Josep Maria Berrocal Haberleri

Dünyaca ünlü yıldız Angel Di Maria uyuşturucu kartelinin hedefinde! Şehre dönerse, öldürürüz

Yıllarca Real Madrid forması altında harikalar yaratan ve Arjantin milli takımının da en önemli parçalarından biri olan Angel Di Maria, bugünlerde uyuşturucu kartelinin hedefinde. Memleketi Rosario'daki kartel Di Maria ve ailesini ölümle tehdit ediyor. Şu sıralarda Benfica formasını terleten Di Maria'nın evine kartel bir not bıraktı. Notta yer alan ifadeler dehşete düşürdü.

Spor 2024-03-26 11:32:41

Rusya’dan ABD’nin ‘DEAŞ’ açıklamasına çok sert yanıt! 'Belki Kennedy’i de DEAŞ öldürmüştür'

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen terör saldırısı tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. 137 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. ABD istihbaratı da DEAŞ’ın saldırıyı düzenlediğini ifade etti. Rusya'dan ABD'nin bu açıklamasına çok sert yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, “Keşke kendi Başkanları Kennedy'nin suikastını da bu kadar kısa sürede çözebilselerdi. Belki onu da DEAŞ yapmıştır?” dedi.

Haber 2024-03-24 16:59:46

Film gibi ama gerçek! Öldüğü için gömülen kadının yaşadığı iddia edilince mezarı kazıp çıkarttılar... Tuz, limon ve sirkeyle yıkadılar

24 yaşındaki Maria Lopez, 11 Şubat'ta Nikaragua'nın Waspam kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Yerel haber kaynağı SNC, 24 yaşındaki kadın için ertesi gün aile üyelerinin katılımıyla gömüldüğünü söyledi. Lopez'in aile üyelerinden birinin genç kadının kendisini cep telefonunu arayarak hâlâ hayatta olduğunu söylediği iddia etmesi üzerine mezar yeniden açıldı.

Trend 2024-02-23 13:04:51

Müzisyene restoranda tekme tokat saldırı kamerada! Nişanlısının kollarında can verdi

Güngören’de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i, nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 2024-02-05 10:48:02

Avrupa Birliği'nden vize serbestisi açıklaması! 'Türkiye ile ilişkileri iyileştirme yoluna girmeliyiz'

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları gayri resmi toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında Türkiye ile yakınlaşma mesajı verdi. Josep Borrell, “Türkiye ile ilişkileri iyileştirme yoluna girmeliyiz. Ortak çıkarlarımızın olduğu alanları geliştirmemiz ve ayrıştıran konuları azaltmamız gerekiyor” dedi. Vize serbestisi hakkında bir gelişme olup olmadığının sorulması üzerine Borrell, Türkiye'nin yaklaşımının belirleyici olacağını ifade etti.

Haber 03-02-24 22:42

Son dakika! Kilise saldırısıyla ilgili 17 DEAŞ üyesi yakalandı

Son dakika haberi: Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıyla bağlantılı olan terör örgütü DEAŞ üyesi 17 şüpheli, İstanbul merkezli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haber 03-02-24 10:29

Kilisedeki saldırıdan 3 hafta önce Kayseri’de bir otelde sır toplantı

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada, hücrenin biraraya geldiği Kayseri dikkat çekti.

Yurthaber 02-02-24 07:45

Santa Maria Kilisesi'nde saldırının ardından Kefaret Ayini düzenlendi

Sarıyer'de Tuncer Cihan'ın ölümüyle sonuçlanan terör örgütü DEAŞ saldırısının ardından ibadete kapatılan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde, Kefaret Ayini düzenlendi.

Yurthaber 02-02-24 06:58

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin soruşturmada 25 şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada 25 şüphelinin tutuklandığını, 9 şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını bildirdi.

Yurthaber 02-02-24 06:49

Kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişme! 34 şüpheli hakimliğe sevk edildi

Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 34 şüpheli tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Haber 01-02-24 21:14

Sarıyer’de kiliseye silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin savcılık ifadelerine başlandı

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık ifade işlemlerine başlandı.

Yurthaber 01-02-24 14:56

Kilise saldırganları adliyeye sevk edildi

Sarıyer’deki Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı gerçekleştiren 2 şüphelinin de aralarında bulunduğu 34 zanlı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 01-02-24 10:44

Vatandaşlardan Santa Maria Kilisesi’ne taziye ziyareti

Sarıyer’de 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından vatandaşlar, Santa Maria Kilisesi’ne gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 31-01-24 15:54

Son dakika | Kilise saldırganları kaçarken çöpe atmış! Katillerin son hali böyle görüntülendi: Sakal ve kıyafet detayı...

