Kadvin Sehri Haberleri

Pitbull saldırısına uğradı burnu koptu, bir gözü görmüyor: Hayatım mahvoldu

Türkiye günlerdir Gaziantep'te pitbullar tarafından saldırıya uğrayan Asiye Ateş'i konuşuyor. Bununla birlikte birçok kentten de pitbull saldırısı haberleri gelmeye devam ediyor. Samsun'da yaşayan Arif Sehri de 3 ay önce pitbull saldırısında burnunun koptuğunu söyleyerek köpek sahibinden şikayetçi oldu. Sehri, ''Burnumdan ameliyat oldum. İyileşmesini bekliyorum. Doktor 1 sene beklemem gerektiğini söyledi. 1 seneden sonra tekrar estetik ameliyat olacağım. İyileşmesini bekliyorum'' dedi.

Haber 2021-12-31 14:37:02

Pitbull saldırısına uğradı, burnu koptu: Aynaya bakamıyorum

Samsun'da Azerbaycanlı iş insanı Arif Sehri (35), sokakta, sahibinin tasmasız dolaştırdığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin yüzünü ısırdığı Sehri, tedavisinin ardından şikayetçi oldu. Estetik ameliyat için bekleyen Sehri, “Köpeğin sahibi 'korkmayın bir şey yapmaz' dedi. Sevmek için eğilince bir anda yüzüme atladı, burnumu kopardı. Bu burunla nasıl yaşayabilirim bilmiyorum. Aynaya bakamıyorum” dedi.

Haber 2021-10-20 11:20:29

Kütahya’da ’Zaman dursun, Kütahya okusun’ projesi

Kütahya’da, okuma alışkanlığının tüm topluma yayılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan ‘Zaman Dursun, Kütahya Okusun’ projesi kapsamında, Kütahya Öğretmenevinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, kitap okuma alışkanlığının toplumların gelişmesine ve çağdaş değerlere ulaşmasında en önemli etkenlerden birisi olduğunu söyledi.Başyiğit; "Bugün burada ’Zaman dursun, Kütahya okusun’ sloganıyla sunumunu yaptığımız projemiz ile kuruluşun ve kurtuluşun sehri olan Kütahya’mızda okuma alışkanlığının tekrardan bir kültür olarak filizlenebilmesi için ilk tohumları atıyoruz.

Yurthaber 2019-04-12 10:34:12

Sehri Derya Parkı’nda Sevgi Yürüyüşü

Odunpazarı Belediyesi, Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Emek Gençlik Merkezi, Spor İşleri Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü,...

Yurthaber 2016-02-15 16:41:36

İran'da 'fazla seksi' diye görevinden alındı

İran’ın yeni Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani kendi döneminde, Kadvin şehrinde bir kadın belediye meclisi üyesi 'fazla seksi' olduğu gerekçesiyle görevinden alındı.

Haber 16-08-13 02:37