Jimnastik Takimi Haberleri

Yer: Taksim... Vatandaşlar hayretle onu izledi! Fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar

Sosyal medya fenomeni Takk Method, Taksim’de akrobasi ve jimnastik gösterileri yaptı. Kamerunlu sporcuya turistler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Taksim'e gelenler jimnastikçiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Vatandaşlar sosyal medya fenomenini hayretle izledi.

Haber 2023-09-19 10:03:38

Jimnastik nasıl yazılır, jimnastik yazımı nasıl olmalıdır? Jimnastik mi cimnastik mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dilinde bulunan kelimelerin nasıl yazıldığı sıklıkla araştırılan ve karıştırılan konular arasında yer alır. Türkçe sözlüğünde birçok kelime bulunmaktadır. Bu kelimelerin bazıları Türkçe kökenli olup bazıları da farklı kökenlere aittir. Jimnastik kelimesi de Fransızca kökenlidir. Bu sebeple jimnastik kelimesinin doğru yazılışı da sık sık karıştırılmaktadır. Peki, jimnastik kelimesinin TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 2023-03-10 16:58:03

Bu da 'jimnastikçi' hırsız! Isınma hareketleri yaptıktan sonra harekete geçti: Adam oynaya oynaya çalmış

Hayatını kaybeden eşi için iş hanında mevlit okutuluyordu, kadın telefonunu masaya bıraktı. O sırada iş hanına giren bir kişi cep telefonunu gördü ve jimnastik hareketleri yapmaya başladı, uzun süre gerindi. Şahıs telefonu cebine atıp kayıplara karıştı. İş hanında çalışan Turgay Durgun, " Artistik hareketler yapıp, telefonu çalıp gitmiş. Değişik değişik hareketler yapmış. Adam oynaya oynaya telefonu çalmış, çok ayıp bir şey" dedi. Telefonu çalınan kadın şikayetçi oldu.

Haber 2023-01-24 11:20:02

Alev öğretmenin sınıflarını yenilediği köy okulu koleji aratmıyor

Bandırma ilçesine bağlı kırsal Yeniyenice Mahallesi'ndeki ilkokulun öğrencileri, öğretmen Alev Sungur'un çabasıyla derslikleri yenilenen okullarında eğitim görüyor, sinema ve jimnastik salonunda vakit geçiriyor.

Yurthaber 2022-12-02 13:36:08

Yaşına kimse inanamıyor! “20’li yaşlarımda olduğumu düşünüyorlar ama 72 yaşındayım”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta eyaletinde yaşayan 72 yaşındaki Keiko Guest isimli bir kadın yakın çevresi de dahil olmak üzere çoğu kişinin gerçek yaşına inanmadığını söyledi. Sosyal medya paylaşımlarının sonrasında Guest, yaşıtlarına meydan okuyan fiziğini haftalık iki saatlik jimnastik, bale ve ağırlık çalışması ile bitki bazlı beslenmeye borçlu olduğunu dile getirdi.

Trend 14-11-22 10:41

BJK adını kullanarak binlerce kişiyi dolandıracaklardı! İçlerinden biri medyum çıktı

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Jimnastik Kulübü, BJK ismini kullanarak kripto para dolandırıcılığı yapan internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalanmıştı. Siber Suçlarla Şube ekipleri ile Beşiktaş kulübün sosyal medya çalışanlarının dikkati sayesinde ortaya çıkan olayda yakalananlardan birinin medyum, diğerini ise site tasarımcısı olduğu öğrenildi.

Haber 17-09-22 13:40

Ne olduysa jimnastikten sonra oldu! Love Island'da Billy Danica'yı sporda izleyince...

Aşk Adası yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada son olarak Danica jimnastik yaparken Billy kendinden geçti. Billy spordan sonra güzel yarışmacıyı tanımaya karar verdi. Love Island seyircisi ise güzel yarışmacının yaptıklarını görünce "Ne olduysa sporda olmuş" yorumlarını yaptı.

