Kadinlar Cev Avrupa Kupasi Haberleri

Milli voleybolcu Melissa Vargas'a Malatya Belediyesi'nden büyük jest! Hayalleri gerçek oldu

Küba asıllı milli voleybolcu Melissa Vargas 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finaline damga vuran oyunculardan biri olmuştu. "Malatyalıyım" diyerek gönülleri fetheden sempatik voleybolcuya Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük jest geldi.

Spor 2023-09-14 15:31:43

Filenin Sultanları'nın efsane kaptanı Özlem Özçelik'i bir de şimdi görün! 'Efsaneler ölmez şekil değiştirir'

Filenin Sultanları'nın CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olmalarıyla birlikte eski milli voleybolcular da gündem oldu. Eski A Milli Takım Kadın Voleybol Takımı kaptanı Özlem Özçelik de bu isimler arasında yer aldı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Özçelik'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 2023-09-08 20:40:46

TÜRKİYE İSRAİL MAÇI CANLI İZLE! Türkiye İsrail voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Efeleri, Tel Aviv'de!

Türkiye İsrail voleybol maçı canlı olarak ekrana gelecek. 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası D Grubu'ndaki dördüncü karşılaşmasında Portekiz'e 3-2 yenilen Filenin Efeleri sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Türkiye İsrail voleybol maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Türkiye İsrail voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-09-05 13:49:55

Şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tarifeli uçakla Türkiye'ye gelmesine İsmail Saymaz'dan tepki! ''Siz bunu yaparken utanmıyor musunuz?''

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2’lik skorla yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, tarifeli uçakla İstanbul'a gelmişti. Millilerimizin özel uçakla İstanbul'a gelmemesine sert sözlerle eleştiren gazeteci İsmail Saymaz'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2023-09-05 08:48:11

Diğer Haber Etiketleri

atan verildi voleybol takımı melissa vargas Filenin Sultanları a milli kadın voleybol takımı Malatya Büyükşehir Belediyesi Selahattin Gürkan aysun ele özlem özçelik esra gümüş neslihan darnel ekipleri maçı maçın voleybol maçı ne zaman yayınlanacak türkiye israil cev Voleybol İsmail Saymaz türkiye milli voleybol takımı uçak sosyal medya yaşında Zehra Güneş İrem Güneş sahne kıyafetleri Demet Akalın hedefi iyet şampiyonluk kupası Eda Erdem kadın milli voleybol takımı a milli aday erden spor spikeri şampiyonluklar Melih Gökçek Güntekin Onay Ankara Ordu Düzce kutlama son dakika Ebrar Karakurt da, kulübün sırbistan voleybol final maçı vakıfbank i Gizem Örge ebrar karakurt italya türkiye sırbistan voleybol maçı son dakika Cansu Özbay sırbistan final maçı turkiye sirbistan voleybol maci hangi kanalda türkiye sirbistan voleybol maci ak süper li milli takım Şampiyon türkiye a türkiye a milli Sırbistan türkiye voleybol türkiye voleybol hangi kanalda türkiye voleybol takımı türkiye sırbıstan maçı ne zaman turkiye sırbistan voleybol maci saat kacta turkiye sirbistan voleybol hangi kanal türkiye sırbistan voleybol maçı nerede türkiye italya voleybol maçı saat kaçta türkiye italya voleybol maçı sonucu turkiye italya voleybol maci ne zaman türkiye-italya voleybol maçı hangi kanalda türkiye - italya voleybol maçı özeti sıralaması Türkiye türkiye italya bayan voleybol maçı hangi kanalda CEV Şampiyonlar Ligi oynanacak türkiye polonya türkiye polonya voleybol maçı kaçta türkiye polonya voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda turkiye yunanistan maci ne zaman AZ TRT Spor Yıldız maç, voleybol maçı cev kadınlar şampiyonlar ligi dakika haberleri n dakika haberleri a milli erkek voleybol takımı Selçuk Belediyesi Türkiye Voleybol Federasyonu Türkiye A Milli Voleybol Takımı Portekiz Slovakya Arnavutluk Bursa Kahramanmaraş Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi spor

Zehra Güneş'in kardeşi güzelliğiyle hayran bıraktı! Benzerliklerini gören şaştı kaldı

Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan karşı karşıya geldi ve galip gelerek şampiyon oldu. Gecenin parlayan yıldızlarından biri olan Zehra Güneş'in hayatı merak konusu oldu. Güneş’in kardeşinin de kendisi gibi voleybolcu olduğu ortaya çıktı. İrem Güneş'i görenler ablasına benzetti.

Magazin 04-09-23 16:07

Demet Akalın Filenin Sultanları'nın tarifeli uçakla gelmesine isyan etti! Acun'u arasalardı yorumu gelince...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Milli voleybolcuların uçaktaki görüntülerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından Demet Akalın başarılı sporcuların tarifeli uçakla gelmesine tepki gösterdi.

