Jill Fullerton Smith Haberleri

Teletabiler'in (Teletubbies) 'Güneş bebeği' anne oldu! Bebeğinin adını bakın ne koydu? Gönderme yapmayı ihmal etmedi

Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Teletabiler'in (Teletubbies), çizgi filmdeli karakterin yanında Güneş bebeğiyle de tanınıyordu. 1997 ile 2001 yılları arasında yayınlanan çizgi filmin Teletabiler'in 'Güneş bebeği' (Teletubbies Sun Baby) olarak Jess Smith üstlendi. Şimdilerde 28 yaşında olan Smith anne oldu.

Trend 2024-03-09 13:54:29

Dünya bu idamı konuşuyor! Bir ilk gerçekleşti tartışmalar alevlendi: İşkence, insanlık dışı uygulama...

İdam cezasının kullanıldığı ülkelerden biri olan ABD'de dün daha önce hiç denenmemiş bir idam gerçekleştirildi. Cinayet suçundan idam cezası alan Eugene Smith isimli bir mahkum nitrojen gazı solutularak infaz edildi. Tarihe geçen bu uygulama insan hakları tartışmalarını bir kez daha alevlendirdi.

Haber 2024-01-26 07:13:15

Kanada'da uçak düştü! 6 ölü

Kanada'nın kuzeyinde yer alan Fort Smith kasabasında küçük uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti. Kazadan 1 kişi ise sağ kurtarıldı.

Haber 2024-01-25 09:43:16

ABD'de bir kişi 'insanlık dışı' bir yöntemle infaz edilecek! Hiç denenmemiş bir yöntem: Mahkum düşüncelerini anlattı

ABD'de 2022 yılında infaz memurları tarafından iğneyle infaz edilmeye çalışılan Kenneth Eugene Smith, bir türlü ölmemişti. Smith bu sefer de Birleşmiş Milletler tarafından 'insanlık dışı, aşağılayıcı' bir yöntemle infaz edilmeye çalışılacak. Daha önce hiç test edilmeyen bu yöntem öncesi Smith, röportaj vererek düşüncelerini ifade etti.

Haber 2024-01-24 09:59:16

Succession dizisinde mastürbasyon sahneleri olay olmuştu! Kieran Culkin bir anda J. Smith-Cameron'u öpünce...

Kieran Culkin 2024 Emmy Ödülleri'nde J. Smith-Cameron'un kırmızı halı röportajını keserek ona bir öpücük verdi. Succession dizisinde garip mastürbasyon sahneleriyle tanınan ikilinin o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-01-24 13:19

Tacizci erkek arkadaşı önce darp edip kolunu kırdı! Sonrasında gizlice kaydedilen cinsel ilişki görüntülerini ailesine gönderdi

İngiltere'nin Doğu Yorkshire bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Jessica Smith, 27 yaşındaki sevgilisi Dillan Billany tarafından darp edildi. Kolu kırılan 31 yaşındaki kadın erkek arkadaşının cinsel ilişki görüntülerini ailesine göndererek kendisini tehdit ettiğini ifade etti. Sevgilisinin darp ettiği 31 yaşındaki Jessica Smith kolu kırıldığı için üç saatlik bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı.

Trend 11-11-23 15:48

Jodie Turner-Smith'i Vogue gecesinde görenler Altını unutmuş dedi

Jodie Turner-Smith, Vogue World Show'da kırmızı halıda siyah bir tanga ve büyük bir fiyonk dışında hiçbir şey giymeyerek çok cüretkar görünüyordu. Ancak güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada dile düştü.

Magazin 15-09-23 12:34

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’in eşi Jill Biden’in Kovid-19 testi pozitif çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın Kovid-19 testinin "pozitif" çıktığı, Biden'ın testinin ise "negatif" olduğu bildirildi.

Haber 05-09-23 09:46

FENERBAHÇE MARIBOR MAÇI! Fenerbahçe Maribor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sarı Lacivertli rövanşı aldı!

