Kaan Air Haberleri

Öpüşme krizi gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner ile ilk poz

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'i canlandıran Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün özel hayatlarında yaşadıkları sorunların sete de yansıdığı iddia ediliyordu. Öpüşme krizi gündemdeyken Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri bakın kim oldu!

Magazin 2024-03-25 13:40:10

Yargı'nın yıldızı Naşit Özcan boşandı! Paylaşımı dikkat çekti

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Naşit Özcan'ın o paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-03-23 15:57:50

Milli muharip uçak KAAN yeni boyasıyla

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ), milli muharip uçak KAAN’ın yeni boyasını ve boyama aşamalarını sosyal medyadan paylaştı.

Yurthaber 2024-03-19 15:47:08

İstanbul Havalimanı 4’üncü kez yılın havalimanı oldu

İGA İstanbul Havalimanı, “Air Transport Awards 2024”ten “Yılın Havalimanı” ödülüyle döndü.

Yurthaber 2024-03-18 13:21:24

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-24 13:41

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18

Yargı'daki o sahne tepki çekti! Kanım dondu iması bile kötü

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı'nın son bölümündeki final sahnesi sosyal medyada tepki çekti. Kadın polisin başına gelenleri görenler "Kanım dondu iması bile korkunç" yorumlarında bulundu.

Magazin 11-03-24 10:18

Stres transferine dikkat çekti 'Kuzeye doğru...' Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak'tan o bölge için deprem uyarısı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı’nda görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, 1-7 Mart Deprem Haftası’na yönelik açıklamalarda bulundu.

Haber 06-03-24 17:11

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-24 22:10

TUSAŞ paylaştı! İşte KAAN'ın 'sesi'

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu geçtiğimiz günlerde yaptı. TUSAŞ'tan yeni bir görüntü paylaşılarak, "KAAN’ı bir de kendi sesinden dinleyelim" denildi.

Haber 27-02-24 12:30

Fiyatı 3 bin 799 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber 26-02-24 15:09

Son dakika | Daha ne müjdeler vereceğiz diyerek sinyali verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'KAAN' mesajı: 'O ülkeler 4 gündür bizi konuşuyor'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'daki seçim mitinginde CHP'ye yüklenip "Parti içindeki iktidar kavgalarından başlarını kaldıramıyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca MMU KAAN'ın ilk uçuşuna değinerek "Muhalefetin bize sürekli örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz" mesajını verdi.

Haber 25-02-24 15:43

Kaan Yıldırım'ın son paylaşımı olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım yeğeni ile araba kullandığı anları paylaştı. Hareket halindeki arabada kucağına aldığı yeğeni ile araba kullanan oyuncunun paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-02-24 17:52

Temel Kotil'den KAAN açıklaması: En başarılı proje

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, milli savaş uçağı KAAN’ın uçuşunun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kotil, KAAN'ın dünyada bu kadar kısa sürede yapılan en başarılı proje olduğunu söyledi.

Haber 23-02-24 11:43

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Sparta Prag'a elenerek turnuvaya veda etti...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Galatasaray, deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaştı. Ev sahibi ekibin agresif oyunuyla başlayan mücadeleye temsilcimiz ortak olarak maçı dengeledi. Mücadelenin ikinci yarısı 1-1'lik eşitlikle devam ederken Kaan Ayhan'ın kırmızı kartı sonrası Sparta Prag 3 gol birden buldu ve sahadan 4-1 galip ayrılarak Galatasaray'ı turnuvanın dışında bıraktı...

Spor 23-02-24 01:00

Avukat Dr. Rezan Epözdemir Yargı dizisini sert eleştirdi! 'Bu nasıl bir aymazlıktır'

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.

Magazin 22-02-24 08:55

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Muharip Uçak: KAAN'la ilgili açıklama: Aynı F-16 gibi! Daha neler gelecek neler

Son dakika haberi: 31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde il ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'daki mitingde konuştu. Milli Muharip Uçak KAAN'ın ilk uçuşunu bugün başarıyla gerçekleştirmesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Erdoğan "KAAN, aynı F-16 gibi. Daha neler gelecek neler" dedi.