Son dakika haberi: Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen saldırganların kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Ayrıca saldırganlardan Rusya uyruklu D.T.'nin yakalanmamak için kestiği sakallarını daha çöpe atamadan yakalandığı öğrenildi. İki saldırganın son hallerini gözler önüne seren fotoğraf da paylaşıldı.

Haber 31-01-24 12:30

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı sonrası zanlıların kaçtığı araç bulundu

Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırı sonrası şüphelilerin kaçtığı araç, Beylikdüzü'nde terk edilmiş halde bulundu.

Yurthaber 31-01-24 07:41

Kilise saldırganları garson çıktı! Teröristlerle ilgili çarpıcı detaylar

İstanbul, Sarıyer'de Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada sır perdesi aralanıyor. Saldırganların olay yerine giderken kullandıkları ‘kayıp’ otomobil Beylikdüzü’nde otluk bir alanda bulunurken, saldırıda tetiğe basan DEAŞ’lı teröristlerin garson oldukları ortaya çıktı. İşte yeni detaylar...

Haber 30-01-24 23:57

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıda kullanılan silahlardan biri ormanlık alanda bulundu

İstanbul Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıda kullanılan silahlardan biri ormanlık alanda bulundu.

Yurthaber 30-01-24 12:30

Santa Maria Kilisesi saldırganları kaçarken ormana atmış! Yeni delillere rastlandı

Türkiye'nin gündemindeki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili yeni delillere ulaşıldı. Pazar günü kiliseye giren, DEAŞ'lı oldukları değerlendirilen maskeli iki saldırgan bir kişiyi öldürüp kaçmış, akşam saatlerinde yakalanarak sorgulanmaya başlamıştı. Dünden bu yana süren çalışmalarda ormanlık alanda yeni gelişme yaşandı.

Haber 30-01-24 10:58

Kilisede hayatını kaybeden Tuncer Murat Cihan'ın cenaze töreninde gözyaşları sel oldu! O esnada gelmiş bu kahrolasıca insanlar

Dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Tuncer Murat Cihan son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Kuzen Murat Cihan, "Kendisinin yüzde 80 engelli raporu var. Vakit geçirmek ve gezme amacıyla oraya girmiş. O esnada bu kahrolasıca insanlar gelmiş. Bizim garibanı bulmuş, olan bize oldu" dedi.

Haber 29-01-24 15:49

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin ifade işlemleri başladı

İstanbul Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yurthaber 29-01-24 14:20

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi saldırısında yeni detay! 'Birinci sınıf ölüm timi' iddiası dehşete düşürdü... Saldırı anındaki o detay katliamı önlemiş

İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar ortaya çıktı. DEAŞ'lı olduğu değerlendirilen maskeli 2 kişi dün Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında girip cemaatten Tuncer Cihan'ı öldürmüştü. Akşam saatlerinde yakalanan 2 katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı, 'birinci sınıf özel tim' ayrıntısı dikkat çekti. Saldırganların katliam yapmayı amaçladığı ancak silahların tutukluk yapması nedeniyle amaçlarına ulaşamadan panikle kaçtığı belirlendi.

Haber 29-01-24 13:49

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıya ilişkin açıklama yaptı:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gün boyu emniyet güçlerinin 30 ayrı adrese baskın düzenlediğini ve şu ana kadar 47 kişinin gözaltına alındığını belirterek, "Son olarak ise saat 22.00'de belirlenen adrese yapılan baskında cinayet zanlısı her iki şahıs da yakalandı. Zanlıların her ikisinin de yabancı uyruklu olduğunu ifade etmek istiyorum. Biri Tacikistanlı, diğeri Rusyalı olan bu iki yabancı uyruklunun DEAŞ'lı olduklarını değerlendi

Yurthaber 29-01-24 07:56

İstanbul'daki kilise saldırısı ile ilgili 2 saldırgan yakalandı! Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Saldırganlar yabancı uyruklu, DEAŞ mensubu olduklarını değerlendiriyoruz'

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır" dedi. Gece saatlerinde basın açıklaması yapan Yerlikaya, "30 ayrı adrese baskın düzenlendi, 47 kişi gözaltına alındı. Saldırganlardan biri Tacikistanlı, diğeri de Rus uyruklu, ikisinin de DEAŞ mensubu olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

Haber 28-01-24 22:50

Bakan Yerlikaya'dan kilise saldırısıyla ilgili açıklama! 'Hiçbir şekilde başarılı olamayacaklar'

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria kilisesine pazar ayini sırasında kar maskeli kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olaya ilişkin yaptığı açıklamada "Bu saldırıyı kim veya kimler yaptıysa onları en kısa sürede tespit edip adalete teslim etmek görevimiz" dedi.

