Jeff Hakko Haberleri

Jeff Bezos'un süper yatı 'Flying Fox' Fethiye'ye demir attı

Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un süper yatı 'Flying Fox', Fethiye'ye demir attı. Dünyanın en büyük 14. yatı olduğu belirtilen 'Flying Fox'un Fethiye iskelesinden 600 bin litre yakıt alacağı öğrenildi.

Haber 2024-02-11 18:29:27

İlişki terapisti 'Partnerime asla yapmayacağım 4 şey' diyerek paylaştı!

Oregon'lu bir çift danışmanı olan Jeff Guenther, TikTok'taki 2,8 milyon takipçisine, 'Partnerime asla yapmayacağım 4 şey' başlıklı videosunu paylaştı. Ünlü ilişki terapisti Guenther'in partnere yapılmaması gereken davranışları sıraladığı videosu sosyal medyada ilgi gördü.

Kadin 2024-02-09 10:48:16

Samsung Electronics Türkiye’de yeni dönem başladı: Başkanlık görevini Jeff Jo devraldı

Samsung Electronics Türkiye, yönetim kadrosunda önemli bir değişikliğe imza attı. 25 yıldan uzun süredir şirket bünyesinde çeşitli kilit roller üstlenen Jeff Jo, 11 Aralık 2023 tarihi itibariyle Samsung Electronics Türkiye Başkanı olarak göreve getirildi.

Haber 2023-12-15 14:21:05

Berk Atan ile ayrılıp yeni aşka yelken açmıştı! Selin Yağcıoğlu aşk pozuna gelen küfürlere isyan etti

Oyuncu Berk Atan ile yaşadığı bir dargın bir barışık aşk ile gündemden düşmeyen fenomen Selin Yağcıoğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya fenomeni, Allan Hakko ile birlikteliğini ilan eden fenomen aşk pozunu paylaşınca küfür yorumları yağdı. Selin Yağcıoğlu ise sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 2023-07-31 15:40:33

Survivor şampiyonu Merve Oflaz aşk orucunu bozdu! Yeni sevgilisini sosyal medyada ilan etti

Survivor yarışmasının ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, yarışmanın ardından rol aldığı diziler ve özel hayatıyla sık sık gündem oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim Allan Hakko ile iki yıllık ilişkisini geçtiğimiz sene bitirmişti. Aşk orucunu bozan Merve Oflaz yeni sevgilisini ilan etti.

Magazin 27-07-23 12:05

Berk Atan ile aşkı gündemdeydi! Selin Yağcıoğlu yeni aşka yelken açtı

Berk Atan ile bir dargın bir barışık aşk yaşamasıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Çapkınlıklarıyla ünlü sosyetik iş insanı Allan Hakko ile aşk yaşayan fenomenin pozları gündem oldu. Hakko daha önce Merve Oflaz ise birlikte olmuştu.

Magazin 16-06-23 07:47

Birçok şirket bu yarışı kazanmanın peşinde... Peki kim galip gelecek? Ağızları açık bırakan bilet fiyatları, dikkat çeken vaatler...

Geleneksel turizme olan ilgi, teknolojinin gelişimi ve özel uzay şirketlerinin eğilim göstermesiyle yerini uzay turizmine olan ilgiye bırakmaya başladı. Öyle ki dünyada artık uzay turizmi çağı konuşuluyor, bu çağı yakalamanın öneminden söz ediliyor. Elon Musk'ın SpaceX'inden Jeff Bezos'un Blue Origin'ine kadar birçok şirket uzay turizmi çağını yakalama, uzay turizmi yarışını peşinde. Bilet fiyatları ise dudak uçuklatıyor...

Haber 05-05-23 13:57

Bu iddia çok konuşulur! Cinsel ilişkiye girmeleri belgelerle yasaklanabilir

Elon Musk SpaceX, Jeff Bezos'un Blue Origin ile başı çektiği uzay turizmi sektörü gün geçtikçe gelişiyor. Bir uzman ise uzayda cinsel ilişki ilgili 'acilen ele alınması gereken' 'cevaplanmamış biyolojik ve yasal sorular' hakkında uyarıda bulundu. Uzay turistlerinin uçuşları sırasında cinsel ilişkiyi yasaklayan yasal belgeler imzalamak zorunda kalabileceği iddia ediliyor. İşte detaylar...

