan ünlü oyuncu, "Trans Görünürlük Günü'nde kızım ve ben görünür olduk" ifadelerine yer verdi.

Magazin 02-04-23 11:26

Dövme yaptığı müşterisi bir anda orgazm oldu! Üst bacağının iç kısmıydı... “Çok rahatsız ediciydi”

Dövme sanatçısı Jamie Lo, üst bacağının iç kısmına dövme yaptıran bir müşterisiyle yaşadığı ilginç bir olayı anlatarak tepkileri üzerine topladı. İç uyluklarına dövme yaptığı müşterisinin işlem esnasında orgazm olduğunu anlatan Lo, “Çok rahatsız ediciydi. Ancak bir şekilde dövmeyi bitirmem gerekiyordu” dedi. Lo’nun paylaşımı kısa sürede TikTok’ta gündem yarattı.

Trend 15-12-22 17:09

Doğmamış bebeğini kaçırmak istediler! Anneyi öldürüp bebeğini rahimden çıkarttıktan sonra yaktılar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinde yaşayan 3 çocuk annesi Ashley Bush adındaki kadın korkunç bir şekilde can verdi. 33 yaşındaki kadının 31 haftalık doğmamış bebeğini kaçırmak isteyen Amber ve Jamie Waterman çifti cinayet şüphesiyle tutuklandı.

Trend 07-11-22 17:30

TikTok fenomeninden mide bulandıran hareket! Jamie-lee McCabe yürüyen merdivenleri yaladı, tepkilere aldırmadı

Avustralyalı fenomen Jamie-lee McCabe, TikTok'ta etkileşim almak için yaptığı hareketle 'pes' dedirtti. Melbourne şehrinde at yarışlarına giden 30 yaşındaki TikTok fenomeni Jamie-lee McCab, sosyal medya hesabından yürüyen merdivenleri yaladığı anları paylaştı. Merdivenin plastiklerini yalayan fenomene ise çevredekiler tepki gösterdi. Sosyal medyada gündem olan videoya yorum yapan takipçileri, yaptığı hareketi mide bulandırıcı buldu.

Magazin 03-11-22 22:12

Arctic Monkeys üyelerine Beyoğlu'nda bakkaldan sert tepki! İngilizce küfür ederek müzisyenleri kovdu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da konser veren dünyaca ünlü İngiliz rock müzik grubu Arctic Monkeys üyeleri, Beyoğlu'nda gezerken beklenmedik bir olayla karşılaştı. İstanbul'dan ayrılmayan Arctic Monkeys üyelerinden Jamie Cook ve Nick O’malley, Asmalımescit’te bulunan eğlence mekanında vakit geçirdi. Daha sonra bir bakkalın önünde sohbet eden müzisyenler, içki şişelerini dükkanın önüne bırakınca esnafın sert tepkisiyle karşılaştı. İngilizce küfür eden bakkal, müzisyenleri kovdu.

Magazin 11-08-22 23:34

Türkiye'ye gelirse dünya bizi konuşur! Fenerbahçeli taraftarlar çıldırdı! Jamie Vardy...

Fenerbahçeli taraftarlar Jamie Vardy için sosyal medyayı birbirine kattılar. Sarı-lacivertlilerde haftalardır süren forvet arayışlarına taraftar isyan etti ve Jamie Vardy'nin transfer edilmesi harekete geçti. Jorge Jesus'un listesinde olduğu iddia edilen İngiliz oyuncu için taraftarlar adeta birbirine girdi. Böylesine büyük bir transferin yapılmasını bir hayli isteyen Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada binlerce mesaj yağdırdı.

Spor 07-07-22 08:08

Hayalindeki erkeği bulduğunu sanıyordu! O adam bakın kim çıktı

İngiltere, Beckenham'dan 33 yaşındaki Leanne, internette Manchester'dan 27 yaşındaki kişisel antrenör Jamie ile tanıştı. Uzun süre flört ettiği genç adama sırılsıklam aşık olduğunu söyleyen genç kadın, hiç görmediği ancak 4 aydır mesajlaşarak flört ettiği bu adamın gerçek kimliğini öğrendiğinde kalbi kırıldı.