Haber 28-01-24 17:05

Son dakika | İstanbul'da Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Kar maskeli saldırganlar ateş açtı: Pazar ayininde 1 kişi hayatını kaybetti... Saldırı anı kamerada

Son dakika haberi: İstanbul'da Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde pazar ayini sırasında maskeli iki kişi ateş açtı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Saldırganların yakalanması için harekete geçildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırının detaylarını açıkladı. Maskeli iki şüphelinin saldırı öncesine ait görüntülerinin yanı sıra silahlı saldırı anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-01-24 12:46

Cani sevgili dehşet saçtı! Kız arkadaşı eski sevgilisinin adıyla seslenince öfkeden deliye döndü... Yıllar sonra yeni gelişme yaşandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 2015 yılında Fidel Lopez isimli bir adam, 31 yaşındaki sevgilisi Maria Nemeth'i korkunç bir şekilde katlederek öldürmüştü. Sevgilisinin cinsel birliktelik yaşadıkları sırada kendisine eski sevgilisinin adıyla seslenmesi üzerine öfkeden deliye dönen Lopez, yıllardır devam eden mahkemenin karar duruşmasında bir tercüman aracılığıyla mağdurun ailesinden özür diledi.

Trend 20-01-24 10:39

Sır gibi saklanıyordu: Putin'in kızı Maria Vorontsova ilk kez röportaj verdi! Kısa süre içerisinde 200 binden fazla izlenme

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yıllardan beri gözlerden uzak tuttuğu 38 yaşındaki kızı Maria Vorontsova ilk kez bir röportaj verdi. Vorontsova'nın röportajının, Rus sosyal medya ağında 225 bin kişi tarafından izlendiği belirtilirken babası Putin hakkında hiçbir şey söylememesi dikkat çekti.

Haber 12-01-24 14:26

Kıskançlık krizine giren kadın kocasını diri diri yaktı! Üzerine alkol döküp çakmak kullanarak kocasını ateşe verdi

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bir çift arasında başlayan kıskançlık kavgası kısa sürede büyüdü. Ana Maria Paixao isimli kadın kocasının kendisini aldattığını düşünerek başlattığı kavgada elindeki alkolü adamın üzerine dökerek çakmakla ateşe verdi. Paixao'nun eşi Andre Luiz de Amorim isimli adam vücudundaki yanıklar için tedavi görürken hayatını kaybetti.

Trend 12-12-23 11:13

Ponzi Mine olarak tanınan dolandırıcı bu sefer de Avukat Maria oldu! Yüz binlerce liralık vurgun yaptı

Daha önceden Kars ve Erzincan'da askerler arasında kurduğu ponzi sistemiyle ve İstanbul'da ünlü insanları dolandırmasıyla gündeme gelen "Ponzi Mine" lakaplı Mine Mumcu, bu sefer de kendisini Avukat Maria Deniz olarak tanıtıp boşanmak isteyen bir kadını yüz binlerce lira dolandırdı.

Haber 11-12-23 10:24

Başrollerini Haluk Bilginer ve Angelia Jolie'nin paylaştığı Maria filminin çekimleri tamamlandı! Hayranları heyecanla bekliyor

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu başrolünde Angelia Jolie ve Haluk Bilginer'in paylaştığı Maria filminin çekimleri tamamlandı. Vizyon tarihine ilişkin net bir bilgi paylaşılmayan filmi ikilinin hayranları büyük bir heyecanla bekliyor.

Trend 06-12-23 15:42

Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez kimdir, nereli? Jose Maria Sanchez'in hayatı ve biyografisi!

Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez 29 Kasım 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı temsilcimizin Rams Park'ta İngiliz ekibini konuk edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçı için heyecan dorukta. Peki, Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez kimdir, nereli? İşte Jose Maria Sanchez'in biyografisi...

