Kadin Elbisesi Haberleri

Kırmızı halıda göz kamaştırdı! Gizem Erman Soysaldı tarzıyla festivale damga vurdu

Ünlü oyuncu Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali'nin özel konuğu olarak Moskova'ya gitti. Kırmızı halıda göz dolduran Soysaldı mini elbisesi ve derin dekoltesiyle festivale damga vurdu.

Magazin 2024-04-24 10:03:12

Şarkıcı Katy Perry’nin canlı yayında elbisesi koptu! İzleyenler ne yapacağını bilemedi

Şarkıcı Katy Perry, American Idol programının canlı yayınında bir kıyafet kazası yaşadı. Ünlü şarkıcının elbisesi ansızın kopunca masanın altına girdi. İzleyenler şaşkınlığını gizlemezken o anlar sosyal medyada viral oldu.

Magazin 2024-04-16 17:23:04

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 2024-04-14 11:03:20

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca... Tepkisi gündem oldu

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi büyük ses getirdi. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri çok konuşuldu. Dilber karakterinin elbisesi ve dansı büyük rağbet gördü. Dilber dansı için kurslar bile açıldı. Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 2024-03-27 13:05:05

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Oscar'da 'En İyi Kadın Oyuncu' Emma Stone oldu! Elbisesi patladı: Çok bunaltıcı

Oscar Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 'En İyi Kadın Oyuncu'' Oscar'ı ise Poor Things filmindeki rolüyle Emma Stone'a gitti. Stone sahneye çıktığı anlarda elbisesiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 11-03-24 07:25

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel davet tarzıyla gündem oldu! 'Şık ve güzel'

Şimdilerde başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'İncila' karakteri ile adından söz ettiren Cemre Baysel Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösterdi. Baysel siyah elbisesi ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 09-03-24 14:26

Dilber için pavyon turları başladı! En ucuz turun fiyatı 'yok artık' dedirtti

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi özellikle pavyon sahneleriyle dikkat çekti. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakterinin dans sahneleri izlenme rekorları kırdı. Dilber'in elbisesi satışa sunuldu dansı içinse kurslar açıldı. Şimdi de Dilber için pavyon turları başladı...

Magazin 05-03-24 12:21

Emily Ratajkowski yine adından söz ettirdi! Elbisesi ve yeni imajına yorum yağdı

Robin Thicke'in "Blurred Lines" adlı müzik videosunda yer alarak büyük çıkış yakalayan Emily Ratajkowski kariyerine model olarak devam etmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Emily Ratajkowski yine şeffaf elbisesiyle olay oldu.

Magazin 05-03-24 09:31

Hande Yener'in sahne tarzı çok konuşuldu! Tarzının bedeli dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Hande Yener son olarak sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Şarkıcının hem elbisesi hem de elbisesinin fiyatı dikkat çekti. Sosyal medyada şarkıcıya hayranları yorum yağdı.

Magazin 04-03-24 10:27

Jude Law'ın kızı artık bir model! Transparan elbisesi ve güzelliğiyle herkesi kendine baktırdı

Jude Law'ın Sadie Frost ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Iris Law güzelliği ve cesur tarzı ile adından sıkça söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa transparan elbisesiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 28-02-24 10:49

Depremzedeye ait olduğu düşünülen kanlı çocuk kıyafetinin sahibi aranıyor

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatını kaybettiği düşünülen kanlı çocuk elbisesi bulundu.

Yurthaber 21-02-24 11:48

Şarkıcı Nez'in iddialı elbisesi ve dansı sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Bir dönemin en popüler şarkıcılarından olan ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Nez, son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Nez sosyal medya hesabından dans ettiği anları paylaştı. Dans paylaşımına hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 29-01-24 15:36

Aleyna Tilki süper minisiyle sahnelere döndü! Mini elbisesiyle dans ederken zor anlar yaşadı

Sahneye çıkmasının, bu işten para kazanmasının engellendiğini söyleyen popçu Aleyna Tilki, imaj değiştirmişti. Kısa saçlarıyla beğeni toplayan Aleyna Tilki uzun zaman sonra Kıbrıs'ta sahne aldı. Tilki'nin süper mini elbisesi ve dansları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-01-24 15:30

Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı

İnci Taneleri dizisinde viral olan Dilber dansı sosyal medyada trend oldu. Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de mini elbisesiyle pavyon dansı yapınca dikkat çekti.

Magazin 25-01-24 11:42

Aydilge'nin Dilber tepkisi sosyal medyayı karıştırdı! İrem Derici dayanamadı

İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi. Dansı, elbisesi derken Dilber sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Şarkıcı Aydilge, yaşanan bu "Dilber" akımına tepki gösterdi. İrem Derici ise Aydilge'nin yorumuna kayıtsız kalamadı.