Magazin 14-07-22 08:58

Eski Survivor yarışmacısı Eda Akkaya değişimiyle şaşırttı! Eski halinden eser kalmadı

Survivor'a 2016 sezonunda yer alan Eda Akkaya, takımı hakkında sarf ettiği olumsuz sözlerle akıllara kazınmıştı. Survivor'un bitişinde Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın skeçine espiri konusu olmuştu. Genç yaşlarda Jimnastik yapan ve sonrasında oyunculuğa yönelen Akkaya'nın son halini gören tanıyamadı.

Magazin 31-05-22 00:57

Jimnastik ne demek? Jimnastik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Jimnastik ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Jimnastik TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 20:58

Araçlı jimnastik ne demek? Araçlı jimnastik birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Araçlı jimnastik birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Araçlı jimnastik birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:47

Aletli jimnastik ne demek? Aletli jimnastik birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Aletli jimnastik birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Aletli jimnastik ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:03

Düzeltici jimnastik ne demek? Düzeltici jimnastik birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler günlük konuşma dilinde veya edebi eserlerde sıklıkla kullanılır. Deyimlerin birçoğu birleşik kelimeler ile oluşmuştur. Bu durum birleşik kelimelerin Türkçede ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Günlük konuşma dilinde, çeşitli yayınlarda karşılaşılan birleşik sözcüklerden biri de Düzeltici jimnastik şeklindedir. Düzeltici jimnastik ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:52

Jimnastik yapmak ne demek? Jimnastik yapmak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. Jimnastik yapmak ifadesi de bunlardan biridir. Jimnastik yapmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:46

Putin’in sevgilisinin katıldığı garip festivalde ‘Z’ sembolü olay oldu

Vladimir Putin’in sevgilisi olduğu iddia edilen ünlü jimnastikçi Alina Kabaeva bir süre gözlerden kaybolmuştu. Kısa bir süredir gündemden düşmeyen 38 yaşındaki Kabaeva, Rusya’nın Ukrayna’daki işgalinin sembolü haline gelen 'Z' sembolünün sergilendiği garip bir jimnastik bale festivalinde görüntülendi.

Trend 25-04-22 10:47

Putin’in sevgilisinin dikkat çeken ‘evlilik yüzüğü’!

Vladimir Putin’in sevgilisi olduğu iddia edilen Alina Kabaeva haftalar sonra ilk kez gözler önüne çıktı. Moskova’da genç bir jimnastik ekibin provasında görüntülenen Kabaeva’nın parmağındaki alyans benzeri yüzük dikkat çekti. Güzel kadının yüzündeki değişim de dikkatlerden kaçmadı.

Trend 23-04-22 10:51

Herkes onun yerini merak ediyordu! Putin’in jimnastikçi sevgilisi Alina Kabaeva bambaşka biri olarak ortaya çıktı

24 Şubat’tan bu yana devam eden Rusya-Ukrayna savaşı sırasında Putin’in 30 yıllık eşi Lyudmilla ile ayrılmasına neden olduğu iddia edilen jimnastikçi sevgilisi Alina Kabaeva’nın yeri merak konusu olmuştu. Kabaeva’nın ikiz çocuklarıyla beraber İsviçre’de olduğu iddia edilmişti. Aylar sonra olimpiyat altın madalyalı 38 yaşındaki Alina Kabaeva, Moskova'da bir genç ritmik jimnastik provasında ortaya çıktı.

Trend 22-04-22 14:41

300'den fazla kadın ve kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu! İğrenç olayda yeni gelişme

ABD'de 300'den fazla kadın ve kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan ABD Olimpiyat Jimnastik Takımı'nın ve Michigan Eyalet Üniversitesinin eski doktoru Larry Nassar'ın yargılanmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan mağdurlardan 13'ü, soruşturmada "beceriksiz" davranan Federal Soruşturma Bürosu'ndan (FBI) 10'ar milyon dolar talep etti.

