Josef Mengele Haberleri

Josef de Souza'dan Fenerbahçelilere gönderme! Bugün onların yüzlerini görmek isterdim

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giymiş olan ve Beşiktaş forması giydiği dönemde Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonunda yaşananlara benzer bir olay yaşayan Josef de Souza dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Spor 2024-03-18 17:29:40

Josef de Souza'dan Galatasaray maçı öncesi taraftarları kızdıran paylaşım!

Josef de Souza, Başakşehir-Galatasaray maç günü paylaşımını Galatasaray'a küfür edilmesiyle bilinen müzik ile yapması sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı.

Spor 2024-02-10 17:06:37

Josef de Souza, Başakşehir-Adana Demirspor maçını tribünden takip etti

RAMS Başakşehir’in Çin ekibi Beijing Guoan’dan kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Adana Demirspor mücadelesini tribünden takip etti.

Spor 2024-01-06 19:36:39

Transferin adı: Josef de Souza! Brezilyalı yıldız oyuncu RAMS Başakşehir ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

BJ Guoan'dan ayrılan Josef de Souza, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ile her konuda anlaşmaya vardı. Son olarak ülkemizde Beşiktaş forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu İstanbul'a geri dönmüş oldu.

Spor 2024-01-01 16:49:25

Geçtiğimiz günlerde 'dönüyorum' demişti! Josef de Souza yeni takımıyla anlaşma sağladı

Süper Lig'de daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giymiş olan Josef de Souza geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 'Geri dönüyorum' demişti. Brezilyalı yıldızın yeni takımı belli olurken, Başakşehir ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Spor 26-12-23 08:32

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Thomas Josef Kondrad, Jingking Peng ve Daniel Alexander Muller yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes-21 operasyonları kapsamında kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Kondrad ve Jingking Peng ile difüzyon mesajıyla yakalama kararı bulunan Daniel Alexander Muller'in gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 19-12-23 08:26

Hem Fenerbahçe hem Beşiktaş'ta forma giymişti... Süper Lig'e ağlayarak veda etmişti Josef de Souza geri dönüyor!

Daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen ve sahaya giren bir taraftarla yaşadığı olayla gündeme gelen Josef de Souza Beşiktaş'ın ardından Çin'in yolunu tutmuştu. Tecrübeli futbolcunun Süper Lig'e geri döneceği iddia edildi.

Spor 16-12-23 17:12

Josef de Souza'dan Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya ilişkin sitem dolu paylaşım! O günleri hatırlattı...

Beşiktaşlı eski futbolcu Josef de Souza, sosyal medya hesabından Süper Lig'de Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Spor 13-12-23 18:12

Galatasaray kaybetti, eski Fenerbahçeli Josef de Souza mest oldu! Hatayspor'un galibiyeti sonrası Sarı-Kırmızılılar'ı kızdıracak paylaşım

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Hatayspor karşısında bu sezonki ilk mağlubiyetini alırken, eski Fenerbahçeli Josef de Souza maç sonu yaptığı paylaşımla Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 12-11-23 08:10

Josef de Souza'dan Galatasaraylı taraftarları küplere bindiren paylaşım! Sarı-kırmızılıların gol yemesine çok sevindi...

Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş forması giyen Josef de Souza, Galatasaray'ın Kopenhag ile oynadığı maç sonrası sarı-kırmızılı camiayı kızdıracak paylaşımlarda bulundu.

Spor 21-09-23 08:44

Fatih Altaylı Canan Karatay'a ateş püskürdü! Çok sayıda hastanın ölümüne sebep olmuştur

Açıklamaları ile sık sık gündem olan gazeteci Fatih Altaylı ünlü isim Canan Karatay ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Karatay'ı Nazi doktoru Josef Mengele'ye benzeten Altaylı'nın "Bilerek veya bilmeyerek çok sayıda hastanın ölümüne doğrudan ya da dolaylı yoldan sebep olmuştur" iddiası dikkat çekti.

Magazin 19-08-23 14:12

Coutinho Beşiktaş'a geliyor mu? Josef de Souza resmen açıkladı!