Trend 23-06-22 17:59

İngiltere'de bir fotoğrafçı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nun güneşin etrafındaki silüetini fotoğrafladı

İngiltere'de Jamie Cooper ismindeki bir fotoğrafçı, güneşin etrafından geçerken Uluslararası Uzay İstasyonu'nun silüetini fotoğrafladı.

Haber 21-06-22 07:39

Altın yatırımcısını ‘Kendinizi hazırlasanız iyi olur’ diyerek uyardı! ‘Fırtına değil kasırga…’

Fed'in agresif faiz adımları karşısında büyümenin yavaşlamasına ilişkin endişeler, piyasalarda ciddi durgunluk korkularını harekete geçirirken altın fiyatları için çok sert bir uyarı geldi. ‘Fırtına değil kasırga’ diyerek yatırımcıyı uyaran JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon, “Kendinizi hazırlasanız iyi olur. Şu anda hava biraz güneşli, işler iyi gidiyor, herkes Fed’in bunu halledebileceğini düşünüyor. O kasırga tam orada, yolun aşağısında, bize doğru geliyor” ifadelerini kullandı.

Finans 04-06-22 09:10

'Wagatha Christie' davasında gerilim yükseliyor! Futbolcular da birbirine girdi: 'Saçma sapan konuşuyor'

Dünyanın gözü iki ünlü futbolcu Wayne Rooney ile Jamie Vardy'nin eşleri Coleen Rooney ve Rebekah Vardy arasındaki Wagatha Christie davasında. Davada gerginlik giderek yükselirken futbolcular da işin içine girdi. Jamie Vardy ile Wayne Rooney arasında "saçma sapan konuşma" tartışması patlak verdi. Vardy, Rooney'in kafasının karıştığını söylüyor. İşte davadan son gelişmeler...

Trend 18-05-22 17:16

Ünlü futbolcular Rooney ve Vardy'nin eşleri birbirine düştü! Mahkemede ifade verirken ağladı: 'Tecavüz tehdidi...'

İngiliz futbolcu Jamie Vardy'nin eşi Rebekah Vardy, medyaya "yanlış haberler" sızdırmakla suçlanan Coleen Rooney'e dava açtı. Wagatha Christie davasının duruşmasının ikinci gününde kendisine polis gözetiminden ayrılan bir futbolcu ve antrenmana gelmeyen bir oyuncu hakkında sorular soruldu. Vardy, davasında küçük kızına tecavüz tehdidi aldığını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Trend 12-05-22 09:34

Trump'ın Darbe Girişimine Odaklanacağız

Kongre baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi Komisyonu’nun Demokrat Partili üyesi Jamie Raskin, dönemin ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Ocak 2021'de darbe girişiminde bulunduğunu, komisyonun oturumlarda bu darbe girişiminin ele alınacağını söyledi.

Haber 18-04-22 17:20

Sosyal medyada gündem yaratan açıklama! “Kocamın başka kadınlarla cinsellik yaşamasına izin veriyorum”

İngiltere’de yaşayan April Harris ve kocası Jamie Perkins, sosyal medyadan evliliklerine dair yaptıkları açıklamalarla gündem yaratmayı başardı. Birbirlerine özel bir bağ hissettiklerini dile getiren April, çocuklarının geleceğini desteklemek için eşinin başka kadınlarla para karşılığında cinsel ilişkiye girmesine izin verdiğini söyledi.

Trend 09-04-22 13:44

Yale Üniversitesi’ni dolandırdı, kimse fark etmedi! Lüks hayatı gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri’nin en prestijli üniversitelerinden biri olarak kabul edilen Yale’de yaşanan bir dolandırıcılık olayı dünya manşetlerinde geniş yankı uyandırdı. Üniversitenin eski bir çalışanı olan Jamie Petrone isimli bir kadının okulu tam 10 yıl boyunca dolandırdığı ve 40 milyon dolar gelir elde ettiği ortaya çıktı. Petrone’un elde ettiği gelirle kendisine kurduğu lüks yaşam ise herkesi hayrete düşürdü.

