Justin Bieber Haberleri Ve Son Dakika Justin Bieber Haberleri

Justin Bieber Haberleri Ve Son Dakika Justin Bieber Haberleri

Justin Drew Bieber çağdaş R&B şarkıcısı, oyuncu ve pop şarkı yazarıdır. 1 Mart 1994 yılında doğan ünlü sanatçı, 1.74 boyunda ve 61 kilodur. Youtube videolarıyla keşfedilen Bieber’in ilk şarkısı olan One Time oldukça çok iyi bir çıkış yakalamıştır.

Şarkıcılık kariyesine hızlı bir adım adan Bieber’in My World, Believe gibi birçok popüler şarkıları vardır. Boyfriend şarkısı ile birçok müzik listelerinde en üst sıraları almıştır. Ayrıca First Step 2 forever, Yolun başı gibi çocukluğundan, hayatından bahsettiği kitaplar çıkarmıştır.

Uzun yıllardır en çok aboneye ve izlenmeye sahip olan sanatçı, birçok dizi ve filmde de yer almıştır. Yakışıklı sanatçı Justin Bieber, Hailey Baldwin ile 2018 yılında evlenmiştir.

Justin Bieber Haberleri

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-2024 17:27

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-2024 08:12

Hailey Baldwin göğüs dekoltesiyle şaşırttı! Kendine ne yaptın?

Rhode Beauty'nin kurucusu ve model Hailey Bieber vücudu saran, göğüs dekoltesini gösteren kesikli transparan siyah elbiseyle şaşkına çevirdi. Güzel modelin göğüslerini görenler "Kendine ne yaptın?" demeden duramadı.

Magazin 03-12-2023 14:56

Justin Bieber İsrail'e dua isterken Gazze fotoğrafı paylaşınca sosyal medyanın diline düştü

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmaların ardından sessizliğini bozdu. Bieber İsrail'e dua isterken yaptığı hatayla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-10-2023 15:26

Selena Gomez doğum günü için kırmızıyı seçti! İddialı elbisesiyle pozlarına beğeni yağdı

Justin Bieber ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan ve Instagram’da en fazla takipçiye sahip kadın ünlü olan Selena Gomez, 31 yaşına bastı. Ünlülerin yağdığı doğum gününde kırmızı süper mini bir elbise giyen Gomez, partiden kareleri takipçileriyle paylaştı.

Magazin 24-07-2023 15:22

Selena Gomez'in yatak pozu sosyal medyayı salladı! Beğeni rekoru kırdı

Justin Bieber ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan ABD'li oyuncu Selena Gomez, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yatak pozuyla olay oldu. Selena Gomez'in son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-07-2023 17:32

Beyaz iç çamaşırlarını giyip üzerine süt döktü! Pozları olay oldu

Kolombiyalı popçu Justin Bieber ile evli olan ABD'li model Hailey Baldwin iddialı bir fotoğraf çekimine katıldı. Geçtiğimiz günlerde cinsel hayatına dair açıklamalarıyla dikkat çeken model beyaz iç çamaşırlarıyla üzerine süt döktüğü anları paylaştı.

Magazin 09-06-2023 14:32

Hailey Baldwin'ın keyfi yerinde! Sere serpe uzanıp...

Justin Bieber ile evlenen ABD'li model Hailey Baldwin evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak ıslak bikinisiyle sere serpe uzanıp keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.

Magazin 28-05-2023 09:18

Yatak odası itirafı çok konuşulan Hailey Baldwin üstsüz pozlarıyla tepki çekti

Kendall Jenner'in sütyensiz pozları sonrası Hailey Baldwin de üstsüz poz verdi. İki isim de büyük tepki gördü. Yakın arkadaşlardan Hailey Baldwin'in göğüslerini elleriyle kapatarak verdiği pozlara hayranları "Bu neyin reklamı şimdi?" diyerek kızdı.