Trend 24-04-23 17:16

Erdoğan 'Ya ayıptır. Biraz kafanı çalıştır' diye tepki gösterdi; Kılıçdaroğlu ziyareti sonrası ABD'den yeni açıklama

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmesi gündemdeki yerini koruyor. Söz konusu görüşmeye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ya ayıptır. Biraz kafanı çalıştır. Sen büyükelçisin, senin buradaki muhatabın cumhurbaşkanıdır" derken, ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan da açıklama geldi.

Haber 04-04-23 08:50

Ünlü model Jeff Thomas'ın ölümünde korkunç detay! Feci şekilde can verdi! İntihar mı yoksa kaza mı?

Ünlü model Jeff Thomas dairesinin balkonundan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Feci şekilde can veren ünlü ismin ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Polis ünlü modelin intihar ettiğini düşünüyor. Fakat gerçekler otopsi sonucuyla ortaya çıkacak. Peki, Jeff Thomas kimdir? Jeff Thomas neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 16-03-23 09:53

ABD Büyükelçisi Jeff Flake Dışişleri'ne çağrıldı! O ziyaret için açıklama yapacak

ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Dışişleri Bakanlığına çağrıldı, Flake'ten ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley’ın 4 Mart'ta Suriye'nin kuzeydoğusuna gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle açıklama istendi.

Haber 06-03-23 16:26

Tamamı kadınlardan oluşacak! Jeff Bezos'un şirketinden dikkat çeken plan

Jeff Bezos'un uzay şirketi Blue Origin dikkat çeken bir planla gündemde. Şirketin tamamı kadınlardan oluşan bir mürettebatı gelecek yıl uzaya uçurmayı planladığı söyleniyor. Bezos'un kız arkadaşı Lauren Sanchez'in ekibe liderlik edeceği de söylenenler arasında. Sanchez bu görevi yerine getirebilecek bir isim gibi görünüyor çünkü kendisi aynı zamanda lisanslı bir helikopter pilotu.

Haber 30-01-23 10:20

Amazon hissesi nasıl alınır, Amazon hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Amazon hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Amazon bilgi teknoloji endüstrisindeki en büyük beş şirketten biri sayılan, dünyadaki e-ticarete yön veren kuruluşlardan biridir. 1994’te Jeff Bezos tarafından kurulan şirket, perakende satışlarda bir öncü olmasıyla beraber aynı zamanda iyi bir yatırım aracıdır. Günümüzde bu kadar büyük bir yere sahip olması da yatırımcıların oldukça ilgisini çeken hisselerden birisidir. Peki, Amazon hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:11

2022 onlara yaramadı! Teknoloji patronları, milyarlarca dolar kaybetti

Teknoloji denildiğinde akla gelen ilk isimler, genelde sahip oldukları servetler teknoloji devlerine bağlı olan "teknoloji milyarderleri" oluyor. Bu milyarderlerden belki de en ünlüleri bu yıl milyarlarca dolar kaybetti. Tesla ve Twitter'ın patronu Elon Musk, Musk'ın uzay konusundaki rakibi Jeff Bezos, metaverse hedefine ulaşmaya çalışan Meta CEO'su Mark Zuckerberg bu isimlerden sadece birkaçı.

Haber 28-12-22 18:15

Bakan Akar, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'i kabul etti.

Haber 24-11-22 13:40

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos hakkında şaşırtan haber! 124 milyar dolarlık servetinin çoğunu bağışlayacak

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un 124 milyar dolarlık bir serveti var. Bezos, dudak uçuklatan bu servetiyle dünyanın en zengin insanlarından biri olmayı başarıyor. Fakat Amazon'un kurucusu Bezos'un serveti ile ilgili çıkan şaşırtıcı bir haber, gündeme damgasını vurmuş durumda. Reuters'ın CNN'i kaynak göstererek paylaştığı habere göre, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos 124 milyar dolarlık servetinin çoğunu hayır kurumlarına bağışlamayı planlıyor.