Haber 21-02-24 14:23

Son dakika | Türkiye için tarihi gün: Milli Muharip Uçak (MMU) gökyüzünde! 'KAAN' ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi, ilk görüntüler geldi

Son dakika haberi: Milli Muharip Uçak (MMU) için dönüm noktası niteliğinde bir gelişme yaşandı. MMU 'KAAN' uzun süredir heyecanla beklenen ilk uçuşunu gerçekleştirdi! Başarıyla tamamlanan uçuş sonrası KAAN'ın semalarda süzüldüğü anları gösteren ilk görüntüler de geldi. KAAN geri dönüşte ise alkışlarla karşılandı. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün de KAAN'ın uçuşundan yeni görüntüleri paylaştı.

Haber 21-02-24 09:28

Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan 55. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray'da Kaan Ayhan mücadelenin 55. dakikasında sakatlanarak yerini Abdülkerim Bardakcı'ya bıraktı. İşte detaylar...

Spor 15-02-24 22:10

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda sporcularımız toplam 14 madalya kazandı!

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 67 kiloda Ferdi Hardal, silkmede 169 kiloluk kaldırışıyla gümüş, Kaan Kahriman ise 168 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya kazandı.

Spor 15-02-24 00:16

Merkez Bankası'nın kararının ardından krediler ve TL mevduat faizlerine ilişkin dikkat çeken beklenti!

Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, Merkez Bankası'nın zorunlu karşılıklara ilişkin kararını değerlendirdi. Gür kararın TL mevduat faizlerini artırıcı bir etki yaptığını ve bu adımın kredi iştahını da yukarı çekeceğini söyledi.

Finans 14-02-24 17:10

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu öpüşme tekniği hakkında konuştu: Hiç kolay değil

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Oyuncu meslektaşı Selin Şekerci'nin öpüşme sahneleriyle ilgili söylediği sözler hakkında yorum yaptı.

Magazin 02-02-24 09:31

Bakan Kacır’ın Milli Muharip Uçak KAAN sorusuna Temel Kotil'den heyecanlandıran yanıt: Çok yakın

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU) KAAN ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kotil, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın, Türkiye'nin ilk yerli savaş uçağı KAAN’ın son durumu hakkında yönelttiği soruya, “Yer testleri yapıyoruz. Yakın” şeklinde cevap verdi.

Haber 28-01-24 11:02

Yargı'nın 'Metin Komiseri' Hüseyin Avni Danyal'ın diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı! Bakın meğer sebebi neymiş...

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. 3. sezonda olmasına rağmen pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam eden Yargı'da Hüseyin Avni Danyal'ın canlandırdığı 'Metin Komiser'in ölerek diziden ayrılması herkesi şaşırtmıştı. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, bu ayrılığın sebebini açıkladı.

Magazin 20-01-24 15:00

Uçakta yılan paniği! Bir anda belirdi

Bangkok'tan Tayland'a giden Air Asia'ya ait bir yolcu uçağında yılan paniği yaşandı. Sosyal medyada viral olan görüntülerde uçakta küçük bir yılan olduğu fark edildi. Kabin görevlileri sakin tavırlarla yılanı boş bir plastik şişe yardımıyla çöp poşetine koydu. Gündem olan o anlar böyle kaydedildi!

Trend 17-01-24 16:52

Kaan Ayhan'a asker selamı vermediği için tepki gösteren Merih Demiral, Suudi Arabistan skandalına ses çıkartmadı denmişti Merih'den yanıt!

Sezon başında Atalanta'da Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor. Süper Kupa maçı öncesi yaşanan skandalların ardından Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmaya çıkmama kararı almıştı. Bu kararın ardından Türk sporcular ve takımlar Suudi Arabistan'a büyük tepki gösterirken, bu olay için ses çıkartmadı denilen Merih'den şok bir açıklama geldi.

Spor 29-12-23 23:16

Yargı'daki ateşli sahneler sosyal medyayı salladı! Ilgaz Böyle uyumak istemiyorum deyince...