Trend 02-04-22 13:53

Sevgilisinden şüphelendi, gece yarısını evini bastı! Başka bir kadınla cinsel ilişkiye girerken gördü

Avustralya’da yaşayan Jamie isimli genç bir kadın TikTok hesabından aldatılma hikayesini paylaştı. Sabahın 4’ünde aniden içindeki huzursuzlukla uyandığını dile getiren Jamie, erkek arkadaşının evini bastı. Sevgilisini kendisinden yaşça büyük bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği sırada yakalayan Jamie, kanıtını sosyal medyada gösterdi.

Trend 16-03-22 16:51

Britney Spears: Babam 36 milyon dolarımı aldı

Britney Spears, babasının 13 yıl süren vasiliğinin bitmesi için açtığı davayı kazansa da konuyu kapatmadı. Ünlü şarkıcı, son olarak Jamie Spears'ın vasilik döneminde en az 36 milyon dolarını aldığını iddia etti.

Magazin 21-01-22 10:18

Dev yatırım bankalarından faiz öngörüsü

ABD merkezli çok uluslu yatırım bankaları Goldman Sachs ve JPMorgan'dan ard arda faiz açıklaması geldi. Goldman Sachs 2022 yılında Fed'in dört faiz arttırımı olacağını bilirmişti. JP Morgan Chase CEO'su Jamie Dimon, Fed'in ekonomiyi çok ağır şekilde sarsmadan faiz artırımları yolu ile enflasyonu kontrol altına alabileceğini söyledi.

Finans 11-01-22 13:32

Britney Spears'ın babası yine para istiyor

13 yıl süren vasiliği geçen ay mahkeme kararıyla sona eren Jamie Spears, kızı Britney Spears'tan yine para talep etti. Mahkemeye başvuran baba Spears, saatlik 1200 dolar istedi.

Magazin 21-12-21 14:04

Amanda Holden, kocasıyla en müstehcen anları canlı yayında ortalıklara saçtı

Katıldığı Heart Breakfast isimli programda kocası Chris Hughes ile duşta cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden İngiliz televizyon yıldızı Amanda Holden, izleyicilerin ve program sunucusu Jamie Theakston'in ağzını açık bıraktı.

Magazin 27-11-21 22:53

Britney Spears: Annem ve babam hapiste olmalı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears'ın 13 yıl süren vasiliğinden kurtulmasının ardından sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Spears, annesi ve babasının bu süreçte kendisine yaşattıkları eziyet nedeniyle cezaevine konulmaları gerektiğini iddia etti.

Magazin 19-11-21 15:12

Grinin Elli Tonu serisinin yıldızı: Kefaret ödüyorum

Dünya çapında büyük ses getiren erotik drama Grinin Elli Tonu serisinin başrol oyuncusu Jamie Dornan, verdiği bir röportajla seri hakkında açıklamalarda bulundu. Filmde rol aldığı için bunun kefaretini ödediğini dile getiren aktör yine de seride rol almaktan pişman olmadığını dile getirdi.

Magazin 18-11-21 08:50

Sevişme sahneleriyle olay yaratmıştı! Grinin Eli Tonu filminin başrol oyuncusu Jamie Dornan’dan itiraf: Pişman değilim

Kuzey İrlandalı oyuncu Jamie Dornan, Christian Grey karakteriyle ilgili olarak yıllar sonra şaşırtan bir açıklama yaptı. Olumsuz yorumlara rağmen başarılı oyuncu Grinin Elli Tonu'nda (Fifty Shades of Grey) oynadığı için pişman olmadığını söyledi.

Trend 17-11-21 15:39

Britney Spears’dan bir üstsüz paylaşım daha!

Babası Jamie Spears’ın vasilikten çekildikten sonra olnalardan ötürü babasıyla birlikte annesi Lynne Spears’ı da suçlayayıcı açıklamalar yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde “Rahibe Teresa olmaktan bıktım” açıklamasını yapan Britney Spears, yatak odasından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Magazin 09-11-21 12:21

Britney Spears: Rahibe Teresa olmaktan bıktım

Babası Jamie Spears'ın vasiliğinin tamamen kalkması için gün sayan şarkıcı Brittney Spears, dava sürecinde yanında olmayan ailesine sitem etti. Artık anlayışlı davranıp sessiz kalmayacağını ifade eden Spears, kendisine yapılanlar için adalet istediğini yazdı.

