Jean Luc Melenchon Haberleri

Kardashian tarzı olay oldu! Neslihan Atagül'ün ceketinin fiyatı ağızları açık bıraktı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Bir televizyon programına katılmak için İtalya'nın Milano şehrine giden ünlü ismin tarzı olay oldu. Güzel oyuncunun kürk detaylı jean ceketinin fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Magazin 2024-03-16 15:53:25

Okulda skandal! Müdür ve öğretmen eşinin reşit olmayan öğrencileriyle yasak ilişkileri ifşa edildi... Üçlü ilişkiye zorlama...

Okul müdürü David Alan Wakefield ve eşi Rachel Jean Wakefield, aralarında reşit olmayan öğrencilerini taciz etme suçlaması da dahil olmak üzere 30 suçlamayla karşı karşıya kaldı. İkili hakkında soruşturma başlatılırken görevlerinden uzaklaştırıldıkları belirtildi.

Trend 2024-03-05 15:41:59

Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in yapay zekayla oluşturulan müstehcen görüntüleri sosyal medyada yayıldı! Tepkilerin üzerine Beyaz Saray'dan yasal düzenleme hamlesi geldi

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in yapay zeka tarafından oluşturulan müstehcen içerikli görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Swift'i Kansas City Chiefs maçında çeşitli cinselleştirilmiş görüntülerde gösteren görseller sosyal medyada viral oldu. Yapay zeka görsellerine gelen tepkilerin ardından Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, durumun endişe verici olduğunu ve ABD yönetiminin ‘yasal önlem’ yoluyla çözüm bulma çalışmaları içerisinde olduğunu belirtti.

Trend 2024-01-27 14:22:28

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerdendi, Jean Onana resmen Marsilya'da! İmzayı attı...

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerden olan Jean Onana'nın yeni takımı belli oldu. Kamerunlu oyuncu Fransız ekibi Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderildi.

Spor 2024-01-08 18:54:24

Bu fiyata jean mi kaldı? diyeceksiniz! İşte 500 TL altı jean modelleri

Günümüzde uygun fiyatlı kaliteli giyim ürünleri bulmak giderek zorlaşıyor olsa da endişelenmeyin çünkü tarzınıza renk katacak, uygun fiyatlı jean pantolonlardan oluşan bir seçki hazırladık. Bejden griye, dar paçadan wide leg kalıba kadar her zevke uygun tasarımlarla dolu bu koleksiyon, şıklığı bütçenize uygun fiyatlarla sunuyor. Uygun fiyatlarının yanında kaliteli içeriğiyle hem konforu hem de şıklığı aynı anda sağlayan pantolonlara birlikte daha yakından bir göz atalım.

Haber 26-12-23 14:23

Beşiktaş'ta sular durulmuyor, ortalık yangın yeri! Kadro dışı kalan futbolcular çılgına döndü

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı futbolcular Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal, Jean Onana kararı sosyal medyadan öğrendiklerini ve şoke olduklarını belirtirken kulübe tepki gösterdiler.

Spor 13-12-23 17:47

Böylesi görülmedi! Beşiktaş'ta 12 dakika oynadı, kadro dışı kaldı

Beşiktaş’ta performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle 5 futbolcu kadro dışı kaldı. Bu oyuncular arasında Jean Onana da yer alıyor. Fransız ekibi Lens’ten 4 milyon 37 bin 500 Euro bonservis bedeliyle siyah-beyazlılara transfer olan Onana, Süper Lig’de sadece 12 dakika süre buldu.

Spor 11-12-23 14:22

ÖZEL | Beşiktaş'ta yaşanan kadro dışı depreminin arka planında ne var? İbrahim Üzülmez bilinmeyenleri anlattı

Beşiktaş Futbol Takımı'nda Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Bu gelişmenin ardından futbol takımının içinde nelerin yaşandığı büyük merak konusu oldu. Siyah-beyazlıların efsane ismi İbrahim Üzülmez, yaşanan bu olayın ardından Mynet Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Spor 11-12-23 13:57

SON DAKİKA: Samet Aybaba'dan karar! Beşiktaş'ta 5 isim kadro dışı bırakıldı

Son dakika... Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı duyuruldu.

Spor 11-12-23 11:46

Beşiktaş'ta 3 sakatlık birden! Jean Onana, Yakup Arda Kılıç ve Milot Rashica...