Magazin 04-09-23 14:49

Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları, İstanbul'a geldi! Kaptan Eda Erdem: 'Alnımızın akıyla çıktık!'

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyonluk kupasına uzanan ve bu başarıya ilk kez ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İstanbul'a geldi. Filenin Sultanları, alkışlarla karşılandı.

Spor 04-09-23 12:09

Küba'da doğdu, Malatyalı oldu... Kimliğini Erdoğan vermişti! İşte smaçlarıyla Avrupa'ya diz çöktüren Melissa Vargas'ın hayat hikayesi

Kadın Voleybol Milli Takımımız, CEV 2023 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yendi ve Avrupa şampiyonu oldu. Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları'nda turnuvaya damga vuran ise Melissa Vargas oldu. Finalde 41 sayıya ulaşan Vargas, turnuvanın da en değerli oyuncusu seçildi. Küba'da doğan ve 2021 yılında Türk vatandaşı olan Vargas'ın hayatı ise merak konusu oldu. İşte Malatyalı Vargas'ın film gibi hikayesi...

Spor 04-09-23 10:35

Filenin Sultanları’ndan Gizem Örge'nin sözleri herkesi duygulandırdı: Baba, buradayım bugün!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Finali’nde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Filenin Sultanları'nın ulaştığı şampiyonlukta pay sahibi olan libero oyuncusu Gizem Örge, şampiyonluğun ardından canlı yayında duygularını dile getirirken babasına seslendi. Örge sözleriyle hem ağladı hem de ağlattı.

Spor 04-09-23 10:27

Filenin Sultanları'nın zaferi sonrası Güntekin Onay'dan Melih Gökçek'e sert sözler! Beni hapse gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki organizasyonun son maçında rakibini 3-2 mağlup etti ve şampiyon oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in şampiyonluk sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından spor spikeri Güntekin Onay'dan çok sert bir tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 08:23

Ankara’da “Filenin Sultanları” için şampiyonluk coşkusu

Ankara’da A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek şampiyon olması coşkuyla kutlandı.

Yurthaber 04-09-23 07:59

Ordu'da Türkiye-Sırbistan final maçı sahildeki dev ekranda izlendi

Ordu'da vatandaşlar, Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası final maçını, sahilde kurulan dev ekranda seyretti.

Yurthaber 04-09-23 07:36

Düzce'de vatandaşlar Filenin Sultanlarının Avrupa Şampiyonluğunu kutladı

Düzce'de vatandaşlar, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olmasını kutladı.

Yurthaber 04-09-23 07:34

Son dakika: Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İstiklal Marşı'nda daha fazla dayanamadı, hüngür hüngür ağladı! O anlar geceye damga vurdu...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, müsabakadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve şampiyon oldu. Kupa töreninde İstiklal Marşı okunurken, Ebrar Karakurt'un hırsı ve gözyaşları sosyal medyaya damgasını vurdu.

Spor 04-09-23 07:22

Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Gizem Örge ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas, Eda Erdemve Ebrar Karakurt ile devleşen Gizem Örge'nin nereli olduğu, boyunun kaç olduğu ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Spor 04-09-23 00:37

Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Ebrar Karakurt ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas ve Eda Erdem ile devleşen Ebrar Karakurt'un hangi takımda oynadığı ve hayat hikayesi merak edildi. Peki, Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Spor 04-09-23 00:20

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı ekranı vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Melisa Vargas, Cansu Özbay, Ebrar Karakurt ve Eda Erdem gecenin en skorer oyuncuları arasında yer aldı. CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan ile final maçı oynayan A Milliler, Sırbistan ile 5 set oynadılar. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Spor 04-09-23 00:02

TÜRKİYE SIRBİSTAN VOLEYBOL FİNAL MAÇI! Türkiye Sırbistan voleybol final maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bizim kızlar şampiyon!

Türkiye Sırbistan voleybol final maçını kim kazandı sporseverler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan ile final karşılaşması yapan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika'nın Brüksel kentinde mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadelenin sonunda Filenin Sultanları Avrupa şampiyonu oldu. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol final maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Sırbistan voleybol final maçı ile ilgili merak edilen diğer detaylar..

Spor 03-09-23 23:59

TÜRKİYE SIRBİSTAN VOLEYBOL FİNAL MAÇI! Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Avrupa'nın en büyüğü!

Türkiye Sırbistan voleybol maçı canlı yayını için heyecanlı bekleyiş sona erdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselmek için karşılaştığı İtalya'yı yenerek finale kalmıştı. Türkiye Sırbistan voleybol final maçı Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynandı. Kıran kırana geçen mücadelede Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu. Peki, Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Sırbistan voleybol maçı canlı izle ekranı...

