Kadikoy Iskele Meydani Haberleri

Van’da eşini bıçaklayan şahsa linç girişimi

Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan İskele Caddesi’nde eşini bıçaklayan şahıs çevredeki vatandaşların hedefi olurken saldırganı linç edilmekten polis ekipleri kurtardı.

Yurthaber 2024-03-11 11:17:55
Van

Türkiye'nin dört bir yanını fırtına vurdu! Tekneler battı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, gemi karaya oturdu... Vali Gül saat verip İstanbullulara çağrı yaptı

Yurdun birçok kenti, soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı başlarken, Türkiye'nin dört bir yanını fırtına da vurdu. Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle balıkçı tekneleri kıyıya vururken ağaçlar da devrildi! Hereke Vapur İskelesi'ndeki yüzer iskele ise yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Zonguldak'ta ise sürüklenen yük gemisi karaya oturdu. İstanbul Valisi Davut Gül saat vererek İstanbullulara çağrıda bulundu.

Haber 2023-11-19 12:51:21

Beşiktaş'ın dev Kartal Heykeli sosyal medyada çok konuşuldu! Taraftarlar ikiye bölündü

Beşiktaş Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Beşiktaş İskele Meydanı'na dev bir kartal heykeli yaptırdı. Heykelin görüntüsü, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Spor 2023-11-13 13:58:00

Boğazda 100. Yıl Gezici Yüzer İskele Kadıköy'de kuruldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, Cumhuriyet'in 100. yılına özel etkinlikler kapsamında Kadıköy sahilinde kurulan "Boğazda 100. Yıl Gezici Yüzer İskele" yoğun ilgi gördü.

Yurthaber 2023-10-31 07:21:56

33 katlı iki kulenin arasına inşa edilen iskele çöktü! İşçiler 150 metre yükseklikte asılı kaldı

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki bir inşaat alanında yaşanan olay dünya basınında ilgi çekti. 33 katlı iki kulenin arasına yapılan bir iskele çöktü. İşçiler 150 metre yükseklikte havada asılı kaldı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 19-10-23 13:33

Korku dolu anlar! 8 yaşındaki çocuk yolcu gemisi ve iskele arasındaki boşluğa düştü... Annesi çığlık çığlığa yardım istedi

Ailesiyle birlikte bir yolcu gemisine binen 8 yaşındaki çocuğun gemi ve iskele arasındaki boşluğa düşmesinden sonra güvenlik güçleri tarafından nefes kesen bir kurtarma operasyonu başlatıldı. Görüntülerde çocuğunun kaybolmasından endişe eden annenin "O nerede?" diye bağırarak çığlık çığlığa yardım istediği anlar yer aldı.

Trend 04-10-23 15:25

Cami inşaatında feci kaza! İskele çöktü: 4 işçi yaralı

Batman’da cami inşaatının çöken iskelesinin altında kalan 4 işçi yaralandı. İşçiler, ilk müdahalenin ardından Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 17-09-23 17:59

İnşaatta feci kaza! İskele çöktü: 2 ölü, 1 yaralı

Nevşehir'de yapımı devam eden 10 katlı binada iskele çöktü. Olay sonucu en üst kattan düşen 3 işçiden Abdullah Kaya (20) ve Ali İlhan (47) hayatını kaybetti, Galip E. ise ağır yaralandı. İşte detaylar...

Haber 22-08-23 15:59

Van Gölü’nde Cumhuriyet döneminde kullanılan iskele ortaya çıktı

Küresel iklim değişikliğinin etkisiyle büyük ölçüde su kaybının yaşandığı Van Gölü’nde, erken Cumhuriyet döneminde taşımacılık için kullanılan ahşap iskelenin kazıkları ortaya çıktı.

Yurthaber 16-08-23 09:18
Van

Dış kaplama yapan inşaat işçisi 3’üncü kattan toprak zemine düştü, ölümden döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dış kaplama yaparken binanın 3. katından düşen işçi ağır yaralandı. 18 yaşındaki işçi düştüğü sırada iskele demirlerine tutunmaya çalışarak hızını keserken, düştüğü zeminin toprak olması hayata tutunmasını sağladı.