Son dakika... Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Jean Onana, Yakup Arda Kılıç ve Milot Rashica'nın sakatlandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 21-11-23 18:07

Levis'ın en ikonik modeli 501 Original Fit Jean'de kaçırılmayacak indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın en ikonik modeli olan Levi's 501 Original Fit Jean kısa süreliğine indirimde! Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan bu jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 20-11-23 13:49

Son dakika: Beşiktaş'ta yeni transfer kriz yarattı! Yaptığı paylaşım sonrasında yönetim gönderme kararı aldı!

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Mondihome Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde kadroya katılan Jean Onana'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım siyah - beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti. Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne giremeyen ve son paylaşımıyla eleştiri oklarının hedefinde olan orta saha oyuncusu için yönetim kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 26-09-23 09:33

Fransa'da satışı yasaklanmıştı! Yasağın ardından Belçika'dan da bir iPhone 12 adımı geldi

Fransa'da Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakan Jean-Noel Barrot, yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığını duyurmuştu. ANFR, iPhone 12'nin Avrupa'da izin verilen radyasyon miktarını geçtiğinin tespit edildiğini duyurmuştu. Fransa'daki yasağın ardından Belçika'dan da bir iPhone 12 adımı geldi.

Haber 14-09-23 15:27

Fransa'dan çarpıcı karar: iPhone 12'lerin satışı yeni bir emre kadar yasaklandı!

Fransa'da Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakan Jean-Noel Barrot, yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığını duyurdu. ANFR'den yapılan açıklamaya göre, 141 telefon modeli üzerinde yapılan kontrollerde iPhone 12'lerin Avrupa'da izin verilen radyasyon miktarını geçtiği tespit edildi. İşte detaylar!

Haber 13-09-23 00:09

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun konser tarzının bedeli ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmüyor. Özel hayatıyla sık sık konuşulan Saraçoğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir konsere katılmış ve beyaz gömlek jean pantolon tarzıyla dikkat çekmişti. Güzel oyuncunun konser tarzının bedeli ortaya çıktı.

Magazin 05-09-23 11:13

Kaliteli, dayanıklı, rahat! Levi's kadın erkek jean pantolonlarda indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın birbirinden ikonik modellerinde kısa süreliğine indirim başladı. Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan kaliteli bir jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 01-09-23 14:25

Beşiktaş'ta yeni transfer, geldiği gibi gidiyor! Taraftarların tepkisini çekmişti...

Trendyol Süper Lig'e 2 haftada 4 puanla başlayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlıların sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Jean Onana için sürpriz bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 26-08-23 10:08

Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Romain Saiss...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş, transferde hareketli günler geçiriyor. Kadrosuna son olarak Jean Onana ve Daniel Amartey'i katan siyah - beyazlılarda flaş bir ayrılık yaşandı. Kara Kartal, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada savunma oyuncusu Romain Saiss'in Al-Sadd'a transfer olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Spor 24-07-23 12:04

Beşiktaş’ın Tirana maçı kadrosu belli oldu

Beşiktaş’ın, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Arnavutluk ekibi Tirana ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlıların listesinde yeni transferler Daniel Amartey, Emrecan Bulut ve Jean Onana da yer aldı.

Spor 22-07-23 18:55

Son dakika: Beşiktaş'ta transferlerin ardı arkası kesilmiyor! Dünya ünlü futbolcu Ante Rebic için resmi teklif yapıldı...

Son dakika haberleri: Yeni sezona teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hazırlanan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak kadrosuna Jean Onana ve Daniel Amartey'i katan siyah - beyazlıların gündemine dünyaca ünlü bir isim geldi. Kara Kartal'ın Milan'da forma giyen Ante Rebic'e resmi teklif yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 22-07-23 13:20

Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Emile Onana kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Onana'nın mevkisi ne? KAP'a bildirildi!

Beşiktaş, Jean Emile Onana ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından ünlü futbolcu ile ilgili aramalar sıklık kazandı. Birçok futbolsever Onana ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Emile Onana kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Onana'nın mevkisii ne? KAP'a bildirildi!