Magazin 28-10-21 10:18

Britney Spears'ın babası Jamie Spears'tan yeni hamle

Britney Spears'ın kölelikten kurtulma savaşı olarak adlandırdığı davada vasiliği askıya alınan baba Jamie Spears'tan yeni bir hamle geldi. Yeni bir avukat tutan baba Spears hukuk savaşına devam edecek.

Magazin 22-10-21 15:53

Jamie Lee Curtis oğlunun transseksüel olduğunu duyurdu

'Halloween' filmindeki 'Laurie Strode' rolüyle tanınan Jamie Lee Curtis'in oğlu Ruby, transseksüel olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz yıl ailesine kadın olmak istediğini dile getiren 25 yaşındaki Ruby, anne ve babasına durumu yüz yüze söylemekten çekindiğini bu yüzden onlara mesaj attığını söyledi.

Magazin 22-10-21 13:55

Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) filminin galasına damga vuran detay! İkonik korku filmine gönderme yaptı

Jamie Lee Curtis, başrolünde yer aldığı Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) filminin prömiyerine âdeta damga vurdu. 1960’lı yılların ikonik korku filmi Sapık’ın (Psycho) başrol oyuncusu annesi Janet Leigh'in kostümüyle geceye katıldı.

Trend 14-10-21 14:41

Britney Spears hayranlarına teşekkür etti

Babası Jamie Spears'ın 13 yıl süren vasiliğinin sona ermesi için yürüttüğü hukuki mücadeleyi kazanan şarkıcı Britney Spears, bu süreçte kendisine destek olan hayranlarına teşekkür etti. Spears, sevenlerine "Vasiliğimden kurtulmam için siz ve sizin sürekli direnciniz sayesinde artık hayatım yolunda!" sözleriyle seslendi.

Magazin 05-10-21 16:28

Grinin 50 Tonu filminin yıldızı Dakota Johnson kasığına kadar dekoltesiyle büyüledi

Büyük ses getiren ve erotik sahneleriyle tüm dünyada olay olan romantik film Grinin 50 Tonu'nda Jamie Dornan ile beraber başrolü paylaşan Dakota Johnson, New York sokaklarında görüntülendi.

Magazin 01-10-21 10:32

Britney Spears davasında mahkemeden sürpriz karar

Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın kölelikten kurtulma savaşı olarak adlandırdığı davada mahkeme, baba Jamie Spears'ın vasiliğini askıya aldı.

Magazin 30-09-21 09:51

Britney Spears: Los Angeles mahkemesi şarkıcının babasının vasilik yetkisini askıya aldı

ABD'de Los Angeles mahkemesi, Amerikalı şarkıcı Britney Spears'in babası Jamie Spears'ın vasilik yetkisini askıya aldı.

Haber 30-09-21 02:25

Britney Spears'ın babasına FBI soruşturması

Son dönemde vasilik davasıyla gündemden düşmeyen Britney Spears, New York Times belgeseli Controlling Britney Spears'ta (Britney Spears'ı Kontrol Etmek) gösterilenlerin birçoğunun doğru olmadığını söyledi. Buna rağmen FBI baba Jamie Spears hakkındaki iddiaları araştırmak için harekete geçti.

Magazin 29-09-21 17:27

Skandal iddia: Britney Spears’ın yatak odası dinleniyordu!

Britney Spears’ın babası Jamie Spears tarafından tüm hayatının kontrol edildiği gerçeği son yıllara damga vuran büyük olaylardan biri olan dünya basınını sarsıyor. New York Times tarafından yapılan yeni bir Britney Spears belgeseline göre, şarkıcının tüm telefon görüşmeleri hatta yatak odası bile babası tarafından dinleniyordu.

Magazin 26-09-21 01:48

Fed için 'sert aksiyon' uyarısı JP Morgan CEO'su Dimon'dan geldi

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, Fed’in gelecek sene ‘sert’ politika adımları izleyebileceğini öngörerek yatırımcıları uyardı.

Finans 22-09-21 15:33

Britney Spears ile Sam Asghari nişanlandı

Babası Jamie Spears'a karşı 13 yıldır verdiği vasilik mücadelesinde zafere çok yakın olan Britney Spears, özel hayatında da istediği adımları atmaya başladı. 39 yaşındaki şarkıcı sevgilisi Sam Asghari ile nişanlandı.