Magazin 24-01-24 15:39

Kendall Jenner'ın Aspen kaçamağı... Ayna pozuyla Yılın modeli dedirtti

Model Kendall Jenner, kız kardeşleri Kim ve Khloe ile Aspen kaçamağı yaptı. Son dönemin dikkat çeken modellerinden olan Jenner ayna karşısında fiziğini sergilerken derin siyah elbisesi içinde oldukça iddialı görünüyordu.

Magazin 21-01-24 15:54

Pavyon dansı gündem olmuştu... Dilber'in elbisesi yok sattı! Dilber elbisesinin fiyatı ne kadar?

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. 25 Ocak Perşembe günü Kanal D'de ilk bölümü yayınlanacak olan 'İnci Taneleri' dizisinde pavyon dansçısı 'Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü'nün giydiği elbise yok sattı. 589 TL'den satışa çıkarılan elbise için Türkiye'nin her bölgesinden talep geldi.

Magazin 20-01-24 14:59

Nesrin Cavadzade ayna karşısına geçip poz verdi! Mini elbisesi dikkat çeken oyuncu kıvrımlarını sergiledi

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündem oldu. Ayna karşısında mini şık bir elbiseyle poz veren oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 15-01-24 11:51

Ebru Polat derin dekolteli paylaşımıyla 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısına eşlik etti! Paylaştığı videoya düştüğü not ise dikkat çekti: 'İzleyince bağ bahçe satılıyor'

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir video paylaştı. 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısını dinleyen Polat'ın derin dekolteli elbisesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ayrıca şarkıya eşlikte etti.

Magazin 13-01-24 17:04

34 yıl akademisyenlik yaptı... Mahalle mahalle gezip tarla belliyor, inek sağıyor 'Takım elbisemi ancak geceleri çıkartacağım'

Trabzon’un Araklı ilçesinde Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan akademisyen Yusuf Durmuş, takım elbisesi ile tarlada bir oy için belleme yapıyor. İlçe için 55 proje hazırladığını söyleyen Durmuş "Takım elbisemi ancak geceleri çıkartacağım. Belediye başkanı olunca çalışma kıyafetleri de giyeceğim. Halkımıza yardım etmek için o çalışma kıyafetlerini giyeceğim. Halkıma saygı çerçevesinde davranmak için bu kıyafetimle yeri geldiğinde bahçede yeri geldiğinde şehir merkezinde geziyorum" dedi.

Haber 10-01-24 10:00

Derin yırtmaçlı elbisesi gündem oldu! Afra Saraçoğlu iddialı pozlarını peş peşe paylaştı: Nurgül Yeşilçay kayıtsız kalamadı: Bomba yorum!

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı son pozlarıyla da adından söz ettirdi. İddialı pozları gündem oldu.

Magazin 06-01-24 07:35

Bakan bir daha baktı: Hadise'nin yeşil, bol yırtmaçlı elbisesi gündem oldu! Eğilerek poz verince...

Hadise'den dikkat çeken bir yılbaşı paylaşımı geldi. Ünlü şarkıcı bol yırtmaçlı yeşil elbisesiyle göz kamaştırdı. Ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 31-12-23 17:36

Eski yetişkin film yıldızı Riley Reid tarzıyla bir görene bir daha baktırdı! Şeffaf elbisesi streç filme benzetildi

Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan eski yetişkin film yıldızı Riley Reid Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyada fenomene dönüşen isim şeffaf elbisesinin tarzıyla görenleri kendisine hayran bıraktı. Reid'in pozunu bir gören bir daha baktı.

Trend 22-12-23 10:52

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20

Sosyal medya fenomeni Arabella Chi vücut hatlarını ortaya çıkartan transparan elbisesiyle şov yaptı! Elbisesi balık ağına benzetildi

Sosyal medyadan yaptığı birbirindne cesur paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Arabella Chi Instagram'ın topluluk kurallarını zorlamaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak tamamen transparan detaylardan oluşan bir elbiseyle sevenlerinin karşısına çıktı. Chi'nin elbisesi bazı kullanıcılar tarafından balık ağına benzetilirken bazıları tarafından ise beğenildi.

Trend 20-12-23 13:28

Prenses Diana'nın ikonik elbisesi rekor fiyata satıldı! Duyanlar inanamadı

Ölümünün ardından 26 yıl geçen Prenses Diana'nın eşyaları, müzayedelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Kraliyet Ailesi'nin hüzünlü prensesinin ikonik elbiselerinden biri milyonlarca liraya satılarak rekor kırdı.

