Jandarma Uzman Cavus Dursun Pampal Haberleri

Zonguldak'ta dehşet anları! Uzman çavuş birlikte yaşadığı kadını ormana götürüp 10 el ateş etti

Zonguldak'ta dehşet dolu anlar yaşandı. 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu evinin yakınındaki ormana götürüp, tabancayla 10 el ateş ederek öldürdü. 112'yi arayıp durumu bildiren Muhammet D., 2 tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.

Haber 2023-12-28 23:43:10

Kastamonu’da ‘Mercek-2’ operasyonu: Çeşitli suçlardan aranan 68 kişi yakalandı

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen, , “Şehit Uzman Jandarma Serdar Dağ Mercek-2” operasyonunda çeşitli suçlardan aranan 68 şahıs yakalandı.

Yurthaber 2023-12-18 10:56:45

Bitlis'ten kahreden haber! Uzman Çavuş Mustafa Fatih Yetişen şehit oldu

Bitlis'te görev yaptığı birlikte silah kazasında yaralanan 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Fatih Yetişen, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Yetişen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Adana'ya uğurlandı.

Haber 2023-12-15 11:39:18

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı’da 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Berezer bölgesinde ‘Şehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavuş Yılmaz Özden’ operasyonu sırasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Yurthaber 2023-10-06 14:15:48

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU 2023 VATANDAS.JANDARMA.GOV.TR: PERTEM ile 6 bin 940 Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları neler?

Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Resmi Gazete yayımlanan bilgiye göre; Jandarma Genel Komutanlığı'na 6 bin 940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları neler? 6 bin 940 Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte vatandas.jandarma.gov.tr PERTEM başvuru ekranı...

Finans 18-09-23 10:03

Jandarma uzman erbaş alımı nasıl yapılır? Jandarma uzman erbaş alımı şartları nelerdir?

Devletin güvenlik birimleri arasında yer alan jandarma personeli çeşitli rütbelerden oluşur. Jandarma uzman erbaşlar, çavuş, onbaşı gibi rütbelere sahip kabul edilirler. Görevleri arasında erler, subaylar ile astsubayların arasındaki ilişkileri ve iletişimi düzenlemek ve sağlamak, nöbetleri düzenlemek ve görev aldığı yerleşkelerin güvenliğini sağlamak gibi görevler yer alır. Ancak jandarma uzman erbaş olabilmek için belli başlı şartların yerine getirilmesi gerekir.

Haber 11-09-23 18:58

Samsun'da feci kaza! Uzman çavuş Ayhan Eğilmez hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı

Samsun'da iki otomobil çarpıştı. Kazada 25 yaşındaki uzman çavuş Ayhan Eğilmez hayatını kaybederken 3'ü çocuk, 7 kişi yaralandı. Ayhan Eğilmez'in Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'nda jandarma uzman çavuş olarak görev yaptığı ve izin dönüşü için Havza'nın Beyören Mahallesi'nden yola çıktığı belirtildi.

Haber 25-08-23 17:04

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Güngör, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı

Van Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görevi başında rahatsızlanması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör’ün cenazesi, Adana’da toprağa verildi.

Yurthaber 17-08-23 15:17
Van

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp ile Van'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör'ün ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Haber 17-08-23 12:40

Van'dan acı haber! Görevi başında rahatsızlanarak şehit düştü

Van Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör, görevi başında rahatsızlanması sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin evli ve 10 aylık bebeği olduğu öğrenildi.

Haber 17-08-23 10:59

Trafik kazasında hayatını kaybeden uzman çavuş ve kızının cenazesi Batman'da defnedildi

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Jandarma Uzman Çavuş Kasım Yasak ve 3 yaşındaki kızının cenazesi Batman'ın Kozluk ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 09-08-23 15:03

Tatil yolunda kahreden kaza: Uzman çavuş ile kızı hayatını kaybetti!

Kayseri-Malatya yolunda şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Jandarma Uzman Çavuş Kasım Yasak (31) ile kızı Nazlı Yasak hayatını kaybetti, eşi ve 2 çocuğu ise yaralandı. Elazığ'da yaşayan ailenin, tatil için Konya'ya giderken kazanın olduğu öğrenildi.