Spor 03-09-23 23:43

SON DAKİKA: Helal olsun size! Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu oldu

Son dakika... A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. İşte detaylar...

Spor 03-09-23 23:36

CANLI | Haydi kızlar! Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşılaşıyor

Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşılaşıyor. Mücadelenin canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz.

Spor 03-09-23 21:00

Filenin Sultanları finale çıkıyor! Dev maç öncesi rakibimizi korkutan detay...

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası Final maçına çıkıyor. Sırbistan ile karşı karşıya gelecek millilerimiz bu maçı da kazanarak kupaya ulaşmak istiyor.

Spor 03-09-23 15:25

Görenler bir daha baktı! Milli yıldıza 'nazar değmesin' diye bedavaya dağıttı!

Kütahya'da bir simit fırınında, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselmesinin ardından hayır için simit dağıtıldı.

Spor 02-09-23 17:35

Voleybolda Türkiye finalde kimle oynayacak? Türkiye Sırbistan 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finali ne zaman? Filenin Sultanları finalde!

Filenin Sultanları yarı final maçında İtalya'yı 3-2 mağlup etti. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın adını finale yazdırmasının ardından Türkiye voleybol final maçı tarihi ile ilgili aramalar hız kazandı. Seriye namağlup devam eden milliler final heyecanı yaşıyor. Peki, Voleybolda Türkiye finalde kimle oynayacak? Türkiye Sırbistan 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finali ne zaman? Filenin Sultanları finalde!

Spor 02-09-23 00:08

TÜRKİYE İTALYA VOLEYBOL MAÇI! Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları finalde!

Türkiye İtalya voleybol maçı yakından takip ediliyor. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda gruplarda kayıpsız ilerleyen Filenin Sultanları, İtalya ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-2 mağlup eden milliler şampiyonada adını finale yazdırmayı başardı. Heyecanlı bekleyiş sona ererken birçok kişi Türkiye İtalya voleybol maçı ekranını araştırıyor. Peki, Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-09-23 20:43

SON DAKİKA: Filenin Sultanları'nı İtalya da durduramadı! A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı finalde İtalya'yı 3-2 mağlup ederek 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükseldi

Voleybol 2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndaki 7 maçını da kazanan Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları rakibini geriden gelerek 3-2 mağlup ederek 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda adını finale yazdırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 01-09-23 20:20

Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları yarı finalde! Türkiye İtalya maçı hangi kanalda?

Türkiye İtalya voleybol maçının ne zaman, saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu. Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3 – 0 mağlup etti ve yarı finalde İtalya ile eşleşti. Birçok kişi internette, "Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, Türkiye İtalya voleybol maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 01-09-23 09:37

Filenin Sultanları final bileti için yarın İtalya ile karşılaşacak

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde yarın İtalya ile karşılaşacak.

Spor 31-08-23 15:10

Polonya Milli Takımı'ndan Melissa Vargas'a skandal hareket! Yanından kahkaha atarak geçtiler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşma sonunda milli oyuncumuz Melissa Vargas'a yapılan hareket sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 31-08-23 10:52

TÜRKİYE POLONYA VOLEYBOL MAÇI SONUCU: Türkiye Polonya çeyrek final maçı kaç kaç bitti? Filenin Sultanları yarı finalde!

Türkiye Polonya voleybol maçı sonucu merak ediliyor. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen Filenin Sultanları, bugün Polonya ile mücadele etti. Organizasyonda çeyrek final karşılaşmaları, Brüksel ve İtalya'nın Floransa şehrinde yapılacak. Peki, Türkiye Polonya çeyrek final maçı kaç kaç bitti? İşte Avrupa Voleybol Şampiyonası Türkiye Polonya maçı sonucu...

Spor 30-08-23 19:46

Filenin Sultanları şampiyonluğa yürüyor! Belçika'ya da şans tanımadılar: 3-1

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Son 16 Turu’nda Belçika’yı 3-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. İşte detaylar...

Spor 27-08-23 22:56

Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın grup aşamasındaki 4'üncü maçında karşılaştığı Yunanistan'a set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın grup aşamasındaki 4'üncü maçında Yunanistan'ı 3-0 mağlup etti. İşte detaylar...

Spor 23-08-23 21:49

Türkiye Yunanistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Yunanistan voleybol maçı hangi kanalda?

Türkiye Yunanistan voleybol maçı canlı olarak ekrana geldi. Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu 4. maçında Yunan ekip ile kozlarını paylaştı. Türkiye Yunanistan maçı canlı izleme ekranı internette araştırıldı.

Spor 23-08-23 14:22

TÜRKİYE AZERBAYCAN VOLEYBOL MAÇ SONUCU! Türkiye Azerbaycan voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları tam gaz!