Haber 21-04-22 22:57

Ahmet Nur Çebi'den UEFA Başkanı Ceferin'e ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezini ziyaret etti. Çebi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve UEFA yetkilileriyle görüştü. Ziyarette TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürü Seçil Aygül de yer aldı.

Spor 06-04-22 18:55

‘Z’ Sembolü Merak Konusu Oldu

Rusya’nın Ukrayna’yı işgaline destek gösterenlerin kullandığı ‘Z sembolü’ dikkat çekiyor. Son olarak Rus jimnastikçi Ivan Kuliak tarafından da kullanılması ve Uluslararası Jimnastik Federasyonu’nun Kuliak’a karşı disiplin soruşturması açma kararı bu sembolle ilgili soruları gündeme taşıdı

Haber 08-03-22 01:09

Rus sporcu Doha'daki ödül törenine damga vurdu! 'Z' yazılı mayosuyla podyuma çıktı, tepki topladı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal girişimi sürerken Doha'da düzenlenen Artistik Jimnastik Dünya Kupası ödül törenine Rus sporcu Ivan Kulyak damga vurdu. Kulyak'ın işgal yanlısı bir sembol haline gelen 'Z' yazılı mayosuyla podyuma çıkması tepki çekti.

Spor 07-03-22 08:25

Survivor Aşkım Burçe boyu kaç? Survivor Aşkım Burçe yaşı kaç? Aşkım Burçe kimdir, aslen nereli?

Survivor'da yarışan Aşkım Burçe Tunay'ın Survivor All Star'a katılacağı iddiası sosyal medyada yayıldı. Yarıştığı dönemde adından epey söz ettiren isim ile ilgili "Survivor Aşkım Burçe kimdir?" "Survivor Aşkım Burçe boyu kaç?" gibi sorular merak ediliyor. Peki 2007 senesinde jimnastik yapmaya başlayan Survivor Aşkım Burçe'nin boyu kaç ve yaşı kaç? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 16-02-22 18:26

New York’ta Zorunlu Maske Kararı Tartışma Yarattı

Vali Hochul’un getirdiği düzenlemeyle gerekli aşılarını tamamlayan ve bunu belgeleyebilen kişilerin restoran, kafeterya, bar, jimnastik salonu, spor sahaları ve konser salonları gibi kapalı mekanlarda maske kullanması 15 Ocak 2022 tarihine kadar zorunlu kılındı

Haber 14-12-21 22:23

ABD'de jimnastik doktoru Larry Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan 330'dan fazla kadına 380 milyon dolar tazminat

ABD Milli Jimnastik Takımı'nın eski doktoru Larry Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan 330'dan fazla kadın, ABD'nin jimnastik federasyonu konumundaki USA Gymnastics ile 380 milyon dolarlık tazminat için uzlaştı. Uzlaşma, tüm dünyanın dikkatini çeken taciz skandalının ifşa olmasının ardından başlayan beş yıllık hukuki mücadele sonucunda geldi. Nassar 2018'de cinsel istismar suçlarından 300 yıldan fazla hüküm giymişti.

Haber 14-12-21 10:36

ABD'de jimnastik doktoru Larry Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan 330'dan fazla kadın, 380 milyon dolarlık tazminatta uzlaştı

ABD Milli Jimnastik Takımı'nın eski doktoru Larry Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan 330'dan fazla kadın, ABD'nin jimnastik federasyonu konumundaki USA Gymnastics ile 380 milyon dolarlık tazminat için uzlaştı.

