Jordan Valley Haberleri

Yıldızların imza basketbol ayakkabıları: Her ayakkabının bir hikayesi var!

Basketbol ayakkabıları, ilk önce sahada olmak üzere hem performans hem de sokak kültürü anlamında git gide modanın en çok tercih edilen ürünleri olmaya başladı. Nike, Jordan, Puma ve adidas markaları bu dalda ön plana çıkarken kitleleri peşinde sürükleyen basketbol ikonlarının imza ayakkabıları her geçen gün değerine değer katıyor.

Haber 2024-03-28 16:25:04

Bir vardiyada kazandığı bahşişi açıklayınca sosyal medyada gündem yarattı! Çoğu kişinin maaşı onun sadece bahşişi... Hesaptan çok bahiş

Amerika Birleşik Devletleri'nin en ünlü fast food zincirlerinden birinde garsonluk yapan Jordan Williams, sadece bir vardiyasında çoğu kişinin maaşından daha fazla bahşiş topladığını itiraf etti. TikTok'tan yaptığı paylaşımında 300 dolar (yaklaşık 9 bin 549 TL) bahşişini sayarken çekilen bir videosunu yayınladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 2024-03-07 09:01:45

Gaziantep-Fenerbahçe maçı sonrası çok konuşulacak yorum! Michael Jordan bile yapamadı diyerek övgüler dizdi: Ben hayatımda böyle bir şey görmedim!

Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda kritik bir engeli daha aştı. Zorlu Gaziantep deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle 3 puana ulaşan Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın önünde liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Güntekin Onay, yıldız isme övgüler dizerken "Ben hayatımda böyle bir şey görmedim" diye konuştu.

Spor 2024-01-15 10:26:34

Alperen Şengün, NBA'de tarihe geçti! Michael Jordan ve Magic Johnson’ın ardından üçüncü sıraya yerleşti

NBA’de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, Indiana Pacers ile oynanan maçta 37 dakikada 30 sayı, 16 ribaund, 5 asist ve 4 top çalma istatistiğine imza attı. Genç oyuncu, Michael Jordan ve Magic Johnson’ın ardından bu istatistiklere 21 yaşındayken ulaşan 3. basketbolcu oldu.

Spor 2023-12-27 10:25:29

Jordan Henderson, Al Ettifaq’a transfer oldu

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, uzun yıllar takımın kaptanlığını yapan Jordan Henderson’un, Al Ettifaq’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor 27-07-23 15:20

Sıcak havalardan bunalınca 1 saat içinde 6 şişe su içti! Hastanelik oldu... Neredeyse ölüyordu

Kolombiya’da yaşayan 10 yaşındaki Ray Jordan isimli bir çocuk arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada sıcak havadan bunalarak 1 saat içinde tam 6 şişe su içti. Bir anda fenalaşan çocuk hastaneye kaldırıldı. Doktorlar su zehirlenmesi nedeniyle hastanelik olan çocuğun ölümden döndüğünü dile getirdi.

Trend 12-07-23 16:01

Doğum lekesi zannediyordu! Gerçek bambaşka çıktı... Tüm yüzünü kaplayınca doktor doktor gezerek çare aradı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Dallas bölgesinde yaşayan 24 yaşındaki Jordan Lopez isimli bir kadın yüzünde bir doğum lekesiyle dünyaya geldi. Doğum lekesinin başlarda saçlarıyla gizleyebileceği kadar küçük olduğunu belirten Lopez, doğum yaptıktan sonra lekenin büyüdüğünü ve tüm yüzünü kapladığını fark ederek doktora başvurdu. Lopez hastanede doğum lekesinin nadir görülen genetik bir bozukluk olduğunu öğrendi.

Trend 01-06-23 09:36

3.5 metrelik timsah bir anda saldırdı! Hastanelik olan adam bir kolunu kaybetti... “Bu dünyanın sonu değil”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde ismi Jordan Rivera olarak açıklanan 23 yaşındaki bir adam timsah saldırısına uğradı. Saldırısı sırasında büyük bir korku yaşayan Rivera hastaneye kaldırıldı. Genç adamın bir kolunu kaybettiği ifade edildi.