Haber 14-11-22 15:18

ABD Büyükelçisi, Kapalıçarşı'nın çatısına çıkıp koştu! Gören inanamadı: Bana yetişiyor...

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in son yaptığı paylaşım gündem yarattı. İstanbul'daki Kapalıçarşı'nın çatısına çıkıp koşan ABD Büyükelçisi, “Bana yetişiyor. Ceketimi çıkarsam iyi olur” diye yazdı. Flake'in paylaşımı James Bond'u hatırlattı.

Haber 26-10-22 13:00

Serveti 110 milyar dolar eridi! Ancak o hala dünyanın en zengin insanı

Elon Musk, çoğu kişinin gıptayla baktığı servetinin 110 milyar dolardan fazlasını bir yıldan kısa bir sürede kaybetti. Musk'ın net serveti, o Twitter'ı satın almakla uğraşırken yaşanan Tesla'daki düşüş nedeniyle eridi. Ancak Elon Musk, servetindeki düşüşe rağmen Bernard Arnault, Jeff Bezos ve Bill Gates'den daha zengin olmaya devam ederek tahtını kaybetmedi. Musk, hala dünyanın en zengin insanı.

Haber 23-10-22 18:20

Jeff Koons, tasarladığı BMW M850i Gran Coupe ile Contemporary Istanbul'da

Sadece 99 adet üretilen BMW M850i xDrive Gran Coupe tasarımıyla Contemporary Istanbul'a katılan Koons, kültür sanat ve otomotiv basınıyla buluştu

Yurthaber 18-09-22 09:31

Jeff Bridges'tan korkutan açıklama! Ölüm gerçekten kapımı çaldı!

2020 yılında lenfoma tedavisi görürken koronavirüsü atlatan Jeff Bridges, geçirdiği zor günlerden bahsetti. Ünlü aktör, "Ölüm gerçekten kapımı çaldı!" dedi.

Magazin 16-09-22 16:23

Jeff Bezos'a ait uzay şirketi Blue Origin'in aracı böyle düştü: Kapsül roketten ayrıldı

İş insanı Jeff Bezos'un sahibi olduğu havacılık ve uzay şirketi Blue Origin'e ait uzay aracında fırlatmadan 1 dakika sonra yaşanan arıza nedeniyle üzerindeki kapsül roketten ayrılıp paraşütle çöle iniş yaptı. Roket ve kapsülün ayrıldığı anlar kameraya yansıdı.

Haber 13-09-22 11:19

Masumiyet Müzesine 6 yeni eser eklendi

Yazar Orhan Pamuk: - "Umberto Eco'dan Nobel Ödülü almış Mo Yan'a kadar pek çok kişi geldi. Dünyanın en ünlü sanatçılarından Jeff Koons gelecek. Entelektüel dünyadan müzemize büyük ilgi var" - "Belki de gençliğimde, 22 yaşıma kadar ressam olmak istediğim için, yazdığım bir romana tekabül eden, onu resimleyen, illüstre eden değil tekabül eden, onunla ilişkiye geçen bir şey yapma işini (romana) koymayı seviyorum. Şimdi bir roman yazıyorum, adı Kağıt Oynayanlar"

Yurthaber 10-09-22 10:34

Uzaya çıkan astronotların kanında bulundu!

NASA yaptığı bir çalışma sonucu astronotlarının kanında DNA mutasyonu buldu. Uzay yolculuğunun tehlikelerini gözler önüne seren bu çalışma sonucu gözler uzaya gitmek istediklerini her fırsatta dile getiren Elon Musk, Jeff Bezos ve Richard Branson gibi milyarderlere çevrildi. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nden (NASA) 14 astronotun kanlarında DNA mutasyonu bulundu. Bu mutasyonların lösemi de dahil olmak üzere çeşitli kanserlere yol açabileceği belirtildi.

Haber 08-09-22 15:41

Gates, Musk, Zuckerberg ve Bezos tek bir bedende! İşte yapay zeka yapımı Jeflon Zuckergates

Bill Gates, Elon Musk, Mark Zuckerberg ve Jeff Bezos... Adını saydığımız tüm milyarderlerin en büyük ortak noktası teknoloji. Teknolojiye yön veren araçlardan biri olan yapay zeka ise, Gates, Musk, Zuckerberg ve Bezos'u tek bir bedende birleştirdi. Karşınızda Jeflon Zuckergates!