Haber 14-12-21 06:06

New York’ta Aşı Olmayanlara Kısıtlama

New York’ta aşı olmayanların, restoran, bar, jimnastik salonları, konser ve spor etkinlikleri gibi kapalı mekanlara giremeyeceği açıklandı. Açıklamayı New York Belediye Başkanı Bill de Blasio yaptı. New York, ABD'de bu kısıtlamanın uygulanmaya başlayacağı ilk büyük kent olacak

Haber 03-08-21 23:29

Begüm Onbaşı’nın antrenörü: Bu madalyanın bir film var

Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı’nın Antrenörü Mehmet Ali Ekin, "Ayşe’nin hazırlık süreci film gibi, Bu madalyanın bir film var" dedi.

Spor 03-06-21 10:37

Ayşe Begüm Onbaşı'dan bir gurur daha! | Ayşe Begüm Onbaşı kimdir? Ayşe Begüm Onbaşı kaç yaşında?

11 yaşından beri milli forma giyerek, ülkemizi temsil eden Ayşe Begüm Onbaşı bir altın madalyanın daha sahibi oldu. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında birçok defa altın madalyayı kazanan genç sporcu, ülkemizi bu sefer de Azerbaycan’da düzenlenen Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda gururlandırdı. Onbaşı, kariyerinin ilk büyük kadınlar dünya şampiyonluğuna ulaştı ve organizasyonun en iyi sporcusu seçildi.

Spor 30-05-21 20:05

Keçiörenli minikler Çocuk Eğitim Merkezi’nde bilimle büyüyor

Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Çocuk Eğitim Merkezi (ÇEM), okul öncesi, akıl oyunları, jimnastik, hızlı okuma teknikleri, robotik ve yazılım, tasarım ve ahşap atölyeleri branşlarında örgün eğitime devam ediyor.Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren ÇEM, uzman öğretmen kadrosuyla okul öncesi, akıl oyunları, jimnastik, hızlı okuma teknikleri, robotik ve yazılım, tasarım ve ahşap atölyeleri branşlarında örgün eğitime devam ediyor.

Yurthaber 01-04-21 12:22

Şanlı, GKV’li öğrencilerle online söyleşide buluştu

Gaziantepli milli sporcu Göksu Üçtaş Şanlı, GKV Özel Okulları öğrenci ve velileriyle zoom üzerinden gerçekleştirilen online söyleşide buluşarak başarı öyküsünü anlattı.Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen İlham Veren Geri Dönüş Hikayesi’nde Gaziantepli milli sporcu Göksu Üçtaş Şanlı, modelatörlüğünü GKV Özel İlkokulu Müdür Yardımcısı Ebru Akgülün yaptığı söyleşide öğrenci ve velilerle buluştu.Sakatlık nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldığı kariyerine anne olduktan sonra muhteşem bir dönüş yapan Şanlı, ilham veren başarı hikayesini GKV Özel Okulları öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle paylaştı.Milli sporcu Göksu spor kariyerini anlattıGaziantepli milli sporcu Göksu Üçtaş Şanlı, Artistik Jimnastik Kadınlar Avrupa Şampiyonası Alet Finalleri’nde yer aletinde gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yurthaber 12-03-21 17:07

Başkan Sandal’dan başarılı sporculara madalya

Bayraklı Belediyesi, Aerobik Jimnastik İzmir İl Yarışması’na ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 11-03-21 10:24

Ispartalı kadınların açık havada pilates keyfi

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Jimnastik İl Temsilciliği işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 08-03-21 14:49

Dünya şampiyonu jimnastikçiye büyük ilgi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Kırkağaç Belediyesi ve Acaridmanspor Kulübü tarafından organize edilen “Kariyer Günleri” etkinliklerine katılan jimnastik sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı büyük ilgi gördü.Kırkağaç Belediyesi ve Acaridmanspor Kulübü tarafından organize edilen “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında başta jimnastik olmak üzere altyapıda eğitim gören tüm spor dallarından öğrencilerin katıldığı konferans, Kırkağaç Belediye Kültür Merkezinde yapıldı.

