Kadinlarin Zorlu Mesaisi Haberleri

Kiracı ve ev sahiplerinin gözü bu kararda: Yüzde 25 sınırı kalkarsa zam oranı ne olacak?

Ev sahipleri ve kiracıların gözü kirada yüzde 25 sınırının uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin kararda. Meclis'in konut mesaisi bu hafta başlıyor. Kira sınırı düzenlemesinin de görüşülmesi gündemde.

Finans 2024-04-16 12:33:47

SON DAKİKA: Aslan kilidi ikinci yarıda açtı! Galatasaray Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderliği Fenerbahçe'den geri aldı

Son dakika... Süper Lig'in 32. haftasının dikkat çeken mücadelesinde Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele kazanan 4-0'lık skorla Sarı-Kırmızılılar olurken, Buruk'un öğrencileri şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmayarak liderliği Sarı-Lacivertliler'den geri aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-15 21:55:09

Meclis'te konut mesaisi! Kirada yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü Meclis gündemindeki yeni düzenlemelerde. "Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı, uygulamaya devam mı edilecek?" soruları Meclis'te yanıtlanacak.

Finans 2024-04-14 07:59:14

Zorlu optik illüzyonla saklanan muzu sadece dahiler saniyeler içinde fark ediyor

Optik illüzyon testleri, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, en hızlı şekilde resimde gizlenen veya farklı nesneyi bularak çözülür. Bu testte dünya şeklinde bir oyuncağın etrafında bulunan 5 çocuk yer alıyor. Testte gizli muzu bulmak için saniyeleriniz var. İşte zorlu optik illüzyon testi ve cevabı...

Kadin 2024-04-13 08:23:27

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 09-04-24 09:20

Özgür Erdursun’dan bayram mesaisi hesaplaması! Asgari ücretliye 2000 liraya yakın fazla mesai ücreti

9 günlük bayram tatilinde çalışacak mesai ücretleri hesaplaması için sorgulama yaparken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun konuya açıklık getirdi. Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılması sonrası çalışanların ne kadar mesai ücreti alacaklarını hesaplayan Erdursun, asgari ücretle çalışan bir kişinin ilave olarak 1.983.58 TL ücret alacağını söyledi. Peki, bayram mesai ücreti 2024 ne kadar? Bayram mesai ücreti nasıl hesaplanır? İşte detaylar…

Finans 08-04-24 13:28

Ütü derdini ortadan kaldırıyor! Çarşaflardaki kırışıklıklar yok oluyor... İşte ücretsiz o yöntem

Herkes kırışıklıklardan kurtulmuş, dümdüz nevresimlerde uyumayı sever. Ancak bu, öncesinde zorlu bir ütü sürecini de ihtiyaç haline getirir. Ütü yapmayı sevmeyen pek çok kişi için çarşafları ütülemek büyük bir dert olur. Fakat çok basit ve ücretsiz bir yöntemle çarşaflardaki kırışıklıkları önlemek de mümkün. İşte o yöntem...

Kadin 08-04-24 10:13

Gazeteciler ısrarla seçimi sordu! YSK Başkanı'nın yanıt olay oldu: Ödül aldım biraz da onu konuşalım

31 Mart seçimleri sona erse de Yüksek Seçim Kurulu'nun yoğun mesaisi devam ediyor. Birçok il ve ilçe için yapılan itirazlar kurul tarafından görüşülüp karara bağlanıyor. Bugün de en çok Hatay'daki son durum merak ediliyordu. Ancak YSK'ya girerken açıklama Başkan Ahmet Yener'in 'ödül' sözleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:05

Safranbolu lokumunda bayram mesaisi

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Karabük'ün Safranbolu ilçesinde lokum üreticileri, Ramazan Bayramı'nda müşterilere alternatif tatlı sunmak için mesai yapıyor.