Haber 09-08-23 13:43

O köprüyü örnek gösterdi! 'Önemli bir ipucu' Bir ilde vatandaşlar deprem tedirginliği yaşarken uzman isimden dikkat çeken sözler

Prof. Dr. Süleyman Pampal Kahramanmaraş merkezli depremlerin stres yüklediği ileri sürülen Göksun'dan Kozan'a uzanan Savrun Fayı'nda inceleme yaptı. Pampal "Savrun Fayı kırılacak ve Adana yıkılacak" görüşüne katılmadığını belirtip "Adanalılar, Savrun Fayı'ndan dolayı çok tedirgin. Çalışmalarımda Savrun Fayı'nın aktif olduğunu gösterecek hiçbir ipucuna rastlamadım. Kırılacağını gösterir emare yok" dedi. Pampal açıklamasında Adana'daki Seyhan Nehri üzerindeki tarihi taş köprüyü de örnek gösterdi.

Haber 02-08-23 12:44

Kayıp olarak aranıyordu! Uzman çavuş ölü bulundu

Ağrı Patnos İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yaparken 4 gün önce kayıp olduğu bildirilen Jandarma Uzman Çavuş Emre Terzi (27), Patnos Baraj Gölü yakınlarında ölü olarak bulundu. Terzi’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 26-07-23 21:21

Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonunda jandarma personeli şehit oldu

Siirt kırsalında yürütülen "Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu"nda Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan şehit oldu.

Yurthaber 08-06-23 07:27

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın "Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu" sırasında şehit olduğunu açıkladı.

Haber 08-06-23 00:00

Jandarma tayinleri 2023 ne zaman açıklanacak? Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı?

Jandarma tayinleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) bünyesinde 500 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak. Jandarma alımlarında başvuru süreci 11 Mayıs'ta sona erdi. Bu tarihten itibaren ise Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? Jandarma tayinleri 2023 ne zaman açıklanacak? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 30-05-23 12:59

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın cenazesi Tokat'a getirildi

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen "Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Besta-3 Operasyonu"nda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın cenazesi memleketi Tokat'a getirildi.

Yurthaber 17-05-23 07:47

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in Mersin'deki ailesine şehadet haberi verildi

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde başlatılan operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez'in şehadet haberi, Mersin'in Tarsus ilçesindeki ailesine ulaştırıldı.

Yurthaber 16-05-23 15:38

Van'da şehit eşine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi

Van'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Muammer Keskin'in eşine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı törenle takdim edildi.

Yurthaber 27-04-23 13:09

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI 2023: Jandarma lojistik uzman erbaş alımı şartları nelerdir, nereden başvurulur? Resmi Gazete'de yayımlandı

Jandarma lojistik branşlı uzman erbaş alımı şartları 27 Nisan 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan ilan sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre ortaöğretim ve ön lisans mezunu vatandaşlar 2022 yılı KPSS puanı ile başvuruda bulunabilecekler. Peki, 500 Jandarma lojistik branşlı uzman erbaş alımı şartları nelerdir, nereden başvurulur? İşte Jandarma Uzman erbaş alımı ile ilgili merak edilenler...

Finans 27-04-23 09:41

Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı! Jandarma pertem uzman erbaş alımı sonuçları sorgulama

Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Jandarma uzman erbaş alımı başvurularını yapan adaylar süreci yakından takip ediyorlar. Kurum tarafından yapılan son dakika açıklamasında sonuçların erişime açıldığı duyuruldu. Peki, jandarma uzman erbaş alımı sonuçları nereden sorgulanır?

Finans 27-03-23 15:47

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığınca Eren Abluka Sonbahar-Kış-26 (Bestler Dereler) Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 540 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-26 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk Operasyonu' başlatıldığını duyurdu. Operasyonun ilk günü tespit edilen 11 sığınak ve 8 mağarada, 2 adet AK-47 piyade tüfeği ve 1 ton 250 kilo gıda malzemesi ile çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildiği belirtildi.