Magazin 03-04-2023 07:45

Selena Gomez'den eski sevgilisinin eşi Hailey Bieber'a destek! Önce takibe aldı sonra açıklama yaptı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in hayranları, eski sevgilisinin eşi Haliey Bieber'ı kötü yorum yağmuruna tuttu. Selena Gomez, bu durum sonrası Hailey Bieber'ı sosyal medya hesabından takibe alarak destek açıklamasında bulundu.

Magazin 25-03-2023 10:46

Hailey Bieber süper minisiyle sınırları zorladı! İç çamaşırsız pozuna beğeni yağdı

2018 yılında ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen Hailey Bieber cesur tarzı ve iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber bu defa süper minisi elbisesi ile adeta şov yaptı. İç çamaşırsız pozlarına ise beğeni yağdı.

Magazin 17-03-2023 00:07

Yüz felçi geçirmişti! Justin Bieber dünya turnesi için kararını verdi

Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz yıl bir çeşit yüz felci olan Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı. Bieber, gerçekleşmesi planlanan tüm turnelerini erteleme kararı almıştı. Ünlü şarkıcı, Justice World Tour turnesinin geri kalan tüm konserleri için kararını verdi...

Magazin 03-03-2023 15:17

Grup seks itirafı gündem olmuştu! Selena Gomez'in yeni aşkı tanıdık çıktı

Bir dönem ünlü şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan güzel oyuncu Selena Gomez'in yeni aşkının, grup seks skandalına karışan DJ Drew Taggart olduğu ortaya çıktı.

Magazin 17-01-2023 17:02

Seks hayatını anlatmıştı! Hailey Baldwin yok gibi eteğiyle dikkat çekti

Justin Bieber ile evli olan Hailey Baldwin, seks hayatına dair detaylar verince gündem olmuştu. Yatakta yeni pozisyonlar denediklerini anlatan model son olarak da yok gibi eteğiyle dikkat çekti.

Magazin 06-01-2023 15:27

Bikinili yakalanan Selena Gomez gazetecilere kıvrımlarını sergiledi

30 yaşındaki ABD'li yıldız Selena Gomez, Cabo sahillerinde tatil yaparken gazetecilere yakalandı. Son dönemlerde aldığı kilolarla adından söz ettiren Selena Gomez, bikinisiyle cesurca poz verdi.

Magazin 05-01-2023 13:00

Yatakta yeni pozisyonlar denediğini açık açık anlatmıştı! Hailey Baldwin Noel teması için seksi pozlar verdi

Justin Bieber ile 4 yıldır evli olan Hailey Baldwin, seks hayatına dair açık açık itiraflarda bulununca gündem olmuştu. Yatakta yeni pozisyonlar denediklerini anlatan model Victoria's Secret Noel kampanyası için oldukça seksiydi.

Magazin 02-12-2022 16:29

Hailey Baldwin hamilelik iddialarını hastalığını açıklayıp yalanladı

Justin Bieber ile evli olan Hailey Baldwin, bebek beklediği yönündeki iddialara yanıt verdi. Yumurtalıklarından kist olduğunu belirten ünlü isim, "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" diyerek yaşadığı zorluğu anlattı.

Magazin 30-11-2022 08:44

Hailey Bieber iç çamaşırlı pozuyla takipçilerini büyüledi! 'En sevdiğim seks pozisyonu...'

2018 yılında ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen Hailey Bieber, en sevdiği seks pozisyonunu anlatarak magazin alemine bomba gibi düşmüştü. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber, bu defa iç çamaşırlı pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 16-11-2022 12:17

Hailey Baldwin akılları baştan aldı! Göğsünü ve cinsel organını bakın nasıl örttü

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile yaptığı evlilikle adından söz ettiren ABD'li model Hailey Baldwin, cesur Cadılar Bayramı tarzıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 01-11-2022 09:31

Seks pozisyonuna kadar anlatmıştı! Hailey Baldwin Bieber banyo pozuyla şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde eşi Justin Bieber'in unutulmaz aşkı Selena Gomez ile yanak yanağa poz veren model Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde yatak itirafıyla şaşırtan modeli görenler "İnanılmazsın" yorumları yaptı.