Yurthaber 05-04-24 10:32

İhtiyaç kredisi faizleri, döviz, asgari ücret… Yüzde 82’ye yükselmişti! Seçim sonrası iki zorlu karar: ‘Ani durgunluğun habercisi’ diyerek anlattı

31 Mart seçimleri sonrası piyasanın oldukça sakin bir seyir izlediğini ve döviz kurunda korkulan sıçramanın olmadığını söyleyen Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, bunu Cumhurbaşkanı’nın balkon konuşmasında Orta Vadeli Program’a ve 12. Kalkınma Planı’na referansla, Mehmet Şimşek’in uyguladığı kemer sıkma programının devam edeceğini ima etmesine bağladı. Kozanoğlu ayrıca, kredi faiz oranları için uyarıda bulundu. Ekonomi yönetiminin önünde iki zorlu karar olduğunu dile getirdi.

Finans 03-04-24 14:08

O ilçede AK Parti ve CHP'nin oyları eşit çıktı! Yeni başkan kura çekimiyle belli oldu

31 Mart seçimleri henüz bazı yerlerden bitmedi. Seçim kurullarının mesaisi devam ederken Ardahan Çıldır'dan dikkat çeken bir haber geldi. İlçede AK Parti ve CHP adayı 452 oy alarak eşit çıkmıştı. İlçe Seçim Kurulu’nda bugün kura çekimi gerçekleştirildi ve ilçenin yeni başkanı belli oldu. Partililerin önünde çekilen kurada AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu'nun adı çıktı.

Haber 02-04-24 17:05

Ticaret Bakanlığı'ndan bayram mesaisi! Vatandaşlara çağrı yapıldı, yaptırım uygulanacak!

Ramazan Bayramı öncesi Ticaret Bakanlığı hazırlıklarını tamamladı. Denetimler sıklaştırıldı, fahiş fiyat uygulayanlara yaptırım uygulanacak. Bakanlıktan vatandaşlara da bir çağrı geldi.

Finans 02-04-24 11:11

İzmir Yörükleri zorlu mesailerini ramazanda da sürdürüyor

İzmir'in Karaburun ilçesinde hayvanları için kış ve baharı düşük rakımlı yerlerde geçiren Yörük Tokaç ailesi, yoğun mesailerine ramazanda da devam ediyor.

Yurthaber 27-03-24 11:47

Bayramdan sonra Mecliste 'anayasa' mesaisi: Numan Kurtulmuş tek tek tüm partileri ziyaret edecek

Ramazan Bayramı'nın ardından anayasa değişikliği konusunda temaslar tempo kazanacak. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Tek tek hepsiyle görüşürüm" diyerek siyasi partileri ziyaret edeceğini bildirdi. Kurtulmuş'un Irak'la terörle mücadelede uzlaşıya ilişkin mesajı da dikkat çekti.

Haber 26-03-24 13:31

Hakkari'de kar esareti altındaki mahallede besicilerin mesaisi ramazanda da sürüyor

Hakkari'de ilkbaharda da "kar esareti" altındaki Durankaya beldesine bağlı Yeni Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, günün büyük bölümünde hayvanlarının bakımını yapıp, ev ve ahırlarının etrafındaki karı temizleyerek iftar vaktini bekliyor.

Yurthaber 26-03-24 11:09

Kars'ta kardan kapanan yüksek rakımlı köy yollarında ekiplerin yol açma mesaisi sürüyor

Kars'ta İl Özel İdaresi ekipleri, kar kalınlığının 1 metreyi aştığı yüksek rakımdaki köy yollarının ulaşıma açılması için yoğun mesai yürütüyor.

Yurthaber 26-03-24 11:08

Süphan Dağı eteklerinde zorlu yol açma çalışması

Bitlis Adilcevaz ilçesinin Süphan Dağı eteklerindeki Kışkılı Mahallesi’nde yer yer 4 metreyi bulan karda yol açma çalışması devam ediyor.

Yurthaber 25-03-24 15:07

S&P, Almanya'nın kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşu, değişken jeopolitik nedeniyle ülkede bu yıl büyümenin zorlu olmaya devam edeceğini bildirdi.

Finans 24-03-24 15:27

Gecenin ayazında zorlu tatbikat: ’Hassas burunlar’ doğal afetlere hazırlanıyor

Kırıkkale’de muhtemel doğal afetlere karşı hazırlıklarını sürdüren arama kurtarma ekipleri, hassas burun köpeklerle gecenin ayazında tatbikat yaptı.