Trend 24-05-23 10:15

Sneaker dünyasının efsanesi Nike Air Jordan incelemesi ve yorumları

İlk modeli 1984 yılında piyasaya çıkan Nike Air Jordan, hem sahaların hem de sokakların popüler bir moda ikonu. Jordan ayakkabıları basketbol efsanesi Michael Jordan'ın mirasını yansıtan renkler, tasarımlar ve detaylarla özel olarak donatıldı. Bugün Nike Air Jordan modelleri arasında klasiklerden yenilikçilere kadar birçok seçenek mevcut. Nike Air Jordan modelleri spor ve moda arasında bir köprü kurarak hem konforu hem de tarzı bir arada sunuyor. Bu ikonik ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 27-04-23 11:48

Dünyayı şoke eden iflas! 2008 yılından sonra bir ilk: Silicon Valley Bank resmen battı…

Amerika Birleşik Devletleri'nde Silikon Vadisi'nin en önemli bankalarından "Silicon Valley Bank" battı. SBV’nin iflası, 2008 küresel finansal krizinden bu yana ABD'de kayıtlara geçen en büyük banka iflaslarından biri oldu. Bankanın iflası ayrıca ABD ve Avrupa'da hisse senedi piyasasını olumsuz etkilerken, bankacılık hisselerinde genel olarak düşüşe neden oldu.

Finans 11-03-23 07:46

Everton'da kaleci Jordan Pickford'ın sözleşmesi 2027'ye kadar uzatıldı

İngiltere Premier Lig ekibi Everton, kaleci Jordan Pickford'ın sözleşmesini 2027'ye kadar uzattı.

Spor 24-02-23 18:37

Profesöre 'sevgili' tuzağı, milyonlarını aldı! Şoke eden detaylar, çarptığı paralarla...

Belçikalı profesör C.B.'ye kendini iş adamı gibi tanıtıp İstanbul'a geldiğini iddia eden adam, çeşitli bahanelerle kadının 7 milyon 500 bin TL'sini almıştı. İstanbul'da öğrenci olduğu ortaya çıkan Sierra Leonelı A.K.'nin aldığı paralarla eğitim danışmanlık şirketi kurduğu ve evlendiği öğrenildi. Öte yandan A.K.'nin profesörü kandırmak için kullandığı fotoğrafların Amerikalı yaşam koçu ve yazar Jordan Bach'e ait olduğu ortaya çıktı.

Haber 07-12-22 08:47

Nişanlısını gözünden vurup öldürdü! Yarı çıplak halde arabasını alıp kaçmaya çalışan model hapishanede saldırıya uğrayınca...

Brezilya'da yaşayan bir model, uyuşturucu etkisindeyken sevgilisiyle girdiği bir tartışmanın sonunda, erkek arkadaşının aracının alıp yarı çıplak halde kaçmaya çalıştı. Evden ayrılmadan önce silahını ateşleyen Marcella Ellen Paiva Martins, sevgilisi Jordan Lombardi'yi gözünden vurarak ölümüne sebep oldu. Olayın ardından nakledildiği koğuşta saldırıya uğrayan genç model şimdi özel bir koğuşa nakledildi.

Trend 17-11-22 16:27

Emmy ödüllü oyuncu Leslie Jordan trafik kazasında hayatını kaybetti

80'li yıllarda rol aldığı televizyon dizileriyle akıllarda yer eden Emmy ödüllü oyuncu Leslie Jordan hayatını kaybetti.