Yargı'nın Ceylin ve Ilgaz'ı her bölümde gündem olmayı başarıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı'nın son bölümünde ateşli sahneler sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 25-12-23 11:03

BİM AKTÜEL KATALOĞU 22 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Air Fryer 5,499 TL, süpürge 3, 999 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 22 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 22 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 22-12-23 12:33

Galatasaray maçında ilginç pozisyon! Fatih Karagümrük penaltı bekledi, maçın hakemi taç verdi

Trendyol Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Fatih Karagümrük bir pozisyonda penaltı bekledi. Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, pozisyon için VAR'a danıştı ve taç atışı kararını verdi. Bu pozisyondan sonra sosyal medya adeta karıştı.

Spor 20-12-23 21:33

RTÜK'e şikayet! Yargı dizisindeki o sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi! 'İnfial yaratıyor'

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin bu haftaki bölümünde yer alan bir sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Magazin 19-12-23 17:30

Gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı! İfadeler ortaya çıktı, azmettiriciyi açıkladılar

İstanbul ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüpheliler ifadelerinde saldırıları azmettiren kişinin Kaan Akkuş olduğunu itiraf ettiler. Ece Ronay yurt dışına çıkmamak şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üç şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Magazin 18-12-23 14:54

YARGI 76. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Kanal D Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Yargı yeni bölüm canlı izleme ekranı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat ve Cezmi Baskın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam 76. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 17-12-23 19:46

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu oğlu ile ilk kez poz verdi! Beğeni yağdı

Geçtiğimiz aylarda Burcu Denizer ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu birkaç gün önce oğlunu kucağına almıştı. Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz geldi.

Magazin 15-12-23 12:19

Adana'da park halindeki tıra çarpan otomobilde ölen kişinin kimliği belirlendi

Adana'da park halindeki tıra arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitiren kişinin Mehmet Kaan Bulut olduğu tespit edildi.

Yurthaber 11-12-23 07:21

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Bebeğinin ismi bakın ne oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu baba oldu. Urgancığlu ile bir süre aşk yaşayan Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çift oğullarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Magazin 09-12-23 17:14

Yaptığı fedakarlık pahalıya mal oldu! Icardi ve Muslera'nın ardından bu kez Kaan Ayhan... Durumu riske girdi

Galatasaray'da yaşanan sakatlıklara rağmen birçok isim iğneyle sahaya çıkarak büyük bir fedakarlık yaparken, bunun son örneği Kaan Ayhan ile yaşandı. Okan Buruk'un vazgeçilmez ismi haline gelen Ayhan, son olarak Davinson Sanchez'in yokluğunda Pendikspor maçında iğneyle sahaya çıkarken bu fedakarlık pahalıya mal oldu.

Spor 08-12-23 12:13

Performansıyla İzmir halı sahalarının aranan ismi oldu! Amatör kaleci, takım bulamayınca ücret karşılığı halı saha maçlarına çıkmaya karar verdi

Daha önce Uşak 1. Amatör Küme'de mücadele eden Karahallıspor'da kaleci olarak forma giyen ve 2 yıl futbol oynadıktan sonra takım bulamayan 21 yaşındaki kaleci Kaan Tınmaz, İzmir'de ücret karşılığı halı saha maçlarına çıkmaya karar verdi.

Spor 30-11-23 18:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete TOGG ve KAAN tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası programında konuştu. "Şimdiye kadar 35 bin ihracatçımıza hususi damgalı pasaport verdik" diyen Erdoğan, “Türkiye OECD ülkeleri arasında ihracatını en hızlı artıran üçüncü ülke oldu" ifadelerini kullandı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yollarımızı süsleyen 12 binden fazla TOGG’a ‘Yurt dışından geldi’ dediler. Aynı yalanı şimdi de Milli Muharip uçağı ‘KAAN’ için dillendiriyorlar" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Haber 24-11-23 15:59

SON DAKİKA | MSB kaynaklarından ‘Eurofighter’ ve KAAN açıklaması! Tepki çeken 'İncirlik' iddiası ise yalanlandı

Son dakika haberi: MSB kaynakları, Eurofighter tedarikine ilişkin son durum ve sosyal medyada yer alan "İkinci el Eurofighter alınacağı" iddiasına ilişkin açıklamada bulundu. MSB kaynakları ayrıca, milli muharip uçak KAAN ile ilgili de bilgilendirmede bulundu. İncirliğe inen ABD uçaklarının Güney Kıbrıs üzerinden İsrail’e silah taşıdığı iddiasına da yanıt veren MSB kaynakları, iddiaları yalanladı.