Magazin 18-10-2022 15:12

Justin Bieber’in eşi Hailey Bieber ile eski sevgilisi Selena Gomez'in sarmaş dolaş pozları sosyal medyada gündem oldu!

Justin Bieber’in eski sevgilisi şarkıcı Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber’in sarmaş dolaş pozları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yıllardır aralarında sorun olduğu iddia edilen Selena Gomez ile Hailey Bieber'in bir davette çekilen samimi fotoğrafları ünlü isimlerin hayranlarını şaşırttı.

Magazin 16-10-2022 23:44

Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer kimdir? Sofi Ömer nereli ve kaç yaşında?

Justin Bieber'ın geçtiğimiz günlerde videosunu paylaştığı Sofi Ömer gelen teklifler sebebiyle yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. 253 milyon takipçisi olan Justin Bieber'ın söz konusu paylaşımı sonrası yaşanan gelişmenin ardından vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer kimdir? Sofi Ömer nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 12-08-2022 13:51

Ünlü şarkıcı Justin Bieber paylaştı, tüm dünya onu izledi! Şemdinlili halay başı Sofi Ömer: Çok mutlu oldum

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yaşayan ve Sofi Ömer lakabıyla tanınan 'halay başı' Ömer Çelik (70), son günlerde Türkiye ve dünyanın gündemine oturdu. Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın Instagram hesabından videosunu paylaştığı Sofi Ömer, yaşananlar sonrası ilk kez konuştu. Türkiye dışından birçok 'halay başı' teklifi aldığını ifade eden Çelik, ünlü şarkıcı Bieber'a da teşekkür etti.

Haber 12-08-2022 10:17

Justin Bieber'den Türkiye paylaşımı! Şemdinlili Sofi Ömerin halay videosunu paylaştı

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, milyonlarca takipçiye sahip olduğu Instagram hesabından halay videosu paylaştı. Ünlü şarkıcı 'Şemdinlili Sofi Ömer'in rap müziği ile kurgulanmış halay videosunu yayınladı.

Magazin 08-08-2022 14:18

Justin Bieber: Ramsay Hunt sendromu nedir?

Kanadalı pop yıldızı hafta sonu paylaştığı bir video ile nadir görülen Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını duyurdu. Peki bu hastalığın belirtileri ve tedavisi nedir?

Haber 04-07-2022 22:17

Justin Bieber: Ramsay Hunt sendromu nedir?

Kanadalı pop yıldızı hafta sonu paylaştığı bir video ile nadir görülen Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını duyurdu. Peki bu hastalığın belirtileri ve tedavisi nedir?

Haber 14-06-2022 01:40

28 yaşındaki Justin Bieber'dan kötü haber! Virüs kulağındaki sinire saldırınca...

Justin Bieber, 7 Haziran'da Toronto'daki Scotiabank Arena'da başlayacak olan Kuzey Amerika Turu'nu erteledi. Sosyal medyadan video paylaşan Bieber, ertelemenin nedeni olarak da hastalığının ilerlediğini açıkladı. Ünlü sanatçının paylaştığı video sevenlerini endişelendirdi.

Magazin 11-06-2022 10:45

Justin Bieber'a ne oldu, hastalığı ne? Justin Bieber'ın sağlık durumu nasıl?

Justin Bieber, paylaştığı video sonrasında sosyal medyanın gündeminde yer alan isimlerden birisi haline geldi. Dünyaca ünlü şarkıcı Bieber'ın videodaki surat hareketleri sonrasında birçok kişi, 'Justin Bieber'a ne oldu, hastalığı ne?' gibi soruları internet üzerinden sorgulamaya başladı. Peki, Justin Bieber'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne?

Magazin 11-06-2022 10:14

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 26 Mayıs Justin Bieber konserine hangi takım gitti?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı, birçok kişi tarafından sorgulanmaya başladı. Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, Justin Bieber konserine gidebilmek için mücadele etti. Son ana kadar savaşan ve en iyilere kalan oyunda kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 26 Mayıs Justin Bieber konserine hangi takım gitti?