Spor 21-07-23 23:31

SON DAKİKA: Beşiktaş'tan peş peşe açıklamalar! Siyah-Beyazlılar Jean Onana ve Daniel Amartey transferinde mutlu sona ulaştı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Jean Onana transferi için görüşmelere başlandığını duyururken, Daniel Amartey transferini de resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor 21-07-23 22:50

Beşiktaş, PSG'nin istediği yıldızı sudan ucuza kaptı! Fransız basını bu haber karşısında şaşkın durumda

Beşiktaş, Lens forması giyen Jean Onana’nın bonservisini satın almak için kulübüne resmi teklifte bulundu ve yapılan teklif Lens kulübü tarafından kabul edildi. Şenol Güneş'in çok istediği oyuncuların başında gelen Onana ile de anlaşma sağlandı.

Spor 19-07-23 08:35

Kritik maç öncesi Lüksemburg'da kriz! Futbolcular kazan kaldırdı, milli takım kampını terk etti...

EURO 2024 Elemeleri J Grubu dördüncü maçında Bosna Hersek'i konuk edecek olan Lüksemburg'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geride kalan 3 maçta topladığı 4 puanla 3. sırada yer alan Lüksemburg'da teknik direktör Luc Holtz ile futbolcular arasında gerilim yaşandı. Daha önce de birçok futbolcunun Holtz'dan memnun olmaması nedeniyle bıraktığı Lüksemburg Milli Takımı'nda yıldız isimler Gerson Rodrigues ve Vincent Thill de kamptan ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 19-06-23 20:04

SON DAKİKA | İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi, Dışişleri'ne çağrıldı

Son dakika: İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Jean Daniel Ruch, dün Zürih'te gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan eylemler nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Haber 15-06-23 15:00

Fransız Bakan, Twitter'ın ülkesinde yasaklanabileceğini duyurdu! ChatGPT gibi yapay zeka programlarıyla ilgili olarak ise bakın neye değindi

Fransa, Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakan Jean-Noel Barrot, kurallardan kaçması durumunda Twitter'ın ülkede yasaklanacağını bildirdi. Fransız Bakan Barrot, ChatGPT gibi yapay zeka programlarıyla ilgili olarak ise Avrupa'daki yasal düzenlemeler kapsamında kullanım alanlarını kısıtlayan bir çerçeve belirlenmesi gerektiğine değindi.

Haber 29-05-23 15:04

Fransa'dan flaş Twitter hamlesi! 'Yasaklamaya hazırız...

Fransız dijital işlerden sorumlu bakan delegesi Jean-Noel Barrot, Twitter'ın kural ihlallerine devam etmesi halinde hem Avrupa Birliği hem de Fransa'dan yasaklanacağını ifade etti.

Haber 29-05-23 13:27

Trabzonspor'da sakatlık şoku! Gbamin idmanı yarıda bıraktı

Süper Lig’in 36’ıncı haftasında oynayacağı Bitexen Giresunspor maçına hazırlanan Trabzonspor’da çalışmalar 3 oyuncu eksiğiyle sürdü. Bordo mavililerde Jean Philipe Gbamin, girdiği ikili mücadelede sakatlık yaşayıp idmanı yarıda bıraktı.

Spor 27-05-23 16:45

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşinin yeğeni saldırıya uğradı!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşi Brigitte Macron’un yeğeni “politik” nedenlerle saldırıya uğradı. Yeğen Jean-Baptiste Trogneux’un hükümet karşıtları tarafından darp edildiği açıklandı.

Haber 16-05-23 23:36

Ege Kökenli'nin sütyenli tarzı olay oldu! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Güzelliği, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ege Kökenli iddialı tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu bu defa bir markanın özel gecesi için hazırlandı. Jean bir pantolon giyen Ege Kökenli üzerine ise crop giymeyi tercih etti göğüs dekoltesiyle adeta mest etti.

Magazin 06-05-23 17:25

Eski yetişkin film yıldızı Elsa Jean itirafıyla gündem yarattı! İdeal penis boyunu açıklayınca gündem yarattı

Eski yetişkin film yıldızı Elsa Jean yaptığı samimi bir itirafla gündeme gelmeyi başardı. Yetişkin film sektöründen emekli olduğunu açıkladıktan sonra sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Jean, cinselliğin toplumsal bir tabu olarak algılanmasını reddederek ideal penis boyunu açıkladı.

Trend 04-05-23 09:36

Yıllarca müstehcen kariyerini saklamıştı! Amcası videosunu bulunca tüm aileye ifşa etti

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede dikkatleri çekmeyi başaran Elsa Jean, müstehcen kariyerini yıllarca ailesinden sakladığını söyledi. Amcasının profilini bularak videosuna yorum yapmasıyla birlikte kariyerinin ifşa olduğunu itiraf eden Jean’ın itirafı çok konuşuldu.

