Jared Kushnet Haberleri

Efsanevi moda ikonunu canlandıracak! Jared Leto Karl Lagerfeld için hazırlıklarını tamamladı

Ünlü oyuncu Jared Leto yeni filminin hazırlıklarını tamamladı. Yeni biyografi filminde hem başrol hem de yapımcı olarak sinema seyircisinin karşısına çıkacak olan Jared Leto, Karl Lagerfeld’e hayat verecek.

Trend 2022-10-06 17:27:45

Akaryakıt fiyatlarına ilgili Beyaz Saray'dan açıklama! Fiyatlar 34 gündür...

Beyaz Saray'dan akaryakıt fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi. Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Jared Bernstein, akaryakıt fiyatlarında son 34 günde her gün düşüş yaşandığını ve bunun ABD'de son 10 yılda yaşanan en sert düşüşlerden birisi olduğunu belirtti.

Finans 2022-07-19 15:13:21

Elon Musk'ın milyarlarını emanet ettiği gizemli adam! Kim bu Jared Birchall?

Elon Musk, 224 milyar dolarlık bir servete sahip ve bu servet onun dünyanın en zengin insanı unvanını korumasına yardımcı oluyor. Peki Elon Musk, milyarlarını yönetmek için kime veya kimlere güveniyor? Bu soru sizin de aklınızı kurcalıyorsa, Elon Musk'ın milyarlarını emanet ettiği gizemli adam Jared Birchall ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir. İşte dünyanın en zengin adamının merak konusu olan sağ kolu.

Haber 2022-07-07 10:17:10

Elon Musk’ın 240 milyar dolarlık servetine bakmak için güvendiği tek adam!

48 yaşındaki Jared Birchall, Elon Musk'ın mali durumunu idare eden varlık yönetimi firması olan "Aile Ofisi"nin başkanı. Birchall şimdi, Musk’ın Twitter'daki 44 milyar dolarlık devralımını Teksas'taki sıradan bir ofisten yönetiyor. 2016'da Musk'a katılan finansçı, 2018'de patronu Musk tarafından pedofil olmakla suçlanan bir dalgıcı araştırmak için özel bir dedektif kiralamak üzere işe alındı. 2019 yılında ise Musk tarafından ofisi yöneten iki kişiden biri olarak atandı.

Haber 2022-04-27 07:52:41

Gala kıyafeti olay olmuştu! Aleyna Tilki'den eleştirilere yanıt

Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, Jared Leto'nun başrolünde oynadığı 'Morbius' filminin prömiyerine katıldı. Leto ile verdiği pozu takipçileriyle paylaşan Tilki'nin stiline eleştiri yağdı. Gelen yorumlara kayıtsız kalmayan ünlü isim, verdiği cevapla adından söz ettirdi.

Magazin 26-03-22 13:54

Morbius ne anlatıyor? Morbius kötü karakter mi? Morbius ne zaman çıkacak? Morbius Türkiye'de ne zaman çıkacak?

Morbius için geri sayım başladı. Yeni Marvel filmi Morbius'un başrol oyuncusu Jared Leto, filmin Londra'da düzenlenen prömiyerine katıldı. Bu prömiyer sonrası Morbius, dünyada ve Türkiye'de gündem oldu. Morbius, fantastik hikayeleri severler için severek izlenebilecek bir yapımdır. İşte Morbius konusu, oyuncu kadrosuna dair detaylar!

Haber 26-03-22 13:51

Aleyna Tilki'nin galaya gittiği sütyenli kıyafet olay oldu! Dünyaca ünlü oyuncuyla yan yana geldi

Şarkıcı Aleyna Tilki, Gucci Ailesi, Suicide Squad, Requiem for a Dream, Fight Club gibi unutulmaz projelerde oyuncu olarak yer almış Jared Leto'nun Morbius prömiyerine katıldı. İkili o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tilki, ayrıca galada giydiği kıyafet sebebiyle linç yağmuru da yedi.

Magazin 26-03-22 10:31

Jared Leto, Al Pacino ile yeni bir Gucci filminde rol almak istediğini açıkladı! “Sadece ikimiz”

Ridley Scott’un yönetmen koltuğunda oturduğu House Of Gucci filmi, geçen yılın ses getiren yapımlarından biriydi. Gucci ailesinin filme yönelik tepkilerine rağmen yapım izleyicilerden tam not aldı ve gişede başarılı grafiğini devam ettirdi. Filmdeki performansıyla büyük övgü toplayan Jared Leto, verdiği bir röportajda filmin setinde Al Pacino ile ilk karşılaşmasını anlattı ve onunla ile birlikte rol alacakları bir prequel filmi çekmeyi istediğini söyledi.

