Jasmin Baruh Siloni Haberleri

Dövme modeli Aleksandra Jasmin duştan fotoğraf paylaştı! Sosyal medya alt üst oldu

Finlandiya’da yaşayan 3 çocuk annesi dövme modeli Aleksandra Jasmin, sosyal medya paylaşımlarıyla kısa sürede dikkat çekmeyi başaran bir isim. Binlerce takipçiye ulaşan Jasmin, yayınladığı cesur pozlarıyla sık sık dövmelerini sergiliyor. Genç kadın, 179.000 takipçisini bu kez de birçok dövmesinin yer aldığı bir "duş fotoğrafı"nı paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Trend 2022-12-03 13:00:37

Çırılplak pozuyla hayal gücüne çok az şey bıraktı! Tüm vücudu dövmelerle kaplı olduğu için anlamak neredeyse imkansızdı

Finlandiya’da yaşayan 3 çocuk annesi dövme modeli Aleksandra Jasmin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kısa sürede geniş kitlelerce dikkat çekmeyi başardı. Binlerce takipçiye ulaşan Jasmin, daha önce de sosyal medyada cesur pozlarını yayınlayarak dövmelerini sergilemişti. Ancak bu kez tamamen çırılçıplaktı.

Trend 2022-11-22 17:20:39

Ağsız pantolonunu giyip cesur pozlarını paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Finlandiya’da yaşayan 3 çocuk annesi Aleksandra Jasmin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Binlerce takipçiye ulaşan Jasmin, sık sık sosyal medyada cesur pozlarını yayınlayarak dövmelerini sergiliyor. Ağsız bir pantolon tercih ederek hem beğenilerin hem de eleştirilerin odağı olan Jasmin son paylaşımında yine sınırları zorlamayı başardı.

Trend 2022-11-02 10:09:43

Bir günde 300 erkekle cinsel ilişki yaşayıp rekor kırmıştı! İtirafı herkesi şaşırttı: Hayallerimin peşinden gidiyorum

49 yaşındaki Jasmin St. Claire, yetişkin filmlerinde rol alarak kısa sürede popüler hale gelmeyi başardı. 24 saat içinde 300’den fazla erkekle cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden Claire tepkilerin odağına yerleşmişti. Bir süre önce yetişkin film kariyerinden emekli olduğunu açıklayan Claire en büyük hayalinin normal rollerde oyunculuk yapmak olduğunu ifade etti.

Trend 2022-09-26 10:04:54

Bir günde 300 erkekle birlikte olup rekor kırmıştı! Yeni kariyeri şaşırttı

Bir zamanlar 24 saat içinde 300'den fazla erkekle cinsel ilişkiye girerek bir rekora imza atan Jasmin St Claire şimdi yetişkinlere yönelik film sektöründen emekli oldu. Yeni kariyeri için güreş dünyasını tercih eden St Claire, bu camiada hoş karşılandığını söyledi.

Trend 08-09-22 16:42

Jasmin Suck, Altay’da

Altay, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Jasmin Scuk’u kadrosuna kattı.

Spor 08-08-20 20:21

BB Erzurumspor’un gizli golcüsü: Jasmin Scuk

BB Erzurumspor’un orta saha oyuncusu Jasmin Scuk son haftalarda attığı gollerle takımını gol yollarında rahatlatmaya devam ediyor.TFF 1.

Spor 28-01-20 13:44

Menemenspor'da Trtovac şoku

 TFF 1'inci Lig'de son olarak evinde Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u 1-0 yenerek 4'te 4 yapan ve ilk kez Play-Off potasına adını yazdıran Ekol Göz Menemenspor'da Jasmin Trtovac şoku yaşandı.

Spor 26-11-19 12:15

'En çok düşülen dertler arasında friendzone geliyor'

Sokak Röportajları ve Erkek Kanalı YouTube kanallarından Kemal Gürel ve Jaki Baruh, Kent FM ve Mynet işbirliğiyle hazırlanan 101.4 Saatlik Arka Koltuk King Size programının konukları oldu.

Trend 27-04-19 18:46

Jasmin Repesa Buducnost VOLI'deki görevinden istifa etti

Basketbolda bu sezon THY Avrupa Ligi'nde de mücadele eden Karadağ ekibi Buducnost VOLI'nin başantrenörü Jasmin Repesa görevinden istifa etti.

Spor 23-04-19 21:03

Bosnalı subay Türkiye'de tedavi edilecek

Türkiye mezunu teğmen Jasmin Dupovac, böbrek nakli olmak üzere Türkiye'ye gitti

Haber 25-12-18 15:10

Süper Lig'de flaş ayrılık

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 31 yaşındaki Sırp stoper Jasmin Trtovac ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdı.

Spor 16-11-18 19:04

Neredeyse canından oluyordu! Doktor ihmali onu bu hale getirdi

24 yaşındaki Jasmin Shattock isimli anne doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybetme aşamasına geldi.

Haber 04-07-18 07:32

Bekaretini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Jasmin isimli 26 yaşındaki genç kız, bekaretini 1,4 milyon dolara Hollywood aktörüne sattı.