Türkiye Azerbaycan voleybol maçı canlı ve şifresiz olarak ekrana geldi. Filenin Sultanları CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda grup aşamasındaki ikinci karşılaşmasında Azerbaycan ile karşı karşıya geldi. İsveç'i 3-0 mağlup eden Filenin Sultanları, Azerbaycan karşısında sahadan 3-0 üstünlükle ayrıldı. Karşılaşma ile ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor. Peki, Türkiye Azerbaycan voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 21-08-23 00:41

Zehra Güneş'in videosu görenleri hayrete düşürdü!

CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Almanya'da karşı karşıya geldiği İsveç'i 3-0 ile geçti. Zehra Güneş'in bir pozisyonda bulduğu sayı ise voleybol camiasında büyük alkış topladı.

Spor 19-08-23 10:05

TÜRKİYE İSVEÇ VOLEYBOL MAÇ SONUCU! Türkiye İsveç voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları yıktı geçti!

Türkiye İsveç voleybol maçı canlı ve şifresiz olarak ekrana geldi. Filenin Sultanları CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda grup aşamasındaki ilk karşılaşmasında İsveç ile kozlarını paylaştı. İtalyan antrenör Daniele Santarelli yönetimindeki milli ekibimiz sahadan üstünlükle ayrılmayı başardı. Karşılaşma ile ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor. Peki, Türkiye İsveç voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-08-23 19:56

Filenin Sultanları rakip tanımıyor! Avrupa Şampiyonası grup aşamasındaki ilk maçında İsveç'i set vermeden mağlup ettik

Filenin Sultanları, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın grup aşamasındaki ilk maçında İsveç'i 3-0 mağlup etti. İşte detaylar...

Spor 18-08-23 19:38

Türkiye İsveç voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye İsveç voleybol maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları'nın maçına geri sayım

Türkiye İsveç voleybol maçı canlı yayın bilgisi arama motorlarında sorgulanıyor. Filenin Sultanları CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu ilk maçında İsveç ile karşılaşacak. Seyirci, İtalyan antrenör Daniele Santarelli yönetimindeki ekipten üstün bir performans bekliyor. Filenin Sultanları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Türkiye İsveç voleybol maçı canlı izleme ekranı araştırılıyor. Peki, Türkiye İsveç voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-08-23 09:06

Türkiye İsveç voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye İsveç voleybol maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları'nın maç programı

Türkiye İsveç voleybol maçı canlı olarak yayınlanacak. Filenin Sultanları, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda C Grubu'nda ilk maçında İsveç ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları'nın C Grubu'ndaki diğer rakipleri ise Almanya, Azerbaycan, Çekya ve Yunanistan. Türkiye İsveç voleybol maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Türkiye İsveç voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 17-08-23 15:03

Son dakika: A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi'nde şampiyon oldu!

Son dakika haberleri: A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finali’nde final maçında Ukrayna’yı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Spor 25-06-23 23:40

Filenin Efeleri, CEV Avrupa Altın Ligi’nde finale yükseldi!

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi yarı final maçında Çekya’yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Milliler, finalde Hırvatistan-Ukrayna karşılaşmasının galibiyle ile şampiyonluk için karşılaşacak.

Spor 24-06-23 20:57

Filenin Efeleri, Altın Lig'de 'Dörtlü Final' vizesi aldı!

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu 5. maçında Portekiz'i 3-1 yenerek Hırvatistan'da yapılacak dörtlü finallere katılma hakkı elde etti.

Spor 14-06-23 21:17

CEV 20 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, İzmir'de tamamlandı

CEV 20 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, İzmir'de tamamlandı

Yurthaber 17-07-22 23:57

CEV 20 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, İzmir'de başladı

CEV 20 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, İzmir'de başladı

Yurthaber 14-07-22 17:26

CEV 20 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, yarın İzmir'de başlayacak

CEV 20 Yaş Altı Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, yarın İzmir'de başlayacak

Yurthaber 13-07-22 09:29

Türkiye Portekiz voleybol maçı ne zaman? Türkiye Portekiz maçı hangi kanaldan yayınlanacak?

Türkiye Portekiz voleybol maçının tarihi, saati ve canlı olarak hangi kanalda ekrana geleceği CEV 2022 Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz'i 3-1 yenen A Milli Erkek Voleybol Takımı'mızın başarısı sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar internette; Türkiye Portekiz voleybol maçı ne zaman? Türkiye Portekiz maçı hangi kanaldan yayınlanacak? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Spor 05-06-22 10:54

Voleybol: CEV Avrupa Altın Ligi

Türkiye: 3 - Slovakya : 0

Yurthaber 25-05-22 19:34

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun 1. etabı Kahramanmaraş'ta tamamlandı

Final müsabakalarında kadınlarda Çekya'yı, erkeklerde de Ukrayna'yı yenen Rus ekibi birinci oldu

Yurthaber 20-02-22 18:14