Yurthaber 31-05-23 14:08

Türk bayrağı ortaya çıktı, son hali havadan görüntülendi! Kız Kulesi için heyecanlı bekleyiş: Tüm gözler o tarihte

İstanbul'un simge yapılarından Kız Kulesi'nde 2021 yılından beri restorasyon çalışmaları yürütülüyor. Devam eden çalışmalarda yapının son durumu havadan görüntülendi. Üst taraftaki iskele söküldü, Türk bayrağının asılı olduğu direk ve âlem ortaya çıktı. Gözler Kız Kulesi'nin "Anıt Eser" olarak açılması beklenen tarihe çevrildi.

Haber 24-01-23 14:37

Atlı kızak yapılan Çıldır Gölü'nde yazın da tekne turları düzenlenecek

Ardahan-Kars illeri arasındaki kışın yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü'ne turizmin geliştirilmesi amacıyla iki kentin kıyısına tekne turları için iskele yapılacak.

Yurthaber 18-01-23 13:19

Ordu'da dalgalar nedeniyle iskele yaya trafiğine kapatıldı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde dalgalar nedeniyle iskeleye yaya girişi kısıtlandı.

Yurthaber 13-01-23 07:46

İzmir'de köpekbalığı yakalandı! 2 ton ağırlığında 10 metre uzunluğunda... İlk defa karşılaştım

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında bir balıkçının ağına takılan 10 metre boyunda ve 2 ton ağırlığındaki köpekbalığı, görenleri şaşkına çevirdi. İskele Limanı'nda karaya çıkartılan köpekbalığı cinsinin ise 'Güneşlenen Köpekbalığı' olarak da bilinen Büyük Camgöz olduğu öğrenildi.

Haber 05-01-23 15:51

Van Gölü'nün çekilmesiyle Urartu dönemine ait tapınma alanı ortaya çıktı

Van'ın Erciş ilçesinde gölün çekilmesi sonucu Urartular dönemine ait açık hava tapınma alanında üç niş (duvar içindeki oyuk), kayaya oyulmuş iskele ve anakaya zeminine kazılmış mezarlar ortaya çıktı.

Yurthaber 30-12-22 11:24

İskele metrelerce yükseklikten yere çakıldı, üzerindeki işçiyi emniyet kemeri kurtardı

Adana’da bir kişi, iskele üzerinde apartmanı boyadığı sırada iskelenin halatı koptu.

Yurthaber 28-12-22 12:57

Bebek’te çöken iskele ile ilgili ortaya çıkan şok gerçek! Mühürlenen yeri açmışlar…

İstanbul Bebek’te dün akşam bir restoranda iskele denize çöktü ve iskele üzerinde bulunan insanlar denize düştü. Olayda 4 kişi yaralandı. Bebek’te çöken iskele ile ilgili ise şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Belediye ekiplerinin, tadilat sırasında yapıda iki kez aykırılık tespit ettiği ve restoranın mühürlendiği öğrenildi. Tescilli olan yapıda, aykırılığın restoran yetkilileri tarafından giderileceği söylenmesine rağmen mührün bozularak aykırı uygulamaya devam edildiği belirtildi.

Haber 24-12-22 09:35

Son dakika... Bebek'te panik anları! Restoranın olduğu iskele çöktü, müşteriler denize düştü

Son dakika haberi... İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek semtindeki Arnavutköy Caddesi'nde bir restoranın olduğu iskele çöktü. Olay sonrası çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yaşanan olayda 4 vatandaşın yaralandığı bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-12-22 21:17

İnşaattan hırsızlık yapan şahıs her yerde aranıyor

Aydın’ın Didim ilçesinde bir inşaattan 80 adet kalıp iskele demiri, kalıp tahtaları ve kalas çalınması ile ilgili olarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen kadın şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yurthaber 23-12-22 10:50