Fenerbahçe Maribor maçı canlı olarak ekrana geldi. Karşılaşmayı İngiliz hakem Robert Jones yönetti. Jones'un yardımcılıklarını Ian Hussin ile Wade Smith üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Thomas Bramall oldu. İsmail Kartal'ın öğrencileri maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyordu. Fenerbahçe Maribor maçı detayları sporseverler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turu Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte ayrıntılar...

Spor 11-08-23 00:03

Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turu Fenerbahçe Maribor maçı canlı yayın bilgisi

Fenerbahçe, Slovenya ekibi Maribor ile kozlarını paylaşacak. Maç, Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak. Karşılaşmayı İngiliz hakem Robert Jones yönetecek. Jones'un yardımcılıklarını Ian Hussin ile Wade Smith üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Thomas Bramall olarak açıklandı. Peki, Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turu Fenerbahçe Maribor maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 10-08-23 07:43

Klasik sneaker sevenlerin vazgeçilmezi Adidas Superstar ve Adidas Stan Smith karşılaştırması

Adidas markasının iki gözde ayakkabı modeli olan Superstar ve Stan Smith, sneaker severlerin en favori iki ürününü oluşturuyor. Pek çok kişi iki ayakkabı arasında seçim yapmakta zorlanıyor. Eğer siz de bu iki ayakkabı arasında kalıyor ama hangisini alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız doğru adrestesiniz! Gelin, Adidas markasının en gözde iki sneaker modelini kıyaslayalım.

Haber 25-07-23 16:46

Fiyatı düştü! Adidas'ın efsane Stan Smith serisinin sevilen ayakkabısında 875 TL indirim

Tarzınızı yansıtacak rahat ve kaliteli bir spor ayakkabı arayışında mısınız? O zaman size harika bir haberimiz var: Adidas'ın sevilen serisi Stan Smith'in Crepe modeli şu anda muhteşem bir indirim fırsatıyla karşınızda. Kısa süreliğine 875 TL indirimle satışta olan bu ayakkabı, hem rahatlığıyla hem de şıklığıyla vazgeçilmeziniz olacak!

Haber 19-07-23 17:46

Tek gecelik ilişkinin bedelini ağır ödedi! Aldatılan erkek arkadaşın intikamı acı oldu... Asit dökülerek öldürüldü

İngiltere’nin Manchester şehrinde Liam Smith isimli bir adam yaşadığı tek gecelik ilişkisinin ardından evinde infaz edildi. Rachel Fulstow isimli bir kadınla yakınlaşan Smith, kadının aldatılan erkek arkadaşı Michael Hillier tarafından üzerine asit atılarak öldürüldü. Korkunç olay ülkede infial yarattı.

Trend 13-07-23 07:53

Seyahat tüyosu çok konuşuldu! “Ben bir pilotum ve yolcular uçağın arkasında yer ayırtmaktan kaçınmalı

Pilot Patrick Smith, türbülans konusunda endişeleriniz varsa ve uçakta iyi bir yemek yeme şansınızı en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız hangi koltukları seçeceğiniz de dahil olmak üzere uçmak için en iyi seyahat ipuçlarını paylaştı. Smith’in paylaşımı sosyal medyada viral olurken pilot, yolcuların özellikle arka koltuklarından uzak durmasını tavsiye etti.

Trend 27-06-23 14:53

Kanada'da orman yangınları... Kontrolden çıktı! Siviller tahliye edildi... O eyalette acil durum

Kanada’nın Alberta eyaletinde cuma günü başlayan orman yangınları 110 farklı noktada devam ederken 36 noktadaki yangın kontrolden çıktı. Sivillerin tahliye edildiği Alberta eyaletinde acil durum ilan edildi. Alberta Eyalet Başbakanı Danielle Smith, daha önce benzeri görülmemiş şiddetteki yangınlar sonucu 24 binden fazla kişinin evlerinden tahliye edildiğini ve eyalette acil durum ilan edildiğini duyurdu.