Haber 09-03-23 10:32

Kavgada öldürülen uzman çavuş, toprağa verildi

İzmir'in Foça ilçesinde, iki kardeş ile aralarında çıkan kavgada öldürülen Jandarma Uzman Çavuş Serkan Özten (32), memleketi Çorum'da toprağa verildi. Cenazede Özten’in annesi Yasemin Özten, “Yavrum sen daha bebeğine doyamadın” diyerek gözyaşı döktü.

Haber 07-03-23 14:25

İzmir'de vahşet! Uzman çavuş, kavga ettiği 2 kardeş tarafından öldürüldü

İzmir'in Foça ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Jandarma Uzman Çavuş Serkan Özten (32), kavga ettiği komşuları Canali Y. (32) ve Salih Y. (26) kardeşler tarafından tüfekle bacağından, sopayla da başına vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İşte olayın detayları!

Haber 06-03-23 15:33

Şehit oğlunun hatıralarını almak için saatlerce deprem enkazında bekledi

Van'ın Çatak ilçesinde geçen yıl ekim ayında PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert'in (30) babası Şahap Sert'in Kahramanmaraş’ın Elbistan’daki evi de depremde yıkıldı. Aile bireyleri sağ kurtulurken, Şahap Sert, oğlundan kalan hatıralara ulaşmak için enkaz başında bekledi.

Haber 09-02-23 09:57

Emekli asker, eşini ve 2 oğlunu öldürmüştü! 3'üncü çocuğunun da 10 yıldır kayıp olduğu ortaya çıktı

Eskişehir’in İnönü ilçesinde emekli uzman jandarma Mehmet Aslan (86), eşi Fatma’yı, Bozüyük ilçesinde ise oğlu Erol ve Osman Aslan’ı tabancayla vurarak öldürmüştü. Kan donduran olayla ilgili dikkat çeken yeni bir detay ortaya çıktı. Ailenin diğer çocuğu Birol Aslan’ın (56) 10 yıldır kayıp olarak arandığı öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 31-01-23 17:15

86 yaşındaki emekli askerden peş peşe cinayetler! Önce eşini, ardından oğlunu öldürdü... Diğer oğlu yaralı kurtuldu

Eskişehir'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. 86 yaşında emekli uzman jandarma M.A. önce evde eşi F.A.'yı tabancayla vurdu. Ardından Bilecik'e giden katil, oğlu E.A.'yı vurarak öldürdü. Bununla da yetinmeyen cani diğer oğlu O.A.'yı da vurarak yaraladı. Peş peşe cinayetler işleyip bir oğlunu da yaralayan M.A. yürüyerek gittiği otobüs durağında polis ekiplerince yakalandı.

Haber 28-01-23 16:15

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu! Diyarbakır'da yeni terör operasyonu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da 645 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş' operasyonu başlatıldığını duyurdu. Operasyonun ilk gününde 1 havan mühimmatı ile 144 kilogram toz esrar ele geçirildiği belirtildi.

Haber 22-01-23 10:36

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Eroğlu, Adana'da son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde otobüsün tıra çarptığı kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yasin Eroğlu'nun cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.

Yurthaber 18-01-23 14:16

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Öztürk, Adana'da son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde otobüsün tıra çarpması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk'ün (32) cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.

Yurthaber 18-01-23 10:57

Mersin'deki trafik kazasında şehit olan askerlerin ailelerine şehadet haberi verildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde tıra çarpan otobüste şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk ve Yasin Eroğlu'nun Adana'daki ailelerine şehadet haberi ulaştırıldı.

Yurthaber 18-01-23 07:51

Milli Savunma Bakanlığı şehit askerler için başsağlığı mesajı yayınladı

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından, Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk ve Jandarma Uzman Çavuş Yasin Eroğlu için başsağlığı mesajı yayınlandı.

Haber 17-01-23 20:48

Artvin'de müzede tesadüfen fark edildi, ekipler alarma geçti! Faciadan dönüldü

Artvin'de facianın eşiğinden dönüldü. Bir müzede tesadüfen patlamamış bir top mermisinin sergilendiği ortaya çıktı. İlçe jandarma karakol komutanın dikkati sayesinde fark edilen olayda top mermisi bomba imha uzman ekiplerince etkisiz hale getirildi. Konuyla ilgili bilgi veren köy muhtarı İdris Numanoğlu, "Şükür büyük bir facia olmadan atlatıldı" dedi.