Yurthaber 22-03-24 08:42

Anadolu Efes, ALBA Berlin'i 85-84 mağlup ederek play-in umutlarını korudu

THY EuroLeague 31. haftasında Anadolu Efes, ALBA Berlin ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz zorlu mücadelede rakibini 85-84 mağlup etti. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 23:01

Hakkari-Çukurca karayoluna düşen çığlar ekipleri teyakkuza geçirdi

Çukurca karayoluna düşen çığlar ekipleri teyakkuza geçirdi. Gece mesaisi yapan ekipler kar kütlelerini kaldırmak için çalışmalarını sürdürdü.

Yurthaber 20-03-24 08:17

SON DAKİKA: Fenerbahçe Trabzonspor engelini 3 puanla geçti, Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ın kazandığı haftada zirve takibini sürdürdü!

Son dakika... Süper Lig'in 30. haftası birbirinden heyecanlı maçlara sahne olurken Fenerbahçe zorlu maçta ezeli rakibi Trabzonspor'a konuk oldu. Galatasaray'ın kazandığı haftada hata yapmak istemeyen Sarı-Lacivertliler mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrılırken zirve takibini sürdürdü. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 22:39

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 11'ler belli oldu!

Trendyol Süper Lig, 30. haftası şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya sahne oluyor. Liderlik yolunda Galatasaray'ın peşini bırakmayan Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında sahaya çıkıyor. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadele öncesi 11'ler belli oldu.

Spor 17-03-24 19:33

Kerem Demirbay'ın Kasımpaşa maçında şık gol atan Mertens sorusuna verdiği yanıt olay oldu!

Galatasaray zorlu Kasımpaşa engelini 4-3 ile geçerken Sarı-Kırmızılılar'ın ilk golü Dries Mertens'in şık vuruşuyla gelmişti. Karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay bu gole dair gelen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 19:01

Derbiye saatler kala Trabzonspor'un yıldızı Enis Destan'dan dikkat çeken paylaşım! Videonun başındaki sözler olay oldu

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala Bordo-Mavililerin yıldız ismi Enis Destan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Spor 17-03-24 16:19

Nefes kesen görüntüler! Rakım 2 bin 200 metre, sıcaklık eksi 25 derece...

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Eğitim Merkezi Komutanlığı'na bağlı komandolar, deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikte eğitim görüp, çeşitli tatbikatlar gerçekleştiriyor. Hava sıcaklığının eksi 25'e düştüğü Allahuekber ve Soğanlı dağlarında tam teçhizatla tatbikat yapan komandolar, soğuktan korunmak için de bir takım yapılar inşa ediyor. İşte komandoların zorlu eğitimlerinden nefes kesen görüntüler...

Haber 17-03-24 09:59

Süper Lig'in 30. haftası kırılma maçına sahne oluyor! Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi öncesi iki takımın da muhtemel 11'i netleşti...

Trendyol Süper Lig, 30. haftası şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya sahne oluyor. Liderlik yolunda Galatasaray'ın peşini bırakmayan Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında sahaya çıkıyor. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadele öncesi muhtemel 11'ler belli oldu.

Spor 15-03-24 15:28

Isı yalıtımlı, su ve rüzgar geçirmez Columbia montta kaçırılmayacak fırsat

Kış mevsiminin soğuk ve zorlu şartlarına karşı en iyi korumayı sunan Columbia Powder Pass Kapüşonlu Kapitone Ceket, Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde. Stil sahibi, konforlu bir giyim tarzı arayanlar için vazgeçilmez seçenek olan bu montu kaçırmayın.

Haber 14-03-24 11:15

Zorlu Enerji Dağıtım hisselerinin tamamını sattı

Zorlu Enerji Dağıtım AŞ hisselerinin tamamını Palmet Enerji AŞ'nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Gaztrak Enerji AŞ'ye devredilmesine yönelik işlemleri tamamladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, yenilenebilir enerji kaynaklarına odaklanarak enerji teknolojileri ve depolama alanındaki yeni yatırımlarla geleceğin enerjisini bugüne taşımayı hedefleyen Zorlu Enerji, bu pay devri ile doğalgaz dağıtım alanındaki faaliyetlerini sonlandırmış oldu.