Haber 07-05-23 12:49

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon, Biden'ı kırmadı! Beyaz Saray’daki akşam yemeğinde şarkı söyledi

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden tarafından onuruna verilen akşam yemeği sırasında Biden’ın ricası üzerine “American Pie” adlı şarkıyı söyledi.

Haber 27-04-23 22:21

Dünyanın gözü önünde ortalık karışacak! Seçtikleri 2 renk ile Kral Charles'ın taç giyme töreni için hazırlanıyorlar: Çok gürültü çıkaracağız ve o günkü fırsatı kaçırmayacağız

Dünyanın canlı takip edeceği tören için hazırlanan "Republic" (Cumhuriyet) adlı grup protesto için kendileriyle özdeşleşen renklerle harekete geçti. Grup Kral Charles'ın taç giyme töreninin tek iyi yanının monarşi karşıtlarına seslerini duyurma fırsatı sunması olduğunu savunuyor. Grubun lideri Graham Smith "Çok gürültü çıkaracağız ve o günkü fırsatı kaçırmayacağız" diye konuştu.

Haber 25-04-23 16:21

Şehir efsanesiydi gerçek oldu! Aldatıldığını öğrenince soluğu hastanede aldı... “Gerçekten kalbim kırıldı”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Leslie-Anne Smith isimli bir kadın erkek arkadaşının kendisini aldattığını öğrendiğinde gerçekten kalbinin kırıldığını söyleyerek hastanelik olduğunu belirtti. Doktorların kendisine “kırık kalp sendromu” teşhisi konulduğunu söyleyen Smith’in gönderisi kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Trend 20-04-23 10:08

Leicester City'nin yeni teknik direktörü Dean Smith oldu!

İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'de Brendan Rodgers'tan boşalan teknik direktörlük görevine Dean Smith getirildi.

Spor 11-04-23 11:27

İngiltere’nin en küçük penisine sahip adamından itiraf! Cinsel organına şiir bile yazdı... “Karım bunu sorun etmiyor”

'Small Penis Bible' (Küçük Penis İncili) adlı kitabıyla İngiltere’nin en küçük cinsel organına sahip adamı olarak kısa sürede ünlenmeyi başaran Ant Smith manşetlerdeki yerini almıştı. Cinsel organının boyutuyla mutlu olduğunu dile getiren adam yaptığı açıklamalarla bir kez daha gündeme geldi. Smith, karısının durumu sorun etmediğini dile getirdi.

Trend 05-04-23 09:57

Beyaz Saray’da ABD Başkanı Joe Biden'ın katılımıyla Nevruz kutlaması yapıldı

Başkan Biden "Evinize hoş geldiniz." diyerek, katılımcıların Nevruz Bayramı'nı kutladı. Beyaz Saray’da ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte, Nevruz Bayramı'nı kutlayan ülke ve topluluklardan katılımcılar hazır bulundu.

Haber 21-03-23 13:36

ABD'de konserde izdiham çıktı: Ölü ve yaralılar var!

ABD'nin New York kentinde düzenlenen konserde yaşanan izdihamda 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. İzdihamın nedeni henüz belirlenememişken konuya ilişkin Rochester Polis Departmanı Şefi David Smith, "Kalabalığın paniğe kapılmasına silah seslerinin neden olduğuna dair bazı raporlar var." ifadelerini kullandı.

Haber 06-03-23 20:06

Will Smith Oscar töreninde tokat atmıştı! Chris Rock ilk defa konuştu: Evet, acıttı

Geçen seneki Oscar Ödül Töreni'ne Will Smith'in sunucu Chris Rock'a sahnede attığı tokat damga vurmuştu. Smith'in attığı tokattan sonra ilk defa konuşan komedyen Chris Rock, "İnsanların bilmek istediği şey; acıdığı mı? Evet, acıttı” dedi.