Batman'da feci kaza! Cami külliyesi inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 19 yaralı

Batman'da Necat Nasıroğlu adına yapımına devam eden cami külliyesinin iskelesi çöktü. Korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi de yaralandı. Yaşanan olayla ilgili Batman Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 25-11-22 16:52

Türkiye’yi üzen görüntü! Burdur Gölü’nde 5 yıl önce çekilen fotoğrafı görünce şok olacaksınız…

Türkiye’nin en büyük gölleri arasından yer alan Burdur Gölü’nde çekilen fotoğraflar adeta yürekleri sızlattı. Burdur Gölü’nün halk plajında 5 yıl önce suyun içinde kalan iskele, gölün suyundan 18 metre uzaklaştı. Kuraklığın etkisiyle kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Burdur Gölü’nün son halini görenler gözlerine inanamazken “göl kenarına gelince gördüğüm manzara bizi gerçekten üzdü” ifadelerini kullandı.

Haber 09-11-22 14:54

Davet telefonuna dolandırıcı diye inanmayan şef, Michelin Rehberine girdiğini televizyondan öğrendi

Michelin Rehberi'ne giren Rumelihisarı İskele Restoranın şefi Nuri Soysal: - "Bizim spesiyallerimiz var, onu mu yedi. Yoksa canlı lüfer mi, palamut mu yedi, hiçbir bilgimiz yok. Gizlice yemiş gitmişler. Kim geldi, kim yemek yedi bilgimiz yok. Zaten böyle bir bilgim olsaydı törene giderdim. Lezzetlerimizi beğenmişler, bizi ödüllendirmişler. Teşekkür ediyorum hepsine ayrı ayrı"

Yurthaber 18-10-22 11:02

Konya'da inşaatın iskele demirlerini çalan zanlı tutuklandı

Konya'da inşaatın iskele demirlerini çalan zanlı tutuklandı

Yurthaber 14-10-22 14:20

Isırılarak kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Alman vatandaşlığı iddiası dikkat çekti... 150 bin TL tazminat talebimiz olacak

İstanbul'da Büyükada'da meydana gelen olayda yaşananlar herkesi hayretler içinde bırakmıştı. İddiaya göre iskele yakınlarında Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek, kız arkadaşına şiddet uyguluyordu. Eyüp Çelik ise şiddete uğrayan kadını kurtarmak aracıyla aralarına girdi. Arbede sırasında Çelik'in kulağı koptu, kopan kulak parçasını ise bir martı alıp götürdü. Olaydan 6 yıl sonra, bugün duruşma görüldü. 150 bin TL tazminat istenen olayda Alman vatandaşlığı iddiası dikkat çekti.

Haber 13-10-22 16:47

Kan donduran vahşet: Balkondan eve girip 6 yerinden bıçakladı! Başka bir kadın cinayetinden arandığı ortaya çıktı

Ordu'da kan donduran bir bıçaklı saldırı olayı yaşandı. Naci Temiz (38), İskele ile balkondan eve girip, ayrı yaşadığı eşi Canan Temiz'i (36) 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Naci Temiz'in, dini nikahla birlikte yaşadığı akrabası Özlem Temiz'in ölümüne ilişkin de arandığı ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 03-10-22 14:45

Kuraklık ve aşırı buharlaşmanın etkisiyle Van Gölü'ndeki çekilme sürüyor

Van'ın Edremit, Gevaş, Erciş, Muradiye ile Bitlis'in Tatvan ilçelerindeki kıyılarda son yıllarda kuraklık nedeniyle ortaya çıkan iskele ve yapılar, gölün su seviyesindeki düşüklüğün boyutunu gözler önüne seriyor - Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş: - "1992-1993 yıllarında su seviyesi şimdiki seviyenin yaklaşık 3-4 metre üzerindeydi. Yıllar içinde bu azaldı. Son iki yılda birkaç metre gibi çok ciddi bir seviye alçalması var"