Magazin 19-12-23 17:21

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan üzerine yapışan elbisesi, yüzündeki değişim ve harcadığı parayla adından söz ettirdi

Doktorlar dizisinde 'Ela' karakteriyle tanınan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Kendini spora veren ve fiziğiyle dikkat çeken Özilhan yüzündeki değişimle de gündem oldu. Özilhan'ın tarzının değeri de sosyal medyada konuşulan konular arasındaydı.

Magazin 14-12-23 11:07

Kocası 'Yılın Erkeği' seçildi... Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu el ele göz göze! Sinem Kobal'ın kırmızı cesur elbisesi olay oldu

Oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti katıldıkları ödül töreninde el ele göz göze poz verdi. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift hem birbirlerine bakışlarıyla hem de şık görünümleriyle gündem oldu. Özellikle Sinem Kobal'ın cesur seçimi çok konuşuldu.

Magazin 10-12-23 14:32

Yalı Çapkını'nın güzeli Öznur Serçeler iddialı tarzıyla geceye damga vurdu! Göğüslerini boncuklarla kapattı

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Öznur Serçeler damga vurdu. İddialı tarzıyla dikkat çeken Serçeler, cesur elbisesi ile bakana bir daha baktırdı.

Magazin 04-12-23 15:56

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll sokak tarzıyla büyüledi! Ten rengi elbisesi olay yarattı... Işıl ışıl parlıyorsun

Eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki tarzıyla sosyal medyanın ilgisini çekmişti. Dünya basındaki manşetlerde yerini alırken sosyal medyada "Dünyanın en seksi taraftarı" lakabıyla anılmaya başlanan Ivana Knöll adının hakkını veren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen ismin sokak tarzı gündem yarattı.

Trend 17-11-23 10:17

Boğazını keserek katletti, nedeni 'düğün elbisesi' çıktı! 'Evliyken giydirmiyordun'

Sultangazi’de eski eşi Pınar Bektaş'ı önce tabancayla vuran, daha sonra bıçakla boğazını keserek öldüren Tuncay Sağ'ın ifadesi ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Sağ'ın, polise verdiği ifadede, "Çamaşırlarımı yıkatmak için onun evine gitmiştim. Mutfakta konuşurken gideceği düğünde giyeceği elbisenin resmini gösterdi. 'Senle evliyken bunları bana giydirmiyordun' dedi. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 13-11-23 15:59

Eşiyle odun keserken elbisesi traktörün şaftına sıkıştı

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde eşi ile birlikte odun kestiği esnada elbisesi traktörün şaftına sıkışan ve ağır yaralanan 59 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 31-10-23 08:02

Serenay Sarıkaya'nın davet elbisesi gündem olmuştu! Demet Akalın 'Almadım' diyerek fiyatını açıkladı

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde bir davete katılmış ve iddialı elbisesiyle dikkat çekmişti. Demet Akalın, Serenay Sarıkaya'nın elbisesinin fotoğrafını 'Almadım' diyerek paylaştı ve fiyatını açıkladı.

Magazin 12-10-23 14:39

HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI VE KONUSU! Hükümet Kadın filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Hükümet Kadın filminin oyuncuları arasında yer alan isimler ve filmin konusuna dair detaylar merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini yapan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, hem senaryosunu kaleme almış hem de başrolünü üstlenmiştir. Peki, Hükümet Kadın oyuncuları kimdir, konusu nedir? Hükümet Kadın filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 10-10-23 20:56

FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL SÜPER KUPA FİNALİ 2023: Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Alagöz Holding Süper Kupa finalinde LDLC ASVEL ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezon Euroleague şampiyonu temsilcimiz sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 27-09-23 15:02

Sosyal medya fenomenin zor anları! Bir anda elbisesi yırtıldı... Frikik vermekten kurtulamadı

TikTok’ta “Annacevoy21” kullanıcı adıyla paylaşımlar yaparak kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Anna McEvoy isimli fenomen Moda haftasında bir defileyi izlediği sırada başına gelen ilginç bir olayı paylaştı. Fenomen isim göğüs dekolteli elbisesinin bir anda yırtılması üzerine zor anlar yaşadı.

Trend 07-09-23 14:34

Fatih Terim'in kızı Buse Terim beğenilmeyen elbisesine dair yorumlara bakın ne yanıt verdi

Fatih Terim'in sosyal medya fenomeni kızı Buse Terim son olarak kırmızı siyah uzun elbisesiyle pozlarını paylaştı. Ancak fenomen Terim'in elbisesi fazlasıyla rüküş bulundu. Ünlü isim ise bu yorumları tek kelimelik bir yanıt verdi.

