Jay Carney Haberleri

Fenomenlerin boks sevdası faciaya dönüşüyordu! Yerde titremeye başlayınca salon buz kesti

Joseph Chris adındaki sosyal medya fenomeni ile yine fenomen olan arkadaşı Fox Townley İngiltere'nin Leeds şehrinde boks ringine çıktı. Townley tarafından nakavt edilen Küçük Spartalı Jay lakaplı Chris, aldığı darbeyle yere düşerek titremeye başladı.

Spor 2024-01-21 10:22:27

Son dakika: Pentagon duyurdu: Kızıldeniz'de ABD savaş gemisi ile çok sayıda ticari gemiye saldırı

Son dakika haberi: ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Kızıldeniz'de ABD Donanmasına ait USS Carney destroyeri ile çok sayıda ticari gemiye saldırı düzenlendiğini açıkladı. İngiltere Kraliyet Donanması da aynı bölgede daha önce şüpheli bir insansız hava aracı saldırısı ve patlamalar olduğunu bildirmişti.

Haber 2023-12-03 20:04:04

Uzman isim uyardı! Hemen deneyin, küçük parmağınızla bu hareketi yapamıyorsanız risk altında olabilirsiniz

7. önde gelen ölüm nedeni olarak bilinen bunama (demans) hastalığının en yaygın türü olan Alzheimer, dünya genelinde yaşlı nüfusun artmasıyla büyük artış gösteriyor. Doktor Jay Will, geçtiğimiz yıl TikTok'ta paylaştığı videoda felç ve özellikle Alzheimer hastalığı olmak üzere bunama gelişme riskimizin yüksek olup olmadığını gösterebilecek bir test gösterdi.

Haber 2023-11-30 13:19:40

İngiltere bu olayla çalkalanıyor! Genç futbolcu annesine morgda yapılanları öğrenince intihar etti

Uzun süredir psikolojik sorunlarla mücadele eden İngiliz futbolcu Jay Carr, annesine morgda yapılanları öğrenince canına kıydı. Olayın detayları ise tüyler ürpertti.

Spor 2023-06-22 17:55:07

Beyonce tavuk sipariş etti! Ödediği para ortaya çıktı

Blue, Rumi ve Sir adında üç çocukları bulunan şarkıcı Beyonce ve Jay-Z çifti, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en pahalı evini satın almasıyla gündemdeydi. Beyonce şimdi de ekibiyle gittiği tavukçuda ödediği hesapla gündem oldu.

Magazin 22-05-23 12:10

Müstehcen fotoğraflarını satarak servet kazandı! “Mesaj kutumda ünlü futbolcular var”

Sosyal medya fenomeni Alyssa Jay, konuk olduğu Option One podcastinde OnlyFans sayfasının keşfedilmesinden sonra çalıştığı iş yerinden kovulduğunu söyledi. Müstehcen pozlarıyla gündem yaratmayı başaran fenomen isim, “Mesaj kutumda ünlü futbolcular var. Hatta bir Everton oyuncusu çıplak fotoğraflarımı göndermem için yalvardı. Ben kabul etmedim” dedi.

Trend 25-03-23 09:42

Masaj salonuna “Seks istiyorum” diyerek geldi! Taciz edilen masörün tepkisi sosyal medyada gündem olmayı başardı

Avustralya’daki bir masaj salonunda yaşanan olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Tayland masajının yapıldığı bir salonda masör olarak çalışan Jay Ketsiri isimli bir kadın, müşterisinin “Seks istiyorum” diyerek salona gelmesi üzerine hem sözlü hem de fiziksel tacize uğradı. Ketsiri adamın tepkisinin sonrasında onu kovdu. O anlar masaj salonunda bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 24-01-23 09:29

Cesareti hayrete düşürdü! Köpek balığı saldırısından onu 'tekmeleyerek' kurtuldu

10 yaşındaki Jasmine Carney, Jüpiter Adası açıklarındaki Hobe Sound Plajı'nda erkek kardeşi ve büyükannesiyle yüzerken bir köpekbalığıyla karşı karşıya kaldı. Teslim olmak yerine onunla savaşan küçük kız, akıl almaz bir şekilde köpek balığını tekmeleyerek girdiği savaşı kazandı ve hayatta kalmayı başardı. Yaralar almış olsa da, cesaretiyle herkesi kendisine hayran bıraktı.