Yurthaber 29-09-22 11:25

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek

İstanbul Teknik Üniversitesinin "Vefa" takımının tasarladığı dron, özellikle iskele kurmanın zor olduğu binalarda kullanılabilecek

Yurthaber 03-09-22 11:18

İstanbul'da yürekleri ısıtan görüntüler! Vali Yerlikaya paylaştı... Mahsur kalan köpek böyle kurtarıldı

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Emirgan semtinde iskele altına giren bir köpek mahsur kaldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma (DEGAK) ekipleri harekete geçerek mahsur kalan köpeği kurtardı. Kameralara saniye saniye yansıyan o anları İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 01-08-22 12:44

Mimar Sinan'ın şaheseri Selimiye'de kapsamlı restorasyon sürüyor

Mimar Sinan'ın "dehasını" konuşturduğu kubbeye iskele kuruldu - Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Ali Mehmetçik Oğuz: - "32 buçuk metre çapında, yerden 42,5 metre yüksekliğinde 8 fil ayağı üzerine oturtulmuş kubbeye iskele tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız"

Yurthaber 14-06-22 11:12

Sürme iskele ne demek? Sürme iskele birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe kelimeler arasında kökenleri ve anlamları ile dikkat çeken kelimeler bulunur. Türk Dil Kurumu, kökeni ayırt edilmeksizin Türkçede kullanılan farklı anlamlara sahip sözcükleri inceleme altına almaktadır. Dilimizin geliştirilmesi için sürdürülen bu çalışmalara birleşik kelimeler de dahildir. Yapılan bu incelemelerden bir tanesi de Sürme iskele birleşik kelimesi ile ilgilidir. Sürme iskele ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:58

Mardin'de iskele halatının kopması sonucu 2 işçi yaralandı

Mardin'de iskele halatının kopması sonucu 2 işçi yaralandı

Yurthaber 19-05-22 13:12

İskele kuşu ne demek? İskele kuşu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Iskele kuşu birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Iskele kuşu ne demektir?

Egitim 18-05-22 20:09

İskele babası ne demek? İskele babası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Iskele babası birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Iskele babası birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 20:09

İskele kelepçesi ne demek? İskele kelepçesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Iskele kelepçesi birleşik kelimesidir. Iskele kelepçesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 20:09

İskele ne demek? İskele kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Iskele kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Iskele kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 20:09

Meydani ne demek? Meydani kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimelerin anlamları araştırılırken ilk bakılan Türk Dil Kurumu (TDK)'nun açıklamaları olur. Türkçeyi zenginleştirmek için yapılan çalışmalar, sözcüklerin kökenlerine kadar tüm detaylarını ortaya çıkarılmasını sağlar. Konuya ilgi duyan ya da kelimelerin anlamlarını merak edenler de TDK'nın perspektifiyle araştırmalarını sürdürür. İrdelenen sözcükler arasında bulunan Meydani kelimesi de birçok kişi tarafından mercek altına alınır. Ara sıra dikkat çekerek araştırılan Meydani kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 15:38

İskele alabanda ne demek? İskele alabanda birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Iskele alabanda birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Iskele alabanda birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:01

İskele almak ne demek? İskele almak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Iskele almak ne demektir? Iskele almak, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:36

Kahreden ölüm! İnşaat işçisi 6. kattan düşerek demire saplandı

Bursa'da, yapımı devam eden 14 katlı inşaatta çalışan Ahmet Alış (53), iddiaya göre dengesini kaybederek inşaatın 6'ncı katından zemin kattaki iskele demirlerinin üzerine düşüp, asılı kaldı. Vücuduna inşaat demir saplanan Alış, olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 15-02-22 18:57

Başakşehir'de inşaat iskelesi işçinin üzerine devrildi, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

İstanbul Başakşehir'de, bir kişi çalıştığı inşaattan çıkarken, iskele üzerine devrildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 31-12-21 17:50

Bandırma Füze Kulübü filminin çekimleri tamamlandı! İşte vizyon tarihi

Bandırma Füze Kulübü filminin çekimleri, hikayeye de konu alan Bandırma'da tamamlandı. Başrollerini Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli ve Alican Yücesoy’un paylaştığı film için Bandırma’da dönemin iskele binası olan ve günümüzde Belediye Nikah Salonu olarak hizmet veren alanda set kuruldu. İlginç konusuyla dikkat çeken film Mart ayında vizyona girecek.