Yurthaber 26-02-21 10:52

Kartallı minikler eğitime ekranları başında devam ediyor

Kartal Belediyesi, Aralık ayı itibari ile okul öncesi eğitim kurumları için yüz yüze eğitime ara verilmesi kararının ardından, kreşli miniklere yönelik ‘Uzaktan Eğitim Süreci’ni yeniden devreye soktu.15 Çocuk Gelişim Merkezi ile Türkiye’nin en fazla kreşine sahip olan Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, öğrencilerin salgın sürecinde de bilim, sanat, kültür ışığında gerçekleştirilen eğitimlerine devam edebilmeleri için okulları ekrana taşıdı.3 ve 6 yaş grubu öğrencileri için hazırlanan eğitim modelinde öğrencilere; drama dersleri, Türkçe dil etkinlikleri, müzik, görsel sanatlar, jimnastik ve eğitim kitapları üzerinden online dersler, Kreş Müdürlüğü’nün uzman eğitmen kadrosu tarafından veriliyor.Haftanın her günü yaş gruplarına özel hazırlanan programlarda, öğrenciler, Zoom üzerinden öğretmenleri ile eğlenceli ve bir o kadar da eğitici zaman geçiriyor.Kreş Müdürlüğü, miniklerin aileleriyle işbirliği yaparak, çocukların bu zorlu süreçten etkilenmemeleri adına evlerinde de bilgi alışverişini taze tutmayı hedefliyor.Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde yürütülen uzaktan eğitim modelinden, Kartallı tüm çocuklar faydalanabilsin diye eğitimler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Yurthaber 21-12-20 10:47

Tepebaşı’nın spor eğitimleri sosyal medyada

Tepebaşı Belediyesi tarafından evde sağlıklı şekilde spor yapılabilmesi amacı ile hazırlanan görüntülü pilates, aerobik ve jimnastik eğitimleri sosyal medya üzerinden vatandaşlara sunuluyor.Tepebaşı Belediyesi, koronavirüs ile mücadele sürecinde vatandaşların, sağlıklı şekilde zaman geçirebilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 12-12-20 12:22

Başkan Günel’den genç sporcuya anlamlı jest

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Uluslararası Ritmik Jimnastik KSIS CUP 2020” yarışmasında bronz kategorisinde dünya birincisi olan Kuşadalı Anzer Karya Karaçam’ı makamında ağırlayarak genç sporcuya bisiklet hediye etti.Kasım ayında 34 ülkenin katılımıyla İzmir’de online olarak canlı gerçekleşen “Uluslararası Ritmik Jimnastik KSIS CUP 2020” yarışmasında 2007-2008 yaş, bronz kategorisinde dünya birinciliği elde eden Kuşadalı öğrenci Anzer Karya Karaçam, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in konuğu oldu.

Yurthaber 01-12-20 15:01

Başkan Bozkurt jimnastikçileri kutladı

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Ukrayna’da düzenlenen Avrupa Ritmik Jimnastik Şampiyonasında şampiyon olan milli takımımızı başarısı nedeniyle kutladı.Ritmik Jimnastik Avrupa Şampiyonası’nda gelen başarının tarihi ve önemli bir başarı olduğunu belirten Başkan Bozkurt, “Kadın Jimnastik Grup Milli Takımımız ülkemize Avrupa şampiyonu olma gururunu yaşattı.

Yurthaber 30-11-20 12:19

Başkan Bozkurt jimnastikçileri kutladı

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Ukrayna’da düzenlenen Avrupa Ritmik Jimnastik Şampiyonasında şampiyon olan milli takımımızı başarısı nedeniyle kutladı.Ritmik Jimnastik Avrupa Şampiyonası’nda gelen başarının tarihi ve önemli bir başarı olduğunu belirten Başkan Bozkurt, “Kadın Jimnastik Grup Milli Takımımız ülkemize Avrupa şampiyonu olma gururunu yaşattı.