Haber 29-03-18 11:08

Bekaretini ünlü oyuncuya sattı

Londra'da yaşayan ve takma adı Jasmin olan 26 yaşındaki üniversite öğrencisi, bir Alman internet sayfası üzerinden bekaretini satışa çıkardı.

Haber 27-03-18 09:45

Düşen uçakta ölen Zeynep Coşkun, son yolculğuna uğurlandı

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelirken İran'da düşen özel uçakta yaşamını yitiren Bursalı iş adamı Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun (28), bugün Bursa'da gözyaşları arasında toprağa verildi.  Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelmek üzere havalanan Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu, uçakta bulunan iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile arkadaşları Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay, pilotlar Beril Gebeş ve Melike Kuvvet ile hostes Eda Uslu yaşamını yitirdi.

Haber 16-03-18 15:35

Düşen uçakta hayatını kaybeden Zeynep Coşkun son yolculuğuna uğurlandı

İran’da düşen uçakta hayatını kaybeden Bursalı iş adamı Orhan Coşkun’un kızı Zeynep Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelmek üzere havalanan Başaran Holding’e ait özel jetin, İran’ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu, uçakta bulunan iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ile arkadaşları Zeynep Coşkun, Aslı İzmirli, Ayşe And, Burcu Urfalı, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay, pilotlar Beril Gebeş ve Melike Kuvvet ile hostes Eda Uslu hayatını kaybetmişti.Uçakta bulunanlardan Bursalı iş adamı Orhan Coşkun’un kızı 28 yaşındaki Zeynep Coşkun için cuma namazını müteakip Bursa Organize Sanayi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Haber 16-03-18 14:51

En acı veda! Feryadı yürekleri dağladı!

Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Baruh, Liana Hananel ve Melike Kuvvet son yolculuklarına uğurlanıyor.

Haber 15-03-18 16:59

İran’da Düşen Jette Hayatını Kaybeden Jasmin Baruh Siloni Son Yolculuğuna Uğurlandı

İran’da düşen jette hayatını kaybeden Jasmin Baruh Siloni, öğle saatlerinde Ulus Eşkenaz Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze...

Yurthaber 15-03-18 15:15

İran’da düşen jette hayatını kaybeden Jasmin Baruh Siloni son yolculuğuna uğurlandı

İran’da düşen jette hayatını kaybeden Jasmin Baruh Siloni, öğle saatlerinde Ulus Eşkenaz Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.İran’da düşen jette hayatını kaybeden Jasmin Baruh Siloni için öğle saatlerinde Ulus Eşkenaz Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.

Haber 15-03-18 14:52

Uçak kazasında ölen Jasmin Baruh son yolculuğuna uğurlanıyor (1)

 İRAN'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Jasmin Baruh için Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenleniyor.

Haber 15-03-18 13:56

- İRAN'DAKİ UÇAK KAZASINDA ÖLEN LİANA HANANEL İLE JASMİN BARUH SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

  * Liana Hananel'in eşi gözyaşları içinde tabutu omuzladı.  * Her iki cenaze töreninde polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Haber 15-03-18 13:47

İran'daki uçak kazasında ölen Liana Hananel ile Jasmin Baruh son yolculuklarına uğurlandı

 İran'daki uçak kazasında hayatını kaybeden bir çocuk annesi Liana Hananel için Ulus Musevi Mezarlığı'nda, Jasmin Baruh ise Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı'nda toprağa verildi.  İran’daki kazanın kurbanları arasında olan Liana Hananel için saat 12.00'de Ulus Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Haber 15-03-18 13:44

UÇAK KAZASINDA ÖLEN JASMİN BARUH SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR  (1)

  Haber: İhsan YALÇIN - Kamera: Harun UYANIK / İSTANBUL DHA İran'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Jasmin Baruh için Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenleniyor.

Haber 15-03-18 13:17

Mina Başaran son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede gözyaşları sel oldu

Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Baruh, Liana Hananel ve Melike Kuvvet son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, Başaran ailesi ayakta durmakta güçlük çekti. İşte cenaze töreninde yaşananlar...

Haber 15-03-18 13:12

Uçak kazasında ölen Jasmin Baruh son yolculuğuna uğurlanıyor (1)

 İRAN'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Jasmin Baruh için Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenleniyor.

Haber 15-03-18 13:11

Mina Başaran ve arkadaşları son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek.

Haber 15-03-18 12:51

Düşen uçakta yaşamını yitiren Zeynep Coşkun yarın toprağa verilecek

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelirken İran'da düşen özel uçakta yaşamını yitiren Bursalı iş insanı Orhan Coşkun'un üç çocuğunun ortancası olan mimar Zeynep Coşkun (28), yarın Bursa'da son yolculuğuna uğurlanacak.  Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelmek üzere havalanan Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu, uçakta bulunan  iş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile arkadaşları Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay, pilotlar Beril Gebeş ve Melike Kuvvet ile hostes Eda Uslu yaşamını yitirdi.

Haber 15-03-18 12:13

Almanya'da 'seks oyunu' kanlı bitti!