Magazin 27-05-2022 09:27

Justin Bieber ve Hailey Baldwin tatilde yakalandı! Kötü günler geride kaldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın model eşi Hailey Baldwin, geçtiğimiz ay geçici felç geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kalbinde delik fark edildiği için ameliyat olan ünlü model ve şarkıcı eşi zor günleri geride bırakıp tatile çıktı.

Magazin 27-05-2022 08:03

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 26 Mayıs Survivor Justien Bieber konserini kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un yeni bölümünde bu defa ödül oyunu oynandı. Survivor'un büyük ödüllerinden biri olan bu ödül oyununda kazanan takımın yarışmacılarına, dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber'ın konseri için bilet verildi. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 26 Mayıs Survivor Justien Bieber konserini kim kazandı? İşte merak edilenler...

Magazin 27-05-2022 00:28

Justin Bieber bekar evine 53 milyon TL istiyor

Hailey Baldwin ile evlenen Justin Bieber bekarlık dönemlerinde kullandığı lüks apartman dairesini satmaya karar verdi. Ünlü şarkıcı evini yaklaşık 53 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Magazin 15-05-2022 14:12

Justin Bieber'a Ferrari şoku! Ferrari, ünlü şarkıcıyı kara listeye aldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber şu sıralar lüks otomobil markası Ferrari yüzünden ufak çaplı bir şok yaşıyor olabilir. Çünkü İtalyan basınına göre, Ferrari onu kara listeye aldı. Bieber, aktarılanlara bakılırsa otomobil markasından artık bir araç satın alamayacak. Peki neden?

Haber 06-05-2022 15:42

Hailey Baldwin felç geçirdiği anları anlattı! Kalbimde delik çıktı

Model Hailey Baldwin, geçtiğimiz ay geçici felç geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü model, kalbinde delik fark edildiği için ameliyat olduğunu açıkladı.

Magazin 29-04-2022 09:14

Justin Bieber ile evli olan Hailey Baldwin hamile mi? Beni rahat bırakın

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen model Hailey Baldwin, Grammy Ödülleri'nde tamamen beyaz bir elbise tercih etti. Ünlü modelin elbisesiyle verdiği pozları görenler "Hamile mi?" yorumları yapınca jet açıklama geldi.

Magazin 05-04-2022 09:41

Justin Bieber eşi Hailey Bieber’ın sağlık durumuyla ilgili ilk defa konuştu: O çok güçlü bir insan

Felç benzeri semptomlar gösterdiği için hastaneye kaldırılan Hailey Bieber’ın sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama eşi Justin Bieber’dan geldi. Bieber, eşinin son durumu hakkında, “Durumu gayet iyi, o çok güçlü bir insan” dedi.

Magazin 19-03-2022 09:21

Hailey Baldwin felç mi oldu? Ünlü yıldız ölümden döndü! Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin'in sağlık durumu nasıl?

Justin Bieber ile evli olan ünlü model Hailey Bieber, geçtiğimiz günlerde kahvaltı esnasında felç benzeri belirtiler göstermesi sebebiyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü model, sonrasında hastalığını sosyal medya hesabından açıkladı. Peki Hailey Baldwin felç mi oldu? Hailey Baldwin'in sağlık durumu nasıl? İşte son durumu ve merak edilenler!

Magazin 15-03-2022 10:14

Selena Gomez kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Selena Gomez şarkıları nelerdir?

Selena Gomez 2022 SAG Ödülleri'nde düştü. Basında yer alan haberlerin ardından ünlü şarkıcı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Selena Gomez bir kez daha gündem oldu. Peki Selena Gomez kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Selena Gomez şarkıları nelerdir? İşte Selena Gomez'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-03-2022 12:58

Justin Bieber'ın Covid testi pozitif çıktı

Ünlü sanatçı Justin Bieber’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı, Las Vegas'ta düzenlenecek konserinin bu nedenle iptal edildiği açıklandı.