Yurthaber 30-11-20 12:19

Binlerce öğrenci mezun etti, kendi öğrenciliği devam ediyor

Amasya'nın Suluova ilçesinde, 70 yaşındaki emekli öğretmen Abdulhalim Durma, araştırmacı ve yazarlığının yanı sıra yaptığı çeviri, fotoğraf merakı, jimnastik ve müzikle renklendirdiği yaşantısıyla dikkati çekiyor - Emekli öğretmen Abdulhalim Durma: - "25 yıllık öğretmenlik hayatımda binlerce öğrencim oldu, bütün öğrencilerimi mezun ettim fakat mezun edemediğim bir tek öğrenci vardı o da kendim. Çünkü öğretmenlik ömür boyu süren bir öğrencilik"

Yurthaber 24-11-20 11:18

Hüseyin Yücel'den Beşiktaş'a 5 milyon TL

Beşiktaş Eski Yöneticisi Hüseyin Yücel, siyah-beyazlı ekibe 5 milyon TL'lik katkı sağladı. Yücel, son olarak siyah-beyazlı ekibin jimnastik takımına sponsor oldu.

Spor 21-11-20 12:28

Anne ve Çocuk etkinliği heyecanı tüm hızıyla sürüyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Anne ve Çocuk’ etkinliğine katılan anne ve çocuklar, hem jimnastik yaptı hem de sahadaki heyecana ortak oldu.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne ve Çocuk etkinliği tüm hızıyla sürüyor.

Yurthaber 15-10-20 12:07

Özel çocuklar özel eğitim merkezinde terapi oluyor

Yozgat´ın Sorgun içesinde down sendromlu ve otizmli çocuklar, Sorgun Belediyesinin "Özel Eğitim Merkezi’nde terapi görerek sosyalleşiyor.Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Sorgun Belediyesi, otizm ve down sendromlu çocukların sporla temel becerilerini geliştirerek sosyal hayata kolay uyum sağlamaları amacıyla özel eğitim programları düzenliyor.İlyas Arslan Kültür Merkezi içerisinde yer alan spor salonunda düzenlenen eğitimde, jimnastik ve eğitsel oyun faaliyetlerinin yanı sıra çocuklar, dil gelişimi, sosyal-duygusal gelişimleri üzerinde terapi eğitimi alıyor.

Yurthaber 06-10-20 15:06

Avrupa Spor Haftası Malatya’da dolu dolu geçti

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Avrupa Spor Haftası dolu dolu geçti.Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, bir hafta süren etkinliklerle ilgili verdiği bilgide, “Sağlıklı yaşam ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak, spor kültürünün tabana yaymak, Digital medyayı etkin kullanarak spor branşlarının bilinirliğini arttırmak, spor, fiziksel faaliyetler gibi konular hakkında bilgi ve farkındalığı artırmak, bireylerin spor branşlarına daha bilinçli katılımını sağlamak, Sağlıklı Beslenme bilincinin oluşmasını sağlamak, Ülkemizin spor, sağlık ve kültür turizmine katkıda bulunulmasının hedeflendiği spor faaliyetleri, şehrimizin değişik noktalarında gerçekleştirildi” dedi.Korona virüse karşı mücadele kapsamında önlemler alarak şehrin kültürel ve turizm değerlerinin yüksek olan yerlerinde Jimnastik, Masa Tenisi, Bisiklet, Tekvando Poomse, Karate Kata, Futbol penaltı atışları, Dart, Atletizm parkur, Dağcılık ve Eskrim gibi branşlarda etkinlikler yapıldı.Bir hafta boyunca, değişik branşlarda düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinliklerinin doldu dolu geçtiği kaydedildi.