Magazin 21-12-21 23:10

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

Son dakika haberine göre bir geminin iskele demiri düşmesi nedeniyle İstanbul Boğazı çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

Haber 21-12-21 13:36

Halk ozanı Aşık Meydani'nin anısını öğrencileri yaşatıyor

Kayseri'de aşıklık geleneğini yıllarca sürdüren ve bu alanda çok sayıda kişiye ilham kaynağı olan Aşık Meydani mahlaslı İdris Eroğlu'nun mirasına, öğrencileri sahip çıkıyor - TRT repertuvarına giren 60'a yakın eseri bulunan halk ozanının oğlu Dilaver Eroğlu: - "Babam birçok insanın halk aşıklığına ilgi duymasına vesile oldu. O bir ışıktı, güneşti. Bizler onun bıraktığı yerden devam ettirmeye çalışıyoruz" - Öğrencisi Kul Mustafa: - "Ben onun çırağıydım. Doğaçlama atışma tarzını ondan öğrendim. O bir okul gibiydi. Çok insan yetiştirdi"

Yurthaber 04-12-21 11:46

DİSK Asgari Ücretin Yükseltilmesi İçin Sokağa Çıktı

Türkiye’de ekonomik kriz derinleşirken gözler hükümetin açıklayacağı asgari ücrete çevrildi. DİSK, Kadıköy İskele Meydanı’nda düzenlediği açık hava toplantısında 2 bin 880 lira olan asgari cüretin 5 bin 200 liraya yükseltilmesini talep etti

Haber 26-11-21 19:52

Şiddetli rüzgar Kremlin’in burcunu yıktı! Kızıl Meydan ziyarete kapatıldı

Rusya’da şiddetli rüzgar nedeniyle Kremlin duvarlarının yenilenme çalışmaları için kurulan iskele çökerken, burçtaki dişlerden birini de yanında götürdü. Kızıl Meydan geçici olarak ziyaretçilere kapatıldı.

Haber 23-10-21 22:51

Van Gölü’nün suyu çekildi, yüz yıllık iskele ortaya çıktı

Dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'nde küresel iklim değişikliğinin etkisiyle su çekilmesi artarken, yaklaşık yüz yıllık balıkçı iskelesi ilk kez su yüzeyine çıktı.

Haber 01-10-21 09:53

Serenay Sarıkaya'dan iskele pozu! Hayranları beğeni yağdırdı

Serenay Sarıkaya yaz tatilini Ege sahillerinde geçiriyor. Güzel oyuncu iskelede çekilen bir tatil pozunu Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 23-07-21 02:38

Şahan Gökbakar hakkında çıkan izinsiz iskele yaptırdığı iddiasına ateş püskürdü

Komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'te dubleks bir villa aldığı ve izinsiz iskele yaptırdığı yönündeki haberlere sitem etti. Çıkan haberlerin doğruluk payının olmadığını söyleyen komedyen, "Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz. Evimin yerini ifşaladınız" dedi. Gökbakar, kendisinin yaptırdığı iddia edilen iskelenin de fotoğrafını paylaşarak yeni olmadığını, yıllar önce izin alarak yaptırıldığını söyledi.

Magazin 14-07-21 10:52

Şahan Gökbakar'ın villasının olduğu koydaki iskele için belediyeye 'kaldırılsın' yazısı

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel mülktür' tabelası asmasıyla ilgili başlatılan inceleme tamamlandı. İskelenin kaldırılması ve alanın eski haline dönüştürülmesi için Marmaris Belediyesi'ne, tonozların kaldırılması için de Büyükşehir Belediyesi'ne tutanak gönderildiği belirtildi.

Magazin 13-07-21 13:44