Haber 23-11-23 12:09

Uluslararası Emmy Ödülü alan Yargı'nın başrolü Kaan Urgancıoğlu'nun törendeki saçları olay oldu

Oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde yer aldığı Yargı dizisi Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En iyi Telenovela" kategorisinde ödüle layık görüldü. Törene katılan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu imajıyla ve saçlarıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-11-23 14:33

Yargı dizisine Uluslararası Emmy Ödülü! Pınar Deniz sade tarzıyla mest etti

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta sahiplerini buldu. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi Yargı da ödül alarak ülkemizi gururlandırdı.

Magazin 21-11-23 07:31

Kasımpaşa zirve yarışına resmen ortak oldu! Bir sonraki maç Galatasaray...

Kasımpaşa, Süper Lig'in 10'uncu haftasında İstanbulspor'u sahasında 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 32'nci dakikada Mamadou Fall, 56'ncı dakikada Aytaç Kara ve 72'nci dakikada Julien Ngoy kaydetti. İstanbulspor'un tek sayısı ise 76'ncı dakikada Emir Kaan Gültekin'den geldi.

Spor 27-10-23 23:06

Kaan Yıldırım müjdeyi verdi! Pınar Deniz ile evleniyor

Ailelerinden evlilik baskısı gördükleri söylenen Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkı tam gaz devam ediyor. Kaan Yıldırım güzel oyuncu Pınar Deniz ile evleneceklerini açıkladı.

Magazin 25-10-23 15:08

Kaan Yıldırım yeni imajını paylaştı! Sevgilisi Pınar Deniz kayıtsız kalamadı

En son Sipahi dizisinde rol alan Kaan Yıldırım başarılı oyunculuk kariyeri ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Şimdilerde Yargı dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz ile beraber olan Yıldırım yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isme yorum yapanlar arasında sevgilisi de yer aldı.

Magazin 25-10-23 10:31

YARGI 67. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Yargı ne zaman başlıyor? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Yargı 67. bölüm izle ekranı ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı bu akşam var mı?, Yargı 67. bölüm ne zaman?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi yayınlanan fragman ile haftaya bomba bir giriş yapmıştı. Peki, Yargı 67. bölüm ne zaman, neler olacak? İşte Yargı 67. bölüm Kanal D canlı izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 15-10-23 18:47

Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı aşkı belgelendi! İlk kez görüntülendiler

Kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, meslektaşı Kaan Yıldırım ile 3 yıl evli kaldıktan sonra 2019'da boşanmış bu ayrılığın ardından Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Uzun bir süredir özel hayatında sessizliğini koruyan oyuncu, sürpriz bir aşka yelken açtı. Ezgi Eyüboğlu ile Furkan Palalı aşkı belgelendi...

Magazin 11-10-23 16:17

Ünlü şarkıcı Aslı Zen evlendi! Gelinliği gündem oldu

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Aslı Zen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Aslı Zen'in gelinliği ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-23 16:00

Yargı dizisine sürpriz transfer! Usta oyuncu kadroda

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Üçüncü sezonu da ilgiyle takip edilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor.

Magazin 09-10-23 16:10

YARGI SON BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Yargı 66. bölüm ne zaman, neler olacak? Kanal D yayın akışı

Yargı son bölüm izle ekranı ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı bu akşam var mı?, Yargı 66. bölüm ne zaman?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi yayınlanan fragman ile haftaya bomba bir giriş yapmıştı. Peki, Yargı 66. bölüm ne zaman, neler olacak? İşte Yargı 66. bölüm Kanal D canlı izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 08-10-23 18:49