Trend 18-01-22 16:47

Jared Leto’nun başrolünü üstlendiği Marvel’in yeni filmi Morbius’un vizyon tarihi ertelendi

2020 yılının Temmuz ayında vizyona girmesi planlanan Marvel’in yeni filmi Morbius’un vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Başrolünde Jared Leto’nun yer aldığı yapım ilk olarak 2020 yılından 28 Ocak 2022 tarihe çekilmişti. Yapımın vizyon tarihindeki son gelişmelere göre 1 Nisan 2022 tarihinde gösterimde olması bekleniyor.

Trend 05-01-22 12:21

House Of Gucci filminin Paolo Gucci’si Jared Leto, karakterine girmek için yaptığı çılgınlıkları anlattı

Oyunculuk çoğu zaman bir sanattır. Dünyanın hemen hemen her yerinde oyuncular rollerine hazırlanmak için kendilerine ait metotları kullanırlar. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren House Of Gucci filminde Paolo Gucci karakterine hayat veren Jared Leto, rolü için denediği birbirinden çılgın yolları itiraf etti.

Trend 29-11-21 14:13

Joker’in yeni Jared Leto görüntüleri sosyal medyada trende dönüştü

Yönetmen David Ayer, Jared Leto'nun Joker olarak yeni görüntülerini yayınladı. Yayınlanan görüntünün sonrasında sosyal medya bir anda hareketlendi. Görüntülere dair açılan ‘ReleaseTheAyerCut' etiketine bir anda paylaşım yağdı.

Trend 05-11-21 13:38

Jared Leto aşı karşıtı protestoda göz yaşartıcı gazdan etkilendi

Ünlü aktör Jared Leto, Roma sokaklarında tesadüfen arasına karıştığı aşı karşıtı protestoda göz yaşartıcı gazdan etkilendiğini gösteren videolar yayınladı.

Magazin 13-10-21 11:17

Adam Driver ve Lady Gaga’nın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminden ilk afiş geldi

Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino ve Jeremy Irons'ın başrolleri paylaştığı gerçek bir hikayeden uyarlanan House Of Gucci filminin ilk afişi yayınlandı. Afişte Lady Gaga’nın saç rengi büyük beğeni topladı.

Trend 30-09-21 16:18

Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminden yeni fragman!

Oyuncu kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino ve Jared Leto gibi dev isimleri buluşturan House Of Gucci filminin Milona’da süren çekimlerinde sona gelindi. Fragmanı yayınlanan filmde oyuncuların değişimi dikkatleri çekti. Filmin 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 30-07-21 11:52

Lady Gaga ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı House Of Gucci filminin çekimleri tamamlandı

Oyuncu kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino ve Jared Leto gibi dev isimleri buluşturan House Of Gucci filminin Milona’da süren çekimlerinde sona gelindi. Filmin 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 12-05-21 11:58

Lady Gaga’nın yeni filmi House Of Gucci’nin setinden yeni kareler geldi

Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği House of Gucci filminin çekimleri, İtalya'nın Roma kentinde devam ediyor. Filmin resmi sosyal medya hesabından House Of Gucci’nin çekimlerine dair yeni kareler yayınlandı. Hayranları Lady Gaga, Jared Leto ve Adam Driver'ı set fotoğraflarından tanımakta güçlük çekti.

Trend 09-04-21 11:51

Trump’ın damadı Kushner Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi

ABD eski Başkanı Donald Trump’ın damadı Jared Kushner ve yardımcısı Avi Berkowitz, İsrail ve Arap ülkeleri arasında "Abraham Anlaşmaları" olarak bilinen normalleşme anlaşmasında kilit rol üstlendikleri gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.

Haber 01-02-21 14:44

Zirvedeler! Denzel Washington 'antika hareketler yapmadı' demişti!

Denzel Washington, Rami Malek ve Jared Leto'nun başrollerini paylaştığı hem HBO Max hem de ABD'de vizyona giren The Little Things, gişede zirveye oturdu.