Magazin 03-03-23 00:02

Böyle olay ne görüldü ne de duyuldu! Tüfeğin tetiğine basan köpek yanlışlıkla sahibini öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan bir olay tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Kansas eyaletinde bir kamyonetin içinde cansız bedenine rastlanan 30 yaşındaki Joseph Austin Smith isimli adamın, arabanın içinde bulunan köpeğinin yanlışlıkla tüfeğin tetiğine basması sonucunda çıkan kurşunla vurularak öldüğü belirlendi.

Trend 25-01-23 10:22

Dövme modeli Jill Hardener dudak uçuklatan mürekkebini göstermek için banyoda tamamen çıplak poz verdi

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesin ulaşan dövme modeli Jill Harderner, mürekkeplerini göstermek için banyoda çekilen tamamen çıplak bir pozunu paylaştı. Hayranlarını seksi poz yağmuruna tutan Harderner’in gönderisi beğeni butonunu adeta çökertti.

Trend 11-01-23 15:23

Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Will Smith'in yer aldığı Bad Boys: Her Zaman Çılgın bu akşam TV'de

Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 2020 yapımı aksiyon ve komedi filminin başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence yer alıyor. Peki, Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Will Smith'in yer aldığı Bad Boys: Her Zaman Çılgın bu akşam TV'de olacak.

Trend 03-01-23 19:42

Karların ortasında minik bikinisiyle! Buharlı jakuzide paylaştı

EastEnders ve Strictly Come Dancing gibi televizyon programları sayesinde tanınan Maisie Smith, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 14-12-22 13:54

ABD bu genci konuşuyor! Liseden mezun oldu, belediye başkanı seçildi

ABD'de 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Jaylen Smith, Arkansas eyaletindeki Earle kentinin belediye başkanı seçildi. Yeni Başkan Smith, "İnsanlar, çok genç olduğum için deneyime sahip olmadığımı zannediyorlar. Fakat, onlara her zaman hayata bir yerlerden başlanması gerektiğini söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 08-12-22 20:49

Oscar Ödül Töreni’nde tokat olayıyla gündeme gelmişti! Will Smith’ten samimi itiraf... “Filmim izlenmese saygı duyarım”

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Oscar Ödül Töreni’nde sunucu Chris Rock’a tokat atmasıyla bir anda gündeme gelen Smith, yeni filminin tepkiyle karşılanmasına hazır olduğunu dile getirdi. Akademi Ödülleri’ndeki tokat olayının sonrasında özür dileyen Smith, “Filmim izlenmese saygı duyarım” dedi.

Trend 29-11-22 15:49

ABD Başkanı Joe Biden ve eşinden Cadılar Bayramı kutlaması: Çocuklara şeker dağıttılar

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, Beyaz Saray'da Cadılar Bayramı için kostüm giyen çocuklara şeker dağıttı. Biden, başında beysbol şapkası ile misafirleri karşılarken, eşi Jill Biden'ın üzerindeki kanatlı kelebek kostümü dikkat çekti.

Haber 01-11-22 01:34

Tecavüzcüsünü öldürdüğü için hapis yattı! ''Şimdi de sistem tecavüz ediyor''

2018 yılında ABD'de yaşanan bir olay hala şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Öyle ki hakkında bir belgesel Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlandığı açıklandı. Alabama, Stevenson'da yaşayan 34 yaşındaki Brittany Smith, Ocak 2018'de 38 yaşındaki arkadaşı Todd Smith'i vurarak öldürdü, ancak hala bunun bir nefsi müdafaa eylemi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Trend 26-10-22 16:24

Teknoloji gafı! Eşine göndereceği çıplak fotoğrafları yanlışlıkla ebeveynlerine atınca utandı

Sosyal medyada fitness ve sağlıklı yaşam içerikleri üreterek kısa sürede popüler olan Steph Claire Smith, en çok utandığı anı anlatarak takipçilerini gülümsetmeyi başardı. Eşine göndermek üzere çıplak fotoğraflarnı çektiğini dile getiren Smith, yanlışlıkla bu mesajı anne ve babasına yollayınca işler bir anda karıştı. Mesajı silmesine rağmen ebeveynlerinin fotoğrafları gördüğünü ifade eden Smith çok utandığını dile getirdi.