Magazin 25-10-22 11:04

İzleyenler şoke oldu! Canlı yayında komedyen bir anda soyunmaya başladı, sunucu ne yapacağını şaşırdı

Transseksüel komedyen Jordan Gray, Channel 4'un komedyen Ben Elton'ın ev sahipliğinde yeniden başlatılan Friday Night Live programı sırasında tüm kıyafetlerini çıkarmaya karar vermesiyle izleyicileri şaşırttı. O anlar sosyal medyada gündem yaratırken sunucunun şaşkınlığı da canlı yayında saniye saniye ekranlara yansıdı.

Trend 22-10-22 10:58

Sadece saçını boyamak istemişti! Başına gelenler aklınızın ucundan geçmez

Saçların beyazlaması veya mevcut rengin değiştirilmek istenmesi nedeniyle birçok kadın saçlarını boyuyor. Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların zararlı olduğu bilinse de toplumda saç boyası nedeniyle zarar gören kişilere pek rastlanmıyor. Bu nedenle kadınlar saçlarını güvenle boyuyorlar. Ancak Jordan Blignaut isimli bir kadının saç boyası nedeniyle başına gelenler şok etkisi yarattı.

Kadin 20-09-22 12:24

Son dakika: Okan Buruk çok istemişti, Galatasaray'ın yeni sol beki Jordan Amavi oldu! Sözleşmesi bile ortaya çıktı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 4 hafta sonunda 7 puanla 7. sırada yer alan Galatasaray'da sol bek transferi için hareketli saatler yaşanıyor. Sarı - kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, geçtiğimiz hafta yönetimle yaptığı görüşmede Patrick van Aanholt'un performansından memnun olmadığını ve sol bek takviyesinin yapılması gerektiğini iletmişti. Galatasaray'ın gündemine aldığı Jordan Amavi ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Spor 31-08-22 08:22

Sosyal medyada gündem oldular! “Bebeğimiz yanımızdayken dünya turu yapmak için her şeyimizi sattık”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde yaşayan Chloe ve Jordan Egbert çifti, dünyadaki her ülkeyi görme arzusuyla radikal bir karar verdi. 2019 yılının başında tahmini 62 bin dolarlık dünya turunu finanse etmek için işlerini bırakan ve bütün mal varlıklarını satan çift, oğullarını da yanlarına alarak benzersiz bir maceraya adım attı.

Trend 18-08-22 17:25

Tasmayla gezdirdi! Ama gezdirmekte oldukları evcil hayvanları değildi

ABD'nin Kentucky eyaletinden 31 yaşındaki Jordan Driskell, geçen ay Instagram'a yüklediği bir video ile viral oldu. Görüntülerde, 5 çocuk babasının yürüyüş esnasında çocuklarını dizginlemek için tasma kullandığı görülüyordu. Çocukların, sendelerken birbirlerine bağlı olduklarını gösteren video büyük tepki topladı.

Trend 04-08-22 15:59

Son dakika: Galatasaray, dünyaca ünlü efsane Henrik Larsson'un oğlu için operasyon başlattı! Jordan Larsson adım adım geliyor...

Son dakika haberleri: Yeni sezona teknik direktör Okan Buruk yönetiminde 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla giren Galatasaray'da Haris Seferovic'in ardından bir santrfor transferi daha yapılması hedefleniyordu. Ali Akman için Frankfurt ile görüşmelerini sürdüren sarı - kırmızılıların gündemine sürpriz bir isim geldi. Galatasaray, efsane futbolcu Henrik Larsson'un oğlu Jordan Larsson'u kadroya katmak için harekete geçti.

Spor 02-08-22 22:18

Sınavlarını başarıyla geçen üniversite öğrencisi sevinçten kalp krizi geçirdi! Ölüm nedeni herkesi şaşırttı

Mısır'ın Qena kentindeki South Valley Üniversitesi Fen Fakültesi'nde eğitim gören 22 yaşındaki Mübarek Hüseyin Sayed Abdel-Jalil, üniversitenin final sınavlarında başarılı olunca büyük bir sevinç yaşadı. Final sınavlarını başarılı bir şekilde geçen Jalil, yaşadığı sevinçle birlikte kalp krizi geçirdi. Ailesine göre, bir üniversite öğrencisi final sınavlarını kazandığını öğrendikten sonra sevinçten öldü.