Almanya'nın Berlin kentinde Marianne M. isimli 55 yaşındaki bir kadına ait işkenceye uğramış ceset bulundu. Kadının internette tanıştığı iki kişi ile yaşadığı cinsel birliktelik esnasında yaşanan 'işkence' nedeniyle öldüğü iddia edildi. Olayın ardından Türkiye'ye kaçmaya çalışan Tayfun S. ve Jasmin P. isimli kişiler ise Berlin'deki havaalanında yakalandı.

Haber 05-01-18 08:53

Bekaretini açık artırmayla satışa çıkardı

Londra'da yaşayan 26 yaşındaki Jasmin, bakire olduğuna dair doktor raporu alıp Almanya merkezli bir eskort sitesinde bekaretini açık artırmayla satışa çıkardı.

Haber 08-11-17 11:33

B.b.erzurumspor’a Slavia Prag’dan Yıldız Transfer

B.B.Erzurumspor, Çek Cumhuriyeti Slavia Prag Takımının 27 yaşındaki Orta Saha Oyuncusu Jasmin Scuk ile sözleşme...

Yurthaber 08-09-17 17:50

B.b.erzurumspor, Haris Harba Ve Jasmin Trtovac İle Sözleşme İmzaladı

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Bosnalı forvet Haris Harba ve Sırp stoper...

Yurthaber 03-08-17 12:38

Repesa: “son Topta Maçı Kaybettik”

EA7 Emporio Armani Milano Başantrenörü Jasmin Repesa, Galatasaray Odeabank’a son topta kaybettiklerini söyledi.EA7 Emporio Armani...

Yurthaber 16-12-16 23:58

Dünyaca Ünlü Manken Lara Surol Deniz Sezonunu Bodrum’da Açtı

Dünyada “Bayan Vücut” olarak tanınan ünlü Türk manken Lara Surol, kızı Jasmin ile birlikte Bodrum’da...

Yurthaber 17-04-16 19:18

So sehen Disney Prinz und Prinzessinnen nach Saint Hoax aus

Sieht es gut aus? Was denken Sie darüber? Arielle, Jasmin, Alice und und und und.

Trend 20-11-15 16:56

Düzceli Dilara Bozan Tarih Yazdı

Avrupa Oyunları Karatede Kadınlar Kata Kategorisinde Türkiye’yi temsil eden Düzceli Dilara Bozan, Alman Sporcu Jasmin...

Yurthaber 15-06-15 13:11

Gatlin rekorla başladı

ABD'li sprinter Justin Gatlin, Elmas Lig'in ilk ayağında 9.74'lük derecesiyle birinci olarak, 100 metre kategorisinde yarışan en hızlı 5. atlet oldu. Kadınlar 100 metre engelli kategorisinde yarışan ABD'li sporcu Jasmin Stowers ise 12.35'le yarışı ilk sırada tamamlarken, dünyanın en iyi derecesini de elde etti.

Spor 16-05-15 02:51

GİRESUN’DA AB BÖLGELER KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, Giresun Belediyesi’nin ev sahipliğinde New Jasmin Otel’de gerçekleştirilen toplantının, 'AB- Türkiye katılım müzakereleri ve yerel idareler üzerindeki etkileri'

Yurthaber 25-11-14 16:39

Beşiktaş Belediyesi’ne Bosna Hersek’ten Kardeş Belediye

Bosna Hersek’in Tuzla Belediye Başkanı Jasmin İmamoviç, sel felaketi nedeniyle kendisine yardım eli uzatan Beşiktaş...

Yurthaber 24-06-14 16:13

Beşiktaş’tan Bosna Hersek’e Sevgi Köprüsü

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Bosna Hersek’in Tuzla Belediye Başkanı Jasmin İmamoviç ile iki belediye...

Yurthaber 23-06-14 17:25

"Seni Seviyorum Jasmin" sözüne 85 yıl indirim

Antalya'da işlenen cinayette tahrik indirimi uygulandı

Yurthaber 03-03-12 10:29

Cevizle 13 kilo verdi

Bayram tatilinde Jasmin Court Otel'de sahne alan Seda Sayan, aynı uçakla yolculuk yaptığı Gülben Ergen'in 'birinci sıradaydım' göndermesine esprili cevap verdi

Magazin 10-11-11 12:29

GİŞHAD'dan istihdama büyük katkı

Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD)'nin 1 yıl önce başlayan ‘Giresunlu Gençlerin İstihdamı Projesi’, Jasmin...

Yurthaber 03-11-11 11:18

İpek Tuzcuoğlu'nun coştuğu gece

Bodrum Jasmin Court Oteli'nin sahibi Aziz Birsin, Beyoğlu Aman Meyhane'de sahneye çıkmaya devam ediyor.

Haber 07-12-09 09:38

Meditasyonla kalp sağlığınızı koruyun

Meditasyon Uzmanı Vesile Baruh, transandantal meditasyonun, insanı kalp ve akciğer hastalıklarına karşı koruduğunu söyledi.

Haber 24-03-05 15:30