Trend 19-10-22 09:33

Ed Sheeran'dan arkadaşına devasa penis heykeli hediyesi: Boyu 2 metre, ağırlığı 2 ton

Bir talk showa katılan şarkıcı Sam Smith, dünyaca ünlü şarkıcı Ed Sheeran'ın kendisine vinçle taşınması gerekecek kadar devasa bir penis heykeli hediye ettiğini açıkladı.

Magazin 14-10-22 09:17

Isparta Ticaret Borsası

Borsada granny smith elmanın kilogramı ortalama 12,00 liradan işlem gördü

Yurthaber 07-10-22 19:12

Joe Biden gündem oldu! Yine nereye gideceğini şaşırdı...

Son zamanlarda imza attığı gaf ve hareketler dünya gündeminde geniş yankı bulan ABD Başkanı Joe Biden yine gündem oldu. Biden, bu kez nereye gideceğini şaşırdı. ABD Başkanı, Federal Acil Durum Yönetimi Ajansı’nda (FEMA) yaptığı konuşma sonrası kürsüden ayrılırken de yolunu şaşırmıştı. Bu kez Biden'a doğru yönü göstermeye çalışan kişi ise First Lady Jill Biden oldu.

Haber 02-10-22 16:24

Alanya Caz Günleri'nde Maya Azucena ve Carlton Smith sahne aldı

Alanya Caz Günleri'nde Maya Azucena ve Carlton Smith sahne aldı

Yurthaber 24-09-22 23:57

Kraliçe Elizabeth'in cenazesindeki iki farklı görüntü olay oldu! Dünya liderleri otobüsle, Joe Biden makam aracıyla...

Tüm dünyanın canlı yayında takip ettiği İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze törenindeki bir görüntü olay yarattı. ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, cenaze töreninin cenaze töreninin yapıldığı Westminister Kilisesi'ne makam aracıyla gelirken; diğer dünya liderleri toplu taşıma kullandı.

Haber 19-09-22 15:41

ABD Başkanı Biden, Kraliçe 2. Elizabeth'in tabutunu ziyaret etti

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, Kraliçe II. Elizabeth’in cenazesine katılmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya geldi. Biden ve eşi, yarınki cenaze töreni öncesi Kraliçe Elizabeth'in Westminster Hall'daki tabutunu ziyaret etti, ardından Lancaster House'da Kraliçe Elizabeth'in taziye defterini imzaladı.

Haber 18-09-22 23:02

31 yaşında iki torun sahibi! Kocasını babası, kızını ise kardeşi sanıyorlar

ABD, Kansas City'den Rachel Garret Smith, Ocak 2021'de üvey kızı Sheridan Smith'in anne olması üzerine henüz 31 yaşındayken büyükanne oldu. Mart 2022'de ikinci torununu kucağına alan Rachel, dışarıda insanların eşini babası, üvey kızını ise kız kardeşi zannettiklerini anlattı. Bunun garip olduğunu kabul etse de, bunu umursamadığını belirtti.

Trend 04-09-22 10:45

Türkiye 20 Yaş Altı Atletizm Ligi Final Kademesi yarışları, Bursa'da başladı

100 metre yarışında Galatasaraylı atlet Anthony George Smith, 10.35 saniyelik derecesiyle gençler açık saha Türkiye rekorunu kırdı

Yurthaber 28-08-22 19:51

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın koronavirüs testi tekrar 'pozitif' çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın 21 Ağustos'ta 'negatif' çıkan koronavirüs testinin bugün tekrar pozitif çıktığı açıklandı.