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Coutinho transferi için eski oyuncusu Josef de Souza'dan kötü haber geldi.

Spor 27-07-23 14:16

Putin bu kez gözünü Polonya'ya dikti! 'Stalin' çıkışı gündem oldu, gözler Varşova'ya çevrildi

Ukrayna'ya kendi ifadesiyle "özel askeri operasyon" başlatarak dünyanın gündemini bir anda değiştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin şimdi de gözünü Polonya'ya dikti. Eski Sovyetler Birliği lideri Josef Stalin'e gönderme yapan Putin'in Polonya çıkışının ardından gözler Varşova'ya çevrildi.

Haber 21-07-23 13:48

Beşiktaş'tan ayrılan Brezilyalı oyuncu Josef de Souza Çin ekiplerinden Beijing Guoan'a transfer oldu!

Beşiktaş'tan ayrılan Brezilyalı oyuncu Josef de Souza'nın yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu. 34 yaşındaki oyuncunun Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'a transfer olduğu resmen açıklandı. İşte detaylar...

Spor 30-03-23 12:54

Şenol Güneş 'gönderilsin' demişti! Beşiktaş'ın yıldızı Kevin N'Koudou'nun bu talebe yanıtı yönetimi şaşkına çevirdi

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi hareketliliği hız kesmeden devam ederken, Siyah-Beyazlı ekipte son olarak tecrübeli futbolcu Josef de Souza veda ederken, bu ayrılık çok ses getirmişti. Josef'in ardından takımdan gönderilmesi beklenen isimlerden biri de Kevin N'Koudou olurken, Kamerunlu oyuncudan yönetimi şaşırtan bir çıkış geldi. İşte detaylar...

Spor 21-02-23 08:42

Son dakika: Josef de Souza, giderayak şampiyonluk favorisini açıkladı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye sözleri...

Son dakika haberleri: Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile yollarını ayırmıştı. Çin ekibi Beijing Guoan ile anlaşmaya varan yıldız futbolcu, Türkiye'den ayrılmadan önce son kez açıklamalarda bulundu. Beşiktaş kariyeri hakkında konuşan Souza; şampiyonluk favorisi, sözleşmesi ve geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 19-02-23 22:19

'Son kez açıklayacağım' demişti! Beşiktaş'tan ayrılarak Çin'e transfer olan Josef de Souza'dan geri dönüş mesajı... Ali Koç'tan özür diledi!

Beşiktaş'ta 2,5 sezon forma giyen Souza ve bu süre zarfında 1 Türkiye Ligi, 1 Ziraat Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası başarısı yaşayan Brezilyalı oyuncu Josef de Souza Siyah-Beyazlı ekip ile olan sözleşmesini feshederek Çin'e transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla, merak edilen tüm sorulara yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 17-02-23 20:07

Beşiktaş, Josef de Souza'nın ayrılığı sonrası Alexandru Maxim'i transfer etti!

Beşiktaş, Gaziantep FK'dam Alexandru Maxim'in sezon sonuna kadar kiralandığını TFF'ye bildirdi.

Spor 17-02-23 14:30

Beşiktaş, Josef'in sözleşmesini resmi olarak feshetti

Beşiktaş, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın sözleşmesini resmi olarak feshetti.

Spor 17-02-23 13:04

Beşiktaş'tan ayrılan Josef de Souza gönülleri fethetti! Yaptığı hareket büyük alkış topladı

Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile anlaşmaya varan Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Josef de Souza, arkadaşları ve teknik ekiple vedalaşarak takımdan ayrılacak. Ayrılık öncesi doğum günü kampanyasından toplanan 462 bin TL'nin afetten etkilenen çocuklar için kullanılacağını açıkladı.

Spor 16-02-23 11:24

Beşiktaş’ta Josef de Souza gidiyor, yerine Maxim geliyor! Yıldız oyuncu arkadaşlarıyla vedalaştı...

Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile anlaşmaya varan Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Josef de Souza, arkadaşları ve teknik ekiple vedalaşarak takımdan ayrılacak. Siyah-beyazlıların Gaziantep FK’dan kiralık olarak renklerine bağlayacağı Maxim ise bugün İstanbul’da olacak.

Spor 15-02-23 14:28

Son dakika: Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık çok yakın! Takım kaptanı Josef de Souza, Beijing Guoan yolunda...

Son dakika haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından Spor Toto Süper Lig'e mart ayının başına kadar ara verilmişti. Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta takıma yeni oyuncular katılırken, sürpriz bir ayrılığın da eşiğine gelindi. Takım kaptanlarından Josef de Souza ile kısa süre içinde yolların ayrılması bekleniyor.

Spor 14-02-23 19:27

Josef de Souza evlat edineceğini açıklamıştı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yanıt geldi! 'Şu aşamada mümkün değil!'

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Josef de Souza, enkaz altından çıkarılan Arda Can ve Cenk ile bir araya gelerek destek olmuştu. Ziyareti sonrasında sosyal medyadan bir paylaşım yapan tecrübeli futbolcu, depremde ailesini kaybetmiş 1 kız çocuğunu evlat edinmek istediğini açıklamıştı. Souza'nın paylaşımı sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yanıt geldi!

Spor 13-02-23 20:59

Beşiktaş'ın yıldızı Josef de Souza küçük depremzedeye kayıtsız kalamadı! Mücadeleden vazgeçmememiz için hepimize örnek oldun

Beşiktaş'ın yıldızı Josef de Souza 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 deprem sonrası harekete geçti. Deprem bölgesine giderek depremzedelere moral veren Beşiktaş'ın kaptanlarından Josef de Souza, 128 saat sonra enkazdan çıkarılan 13 yaşındaki Arda Can Övün'e Beşiktaş forması verdi. Josef de Souza'nın anlamlı hareketi yürekleri ısıttı.

Spor 13-02-23 15:11

Teşekkürler Josef de Souza! Depremzede çocuklar için afet bölgesine gitti, moral verdi...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremle sarsılan Türkiye'de binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Birçok ili etkileyen felaket sonrası spor camiasından birçok kulüp ve futbolcu harekete geçerek yardım çalışması başlatmıştı. Bölgelere tırlarla yardım gönderen Beşiktaş'ın kaptanlarından Josef de Souza da depremzedelere moral vermek için yola çıktı.

Spor 12-02-23 15:04

Josef de Souza ve Mert Nobre'den depremzedelere yardım organizasyonu

Josef de Souza ve Mert Nobre'den depremzedelere yardım organizasyonu

Spor 08-02-23 14:23

Beşiktaş Konyaspor'u 2-1 mağlup etti! Josef 90+5'te sahneye çıktı, Kartal'ı ipten aldı

Son dakika... Süper Lig'de heyecan 19. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü mücadeleden Josef'in 90+5. dakikada kaydettiği golle 2-1 galip ayrılmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 14-01-23 18:02

Beşiktaş'ın yıldızı Josef de Souza'dan Al Nassr'a transer olan Ronaldo için gönderme! Borçlarınızı ödeyin

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Josef de Souza, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun imzası sonrası sosyal medya hesabından bir göndermeli bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 31-12-22 13:23

Gözyaşlarıyla Burada kalamam demişti, kararını verdi! Josef de Souza, Beşiktaş'tan haber bekliyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 22 puanla 8. sırada yer alan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlıların yıldız orta saha oyuncusu Josef de Souza, Ankaragücü karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamamış ve "Kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğim kalbimi çok acıtıyor olsa bile." demişti. Brezilyalı futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı ise belli oldu.