Trend 14-12-22 15:54

Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson penis boyu hakkındaki söylentileri doğruladı

ABD'nin meşhur televizyon programı Saturday Night Live'ın (SNL) sunucularından Jay Pharoah, komedyen arkadaşı Pete Davidson'ın çok ünlü kadınlarla ilişki yaşaması hakkında konuştu.

Magazin 15-11-22 11:43

'Sevgilimin penisi küçük' demişti! Alexis Ren deri sütyeniyle takipçilerini resmen büyüledi

Eski sevgilisi Jay Alvarrez'in cinsel organıyla dalga geçerek magazin gündemine bomba gibi düşen dünyaca ünlü model Alexis Ren, Instagram hesabından paylaştığı deri pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-10-22 13:58

Mutluluklarının sırrı başkalarıyla cinsel ilişkiye girmek! ''Tek bir kuralımız var...''

Avustralya'dan 30 yaşındaki Jess ve 46 yaşındaki sevgilisi Jay, birlikteliklerini eş değiştirmeli ilişki olarak tanımlıyor. Mutlu bir ilişkileri olan çift, bunun sırrının eş değiştirmek olduğunu iddia etti. Başkalarıyla cinsel birliktelik yaşamanın ilişkilerini güçlendirdiğini söyleyen ikili, böyle olmasını sağlayan şeyin sadık kaldıkları tek bir kural olduğunu açıkladı.

Trend 13-10-22 11:52

Cara Delevingne son haliyle sevenlerini korkuttu! Akıllara Amy Winehouse geldi

Cara Delevingne son görüntüsüyle herkesi şoke etti. Jay Z’nin Puma isimli özel jetiyle Londra’ya dönerken görüntülenen Cara Delevingne'in darmadağınık hali sevenlerini üzdü. Kaynaklara göre; ünlü modelin ailesi müdahaleyi düşünüyor. Ünlü modelin son halini görenlerin aklına ise erken yaşta ölen Amy Winehouse geldi.

Magazin 08-09-22 07:06

Fantezinin sonu kabus oldu! Anüsüne sıkışan o şeyi çıkarabilmek için ameliyat olmak zorunda kaldı

Caitlin Savage isimli genç kadın, ünlü şarkıcı Jay-Z tarafından başlatılan '99 sorun' başlıklı bir trende katılarak garip bir anısını paylaştı. Erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği esnada yaşanan bir olay nedeniyle hastanelik olan Caitlin, yaşadıklarını anlattığı TikTok paylaşımıyla büyük ilgi topladı.

Trend 29-08-22 07:44

Korkunç olay! Anne ve kızına aynı anda tecavüz etti, birbirlerini izlemeye zorladı

İngiltere’nin Güney Galler bölgesinde Joshua Carney isimli bir adam uyuşturucu maddenin etkisiyle önüne çıkan ilk eve girdi. Evin içindeki anne ve kızı tanımayan adam ikiliye tecavüz etti. Anne ve kızına büyük bir dehşet yaşatan Carney, üstelik ikilinin zorla birbirini izlemesini istedi. Olay yerine polis ekiplerinin yönlendirilmesi üzerine tutuklanan Carney ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 24-08-22 10:20

Sosyal medya bunu konuşuyor! Ünlü Twitch yayıncısı, İstanbul’dan canlı yayın yaparken çiçek satan çocuk tarafından ısırıldı

Dünyayı gezip, gezdikleri yerleri herkese tanıtan Twitch yayıncıları İstanbul’da eşine az rastlanır bir olayla karşı karşıya kaldı. Yayıncılar, "@justketh" kullanıcı adıyla İstanbul'dan yayındayken yayıncı Jay Streazy, çiçek satmaya çalışan bir çocuk tarafından canlı yayında ısırıldı. Twitch yayıncısını ısıran çocuk sosyal medyada gündem oldu.