Trend 01-02-21 08:33

Jared Leto, Oscar ödülüne sahip çıkamadı! Ödül 3 yıldır kayıp

Yaşlanmayan aktör Jared Leto, 2014 yılında rol aldığı Sınırsızlar Kulübü (Dallas Buyers Club) filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Aktör, Oscar ödülünün üç yıldır kayıp olduğunu söyledi.

Trend 29-01-21 08:28

Corona Virüsünün Yeni Türü ABD’de İlk Kez Tespit Edildi

Colorado Valisi Jared Polis, Corona virüsünün ilk kez İngiltere’de ortaya çıkan yeni türünün Salı günü Colorado eyaletinde tespit edildiğini açıkladı. Böylece ABD’de virüsün bulaşıcılığı yüksek yeni türünün görüldüğü ilk yer Colorado oldu

Haber 30-12-20 03:42

Denzel Washington, The Little Things’te bir dizi korkunç cinayeti çözmeye çalışıyor

Denzel Washington’ın başrollerini Rami Malek ve Jared Leto ile paylaştığı gerilim dolu polisiye filmi The Little Things’ten ilk fragman yayınlandı.

Trend 23-12-20 14:14

Kushner ve Ekibi İsrail Heyetiyle Fas'a Gidecek

Beyaz Saray’ın kıdemli danışmanlarından ve Başkan Donald Trump’ın damadı Jared Kushner, beraberindeki bir heyetle İsrail ve Fas’ı ziyaret edecek. Ziyaretin amacı iki ülke arasında geçen hafta varılan anlaşmayla ilgili görüşmeler

Haber 15-12-20 20:30

ABD seçim sonuçları: CNN'e göre eşi ve damadı Trump’tan yenilgiyi kabul etmesini istedi, iki oğlu ise direniyor

Amerikan CNN Televizyonu, ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim yenilgisinin ailesini böldüğünü öne sürdü. CNN'e göre eşi Melania Trump ve damadı Jared Kushner, Trump'a yenilgiyi kabul etmesi tavsiyesinde bulundu. İki oğlu ise Trump'a "mücadeleye devam etmesi" telkininde bulunuyor.

Haber 09-11-20 12:00

Donald Trump’a eşi ve damadından ‘kaybettiğini kabul et’ çağrısı

ABD seçimlerinde resmi olmayan sonuçlar açıklanırken, Donald Trump'a seçimi kabul etmesi için eşi Melania Trump ve damadı Jared Kushner'den çağrı yapıldığı ifade edildi.

Haber 09-11-20 09:28

Joker’de oyuncu değişikliği! Resmen açıklandı geri dönüyor

Jared Leto’nun Zack Snyder'ın Justice League filminde yeniden Joker'i canlandıracağı resmen açıklandı.

Trend 22-10-20 09:13

Trump'ın damadı açıkladı! Suudi Arabistan'dan dikkat çeken İsrail kararı

ABD Başkanı Donald Trump'ın Başdanışmanı ve damadı Jared Kushner, Suudi Arabistan'ın, tüm ülkelerden İsrail'e yapılacak doğu yönlü karşılıklı uçuşlar için hava sahasının kullanılmasına izin vereceğini açıkladı.

Haber 10-09-20 01:59

Gucci cinayetinin anlatılacağı filmde gözler Robert De Niro ile Al Pacino’da

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Gucci cinayetini anlatan filmde Lady Gaga’ya, Adam Driver’ın eşlik edeceği kesinleşti. Yönetmen Ridley Scott’ın hedefinde ise Robert De Niro, Al Pacino ve Jared Leto isimleri yer alıyor.

Trend 03-09-20 11:33

Kushner’den BAE Bahreyn ve Suudi Arabistan’a Ziyaret

Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner, ilişkilerin normalleşmesi görüşmeleri kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden İsrailli heyete eşlik etti. Kushner daha sonra Bahreyn ve Suudi Arabistan’ı da ziyaret etti

Haber 02-09-20 02:16

İsrail gazetesinden Donald Trump'ın damadı hakkında bomba iddia

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşmasının imza törenine katılması için baskı yaptığı iddia edildi.

Haber 30-08-20 21:05

Jared Leto 12 günlük inzivadan çıktı şoke oldu

Ünlü oyuncu Jared Leto, 12 gün boyunca çölde inzivaya çekilmiş, sessiz meditasyon çalışmalarına katılmıştı. İnzivadan çıkan Leto, Corona virüsü haberlerini görünce, "Neler olduğunu anlamaya çalışıyorum" dedi.