Spor 17-11-22 17:11

Son dakika: Josef de Souza'dan olay sözler! Utanmamız lazım

Son dakika... Hatayspor'a 90. dakikada kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta, tecrübeli futbolcu Josef de Souza mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 24-10-22 22:43

'Güvende hissetmiyorum' demişti! Beşiktaşlı Josef de Souza'nın yeni adresi belli oldu...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın adı gündemden düşmüyor. 5. haftada oynanan Ankaragücü maçında sahaya giren taraftara müdahalesi sonrasında kırmızı kart gören ve düzenlediği basın toplantısında güvende hissetmediğini söyleyerek gelecek sezon ayrılacağını açıklayan Josef de Souza ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah - beyazlıların Brezilyalı yıldızına ülkesi takımlarından Gremio talip oldu. İşte ayrıntılar...

Spor 05-10-22 11:30

Josef de Souza tribünde hüngür hüngür ağladı!

Son dakika spor haberi... Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü karşısında oynanan mücadelede gördüğü kırmızı kart nedeniyle aldığı cezaya itiraz eden ancak bu cezası kabul görmeyen Josef de Souza, Başakşehir maçını tribünden takip etmişti. Ankaragücü mücadelesinde yaşanan olaylar büyük yankı uyandırırken, Siyah-Beyazlı taraftarlar karşılaşmanın ardından futbolcularına destek tezahüratlarında bulunurken, Brezilyalı oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı. İşte o anlar...

Spor 13-09-22 10:26

Josef de Souza'dan ayrılık sinyali

Beşiktaşlı futbolcu: "Kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğim kalbimi çok acıtıyor olsa bile"

Yurthaber 10-09-22 18:27

Herkesi şaşırttı! Josef de Souza'dan ayrılık açıklaması

Son dakika... Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü ile karşılaşan ve rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş'ta Josef de Souza karşılaşma esnasında sahaya giren taraftara müdahale etmesi sonrası kırmızı kart görmüş, Beşiktaş Kulübü kartın iptali gerekçesiyle Tahkim Kurulu'na başvurmuştu. İtiraza ret cevabı gelirken, Josef de Souza konuyla alakalı bir basın toplantısı düzenledi. Brezilyalı oyuncu toplantıda gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 10-09-22 14:19

Taraftar çılgına döndü! İşte Tahkim Kurulu'nun Josef kararı

Son dakika.. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Ankaragücü maçında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza için yaptığı itirazı reddetti. İşte detaylar...

Spor 09-09-22 20:17

PFDK, Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza'ya ekstra ceza vermedi

Kurul, MKE Ankaragücü'nü bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdı

Yurthaber 08-09-22 20:54

Olaylı maçın faturası kesildi! PFDK, Josef de Souza hakkındaki kararını verdi!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Ankaragücü - Beşiktaş karşılaşmasının sonunda birçok olay yaşanmıştı. Müsabakayı 3-2 kazanan Beşiktaşlı futbolcuların hakemle konuştuğu sırada bir taraftar sahaya girip, siyah - beyazlı oyunculara saldırı girişiminde bulunmuştu. Josef de Souza, takım arkadaşlarına tekme atmaya çalışan taraftarı oradan uzaklaştırmıştı. Brezilyalı futbolcu, kırmızı kartla cezalandırılmıştı. PFDK, Josef de Souza hakkındaki kararını verdi.

Spor 08-09-22 20:39

Josef bilinmeyenleri anlattı! İlk kez konuştu...

Son dakika... Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta maç sonunda yaşanan olaylar nedeniyle kırmızı kart gören Josef de Souza konuyla bir açıklama yayınladı. İşte detaylar...

Spor 05-09-22 16:19

Beşiktaş'tan Josef de Souza'nın kırmızı kartıyla ilgili açıklama! Hakemin raporları da ortaya çıktı...

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının sonunda sahaya giren ve Beşiktaşlı futbolculara saldıran B.Ö, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Maçın sonunda sahaya giren bu holigana müdahalede bulunan Josef de Souza, takım arkadaşlarını korumak için araya girmişti. Maçın hakemi Mete Kalkavan ise Josef de Souza'ya kırmızı kart gösterip cezalandırmıştı. Maçın hakeminin raporları ortaya çıktı...

Spor 05-09-22 15:50

Beşiktaş, TFF'ye gidiyor! İptali istenecek...

Beşiktaş, Ankaragücü maçı sonunda kırmızı kart gören Josef De Souza'nın kartının iptali için TFF'ye başvuracak.