Haber 14-08-22 15:01

Rahatlamak için masaj seans satın almışlardı ama...

İngiltere'nin Staffordshire, Stoke-on-Trent bölgesinden 60 yaşındaki Jay Steel, iki kadını masaj seansları satın almaları için kandırdı. Ardından gerçekleşen seanslar esnasında, kadınlara cinsel tacizde bulunduğu tespit edilen Steel, olayların açığa çıkmasının ardından hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 11-08-22 11:31

Tanıştıklarında her şey başkaydı! Nişanlısı cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdi, aşkları kaldığı yerden devam etti

İngiltere’nin Newcastle şehrinde yaşayan 29 yaşındaki River-Jay Waterson, 37 yaşındaki kız arkadaşı Kelly Waterson'a evlenme teklif etti. Nişanlandıktan birkaç hafta sonra River, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmek istediğini söyledi. Bunun üzerine ikili düğünü bir süre ertelemeye karar verdi. River’in cinsiyet değiştirme operasyonunu tamamlamasını bekleyen ikili sonunda nikah masasına oturdu.

Trend 23-07-22 12:07

''Bir insan ruhunuzu doyuramaz'' dedi! Onun ruhunu doyuran ise bir 'seks bebeği'

Tennessee, Memphis'den kendisini 'seks bebeklerinin playboyu' olarak tanımlayan bir sosyal medya fenomeni olan Jay isimli genç adam mutluluğun sırrının seks bebeklerinden gördüğü sevgi ve kabul ve kendisinin Tanrı'yla olan ilişkisi olduğunu açıkladı.

Trend 21-06-22 14:48

Bebek bekleyen Rihanna transparan elbisesiyle Oscar partisine damga vurdu

Hamilelik sürecindeki giyim tarzı ile adından söz ettiren Rihanna, iddialı seçimlerine bir yenisini daha ekledi. Rapçi Jay-Z'nin Chateau Marmont'taki Oscar partisine katılan ünlü yıldız, transparan seçimiyle yine paparazzilerin ilgi odağı oldu.

Magazin 29-03-22 14:02

Jay-Z'nin Oscar sonrası partisinde Saweetie zor anlar yaşadı! Neresini kapatacağını bilemedi

Rapçi Saweetie, Hollywood'da geçirdiği bir parti gecesinin ardından Jay-Z'nin Oscar sonrası partisine katıldı. Ünlü rapçi dudak uçuklatan dekolte elbisesiyle gerçek manada neresini kapatacağını bilemedi ve ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Magazin 28-03-22 15:15

Dünyaca ünlü model Alexis Ren sütyensiz pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

Eski sevgilisi Jay Alvarrez'in cinsel organı hakkında yaptığı itirafla magazin gündemine bomba gibi düşen dünyaca ünlü model Alexis Ren, 15 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 16-03-22 12:05

Dünyaca ünlü otelde skandal! Odalara gizli kamera yerleştirdi, müşterilerin cinsel ilişki görüntülerini kaydedip sattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaca ünlü bir otel zincirinde yaşanan olay dış basındaki manşetlerde yerini aldı. 54 yaşındaki Jay Allee isimli bir otel çalışanının odalara gizli kamera yerleştirerek yaklaşık 2 bin müşterinin cinsel ilişkiye girdiği anları kaydettiği ortaya çıktı. Allee’in kaydettiği görüntüleri internette müstehcen sitelerde satışa sunduğu tespit edildi.