Finans 13-03-24 15:02

Fatih Terim Yunanistan'da tarih yazıyor! Ligin en zorlu deplasmanı olan Olympiakos maçında 1-0 geriye düşmelerine rağmen 3-1 kazanmayı bildiler...

Yunanistan Ligi'nde normal sezon sona ermiş ve şampiyonluk turu başlamıştı. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ilk maçında deplasmanda Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 geriye düşen Yunan temsilcisi, Fatih Terim'in hamleleriyle karşılaşmayı 3-1 kazanarak şampiyonluk turuna mükemmel başladı.

Spor 10-03-24 23:33

Baklavacılarda Ramazan mesaisi başladı, personel sayısı iki katına çıktı: Fiyatı dudak uçuklattı!

Avrupa Birliği'nin (AB) ilk tescilli Türk ürünü "Antep baklavası", ramazanda iftar sofralarının baş köşesinde yerini almaya hazırlanıyor. Baklavacılar mesai saati ve personel sayısını iki katına çıkarırken baklavanın kilo fiyatı da bin TL'ye yaklaştı.

Finans 10-03-24 11:00

Derz arası kirlerini silip süpürüyor! Fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak karışım

Fayans aralarındaki kirler temizlik yaparken en zorlu alanlardan biridir. Bazen standart temizlik ürünlerinin yeterli olmadığı derz arası kirleri için farklı temizlik yöntemleri araştırılıyor. Derz arası kirlerini silip süpüren ve fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak harika karışımı eve kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu karışım, derzlerde biriken zorlu lekelerle etkili bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olarak fayanslarınızı ilk günkü parlaklığına geri döndürebilir.

Kadin 09-03-24 07:27

Tunceli Valisi Tekbıyıkoğlu: “İlimizde herhangi bir terörist unsur bulunmamaktadır

Tunceli’nin ülkenin en güzel illerinden biri olduğunu belirten Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Belki ilk 3’e girebilecek kadar güzel bir yer. Fakat insanımız bunu keşfedememiş. Neden çünkü burada huzur ortamı maalesef yoktu. 40 yıl sonra o ızdıraplardan, zorlu dönemden sonra şu an ilimizde herhangi bir terörist unsur bulunmamaktadır" dedi.

Yurthaber 08-03-24 15:36

Astronotların bile hayran kaldığı Nemrut Kalderası’na zorlu yolculuk

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Türkiye’nin en büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü’ne bir grup dağcı zorlu kış şartlarında 14 saat yürüyerek ulaşabildi.

Yurthaber 08-03-24 14:04

Günde 3 tane yiyen bu dertten kurtuluyor! Fiyatıyla birlikte bu detaya da dikkat: Ramazan öncesi esnafın 'hurma' mesaisi...

Son günlerde hurmaya talep arttı ancak asıl patlamanın önümüzdeki günlerde yaşanması bekleniyor. Vatandaşlar "Hurma fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını ararken tezgahlarda 180 TL'den başlayan hurma fiyatları çeşidine göre değişiyor. Hurmanın faydaları saymakla bitmezken diyabet hastaları içinse özel bir çeşit hurma önerisi yapıldı. Geçen yıldan kalma hurmalara dikkat! Tazesiyle beklemişinin ayırt edilmesi için nelere dikkat etmek gerektiği de açıklandı.

Finans 06-03-24 14:30

Beşiktaş ile Galatasaray derbisi izleyenlerin nefesini kesti! Siyah-beyazlıları mağlup eden Galatasaray yeniden liderliği geri aldı

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadele izleyenlerin adeta nefesini kesti. Temponun bir an bile düşmediği maçta iki takım da kazanmak için her şeyi yaptı. Sarı-kırmızılılar bu zorlu derbiden 1-0 galip ayrılarak yeniden liderliğe oturdu.

Spor 03-03-24 20:57

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-24 07:29

Robert Pattinson'dan yıllar sonra gelen Twilight (Alacakaranlık) itirafı! Kristen Stewart'la sevişmesi sahnesini yorumladı: Çok tuhaf

Twilight (Alacakaranlık) serisi bir dönemin en popüler yapımları arasındaki yerini alarak tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Filmin başrol oyuncularından Robert Pattinson yıllar sonra yaptığı itirafıyla rol arkadşaı Kristen Stewart ile olan sevişme sahnesini yorumladı. Ünlü oyuncu, müstehcen sahnelerin çekmenin zorlu bir iş olduğunu açıkladı.