Haber 07-09-22 11:31

Küresel ısınmayı fırsat bildiler: Eriyen buzullarda ‘hazine avı’! Jeff Bezos, Bill Gates…

Dünya küresel ısınma ile mücadele ederken Grönland'da buzulların 20 ila 30 yıl içinde ortadan kalkacağı öngörülüyor. Ancak dünyanın en zengin insanları bu durumu fırsat bilerek kolları şimdiden sıvadı. Bill Gates, Jeff Bezos ve Michael Bloomberg gibi milyarderler milyonlarca elektrikli araca güç sağlamak için kullanılabilecek kritik mineralleri bulmak için şirketlere finansman sağladığı ifade ediliyor.

Finans 09-08-22 13:53

Koronavirüs vakaları arttı, maske konusu yeniden gündeme geldi! Zorunlu olmalı

Koronavirüs vakalarındaki artış sürüyor. Son açıklanan haftalık veriye göre 400 bini geçen vaka sayısı tedirgin edici boyuta ulaştı. Ölüm sayılarında da artış yaşanırken, bazı kısıtlamaların geri gelip gelmeyeceği tartışılmaya başlandı. Özellikle maske konusunun bazı alanlarda zorunlu olması gerektiği savunulurken, Doç. Dr. Elif Hakko, toplu taşıma ve kapalı ortamlar için gerekli olduğunu ifade etti.

Haber 09-08-22 07:48

Elon Musk gibi milyarderleri yeme imkanı! İşte zenginleri yiyelim dondurmaları

“Eat The Rich” (Zenginleri yiyelim) adlı gezici bir sanat deneyi, müşterilerine en sevdikleri veya en çok yerdikleri milyarderleri dondurma formunda tüketme şansı veriyor. Bu sayede Jeff Bezos'u ısırabilir, Elon Musk'ı yiyebilir, Mark Zuckerberg'i çiğneyebilir, Jack'i yiyebilir ve Gates'i yutabilirsiniz. Birçok kişiyi şaşırtan Musk, Bezos, Zuckerberg ve Gates dondurmaları sosyal medyada ise büyük ilgi gördü.

Yemek 27-07-22 09:33

23 yaşında 56 yaşındaki milyonerle nişanlı! ''Servet avcısı değilim. Her şeyini kaybetse de yine onunla olurum.''

Kısa bir süre önce nişanlanan Jeff Winn ve Allana Luke evlenmeye hazırlanıyor. 56 yaşındaki milyonerle mutlu bir ilişki yaşadığını söyleyen 23 yaşındaki Allana Luke, aralarındaki belirgin yaş farkına rağmen milyoner nişanlısına olan sevgisinin gerçek olduğu konusunda ısrar etti.

Trend 20-06-22 12:31

Merve Oflaz bikinili pozunu paylaştı! Karın kaslarıyla şov yaptı

İş insanı Allan Hakko ile bir süredir ilişki yaşayan eski oyuncu Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Pozlarıyla sosyal medyada da oldukça konuşulan Oflaz, bikinisiyle adeta şov yaptı.

Magazin 07-06-22 18:11

Uzaya çıkan ilk Meksikalı kadının ilginç hikayesi ortaya çıktı: Fast food zincirinden uzaya!

Jeff Bezos'un uzay şirketi Blue Origin geçtiğimiz günlerde NS-21 görevini tamamlayarak altı kişiyi uzaya çıkardı. Blue Origin'in ekibinde Meksikalı mühendis Katya Echazarreta da vardı. Mühendis uzaya giden ilk Meksikalı kadın oldu. Ancak Echazarreta'nın 17 yaşındayken ünlü bir fast food zincirinde çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 06-06-22 14:27

Dünya devi Elon Musk'ın rest çektiği çalışanların peşinde! Mars imparatoru sizi istemiyorsa bize gelin

Elon Musk'ın "haftada en az 40 saat ofiste çalışın veya Tesla'dan ayrılın" resti evden çalışmak isteyen bazı çalışanları mutlu etmedi. Ancak bu durum Musk'ın sık sık karşı karşıya geldiği ünlü milyarder Jeff Bezos'un kurucusu olduğu, e-ticaret şirketi Amazon'da parlak bir fikir uyandırdı. Şirket, Elon Musk'ın yeni taleplerinden memnun olmayan çalışanların peşine düştü.