Trend 04-03-22 10:11

TikTok fenomeni koronavirüs aşısının yan etki yaptığını iddia etti! Göğüslerimi dikleştirdi”

Avustralyalı TikTok fenomeni Tee Jay, koronavirüs aşının uygulamasından bu yana vücudunun ilginç bir yan etki gösterdiğini iddia etti. Fenomen isme göre, koronavirüs aşısından sonra göğüsleri estetik ameliyat yaptırmış gibi büyüdü ve dikleşti. Aşının kendisinde yarattığı yan etkiden mutlu olduğunu dile getiren fenomen isim, benzer durumu yaşayan takipçileri olup olmadığını sordu.

Trend 29-01-22 11:53

Dünyaca ünlü model Alexis Ren yine çok cesur! Dekolteli pozuna beğeni yağdı

Geçtiğimiz yıllarda sevgilisi Jay Alvarrez'in cinsel organıyla alay ettiği için tepki çeken dünyaca ünlü model Alexis Ren, cesur paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. Ren, bu defa göğüs ve karın dekolteli mini elbisesiyle olay yarattı.

Magazin 15-12-21 15:41

Beyonce 500 milyon dolarlık yatla doğum günü tatilinde

Beyonce'nin 40'ıncı yaş gününü, eşi Jay-Z ile birlikte Jeff Bezos'un 500 milyon dolarlık yatıyla çıtkığı tatilde kutluyor.

Magazin 16-09-21 17:39

Beyonce’den olay yaratan halka açık alanda cinsel ilişki itirafı

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, ABD'de katıldığı bir radyo programdaki itiraflarıyla ağızları açık bıraktı. Jay-Z ile evli olan ve Hollywood’un en popüler isimlerinden olan Beyonce, halka açık alanlarda ilişkiye girmekten zevk aldığını söyledi.

Magazin 02-09-21 20:42

Beyonce ve Jay-Z reklam kampanyası için kamera karşısında

Rap şarkıcısı eşi Jay-Z ile birlikte reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Beyonce, boynunda 30 milyon dolarlık özel elmasla Audrey Hepburn'ü taklit etti.

Magazin 24-08-21 11:01

Jay Pickett hayatını kaybetti

General Hospital, Days of Our Lives gibi birçok dizide rol olan oyunu Jay Pickett 60 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 02-08-21 17:11

Beyonce ve Jay-Z'nin malikanesi yandı!

Dünyaca ünlü çift Beyonce ile Jay-Z'nin New Orleans'taki evleri kundaklandı. Polis, yangın başlamadan kısa süre önce bir kişinin evin yakınında şüpheli hareketlerde bulunduğuna dair ihbar aldığını belirtti.

Magazin 26-07-21 17:18

Kanye West ile Jay-Z arasında buzlar eridi! Dargın rap şarkıcıları yeni şarkı için buluştu

Aralarının, eşleri Kim Kardashian ve Beyonce’nin birbirlerinden nefret etmesi nedeniyle bozulduğu öne sürülen ve yıllardır birbirlerine küs olan rap şarkıcıları Kanye West ve Jay-Z, sonunda barıştı. Jay-Z, Kardashian’la boşanma aşamasında olan West’in yeni albümüne destek oldu.

Magazin 23-07-21 20:05

Milyonlarca kişiyi dehşete düşüren an! Dev piton yüzünü ısırdı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde hayvanlarla en inanılmaz karşılaşma anlarını hayvan bakıcısı Jay Brewer, sosyal medya hesabından paylaşıyor. Birkaç ay önce yine bir yılanın saldırısına uğrayan kişi, yine benzer bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Dev pitonun yumurtalarını almaya çalışan bakıcının bu anları, sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Haber 24-06-21 11:27

Halkbank davasında kritik gün!

New York İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi’nde yeni haftanın ilk günü 12 Nisan’da yapılacak duruşmada Halkbank’ın avukatları ve savcılar üst mahkemenin üç hakimi Raymond J. Lohier, Jr., Susan L. Carney ve William J. Nardini’nin karşısına çıkacak. Hukukçular duruşmada mahkeme heyetinin nihai kararını vermesini beklemediklerini belirttiler.