Magazin 13-09-21 12:00

Britney Spears’ın babası vasilikten çekilmek için başvuruda bulundu

Britney Spears'ın babası Jamie Spears, 13 yıllık vasiliğini sona erdirmek için başvuruda bulundu. Jamie Spears, 2008'den beri kızının işlerini yönetiyor.

Magazin 08-09-21 11:55

Britney Spears'ın babası, kızının vasiliğinden çekilmek için mahkemeye başvurdu

Amerikalı pop yıldızı Britney Spears'ın babası Jamie Spears, şarkıcının vasiliğinden çekilmek için Los Angeles'ta mahkemeye başvuruda bulundu. Jamie Spears, başvurusunda, kızının artık kendisinin vasiliğine ihtiyaç duymadığını belirtti. 2008'de Britney Spears'in akıl sağlığı konusunda kaygı duyulmaya başlanmasından sonra, Jamie Spears kızının vasiliğini üstlenmişti.

Haber 08-09-21 11:44

Britney Spears'ın avukatı: Babası, vasiliği bırakmak için 2 milyon dolar istiyor!

Britney Spears'ın babası Jamie Spears, 13 yıl aradan sonra, şarkıcının vasiliğinden çekilmeyi kabul etti. Ancak ünlü yıldızın avukatı Mathew Rosengart, baba Spears'ın vasiliği bırakmak için 2 milyon dolar istediğini açıkladı.

Magazin 01-09-21 15:57

MAÇ SONUCU | Norwich City 1-2 Leicester City

İngiltere Premier Lig'de Leicester City, Norwich deplasmanında hata yapmadı. Jamie Vardy, deplasmanlardaki gol orucuna son verdi.

Spor 28-08-21 21:29

Britney Spears'in babası vasilikten çekilecek!

Britney Spears'ın babası Jamie Spears, 13 yıl aradan sonra, şarkıcının vasiliğinden çekilmeyi kabul etti. Ünlü sanatçının avukatı ise gelişmeden memnun olduğunu ancak Jamie Spears'in çekilmek için zaman kaybetmemesi gerektiğini ifade etti.

Magazin 18-08-21 13:59

Britney Spears'ın annesi devrede: Eleştirmeyi kesin!

Babası Jamie Spears'ın, hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin sona ermesini isteyen Britney Spears'ın hayranları, şarkıcının annesini hedefe oturttu. Lyne Spears, kendisine yöneltilen sert eleştirilere "Kesin artık!" diye yanıt verdi.

Magazin 14-08-21 14:36

Britney Spears'ın babası, kızının vasiliğinden çekilmeyi kabul etti

Britney Spears'ın babası Jamie Spears, 13 yıl aradan sonra, şarkıcının vasiliğinden çekilmeyi kabul etti. 2008'de akıl sağlığı konusunda kaygı duyulmaya başlanmasından sonra Spears'ın kariyeri yasal vasilerinin eline geçmişti.

Haber 13-08-21 11:37

Britney Spears'in babası Jamie Spears'den bomba karar!

Babası Jamie Spears'a karşı vasilik mücadelesi veren ve "Hayatımı geri istiyorum" diyen Britney Spears, sonunda özgürlüğüne kavuşuyor. Spears’in babası Jamie Spears, vasiliğinin askıya alınması için açılan davada mahkemeye kızının vasiliğinden çekilmeyi planladığını söyledi.

Magazin 13-08-21 10:20

Britney Spears'ı çilesi bitmiyor! Babası bu kez de...

Jamie Spears kızının üstündeki egemenliğine devam ediyor. Britney Spears’ın babası şimdi de vasisi konumunda olduğu kızının hastaneye yatırılmasını istiyor.

Magazin 08-08-21 13:56

Britney Spears üstsüz pozlarıyla sınırları zorladı! Çok havalı

Babası Jamie Spears'a karşı verdiği vasilik mücadelesini kaybeden Britney Spears son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Spears sınırları zorlayan pozuyla gündem oldu.

Magazin 25-07-21 12:05