Yurthaber 02-10-20 15:15

Battalgazi’de “Avrupa Spor Haftası” coşkusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak kutlanan Avrupa Spor Haftası, Malatya’nın Battalgazi İlçesinde bulunan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında coşkuyla kutlandı.Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Eskimalatya’da bulunan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında bir dizi sportif faaliyetler düzenlendi.Korona virüs salgınına karşı alınan önlemler eşliğinde Jimnastik, Masa Tenisi, Bisiklet, Tekvando, Karate, Futbol (Penaltı Atışları), Dart, Dağcılık, Satranç ve Eskrim gibi branşlarda etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 29-09-20 17:10

Özel çocuklara belediyeden özel hizmet

Yozgat'ın Sorgun ilçe belediyesi, kurduğu özel eğitim merkezinde özel çocuklara terapi imkanı sunuyor - Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci: - "Özel çocuklarımızın hem zamanlarını iyi değerlendirmeleri hem de toplumla kaynaşmaları, becerilerini artırmaları noktasında belediye olarak faaliyetler yürütüyoruz" - Çocuğu terapi gören anne Ayşe Özdemir: - "2 aydır çocuklarımız ev dışında sosyal faaliyetlerle ilgileniyor, spor yapıyor, jimnastik eğitimi alıyor, resim dersi etkinliklerine katılarak sosyalleşiyor. Gelişim sağlıyor, hiperaktifliği gitti, insanlara daha yaklaşımcı oldular. Evde çocuklar daha bencil ve hırçındı" - Anne Hatice Ceylan: - "Çocuklarımızın iyi eğitim alıp anne babasız, kendi ayakları üzerinde durabilecek, kendilerini idare edebilecek hale gelmelerini çok istiyoruz"

Yurthaber 27-09-20 11:08

Spor kurslarına katılan çocuklar sertifikalarını aldı

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün, korona virüsü salgını nedeniyle açık havada gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam sporu tekvando, jimnastik ve kick boks kurslarına katılan 500’e yakın çocuk, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, geçtiğimiz günlerde kendisine mektup yazarak teşekkür eden kursiyerleri, sertifika töreninde de yalnız bırakmadı.Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen törende, Bayraklı Belediyesi Jimnastik Yarışmacı Takımı ve tekvando öğrencilerinin gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Yurthaber 10-09-20 11:19

Özel kıyafetle yapılan pasif jimnastik seanslarına Kovid-19 sürecinde ilgi arttı

Kasları çalıştıran bir cihazın kullanıldığı kısa süreli antrenmanlara, özellikle salgının ilk aylarında hareketsiz kalan kişiler ilgi gösteriyor - Çanakkale'de EMS sistemi eğitmenliği yapan Erdem Karpuzoğlu: - "Antrenman süresi 20 dakika. Bu büyük bir avantaj. Çünkü 20 dakikada 3-4 saat spor yapmış kadar kas aktivasyonu sağlıyoruz" - "Her antrenmandan sonra stüdyomuz tekrar ilaçlanıyor, havalandırılıyor, diğer antrenmana geçiyoruz. Bu şekilde devam ediyoruz"

Yurthaber 09-09-20 11:07

‘Ödül Senin’ gecesine Barış Murat Yağcı fanları damga vurdu

Acun Ilıcalı’nın önderliğinde başkan Ali Koç’un da isteğiyle Fenerbahçe Spor Kulübü için düzenlenen “Win Win” gecesi diğer takımları da harekete geçirdi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü de taraftarlarıyla benzer bir kampanya düzenlendi. Yılmaz Erdoğan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen ‘Bırakmam Seni’ programında Beşiktaş, taraftarıyla tek yürek oldu. Geceye Survivor Barış Murat Yağcı’nın hayranları ve yaptıkları bağışlar imza attı.

Magazin 10-08-20 14:21

Bayraklı’da açık hava spor kursları başlıyor

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, korona virüsü salgını dolayısıyla ara verilen spor kurslarına açık havada başlıyor.Kentin çeşitli noktalarındaki parklarda sağlıklı yaşam için spor etkinliklerini sürdüren Bayraklı Belediyesi, 1 Temmuz’dan itibaren 18 yaş altı çocuk ve gençlere yönelik tekvando, jimnastik ve kick boks kursları düzenliyor.

Yurthaber 30-06-20 11:08