Trend 27-04-23 11:28

Ünlü yazar E. Jean Carroll'dan flaş sözler: 'Donald Trump bana tecavüz etti'

Yaklaşık 30 yıl önce kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Donald Trump'a dava açan yazar E. Jean Carroll mahkemede jüriye yaptığı konuşmada, "Donald Trump bana tecavüz ettiği için buradayım ve bunun hakkında yazdığımda yalan söyledi ve bunun olmadığını söyledi. İtibarımı paramparça etti ve ben hayatımı geri almak için buradayım” ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-23 23:51

Fransa'da aşırı sağcı siyasetçi Le Pen hastaneye kaldırıldı

Fransa'da aşırı sağcı partinin kurucularından 94 yaşındaki Jean-Marie Le Pen hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, Le Pen'in sağlık durumunun "ciddi" olduğu bildirildi.

Haber 16-04-23 01:26

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Jean Luc'u Burak Çelik'in eski eşi bakın kim çıktı! Kendisinden de ünlü tescilli güzelle...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Jean Luc karakterine hayat veren ve dizideki gerçek kimliği Ateş Türk olan Burak Çelik'in özel hayatı merak ediliyor. Başarılı oyunculuk performansı ve yakışıklılığı ile dikkat çeken ünlü ismin eski eşini duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 28-03-23 16:30

Dünya bu haberle çalkalanıyor! Papa 2. Jean Paul ile ilgili dehşete düşüren gerçek 'Çocuk istismarlarını gizlemeye çalıştı'

Dünya, Katoliklerin ruhani lideri Papa 2. Jean Paul ile ilgili çıkan bir haberle çalkalanıyor. Papa 2. Jean Paul'ün Krakow Başpiskoposluğu sırasında papazların çocuk istismarı yaptığına ilişkin bilgisi olduğunun dönemin istihbarat kayıtlarında yer aldığı ortaya çıktı. Söz konusu haberde 2. Jean Paul'ün istismarları bildiği fakat gizlemeye gayret ettiği iddia edildi.

Haber 08-03-23 09:02

Teknik direktör Gian Piero Gasperini, taraftara sandviç fırlattı! 'Hiçbir şey kazanamayacaksın' sözünden sonra çılgına döndü...

İtalya Ligi Serie A'nın 24. haftasında Milan, Atalanta'yı konuk etti. Ev sahibi ekip, Jean Musso (kendi kalesine) ve Junior Messias'ın golleriyle sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrıldı ve üst üste 3. galibiyetini alarak 47 puanla 3. sırada yer buldu. Üst üste 2. mağlubiyetini alan Atalanta ise 41 puanla 6. basamakta yer buldu. Atalanta'nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini, maç sonunda kendisine seslenen bir Milan taraftarına elindeki sandviçi fırlattı.

Spor 28-02-23 18:39

Son dakika: ABD hava sahasındaki Çin casus balonuyla ilgili Beyaz Saray'dan açıklama geldi: Kabul edilemez

Son dakika haberi... Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD hava sahasındaki Çin 'casus balonu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Jean-Pierre "Bu balonun hava sahamızda bulunması, egemenliğimizin yanı sıra uluslararası hukukun da açık ihlalidir ve kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Haber 03-02-23 22:05

SON DAKİKA: Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Jean Evrard Kouassi'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Son dakika... Bu sezon beklentilerin çok altında bir grafik çizen son şampiyon Trabzonspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Bordo-maviller resmi kanallardan yaptığı açıklamayla, Fildişili oyuncu Jean Evrard Kouassi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Fildişili oyuncunun Çin Ligi ekiplerinden Zheijang'a gitmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 10-01-23 23:05

Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk'ün gerçek ismi nedir? Jean Luc'un gerçek kimliği!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Ateş Türk karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Diziye Jean Luc olarak dahil olan karakterin gerçek kimliğinin Ateş Türk olduğu biliniyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk'ün gerçek ismi nedir?

Magazin 10-01-23 22:40

ABD duyurdu! Ukrayna'ya 3 milyar dolarlık yardım paketi yapılacak

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD'nin Ukrayna'ya 3 milyar dolarlık askeri yardım paketi yapacağını açıkladı.

Haber 06-01-23 23:57

Trabzonspor'a karşı gol sevinci başını yaktı, sözleşmesi feshedildi! Karagümrük'e kiralanan Jean Evrard Kouassi, Çin'e geri dönüyor!

