Jemima Sumgong Haberleri

Kuşkonmazlara bakarak geleceği tahmin eden kahin Jemima Packington, Kraliçe’nin ölümünü bilmişti! Yeni kehanetleri gündem oldu

Kuşkonmazları kullanarak geleceği tahmin ettiğini iddia eden Jemima Packington isimli bir kadın “Mystic Veg” ismiyle tüm dünyada popüler olmayı başardı. Kuşkonmazları havaya atan ve düşme şekillerine göre geleceğe yönelik tahminlerde bulunan Packington son olarak İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünü bilmişti. Packington’un Kral 3. Charles ve Boris Johnson’ın gelecekleri hakkında kehanetleri merak uyandırdı.

Trend 2022-09-16 13:56:50

Kuşkonmazlarla geleceği tahmin ediyor! Jemima Packington’ın 2022 kehanetleri herkesi şaşırttı

Kuşkonmaz kullanarak geleceği tahmin eden Jemima Packington tüm dünyada popüler olmayı başardı. “Mystic Veg” ismiyle tanınan Jemima Packington kuşkonmazları havaya atıyor ve düşme şekillerine göre geleceğe yönelik tahminlerini iletiyor. Packington’un kuşkonmazlara bakarak 2022 yılına ilişkin tahminleri bir hayli ilginç.

Trend 2022-01-04 09:35:23

ABD'de Irkçı Geçmişi Olan Ürün Logoları Değiştiriliyor

PepsiCo, pancake karışımı ve şurubuna verdiği ‘‘Aunt Jemima’' ismini ve marka imajını değiştirmeye hazırlanıyor.Mars firması da ‘‘Ben Amca’’ pirinçlerine verdiği ismi değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı.

Haber 2020-06-18 02:42:38

Jemima Sumgong'a doping şoku!

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), Kenyalı olimpiyat şampiyonu atlet Jemima Sumgong'un doping testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. IAAF'tan yapılan açıklamada, geçen yıl Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen olimpiyat oyunlarında kadınlar maraton kategorisinde altın madalya elde eden Sumgong'un, ülkesi Kenya'da yapılan doping testinin A numunesinde yasaklı "eritropoetin" maddesine rastlandığı belirtildi.

Spor 2017-04-07 08:47:05

Bacaklarını traş etmeyi bıraktı ve bakın ne oldu! İlginç deney

Kadınların vücut tüyleri medyada pek çok habere konu oluyor. Madonna, Jemima Kirke, Miley Cyrus ve Scout Willis gibi ünlüler, internet tutkunlarını peşinde sürükleyerek “doğal olma” konusunda ilham kaynağı teşkil ediyor.

Kadin 23-09-16 12:22