Haber 24-08-22 20:33

Afrodit'in kenti FPV dron ile görüntülendi

Aydın'daki Afrodisias Antik Kenti, Roma döneminin ihtişamını yansıtan dev şehir havuzu, Tetrapylon Kapısı, Sebasteion Tapınağı, 30 bin kişilik dev stadyumu, antik tiyatrosu ile ziyaretçilerini tarihi bir yolculuğa çıkarıyor - Kazı Başkanı Prof. Roland R.R. Smith: - "Bütün eserlerin yerinde korunabilmiş olması ve buradaki güzel müzede sergileniyor olmaları harika bir deneyim sağlıyor"

Yurthaber 24-08-22 12:38

Kendi cenazesinde herkesi şaşırttı! Daha önce açığa çıkmamış aile sırlarını bir bir anlattı

Marina Smith isimli bir kadın Haziran ayında vefat etmesine rağmen kendi cenazesine hologramı yardımıyla katıldı. Yas tutanlarla konuşmak ve sorularını yanıtlamak için daha önceki dönemde bir hologramının yaratılmasını isteyen kadın kendi cenazesinde aile sırlarını ifşa etti.

Trend 19-08-22 14:53

87 yaşında ölen kadın kendi cenazesine katılanlarla konuştu! Herkesi şoke etti

Marina Smith MBE, 87 yaşında hayatını kaybetti. Yaşlı kadının ölümünden sonra yas tutan sevdikleri ondan geriye sadece anılarının kaldığını düşündü. Ancak öyle olmadı. Marina Smith, yapay zeka sayesinde kendi cenazesine katılanların karşısına çıkarak sorularını yanıtladı ve aile sırlarını ortaya çıkardı. Ölen kadının dijital versiyonu yas tutanları şok etti. Peki bu proje nasıl hayata geçirildi?

Haber 17-08-22 13:00

ABD Başkanı Biden'ın eşi koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden koronavirüse yakalandı. Başkan Biden’a yapılan Kovid-19 testi negatif çıkarken, eşinin durumundan dolayı ihtiyaten 10 gün boyunca iç mekanlarda ve yakın temas çalışma ortamlarında maske kullanacağı bilgisi paylaşıldı.

Haber 16-08-22 23:02

21 yaşındaki oyuncu Maisie Smith'ten stringli paylaşım

EastEnders ve Strictly Come Dancing gibi televizyon programları sayesinde tanınan Maisie Smith, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Magazin 13-08-22 09:45

Afrodisias'ın gizemli evinde kazılar 36 yıl sonra yeniden başladı

Oxford Üniversitesinden Prof. Dr. Roland R.R. Smith başkanlığındaki kazılarda 5. veya 6. yüzyıllarda yaşamış Pagan inancına sahip bir aristokrata ait olduğu düşünülen evin gizemi çözülmeye çalışılıyor - Prof. Dr. Roland R. R. Smith: - "Evin boyutu, evin içinden geçen buluntular ve evin inşaatında kullanılan malzemeler bu kişinin ciddi anlamda zengin ve normalin üzerinde bir sınıfa ait olduğunu gösteriyor. Çok muhtemel bu ev Afrodisias'ın en büyük eviydi"

Yurthaber 12-08-22 11:36

Fitness fenomeni açıklamasıyla gündem oldu! ''30 günlük seks mücadelesine başlıyorum!''

Uzun bir ilişki sırasında, başlangıçta onları bir araya getiren kıvılcımı kaybetmeleri genellikle kolay olabilir. Bunu geri kazanmak için birçok çift farklı yöntemler dener. Bir podcast sunucusu ve fitness fenomeni olan Stephanie Claire Smith de, eşi ile ilişkilerini yeniden alevlendirmek için bir yol buldu. 30 günlük bir seks mücadelesine başlayacaklarını açıklayan genç kadın, detayları anlattı.

Trend 11-08-22 16:22

House of the Dragon’un yıldızı Matt Smith'ten seks sahnesi itirafı

Game of Thrones’un yeni dizisi House of the Dragon'un oyuncularından Matt Smith, seks sahneleriyle ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Doctor Who ile ününe ün katan başarılı oyuncu Matt Smith çekimler sırasında kendisini "Başka bir seks sahnesine daha ihtiyacımız var mı?" diye sorarken bulduğunu açıkladı. Matt Smith açıklaması gündem olurken House of the Dragon yayın tarihi de merak edildi.

Magazin 08-08-22 10:34