Magazin 17-03-20 15:00

'Ölüm meleği' Kanada'da ortaya çıktı! Tam 11 milyon yaşında...

Kanada'nın Alberta eyaletinde çalışmalar yapan bir grup bilim insanı, yeni bir tür dinozor fosili (tyrannosaur) keşfetti. Ölüm Meleği (Reaper of Death) adı verilen dinozor fosili tam 11 milyon yıllık. Bilim insanı Dr. Jared Voris'e göre dinozor için ölüm meleği isminin seçilmesinin önemli bir nedeni var.

Haber 11-02-20 10:48

Trump'ın danışmanı Kushner'den flaş Filistin mesajı

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner, sözde Orta Doğu barış planına ilişkin, ''Filistin görüşmek isterse bunu seve seve yaparız ama peşlerinden koşmayacağız.'' dedi. Kushner, ABD'nin teklif ettiği sözde barış planının ''son şans'' olabileceğini belirtti.

Haber 07-02-20 07:51

Mnuchin ve Kusher Çöldeki Davos konferansına katılacak

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile Başkan Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner, geçen yıl Cemal Kaşıkçı cinayeti nedeniyle boykot edilen ve "Çöldeki Davos" olarak bilinen yatırım konferansına katılmak üzere Suudi Arabistan'a gidecek

Haber 25-10-19 20:28

Apple TV+'ın Foundation dizisinin başrolleri Lee Pace ve Jared Harris oldu

Isaac Asimov'un Foundation'ın diziye uyarlanıyor. Apple TV+ yapımında başrol oyuncuları Lee Pace ve Jared Harris olarak açıklandı.

Trend 23-10-19 17:44

Jared Leto, Joaquin Phoenix’li Joker filmini engellemeye çalışmış

Suicide Squad filminde Joker karakterini canlandıran Jared Leto, Joaquin Phoenix’in Joker’i canlandıracağını öğrenince projenin iptal edilmesi için elinden geleni yapmış.

Trend 21-10-19 08:45

Kushner'in Çöldeki Davos'a katılacağı iddiası

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın ev sahipliğindeki "Geleceğe Yatırım Girişimi (FII) Konferansı"na katılacağı bildirildi - Kushner'in konferansa geniş bir ABD delegasyonunun parçası olarak katılacağı iddia edildi - Haziran'da ABD öncülüğünde Filistin-İsrail barışının da görüşüldüğü ve Bahreyn'de düzenlenen ekonomi çalıştayına, Suudi Arabistan'ın yoğun ilgi göstermesinin Kushner'i oldukça memnun ettiği ve damadın bundan dolayı Riyad'daki konferansa katılmak istediği ileri sürüldü

Haber 20-09-19 22:06

Ortadoğu Barış Planının Açıklanması İsrail Seçimi Sonrasına Ertelendi

ABD Başkanı Trump’ın danışmanlarından Jared Kushner’ın bir süredir üzerinde çalıştığı ve bölge ülkelerine yaptığı ziyaretlerde ayrıntılarını anlattığı Ortadoğu barış planı, İsrail seçimlerinden önce açıklanmayacak

Haber 28-08-19 21:00

Sisi ile Kushner İsrail-Filistin müzakerelerini görüştü

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Başdanışmanı Jared Kushner ile bir araya geldi

Haber 01-08-19 23:58

Trump’ın damadı Kushner ve Ürdün Kralı II. Abdullah ‘Filistin’i görüştü

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner ve Ürdün Kralı II.

Haber 31-07-19 21:12

Kushner Ziyareti Öncesi İsrail'den Yeni Yahudi Yerleşimleri Adımı

İsrail, Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 6 bin yeni konut inşa edeceğini açıkladı. Filistinli yetkililer ise, Trump yönetiminin Ortadoğu temsilcisi Jared Kushner’ın bölgeye ziyareti öncesinde gelen bu adımı İsrail’in “sömürge zihiyetinin göstergesi” olarak niteledi

Haber 31-07-19 18:58

Abbas, Ürdün Kralı Abdullah ile Filistin meselesini görüştü

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner'in gelecek hafta başlayacak Orta Doğu turu öncesinde Amman'da Ürdün Kralı Abdullah ile görüştü

Haber 24-07-19 15:48

Kushner barış planına destek için Orta Doğu'ya gidiyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner, bu ay sonu "Yüzyılın Anlaşması" kapsamındaki ekonomik kalkınma paketine destek için Orta Doğu turuna çıkacak

Haber 21-07-19 23:18

İngiliz gazeteci uyardı: Tehdidi görün

Ortadoğu uzmanı İngiliz gazeteci Bill Law, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in hazırladığı "Yüzyılın Anlaşması" planının, Filistin devletinin kuruluşu için teşkil ettiği tehdidin görülmesi gerektiğini söyledi.