Haber 06-06-22 11:08

Merve Oflaz leopar desenli bikinisiyle adeta şov yaptı! Amazon gibi uçsuz bucaksızsın

Eski Survivor şampiyonu Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin nefesini kesmeye devam ediyor. Sevgilisi Allan Hakko ile tatile çıkan ve her bulduğu anı sevenleriyle paylaşan Merve Oflaz, son pozuyla resmen yürek hoplattı. Leopar desenli bikinisiyle video paylaşan Oflaz, adeta şov yaptı.

Magazin 01-06-22 15:11

Dünyanın en zenginleri demir atmak için Göcek’i seçti: Milyonlarca dolar harcadılar…

Türkiye’nin önemli tatil bölgelerinden olan Göcek dünyanın en zenginlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Rus oligartk Roman Abramoviç’i ağırlayan Göcek’in yeni misafirleri şaşırttı. Dünyanın en zenginleri Bill Gates, Jeff Bezos ve İngiliz milyarder Sugar ile mücevher tüccarı İsveçli Lundin'in milyon dolarlık yatlarının bölgede demirlediği ifade edildi. Toplam değerleri milyarlarca dolar olan yüzen saraylar Göcek'e ‘Dünyanın en zengin koyu’ unvanını getirdi.

Finans 01-06-22 07:47

Johnny Depp mahkemeye molasında! İngiltere'de sürpriz konser verdi

Amerikalı oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile devam eden karalama davasına ara verdi. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzikle de ilgilenen Depp, İngiltere’de Jeff Beck’in konserinde sahne alarak hayranlarına sürpriz yaptı.

Magazin 31-05-22 07:37

Survivor'da yemek çaldığını açıklamıştı! Merve Oflaz bikinili pozlarıyla büyüledi: Gözlerimiz bayram etti

2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olan ve tek kadın şampiyon ünvanıyla herkes tarafından tanınan Merve Oflaz, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasıyla ilgili yaptığı itiraflarla gündeme gelen Merve Oflaz, şimdilerde sevgilisi Allan Hakko ile çıktığı tatilden bikinili pozlarını paylaşıyor.

Magazin 30-05-22 16:07

Merve Oflaz aşka geldi! Sevgilisi Allan Hakko ile paylaşım yaptı

'Var mısın Yok musun?' yarışmasının ardından Survivor'a katılan ve birinci olarak tamamlayan Merve Oflaz, birçok dizi projesinde yer aldı. Uzun soluklu dizi Arka Sokaklar'da da boy gösteren Oflaz son zamanlarda sosyal medyada oldukça aktif.

Magazin 27-05-22 23:39

Son dakika | ABD Büyükelçiliği'nin miting uyarısı tepki çekmişti! ABD Büyükelçisi Jeff Flake Dışişleri'ne çağrıldı... 'Kabul edilemez'

Son dakika haberi: ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan diplomatik kaynaklar, "Sanki önemli bir problem varmış gibi yansıtılması kabul edilemez" ifadesini kullandı. ABD Büyükelçiliği'nin CHP'nin dünkü Maltepe mitingiyle ilgili uyarısı tepki toplamıştı.

Haber 22-05-22 15:55

Merve Oflaz karın kaslarını gösterdi! Merve hanım çok güzelsiniz

Survivor ile ün kazanan ve sonrasında rol aldığı başarılı projelere ününü devam ettiren Merve Oflaz bir süredir iş insanı Allan Hakko ile aşk yaşıyor. Sosyal medyada aktif olan Oflaz, paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 18-05-22 10:33

Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz'dan mini şortlu paylaşım!

Merve Oflaz, bir zamanlara damga vuran Var Mısın Yok Musun yarışmasının ardından 2010-2011 sezonunda Survivor Kadınlar Erkekler yarışmasına katılmış ve yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Şimdilerde Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz, mini şortlu paylaşım yaptı.