Magazin 21-08-23 11:03

Deniz kenarındayken üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat parçalar

Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken şık görünmek isteyenlere güzel bir haberimiz var! Bikini ve mayo üzerine giyilebilecek birbirinden şık ve rahat parçaları sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı beden ölçülerine uygun gömlek, şort, plaj elbisesi ve pareoları inceleyebilirsiniz.

Kadin 25-07-23 16:46

Ebru Gündeş sahnede neye uğradığını şaşırdı! Elbisesi bir anda havalandı, kimse yardım edemedi

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Ebru Gündeş sahnede büyük bir talihsizlik yaşadı. Tülden pembe elbisesi bir anda havalanan Gündeş, neye uğradığını şaşırdı. O anda ünlü şarkıcıya kimse yardım edemeyince Gündeş, çareyi sahnede geri geri gitmekte buldu.

Magazin 25-07-23 16:03

HÜKÜMET KADIN 2 İZLE! Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Star TV'de!

Hükümet Kadın 2 izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Serinin kinci filmi de yayınlandığı dönemde oldukça sevilmişti. Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın başrolde olduğu film bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki, Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı...

Magazin 02-07-23 19:08

Fiyatı 929 TL'ye düştü! Beylerin favorisi Jack Jones takım elbisede indirim

Girdiğiniz ortamlarda göz kamaştırmanızı sağlayacak, açık rengiyle yazın favoriniz olacak bir takım elbise arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kaliteli giyim ürünleriyle nam salmış Jack Jones markasının sevilen takım elbisesi kısa süreliğine indirimde! Bu fiyata bir daha bulamayacağınız takım elbiseye bir şans vermek isterseniz, acele edin!

Haber 26-06-23 14:45

Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez'in göğüs detaylı elbisesi sosyal medyayı salladı! Kıyafet olmamış

Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez de pek çok ünlü gibi ELLE Style Awards 2023'te boy gösterdi. Beyaz göğüs detaylı elbisesiyle pozlarını paylaşan güzel oyuncu sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi elbiseyi beğenmezken kimi de elbiseye beğeni yağdırdı.

Magazin 15-06-23 14:26

Euphoria'nın yıldızı Zendaya'nın iç çamaşırsız sokak tarzı! 3.000 sterlinlik çantası dikkat çekti

Euphoria dizisiyle Emmy ödülü kazanan oyuncu Zendaya, hem başarılı oyunculuğu hem özel hayatı hem de tarzıyla dikkat çeken bir isim. Son olarak alışverişte görüntülenen Zendaya iddialı elbisesi ve pahalı çantasıyla gündem oldu.

Magazin 12-06-23 06:53

Neslihan Atagül davette iç çamaşırı giymedi! Dansıyla ve boşanma açıklamasıyla dikkat çekti

Oyuncu Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti uzun süredir gündemde. Minicik elbisesi ve sütyensiz tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu kocasıyla boşanacağı iddialarına yanıt verdi.Neslihan Atagül'ün sütyensiz tarzı ve Kenan Doğulu şarkısındaki dansı hayranlarından tam not aldı.

Magazin 05-06-23 08:14

Aile'nin yıldızı Serenay Sarıkaya'nın elbisesi ve saçları gündem oldu! ''Görümce maşası bu''

Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan Serenay Sarıkaya son haliyle sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncunun katıldığı davetteki tarzı hiç beğenilmedi. Elbisesi ve saçlarıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya'ya yorum yağdı.

Magazin 03-06-23 17:07

Şeyma Subaşı transparan detaylı elbisesi ve örgü bikinisiyle poz verdi! Eşi kıskanıyor mu?

3 gün 3 gece süre düğünün ardından Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi ile balayına giden Şeyma Subaşı'dan tatil pozları geldi. Transparan elbisesinin içine örgü bikini giyip poz veren Subaşı sosyal medyada beğeni topladı. Subaşı eşinin bikinili pozlarından rahatsız olduğunu da söyledi.

Magazin 02-06-23 15:31

Zeynep Alkan dekolteli pozuyla mest etti! İddialı elbisesi dikkat çekti

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda elenip evine dönen Alkan, bacak ve göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 25-05-23 15:27

Müstehcen kıyafetler seviyor... Demi Rose fileli tarzıyla kıvrımlarını sergiledi!

Müstehcen kıyafetler içinde kıvrımlarını sergilemesiyle tanınan Demi Rose sosyal medya paylaşımlarında artık çok da şaşırtmıyor. Son olarak fileli elbisesi içinde kıvrımlarını sergileyen model ardından ise daha da açıldı ve tarzıyla şoke etti.

Magazin 08-05-23 08:26