Finans 12-04-21 11:14

Dünyanın en zengin ailelerinden birinin kızı olan Tamara Ecclestone sütünü bağışlamak istediğini açıkladı

Tamara Ecclestone Rutland dünyanın en zengin ailelerinden bir tanesi olan Formula 1 Grubu'nun eski genel müdürü Bernie Ecclestone ve Slavica Ecclestone'un kızı olarak dünyaya geldi. 2013 yılında hayatını Jay Rutland’la birleştirdi. Bu evliliğinden iki çocuğu olan Ecclestone’ın bağışı sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 18-02-21 15:34

Beyonce ve Jay-Z çifti akşam yemeğinde paparazzilerden kaçamadı

Geçen yıl karantina başladığından beri kameralar önünde nadiren görülen Beyonce ve Jay-Z çifti, koruma ordusu arasında arkadaşlarıyla akşam yemeği yedi. Güneş gözlükleriyle kendilerini gizlemeye çalışan çift, paparazzilerin objektifinden kurtulamadı.

Magazin 08-02-21 17:08

Samsung Health'e Group Challenge özelliği eklendi

Samsung Electronics Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Mobil Telekomünikasyon Bölümü Sağlık Ekibi Başkanı TaeJong Jay Yang: - "Samsung Health uygulamamızı sürekli olarak geliştiriyor, kullanıcılara her yerde ve her zaman daha sağlıklı kalabilmeleri için daha fazla özellik sunuyoruz"

Yurthaber 14-01-21 12:18

Kristin Cavallari ve Jeff Dye'ın samimi tatili

Üç çocuk annesi olan Amerikalı oyuncu Kristin Cavallari, Amerikan futbolu oyuncusu olan eski eşi Jay Cutler'dan boşandığı gibi soluğu Cabo sahilinde aldı.

Magazin 09-12-20 09:31

100 Thieves Ian Victor “FBI” Huang'i resmen transfer etti!

100 Thieves dev transferi resmen duyurdu. Ian Victor ''FBI'' Huang, Twitter'dan yapılan duyuruya göre 100 Thieves'e transfer oldu. 100 Thieves'in kadrosunda Aiden ''Niles'' Tidwell, Jong-yun ''Jay'' ''Yunbee'' Choi gibi isimler bulunuyor.

Trend 17-11-20 17:35

Efeler Ligi: Bingöl Solhan Spor: 0 - Arkas Spor: 3

Axa Sigorta Efeler Ligi dördüncü hafta karşılaşmasında Arkas Spor’u konuk eden Bingöl Solhan Spor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.Salon: Bingöl KarşıyakaHakemler: Tuncay Kandemir, Kadir GirenteBingöl Solhan Spor: Matheus Krauchuk, Muzaffer Yönet, Ali İhsan Heper (L), Jacopo Massari, Orçun Ergün, Mert Nevzat Güneş, Kaan Kar, Alper Özdemir, Altay Demirci, Hakan Polat, Pavel Kuklinski, Burak Hazırol (L)Arkas Spor: Efe Mandıracı, İlker Esin, Burak Baturalp Güngör, Osman Çağatay Durmaz, Mert Matic, Jay Blankenau, Mustafa Koç, Yiğit Gülmezoğlu, J.Paulo P.Bravo (L) Mirza Lagumdzija, Julien Winkelmuller, Mustafa CengizSetler: 17-25, 22-25, 7-25Süre: 84 dakika (28, 30, 26)

Yurthaber 22-09-20 15:35

Beyonce ailesiyle tekne gezintisinde görüntülendi

Ünlü şarkıcı Beyonce, eşi Jay Z, annesi Tina, büyük kızı Blue Ivy, ikizleri Rumi ve Sir ile birlikte tekne gezintisinde objektiflere takıldı.