Spor 29-11-23 18:31

Arjantin formasıyla Dünya Kupası kazanan Angel Di Maria'dan veda açıklaması!

Benfica ve Arjantin Milli Takım formasını giyen Angel Di Maria, yaptığı paylaşımla milli takıma veda edeceğini duyurdu. İşte yıldız oyuncunun o paylaşımı.

Spor 23-11-23 20:17

Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ne nasıl gidilir? Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi nerede?

Dünyanın en ünlü müzelerinden biri de Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'dir. Adını aldığı Maria Tussaud, annesi, balmumu konusunda uzman birinin yanında yardımcı olarak çalışıyordu. Çocukluğu balmumu modelleme sanatını öğrenmekle geçen Madam Tussauds, böylece birçok heykel yaptı ve sonunda dünya çapında bir müzeye adını verdi. Tussauds birçok ünlü ismi modelledi ve adını verdiği müzenin farklı ülkelerde yer alan birçok şehirde şubeleri açıldı.

Haber 22-11-23 18:26

Beylerbeyi Kadın Futbol Takımı Başkanı Tahir Kıran'dan rakip oyuncuya ağza alınmayacak sözler! Sosyal medya hesabından paylaştı

Çaykur Rizespor'da da başkanlık görevi yapan ve şu an Beylerbeyi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Başkanı olan Tahir Kıran, 11. hafta mücadelesinde oynanan mücadelede rakip takım oyuncusu Olha Ovdiychuk (Maria) için büyük tepki çeken bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 20-11-23 14:04

Angelina Jolie ile başrol oynayan Haluk Bilginer'in yeni imajı gündem oldu! Zayıflığı dikkat çekti

Haluk Bilginer’in dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie ile başrolü üstlendiği “Maria” filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain’in oturduğu film setinden yayınlanan kareler çok beğenildi. Usta oyuncu Haluk Bilginer şimdi de yeni imajıyla gündem oldu.

Magazin 09-11-23 14:18

Haluk Bilginer ve Angelia Jolie'nin başrolünü paylaştığı Maria filminden ilk fotoğraf geldi! Tek karesi bile heyecanlandırmaya yetti

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu başrolünde Angelia Jolie'nin yer aldığı "Maria" filminden ilk kare geldi. Angelia Jolie ve Haluk Bilginer'in birlikte yer aldığı kare hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 28-10-23 14:25

Çamaşır makinesinden kıyafetlerini çıkarırken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Amaila Maria da Cruz Werlick da Silva evinde çamaşır makinesinden kıyafetlerini çıkarttığı sırada elektrik çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend 24-10-23 09:20

Pep Guardiola'nın kızından Filistin'e destek! 'Kaç insanın ölmesi gerekiyor!'

İngiltere Premier Lig devi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola'nın kızı Maria Guardiola, Filistin'e destek mesajı yayımladı.

Spor 14-10-23 18:57

Angelina Jolie başrolde oynayacak olan Haluk Bilginer'in aldığı para dudak uçuklattı

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu, başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı "Maria" filminde Haluk Bilginer de rol alacak. Başarılı oyuncu bu filmden aldığı parayla gündeme geldi.

Magazin 12-10-23 14:03

Son dakika: AB'den Gazze açıklaması: İnsani durum vahim, desteğimizi artırmamız lazım

Son dakika: Avrupa Birliği'den İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmalarla ilgili yeni bir açıklama geldi. AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB ülkelerinin dışişleri bakanlarının İsrail'in kendini savunma hakkını uluslararası insani hukuka göre kullanmasında hemfikir olduğunu belirterek, İsrail bombardımanı sonucu Gazze'de 150 bin kişinin yerinden edildiğini, vahim insani durumun Filistin halkına daha fazla yardım edilmesini gerektirdiğini vurguladı.

Haber 10-10-23 21:19

EMMY ödüllü Haluk Bilginer dünya yıldızıyla başrolde! Partneri açıklandı, sosyal medya sallandı!