Trend 30-07-22 15:03

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema yeni sevgilisi Jordan Ozuna ile görüntülendi!

Son dakika haberleri: Avrupa futbolunda 2021/22 sezonuna damgasını vuran, Real Madrid formasıyla İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarına ulaşan takım kaptanı Karim Benzema, zorlu geçen sezonun ardından yeni sevgilisiyle tatile çıktı. Fransız golcü, sevgilisi Jordan Ozuna ile teknede görüntülendi.

Spor 02-07-22 14:30

Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu?

FOX TV'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay gibi isimler rol aldığı Son Nefesime Kadar dizisi 5. bölümü ile final yaptı. İlgiyle takip edilen dizinin final sebebi ise merak ediliyor. Dizi Happy Valley isimli yapımdan uyarlanmıştı. Peki Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu? İşte final sebebi...

Magazin 24-03-22 17:47

Katie Price dövmeci koltuğunda paylaştı! O detay dikkat dikkatlerden kaçmadı

Ünlü şov yıldızı Katie Price, sevgilisi AKA Jordan, Tayland'da tatildeyken dövmeci koltuğuna oturdu. Bedenine büyük gene göğüsleriyle dikkat çeken Price, geçtiğimiz günlerden göğüs implantlarını 1 milyon dolara satışa çıkardığını duyurmuştu.

Magazin 17-03-22 14:39

Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcısı Efe İrvül kimdir? Efe İrvül nereli ve kaç yaşında?

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı Son Nefesime Kadar dizisi izleyiciyle buluştu. Happy Valley adlı İngiliz dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi Pastel Film imzası taşıyor. Peki Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcısı Efe İrvül kimdir? Efe İrvül nereli ve kaç yaşında? İşte Efe İrvül'ün hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-02-22 18:03

Son dakika: ''Mesut Özil futbolu bıraktı!'' Yaptığı anlaşmalar dudak uçuklattı...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Mesut Özil ile ilgili İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Futbol sonrası kuracağı iş için birçok görüşme gerçekleştiren yıldız oyuncu büyük paralar kazanmayı hedefliyor. Michael Jordan gibi bir ayakkabı çıkartmak üzere olan Mesut Özil için ''kariyerinin sonuna geldi ve futbolu bıraktı'' yorumları yapıldı. Devasa paralar kazanmayı hedefleyen yıldız oyuncunun hamleleri ise dudak uçuklatacak cinsten...

Spor 23-02-22 17:27

2022 Oscar Ödül Töreni ne zaman? Oscar 2022 adayları kimler? En çok dalda aday gösterilen filmler hangileri?

2022 Oscar ödüllerinin adayları Leslie Jordan ve Tracee Ellis Ross tarafından yapılan açıklama ile duyuruldu. Daha şimdiden heyecanla beklenen 94'üncü Akademi Ödülleri ile ilgili 2022 Oscar Ödül Töreni ne zaman? Oscar 2022 adayları kimler? En çok dalda aday gösterilen filmler hangileri? sorularının yanıtı merak konusu oldu. 94'üncü Oscar adayları ve törene ilişkin bilgiler haberimizde...

Magazin 09-02-22 13:14

İki yıl önce bir ağaçla evlenen Kate Cunningham, ilişkilerinin ilk günkü gibi olduğunu söyledi! “Daha önce bu kadar sevilmemiştim”

2019 yılında Kate Cunningham isimli bir kadın Sefton'daki Rimrose Valley Country Park'ta bulunan bir mürver ağacıyla evlenmişti. Evlendikten sonra soyadını ‘Elder’ olarak değiştiren kadın, ilişkilerinin ilk günkü heyecanını koruduğunu ve birbirlerine güçlü bir şekilde bağlı olduklarını söyledi.