Magazin 19-04-22 22:01

ABD'de 'süper zenginler' bütçe açığını kapatabilir mi?

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden'ın bütçe planı teklifi Amerika'nın en zengin yüzde 0,01'lik kesiminin gelirlerine en az yüzde 20'lik bir vergi getiriyor. Elon Musk, Jeff Beozs ve Warren Buffet gibi milyarderleri de kapsayan teklif, son birkaç yılda borsanın yükselişiyle yaratılan zenginliğin daha fazlasını hedefliyor.

Haber 29-03-22 16:40

‘‘Rus Güçleri Kiev Şehir Merkezinin Dışında Durdu’’

Amerika’nın Sesi (VOA) muhabiri Jeff Seldin, ABD Savunma Bakanlığı’ndan (Pentagon) üst düzey bir yetkiliyle Ukrayna savaşındaki son duruma dair görüştü. Yetkili Rusya’nın sahada beklenen ilerlemeyi henüz kaydetmediğini ancak çok sayıda muharip güce sahip olduğunu söyledi

Haber 02-03-22 23:49

Yok artık! Jeff Bezos'un süper yatı geçsin diye tarihi köprüyü sökecekler

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos için Hollanda'nın Rotterdam şehrinde inşa edilen bir süper yat gündem oldu. Çünkü yerel yetkililer, süper yatın denize ulaşabilmesi için "De Hef" olarak da bilinen tarihi Koningshaven Köprüsü'nün söküleceğini açıkladı. Köprünün söküm maliyetleri ise Bezos tarafından karşılanacak.

Haber 04-02-22 10:29

CNN'de ilişki skandalı! Üst düzey yönetici istifa etti

ABD’li yayın kuruluşu CNN’in üst düzey yöneticisi Jeff Zucker, kurumda çalışan bir kişiyle ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

Haber 02-02-22 21:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sunmuştu! ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'den dikkat çeken yazı

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu güven mektubu sonrasında büyükelçilik web sitesinde kaleme aldığı yazıyı yayımladı. Kaleme aldığı “Parti siyaseti, suyun kıyısında biter” isimli yazıda Flake, “Türkiye, NATO’ya sıkı sıkıya bağlı, vazgeçilmez bir müttefiktir ve sürekli değişimlerin yaşandığı bir bölgede önemli bir ortaktır” ifadelerini kullandı.

Haber 26-01-22 21:38

ABD’nin Yeni Ankara Büyükelçisi Görevine Başladı

ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven mektubu sunarak görevine resmen başladı

Haber 26-01-22 20:40

ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Flake resmen göreve başladı

ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubunu sunarak resmen görevine başladı.

Haber 26-01-22 18:28

Sürpriz gelişme! Daha iPhone 14 çıkmadan iPhone 15 Pro'nun özelliği ortaya çıktı

Apple iPhone 14'ü henüz tanıtmadı. Ancak iPhone 15'in özellikleri konuşulmaya başlandı bile. Analist Jeff Pu, iPhone 15 Pro modellerinin sahip olacağını iddia ettiği özelliği açıkladı. İşte iPhone 15 Pro'nun özelliği...

Haber 21-01-22 14:56

Pandeminin kazananı Elon Musk ve Jeff Bezos oldu! Gelirleri günlük 1,3 milyar dolar arttı

Pandemi döneminin kazananı Elon Musk ve Jeff Bezos'un da arasında olduğu dünyanın en zengin 10 ismi oldu. Ultra zenginlerin bu dönemde servetlerini ikiye katlamasına karşın dünya nüfusunun yüzde 99'unun geliri Mart 2020-Ekim 2021 döneminde azaldı.

Finans 17-01-22 13:40

iPhone 14 ailesi yolda! Analist açıkladı: Bu özellik, modellerin tümünde olacak

Analist Jeff Pu'nun araştırma notu, Apple'ın eylül ayında tanıtması beklenen dört iPhone 14 modelini tekrar gündeme getirdi. Pu'nun notundan yola çıkarak, iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max adını taşıması beklenen modellerde bir özelliğin ortak olacağı ve modellerin birbirlerine benzer hale getirileceği öne sürüldü. Peki bu ne anlama geliyor? İşte detaylar...

Haber 16-01-22 17:42