47. Uluslararası Emmy Ödülleri gecesinde yaptığı konuşma ve aldığı En İyi Erkek Oyuncu ödülü ile tarihe geçen Haluk Bilginer dünya yıldızıyla başrol oynayacağı haberiyle tekrar gündem oldu. Tecrübeli oyuncunun rol alacağı Maria filmi bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 01-10-23 21:57

Görüntüler gündem olmuştu! Bebek sahilinde cinsel ilişki davasında dikkat çeken karar

Bebek sahilinde geçtiğimiz yıl Carmen Maria T. ile Özgür Kavi gündüz vakti herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrası Özgür Kavi tutuklandı. Mahkeme, tutuklu yargılanan Özgür Kavi'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verirken, Carmen Maria T. hakkındaki yakalama kararının beklenmesine, yakalandığında akıl hastası olup olmadığının tespiti için rapor alınması için akıl ve ruh hastalıkları hastanesine yatırılmasına karar verdi. İşte detaylar...

Haber 22-09-23 15:20

Öğretmen ve öğrencinin yasak aşkı ifşa edildi! Otel odasında yakalandılar... Ortalık bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Karolina eyaletinde görev yapan Maria Heyliger isimli bir öğretmen öğrencisiyle yaşadığı yasak aşkın ifşa edilmesinden sonra görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Otel odasında ismi açıklanmayan 18 yaşındaki öğrencisiyle yakalanan Heyliger ilişkileri olduğunu itiraf etti.

Trend 14-08-23 08:45

Bursa’da armut hasadı başladı... İlk meyveler Milletvekili Kılıç ve Başkan Tanır’dan

Bursa’da yurtdışında ilgi gören Santa Maria cinsi armut hasatı başladı.

Yurthaber 11-08-23 14:22

Gelin 41, damat 16 yaşında! “En iyi arkadaşımın oğluyla evlendim” dedi sosyal medyayı salladı

Endonezya’da yaşayan ismi sadece Maria olarak açıklanan 41 yaşındaki bir kadın yakın arkadaşının oğluyla hayatını birleştirdi. 16 yaşındaki Kevin ve Maria, aralarındaki 25 yıllık yaş farkına rağmen mutlu olduklarını ve ailelerinin bu durumu oynadığını söyledi. Üstelik ikiliyi Kevin’in annesi tanıştırdı.

Trend 08-08-23 08:21

Alman uyruklu kadın terörist saldırı keşfi sırasında öldürüldü! '10 milyon para ödülü' detayı: Kırmızı listedeki teröristin sağ koluydu

Alman uyruklu PKK'lı kadın terörist Eva Maria Steiger, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyin gerçekleştirdiği nokta operasyonla öldürüldü. Örgüte 2018'de öğrenciyken katılan ve 4 dil bilen Elefterai Hambi kod adlı teröristin saldırı keşfi sırasında etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Böylelikle Eva Maria PKK saflarında öldürülen yabancı uyruklu 7. terörist oldu. Eva Maria, İçişleri'nin en çok aranan teröristler listesinde kırmızı listede yer alan teröristin korumalığını yapıyordu.

Haber 02-08-23 15:31

Sahte doktor vakası! Ailesi de dahil olmak üzere herkesi ‘Doktorum’ diyerek kandırdı... Sağlık kontrolleri yapıp reçete bile yazdı

Amerika Birleşik Devletleri’nde herhangi bir tıbbi eğitimi olmayan 62 yaşındaki Maria Macburnie ailesi de dahil olmak üzere herkesi kandırarak bir sağlık ocağında görev yaptı. Mart 2022-Haziran 2023 tarihleri arasında bir akrabasının tıp diplomasını çalarak doktorluk yapan Macburnie, sağlık kontrolleri yapıp reçete bile yazdı. Sonunda ise yakayı ele veren Maria Macburnie tutuklandı.

Trend 01-08-23 15:17

Büyük kriz kapıda! AB’den ortalığı karıştıracak Rusya iddiası: ‘Yakıyorlar’

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta bu seferde tahıl koridoru krizi yaşanıyor. Rusya, koridordan geçen günlerde ayrılmış ve geri dönmek için şartlarını açıklamıştı. Rusya'nın anlaşmadan çekilmesi sonrasında Ukrayna limanlarını bombaladığını ve büyük miktarda tahılın yandığı aktarıldı. Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, yaşananlar için "Büyük bir gıda krizine yol açacak" yorumunu yaptı.

Haber 20-07-23 11:28

Galatasaray mı Benfica mı? Di Maria kararını verdi ve sözleşmeye imza atmak üzere...

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken, şampiyon Galatasaray çok konuşulacak bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyordu. Son günlerde ismi Sarı-Kırmızılılar ile anılan Angel Di Maria'dan gelen haber taraftarı yıktı.

Spor 21-06-23 08:55