Magazin 12-08-20 13:47

Penisimi kesmezseniz tekrar yapacağım” demesine rağmen serbest!

59 yaşındaki Cary Jay Smith Kaliforniya’daki akıl ve ruh sağlığı hastanesinden serbest bırakılmadan önce “Eğer penisimi ve ellerimi kesmezseniz, tekrar taciz edeceğim” demişti.

Haber 22-07-20 13:46

Beyonce ve Jay-Z ulusal marşta ayağa kalkmayınca tepki yağdı

Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'u izlemek üzere Miami’deki Hard Rock Stadyumu’na giden Beyonce ve Jay-Z çifti, Demi Lovato'nun ulusal marşı söylediği anlarda oturmaya devam edince saygısızlıkla suçlandı.

Magazin 03-02-20 15:31

Beyonce ve Jay-Z Grammy brunch'ında

Her yıl Grammy Ödülleri öncesi hafta sonu düzenlenen brunch'ın bu yılki konukları arasında Beyonce ve Jay-Z vardı. Ünlü çift brunch öncesi eğlenceli pozlar verdi.

Magazin 26-01-20 16:30

İngiltere Merkez Bankası’ndan faiz indirim sinyali

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney: - Eğer aktivitede zayıflığın devam ettiğine ilişkin kanıtlar artarsa, bankanın sahip olduğu görece sınırlı faiz indirimi alanı içerisinde, risk yönetimi değerlendirmemiz hızlı şekilde bu duruma cevap verir" -“Bütünüyle bakıldığında geleneksel ve geleneksel olmayan politika alanının faizde aşağı yukarı 250 baz puan indirime denk geldiğini söylemek makul bir değerlendirme"

Finans 09-01-20 15:12

Jay Z, Beyonce’yi kameraya çeken adamın elinden telefonu aldı

Beyonce ve eşi Jay Z, geçen hafta ünlü rapçi Diddy'nin 50'nci doğum gününe katıldı. Seksi kıyafetiyle bakışları üzerine çeken Beyonce, pistte dans ederken bir hayranı da onu çekmeye başladı. Jay Z ise hızlı bir hamle ile buna izin vermedi...

Magazin 18-12-19 11:35

Brexit belirsizlikleri yatırımlar üzerinde baskı yaratıyor

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney: - "Brexit’e ilişkin belirsizlikler özellikle iş yatırımları üzerinde baskı yaratıyor" - "İngiltere’de hane halklarının Brexit öncesinde tedbiren birikim yaptığı açık"

Finans 07-11-19 19:02

İngiltere Merkez Bankası negatif faizi bir araç olarak görmüyor

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney: - "İngiltere'de bir araç olarak negatif faiz beklemiyorum. Sert Brexit, büyümenin yavaşlamasına ve enflasyonun yükselmesine neden olabilir"

Finans 10-09-19 19:05

İngiltere Merkez Bankası anlaşmasız çıkış senaryosunu yumuşattı

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney, İngiltere'nin AB'den çıkmasına yönelik kasımdan bu yana yapılan hazırlıklar nedeniyle anlaşmasız çıkışın etkilerinin daha önce tahmin edilenden daha hafif olabileceğini belirtti

Finans 04-09-19 21:40

“Anlaşmasız ayrılık ani şok yaratır”

BoE Başkanı Mark Carney: -“ Anlaşmasız ayrılık durumunda ani bir şok oluşacak. Ürün tedarikinde aksamalar oluşur” - “Ticari ilişkilerimizdeki değişim, reel gelirlerin daha düşük olacağı anlamına geliyor”

Finans 02-08-19 14:13

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Carney'den anlaşmasız ayrılık uyarısı

BoE Başkanı Mark Carney: - "Anlaşmasız ayrılık ve Brexit'te geçiş sürecinin olmaması durumunda sterlinde düşüş, İngiliz varlıklarının risk primlerinde ve oynaklıkta artış görülmesi olası"

Finans 01-08-19 16:53