Magazin 21-02-2022 11:03

Justin Bieber'ın NFT aşkı! 1.3 milyon dolar ödedi, sosyal medya kullanıcılarını şoke etti

Dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber, 1,3 milyon dolarlık Ethereum (ETH) karşılığında Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir NFT (Değiştirilemez Token) satın aldı. Justin Bieber'ın söz konusu NFT'ye 1.3 milyon dolar (500 Ethereum) ödediğini görenler ise büyük şok yaşadı. Çünkü bazı sosyal medya kullanıcılarına göre Bieber, NFT'nin normal fiyatının 5 kat fazlasını ödedi.

Haber 30-01-2022 17:47

Aleyna Tilki'den çok konuşulacak Justin Bieber itirafı: Evlenmeden önce bana...

Enes Batur'un Youtube kanalına konuk olan Aleyna Tilki'ye , "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusu yöneltildi. Tilki bu soruya, Los Angeles'ta kaldığı otelde Justin Bieber'ın kendisine yürüdüğü cevabını verdi.

Magazin 31-12-2021 22:42

Hailey Bieber, Miami’yi yaktı geçti

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber’ın manken eşi Hailey Bieber, önceki akşam Miami’de bir etkinliğe katıldığı. Çiçek desenli dar bir tulum giyen genç kadın verdiği pozlarla gecenin yıldızı oldu.

Magazin 02-12-2021 12:12

Justin Bieber aşka geldi! Beni neden kocan olmaya layık buldun?

Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin'e hayranlığı bitmiyor. Bieber aşk pozu paylaşıp "Nasıl gerçek olabilirsin?" diye sordu.

Magazin 28-11-2021 12:07

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısından Justin Bieber’a 'konserini iptal et' çağrısı

2018 yılında İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasında öldürülen muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ünlü şarkıcı Justin Bieber'dan yardım istedi.

Magazin 22-11-2021 13:54

Justin Bieber konsere başörtüsüyle çıktı

Özel hayatıyla sık sık gündem olan Kanadalı pop müzik sanatçısı Justin Bieber, sahneye başörtüsüyle çıktı. 27 yaşındaki popçunun yaptığı bu harekete kimse anlam veremedi.

Magazin 10-11-2021 09:37

Justin Bieber’ı yakışıklı olduğu için kıskandı! Ona benzeyebilmek için 100 farklı estetik ameliyat oldu

Ünlü isimler hayranlık duymak oldukça normal ve alışılmış bir durumdur. Ancak bazı isimler ünlülere duydukları hayranlıkları birkaç seviye üste taşıyarak bunu takıntı haline getirebiliyor. Hatta sırf hayallerinde ünlü isme benzeyebilmek için bıçak altına dahi yatanlar var. Ünlü şarkıcı Justin Bieber’a olan hayranlığını estetik operasyonlarla pekiştiren Toby, ona benzemek için 100’ü aşkın kez ameliyat oldu.

Trend 12-10-2021 11:08

Çocuk isteyen Justin Bieber, eşi Hailey Baldwin’i ikna etmeye çalışıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber’ın top model Hailey Baldwin ile mutlu bir evliliği var. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Justin Bieber belgeselinde, şarkıcı 2021'de yapmak istediği şeyleri açıklıyor. Bunların arasında çocuk sahibi olmak da var.

Magazin 10-10-2021 00:40

Justin Bieber'dan Hailey Baldwin'e: Seni seviyorum

Gösteri dünyasının popüler çifti Hailey Baldwin (24) ile Kanadalı popçu Justin Bieber (27), üçüncü evlilik yıl dönümlerini sosyal medyada kutladı.

Magazin 01-10-2021 15:04

Twitter’da en çok takip edilen hesaplar açıklandı

Twitter'da en çok takip edilen hesaplar belli oldu. Buna göre, mikroblog sitesi Twitter’da en çok takip edilen kişi 129,9 milyon ile Barack Obama oldu.

Haber 16-08-2021 11:28