Trend 20-12-21 16:43

Kendisini baştan yarattı! Gotik tarzını kenara bırakınca başka birine dönüştü

Sanatçı Jordan Bovee, küçüklüğünden beri gotik tarzı yansıtan kıyafetler tercih ediyordu. Uzun yıllardır devam ettirdiği tarzını bir kenara bırakan Bovee, kendisini eleştirenlere cevap vermek için toplum tarafından “normal” olarak değerlendirilen bir kombin yaptı. Yakın çevresi de dahil olmak üzer Bovee’nin bu değişiminden sonra onu tanımakta zorluk çektiler.

Trend 14-12-21 12:14

Filmleri aratmayan olay! Ailesi yıllarca eve hapsetmişti, sonunda kaçmayı başardı: Dış dünyayı ilk kez görüyorum

Küçük yaşta ailesi tarafından eve hapsedilen Jordan Turpin’in yaşadıkları nefesleri kesti. Yıllar boyunca şiddet gördüğü evden 17 yaşında kaçmayı başaran Jordan Turpin, dış dünyayla ilk karşılaştığı sırada yaşadığı şaşkınlığı anlattı. Jordan’ın ebeveynleri David ve Louise 2018 yılında yakalandıktan sonra 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 23-11-21 10:39

Fenerbahçe'den sol kanada takviye

Devre arasında 2-3 transfer hamlesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, sol kanatta yaşanan sorunu, Marsilya'da forma giyen Jordan Amavi ile çözmek için girişimlere start verdi.

Spor 12-11-21 17:36

Jordan çılgınlığı! Tam 1 milyon dolar

Basketbol efsanesi Michael Jordan'ın NBA'deki ilk sezonunda giydiği ayakkabılar açık artırmaya çıkıyor.

Spor 14-10-21 23:22

Düğününe 3 hafta kala sevgilisinin eşcinsel olduğunu öğrendi! Büyük şok yaşadı

23 yaşındaki Nicholas ve Jordan Applegate birbirlerine çocukluktan beri aşıktı. Evlenmeye karar veren çift Nicholas’ın eşcinsel olduğunu açıklamasından sonra büyük bir şok yaşadı. Kasım ayında dünya evine giren ikili, cinsel tercihlerine rağmen normal bir ilişkileri olduğunu söyledi.

Trend 10-09-21 09:14

Jordan Henderson 4 yıl daha Liverpool'da!

Liverpool, Jordan Henderson ile olan sözleşmesini 4 yıl daha uzattı.

Spor 31-08-21 12:31

Daisy Lowe festivalde aşka geldi! Herkesin içinde...

Rock grubu Bush'un solisti Gavin Rossdale'in manken kızı Daisy Lowe, sevgilisi Jordan Saul ile bir festivale katıldı. Festivalde aşka gelen genç kadın, herkesin içinde sevgilisinin kucağına oturdu.

Magazin 24-08-21 15:54

Pickford 55 yıllık rekoru kırdı

İngitere kalecisi Jordan Pickford, 55 yıldır devam eden Gordon Banks'e ait rekoru kırdı.

Spor 08-07-21 00:51

Vikings yıldızı Jordan Patrick Smith'ten radikal karar! Ünlülerin Kuaförü Kadir Alkan'a yaptırdı

Tarihsel bir anlatıma sahip olan Vikings dizisinin başarılı oyuncusu Jordan Patrick Smith, yeni imajıyla gündeme geldi. Dizinin başrolü Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) ile olan benzerliğiyle dikkat çeken İskoç asıllı aktör, kendisini Türk kuaför Kadir Alkan’ın ellerine bıraktı.

Magazin 30-05-21 17:16

New York’taki huzurevi yangınının bilançosu netleşiyor: 1 ölü, 2 yaralı

ABD’nin New York kentinde bulunan bir huzurevinde çıkan yangında 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı açıklandı.ABD’nin New York kentinin Spring Valley bölgesinde yer alan bir huzurevinde yerel saatle 01.30 sıralarında geniş çaplı yangın çıkmıştı.