Haber 04-07-19 03:10

ABD, Orta Doğu barış planı için yeni adımlar atmaya hazırlanıyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın başdanışmanı Jared Kushner, Orta Doğu barış planı için yeni adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi - Kushner: - "Filistin yönetimi için kapı her zaman açık. Eğer çılgınca şeyler söylemeyi bırakıp olaya dahil olurlarsa burada bir fırsat olduğunu göreceklerdir" - "Biz Devlet Başkanı Abbas'a saygı duyuyoruz, onun barış istediğine inanıyoruz ve ona bunu deneme fırsatı vermek istiyoruz"

Haber 04-07-19 00:05

ABD’nin “Yüzyılın Anlaşması” planı Yemen’de protesto edildi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Yüzyılın Anlaşması olarak adlandırdığı ve Bahreyn’in başkenti Manama’da 2 günlük çalıştayda görüşülen Filistin Barış Planı, Yemen’in Taiz şehrinde Cuma namazı çıkışında protesto edildi.Cuma namazından çıkan cemaat, protesto gösterilerinde ABD’nin barış planını Filistin davasına zarar verdiği iddiasıyla tamamen reddettiklerini söyledi.İmam Hatip Abdulvahap el Mirabi, Cuma hutbesinde, ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı Jared Kushner tarafından hazırlanan ve “Yüzyılın Anlaşması” olarak sunulan, Filistin’e 50 milyar dolarlık yatırımı öngören anlaşma planı için, “Asrın tokadı” ifadesini kullanarak bunun Filistinli Müslümanlara ihanet olduğunu söyledi.Al-Mirabi "Ürdün, Libya ve Sina dahil, İslam dünyası bugün Amerikan koloni projesi olan bu barış projesini tamamen reddediyor” dedi.

Haber 28-06-19 16:08

Tillerson'dan Kushner'e paralel diplomasi suçlaması

Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Beyaz Saray Kıdemli Danışmanı Jared Kushner'i, devletin resmi kurumlarının bilgisi ve onayı dışında kendi başına diplomasi yürütmekle suçladı - Tillerson, Kushner'in bazı yabancı ülke liderleri ve yetkilileriyle özel ilişkiler kurduğu, Dışişleri Bakanlığının resmi protokolleri dışında temaslarda bulunduğunu öne sürdü - Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson: - "(Kushner'ın görevi hakkında) Kimse ne iş yaptığını tanımlayamıyordu. Ben unvanın ne olduğunu daha yeni öğrendim"

Haber 28-06-19 15:36

Göstericiler Bahreyn’in Irak Büyükelçiliğine girerek Filistin bayrağı astı

ABD’nin Filistin’e 50 milyar dolarlık yatırımı öngören İsrail-Filistin barış planının görüşüldüğü Bahreyn’de Bahreyn Dışişleri Bakanının “İsrail ile iyi ilişkiler kurmak istiyoruz” sözleri üzerine protestocular Irak Büyükelçiliğini bastı.ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve Beyaz Saray Danışmanı Jared Kushner’in hazırladığı, Suudi Arabistan, körfez ülkeleri ve uluslararası finans kurumlarının katıldığı Bahreyn’deki çalıştayı ve Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed Al Halife’nin bir İsrail gazetesine verdiği röportajda, "İsrail’in varlığını sürdürmesi gereken bir ülke olduğuna inanıyoruz ve İsrail ile barış istiyoruz" sözleri protesto edildi.

Haber 28-06-19 10:49

Kushner'den Yüzyılın Anlaşması planı sonbahardan önce açıklanabilir mesajı

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner, İsrail'in eylül ayında yapılması planlanan seçimleri iptal etmesi durumunda "Yüzyılın Anlaşması" planının sonbahardan önce açıklanabileceğini söyledi

Haber 26-06-19 21:51

Kushner'den Filistinlilere çağrı: Kapımız açık

Ortadoğu'da barışı sağlamak için hazırladığı planın ekonomi ayağını açıklayan Donald Trump'ın damadı Jared Kushner, Filistinlilere çağrıda bulundu.

Haber 26-06-19 20:44