Trend 29-02-24 11:45

Muş'ta kardan kapanan grup köy yolu açıldı

Muş'ta karla mücadele ekipleri, kardan kapanan grup köy yolunu zorlu çalışmayla açtı.

Yurthaber 29-02-24 10:15

Son dakika: Meclis’in tatil öncesi son mesaisi emekli bayram ikramiyesi! 29 Şubat’a kadar süre var: 3000 TL ikramiyede takvim belli oldu

Son dakika haberleri… SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25’lik zamlı emekli maaşını hesaplarında gördü. Aylıkların ardından bir artış da bayram ikramiyesinde oldu. Emekli bayram ikramiyesi 2024 yılında yüzde 50 zam ile 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL olarak ödenecek. Emekli ikramiyesi bugün Meclis Genel Kurulu’na gelecek. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlar için kritik takvim…

Finans 27-02-24 08:33

Astrologlar açıkladı! Mart ayında yüzü gülmeyecek 3 burç

Astroloji, birçok insanın hayatında önemli bir rol oynar. 2024 Mart ayında bazı burçların zorlu bir dönem geçirebileceğini belirten astrolojik tahminler bulunuyor. İşte astrologlara göre mart ayının en şanssız 3 burcu...

Kadin 23-02-24 12:13

Yaban keçileri aç kalmasın diye dağlık alana atla yem taşıdılar

Van'da Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürlüğü (DKMP) ekipleri, nesli koruma altında olan yaban keçileri için zorlu kış şartlarının hüküm sürdüğü sarp bölgelerdeki alanlara atla ulaşarak ot ve saman bıraktı.

Yurthaber 20-02-24 12:07

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

İYİ Parti'den CHP'ye 'yapay zeka' göndermesi! 'Keşke 14 Mayıs'tan önce de...'

İYİ Parti'den, CHP'nin bazı belediye başkan adaylarının belirlenmesinde yapay zekadan faydalanmasına ilişkin çok konuşulacak bir yorum geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Böyle teknolojilerin siyasete uyarlanması faydalı bir şey. Ama keşke bu anlayışı, 14 Mayıs'tan önce, İYİ Parti bu kaygılarını ortaya koyduğunda, Sayın Meral Akşener; o masada bu iddiasını, bu teklifini getirdiğinde de yapmış olsalardı bugün belki çok farklı bir Türkiye'ye uyanmış olacaktık" dedi.

Haber 19-02-24 16:59

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar!

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Bu zorlu mücadelede sonrası konuşan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 19-02-24 07:43

CHP o ismi adaylıktan geri çekti! 37 gündür sahada çalışma yapıyordu

CHP'nin 31 Mart mesaisi devam ediyor. Tepki çeken adayların gündem olduğu partide bir değişiklik daha yaşandı. 37 gün önce Denizli Çivril Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Kemal Aslan adaylıktan çekildi. Yerine Semih Dere aday gösterildi.

Haber 18-02-24 08:35

Okan Buruk'un maç sonunda söyledikleri Galatasaray yönetimini üzdü!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçının ardından yaptığı açıklamada, galibiyetin mutluluğu yaşadıklarını belirterek, "İkinci maç için avantajımız oldu. Zorlu bir fikstür var. Önemli bir galibiyet oldu" dedi. Sözlerine transfer gündemiyle devam eden tecrübeli çalıştırıcının sözleri sarı-kırmızılı yönetimi rahatsız etti.

Spor 16-02-24 11:05

Yüksekova’da 5 metrelik kar tünelinde çalışma

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ekiplerin 5 metreyi aşan kar tünellerinde zorlu mücadelesi aralıksız sürüyor.

Yurthaber 16-02-24 08:02

Zorlu kış şartlarında hayvanlara kucak açtı

Kış mevsiminin en sert geçtiği Ağrı’da, bir mimar her gün aldığı bayat ekmekler ve artık yemekleri çöpe atmayarak sokak hayvanlarını doyuruyor.

Yurthaber 14-02-24 13:07