Spor 05-09-22 11:12

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı: - (Sahaya giren taraftarın Beşiktaşlı futbolcuya tekme atması) Bizim oyuncumuza kimsenin el-dil uzatmasına izin vermeyiz. Bugüne kadar vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz" - "Josef de Souza'nın gördüğü kırmızı kartın iptali gerektiğini Beşiktaş adına söylemek istiyorum. Bunda da ısrarcı olacağız"

Yurthaber 05-09-22 02:21

MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçından notlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Ismael, geçen haftanın ilk 11'inde tek değişikliği kalede Ersin Destenoğlu'nun yerine Emre Bilgin'i oynatarak yaptı - Sezon öncesi kampta sakatlanan Josef de Souza, bu sezon ilk kez maç kadrosuna dahil edildi - MKE Ankaragücü, yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan'la ilk sınavına Beşiktaş karşısında çıktı

Yurthaber 04-09-22 21:52

Beşiktaşlı Josef de Souza ameliyat oldu!

Beşiktaş, Josef de Souza'nın menisküs ameliyatı olduğunu ve başarılı geçen operasyonun ardından rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacağını açıkladı.

Spor 20-07-22 23:59

Sosyal medya Josef de Souza'yı konuşuyor! Bindiği eski model araba taraftarı kahkahaya boğdu

Sağ dizinden sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza'nın ameliyat olacağı açıklandı. Brezilyalı futbolcunun 2-3 ay sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan yıldız oyuncu, Türkiye'ye gelişini ufak bir filme dönüştürdü. Havalimanına geliş anlarını paylaşan Josef'in bindiği araba sosyal medyada viral oldu.

Spor 20-07-22 17:19

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'a Josef de Souza şoku! '2.5 ay sahalardan uzak kalacak'

Son dakika spor haberi... Yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah-Beyazlı ekipte, sağ dizinde ağrı hissetmesi üzerine yapılan MR çekimi sonrası sakatlığının ciddi olduğu anlaşılan Josef de Souza'nın ameliyat olması halinde 2.5 ay sahalarda uzak kalacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 18-07-22 22:32

Beşiktaşlı Josef de Souza, sağ dizinden artroskopik menisküs ameliyatı olacak

Beşiktaşlı Josef de Souza, sağ dizinden artroskopik menisküs ameliyatı olacak

Yurthaber 18-07-22 20:59

Son dakika: Beşiktaş taraftarını şoke eden olay! Yıldız futbolcu 3 ay sahalardan uzak kalabilir...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde sürdüren Beşiktaş'ta yapılan transferlerle oluşan olumlu hava, sakatlık haberiyle tersine döndü. Siyah - beyazlılarda takım kaptanlarından Josef de Souza için gündeme gelen haber moralleri bozdu. Brezilyalı futbolcunun dizindeki sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

Spor 18-07-22 07:58

Son dakika: Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Josef de Souza ezeli rakip taraftarlarını kızdıracak! Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a gönderme...

Son dakika haberleri: 2020/21 sezonu başında transfer olduğu Beşiktaş ile bir kez şampiyonluk sevinci yaşayan ve takım kaptanlığına kadar yükselen Josef de Souza'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Bu sezon şampiyon olacaklarını ifade eden Brezilyalı futbolcu, siyah - beyazlı takımın ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a da göndermede bulundu. Josef, taraftarları bu sezon çok mutlu edeceklerinin altını da çizdi. İşte Josef de Souza'nın sözleri...

Spor 10-07-22 11:20

Karar açıklandı! En yaşlı Nazi'ye hapis cezası

Almanya’da Holokost döneminde Nazi toplama kampında gardiyanlık yapan 101 yaşındaki Josef S., yargılandığı davada 5 yıl hapis cezasına çaptırıldı. Josef S, şimdiye kadar Nazi Almanyası'nın savaş suçlarına ortak olmakla suçlanan en yaşlı kişi oldu. İşte haberin detayları...

Haber 28-06-22 19:02