Japonya Turkiye Parlamentolararasi Dostluk Grubu Baskan Yardimci Haberleri

GÜNCELLEME - Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'da

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liberal Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Japonya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Toşihiro Nikai'nin onuruna verdiği öğle yemeğine katıldı CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASANI EK YAPILDI

Haber 2019-07-01 12:51:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'da

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liberal Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Japonya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Toşihiro Nikai'nin onuruna verdiği öğle yemeğine katıldı

Haber 2019-07-01 11:43:08

DHA DIŞ - Japonya -Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Nikai’nin verdiği öğle yemeği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya’nın başkenti Tokyo'daki temasları kapsamında, Liberal Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Japonya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Toşihiro Nikai'nin ‘Palace Hotel’de verdiği öğle yemeğine de katıldı.

Haber 2019-07-01 10:04:10

Japonya -Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Nikai’nin verdiği öğle yemeği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya’nın başkenti Tokyo'daki temasları kapsamında, Liberal Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Japonya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Toşihiro Nikai'nin ‘Palace Hotel’de verdiği öğle yemeğine de katıldı.

Haber 2019-07-01 10:03:15

TBMM Başkanı Kahraman'ın kabulü

Kahraman, Japonya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Aisawa'yı kabul etti

Haber 03-05-18 11:58

Japon heyetten Ankara Üniversitesine ziyaret

Japonya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Aisawa: - "Japonca öğrenen öğrencileri görmekten sevinçliyim" - "Japonya da Türkiye de deprem ülkeleridir. Vatandaşlarımızın canlarını, mallarını korumak amacıyla iş birliğimizi bilgi birikimlerimizi, teknolojilerimizi paylaşarak yükseltmemiz lazım" - Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş: - "Japon dostlarımın, onur için yaşama felsefeleri, sorumluluk bilinçleri, disiplinleri beni her zaman çok etkilemiştir"

Haber 02-05-18 19:24

Japon heyetten AFAD'a ziyaret

Japonya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Aisawa: - "Türkiye afetler konusunda çok tecrübeli bir ülke. İki ülke arasında bilgi, tecrübe ve teknoloji transferi yapmak istiyoruz" - AFAD Başkanı Güllüoğlu: - "Türkiye ile Japonya arasındaki iş birliğini karşılıklı olarak geliştirmeyi temenni ediyoruz"

Haber 02-05-18 13:49

Japon heyetten afet eğitim merkezine ziyaret

Japonya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Aisawa ve beraberindeki heyet, Bursa Afet Eğitim ve Simülasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu - AFAD Başkan Yardımcısı Taşdelen: "Ekiplerimiz ve eğiticilerimiz, tüm vatandaşlarımıza afet farkındalık eğitimi vermek için çalışıyor"

Haber 01-05-18 19:21

Türk Japon Dostluğu Başlangıcı- Ertuğrul Fırkateyni anma töreni

Türk-Japon dostluğunu hatırlatmak ve pekiştirmek amacıyla Japonya'da gelen bakan ve milletvekillerinden oluşan heyet, anma törenine ve sergi açılışına katıldı - Japon Türk Parlementolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Nikai: - "Herkesten benzersiz olan Japonya ve Türkiye'nin güzel dostluk ve güven bağını, sonraki nesillere iletmesini rica ediyorum"

Haber 30-04-18 14:48

Japon Sanatçılar Güzelbahçe’yi Çoşturdu

Japon grubu Pyramidos, Güzelbahçe'de muhteşem bir konser verdi.Güzelbahçe Belediyesi, Japonya İzmir Kültürlerarası Dostluk Derneği (JİKAD)...

Yurthaber 12-08-14 11:35

Kavaklıoğlu, Tbmm Dostluk Grubu Başkanı Oldu

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, TBMM Japonya Dostluk Grubu Başkanlığına seçildi. Japonya Büyükelçisi Yutaka...

Yurthaber 30-04-14 17:55