Haber 23-03-21 16:19

Liverpool'un kaptanı Jordan Henderson ameliyat edildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Jordan Henderson, sakatlığı nedeniyle en az nisan ayına kadar sahalardan uzak kalacak.

Spor 26-02-21 14:54

Galatasaray, ABD'li basketbolcu Jordan Crawford'u transfer etti

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Jordan Crawford'u kadrosuna dahil etti.

Spor 24-02-21 19:58

Michael Jordan’dan memleketine 10 milyon dolar!

Basketbol efsanesi Michael Jordan, memleketi Kuzey Carolina’daki kırsal alanlara yetersiz sağlık hizmetleri alanlar, maddi durumu kötü olanlar ve sigortasızlara hizmet vermesi için iki klinik açılması adına 10 milyon dolar bağışta bulundu.

Haber 16-02-21 12:13

Muhammed Ali efsanesi 'The Greatest' ile anlatılacak! Projenin başındaki isim...

Amazon Prime ile Michael B. Jordan iş birliğinin ilk meyvesi Muhammed Ali dizisi oldu. 'The Greatest' adlı diziden ilk detaylar için heyecan yarattı.

Magazin 09-02-21 07:51

ABD polisinin şüpheli şahsı kurşuna dizdiği anların görüntüleri ortaya çıktı

ABD Phoenix Şehri Polis Departmanı (PPD), Arizona eyaletinde 28 Aralık’ta 5 polis memuru tarafından silah taşıdığı zannedilerek, vurularak öldürülen Jordan Crawford’un vurulma anına ait görüntüleri yayınladı.

Haber 20-01-21 00:10

ABD polisinin şüpheli şahsı kurşuna dizdiği anların görüntüleri ortaya çıktı

ABD Phoenix Şehri Polis Departmanı (PPD), Arizona eyaletinde 28 Aralık’ta 5 polis memuru tarafından silah taşıdığı zannedilerek, vurularak öldürülen Jordan Crawford’un vurulma anına ait görüntüleri yayınladı.ABD’nin Arizona eyaletine bağlı Phoenix Şehri Polis Departmanı (PPD) tarafından, Arizona eyaletinde 28 Aralık’ta 5 polis memuru tarafından öldürülen Jordan Crawford’un vurulma anına ait görüntüler yayınlandı.

Haber 20-01-21 00:02

Creed serisinde radikal değişiklik! Michael B. Jordan için bir ilk

Creed serisinin başrol oyuncusu Michael B. Jordan, Creed 3'ün hem başrol oyuncusu hem de yönetmeni oldu. Creed III, Michael B. Jordan’ın ilk yönetmenlik denemesi olacak.

Trend 29-12-20 10:04

Rakibini tahtından eden Michael B. Jordan yaşayan en seksi erkek seçildi

People dergisi geleneği bozmadı... 1985'ten itibaren 'Yılın yaşayan en seksi erkeği'ni belirleyen People dergisi bu yıl Michael B. Jordan'ın zirvede olduğunu açıkladı. İşte People'a göre son 20 yıla damga vuran isimler.

Trend 20-11-20 15:00

İzolasyon ihlaline 7'şer maç ceza

İskoçya Premiership ekibi Rangers'ta forma giyen Jordan Jones ve George Edmundson, izolasyon kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 7'şer maç men cezası aldı.

Spor 19-11-20 17:24

People dergisi 2020'nin 'yaşayan en seksi erkeğini' seçti: Michael B. Jordan

People dergisi, oyuncu Michael B. Jordan’ı 2020’nin ‘Yaşayan En Seksi Erkeği’ seçti.

Magazin 18-11-20 14:45

Liverpool'da sakatlık kabusu Jordan Henderson ile devam ediyor

Sakatlıklarla boğuşan Liverpool'da kaptan Jordan Henderson endişesi yaşanıyor.

Spor 16-11-20 09:55