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor! Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen bordo - mavililerin yaz transfer döneminde Karagümrük'e kiraladığı Jean Evrard Kouassi, Çin'e geri dönüyor. Trabzonspor, deneyimli hücum oyuncusunu eski takımı Wuhan Zall’a geri göndermeye hazırlanıyor. Bu ayrılığın sebepleri arasında ise maliyet, yabancı sınırı ve Karagümrük ile oynanan maçta gol atan oyuncunun sevincinin yer aldığı ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 05-01-23 09:19

Son dakika: 'Bana onu alın!' Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe imza için operasyon başlattı! Eric Maxim Choupo-Moting ocak ayında 'Çubuklu'yu giyebilir...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası arasına Spor Toto Süper Lig'in lideri olarak giren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon takımına oynattığı futbolla beğeni toplayan teknik direktör Jorge Jesus'un sarı - lacivertli yönetimden hücum hattına bir transfer istediği iddia edildi. Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Jean-Eric Maxim Choupo-Moting'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 23-11-22 07:33

Papa’dan sonra en yüksek rütbeye sahip! Kardinalden cinsel taciz itirafı: '14 yaşındaki kız çocuğuna...'

Fransa’daki Katolik Kilisesi’nin Papa’dan sonraki en yüksek mevkiye sahip Kardinallerden biri olan Jean-Pierre Ricard, 35 yıl önce 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz uyguladığını itiraf etti. Ricard, "Otuz beş yıl önce, bir kilise rahibiyken, 14 yaşında bir genç kıza karşı ayıplanacak davranışlarda bulundum" ifadelerini kullandı. Bununla birlikte Fransa Katolik Kilisesi, dün açıklama yaparak Kardinal dahil 11 din görevlisinin cinsel taciz ile ilgili suçlandığını belirtti.

Haber 08-11-22 13:00

Fransa'da taciz skandalı! Kardinal Jean-Pierre Ricard küçük bir kızı taciz ettiğini itiraf etti

Fransa taciz suçlamalarıyla çalkalanıyor. 11 piskopos cinsel tacizle suçlanırken, Fransız Kardinal Jean-Pierre Ricard, 14 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiğini itiraf etti. Kardinal Jean-Pierre Ricard görevlerinden çekileceğini de açıkladı.

Haber 07-11-22 22:33

Son dakika: Benzin ve motorine zam geldi! Bugün her şey belli oluyor: Akaryakıt piyasasında gözler OPEC toplantısında...

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatlarında belirleyici olan brent petrol, OPEC+ grubunun toplantısının ardından arz kesintisi yapılacağı beklentisi ile yeniden yönünü yukarı çevirdi. Petrolle ilgili bir kritik açıklama da ABD'den geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, stratejik rezervden yeni petrol salınmayacağını açıkladı. Öte yandan yurt içinde araç sahiplerine de kötü haber geldi. Benzin ve motorin fiyatları zamlandı. Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 05-10-22 07:06

Alfa Romeo Tonale, uluslararası basına Türkiye'de tanıtıldı

Alfa Romeo Üst Yöneticisi Jean-Philippe Imparato: - "Türkiye Alfa Romeo için önemli bir pazar. Alfa Romeo Tonale’nin uluslararası lansmanını İstanbul’da gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz" - Alfa Romeo Türkiye Marka Direktörü Özgür Süslü: - "İlk 100 aracımızın, markamızın online satış kanalı 'online.alfaromeo.com.tr' üzerinden 15 dakika gibi kısa bir sürede tükenmesi ülkemizde de modele olan ilginin göstergesi oldu"

Yurthaber 01-10-22 11:49

ABD'den Ukrayna'ya savunma yardımı!

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD'nin Ukrayna'ya "HIMARS" adlı çok namlulu roketatar sistemlerini de içeren 1,1 milyar dolarlık yeni silah ve ekipman yardımı sağlayacağını belirtti.

Haber 29-09-22 00:27

Dev kulüp açıkladı! Jean-Paul Boetius'te tümör tespit edildi

Son dakika... Almanya Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Hertha Berlin'de forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Jean-Paul Boetius'ten üzücü bir haber geldi. Berlin ekibinden yapılan açıklamada, Hollandalı yıldızda tümör tespit edildiği açıklandı. İşte detaylar...

Spor 22-09-22 15:26