Haber 16-01-23 11:44

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığınca Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 840 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu" başlatıldı.

Haber 14-01-23 11:21

Kalp krizinden vefat eden uzman çavuşun cenazesi Osmaniye'de defnedildi

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde kalp krizinden ölen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Özeser'in (46) cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 01-12-22 14:37

Son dakika: Yüzlerce personel katılıyor! Şırnak ve Siirt'te yeni operasyon

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tarafından Şırnak ve Siirt'te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Berkay Akgün’ operasyonu başlatıldı.

Haber 24-11-22 09:58

Son dakika | İçişleri duyurdu: Yeni operasyon başladı! 1000'den fazla personel katılıyor

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ağrı ve Iğdır'da 'Eren Abluka Sonbahar- Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu'nun başladığını duyurdu.

Haber 12-11-22 09:16

SGK'dan dikkat çeken karar! Ödenen maaşları faiziyle geri istedi

SGK harekete geçti. Ödenen aylıklıları faiziyle geri istedi. SGK, farklı ilden gazilik kararı aldığı gerekçesiyle Uzman Jandarma Çavuş Yeşil Bozlak’a 144 bin liralık icra gönderdi. İşte bilinmesi gereken dikkat çeken detaylar...

Finans 10-11-22 09:43

SGK, gazi uzman çavuşa haciz gönderdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Güneydoğu’daki hendek operasyonlarında 4 defa yaralanarak gazi olan Uzman Jandarma Çavuş Yeşil Bozlak’a, farklı ilden gazilik kararı aldığı gerekçesiyle 144 bin liralık icra gönderdi.

Haber 09-11-22 23:43

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Van'da Eren Abluka Sonbahar-Kış-10 Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Van'da 460 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar-Kış-10 (Van- Çatak-Surik-Andiçen) - Şehit Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Bozkurt Operasyonu"nun başlatıldığını duyurdu.

Haber 06-11-22 13:08

Şehidin babasından duygulandıran not! Gören, ağlamaya başladı

1997 yılında Hakkari’de teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kepenek’in mezarına bırakılan nottaki Cumhuriyet detayı, okuyanları duygulandırıyor. Şehit babası Kadir Kepenek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle şehit oğlunu mezarı başına, “Sevgili oğlum Eyüp. Aziz şehitlerimiz, bu vatan sizin sayenizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor. Sizin hakkınız ödenmez. Hakkınızı helal ediniz. Ruhunuz şad olsun” notunu iliştirdi.

Haber 31-10-22 09:28

Protokol eşlerinden şehit ailesine ziyaret

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ve beraberindeki protokol üyelerinin eşleri, 1999 yılında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç’ın ailesini ziyaret etti.

Haber 29-10-22 10:17

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Hakkari'de 'Eren Abluka Sonbahar Kış-5 Operasyonu' başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de 688 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar Kış-5 Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Cevdet Özdaş Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.

Haber 28-10-22 14:45

Tunceli’de ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca, Tunceli’de 548 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı.PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Tunceli’de, ‘Eren Abluka Sonbahar Kış-4 Tunceli- Ovacık-Mercan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu’ başlatıldı.

Haber 27-10-22 11:27

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu! Tunceli'de yeni terör operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de Eren Abluka Sonbahar Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu'nun başlatıldığını duyurdu.

Haber 27-10-22 09:50

Acı haber Van'dan geldi! Teröristlerle çatışmada 1 asker şehit oldu

Van'ın Çatak ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada, Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert'in (30) şehit olduğu açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert'in babası Şahap Sert ile telefonda görüştü.

Haber 14-10-22 08:25

Samsun'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun adı öğrenim gördüğü okulda yaşatılacak

Samsun'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun adı öğrenim gördüğü okulda yaşatılacak

Yurthaber 10-10-22 21:00

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Şirin Operasyonu başlatıldı

Eren Abluka Sonbahar Kış-2 operasyonları kapsamında Lice kırsalında 650 personelin katılımıyla başlatılan operasyonda, yaklaşık 3,5 ton esrar ele geçirildi

Yurthaber 09-10-22 10:44